Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Biedronka

Biedronka Opinie 1.5 (1093)

Żniwna 5
62-025
Kostrzyn
61 654 80 01
opinie Biedronka
1.5
1093
Opinii

Źle

2 / 5
2024-02-28 11:01:20
Beata
Tempo zamieszczania gazetek promocyjnych DRAMAT!!! Nowa gazetka powinna być dostępna w internecie dzień przed obowiązywaniem. Wasza nigdy nie jest (a w Lidlu jakoś dają radę) Drugi poważny zarzut (w porównaniu z Lidlem) - towar wiecznie czeka na wypakowanie a klient nie może przejechać wózkiem. Irytujące.... Po trzecie- kasy samoobsługowe. Cudownie, że są, szkoda tylko, że często potrzebna jest pomoc pracownika , a tego nigdy nie ma w pobliżu. Z założenia coś co miało pomóc klientom w zakupach staje się źródłem nerwów i niezadowolenia. I na koniec coś co mnie bardzo zniechęca do kupowania - brak krajalnicy!!! Uważam, ze w każdym skkepie klient powinien mieć możliwość pokrojenia chleba. W Lidlu i Aldi to wiedzą, a w Biedronce muszą do tego dojrzeć. Jedyny plus jaki mogę przyznać to za asortyment produktów, który mi w większości odpowiada.
1 / 5
2024-02-28 07:43:39
Adam
Przeceny w Biedronce to totalny scam elektronika niby 50% taniej np słuchawki xiaomi Mi air pro 2, kosztują tyle samo co w normalnym sklepie AGD np media expert a niby 50%, biedronka podwyższa cenę a potem daje zniżkę na tą cenę mówiąc że jest taniej, to nie prawda.
1 / 5
2024-02-28 07:43:37
Adam
Przeceny w Biedronce to totalny scam elektronika niby 50% taniej np słuchawki xiaomi Mi air pro 2, kosztują tyle samo co w normalnym sklepie AGD np media expert a niby 50%, biedronka podwyższa cenę a potem daje zniżkę na tą cenę mówiąc że jest taniej, to nie prawda.
1 / 5
2024-02-28 03:23:07
Liliana
Walczycie z Lidlem...zadbajcie o swoich klientów. Aplikacja działa fatalnie...Lidla śmiga bez kłopotu. W niedzielę można obejrzeć gazetkę Lidla Wasza niejednokrotnie rano w poniedziałek jest niedostępna. Łatwiej jest zaplanować zakupy. Ceny to nie wszystko.
1 / 5
2024-02-28 03:23:06
Liliana
Walczycie z Lidlem...zadbajcie o swoich klientów. Aplikacja działa fatalnie...Lidla śmiga bez kłopotu. W niedzielę można obejrzeć gazetkę Lidla Wasza niejednokrotnie rano w poniedziałek jest niedostępna. Łatwiej jest zaplanować zakupy. Ceny to nie wszystko.
1 / 5
2024-02-27 21:17:58
niemilewidziana
wybrany sklep nie jest wybranym
1 / 5
2024-02-27 21:15:48
niewidzisalna
Dochodzę do kasy pozdrawiam młodą osobę na kasie nie odpowiada notorycznie czyli nie mile widziana w tym sklepie
4 / 5
2024-02-27 12:50:07
Angelika
W biedronce brakuje mi w ofercie krążków cebukowych, jakaś sc obsługi w Bydgoszczy bez zarzutów, czasem zdarzy się brak ceny bądź rozbierznosc przy kasie
1 / 5
2024-02-27 11:49:42
Tomas
Inne ceny przy kasie, i jeden wielki bajzel na sklepie.
1 / 5
2024-02-27 11:36:33
Radosław Krzyżaniak
Oszustwo jak nic w aplikacji tylko pierogi makaron i nic więcej od 5 tygodni
2 / 5
2024-02-27 03:27:26
Danuta
Pani w Markecie ciężko pomoc emerytce, która zapyta o promocję. Słupca Niepodległości 19.
5 / 5
2024-02-26 09:21:16
Robo
Fajnie że do 23h.otwarta
5 / 5
2024-02-26 09:20:16
Roman
Zawsze kupuję w Biedzie.
5 / 5
2024-02-26 09:19:17
Sebastian
Jest ok w Sklepie Biedronka
5 / 5
2024-02-26 09:17:59
Iwona
Super Obsługa w Biedronce
5 / 5
2024-02-26 08:29:14
Hirek
Lepiej niż w lidlu,jest w Biedronce.
