Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BeWoozabawki.pl

BeWoozabawki.pl Opinie 5.0 (40)

Gutowo Wielkie 26a
62-300
Września
533731230
opinie BeWoozabawki.pl
speedtest
5.0
40
Opinii

Doskonale

5 / 5
2018-06-11 11:42:28
Helena
Świetne gry. Suuuper ceny. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Bardzo polecam
5 / 5
2018-05-30 13:00:38
Urszula
Świetny sklep. Zamówiony towar dotarł już następnego dnia. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2018-04-16 20:11:10
Konstancja
Bardzo fajny sklep, bezprobelmowe i szybkie zakupy .Szybka wysyłka.
5 / 5
2018-04-03 12:16:41
Irma
Dobra i błyskawiczna obsługa, towar dobrej jakości. BeWoozabawki to uczciwy sprzedawca, polecam!
5 / 5
2018-03-31 13:05:38
Leszek
Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2018-03-07 13:03:20
Zbigniew
Świetna jakość, kontakt i szybka dostawa :)
5 / 5
2018-01-21 21:20:14
Pola
Rzetelny sklep , miła obsługa udzielająca pełnej informacji
5 / 5
2017-12-21 17:20:50
Jacek
Super kontakt ze sprzedawcą, kurier na czas, możliwość śledzenia przesyłki.
5 / 5
2017-11-29 10:15:51
Anastazja
Szybko ,sprawnie, miła obsługa POLECAM!!!
5 / 5
2017-11-22 17:53:38
Agata
firma super polecenia dla rodzin nie tylko
5 / 5
2017-10-31 08:10:08
Ferdynand
Profesjonaliści w każdym calu. Polecam. Jeżeli będzie taka potrzeba na pewno jeszcze zrobię u nich zakupy.
5 / 5
2017-06-29 01:22:34
Kaja
Super towar zgodny z opisem, dzieci zadowolone ze mają super basen i mogą się chłodzić w upalne dni.
5 / 5
2017-06-26 09:19:35
Adam
Szybka wysyłka ,towar zgodny z opisem
5 / 5
2017-06-21 08:12:44
Bartosz
Bardzo szybkie działanie, nawet więcej informacji o przesyłce niż się spodziewałam.
5 / 5
2017-06-19 21:49:05
Paulina
Bardzo sprawnie zrealizowane zamówienie. Polecam!!
5 / 5
2017-06-12 14:56:19
Jarosława
Zabawka w dobrym stanie trafiła do rąk dziecka.
5 / 5
2017-06-12 11:20:47
Iga
Szybko sprawnie bezproblemowo super 😀😀😀
5 / 5
2017-05-31 20:14:39
Wiktoria
Strona Państwa sklepu czytelna, wszystko w dostępny sposób wyjaśnione w informacji, nie było problemu z zamówienie,szybko i pomyślnie dokonałam wyboru/brawo za bogaty asortyment/.Cieniem jest dostarczenie przez kuriera tzn.wczoraj tj.30 maja o g.19.33 otrzymałam sms że nadano przesyłkę a dziś o 19.23 następny sms że przesyłka jest do odbioru na poczcie gdyż nie było mnie w domu.Paranoja,siedzę od 11.00 w domu , odebrałam inne zamówienie od kurieraDPD a kuriera z P.P. niestety nie było.To tak na marginesie,wiem że nie można cieszyć się zawsze.Pozdrawiam serdecznie Halina K.
5 / 5
2017-05-30 12:12:27
Diana
Zakupy przebiegły bez problemów, otrzymany towar zgodny z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2017-05-26 21:41:03
Klaudiusz
Jestem zadowolona z zakupów oraz z pełnej obsługi. Oczywiście polecam!
5 / 5
2017-05-23 14:26:08
Marek
Błyskawiczna dostawa, towar taki jak w ofercie. polecam ten sklep. To juz nie pierwszy mój zakup w tym sklepie i wiem że będę korzystać z ich usług!
5 / 5
2017-04-21 21:03:29
Emanuela
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2017-04-19 11:22:13
Edyta
Bardzo szybka wysyłka, kontakt również, skorzystam na pewno jeszcze z ich oferty.
5 / 5
2017-04-18 08:45:50
Herbert
szybka dostawa, solidnie zapakowane zamówienie
5 / 5
2017-04-17 17:27:24
Zenon
Firma jak najbardziej godna polecenia :-)
5 / 5
2017-04-06 16:14:22
Norbert
Jestem bardzo zadowolona, wszystko przebiegło bez zarzutu. Polecam :)
5 / 5
2017-03-24 11:35:22
Roma
Jestem bardzo zadowolona, realizacja bardzo szybka, puzzle dobrej jakości, kontakt super. Polecam! To na pewno nie ostatnie zakupy w sklepie.
5 / 5
2017-02-19 21:04:30
Ismena
Genialny sklep, produkt w pełni sprawny
5 / 5
2017-02-16 19:05:18
Eleonora
Mimo delikatnych problemów wszystko przebiegło pomyślnie, Pani bardzo miła i szybko dostarczyła brakujący towar :). Serdecznie polecam.
5 / 5
2017-02-10 17:56:11
Arkadiusz
Wszystko przebiega sprawnie bez rzadnych komplikacji. Towar spelnia oczekiwania. Polecam
5 / 5
2017-02-03 11:05:40
Agnieszka
Jestem zadowolona z zakupów. Polecam ten sklep
5 / 5
2017-01-30 06:41:49
Judyta
Super sprawnie szybko zabawki w idealnym stanie :)
5 / 5
2017-01-18 22:13:40
Marian
Napewno jeszcze zrobie w nim zakupy
5 / 5
2017-01-16 12:13:06
Kaja
Zabawka zgodna z opisem cena konkurencyjna. Polecam
5 / 5
2016-12-29 14:21:07
Karolina
Bardzo dobry sklep, świetna obsługa, pełen profesjonalizm.
5 / 5
2016-12-22 08:48:15
Magdalena
Solidnie zapakowane i ekspresowa wysyłka
5 / 5
2016-12-22 06:01:47
Roksana
Bardzo szybka i sprawną realizacją zamówienia. Polecam.
5 / 5
2016-12-18 20:06:42
Jędrzej
Ekspresowa obsługa, zamówienie zgodne z opisem.Polecam
5 / 5
2016-11-28 11:49:26
Sonia
wysyłka towaru nastąpiła bardzo szybko. Towar komplety, brak uwag
5 / 5
2016-10-13 19:45:00
Szymon
szybka przesyłka, miła obsługa, niskie ceny.

Rzetelne opinie o BeWoozabawki.pl