Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Beliani

Beliani Opinie 4.7 (410)

Lindenstrasse 16
6341
Baar
(+48) 91 35 083 60
opinie Beliani
4.7
410
Opinii

Dobrze

5 / 5
2024-04-07 14:31:11
HALINA
Kupiłam fotel i mega zadowolona. Świetny produkt dostawa bardzo szybka.
5 / 5
2023-11-06 13:04:41
Agnieszka
Sklep godny polecenia. Zamówiony szezlong identyczny jak na zdjęciu. Produkt bardzo dobrze opisane, jeżeli chodzi o wymiary. Kolor wymarzony. Bardzo szybka wysyłka.
5 / 5
2020-02-22 16:33:35
Błażej
Towar zgodny z opisem wszystko ok
1 / 5
2020-02-22 14:18:57
Wanda
Czekam od 11 lutego 2020 r. Na dostawę kanapy, za którą zapłaciłam i otrzymałam potwierdzenie zapłaty i nie doczekałam się jeszcze żadnej informacji, chociaż towar miał dotrzeć w ciągu 6 dni. Czekam nuz 12 dni - i nic????????
5 / 5
2020-02-21 17:38:10
Sara
Sofa super dostawa profesjonalne
5 / 5
2020-02-21 14:07:39
Kornelia
Szybka wysyłka, lampy przepiękne.
5 / 5
2020-02-21 13:29:30
Mieczysława
Zamówiłam stół i cztery krzesła - spełniły całkowicie moje oczekiwanie!
4 / 5
2020-02-21 11:42:41
Daniel
Ponieważ mojego zegara nie było na stanie więc ta chwila zwłoki.Ogólnie odbyło się wszystko sprawnie --polecam
5 / 5
2020-02-21 11:34:18
Iwona
Rabacik był, wszystko w porzadku
5 / 5
2020-02-21 10:31:35
Rozalia
Świetna praca, super profesjonalna obsługa i produkty warte swojej ceny!
5 / 5
2020-02-21 10:09:10
Krystyna
szybko sprawnie towar zgodny z opisem
3 / 5
2020-02-21 08:39:48
Mirosław
Sklep deklaruje szybką wysyłkę, niestety moja została wysłana nie po 2 dniach roboczych, ale po dłuższym czasie
5 / 5
2020-02-21 06:48:09
Emanuel
Bardzo przyjemne zakupy. Polecam
4 / 5
2020-02-21 00:13:15
Jowita
Zamówione biurko prezentuje się bardzo ładnie, jest łatwe w montażu (podczas montażu trafiłam tylko na jeden problem- śrubka dodatkowo podtrzymujaca blat nie pasowała do nakrętki metalowej w blacie, jednak nie wpływa to znacząco na samą konstrukcje.) Dodatkowym plusem jest możliwość zamówienia na kąkretną datę wysyłki, paczka dotarła w ciągu jednego dnia. Dobrze zabezpieczona zawartość paczki. Dosyć oryginalna stylistyka mebli. Polecam.
5 / 5
2020-02-20 20:11:32
Kinga
Cudowne akcesoria wyposażenia wnętrz, polecam wszystkim!
2 / 5
2020-02-20 14:12:25
Olga
Lampę zamówiłam 11 lutego, wpłata dotarła 12 lutego. Do dzisiaj - cisza!
5 / 5
2020-02-20 12:20:47
Wacław
Jestem bardzo zadowolona, dywan dostarczony szybko i pod same drzwi :) na pewno skorzystam jeszcze nie raz
5 / 5
2020-02-20 10:58:33
Dominik
Rewelacja, świetna jakość, genialny kontakt 🙂
5 / 5
2020-02-20 08:07:56
Wiesława
Krzesła świetne, kontakt rewelacja, polecam!!!
5 / 5
2020-02-19 22:04:50
Joanna
Polecam zakupy w Beliani, zamówione stoliki kawowe bardzo dobrej jakości. Pomocny i kulturalny personel. Wszystko zgodne z opisem i warunkami zamieszczonymi na stronie sklepu.
5 / 5
2020-02-19 21:06:46
Ksenia
Wszystko na najwyższym poziomie
5 / 5
2020-02-19 20:27:50
Sonia
Super towar polecam serdecznie
5 / 5
2020-02-19 20:16:03
Kornelia
Wysyłka bardzo szybka. Miałam mały problem z jednym elementem, ale reklamacja załatwiona bez najmniejszych problemów. Polecam
5 / 5
2020-02-19 19:18:28
Małgorzata
Asortyment zadowalający nawet wymagających klientów, choć mogłoby być więcej rabatów.
5 / 5
2020-02-19 17:17:26
Leokadia
Szybka, sprawna dostawa. Dywan piękny.
5 / 5
2020-02-19 16:50:50
Gabriel
Akuratnie, boży sklep ugółem.
