Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję bestbikestore

Bestbikestore Opinie 4.6 (105)

SMORAWIŃSKIEGO 6/14
21-040
ŚWIDNIK
501575889
opinie Bestbikestore
speedtest
4.6
105
Opinii

Dobrze

5 / 5
2021-10-21 15:04:49
Ewelina
Polecam, kupiłam rower, taki jak chciałam, obsługa faktycznie bardzo pomocna, wszystko przebiegło bez zarzutu.
5 / 5
2021-10-21 05:06:30
Sylwek
Bardzo dobrze wyposażony sklep, duży wybór rowerów różnych marek, również tych profesjonalnych :)
5 / 5
2021-10-20 14:25:00
Aneta K
Jestem zadowolona, kupiłam fajny rower, doradzono mi jaki dla mnie będzie najlepszy i taki kupiłam :) Fajna obsługa ,wszystko mi wytłumaczono. Mega zakupy :)
5 / 5
2021-10-19 15:05:58
Marian
Kupiłem tutaj rower dla mojej córki. Jest nim po prostu zachwycona. Okazał się bardzo dobry i niedrogi
5 / 5
2021-10-19 11:38:24
Janina
Polecam sklep, bardzo sprawna obsługa, kupiłam dwa rowery i jestem bardzo zadowolona z zakupu, warto do nic zajrzeć.
5 / 5
2021-10-19 10:15:01
Janusz
Serdecznie polecam! Można tutaj kupić porządny rower w równie atrakcyjnej cenie. Osobiście jestem bardzo zadowolony z zakupów
5 / 5
2021-10-19 05:07:24
Martyna
Rowery bardzo dobrych marek w jeszcze lepszych cenach. Super sklep, polecam jeśli ktoś szuka roweru dla siebie.
5 / 5
2021-10-18 13:20:44
Dariusz
Bardzo się cieszę, że jednak tutaj kupiłem rower. Jakość jest na najwyższym poziomie, a co do cen to są naprawdę atrakcyjne.
5 / 5
2021-10-18 07:01:20
Patryk
Bardzo duży wybór rowerów marki Kross w świetnych cenach.
5 / 5
2021-10-17 15:04:09
Monika
Bardzo fajny asortyment, dobre ceny rowerów i akcesoriów. Ja na pewno wrócę do tego sklepu na wiosnę ;)
5 / 5
2021-10-15 14:50:31
Krystian
Jest to jeden z najlepszych sklepów. Rower okazał się bardzo wygodny, solidny. Obsługa również jest miła i pomocna.
5 / 5
2021-10-15 05:51:12
Joasia
Serdecznie polecam zakupy tutaj! Rower okazał się bardzo solidny, nie mam z nim żadnych problemów, więc jestem mega zadowolona z wyboru
5 / 5
2021-10-15 05:05:44
Maciej
Bardzo duży wybór rowerów różnych marek. Ceny atrakcyjne, polecam.
5 / 5
2021-10-13 16:22:16
Janek
Jestem zadowolony z zakupu, polecam sklep, dobre zaopatrzenie i miła obsługa :)
5 / 5
2021-10-10 16:27:12
Elwira M
Fantastyczna obsługa, to przede wszystkim. byłam niezdecydowana, a dzięki bardzo miłej pani udało mi się kupić rower, taki jaki był mi potrzebny. Wszystko bardzo szczegółowo mi wyjaśniła. Polecam sklep, duże zaopatrzenie i klient jest najważniejszy.
5 / 5
2021-09-22 05:24:45
Arek
Bardzo dobry sklep. Obsługa pomocna i z dużą wiedza na temat rowerów. Kupiony rower jest bardzo dobry dla mnie do jazdy po mieście.
5 / 5
2021-09-22 05:12:32
magdalena
Można tutaj kupić naprawdę świetne rowery. Sam wybrałem nie tak dawno dla siebie i szczerze mówiąc jestem nim zachwycony.
