Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję bestbikestore

Bestbikestore Opinie 4.5 (97)

SMORAWIŃSKIEGO 6/14
21-040
ŚWIDNIK
501575889
opinie Bestbikestore
4.5
97
Opinii

Dobrze

5 / 5
2021-10-18 07:01:20
Patryk
Bardzo duży wybór rowerów marki Kross w świetnych cenach.
5 / 5
2021-10-17 15:04:09
Monika
Bardzo fajny asortyment, dobre ceny rowerów i akcesoriów. Ja na pewno wrócę do tego sklepu na wiosnę ;)
5 / 5
2021-10-15 14:50:31
Krystian
Jest to jeden z najlepszych sklepów. Rower okazał się bardzo wygodny, solidny. Obsługa również jest miła i pomocna.
5 / 5
2021-10-15 05:51:12
Joasia
Serdecznie polecam zakupy tutaj! Rower okazał się bardzo solidny, nie mam z nim żadnych problemów, więc jestem mega zadowolona z wyboru
5 / 5
2021-10-15 05:05:44
Maciej
Bardzo duży wybór rowerów różnych marek. Ceny atrakcyjne, polecam.
5 / 5
2021-10-13 16:22:16
Janek
Jestem zadowolony z zakupu, polecam sklep, dobre zaopatrzenie i miła obsługa :)
5 / 5
2021-10-10 16:27:12
Elwira M
Fantastyczna obsługa, to przede wszystkim. byłam niezdecydowana, a dzięki bardzo miłej pani udało mi się kupić rower, taki jaki był mi potrzebny. Wszystko bardzo szczegółowo mi wyjaśniła. Polecam sklep, duże zaopatrzenie i klient jest najważniejszy.
5 / 5
2021-09-22 05:24:45
Arek
Bardzo dobry sklep. Obsługa pomocna i z dużą wiedza na temat rowerów. Kupiony rower jest bardzo dobry dla mnie do jazdy po mieście.
5 / 5
2021-09-22 05:12:32
magdalena
Można tutaj kupić naprawdę świetne rowery. Sam wybrałem nie tak dawno dla siebie i szczerze mówiąc jestem nim zachwycony.
5 / 5
2021-09-22 02:29:58
jadzia
Zawsze można liczyć na fachową pomoc, kolejny raz kupiłam tutaj rower i to był naprawdę dobry wybór. Jakość jak i cena są bardzo dobre

Rzetelne opinie o bestbikestore