Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję bestbikestore

Bestbikestore Opinie 4.4 (83)

SMORAWIŃSKIEGO 6/14
21-040
ŚWIDNIK
501575889
opinie Bestbikestore
4.4
83
Opinii

Dobrze

5 / 5
2021-09-17 08:57:33
Monka
Duży wybór rowerów, dobre ceny i szybka realizacja całego zamówienia. Jak dla mnie super :)
5 / 5
2021-09-17 07:38:09
Heniek
Wybór jest po prostu rewelacyjny. Kupiłem tutaj ostatnio rowery dla mojej rodziny, są bardzo solidne, wytrzymałe i cena jest dosyć dobra
5 / 5
2021-09-14 13:58:44
Waldek
Kupowałem tu już drugi raz rower i naprawdę obsługa bardzo uczynna, wszystko mi wyjaśniono, pomogli mi dobrać odpowiedni rower do moich potrzeb. Polecam.
5 / 5
2021-09-13 05:41:30
Żaneta
Najwyższa ocena :) Jakby było 6 gwiazdek to bym dała. Przemiła obsługa, bardzo dobre zaopatrzenie. Aż się miło kupuje jak ktoś potrafi tak dobrze doradzić. Pełen profesjonalizm polecam.
5 / 5
2021-09-12 13:11:40
Ilona
Jestem zadowolona z zakupów, kupiłam dwa bardzo fajne rowery, dziękuję obsłudze za bardzo dobre doradztwo.
5 / 5
2021-09-10 14:37:04
Sandra
Polecam sklep, bardzo fajnie się tu robiło zakupy, nareszcie ktoś pomógł mi dobrać odpowiedni rower dla dziecka i wszystko zostało mi fachowo wyjaśnione.
5 / 5
2021-09-07 10:38:32
Mariusz
Polecam, kupiłem świetny rower, bardzo duży wybór i miła obsługa.
5 / 5
2021-09-07 03:26:08
Arkadiusz
Bardzo sprawna obsługa sklepu, polecam - rower dotarł do mnie szybko i pod same drzwi.
5 / 5
2021-08-30 16:12:16
Janina W
Polecam sklep, jestem bardzo zadowolona z zakupów.
5 / 5
2021-08-30 15:59:50
Miłosz
Warto tutaj zajrzeć, oferty są naprawdę świetne. Można kupić dobrej jakości rower w przyzwoitej cenie

Rzetelne opinie o bestbikestore