Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Bekado.pl Sp. z o.o.

Bekado.pl Sp. z o.o. Opinie 4.0 (314)

Wojska Polskiego 47
05-101
Nowy Dwór Mazowiecki
225353597
opinie Bekado.pl Sp. z o.o.
4.0
314
Opinii

Dobrze

4 / 5
2020-02-12 22:16:28
Rafał
Telefonów nie odbierają, kontakt tylko mailowy, czas oczekiwania na przesyłkę 5 dni
1 / 5
2019-12-11 14:54:52
Stefania
0 kontaktu mailowego, nikt nie odbiera telefonów. Towaru brak.
1 / 5
2019-12-05 21:50:35
Rafał
Zamówiłem zabawkę 26 listopada 2019 r. na urodziny dziecka 2 grudnia. Do 5 grudnia zabawka nie została dostarczona. Próbowałem kontaktować się z firmą telefonicznie-bez skutku. Wysłałem dwa e-maile, które pozostały bez odpowiedzi. Kontaktowałem się również z firmą GLS, która według sklepu miała dostarczyć zamówienie, okazało się, że nie maja zlecenia dostawy na mój adres.
1 / 5
2019-11-25 15:58:42
Stefania
Ciągle czekam a miało być 48h
5 / 5
2019-11-07 20:51:50
Waldemar
Bardzo sprawna transakcja zakupu. Polecam
3 / 5
2019-10-21 10:07:59
Bogusław
Czekam na towar już ponad tydzień, zero wiadomości od sprzedającego, dlaczego wysyłka się opóźnia, jestem rozczarowana.
1 / 5
2019-10-08 20:31:12
Wincenty
Brak kontaktu ze sklepem.Brak informacji o przesyłce
3 / 5
2019-08-29 12:09:56
Sebastian
Nie dostałem towaru. Czekam dwa tygodnie
1 / 5
2019-08-14 11:50:21
Władysława
Nie polecam . Brak kontaktu, na zamówienie bardzo się długo czeka.Zero informacji o mozliowsci odbiorze przesyłki .
1 / 5
2019-07-22 15:51:23
Ziemowit
Fatalnie,dziś mamy 22.07.2019,zamówienie złożyłem i opłaciłem 12.07.2018,czyli DZIESIĘĆ DNI TEMU,do tej pory nie otrzymałem zamówionego towaru,kontakt ze sklepem ZEROWY,nie odpowiedzieli na maila, od czterech dni próbuję się do nich dodzwonić,bezskutecznie,nie wiem co dalej,zgłaszać jako oszustwo?
5 / 5
2019-06-27 09:46:10
Wera
Polecam ten sklep. Osoby pracujące tam spełniają oczekiwania wymagających klientów, dla nich klient i jego potrzeby są najważniejsze.
1 / 5
2019-06-20 22:49:27
Mikołaj
Zakupiony towar —NIE DOTARŁ NIGDY - brak kontaktu - prosiłem sklep muzyczny który znajduje się na tej samej ulicy żeby poszli do nich i powiedzieli że zgłaszam sprawę na policję - telefonu nie odbierają, maila żadnego nie mam. OSZUŚCI !!!
5 / 5
2019-06-08 03:35:26
Oleg
Zakupiony towar odebrałem osobiście więc nie było żadnych komplikacji. Ogólnie polecam.
1 / 5
2019-02-26 15:08:53
Julita
Prosiliśmy o różne resoraki, dostaliśmy podwójne (rozumiem, że były wybierane losowo, ale trzeba było poinformować, że nasza prośba nie może zostać spełniona, wtedy może byśmy zrezygnowali z zamówienia). Oczywiście zero informacji o statusie zamówienia na maila czy telefon. Na plus tylko cena.
5 / 5
2019-02-07 15:13:50
Leopold
Cala transakcja przebiegła sprawnie. Polecam
1 / 5
2019-02-06 21:19:09
Oliwia
Sklep anulował zamówienie po tygodniu od jego złożenia, bez poinformowania mnie o tym. Wcześniej brak jakiegokolwiek kontaktu mailowego i telefonicznego (nikt nie odpisał na moje maile, nikt nie odebrał kilku telefonów). O anulacji domyśliłam się widząc zwrot pieniędzy na koncie.
5 / 5
2019-02-05 15:41:44
Sergiusz
Super obsługa na najwyższym poziomie. Dostawa błyskawiczna. Towar zgodny z opisem. Polecam całkowicie.
1 / 5
2019-02-01 15:06:08
Ryszard
przesyłki nie otrzymałem a minely 2 tygdodnie. brak jakiejkolwiek informacji ze strony sklepu. infolinia to fikcja. najgorszy sklep w którym kupowałem a kupuje dużo. omijajcie szerokim łukiem!!!
1 / 5
2019-02-01 11:06:59
Hanna
Zapłaciłam przelewem i czekam już 6 dni,a paczka nie została jeszcze przekazana firmie przewozowej.Do sklepu się nie dodzwonilam jeszcze....