5 / 5
2024-02-26 08:23:02
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:23:02
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:23:02
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:23:01
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:23:01
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:23:01
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:23:01
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:23:00
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:23:00
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:23:00
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:59
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:59
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:59
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:59
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:58
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:58
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:57
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:57
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:56
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:56
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:55
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:55
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:55
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:53
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:53
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:53
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:52
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:52
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:52
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:51
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:50
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:50
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:49
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:49
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:48
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:47
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:47
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:47
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:46
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:45
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:45
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:44
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:44
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:43
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:43
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:42
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:42
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:41
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:41
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:41
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:41
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:39
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:39
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:39
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:38
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:38
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:37
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
5 / 5
2024-02-26 08:22:37
Natalka
Dziś zrobiłam zakupy,dominowały promocję na Moje produkty.
1 / 5
2024-02-26 01:08:55
iga
płyn perwoll =drugi 80% taniej = brak. przed promocja i po zakonczeniu, nie ma problemu z dostepnoscia,ale pracownicy sklepu zakupuja dla siebie, dla klientów brak. po raz kolejny spotyka mnie taka sytacja. prpmocje dla pracowników, a nie dla klientów, mimo ze byłam po godz.6ej rano
1 / 5
2024-02-25 23:32:28
ala
gazetka dostepna dokładnie o godz.6! w kazdym innym sklepie dzien a nawet kilka dni wczesniej, ale tu nie!!!! czekaja -nie wiem czemu to ma słuzyc!!!! przez cały weeken pokazuja nieaktualne! dno sie zrobiło. jednego dnia ser zółty bez promocji 1,55zl, a za kilka dni 4,55! kilka innych produktów podobnie.przekrety
1 / 5
2024-02-25 20:39:25
Gosia
Witam chciałabym napisać o biedronce w Praszce nie robi się tam przyjemnie zakupów ponieważ towar stoji pozostawiamy paletami z kolejnym towarem gdzie nie można się dostać.Codziennie jest to samo a minąć się z kimś na wózki to już magia.
3 / 5
2024-02-25 15:52:19
Kamila
Mieszkam na przeciwko Biedronki Mini Park jestem stałą klientką nic mnie tak nie wkurza jak te wstrętne popsute koszyczki z popsutymi kułeczkami mam na myśli te czerwone których jest coraz mniej na tak duże osiedle i jeszcze nie ma zwrotów to jest już kpina .
1 / 5
2024-02-25 12:27:01
Jan
Jutro poniedziałek 26.02 i mam iść rano po zakupy przed godz 7 ? I nie wiem po co !, jest 18:20 brak gazetki w internecie ! Inne markety mają z wyprzedzeniem gazetki a "ja rano będę w sklepie i gazetki też brak" ! Jeżeli tak Biedronka będzie robić, to zysk marny !!! Reklama zerowa !!!!
1 / 5
2024-02-24 14:06:22
RoBeRt
DLACZEGO MACIE GODZINY RECENZJI INNE NIŻ OPINIE?
1 / 5
2024-02-24 14:03:12
rOBERT
PISZE 25 A NA KASIE27,99 OSZUSTWO , NIECZYTELNOŚĆ
1 / 5
2024-02-24 13:57:25
Robert
złe straciłem kasę
1 / 5
2024-02-24 13:55:04
Robert
zapłaciłem za produkty nie objętą kartą ani smartfonem najdrożej w okolicy super?!?!
1 / 5
2024-02-24 09:40:52
Doris
ceny na półka różnią się w kasie. Personel tlumaczy się jak może byl3by klient przyjął taka cen3. Na kierownika lub kogoś z obsługi cz3kqmu wiele minut. a jak już się pojawi nie potrafi wytłumaczyć skąd różnica cen miedzy polka a kasa. Tak jest w Dąbrowie Gptniczej. i to jest nie pierwszy raz . Żenada
1 / 5
2024-02-24 07:49:51
krzysiek
Jedna wielka LIPA. Podniecają się porównaniami koszyków z lidlem, tylko chyba na podstawie wymyślonych cen. Co innego jest na cenówce przy towarze, co innego na czytniku a jeszcze inna cena przy kasie. Robią wielką kartkę, że niby promocja a drobnym druczkiem, że zakupy trzeba zrobić za milion żeby na promocję się załapać. Drugą opcją są promocję na towar, którego od wielu tygodni nie mają, ale wielka etykieta z obniżką przy pustej półce musi być... Banda oszustów i naciągaczy...
1 / 5
2024-02-23 08:18:10
Mietek
W stokrotce zrobiłem zakupy taniej a nie wychwalają się.
1 / 5
2024-02-22 15:43:32
Amelia
Witam. Od dłuższego czasu w Biedronce na OS.XXX-LECIA w KRAPKOWICACH bardzo śmierdzi, wręcz cuchnie przy lodówkach z mrożonkami. Nie da się przejść bez odruchów wymiotnych mimo iż nie jestem wrażliwa na zapachy. Podziwiam Panie pracujące w tym sklepie, jak wykonują w tym smrodzie swoje obowiązki. Serdecznie gratuluję kierownikowi sklepu i jego przełożonym, że mają tak wytrzymały personel . Sprawa nadaje się do zgłoszenia SANEPIDOWI bo niedługo zaczną z pod tych lodówek wypełzać robaki.
