Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję bestbikestore

Opinie Bestbikestore 4.2 (52)

SMORAWIŃSKIEGO 6/14
21-040
ŚWIDNIK
501575889
opinie Bestbikestore
4.2
52
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-12-26 07:17:49
ola
Rower świetny, dla mnie rewelacja, tylko najlepsze marki :) Dziękuję !
5 / 5
2020-12-25 19:55:18
andrew
Ogólnie ok, szybka przesyłka, całkiem fajny sprzet, poszło szybko i gładko i mam dobry kontakt ze sklepem do dzisiaj jakby coś się działo
5 / 5
2020-12-25 19:51:26
martyna
ja tam jestem zadowolona, pełna profeska, realizacja zamówienia szybko, ceny ok, do tego super doradztwo.
5 / 5
2020-12-25 19:44:29
kasia
rower ok, w sklepie ogólnie dostaniemy naprawdę sporą ilość dobrych produktów. ja jestem zadowolona :D
5 / 5
2020-12-23 05:27:13
Tymek
Wszystko w jak najlepszym porządku. Nie było żadnego problemu. Kontakt był przez cały czas. Moje zamówienie zostało szybo skompletowane oraz wysłane.
5 / 5
2020-12-23 04:37:34
Adii
Daję max gwiazdek za dobrą obsługę i duży wybór rowerów. Kolejny na pewno kupię także u Was:)
5 / 5
2020-12-22 14:50:15
Kevlar
Zakup roweru był prawdziwą przyjemnością. Obsługa bardzo pomocna, zdecydowanie należy się Wam więcej niż 5 gwiazdek:)
5 / 5
2020-12-22 13:30:56
Ela
Daje maksymalną ocenę. Szczególnie za kontakt i profesjonalne doradztwo. Rower sprawuje się bardzo dobrze i czuje jakby był robiony dla mnie na zamówienie ;D
5 / 5
2020-12-21 02:52:58
Andrzej
W końcu udało mi się znaleźć miejsce, gdzie obsługa naprawdę potrafi odpowiednio dobrać rower pod kątem wymagań użytkownika. Dziękuję za sprawną obsługę i pozdrawiam
5 / 5
2020-12-20 13:19:08
Milena
Wszystko w jak najlepszym porządku. Rowerek doszedł w trybie ekspresowym. Jestem bardzo zadowolona, że wybrałam właśnie ten sklep.

Rzetelne opinie o bestbikestore