5 / 5
2019-01-27 23:10:14
Olga
super kontakt - na każdym etapie @ od dostawcy; towar zgody z opisem; bardzo dobra cena
5 / 5
2019-01-26 00:07:52
Henryka
Super, szybko, cena lego dyplo najlepsza w sieci
5 / 5
2019-01-24 18:14:18
Ireneusz
Jestem bardzo zadowolony. Sklep bekado.pl jako jedyny oferował w sprzedaży wycofany już przez producenta zestaw klocków LEGO (zestaw z oferty na rok 2016) w normalnej, niezawyżonej cenie. Z przebiegu transakcji jestem bardzo zadowolony, a syn będzie zachwycony prezentem.
5 / 5
2019-01-24 11:07:59
Beata
Bardzo dobra ocena ,zgodne z opisem i w bardzo przystępnej cenie zamówienie ,zrealizowane błyskawicznie
5 / 5
2019-01-23 22:18:37
Sergiusz
Super sklep, bardzo szybka i fachowa obsługa.
5 / 5
2019-01-23 21:10:50
Cyprian
Wszystko przebiegło prawidłowo. Polecam !
5 / 5
2019-01-23 10:48:25
Ireneusz
Transakcja przebiegła profesjonalnie, jestem bardzo zadowolona z zakupu , klocki odpowiednio zabezpieczone.
5 / 5
2019-01-23 10:47:45
Weronika
pełen profesjonalizm. Zamówienie spakowane i wysłane 1 dnia roboczego po zakupie. Pełne informacje statusu zamówinia. Polecam wszystkim!
5 / 5
2019-01-23 10:09:21
Maksym
Polecam zakupy w sklepie. Kontakt ze sklepem jest błyskawiczny. Towar zgodnym z opisem. Wszystko super
5 / 5
2019-01-23 10:05:22
Mirosław
Polecam. Bardzo szybka realizacja zamówienia
4 / 5
2019-01-18 17:39:06
Bernadeta
Wszystko szybko i sprawnie, zgodne z opisem Polecam
1 / 5
2019-01-16 13:33:24
Bogna
W dobie tego jak sprawnie działają sklepy internetowe,ten niestety bardzo się ociąga.3 dni od złożenia zamówienia mój status nadal wygląda tak samo "czeka na realizację" a dziecko mi żyć nie daje bo czeka na paczkę.Anulowałam zamówienie.
4 / 5
2019-01-15 15:24:43
Sławomir
Brak kontaktu ze sklepem, nikt nie odbiera telefonu. Nie wiadomo, kiedy towar został wysłany.
1 / 5
2019-01-11 16:47:31
Wiesława
Nie polecam. Zamówienie złożyłam w poniedziałek ,dzisiaj jest piątek a przesyłki dalej nie ma ... Próbowałam skontaktować się w sprawie paczki czy w ogóle została wysłana ale nikt nie odbiera telefonu.
1 / 5
2019-01-10 15:11:38
Bogdan
Poziom obsługi MASAKRA. Brak brania odpowiedzialności za własną działalność, "kliencie za błędy sklepu odpowiadaj sam". Brak kontaktu ze sklepem mimo wysyłania wiadomości, prób kontaktu. Brak jakiejkolwiek informacji zwrotnej. Brak zwrotu pieniędzy za niedostarczony towar. Cisza... Ostrzegam, nie kupować!
4 / 5
2019-01-03 11:26:53
Robert
Bardzo szybka realizacja zamówienia co w okresie świątecznym graniczyło z cudem.
5 / 5
2019-01-02 00:47:46
Remigiusz
Wszystko poszło ok. Polecam gorąco sprzedawcę. Pozdrawiam
5 / 5
2018-12-29 10:27:43
Izyda
Jestem zadowolona z towaru jaki otrzymałam (kotki interaktywne) dostarczone pudełko w stanie nienaruszonym, miła obsługa kuriera. A kotki śliczne, ładniejsze od tych non stop reklamowanych w telewizji , a i tak dzieci były zachwycone. Dziękuje
5 / 5
2018-12-28 23:08:51
Marina
Polecam, konkurencyjne ceny, niemniej jednak sugeruję się upewnić, że towar jest na stanie w sklepie, a nie w magazynie :-)
1 / 5
2018-12-28 18:51:25
Eliza
Towar dotarł na czas, produkt jest nowy - ale miało znajdować się 7 figurek, a otrzymałam 5 - więc czuję się oszukana. Gdybym wiedziała, że w zestawie będzie tylko 5 figurek - kupiłabym produkt na allegro w niższej cenie i nie musiałabym ponosić kosztów dostawy. Niestety nie mogłam odesłać zabawki ponieważ był to prezent świąteczny i nie zdążyłabym zakupić czegoś innego...