1 / 5
2024-02-21 06:05:23
Agnieszka
Kupię pieluchy w Biedronce od 2 lat a to co teraz produkują to szaj najgorszy jaki może być płacisz pieniądze a produkt nie spełnia zapewnienia producenta . Po co promocja jeden plus jeden jak wszystko gow... Warte .
1 / 5
2024-02-21 04:53:41
Alan
Wszędzie pisze taniej, mega rabaty, ponad 360 produktów taniej, tylko gdzie ONE są, bo nigdzie ich nie widzę!!! To co kupuję NIGDY nie ma na to żadnego rabatu przez cały rok. To wielka ściema!!! Do diabła z Biedronką!!!!
1 / 5
2024-02-21 04:30:53
Marek
Kiedys darzylem mozna tak powiedziec szacunkiem ten sklep, ale jak zobaczylem promkę na vódkę byle jakiego pochodzenia za dyszkę to niezle chce nas ru....portugalska sieć, niedlugo rosjanie zaczna sie do nas zjezdzac by robic zapas flach na rok-to rozchlany narod ale nawet tam jest ustalona cena minimalna-13 zl, nie ma chlania ponizej, a biedronka i lidl doklada wrecz do interesu by bez etyki i zadnych morali przyciagać klientów, wstyd dla tego marketu a od tej pory odradzam wszystkim wasz sklep, z resztą jakością produktów też nie grzeszycie, jak też brakiem dostepnosci produktow promocyjnych, chcesz coś kupic a tak tylko 1 karton wjechal i to jeszcze z rana, jak jestes w robocie, zenada, dla kogo te promocje robicie? dla 10 ludzi i to jeszcze waszych pracownikow?
1 / 5
2024-02-21 04:25:06
Alex
Dlaczego kiedys gazetka wychodzila łeb w łeb z lidlem a teraz w dzien promocji, tak się z nim ścigacie, nawet wódką próbujecie dorównać ceną 9,99 za 0.5l a głupiej gazetki nie umiecie wstawić w srodę i w niedzielę, przez to tracicie, gazetki sprawdzam dzien przed wejsciem promocji, robie listy zakupowe i nast dnia odwiedzam te sklepy, ktore wprowadzily gazetki na czas, to juz jest kolejny miesiąc, w ktorym biedra nie łapie się na listę zakupowe, robie tak jak i cała moja rodzina, polecam robić tak kazdemu, może wkoncu zmądrzejecie
1 / 5
2024-02-21 02:56:07
Mateusz
Biedronka ma stare mieso, sanepid powinnien się tym zainteresować
1 / 5
2024-02-20 07:02:15
Paweł
Któryś już raz kupiłem coś nieświeżego data przydatności sera była jeszcze prawie miesiąc do końca ser zaczął pleśnieć a jest zapakowany napisałem do nich email to zanim oni odpiszą to ten ser już będzie przeterminowany
1 / 5
2024-02-19 13:30:56
Kaska
Kasjerka liczy pomidorki papryczki po 24,99, a na sklepie są po 14,99 !!!!Biedronka w Bochni
1 / 5
2024-02-19 11:25:07
LENA
warszawa deotymy malo towaru slaby wybor jakby kierownictwo nie dbalo o zaopatrzenie
1 / 5
2024-02-19 11:11:48
wojtek
warszawa deotymy zero towaru
1 / 5
2024-02-19 06:41:11
Judyta
Zgadzam się najgorsze biedronki w Mysłowicach okropne i nie miłe kasjerki stare towary a rejonowa dopiero nienormalne babsko
1 / 5
2024-02-19 06:39:34
Kama
Najgorszy sklep Biedronka na skotnicy i mikołowskiej w Mysłowicach stare towary spleśniałe syf bród pracownicy nie kompetentni same nieroby
1 / 5
2024-02-19 04:53:57
Jacek
Dlaczego jest promocja na artykuły których nie ma w sklepie. Dzięki takim wpadkom coraz żadziej was odwiedzam.
1 / 5
2024-02-18 23:55:50
Andrzej
Może włodarze pospieszą się z gazetką,a nie pokazać po otwarciu sklepow
2 / 5
2024-02-18 16:12:39
Janusz
Dlaczego gazetki ukazują się dopiero w dniu obowiązywania. Ofertę innych sieci można poznać już wcześniej.