5 / 5
2020-02-19 16:30:20
Gustawa
Dywan przepiękny. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie.
5 / 5
2020-02-19 15:45:28
Dariusz
brak problemów z przesyłką i towarem, który przyszedł w bardzo dobrze zabezpieczonych opakowaniach, w związku z czym brak jakichkolwiek kontaktów ze sklepem poza złożeniem zamówienia. Polecam
5 / 5
2020-02-19 13:38:12
Karol
Polecam sklep, towar zgodny z zamówieniem, wysyłka tego samego dnia, co wykonane zamówienie. Polecam
5 / 5
2020-02-19 13:01:47
Krystyna
Zamówienie zgodne z opisem złożone przez internet. Szybka dostawa.
5 / 5
2020-02-19 12:24:11
Irma
lampki są mega piękne, na pewno nie jest mój ostatni zakup:)))
4 / 5
2020-02-19 10:31:13
Faustyna
Z zakupionego szezlongu nie jestem zadowolona. Sklep jest okey.
5 / 5
2020-02-19 09:02:52
Patryk
Profesjonalizm w każdym calu! Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2020-02-18 21:32:14
Bronisław
Pełny profesjonalizm. Wszystko tak jak w opisie. Dostarczona błyskawicznie. Polecam
1 / 5
2020-02-18 19:15:55
Szymon
Zakupiony towar posiadał wady. Próba wymiany okazała się bezsensowna, gdyż poinformowano mnie że każda lampa ma tę samą wadę produkcyjną. Słabo......
1 / 5
2020-02-18 17:20:57
Sławomira
nie spełnia oczekiwań , problem z obsługą klienta odmawia przyjęcia zwrotu według polskiech przepisów ,adres w Szwajcarji
5 / 5
2020-02-18 16:43:49
Kazimierz
Zamówienie i dostawa zgodna z moimi oczekiwaniami, super!
5 / 5
2020-02-18 14:57:28
Adrian
Świetna jakość, atrakcyjne ceny, wszystko sprawnie.
5 / 5
2020-02-18 11:56:04
Zofia
Produkt zgodny z opisem, szybka wysyłka, brak zastrzeżeń.Oceniam bardzo pozytywna.
5 / 5
2020-02-18 11:51:08
Emanuel
Bardzo konkretnie można się z dostawą umówić wygodnie jak pasuje
1 / 5
2020-02-18 11:43:13
Maria
Jestem niezadowalana. Zamówiony dywan przyszedł przesiąknięty stęchlizną nie do wywietrzenia. Czekam na reklamacje z , której też nie jestem zadowolona za długo to trwa. Zgłosiłam dwa dni temu i czekam.
5 / 5
2020-02-18 11:13:12
Apoloniusz
Na początku komunikat „Wyślemy najszybciej jak to możliwe!” wydał mi się podejrzany, lecz łóżko zamówione przez weekend było u mnie już w środę. Jestem bardzo zadowolony z produktu oraz organizacji przesyłki.
5 / 5
2020-02-18 11:13:09
Kamil
Świetny kontakt i towar. Jestem zadowolona
5 / 5
2020-02-18 11:08:53
Sebastian
Bardzo jestem zadowolona i napewno nie jednokrotnie dokonam zakupu
5 / 5
2020-02-18 10:13:04
Zygmunt
Szybka realizacja zamówienia, szybka dostawa, polecam
5 / 5
2020-02-18 09:55:44
Natalia
Stolik kawowy - piękny i niezwykły
5 / 5
2020-02-17 17:50:16
Zygmunt
Dobry kontakt, dobry produkt, cieszy oczy! POLECAM!!!
4 / 5
2020-02-17 16:28:33
Wioletta
Wszystko przebiegło sprawnie,ale do tej pory nie otrzymałam faktury o którą składając zamówienie prosiłam .