5 / 5
2018-12-28 12:23:09
Katarzyna
Ekspresowa wysyłka, jedyny minus to brak płatności przy odbiorze
5 / 5
2018-12-27 15:20:54
Rafał
Bardzo dobrze ale cena produktu niestety najwyzsza w porownaniu z konkurencja. Gdybym mial wiecej czasu przed swietami pewnie wybralbym tansza opcje.
5 / 5
2018-12-27 13:40:39
Aleksander
Super sklep.Zamówiony towar otrzymałem na drugi dzień i był prezentem pod choinkę. Polecam.
5 / 5
2018-12-26 14:43:25
Jonatan
Wszystko ok, szybka przesyłka:)
5 / 5
2018-12-24 19:24:01
Tomasz
Polecam tego sprzedawcę. Szybka realizacja zamówienia.
4 / 5
2018-12-23 16:53:52
Wioletta
Sklep zapewniał wysyłkę w tym samym dniu, ale terminu nie dotrzymał....
5 / 5
2018-12-23 16:40:15
Zdzisława
Towar został wysłany bardzo szybko, był zgodny z zamówieniem. Ze sklepu jestem zadowolona.
4 / 5
2018-12-22 10:32:50
Małgorzata
Wszystko było dobrze zrealizowane. Polecam
4 / 5
2018-12-21 09:36:48
Eugeniusz
Całkiem ok. Dobrze zabezpieczona zabawka.
1 / 5
2018-12-20 18:01:25
Violetta
od ponad 2 tygodni czekam na towar
2 / 5
2018-12-20 15:04:04
Danuta
Z dwóch zamówionych gier przysłano jedną nie zgodną z zamówieniem. Zamiast magi matematyki przysłano jakiś nadziewany układ słoneczny z tektury. A nie wspomnę że dziś jest czwartek a e poniedziałek wigilia.juz widzę jak moja 9 latka cieszy się z tego układu😕
1 / 5
2018-12-20 14:21:38
Arleta
Nie polecam. Dostałam grę inna jak zamówiłam. Dzwoniłam do sklepu milion razy niestety nikt nie odbiera.
5 / 5
2018-12-20 14:02:37
Julianna
Zakupy przebiegły bez zarzutu, wszystko bardzo dobrze.
1 / 5
2018-12-20 11:15:57
Remigiusz
Nie polecam- zła obsługa, niekompetentna osoba w jednym ze sklepów, która wprowadza w błąd i podanie nieprawdziwe informacje. Bark możliwości kontaktu telefonicznego. Bark informacji o realizacji zamówienia i o opóźnionej dostawie. Jeszcze tak słabej obsługi nie spotkałam!
5 / 5
2018-12-19 20:35:23
Wincenty
Firma bardzo rzetelna. Polecam każdemu. Na każdym etapie informacja co dzieje się z przesyłką. Jestem bardzo zadowolona.
1 / 5
2018-12-19 16:03:35
Kacper
Towaru nie otrzymałam, sklep anulował zamówienie...dobrze, ze udało się kupić gdzieś indziej.
5 / 5
2018-12-19 12:53:12
Herbert
Zakupy na tej stronie przebiegają w bardzo prosty nieskomplikowany sposób ....ceny niskie....ciekawy asortyment..POLECAM
1 / 5
2018-12-19 12:24:34
Iwona
Nie polecam, zamowilam towar który oplacilam odrazu podczas zamówienia, sklep anulowal zamówienie i dopiero po moim zapytaniu mailowym po tygodniu poinformował mnie ze zamówienie zostało anulowane ze względu na brak towaru, twierdząc że otrzymałam meila z taka informacja ( co nie miało miejsca). Pieniążki oczywiscie zostały odrazu zwrócone.
5 / 5
2018-12-18 23:13:40
Kamil
Super, nie mam żadnych zastrzeżeń co do towaru czy jakości obsługi
5 / 5
2018-12-18 19:44:34
Alicja
Szybko, rzetelnie pakowane, komunikacja o statusie przesyłki na bieżąco.
5 / 5
2018-12-18 16:04:00
Irmina
Super szybko zrealizowane zamówienie, naprawdę polecam:)
5 / 5
2018-12-18 15:41:52
Józefina
Świetna obsługa. Profesjonalni.
5 / 5
2018-12-18 15:31:21
Kajetan
Zakupy przebiegly ekspresowo, towar zgodny z oczekiwaniem i opisem, wysylka natychmiastowa takze sklep godny polecenia
5 / 5
2018-12-18 12:05:35
Ludmiła
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie i wszystko tak jak być powinno :)
5 / 5
2018-12-18 11:58:52
Oleg
Jestem zadowolona ze sprawnego dokonania wysyłki.
5 / 5
2018-12-17 18:46:58
Henryk
bardzo dobra i szybka obsługa
5 / 5
2018-12-17 13:30:08
Stefania
Szybka realizacja. Ceny atrakcyjne.