1 / 5
2024-02-18 01:55:10
Jan
Biedronka kiedyś była sklepem, obecnie delikatnie powiedziane to "DZIADY" !!! Nie może być tak że informacje są nie czytelne i nie na czas a po czasie czy to w gazetkach czy SMS-y !!!! Przykłady : są gazetki od czwartku (brak daty), co to jest 2+1 czy 3+2 ( brak ceny a czytnik jeden czynny !, i "w szarym koncie !" ) , do staję te "vichery" psu na budę -kup za 190,-zł i jeszcze jest tak że określony towar i masz 10 zł rabatu : jak ja ma to włożyć taki towar za 190 zł do wózka ciężar do 10 kg !!. Jestem rano w sklepie a o godzinie 11 mam SMS że tanie mogę kupić banany ! Z informacją że Biedronka to najtańszy sklep ? A ja stwierdzam że nie najtańszy sklep ? Biedronka to "najgłupszy sklep" wszystkie informacje są nieczytelne i po czasie !!! Proszę zobaczyć jak to jest w innych sklepach czy to Lidl czy Kaufland ( jest wszystko przed czasem są czytelne i są czytniki ) !!!!! Napisałem te uwagi drastyczne bo jest tego o wiele więcej - jest dno ale to nie wina personelu Biedronki ! A menadżerów którzy tak zarządzają ? "bo mieszają" i nie dziwię się że jest taka rotacja personelu !!! Kto chce pracować tam gdzie złe zarządzanie ? Jest bałagan a pracownicy Biedronki nie potrzebnie "obrywają" !!!!!
1 / 5
2024-02-18 01:10:04
Jan
Ukraińskie zboże - jak przyjeżdża do Polski, to ktoś zamawia "firma" !, czy ma zezwolenie na sprowadzanie !. Z Ukrainy zboże w ciemno nie jedzie ! A gorsze jest to że zboże "techniczne a przemysłowe" ! jest w Polsce przerabiane na "jadalne" ! i tak sprzedawane za dużo wyższą cenę !!!! Są różnego rodzaju służby w Polsce i NIKT TEGO NIE WIDZI - to skandal (śmiechu warte) !!!!!
1 / 5
2024-02-16 09:33:51
Ukraiński sklep
Nie” dla importu zboża z Ukrainy Rolnicy obawiają się powtórki z 2022 i początku 2023 roku, gdy do Polski wjechało z Ukrainy 4 mln ton zbóż, z których 3,4 mln zostało w naszym kraju. Od kwietnia 2023 roku rząd zakazał wwozu ukraińskich produktów do Polski. Minister Czesław Siekierski kilkukrotnie podkreślał, że nie ma mowy o ponownym otwarciu granic na ukraińskie zboże. Tymczasem ❗ Inspekcja Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych odrzuca import żywności z Ukrainy, ponieważ nie spełnia ona norm❗❗❗
1 / 5
2024-02-16 06:43:06
❗❗Nigdy więcej ❗❗❗
Rozwija się proceder oszukiwania i będzie jeszcze gorzej Dyskont udowadnia,że decydujacy głos ma ukraiński kasjer i kierownik Wobec klienta Zwroty bezosobowe ❗nie musi tu robić zakupów - jakże dobrze znane ze Związku Radzieckiego są normą. Ewidentnie oferta z magazynu prosto od ŚWIEŻOZNAWCY przedstawia stary rozmrożony towar zepsute splesniałe warzywa mrożone ogórki i pieczarki SKANDAL
1 / 5
2024-02-16 05:11:20
Wsciekla
Biedronka to jeden z najgorszych sklepow. Kupowalam dzisiaj ser pakowany ,ktory mial byc na promocji. Oczywiscie cena byla umieszczona nad opakowaniami nieprawidlowo / nazwa i gramatura sie zgadzaly/. Trzeba sprawdzac kod kreskowy - specjalnie pisany malutkimi cyframi , najlepiej patrzec pod lupa. O tym, ze kupuje sie zle dowiadujemy sie dopiero w kasie.Zwrotow po odejsciu od kasy nie ma. I tak robi sie klienta w bambuko.
1 / 5
2024-02-16 00:42:44
Precz 🐞
Sklep nie wzbudza zaufania żeby do niego powrócić .
1 / 5
2024-02-16 00:37:32
Były Klient
W ofercie Notorycznie ❗mrożone splesniałe pieczarki, papryka, ogórki - warzywa mrożone lody i ryby wielokrotnie rozmrażanie świeżość po rosyjsku
1 / 5
2024-02-15 14:52:19
Edyta
Przestałam chodzić do tego sklepu od kąd zamieniono polskich pracowników na ukraińskich .Na dodatek wspiera ich i sprzedaje syf ukraiński przesypywany w Polskie opakowanie nawet z kodem kreskowym Polskim.Żenada
1 / 5
2024-02-15 10:30:21
Jolanta
Dzis w sklepie Biedronka nr 5432 zakupiłam rzodkiewki ,na skrzynce była cena 1,50 zl.rzodkiewki były mokre zalane wodą,troche zwiędłe,a na paragonie cena tych rzodkiewek 2,99zł. Sklep znajduje się w Warszawie.