5 / 5
2020-02-17 11:55:37
Juliusz
Kontakt z obsługą bardzo dobry, miły. Przesyłka byla bardzo dobrze zapakowana. Łóżko bardzo ładne i porządne :)
5 / 5
2020-02-16 17:24:18
Hubert
bardzo ładna lampa ,szybka sprwna dostawa
5 / 5
2020-02-16 14:46:40
Patrycja
Jestem zadowolona z zakupu .Towar spelnia moje wymagania. Proces zamowienia i wysyłki oraz kontakt ze sklepem bez zastrzeżen. Napewno jeszcze skorzystam i polecam. Barbara
2 / 5
2020-02-16 08:07:08
Oliwier
Cztery - pięć lat temu kupiłem w Beliani 2 komplety XXL ratanowy zestaw 23 częściowy po kilku latach użytkowania (na zimę chowany ) okazało się że poduszki ( pokrowce ) są w złym stanie . Postanowiliśmy zakupić więc nowe pokrowce wysłaliśmy zapytanie E mailowe do firmy i otrzymaliśmy odpowiedz że są takie pokrowce w cenie około 750 zł za jeden komplet , wyraziliśmy zgodę po czym zamówiliśmy dwa komplety ( zapłaciliśmy kartą ) po około 10 dniach Otrzymałem telefon z firmy że niestety ale takie pokrowce na ten zestaw nie występują i że nastąpi anulacja zamówienia i zwrot pieniążków - co nastąpiło . Żal mi tylko że firma sprzedając mi kilka kompletów mebli nie poinformowała mnie że meble te są JEDNORAZÓWKĄ - nie dosyć że sam czuję się oszukany to na zakup w tej firmie namówiłem jeszcze przynajmniej pięć osób Ja osobiście teraz powinienem kupić sobie nowe meble a jednorazówki wyrzucić
5 / 5
2020-02-14 15:14:05
Ismena
Dostawa zgodnie z info na stronie. Towar zgodny z opisem. Kupiłam łóżko tapicerowane bez zagłówka.
2 / 5
2020-02-14 12:06:23
Henryk
Kiepsko działa strona z zamówieniami - skoro jet informacja że towaru nie ma chwilowo w sklepie to możliwość zamówienia nie powinna funkcjonować
5 / 5
2020-02-14 11:33:00
Oleg
WSZYSTKO NA JAK NAJWYŻYM POZIOMIE
5 / 5
2020-02-14 07:20:32
Maria
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Dobry kontakt na infolinii. Bezproblemowa wymiana towaru jak się okazało, że potrzebuję jednak inny rozmiar ramy łóżka. Polecam
5 / 5
2020-02-13 15:28:59
Arleta
Bardzo ładna poduszka.wysyłka szybka.super kontakt.
5 / 5
2020-02-13 14:56:46
Radosław
Produkt jaki zakupiłem (Szezlong MURET, jasnoszary, welur) bardzo dobrej jakości. Staranne i dokładne wykonanie. Materiał bardzo ładny i miły w dotyku. Spełnił moje oczekiwania w 100 %. Szybka dostawa.
4 / 5
2020-02-13 14:01:32
Amelia
Bardzo dobra cena. Szezlong wygląda na solidny, trochę problemów ze składaniem, niektóre dziury nawiercone nierówno ze śrubami i trzeba było manewrować, krzywo wkręcać śruby ale do opanowania. Prezentuje się fajnie, jest wygodne, materiał super. Noga szezlonga delikatnie walnięta i jest odprysk. Kreska markerem i nie widać.
5 / 5
2020-02-13 13:46:46
Irma
Wszystko zostało sprawnie załatwione.
5 / 5
2020-02-13 12:53:58
Ludmiła
Towar wysokiej jakości, meble piękinie sie prezentują. Szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2020-02-12 22:29:33
Bernardeta
Stolik rewelacyjnie działa.Bez problemu można go było złożyć .Precyzja i jakość wykonania na najwyższym poziomie. Zapakowany w sposób uniemożliwiający zniszczenie w transporcie.
5 / 5
2020-02-12 19:09:47
Milena
kupno krzesła. Towar świetny
5 / 5
2020-02-12 17:36:43
Aniela
Wspaniała obsługa! Zamówiona lampa miała uszkodzony abażur. Nowy, nieuszkodzony, został wysłany następnego dnia!
5 / 5
2020-02-12 17:36:43
Lech
Wspaniała obsługa! Zamówiona lampa miała uszkodzony abażur. Nowy, nieuszkodzony, został wysłany następnego dnia!
2 / 5
2020-02-12 10:06:59
Oliwia
Byle jakie ---jest napisane [ dostepne na magazynie ] na jedno lustro czekałam 2 m-ce . okazało się do dnia dzisiejszego nie ma . Zamówiłam inne i czekam ani odpowiedzi -kiedy przyjdzie [ znowusz czekam m-c . prócz f-ry w Onlein nie ma nic - żadnego powiadomienia .Nie jestem zadowolona ,
5 / 5
2020-02-11 23:13:17
Bogusław
wszystko sprawnie, towar zgodny z opisem, polecam sprzedawcę
5 / 5
2020-02-11 18:44:48
Jan
Wszystko wcześniej niż się spodziewałem, SUPER
5 / 5
2020-02-11 16:25:24
Cezary
Transakcja i dostawa przebiegły bez zastrzeżeń
5 / 5
2020-02-11 16:25:24
Iga
Transakcja i dostawa przebiegły bez zastrzeżeń
5 / 5
2020-02-11 15:09:33
Tymon
Asortyment bogaty, produkty zakupione są takie same jak na zdjęciach i zgodne z opisem, obsługa zawsze miła a polityka rabatowa zachęca do kolejnych zakupów.