5 / 5
2018-12-15 23:38:31
January
Szybka obsługa, jestem pozytywnie zaskoczona
4 / 5
2018-12-15 17:50:57
Nina
Bekado.pl spełniło moje oczekiwania🙂
5 / 5
2018-12-15 09:18:49
Alicja
Polecam zakupy w bekado.pl. Bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-12-14 13:12:30
Wiesława
Fantastycznie szybka realizacja zamówienia. Przy płatności przy odbiorze zamowiona zabawką otrzymałam następnego dnia!! Polecam !!!
5 / 5
2018-12-14 13:09:13
January
Towar zgodny z opisem. Córka mega zadowolona 😉
5 / 5
2018-12-14 12:16:02
Violetta
Firma bardzo dobra ,zamówienie zrealizowane błyskawicznie i fachowo, towar zgodny z opisem.Obsługa profesjonalna. Polecam serdecznie.
5 / 5
2018-12-14 08:18:05
Celestyn
Szybka i dobrze zapakowana przesyłka zgodna z zamówieniem.
4 / 5
2018-12-14 00:28:43
Barbara
Większość oczekiwań została spełniona.
5 / 5
2018-12-13 15:00:04
Nadia
Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, bez żadnych problemów. Polecam.
5 / 5
2018-12-13 14:23:42
Olaf
polecam ×wszystko ok i sprawnie! paczka zamówiona przed mikolajkami A mini to dotarła szybko.
5 / 5
2018-12-13 14:20:33
Maksymilian
Polecam, towar otrzymałem następnego dnia - UDANY MIKOŁAJ
5 / 5
2018-12-13 14:15:00
Alicja
Wszystko w należytym porządku
5 / 5
2018-12-12 23:20:28
Bogdana
Polecam, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-12-12 13:56:34
Wiola
Towar zgodny z opisem bardzo dobry sprzedający polecam
5 / 5
2018-12-12 13:03:41
Weronika
Szybkość dostawy jest szokująca i zadawalajaca. Jednak płacąc 15 złoty za przesyłkę kurierską i kurier nawet nie ma zamiaru jest pofadygowac to już słabe. Cena do produktu zdecydowanie nieadekwatna, towar słabo zabezpieczony, co skutkuje uszkodzeniem towaru i jest on zniszczony. Ocena sklepu jak dla mnie takie 4 z dużym -
4 / 5
2018-12-12 12:49:29
Mieczysława
Od piątku, kiedy wysłałam zamówienie do wtorku, nie miałam informację o przesyłce, nawet sprawdzałam czy faktycznie opłaciłam, ale wzięłam też na uwagę fakt, że zbliżają się święta i ogrom zamówienia. Duży plus za najniższą cenę za produkt, który wybrałam w tym sklepie.
5 / 5
2018-12-12 12:49:20
Leokadia
Polecam. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-12-12 11:22:20
Andrzej
Błyskawicznie, sprawnie, profesjonalnie.
3 / 5
2018-12-11 20:56:22
Mieczysława
Zabawki które zamówiłam otrzymałam lecz niestety koniki shleich uszkodzone byly
1 / 5
2018-12-11 20:42:15
Alberta
Szkoda tylko dzieci bo były bardzo zawiedzione!!!!!!!!
2 / 5
2018-12-11 19:55:46
Patryk
Towar otrzymałem po 14 dniach pomimo natychmiastowej wpłaty. Musiałem napisać dwa e-maile ponaglające, żeby sklep wysłał towar.
3 / 5
2018-12-11 15:15:30
Danuta
Otrzymałam nie ten towar, który zamówiłam, ale po interwencji w sklepie (kontakt ze sklepem tylko przez stronę, podany nr telefonu nie działa) sklep przesłał mi właściwy towar na swój koszt w stosunkowo szybkim czasie. Syn dostał prezent na Mikołaja kilka dni po Mikołaju. Generalnie chyba więcej nie będę tam zamawiać ze względu na utrudniony kontakt.
5 / 5
2018-12-10 22:38:48
Oskar
Paczka dotarła. Dobrze zabezpieczona tak więc polecam.
1 / 5
2018-12-10 14:47:41
Bartosz
Pieniądze wyrzucone w błoto, zapłaciłem za zamówienie, jednak nie otrzymałem go ponad tydzień po zamówieniu chociaż na stronie widnieje informacja, że czas dostawy wynosi od 2 do 3 dni. Brak możliwości kontaktu, nie odbierają telefonów ani nie odpisują na maile. Serdecznie polecam omijać ten sklep szerokim łukiem.