1 / 5
2024-02-15 02:56:40
Damian
Biedronka kłamie reklamując w aplikacji że będzie miało mleko za 1,55 a w dzień promocji jest inne mleko za 2,30
1 / 5
2024-02-14 13:57:58
Janek
Bols 0,5 przy zakupie 2 butelek cena za szt.26.99 zł wino przy zakupie 2 butelek cena za szt.26.78 zł.a przy kasie do zapłaty 120.98 zł. Taka różnica pomiędzy półka a kasa OSZUSCI .
1 / 5
2024-02-14 12:27:07
Ewa Moràg
ocena 1 to i tak za dużo, powinno być zero, lepiej pasuje do mojej sytuacji.Uważajcie na to co kupujecie, rozpakowujcie w sklepie i sprawdzajcie, bo natniecie się tak ja ja na frytkownicy beztłuszczowej. Kupiłam ją w sobotę nie rozpakowując, na. Opakowaniu była pojemność koszyka 2,5 litra( który jest malutki, nie starczy nawet na jednà osobę.) w poniedziałek chciałam oddać nieużywany sprzęt, okazało się , że nie otrzymam zwrotu gotówki, w zamian zaproponowano mi inną formę czyli wołczer na równowartość sprzętu. NIGDY WIĘCEJ ŻADNYCH ZAKUPÓW w BIEDRONCE. uWAŻAJCIE lepiej takie zakupy robić w LIDLU.
1 / 5
2024-02-14 10:49:58
Transgender
Zostałam oszukanym Kupiłom mleko 3.2% W kuchni po otwarciu okazało się wcześniej otwarte
1 / 5
2024-02-14 10:45:43
Berenika
Na skargi i zażalenia tendencyjnie odpowiada AUTOMAT Obsługa klienta Zero
1 / 5
2024-02-14 10:40:39
Ernest Sanequist
Już Nie jestem klientem❗Wulgarne komentarze-sprzedawców i kierownictwa zastawianie cenowych pułapek na klienta zamierzone wprowadzanie w błąd to jedynie krótki opis jaki nasilająco obserwuję się w dyskoncie Biedronka.Najpewniej powodem jest kwalifikowanie do pracy obcojęzycznego personelu.Były klient.
1 / 5
2024-02-14 09:14:23
SEBASTIAN
ZŁODZIEJE OD PONAD MIESIĄCA WALCZĘ ZA ZWROT PODWÓJNIE ZAPŁACONEGO PARAGONU NA KASACH BEZOBSŁUGOWYCH 1. PŁATNOŚĆ BLIK BRAK PARAGONU Z KASY JAKIŚ BŁĄD NA WYŚWIETLACZU - PANI KTÓRA OBSŁUGIWAŁA KAZAŁA JESZCZE RAZ ZAPŁACIĆ A TE PIENIĄDZE WRÓCĄ NA PEWNO NA KONTO 2. ZAPŁACONE DRUGI RAZ KARTĄ I POSZŁO OBSŁUDZE POKAZUJE 2 ZEJŚCIA ZA ZAKUPY Z KONTA ONI ZE KASA BEDZIE DO 10 DNI PO 10 DNIACH BRAK ZWROTU IDĘ DO KIEROWNICZKI SKLEPU A ONA NA TO ŻE MAM DZWONIĆ NA INFOLINIE BO NIC ONA NIE MOŻE ZROBIĆ. DZWONIĘ NA TĄ INFOLINIE PAN ZAPEWNIA MNIE ŻE DO 10 DNI KASA TRAFI NA KONTO I K...A MIJA 12 DNI I NIC . ŻENUJĄCE PODEJŚCIE DO KLIENTA-POCZĄWSZY OD GÓRY DO DOŁU WSTYD I JESZCZE RAZ WSTYD NIE POLECAM TEGO SKLEPU- OBSŁUGA KLIENTA NA MINUS POZA SKALĄ. DZIWIE SIĘ TYLKO PREZESOM ŻE MAJA WYWALONE NA STANDARDY I POZWALAJĄ NA TAKA NIEKOMPETENCJĘ.
1 / 5
2024-02-11 19:37:22
Jeszcze klient
Gazetka promocyjna w necie nigdy z wyprzedzeniem a często nawet po otwarciu sklepu. Leniwe buractwo z Biedronki na naukę do Kauflandu gdzie gazetka nie dość,że w formie papierowej (nie każdy ma internet)to z wyprzedzeniem i do domu!