5 / 5
2020-02-11 13:04:15
Arlena
Zamówienia zostały zrealizowane bardzo szybko. Ze zwrotem również nie było żadnego problemu, bez pytań dlaczego i czemu. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2020-02-11 11:31:46
Oleg
Szybka realizacja. Towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-02-11 10:35:53
Eugenia
super sklep z produktami doskonałej jakości w jeszcze bardziej doskonałej cenie ;) Zapomnijcie o Westwing
5 / 5
2020-02-11 09:20:27
Benedykt
Dywan taki jak na zdjęciu, kolory identyczne, fajna cena i szybka realizacja. Polecam
5 / 5
2020-02-10 16:08:26
Norbert
Szybka, sprawna i bezproblemowa realizacja zamówienia. Jestem bardzo zadowolony z obsługi beliani.pl. Polecam.
5 / 5
2020-02-10 13:43:59
Sergiusz
Bardzo dobry kontakt ze sklepem.
4 / 5
2020-02-10 10:25:00
Nadia
odpowiedź na maila po dość długim czasie, co do dostawy i zakupu nie mam zastrzeżeń
5 / 5
2020-02-09 18:21:53
Wincenty
Stół dotarł na czas. Narzeczona zachwycona :-)
5 / 5
2020-02-08 00:00:37
Wiola
Wszystko sprawnie i bez niespodzianek.
5 / 5
2020-02-07 11:03:09
Eleonora
Nie spotkałam się z tak profesjonalną obsługa klienta w żadnym innym sklepie, polecam. Po otrzymaniu uszkodzonego w transporcie produktu, ekspresowo została rozpatrzona reklamacja i wysłano nowe lampy. Rewelacyjna firma!
5 / 5
2020-02-06 19:49:15
Janina
Wszystko w jak najlepszym porządku. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2020-02-06 19:05:33
Herbert
Zarówno zakupy, jak też zamówiony asortyment (ławka i konsola w kolorze czarnym) są bez zarzutu i odpowiadają w pełni ofercie internetowej, na którą natrafiłam.
5 / 5
2020-02-06 18:14:04
Michał
Towar zgodny z opisem, reklamacja uszkodzonego elementu przebiegła bardzo sprawnie , pełen profesjonalizm , Polecam !
5 / 5
2020-02-06 15:52:10
Emilia
Jestem bardzo zadowolona, zamówienie przyszło szybko i towar jest zgodny ze zdjęciami i opisem. Polecam!
5 / 5
2020-02-06 09:54:31
Marta
Bardzo duży wybór, super jakość i wykonanie polecam.
5 / 5
2020-01-29 17:19:14
Aneta
Meble bardzo dobrej jakość, szybki trasnport, doskonała obsługa. Polecam w 100%
1 / 5
2020-01-26 21:37:13
Stanisław
Asortyment w atrakcyjnych cenach z akceptowalną jakością. Bardzo kiepska obsługa klienta.
5 / 5
2020-01-23 20:12:46
Jarosława
Kontakt ze sklepem bardzo miły, sprzedawane przedmioty mają wysoki standard.
5 / 5
2020-01-23 01:06:14
Alina
Natychmiastowa wysyłka, towar po paru dniach był w moich rękach. Produkt wysokiej jakości. Jestem zachwycona. Polecam każdemu. Solidna firma
4 / 5
2020-01-22 10:47:33
Rozalia
Stolik był pbrysowany w paru miejscach, naruszenie na kancie nóg z dwóch stron bodajże,mąż chciał odesłać ale nie chciało mi się bawić w reklamacje bo potrzebowaliśmy w końcu stolika.
4 / 5
2020-01-21 18:11:23
Alberta
Sklep spisal sie dobrze+. Za to towar to jakis nieśmieszny zart.
5 / 5
2020-01-13 17:45:30
Jarosław
Piękne meble, jakość bez zastrzeżeń. Jak najbardziej polecam! :)
3 / 5
2020-01-08 08:52:35
Barbara
Zamówiony towar miał być srebrny przyszedł szary. Jest rysa w metalu.
5 / 5
2020-01-07 19:43:37
Emanuel
Zamówienie bardzo sprawnie i szybko zrealizowane. Wszystko się zgadza. Kontakt bez zarzutu. Zatem serdecznie polecam wszystkim! :) na pewno jeszcze skorzystam z tego co oferuje sklep!
5 / 5
2020-01-06 15:35:41
Klemens
Jasna, wiarygodna oferta, sprawna realizacja, towar zgodnie z oczekiwaniami. Kurier dostarczający towar nie żądał ode mnie żadnego potwierdzenia odebrania towaru (?).
5 / 5
2020-01-06 14:12:04
Kamila
Wszystko super. Zakupionym produktem było lustro, dotarło w całości a to najważniejsze.