5 / 5
2018-12-09 19:04:44
Wieńczysła
szybko, sprawie, profesjonalnie , polecam
5 / 5
2018-12-09 10:15:13
Marcin
Bardzo szybka wysyłka, polecam sklep
5 / 5
2018-12-06 18:48:07
Edward
wszystko sprawnie, towar zapakowany prawidłowo, nie uszkodzony
5 / 5
2018-12-06 17:43:06
Rudolf
Długo czas oczekiwania na przesyłkę
5 / 5
2018-12-06 17:00:40
Kajetan
Bardzo szybka i sprawna obsługa. Towar zgodny z opisem. Traktorki wydają się być bardzo solidne a za niewielka cenę. Polecam
5 / 5
2018-12-06 16:28:31
Eryka
Wszystko ok towar szybko dostarczony i bez zarzutu
5 / 5
2018-12-06 16:11:17
Jadwiga
Bardzo szybka wysyłka, towar otrzymałam dzień po zamówieniu. Gorąco polecam.
5 / 5
2018-12-06 15:17:48
Remigiusz
Ekspresowa wysyłka, atrakcyjna cena.
2 / 5
2018-12-06 12:32:57
Magda
Zamówiłam figurkę konia schleich, wyglądała jak używana, w wielu miejscach miała powycieraną i porysowaną farbę. Żadna z kilkuletnich figurek córki tak nie wygląda...
5 / 5
2018-12-06 12:07:54
Irma
Szybko i profesjonalnie. Polecam
5 / 5
2018-12-06 11:54:28
Edyta
Wszystko zgodne z opisem. Cena b. dobra. Rewelacyjna przesyłka mniej niż 24 godziny Polecam wszystkim zakupy w BEKADO. Ku
4 / 5
2018-12-06 09:45:44
Rafał
Co prawda zamówienie anulowałam, ale kontakt z pracownikami sklepu i obsługę oceniam bardzo pozytywnie.
5 / 5
2018-12-05 21:43:16
Franciszek
POLECAM - zakupy przebiegły bez zarzutu. Bardzo solidna firma.
5 / 5
2018-12-05 20:53:59
Julita
zakupy przebiegły bez zarzutu. Polecam w 100%
5 / 5
2018-12-05 17:14:41
Jowita
Dostawa błyskawiczna biorąc pod uwagę okres przedświąteczny ❤️ Gorąco polecam 😆
5 / 5
2018-12-05 14:42:01
Jarosław
Polecam ten sklep. Szybka wysyłka, produkt w porządku
5 / 5
2018-12-05 13:37:21
Gustaw
Bardzo szybka realizacja zamowienia. Polecam!!
5 / 5
2018-12-05 12:31:42
Violetta
wspaniały sklep. szybko i solidnie!
4 / 5
2018-12-05 12:15:15
Wera
Wzorowo wypełnia zamówienia, dobrze się u Was kupuje, Jestem zadowolona
5 / 5
2018-12-05 11:56:29
Walentyna
Zabawka dotarła do mnie szybko, paczuszka świetnie zabezpieczona. Polecam!
5 / 5
2018-12-05 11:50:22
Zbyszko
Wszystko w porządku zgodne z opisem
5 / 5
2018-12-04 19:11:26
Ismena
Bez zarzutu. Gra zapakowana w folię dzięki czemu dojechala nie naruszona:)
3 / 5
2018-12-03 13:42:28
Walentyna
Niestety nie jestem zadowolona ,ponieważ zamawiałam buldoga boogie a otrzymałam kundelka.Towaru nie odesłałam ,gdyż następnego dnia córka miała urodziny a to był prezent właśnie z tej okazji.Zabrakło nam czasu.
3 / 5
2018-12-03 10:22:36
Walentyna
Zabawki zgodne z opisem i dobre jakościowo. Minusem był rozerwany karton. Moim zdaniem zbyt delikatny do zamówienia i dużo za duży. Niby były te zabezpieczenia ale i tak wszystko tam latało. Informacji o statusie przesylki nie dostałam, ale to pewnie wina tego, że nie zakładałam tam konta.
5 / 5
2018-12-01 12:33:54
Eugenia
Towar zgodnie z zamówieniem. Informacja mailową na bieżąco.
5 / 5
2018-11-28 13:48:48
Małgorzata
Zakupy przebiegły bez problemu. Towar zgodny z opisem, Polecam.
1 / 5
2018-11-27 11:13:11
Daniela
Mam problem ponieważ na stronie ceneo dostawa była darmowa ja zapłaciłam za dostawe 19.99 sklep obiecal że zwróci koszt dostawy , do dzis nie reaguje na maile a dodzwonic sie do nich to graniczy z cudem
4 / 5
2018-11-27 10:56:53
Tamara
Otrzymałam inną zabawkę niż zamówiłam ale generalnie mi się podobała więc ok i nie zwracalam rzeczy.
1 / 5
2018-11-23 17:29:56
Ada
towar był nie kompletny i nadawał się na śmietnik
5 / 5
2018-11-22 04:47:50
Magdalena
Byłam mile zaskoczona bo już w niedzielę paczka była gotowa. W tym samym dniu.... polecam.