5 / 5
2021-09-22 02:29:58
jadzia
Zawsze można liczyć na fachową pomoc, kolejny raz kupiłam tutaj rower i to był naprawdę dobry wybór. Jakość jak i cena są bardzo dobre
5 / 5
2021-09-22 02:23:26
monika
Jeżeli chodzi o zakup rowerów to ten sklep jest idealny pod tym względem. Oferta jest świetna, osobiście jestem bardzo zadowolona z zakupu roweru.
5 / 5
2021-09-21 03:04:31
Patrycja
Duży wybór rowerów i akcesoriów do rowerów. Dobre ceny, szybka dostawa i fajna obsługa. Polecam!
5 / 5
2021-09-20 15:05:20
ania
Kupiłam tutaj rower dla swojego syna. Wybór okazał się zdecydowanie bardzo dobry. Wybór jest świetny i co ważne ceny nie są odpowiednie.
5 / 5
2021-09-20 02:39:43
Karol
Duży wybór rowerów, wszystko w fajnych cenach. Bardzo polecam ten sklep :)
5 / 5
2021-09-17 08:57:33
Monka
Duży wybór rowerów, dobre ceny i szybka realizacja całego zamówienia. Jak dla mnie super :)
5 / 5
2021-09-17 07:38:09
Heniek
Wybór jest po prostu rewelacyjny. Kupiłem tutaj ostatnio rowery dla mojej rodziny, są bardzo solidne, wytrzymałe i cena jest dosyć dobra
5 / 5
2021-09-14 13:58:44
Waldek
Kupowałem tu już drugi raz rower i naprawdę obsługa bardzo uczynna, wszystko mi wyjaśniono, pomogli mi dobrać odpowiedni rower do moich potrzeb. Polecam.
5 / 5
2021-09-13 05:41:30
Żaneta
Najwyższa ocena :) Jakby było 6 gwiazdek to bym dała. Przemiła obsługa, bardzo dobre zaopatrzenie. Aż się miło kupuje jak ktoś potrafi tak dobrze doradzić. Pełen profesjonalizm polecam.
5 / 5
2021-09-12 13:11:40
Ilona
Jestem zadowolona z zakupów, kupiłam dwa bardzo fajne rowery, dziękuję obsłudze za bardzo dobre doradztwo.
5 / 5
2021-09-10 14:37:04
Sandra
Polecam sklep, bardzo fajnie się tu robiło zakupy, nareszcie ktoś pomógł mi dobrać odpowiedni rower dla dziecka i wszystko zostało mi fachowo wyjaśnione.
5 / 5
2021-09-07 10:38:32
Mariusz
Polecam, kupiłem świetny rower, bardzo duży wybór i miła obsługa.
5 / 5
2021-09-07 03:26:08
Arkadiusz
Bardzo sprawna obsługa sklepu, polecam - rower dotarł do mnie szybko i pod same drzwi.
5 / 5
2021-08-30 16:12:16
Janina W
Polecam sklep, jestem bardzo zadowolona z zakupów.
5 / 5
2021-08-30 15:59:50
Miłosz
Warto tutaj zajrzeć, oferty są naprawdę świetne. Można kupić dobrej jakości rower w przyzwoitej cenie
5 / 5
2021-08-30 15:55:06
Dawid
Kupiłem tutaj córce bardzo dobry i stabilny rower. Sprawdził się bardzo dobrze. Dodatkowo cena jego nie była jakaś wysoka
5 / 5
2021-08-30 15:43:50
Karina
Kupowałam rower dla syna, nie byliśmy zdecydowani na to jaki kupić :) Ale dzięki uprzejmości sprzedawcy, udało nam się wybrać bardzo fajny rower, polecam sklep. Naprawdę pełen profesjonalizm.
5 / 5
2021-08-30 11:55:58
Kasia G
Jako totalny laik nie mam żadnych ale dotyczących zakupów w tym miejscu, mam kask, rower i wszelkie akcesoria za nie najwyższa cenę.