3 / 5
2020-01-04 09:21:51
Aneta
Wykonywałam zamówienie w tym sklepie dwa razy. Pierwsze zakupy i zwrot odbyły się bez większych problemów. Drugie zamówienie - porażka! Towar zakupiony 11.12 dotarł do mnie 27.12. Dodam że kupiłam towar określony jako 'dostępny'. Informacje otrzymywane od konsultantów na infolinii były sprzeczne z prawdą. Każdy telefon kończył się deklaracją o realizacji zamówienia które w rzeczywistości nie opuszczało zagranicznego magazynu.
5 / 5
2020-01-03 19:43:20
Aniela
POLECAM, PRODUKT TAKI SAM JAK NA ZDJĘCIU, SZYBKA DOSTAWA.
5 / 5
2020-01-03 19:34:23
Łucja
Sklep ze świetną obsługą klienta, produkty zgodne z opisem producenta, szybka obsługa
5 / 5
2020-01-03 13:29:47
Izolda
Wszystko OK. Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka.
5 / 5
2020-01-03 13:05:39
Lucyna
Lustro super! Jestem bardzo zadowolona z zakupu
5 / 5
2020-01-03 12:21:54
Dorota
świetna obsługa klienta. serdecznie polecam
5 / 5
2020-01-02 17:07:49
Zuzanna
Jestem zadowolona z przebiegu transakcji. Polecam.
5 / 5
2020-01-02 15:20:49
Mieczysława
Bardzo dobra. Kontakt z Beliani był bardzo dobry, profesjonalna obsługa i pomoc. Polecam!
1 / 5
2020-01-02 13:44:30
Jarosława
pan W. Rybicki w sposób fatalny obsługuje i skrajnie zniechęcający prowadzi "pouczanie" Klienta.
4 / 5
2020-01-02 09:14:22
Sergiusz
Miła obsługa, gorzej z reklamacją długości deseczek
3 / 5
2020-01-02 09:09:39
Celestyna
Zamówiłam dywan jasnoniebieski. Dość długo czekałam na przesyłkę, po czym otrzymałam dywan beżowy z etykietą light blue... Nie zwróciłam, ostatecznie beżowy to dość neutralny kolor...
5 / 5
2020-01-02 06:20:41
Weronika
Wszystko przebiegło sprawnie, jestem zadowolona.
5 / 5
2020-01-01 13:55:42
Rafał
Bardzo profesjonalna obsługa. Już wiem gdzie zamawiać bardzo fajne rzeczy.
5 / 5
2019-12-31 14:28:10
Witold
Cały zakup przebiegł bezproblemowo.
4 / 5
2019-12-31 09:18:02
Konrad
Materac nawierzchniowy taki sobie, nie tego się spodziewałam.
5 / 5
2019-12-30 13:59:01
Apolonia
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie.Bardzo dobry kontak z Panią z infolini.Pozdrawiam
5 / 5
2019-12-30 13:50:28
Faustyna
zakupy robiłam 2 razy, zawsze byłam zadowolona z realizacji.
5 / 5
2019-12-30 13:33:49
Marcelina
Super firma z fantastycznym podejściem do klienta.
4 / 5
2019-12-30 11:25:31
Oskar
Lekkim zaskoczeniem była konieczność samodzielnego złożenia mebla. Spodziewałem się gotowego produktu, ale być może nie doczytałem...
5 / 5
2019-12-30 10:01:07
Celestyn
Szybko, sprawnie! Bardzo ładne i solidnie wykonane lampy!
5 / 5
2019-12-30 07:09:46
Klaudia
Jestem bardzo zadowolona z obsługi, serdecznie polecam.
5 / 5
2019-12-30 07:09:46
Wieńczysła
Jestem bardzo zadowolona z obsługi, serdecznie polecam.
5 / 5
2019-12-30 07:09:46
Roman
Jestem bardzo zadowolona z obsługi, serdecznie polecam.
5 / 5
2019-12-29 19:17:20
Elżbieta
Bardzo dobry kontakt.otrzymywalam odpowiedzi na każde pytanie odnośnie zamówienia.dostawa szybka a produkt rewelacyjny.
4 / 5
2019-12-28 20:56:35
Renia
Transakcja bezproblemowa, dużym plusem była darmowa wysyłka. Zakupiony towar (lustro) był bardzo dobrze zabezpieczony przed ewentualnym uszkodzeniem w transporcie. Sklep mógłby poprawić automatyczne powiadomienia, bo po zapłacie przelewem, dostałam informację, że sklep czeka na wpłatę. Problemem jest także otrzymywanie powiadomień z ofertą, chociaż nie przypominam sobie, bym zaznaczała zgodę na przetwarzanie danych w celach marketingowych. W przesyłanej ofercie na maila nie ma linku do strony, gdzie można byłoby się wypisać z listy mailingowej. Taka nachalna reklama nieco zniechęca. Kupując, należy zwrócić uwagę, że sklep nie znajduje się w Polsce, mimo końcówki .pl w adresie strony. Ma to potem związek z ewentualnymi zwrotami czy rękojmią, a także wpływa na czas przesyłki. Nie podlega chyba też przepisom unijnym(?)
