Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję bestbikestore

Bestbikestore Opinie 4.6 (105)

SMORAWIŃSKIEGO 6/14
21-040
ŚWIDNIK
501575889
opinie Bestbikestore
4.6
105
Opinii

Dobrze

5 / 5
2021-10-21 15:04:49
Ewelina
Polecam, kupiłam rower, taki jak chciałam, obsługa faktycznie bardzo pomocna, wszystko przebiegło bez zarzutu.
5 / 5
2021-10-21 05:06:30
Sylwek
Bardzo dobrze wyposażony sklep, duży wybór rowerów różnych marek, również tych profesjonalnych :)
5 / 5
2021-10-20 14:25:00
Aneta K
Jestem zadowolona, kupiłam fajny rower, doradzono mi jaki dla mnie będzie najlepszy i taki kupiłam :) Fajna obsługa ,wszystko mi wytłumaczono. Mega zakupy :)
5 / 5
2021-10-19 15:05:58
Marian
Kupiłem tutaj rower dla mojej córki. Jest nim po prostu zachwycona. Okazał się bardzo dobry i niedrogi
5 / 5
2021-10-19 11:38:24
Janina
Polecam sklep, bardzo sprawna obsługa, kupiłam dwa rowery i jestem bardzo zadowolona z zakupu, warto do nic zajrzeć.
5 / 5
2021-10-19 10:15:01
Janusz
Serdecznie polecam! Można tutaj kupić porządny rower w równie atrakcyjnej cenie. Osobiście jestem bardzo zadowolony z zakupów
5 / 5
2021-10-19 05:07:24
Martyna
Rowery bardzo dobrych marek w jeszcze lepszych cenach. Super sklep, polecam jeśli ktoś szuka roweru dla siebie.
5 / 5
2021-10-18 13:20:44
Dariusz
Bardzo się cieszę, że jednak tutaj kupiłem rower. Jakość jest na najwyższym poziomie, a co do cen to są naprawdę atrakcyjne.
5 / 5
2021-10-18 07:01:20
Patryk
Bardzo duży wybór rowerów marki Kross w świetnych cenach.
5 / 5
2021-10-17 15:04:09
Monika
Bardzo fajny asortyment, dobre ceny rowerów i akcesoriów. Ja na pewno wrócę do tego sklepu na wiosnę ;)

Rzetelne opinie o bestbikestore