5 / 5
2021-08-30 11:54:26
Paweł
Z pewnością w przyszłym roku wrócę by kupić rower dla młodszej córki.
5 / 5
2021-08-30 11:53:56
Gabriel
Niestety rynek rowerów ma ciężko bo wszędzie braki, ale tutaj się postarali.
5 / 5
2021-08-30 11:53:30
Tatar
Super towar, było w czym wybierać Polecam.
5 / 5
2021-08-29 16:28:39
Dolores
Jestem zadowolona z zakupów, transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2021-08-29 12:08:38
Adam
Polecam zakupy w tym sklepie, miła obsługa, bardzo pomocna w każdej kwestii. Jak potrzebujemy dobry rower to warto go kupić własnie tutaj.
5 / 5
2021-08-28 13:51:55
Teresa
Zakupy zrobione :) Polecam, sklep bardzo dobrze zaopatrzony i mila obsługa :)
5 / 5
2021-08-27 16:47:01
Edyta
Bardzo miła obsługa, mogłam o wszystko zapytać, kupowałam dwa rowery i naprawdę jestem zadowolona ,zarówno z zakupu jak i z obsługi .Polecam serdecznie.
5 / 5
2021-08-26 15:45:30
Ksawery
Sklep świetny, jeszcze się nie spotkałem z tak miła obsługa i tak dobrym zaopatrzeniem, polecam.
5 / 5
2021-08-26 14:56:10
Krzys
Jak dla mnie ogromny wybór, miałem nawet ciężko z ostatecznym zakupem bo kilka ofert mi się podobało. Polecam
5 / 5
2021-08-26 14:54:54
Krystyna
Moje doświadczenie jest ultra pozytywne, wiele się dowiedziałam i zrobiłam spore zakupy :)
5 / 5
2021-08-26 06:41:38
Jola
Sklep oferuje naprawdę doskonałej jakości sprzęt. Moja córka kupiła tutaj sobie rower i jest nim po prostu zachwycony. Bardzo stabilny i ładnie wygląda
5 / 5
2021-08-26 04:17:52
Grażyna
Bardzo miła obsługa, potrafią odpowiednio doradzić co do wyboru. Dodatkowo ceny nie są wysokie
5 / 5
2021-08-26 03:11:41
Klara
5/5 Super akcesoria, miła obsługa, nawet ta internetowa. Polecam.
5 / 5
2021-08-26 02:59:37
Dominika
Kupiłam tutaj rewelacyjny rower w naprawdę atrakcyjnej cenie. Jest to jeden z najlepszych sklepów
5 / 5
2021-08-22 15:26:16
Mariola
Daje 5, naprawdę dobrze zaopatrzony sklep, obsługa przemiła, doradzi w każdej kwestii. Z pewnością tu jeszcze nie raz wrócę, zakupy udane :)
5 / 5
2021-08-21 15:54:08
Angelika
Fantastyczna obsługa i duży wybór. Dzięki profesjonalnej obsłudze udało mi się kupić świetny rower. Jestem bardzo zadowolona i polecam sklep :)
5 / 5
2021-08-21 15:47:21
Wacław
Bardzo miła obsługa, sprzedawca pomógł mi wybrać odpowiedni rower, jestem bardzo zadowolony z zakupów.
1 / 5
2021-08-19 17:15:33
Kalina
Rower który kupiłam jest absolutnie świetny, polecił mi go sprzedawca i miał racje ze będzie bardzo wygodny. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2020-12-26 07:17:49
ola
Rower świetny, dla mnie rewelacja, tylko najlepsze marki :) Dziękuję !
5 / 5
2020-12-25 19:55:18
andrew
Ogólnie ok, szybka przesyłka, całkiem fajny sprzet, poszło szybko i gładko i mam dobry kontakt ze sklepem do dzisiaj jakby coś się działo
5 / 5
2020-12-25 19:51:26
martyna
ja tam jestem zadowolona, pełna profeska, realizacja zamówienia szybko, ceny ok, do tego super doradztwo.