5 / 5
2019-12-28 15:30:25
Romuald
Wszystko ok i zgodnie z opisem na aukcji. Kontakt bezproblemowy, na bieżąco informowany byłem o postępach realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-12-28 11:34:50
Natalia
Sofa piękna i bardzo wygodna. Bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-28 09:22:49
Olga
Szybka dostawa, dobry kontakt a produkty, które zamówiłam są wysokiej jakości :)
5 / 5
2019-12-27 22:48:44
Daniela
Jestem zadowolony :) polecam!!!
5 / 5
2019-12-27 18:35:15
Ida
Na etapie zamówienia wszystko działa sprawnie. Przesyłka dotarła według ustalonego terminu. Dywan doskonałej jakości. Polecam.
5 / 5
2019-12-27 15:26:06
Henryka
Duży wybór produktów, dużo promocji, meble wysokiej jakości
5 / 5
2019-12-27 15:13:42
Sara
jestem bardzo zadowolony z zamówionego towaru , jego jakości i sposobu zapakowania i dostarczenia
5 / 5
2019-12-27 14:55:58
Klaudia
Jest OK, szybko, sprawnie, meble dobrze zabezpieczone.
5 / 5
2019-12-27 14:53:34
Jakub
Jestem bardzo zadowolona nie tylko z super terminu dostawy ale również z mebli -ich wykonania, zapakowania.
4 / 5
2019-12-27 13:08:11
Patrycja
Sklep dobrze, wysłany towar budził zastrzeżenia.
5 / 5
2019-12-27 13:06:03
Eugenia
Zakup dywanu przebiegł pomyślnie,dywan dostarczony w idealnym stanie, bardzo dobrze zapakowany.
5 / 5
2019-12-27 08:05:03
Marlena
dobry kontakt, towar dostarczony w terminie
5 / 5
2019-12-27 07:55:18
Krystian
Sklep godny polecenia. Produkty wysokiej jakości w naprawdę przeróżnych cenach - każdy znajdzie coś dla siebie. Paczki przyjeżdżają szybko i są dobrze spakowane.
5 / 5
2019-12-26 18:50:01
Teresa
Sprawna obsługa, dobry kontakt. Wszystko Ok.
5 / 5
2019-12-26 12:40:35
Konstanty
Pierwsze moje zakupy i wszystko odbyło się szybko i sprawnie. Towar dobrej jakości.
5 / 5
2019-12-26 12:13:47
Eugeniusz
Zamówienie zrealizowane bez problemów. Polecam
4 / 5
2019-12-26 11:41:43
Klaudia
Dobrze .jesli chodzi o towar zakupiony to jeszcze nie jest używany , tak ze trudno mi w tej chwili ocenić .
5 / 5
2019-12-26 09:00:00
Bogdan
Wszystko przebiegło zgodnie z informacjami dostępnymi przez zakupem.
5 / 5
2019-12-25 17:30:04
Apoloniusz
Jestem zadowolona, sprawna obsługa klienta
5 / 5
2019-12-25 15:20:08
Karol
Wysoka jakość kanapy, warto było zapłacić wysoką cenę.
5 / 5
2019-12-25 10:58:36
Laura
Jestem bardzo zadowolona ,lustro prezentuje się świetnie .
5 / 5
2019-12-24 23:30:31
Aleksandra
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2019-12-24 17:21:57
Beata
Wszystko bardzo sprawnie towar super
5 / 5
2019-12-24 15:31:01
Dawid
Obsługa bez zarzutu. Mebel ładny.
4 / 5
2019-12-24 13:40:51
Jacek
Generalnie wszystko przebiegło prawidłowo.
5 / 5
2019-12-24 12:12:46
Mieczysława
Polecam. Zamówiony towar zgodny że zdjęciami. Wysyłka bez żadnych problemów.
5 / 5
2019-12-24 12:12:46
Leszek
Polecam. Zamówiony towar zgodny że zdjęciami. Wysyłka bez żadnych problemów.
5 / 5
2019-12-23 12:09:52
Wioletta
Duży asortyment, dobre ceny, zgodność towaru z opisem.
5 / 5
2019-12-23 11:55:39
Karolina
Bardzo sprawnie działająca firma. Produkty dobrej jakości,
5 / 5
2019-12-23 11:39:51
Dorota
Bardzo dobrze, darmowy transport przy większych gabarytach do duży plus.
5 / 5
2019-12-22 12:58:55
Szymon
Ogólnie produkt tej firmy który od niej otrzymałem spełnia moje oczekiwania w 100 %. Jestem zadowolony.