1 / 5
2024-02-10 06:19:23
Cezary
Kasy samoobsługowe z organizacją pomocy personelu to tragedia! Dziś kupując pieczywo musiałem czekać prawie 5 minut, aż kasjerka z jednej otwartej kasy na linii tradycyjnej łaskawie przyjdzie. Nie po to wybieram kasę samoobsługową, idąc na rękę sieci, aby tak długo czekać! Na szczęście w Załomiu otworzyli Netto, więc Biedronka zadecydowała o tym, że już jej nie kocham. Niech uczy się od Lidla profesjonalnej obsługi klienta, czyli szacunku do niego, jest zawsze przypisany jeden kasjer do kas samoobsługowych, których w Biedronce w Załomiu jest sześć.
1 / 5
2024-02-10 03:14:14
Przemek
Wielka promocja. Ale tylko w reklamie. Jedziesz po mięso, a tu nie ma. Pytam kiedy będzie. Odpowiedź w poniedziałek jak nie będzie już promocji.
1 / 5
2024-02-09 07:55:24
anna
bedac dzisiajw sklepie spotkalam sie z bardzo nieprzyjemna osoba na ladzie miesnej ekspedjetka miala zaslonieta cene skzydelek wiec jej sie zapytalam ile kosztuja wiec zaczela mnie wyzywac ze jestem osoba nie przyjemna i nie logiczna nadmieniam ze jestem na grupie inwalidzkiej pierwszego stopnia na oczy wiec mam prawo nie widziec poukrywanych cen uwazam przeznia cen i jeszcze mnie obgadywala do swoich znajomych ze to ja niby jestem nie kulturalna
1 / 5
2024-02-09 07:55:24
anna
bedac dzisiajw sklepie spotkalam sie z bardzo nieprzyjemna osoba na ladzie miesnej ekspedjetka miala zaslonieta cene skzydelek wiec jej sie zapytalam ile kosztuja wiec zaczela mnie wyzywac ze jestem osoba nie przyjemna i nie logiczna nadmieniam ze jestem na grupie inwalidzkiej pierwszego stopnia na oczy wiec mam prawo nie widziec poukrywanych cen uwazam przeznia cen i jeszcze mnie obgadywala do swoich znajomych ze to ja niby jestem nie kulturalna
1 / 5
2024-02-09 07:55:24
anna
bedac dzisiajw sklepie spotkalam sie z bardzo nieprzyjemna osoba na ladzie miesnej ekspedjetka miala zaslonieta cene skzydelek wiec jej sie zapytalam ile kosztuja wiec zaczela mnie wyzywac ze jestem osoba nie przyjemna i nie logiczna nadmieniam ze jestem na grupie inwalidzkiej pierwszego stopnia na oczy wiec mam prawo nie widziec poukrywanych cen uwazam przeznia cen i jeszcze mnie obgadywala do swoich znajomych ze to ja niby jestem nie kulturalna
1 / 5
2024-02-09 07:55:23
anna
bedac dzisiajw sklepie spotkalam sie z bardzo nieprzyjemna osoba na ladzie miesnej ekspedjetka miala zaslonieta cene skzydelek wiec jej sie zapytalam ile kosztuja wiec zaczela mnie wyzywac ze jestem osoba nie przyjemna i nie logiczna nadmieniam ze jestem na grupie inwalidzkiej pierwszego stopnia na oczy wiec mam prawo nie widziec poukrywanych cen uwazam przeznia cen i jeszcze mnie obgadywala do swoich znajomych ze to ja niby jestem nie kulturalna
1 / 5
2024-02-09 07:55:22
anna
bedac dzisiajw sklepie spotkalam sie z bardzo nieprzyjemna osoba na ladzie miesnej ekspedjetka miala zaslonieta cene skzydelek wiec jej sie zapytalam ile kosztuja wiec zaczela mnie wyzywac ze jestem osoba nie przyjemna i nie logiczna nadmieniam ze jestem na grupie inwalidzkiej pierwszego stopnia na oczy wiec mam prawo nie widziec poukrywanych cen uwazam przeznia cen i jeszcze mnie obgadywala do swoich znajomych ze to ja niby jestem nie kulturalna
1 / 5
2024-02-08 14:40:04
ELŻBIETA
Dlaczego promocje uzależnione są od posiadania APLIKACJI. Głupi pomysł ponieważ bardzo dużo ludzi nie posiada telefonów z możliwością pobrania APLIKACJI. Szczególnie emeryci posiadają telefony stare bez wyświetlacza. Mogliście pozostać przy KARTACH BIEDRONKI.
1 / 5
2024-02-08 14:32:29
Biedronka
***i mnie to że kurczak jest tańszy niż w lidlu wasze sms są żenada
1 / 5
2024-02-08 14:32:28
Biedronka
***i mnie to że kurczak jest tańszy niż w lidlu wasze sms są żenada
1 / 5
2024-02-08 13:32:33
Grażyna
Śmieszni jesteście z tymi smsami. Zajęlibyscie się porządkiem na sklepach, wyczyszczeniem lodówek żeby nie zabijały zapachem i zadbaniem o obecność osoby na kasach samoobsługowych oraz zwykłych w pierwszej kolejności a dopiero potem konkurowali z Lidlem
5 / 5
2024-02-08 04:04:59
Natalka
To Mój Najlepszy Sklep.