5 / 5
2020-12-25 19:44:29
kasia
rower ok, w sklepie ogólnie dostaniemy naprawdę sporą ilość dobrych produktów. ja jestem zadowolona :D
5 / 5
2020-12-23 05:27:13
Tymek
Wszystko w jak najlepszym porządku. Nie było żadnego problemu. Kontakt był przez cały czas. Moje zamówienie zostało szybo skompletowane oraz wysłane.
5 / 5
2020-12-23 04:37:34
Adii
Daję max gwiazdek za dobrą obsługę i duży wybór rowerów. Kolejny na pewno kupię także u Was:)
5 / 5
2020-12-22 14:50:15
Kevlar
Zakup roweru był prawdziwą przyjemnością. Obsługa bardzo pomocna, zdecydowanie należy się Wam więcej niż 5 gwiazdek:)
5 / 5
2020-12-22 13:30:56
Ela
Daje maksymalną ocenę. Szczególnie za kontakt i profesjonalne doradztwo. Rower sprawuje się bardzo dobrze i czuje jakby był robiony dla mnie na zamówienie ;D
5 / 5
2020-12-21 02:52:58
Andrzej
W końcu udało mi się znaleźć miejsce, gdzie obsługa naprawdę potrafi odpowiednio dobrać rower pod kątem wymagań użytkownika. Dziękuję za sprawną obsługę i pozdrawiam
5 / 5
2020-12-20 13:19:08
Milena
Wszystko w jak najlepszym porządku. Rowerek doszedł w trybie ekspresowym. Jestem bardzo zadowolona, że wybrałam właśnie ten sklep.
5 / 5
2020-12-18 13:50:29
Robert R
Cała transakcja przebiegła na najwyższym poziomie. Rower dotarł do mnie bez najmniejszego zadrapania. Obsługa klienta bardzo miła. Jednym słowem POLECAM!!
5 / 5
2020-12-16 04:29:56
Mariusz
Super obsługa, duży wybór rowerów, a do tego przyjemne ceny. Polecam to miejsce:)
5 / 5
2020-12-16 00:39:40
Olga
Wybór odpowiedniego roweru był dla mnie nie lada wyzwaniem. Na szczęście tutaj mogłam liczyć na fachową pomoc i bardzo cieszę się, że udało mi się trafić właśnie na to miejsce. Dziękuję i pozdrawiam:)
5 / 5
2020-12-15 18:26:16
ania
Wszystko ok, nie narzekam, szybka realizacja zamowienia, do tego dobre ceny.
5 / 5
2020-12-15 13:31:14
Rafał
Jestem bardzo zadowolony z zakupów. Towar wysłany został do mnie ekspresowo. Paczka była bardzo dobrze zabezpieczona. Kontakt z klientem również bardzo dobry. Polecam ;)
1 / 5
2020-10-16 17:32:31
Robert
Odradzam zakupy rowerów. Sprzedają sprzęt, którego nie mają. Tydzień musiałem czekać na zwrot pieniedzy. Wszystko zgodne z regulaminem sklepu.
1 / 5
2020-10-06 11:43:27
Kamila
Kupiłem rower, wpłaciłem pieniądze a facet mówi że nie ma towaru. Potem zasłania się regulaminem. Oszuści.
1 / 5
2020-10-06 11:42:36
Tomasz
Tragedia. Facet sprzedaje rowery których nie posiada, a potem ociąga się z oddaniem pieniędzy.
1 / 5
2020-08-01 19:21:55
Dawid
Dramatyczna jakość zarówno usług jak i obsługi klienta. Zapłaciłem 170 zł za usługę dostawy roweru „gotowego do jazdy od razu w momencie dostarczenia”. Rower przyszedł do mnie z przekręconą o 90 stopni kierownicą, z niewyregulowanymi przerzutkami, rozcentrowanym kołem i kilkoma mniejszymi usterkami. Krótko mowiąc kompletnie nie nadawał się do jazdy, musiałem zanieść go do serwisu. Sprzedawca w typowy sposób nie wziął za sytuację żadnej odpowiedzialności. Na początku wykręcał się formułkami i zrzucał winę na rzekome niewłaściwe użytkowanie roweru, a na koniec sam sobie zaprzeczył twierdząc, że tak dostarczony rower powinno się jeszcze raz wyregulować.