1 / 5
2019-12-22 04:17:42
Tobiasz
Material pokrowca łóżka jest fatalny. Jak by do worków na ziemniaki. Ilość listew w stelażu jest mała. W ofercie podana liczba listew z dwóch stelaży jako suma. Wymieniłem stelaż, wzmocniłem knstrukcję, będę zamawiał nowy pokrowieć do łóżka. W sumie lepiej by było odrazu zapłacić dwa razy więcej, tak jak zapłacę na końcu... Nie polecam.
5 / 5
2019-12-21 16:21:06
Herbert
Szybko, sprawnie i bez problemów
5 / 5
2019-12-21 14:50:01
Diana
Transakcja przebiegła bez zarzutów Czas oczekiwania na zakupiony przedmiot nie był najkrótszy, ale sprzedawca informował, że może tak być, także wszystko zgodne z opisem Towar starannie zapakowany
3 / 5
2019-12-21 09:35:37
Magdalena
Zamowiny przezemnie dywany - rewelacyjny! Czas wysylki troche sie wydluzyl :(
5 / 5
2019-12-20 21:57:34
Tadeusz
Jestem zadowolona i każdemu polecam.
5 / 5
2019-12-20 18:58:44
Iwona
Otrzymane lampy spełniły moje oczekiwania.
5 / 5
2019-12-20 17:09:13
Liza
super kontrahent gorąco polecam
5 / 5
2019-12-20 17:04:01
Aurelia
Bardzo udany zakup i ładnie zapakowane :)* Brawo :)* Będę zamawiał *
4 / 5
2019-12-20 15:00:54
Magdalena
Zamówione meble zgodne z oczekiwaniami. Ładne. Montaż łatwy dla jednej osoby. Zbyt długi okres oczekiwania. Podano, że dostawa od 1 do 4 dni roboczych. Dostarczono po 9 dniach roboczych. Ja wiem, że okres przedświąteczny, że promocje, ale tym samym powinno się na bieżąco weryfikować terminy dostawy. Zamówiłam i zapłaciłam 3 grudnia, a otrzymałam 16 grudnia. Pozdrawiam.
5 / 5
2019-12-20 13:47:38
Aneta
Świetna obsługa Łóżko bardzo ładne
5 / 5
2019-12-20 12:57:41
Rozalia
Szybka i dobra obsługa zwłaszcza ze zmieniałam rozmiar zamawianego towaru
5 / 5
2019-12-20 12:45:54
Izabela
polecam. Sofy takie jak na zdjęciach.
5 / 5
2019-12-20 11:49:54
Grażyna
Szybko, sprawnie. Miałam lekko uszkodzony produkt, od razu po zgłoszeniu dostałam informację, że przyślą nowy. Nie musiałam nic odsyłać. Bardzo pozytywnie. Polecam
5 / 5
2019-12-20 11:24:34
Robert
Tranzakcja przebiegła bez problemu
5 / 5
2019-12-20 11:13:41
Walentyna
PO 4 DNIACH ALE BYŁAM UPRZEDZONA .
5 / 5
2019-12-19 20:37:14
Danuta
zakupy w beliani.pl przebiegały bez zarzutu. produkt opisany bardzo szczegółowo, opis odpowiada wyglądowi rzeczywistemu. Polecam
4 / 5
2019-12-19 20:14:03
Gabriel
Dobry kontakt ze sklepem Otrzymałem towar w innym kolorze niż zamawiałem, ale bardzo szybko zareagowano na pomyłkę i mam towar zgodny z zamówieniem. Jestem zadowolony z zakupu.
5 / 5
2019-12-19 19:06:41
Monika
Bardzo fajny asortyment. Modny i w przystępnych cenach. Co prawda trzeba było dłużej czekać na realizację zamówienia ale została ona zrekompensowana rabatem na kolejne zakupy
5 / 5
2019-12-19 18:30:17
Benedykt
Duży wybór mebli i atrakcyjne ceny.
5 / 5
2019-12-19 14:18:08
Ludmiła
Wszystko w jak najlepszym porządku zgodnie z moimi oczekiwaniami, towar wysłany terminowo tak jak było napisane na stronie sklepu.Polecam.
5 / 5
2019-12-19 12:43:24
Jolanta
Świetny sklep I wszystkie produkty przepiękne:)
4 / 5
2019-12-19 12:38:59
Konstanty
Kanapa piękna, ale wykończenie nie dobre. Oparcia nie pasują do szyn wmontowanych w kanapę. Jest to mały element, ale jednak pokazuje niedokładność w procesie tworzenia. Osobie, która chce mieć wszystko perfekcyjne i wysokiej jakości nie polecam kanap za mniej niż 2500 od Biellani. Natomiast jeśli ktoś tak jak ja, lekko przymyka oko na niedociągnięcia i przyjmuje margines błędu to zdecydowanie polecam :)
5 / 5
2019-12-19 12:20:46
Lidia
Bardzo dobry wybór produktów. Dobre opisy i przejrzysty interfejs. W razie pytań można przez czat. Dobry kontakt. Polecam sklep.