1 / 5
2018-11-21 22:15:30
Mieczysława
Otrzymałam nie to co zamawiałam
5 / 5
2018-11-21 09:44:56
Ada
Rzetelna obsługa i szybka realizacja zamówienia - polecam!
1 / 5
2018-11-19 12:46:17
Liwia
Zamówiłam prezent dla syna. Czekałam długo i okazało się że firma nawet nie wysłała paczki poza tym kontakt tragiczny nie odpisują na emaile i nie odbierają telefonu. Nie polecam
5 / 5
2018-11-17 06:50:10
Zenon
Szybka dostawa, jestem zadowolona
5 / 5
2018-11-16 14:27:58
Sonia
Super sklep. Bardzo polecamy i juz u nich zostajemy.
1 / 5
2018-11-16 09:24:25
Konrad
Jedną gwiazdkę daje tylko dlatego, że towar w ogóle do mnie trafił. W ofercie napisane jest że dokonują wysyłki tego samego dnia, w moim przypadku stało się to dopiero 3 dnia roboczego. Co więcej nikt nie odbiera telefonu i nie odpisuje na wiadomości. Bardzo nie polecam tego sklepu! Nie dotrzymują umowy i lekceważą klienta.
5 / 5
2018-11-15 21:43:35
Oksana
Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w sklepie bekado.pl. Zakupy okazały się szybkie i przyjemne.
4 / 5
2018-11-15 10:33:50
Brygida
Wszystko zgodnie z opisem, tylko wysyłka troszkę długo.
5 / 5
2018-11-12 22:06:36
Waldemar
Rewelacja. nie mineło nawet 24 godziny a zabawki już były u mnie. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Nawet pudełko nadawało się do zabawy. Polecam, Olga
5 / 5
2018-11-09 16:10:22
Dymitr
Bardzo szybko i sprawnie odbyła się dostawa jestem zadowolony polecam
1 / 5
2018-11-08 11:10:01
Cecyl
Zamówienie nie zgodne z opisem zapewne pomyłkowo otrzymałem coś innego Zero kontaktu nie odbierają telefonu
5 / 5
2018-11-07 18:38:58
Judyta
Paczka kompletna, bardzo dobrze zapakowana.
4 / 5
2018-11-05 16:05:20
Ewelina
Wszystko ok. Jestem zadowolona z zakupu
5 / 5
2018-10-30 12:04:26
Cecyl
Jestem bardzo zadowolona ze zakupów czasu realizacji ceny i przesylki
5 / 5
2018-10-30 12:02:06
Arkadiusz
Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem - acz kontakt telefoniczny to fikcja. Udało się za to dopukać do nich przez messengera. Także ludzie nie bójcie się jak wydzwaniacie i cisza, sklep zrobi swoje tak jak obiecuje. Tak było u nas.
5 / 5
2018-10-29 18:52:07
Feliks
Jest naprawdę Bardzo dobrą i szybko
5 / 5
2018-10-29 16:24:04
Halina
Szybkie zamówienie, bez najmniejszych problemów. Dodatkowo produkt, którego szukałam był właśnie tutaj najtańszy. Polecam sprzedawcę.
1 / 5
2018-10-25 19:58:22
Celestyn
LIPA Czekał na dostawę tydzień A w paczce niespodzianka...brak tego co zamawiałem tylko inny zabawki i gry LIPA
5 / 5
2018-10-24 20:32:04
Ernest
Bardzo rzetelna firma . Wszystko zgodne z opisem . Szybka realizacja zamowienia. Polecam
1 / 5
2018-10-23 21:45:57
Aleksandra
Niestety otrzymałam uszkodzony towar. Kontakt z firmą jest utrudniony. Telefonicznie nie można się skontaktować, na maile też nie odpisują. Także nie polecam
5 / 5
2018-10-17 16:04:46
Cezary
Polecam sklep 👍Szybka wysyłka i dobry kontakt ze sprzedawcą;)
5 / 5
2018-10-17 10:33:45
Aniela
sklep Bekado jest firmą sumienną, bardzo dobrze działającą, rzetelną i szybko reagująca. Na problemy wynikające z dostaw pracują nawet w dni świąteczne. Można polegać w 100%. Życzę Bekado aby tak nadal funkcjonowała ,ponieważ czekają na nią dzieci tzn. oczywiście na zabawki i akcesoria tej branży. Dziękuję, że mogłam skorzystać z Waszych usług, poleciłam również znajomym którzy też zakupują zabawki swoim dzieciom i wnukom. Powodzenia. Dostawca GLS był punktualny i bardzo uprzejmy. Jeszcze raz dziękuję.
5 / 5
2018-10-17 10:07:22
Malwina
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie, bieżące informacje o statusie przesyłki. Towar przyszedł nieuszkodzony.
5 / 5
2018-10-12 18:18:49
Maksym
Dobra współpraca. Serdecznie polecam.