5 / 5
2020-02-11 11:13:27
Dymitr
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Polecam.
5 / 5
2020-02-10 17:22:37
Bogdan
Szybki kontakt przez email. Transakcja szybko zrealizowana
5 / 5
2020-02-03 19:02:38
Jacek
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Dobry kontakt z obsługą sklepu. Jestem bardzo zadowolony. Polecam!
5 / 5
2020-01-31 13:50:08
Ignacy
Jest problem z dostępnością wybranych modeli, ale na szczęście sprzedawca jest pomocny i faktycznie proponuje inny model, który prawie 1:1 odpowiada zamówionemu, także jestem ostatecznie zadowolony.
5 / 5
2020-01-21 17:51:40
Michalina
bardzo dobre ceny rowerów, szybka realizacja zamówienia, profesjonalnie zapakowany rower do wysyłki, polecam.
5 / 5
2020-01-20 10:45:23
Cezary
Kupiłem Kross level 4.0, rower sprawia mega wrażenie wizualne, a jazda na nim to czysta przyjemność. Wybrałem darmową przesyłkę, przyszedł wyregulowany a jedyne co trzeba było przykręcić to przednie koło, siodełko i ***y co było banalne. Jestem bardzo zadowolony z zakupu, miła obsługa, szybka wysyłka i krótki czas oczekiwania. Gorąco polecam!
1 / 5
2020-01-05 09:49:24
Leopold
Sklep nie wysyła numeru zamówienia dlatego ciężko wystawić opinie! Złożyłem zamówienie na KROSSA dwa tygodnie temu. NIE DOSTAŁEM ROWERU. *******!!!!
1 / 5
2019-12-27 15:36:48
Włodzimierz
Nie doczekałem się towaru ani kontaktu
1 / 5
2019-12-23 10:20:22
Izydor
Zamówiłem rower, który wg strony był dostępny, a wysyłka miała nastąpić w ciągu czterech dni. Czwartego dnia, kiedy udało mi się, i to trzeba podkreślić, dodzwonić do sklepu, dowiedziałem się, że tego modelu nie ma na stanie. Ponieważ zapłaciłem za rower z góry przelewem (katastrofalny błąd) napisałem mail do sklepu z prośbą o anulowanie zamówienia i zwrot wpłaconych pieniędzy. Po tygodniu zwrotu brak, a telefonu (ode mnie?) nie odbierają....
1 / 5
2019-12-17 22:55:09
Marlena
Kupiłam rower Kross, którego nie było na było. Notorycznie wystawiają rowery, których nie posiadają. Sprawę zgłosiłam do UOKI.
3 / 5
2019-12-17 20:00:31
Jan
Cena najlepsza w Internecie! Zaś co do reszty .... Trudno mi określić faktyczny zakres przeglądu zerowego - rower w sklepie z pewnością był wyjmowany z kartonu, ale na ile był regulowany trudno mi odpowiedzieć - elementy (np. kierownica) wyglądały na fabrycznie zabezpieczone do transportu, nie montowane w sklepie. Na czas transportu, po zdjęciu koła przedniego, szczęki hamulca tarczowego powinny być zabezpieczone poprzez zastosowanie podkładki dystansującej okładziny, tymczasem podkładka była umieszczona w kartoniku obok roweru. Przed wysyłką prosiłem o kontakt, abym wycelował z odbiorem przesyłki, ale kontakt nie nastąpił ... Tak więc do dobrej oceny trochę brakuje.
5 / 5
2019-10-28 11:11:41
Żaneta
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, szybka realizacja, towar bez zarzutu.