5 / 5
2019-12-19 10:34:00
Feliks
Zamówienie i czas realizacji zgodne z informacjami zawartymi na stronie.
5 / 5
2019-12-19 07:35:48
Daniela
Wszytko przebiegło , sprawnie , bezproblemowo. Część towaru zwróciłam ,gdyż nie pasował , ale cały proces zwrotu przebiegł błyskawicznie , na koszt Beliani (zwrot był do 14 dniu od dostawy) i pieniądze bardzo szybko wróciły na konto. POLECAM!
4 / 5
2019-12-19 06:17:35
Otylia
Towar jest ok. Jakość adekwatna do ceny, ale brak możliwości kontaktu ze sklepem. Wysłałam prośbę o zmianę adresu dostawy i mój mail został bez odpowiedzi.
4 / 5
2019-12-19 06:17:35
Magdalena
Towar jest ok. Jakość adekwatna do ceny, ale brak możliwości kontaktu ze sklepem. Wysłałam prośbę o zmianę adresu dostawy i mój mail został bez odpowiedzi.
5 / 5
2019-12-18 21:41:02
Marek
To moje pierwsze zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatnie. Kontakt z biurem obsługi klienta rewelacyjny. Lampa dotarła do mnie bardzo dobrze zapakowana, co uchroniło ją przed ewentualnymym uszkodzeniem podczas transportu. Polecam!
5 / 5
2019-12-18 19:51:39
Mariusz
Jestem zadowolona. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
4 / 5
2019-12-18 18:58:04
Dorota
Jedynym mankamentem jest długi czas oczekiwania na realizację zamówienia.
4 / 5
2019-12-18 17:24:18
Zygfryd
Bardzo dobrej jakości produkt ale długi czas oczekiwania na realizację.
5 / 5
2019-12-18 16:12:34
Włodzimierz
To moja druga lampa zamawiana w ww sklepie. Jakość produktów świetna, można powiedzieć, że lepsza niż mogyłoby się spodziewać. Sklep godny polecenia.
2 / 5
2019-12-18 12:49:19
Sylwia
Podają błędne dane, wprowadzają kupującego w błąd. Zamówiłam towar, zapłaciłam a po tygodniu zamiast otrzymać paczkę z towarem dostałam informację o braku towaru. mam sobie wybrać coś innego !!!!
5 / 5
2019-12-18 12:21:20
Regina
Zakupy zgodnie z informacjami na stronie sklepu
5 / 5
2019-12-17 21:31:48
Danuta
Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem . Polecam!!
5 / 5
2019-12-17 21:09:25
Igor
Bez zarzutu. Towar zgodny z tym co wyczytałem o nim na stronie sklepu. Towar bardzo dobrej jakości. Dostawa też w porządku, miły i pomocny dostawca.
2 / 5
2019-12-17 21:06:12
Celina
Właśnie powiadmiono mnie o przesunięciu o przesunięciu dostawy mebli o ponad TRZY MIESIĄCE. na połowę marca 2020. :-( czy to poważne???
5 / 5
2019-12-17 19:44:56
Klaudiusz
Łóżko wydaje się bardzo solidne. Teraz czekam na materac 😃
4 / 5
2019-12-17 19:16:39
Agata
CZEKAM NA ZWROT OPŁACONEGO TOWARU.
5 / 5
2019-12-17 17:49:30
Konrad
Pozytywnie. Towar dobrej jakości, zgodny z oczekiwaniem.
5 / 5
2019-12-17 16:24:58
Adrian
Polecam, jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-12-17 15:12:18
Damian
Mają bardzo ładne rzeczy,polecam!!!!
5 / 5
2019-12-17 15:10:51
Mirosław
Świetna jakość, ale na realizację trzeba trochę poczekać.
5 / 5
2019-12-17 14:05:30
Ismena
Jestem zadowolona z zakupu jaki dokonałam w tym sklepie. Otrzymana wysyłka spełnia moje oczekiwania. Polecam każdemu.
5 / 5
2019-12-17 13:45:38
Julita
fajny sklep, z dużą ilością ciekawych produktów. polecam
5 / 5
2019-12-17 13:45:38
Bogusław
fajny sklep, z dużą ilością ciekawych produktów. polecam
4 / 5
2019-12-17 13:06:37
Adam
Jeśli chodzi o sam towar to jestem bardzo mile zaskoczony krzesła okazały się dużo lepsze niż się spodziewałem bardzo wysoka jakość troszkę narzekałbym tylko na czas dostawy ale jest to do zniesienia.

Rzetelne opinie o Beliani