5 / 5
2018-10-11 09:31:21
Regina
Bardzo, mila i profeajonalna obsluga.
4 / 5
2018-10-09 21:15:08
Jadwiga
Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z przedstawionym w ofercie.
5 / 5
2018-10-09 12:50:53
Alina
Jestem bardzo zadowolona, zakup dokonałam w czwartek ok. 14tej z nadzieją że klocki dotrą przed weekendem ( dziecko miało urodziny w niedzielę), nie zawiodłam się, w piątek prezent był na miejscu :))
5 / 5
2018-10-05 17:56:12
Cyprian
Wszystko przebiegało sprawnie. Polecam
5 / 5
2018-10-04 10:44:52
Włodzimierz
Towar dotarl szybko, cena bardzo przystepna
5 / 5
2018-10-04 10:11:45
Apoloniusz
realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie, penie będziemy jeszcze korzystac w przyszłości
5 / 5
2018-10-03 15:03:40
Zuzanna
Obsługa bdb. Mały minus za to że przy odbiorze osobistym nie otrzymuje się maila z adresem punktu odbioru a jedynie z informacją ze towar jest gotowy do odbioru. Sprawa została jednak szybko wyjaśniona ze Sprzedawca!
5 / 5
2018-10-03 12:28:51
Joanna
Ekstra :)jestem super mile zaskoczona świetny kontkt i obsługa. Gorąco polecam! !!
5 / 5
2018-10-02 21:26:36
Wioletta
super sklep, atrakcyjne promocje.
1 / 5
2018-10-01 15:35:06
Jędrzej
Bardzo slabo. Będę omijał szerokim łukiem.
5 / 5
2018-09-29 18:09:24
Olga
bez problemu, jestem zadowolona
4 / 5
2018-09-28 13:34:30
Aleksandra
Dostawa zgodnie z zamówieniem,zdjęciem i opisem.
5 / 5
2018-09-28 12:25:14
Agata
Wszystko przebiegło sprawnie, informują o stanie zamówienia
5 / 5
2018-09-27 12:19:09
Beata
Świetna lala za naprawdę dobrą, konkurencyjną cenę.Polecam szczerze.
4 / 5
2018-09-26 19:18:51
Kazimiera
Zrezygnowałam z zamówienia. Czekam na zwrot pieniędzy.
1 / 5
2018-09-26 16:32:43
Emanuela
Tragiczna współpraca!!!!Poniżej normy.Zamówienie przyszło z zestawem klocków lego, w którym opakowanie było cale podarte.Zamówienie opłacone.Sklep odebrał zestaw 60165 w sierpniu 2018, do dziś nie otrzymałam ani wymienionych klocków ani faktury korygującej no i zwrotu pieniędzy.Nie polecam, to faktycznie sklep dla szkrabów i chyba załoga taka sama;))) nie lubię pisać niepochlebnych opinii, to moja pierwsza, mam nadzieję ostatnia, bo takiego przypadku nie miałam.
5 / 5
2018-09-24 23:35:53
Judyta
super obsluga wszystko fajnie.
5 / 5
2018-09-24 10:18:09
Hubert
Szybko i bez problemu. Polecam
1 / 5
2018-09-24 09:53:24
Rafał
Sklep sprzedaje towar, którego nie posiada. Marnują tylko czas klientów.
1 / 5
2018-09-21 14:03:26
Romuald
Nie jestem zadowolony, sklep oferował towar którego nie miał - zamówienie i płatność została przyjęta. Straciłem 2 dni gdy towar potrzebny był na juz. Jeśli czegoś nie ma w ofercie to sie go nie prezentuje na stanie. Na plus względnie szybki zwrot pieniędzy.
5 / 5
2018-09-21 11:07:38
Tymon
Gorąco polecam. Szybka obsluga, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-09-19 14:57:52
Zygmunt
Bardzo szybko, sprawnie i bez problemu.
1 / 5
2018-09-17 14:07:45
Klaudia
Kontakt zs sprzedajacym zerowy...wl się poczta glosowa .Zamowilam towar we środę do dzisiejszego dnia brak. Nie polecam !
2 / 5
2018-09-14 21:24:49
Maksym
Wysłano mi inny towar niż zamówiłam, brak kontaktu telefonicznego.
5 / 5
2018-09-14 13:44:25
Szymon
szybka wysyłka towar zgodny. Polecam
5 / 5
2018-09-13 14:09:29
Jan
Wszystko profesjonalne i sprawnie, polecam
5 / 5
2018-09-13 13:02:12
Faustyna
szybka miła i sprawna tranzakcja dziękuje
5 / 5
2018-09-12 10:50:27
Dorota
Zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2018-09-11 14:39:54
Daniel
Zakupy przeprowadzone bez zarzutu. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-09-11 10:22:03
Zbyszko
Sprawna transakcja, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam!
5 / 5
2018-09-10 11:58:24
Katarzyna
Rzetelnie i sprawnie, a przede wszystkim w świetnej cenie!