5 / 5
2024-02-08 04:04:58
Natalka
To Mój Najlepszy Sklep.
5 / 5
2024-02-08 04:04:58
Natalka
To Mój Najlepszy Sklep.
5 / 5
2024-02-08 04:04:58
Natalka
To Mój Najlepszy Sklep.
5 / 5
2024-02-08 04:04:57
Natalka
To Mój Najlepszy Sklep.
5 / 5
2024-02-08 04:04:56
Natalka
To Mój Najlepszy Sklep.
1 / 5
2024-02-08 03:22:17
Jolka
Biedronka to sklep w którym za zakupy karta możesz zapłacić tylko przy kasie samoobsługowej .To paranoja Gdzie tak jest.Wlasciciel wymyśla czy te kierowniczki od siedmiu boleści.Pracuje w sklepie i nigdzie tak nie ma Jeszcze trochę to ludzie przestaną robić zakupy w tych sklepach.Ja na pewno
1 / 5
2024-02-07 18:12:18
Marta
Właśnie usunęłam aplikację i nie będę więcej robiła zakupów w Biedronce po tym jak w niedzielę w porze obiadowej przysłali sms z informacją, że od poniedziałku będzie tańsze niż w Lidlu masło. Chyba całkiem ich porąbało.
1 / 5
2024-02-07 06:04:45
Karola
Biedronka już dawno spadła na psy.. pracowałam w biedronce 3 lata ponad byłam zastępca kierownika.. Lidl jest owiele tańszy ma lepszą jakość produktów jest czysty przede wszystkim..
1 / 5
2024-02-07 05:09:16
Małgorzata
W dniu07.02.2024bylam w Biedronce w Zabrzu, przy ulicy Wolności 317,o godz.10:20,po całym sklepie leżą palety z towarem nie ma jak zrobić zakupów, a co dopiero przejechać wózkiem. Panie tam pracujące bardzo opryskliwe w stosunku do klientów. Sklep nie wzbudza zaufania żeby do niego powrócić .
1 / 5
2024-02-06 12:32:24
Beta
Bród,smród i ubóstwo kolejki do kas nawet tych samoobslugowych. Bark słów!.Musiałam skorzystać bo na czas remontu zamknęli mi Lidla między regałami poustawiane jedne przy drugich jakieś pojemniki ,pudła ,kartony ,skrzynie w których jest towar albo go nie ma. Stoją tam po kilka dni i nie ma jak przejść ani nawet sięgnąć po towar z półki . Musiałam przyklejać się do regałów żeby przepuścić starsza Panią z laską a gdzie tu mowa o sklepie przyjaznym dla niepełnosprawnych? Piec wyje tak długo aż się sam nie wyłączy do tego personel arogancki ,krzykliwy i niezorientowany na klienta ani nawet na to co mają w sprzedaży. Biedronka Poznań os Rzeczypospolitej omijajcie z daleka !!!!!
1 / 5
2024-02-06 08:41:44
Elżbieta
Zielona Góra, Łężyca Inwestycyjna. Arogancka kierowniczka. Kasując zakupy przy kasie samoobsługowej, omyłkowo nacisnęłam na droższy produkt (pomidory malinowe polskie 24,99 zamiast pomidory malinowe za 8,99zł) i zapłaciłam więcej. Zwróciłam się do kasjerek po pomoc, z prośbą o korektę. Zdarzało się, że za zapłaconą nadwyżkę wydawano np. voycher na tą kwotę. Kiedy podeszła kierowniczka, arogancko stwierdziła, że "trzeba patrzeć" powiedziała, że mogę w tej sprawie skontaktować się z biurem obsługi klienta i odeszła. Brak dobrej woli i zwykłej ludzkiej życzliwości.
5 / 5
2024-02-06 05:41:38
Iwona
Dziś fajnie w Biedronce ,to co chciałam miałam na wyciągnięcie ręki,.....Biedronka lepsza niż Lidl 100razy.
5 / 5
2024-02-06 05:41:38
Iwona
Dziś fajnie w Biedronce ,to co chciałam miałam na wyciągnięcie ręki,.....Biedronka lepsza niż Lidl 100razy.
1 / 5
2024-02-06 02:19:54
Mari
Ludzie spójrzcie na średnią ocen, może niech lidl to wykorzysta. To jakie biedronka wysłała sms jest oburzające. Czekam na przeprosiny. Kiedy go dostałam byłam w wiekszym gronie i każdy przyznał, że to szczyt żenady, bezczelności i braku moralności. Co bedzie nastepne?
