Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję beMuke.pl

BeMuke.pl Opinie 4.2 (136)

Przyjaźni 2
53-030
Wrocław
530304041
opinie BeMuke.pl
4.2
136
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-01-14 11:41:50
Marta
Masakra, otrzymałam niepełne zamówienie, do tej pory nie dostałam brakującego towaru (pomimo jego dostępności według strony internetowej) ani zwrotu pieniędzy. Pomimo wielu prób brak jakiegokolwiek odzewu ze strony sklepu. Czuję się oszukana. Odradzam korzystanie z ich usług.
1 / 5
2021-12-03 03:29:23
Serhii Prokhorov
Zamawiałem kilka razy w tym sklepie, ostatnim razem nie dostarczyli wszystkiego, co zamówiłem, ale zabrali pełną kwotę. Próbując skontaktować się ze sklepem, po prostu mnie ignorują. Nie polecam tu kupować czegokolwiek.
1 / 5
2021-07-23 07:59:26
anka
Koszmar, opóźnienie dostawy, brak kontaktu mailowego i odbierania telefonów, brak reakcji na sms, przyszły zepsute owoce- zarówno banany, zgniłe zapadające się avocado i stare pomarszczone wysuszone pomarańcze
1 / 5
2021-03-31 12:55:39
Łukasz
Sprzedawca w dniu 19.03.2021 r. poinformował mnie o anulowaniu zamówienia, ze względu na brak możliwości jego realizacji. Do dnia 31.03.2021 r. brak zwrotu wpłaconych środków oraz brak odpowiedzi na maile. Infolinia nie działa (próby w różnych dniach i godzinach). Sprawa zgłoszona wstępnie do UOKIK, a zapewne nie będzie to jedyny środek, który będę musiał zastosować, aby odzyskać pieniądze. Stanowczo ODRADZAM.
1 / 5
2020-12-25 13:22:10
Dabi
Zamówiłam "świeża" rybę Łososia na Święta, Wino wytrawne etc. Przesyłka kurierska w lodówce 30 zł. W dzień przed dostaje telefon iż moje zamówienie ulegnie zmianie gdyż nie posiadają wina musującego oraz wina wytrawnego którego zamówiłam oraz rybę maja jednak o kilo większa. Zgadzam się na wymianę aby jak najszybciej dostać rybę by zdążyć przed świętami. Następnego dnia dostaje telefon od firmy DHL o 7:00 bym przyjechała do Gdańska 60km. po rybę gdyż ryba i reszta towaru jest w otworzonym pudelku leci z niego woda i lód się rozpuścił, wymienia mi produkty które są w zamówieniu i stwierdza iż do 15-tej mogę się pochorować gdyż ryba nie wytrzyma podroży. Wiec odmówiłam. Dzwoniąc do BEMUKE usłyszałam iż nie wyślą mi powtórnie zamówienia gdyż jest za późno. Wysłałam numer konta w odpowiedzi dostałam email iż moje zamówienie dostało nowy numer i będzie pakowane.. I dziękują za zaufanie. 23/12/2020 dzwonie i pytam gdzie i co się dzieje z zamówieniem .. Dostaje info iż dostane zwrot pieniędzy gdyż zamówienia powtórnego nie ma i nie było. Zostaje na święta bez świeżej ryby etc. zakupów gdyż wydalam ostatnie pieniądze na zamówienie w BEMUKE. pieniędzy zwrotu tez nie dostałam
1 / 5
2020-12-18 10:34:23
Marcino
czekam na towar 5 dni. Żadnego kontaktu, brak odpowiedzi na maile. Dodam, ze za towar zapłacono. Straszna jakość obsługi
1 / 5
2020-02-19 09:43:21
Emanuela
Odbierałam towar osobiście. Obsługa beznadziejna, nikt nic nie wie. Ten sam towar znalazłam potem w osiedlowym sklepie, był tańszy i nie trzeba było czekać. Poza tym w bemuke okropny zapach nieświeżego mięsa i ryb. Parking pod sklepem płatny. Nie polecam.
5 / 5
2020-02-14 11:55:19
Ilona
Bardzo udane, dobra, uczciwa, rzetelna obsluga
5 / 5
2020-02-13 17:23:03
Cezary
kontakt bdb, szeroki asortyment i rabaty
1 / 5
2020-02-10 07:16:02
Klementyna
Towar (1produkt) miał być gotowy do odbioru w ciągu 1 dnia. Po 2 moich interwencjach zamówienie było gotowe po 4 dniach. Sklep twierdził wówczas ze czeka na mnie już od 2 dni (odbiór osobisty), jednak nie distalam ani maila ani smsa wcześniej z taka informacja. Gdy w końcu mąż odebrał mogę zamówienie- okazało się ze dano mi przeterminowany sok. Obsługa w sklepie dla męża była bardzo niemiła. Pan, który ze mną korespondował w sprawie spóźnienia realizacji - z początku bardzo uprzejmy- na moja wiadomość o przeterminowanym produkcie już nie zareagował i zostałam bez odpowiedzi. Sklepu absolutnie NIE POLECAM.

Rzetelne opinie o beMuke.pl