5 / 5
2018-09-07 10:33:28
Bernardeta
Ekspresowa realizacja zamówienia. POLECAM
5 / 5
2018-09-06 07:12:11
Bogdan
Towar zgodny z oczekiwaniami, bardzo szybka dostawa. Polecam :)
5 / 5
2018-09-05 10:19:33
Oliwia
Swietny sklep internetowy, gorąco polecam.
5 / 5
2018-09-03 18:38:03
Marek
szybko sprawnie towar dostałem bezproblemu
1 / 5
2018-09-01 09:50:09
Joanna
Towar zamówiony 9.08. do tej pory nie otrzymałam. Napisałam maila - brak odpowiedzi. Nie otrzymałam żadnej informacji o powodach opóźnienia, czuję się oszukana.
5 / 5
2018-08-31 07:54:55
Irma
Wszystko w najlepszym porządku!
5 / 5
2018-08-30 12:53:22
Bronisława
Polecam sklep, konkurencyjne ceny klocków Lego. Darmowa dostawa od 500zł, czyli jakby jej nie było dla klienta detalicznego.
5 / 5
2018-08-28 16:32:46
Aleksander
Bardzo polecam profesjonalna obsługa i szybka wysyłka :)
5 / 5
2018-08-27 09:18:32
Alfred
Wszystko b.dobrze Towar zgodny z opisem, wysyłka expres. Polecam
3 / 5
2018-08-24 21:25:49
Angelika
Pomylony towar, zero kontaktu telefonicznego, kontakt emialowy utrudniony. Czekam na rozwiązanie sprawy.
3 / 5
2018-08-24 13:47:18
Joanna
Czas realizacji zamówienia na stronie sklepu wynosi jeden dzień. Przesyłka dotarła po 5 dniach roboczych. Brak kontaktu ze sklepem.
5 / 5
2018-08-22 17:53:19
Bernadeta
Bardzo powolna realizacja zamówienia
5 / 5
2018-08-22 12:27:50
Franciszek
Bardzo slaba komunikacja ze sprzedajacym.nie odpowiada na maile
5 / 5
2018-08-22 12:24:24
Laura
Transakcja przebiegała bez zarzutu, szybko i sprawnie.
4 / 5
2018-08-21 15:08:11
Sergiusz
Tornister rewelacja, dobry kontakt, szybka wysylka, jedynie brak wyprawki ktora byla w opisie jako gratis ale ogolnie ok
5 / 5
2018-08-13 11:35:23
Barbara
Wszystko w porzadku Bezproblemowo
2 / 5
2018-08-09 22:12:33
Zofia
Zamówiłam samochodzik dostałam inny model niż był prezentowany na stronie
5 / 5
2018-08-09 19:46:08
Władysława
super towar i ekspresowa transakcja. Polecam!
5 / 5
2018-08-08 11:51:05
Lucyna
Pozytywnie, bardzo miła obsługa w sklepie.
5 / 5
2018-08-07 12:58:11
Irma
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka i niska cena. Polecam.
5 / 5
2018-08-03 11:56:12
Oskar
Zdecydowanie poleca. Mega ekspresowa realizacja!
1 / 5
2018-08-02 20:10:07
Tymon
Nie moge dac dobrej opinii, bo jeszcze nie dostalam zamowionego towaru!
4 / 5
2018-08-02 15:33:40
Dominik
Towar zgodny, wszystko w porządku.
5 / 5
2018-08-02 13:46:16
Mieczysława
Sklep godny polecenia. Towar dobry, bez zastrzeżeń.
1 / 5
2018-08-02 13:33:46
Zdzisława
NIE POLECAM TEGO SKLEPU!!!! Bardzo nie miła obsługa dostałam inny wózek niż był wystawiony. Dzwoniłam pytałam czy wózek wystawiony jest taki sam w sprzedaży wypytałam o wszystkie szczegóły na,których mi zależało żeby były. Pan zapewnił mnie, że wszystko jest,ale było inaczej. Kiedy poprosiłam o wymianę wózka na ten,który zamawiałam zaczęło się nie miłe wmawianie mi,że to właśnie ten zamawiałam. Bardzo nie miła obsługa. Wózek zatrzymałam bo potrzebowałam na już,ale jest straszny to że przyjechał zarysowany w kilku miejscach to szczegół w porównaniu do jakości całego wózka. Chciałam kupić tańszy i to był wielki błąd. W tym sklepie ten model wózka jest najdroższy a nie warto przepłacać ponad 60zł.dla takiego wózka. Gdybym wiedziała, że nie dostane model wózka,który był wystawiony bym zamówiła gdzie indziej,ale nie miałam czasu na zwroty i na czas czekania na paczkę u innego sprzedawcy. NIE POLECAM TEGO SKLEPU!!!

Rzetelne opinie o Bekado.pl Sp. z o.o.