5 / 5
2019-08-19 17:49:52
Kamila
Bardzo szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-08-11 21:47:12
Paweł
Jestem zadowolona z zakupów. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i bezproblemowo. Towar w 100% zgodny z opisem.
1 / 5
2019-08-06 21:47:52
Leszek
bestbikestore - sklep wystawia rowery których nie ma na stanie - przez tydzień (od dnia do którego przesyłka powinna być nadana ) sprzedający nie odbierał telefonów, oraz nie odpisywał na maile z zapytaniem o stan zamówieni(wysyłka miała trwać do 4 dni), dodatkowo po wszystkim proponuje wysłanie mniejszego rozmiaru,który kosztuje 300 zł więcej
3 / 5
2019-07-23 20:20:23
Apoloniusz
towar miał być wstępnie regulowany
5 / 5
2019-07-19 10:45:45
Olga
Super sprzedawca. Bez zarzutów.
5 / 5
2019-07-19 08:42:27
Celestyna
Bardzo dobra i szybka obsługa, korzystna cena. Wszystko sprawnie poszło, nie było potrzeby dodatkowego kontaktu ze sklepem.
4 / 5
2019-07-16 13:37:27
Amelia
Obsługa i szybkość ok. Natomiast mam żal bo dostałam rower z dużą rysa z przodu. Jako że zależało mi na czasie to odpuscilam sobie zwroty i wymiany. Niemniej jednak powinnam dostać wcześniej info że jest jakaś wada czy coś.. Albo ktoś niestarannie panował. Nie wiem. To jedyny minus. Resztą ok.
5 / 5
2019-07-12 16:49:24
Emanuela
Wszystko zgodnie z planem - przesyłka dotarła po 4 dniach. Rower dobry i dużo taniej niż w sklepie.
5 / 5
2019-07-03 23:17:31
Adrian
wszystko na czas, pełen profesjonalizm
5 / 5
2019-07-03 12:08:43
Kornelia
Super rower.Szybka realizacja zamówienia i jestem mega zadowolona.Polecam ....
5 / 5
2019-06-30 20:53:19
Wanda
wszystko przebiegło sprawnie tylko rowery nie są regulowane przez sprzedawcę oryginalnie zapakowane w karton przez producenta
5 / 5
2019-06-27 10:33:29
Jowita
Bardzo dobry sklep, wszystko przebiegło szybko, rower dobrze zapakowany, kompletny, i cena konkurencyjna. Super.
5 / 5
2019-06-26 13:40:03
Danuta
Błyskawiczna wysyłka i bezproblemowy kontakt z obsługą sklepu.. Rower sprawuje się doskonale.
5 / 5
2019-06-21 14:23:36
Karolina
Szybka realizacja, rower bardzo dobrze zabezpieczony. Polecam
5 / 5
2019-06-17 18:08:10
Roksana
Szybka i bezproblemowa realizacja. Polecam
5 / 5
2019-06-03 21:39:01
Olaf
Rower świetny! Jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2019-05-07 11:11:58
Seweryn
Rower w bardzo dobrej cenie w stosunku do innych sklepów, zamówiłem zeszłoroczny model a otrzymałem rower z tego roku po lekkich modernizacjach producenta. Polecam każdemu.
5 / 5
2019-04-29 13:32:18
Felicja
Syn bardzo zadowolony ok olecam
5 / 5
2019-04-19 13:05:17
Łucja
Wszystko ok. Była mała pomylka w zamowieni ale szybko zostalo wszystko naprostowane
5 / 5
2019-04-11 16:39:17
Sławomira
Rower taki jak chciałam,wszystko przebiegało szybko, sprawnie i bez przeszkód. Polecam
4 / 5
2019-04-09 09:40:52
Julita
Zamówiony rower okazał się zbyt duży, odstąpienie od umowy nastąpiło bezproblemowo, a zwrot środków odbył się bez opóźnień.

Rzetelne opinie o bestbikestore