1 / 5
2024-02-06 00:15:15
Nowa
Tragedia tragedia,nigdy więcej zakupów w Biedronce. Nowo otwarty sklep na przeciwko Lidla w Środzie Wielkopolskiej, wygląd może jest,ale obsługa i kultura brak. To już Lidl lepszy ...
1 / 5
2024-02-05 12:32:25
anna
Pracodawca w biedronce układa godziny pracy pracowników jak osoba niepoczytalna, godzina trzecia w nocy jak pracownik musi dojechać.Brak słów na taki grafik,konsekwencje mogą być dramatyczne.Biedronka w Obrzycku koło Piły.Kierownictwo powinno troche pomysleć.
3 / 5
2024-02-05 12:03:11
Bartosz5050
W tym dniu była totalna masakra w tym sklepie w Pleszew`ie: "ul. Ogrodowa 8", po zrobieniu swoich zakupów w tym sklepie i po zapytaniu przez kasjerkę do mnie o tą kartę: "Moja Biedronka", i ani pracownik po wezwaniu przez kasjerkę. Nikt nie podszedł z tymi karatami: "Moja Biedronka", i czekałem gdy kasjerka zrobi swoje i potem wyda mi tą kartę: "Moja Biedronka". I nic i ja nadal czekałem już długo na tą kartę: "Moja Biedronka", i po moim dłuższym odczekaniu na tą kartę: "Moja Biedronka". Od tej kasjerki w tym sklepie. I nie dostałem tej karty: "Moja Biedronka", to ja już poszłam bez zapowiedzi w tym sklepie: "Dowodzenia i Dziękuję". Tak mi już było głupio i nie cackałem się z tym czekaniem o swoją tą kartę: "Moja Biedronka", aż się ludzie dziwili co się stało, że ta osoba wyszła bez zapowiedzi po tylu czekania na swoją kartę: "Moja Biedronka". Powiem że już ja przy kolejnych zakupach musiałbym już prosić o tą kartę: "Moja Biedronka", gdy skończę robić zakupy w tym sklepie. Powiem że przy zakupach lub kolnych zakupach macie prawo już prosić o tą kartę: "Moja Biedronka", gdy nie macie swojej karty: "Moja Biedronka". Lub komuś nie chcecie pomagać, gdy skończycie robić zakupy w tym sklepie.
1 / 5
2024-02-05 11:50:36
Mała
Niemiła obsługa szczególnie pani w czarnych włosach w kasie przy wyjściu. GOSTYŃ UL. Łąkowa
1 / 5
2024-02-05 11:50:35
Mała
Niemiła obsługa szczególnie pani w czarnych włosach w kasie przy wyjściu. GOSTYŃ UL. Łąkowa
1 / 5
2024-02-05 11:36:06
Ewa
Kłodzko ul dusznicka. Najgorsze i najbardziej bezczelne kasjerki. Sklep brudny i bałagan, że ledwo można przejść. Omijać z daleka
1 / 5
2024-02-05 10:45:39
Arleta
Biedronka w Poznaniu przy ul.Małachowskiego. Brud i nieład dotyczy zarówno sklepu jak i obsługi. Obsługa chodzi po sklepie b.niechlujna a do tego kultura słowa ma dużo do życzenia. Brak słów.
5 / 5
2024-02-05 06:27:41
Natalka
Bardzo Mi się podoba w tych nowych dyskontach Biedronka,zawsze jestem zadowolona. A ta nowa apka.z Motywem Ciemnym,też Super sprawa....Niemiecki właściciel znowu w tyłach.
5 / 5
2024-02-05 06:23:08
Hirek
Biedronka tj; Super obsługa,produkty w skali 1-10 daje 9. No i bliżej mam niż do szwabskiego syfu.
5 / 5
2024-02-05 06:17:40
ToLek z tej bajki.
Biedronka lepsza,od konkurencji, tego badziewia gdzie kasjerki wyglądają jak nienormalne,pasztety wydzierane,mowa tutaj tam gdzie ten ryneczek jest.
2 / 5
2024-02-05 05:02:26
Bartek
Wczoraj o 22.35 dostałem SMS że tylko w poniedziałek promocja papier toaletowy Queen 40 rolek 25,99 zł a Lidlu 11% drożej... Przyjechałem ok 10:00 i co? takiego nie ma i nie było. Pani wystawiająca w półki właśnie papier mówi, że takich dużych rolek nie prowadzą. Są mniejsze dwa razy drożej. Czyli w lidlu jest o wiele taniej Pojechałem do drugiej Biedronki w Kostrzynie i to samo. Banda kłamców i oszustów. Życzę im, żeby ich Lidl wygryzł z rynku
1 / 5
2024-02-05 03:15:16
Hubert
Katastrofa . Na całą biedronkę jeden pracownik na cały sklep , jeszcze jakieś pretensje do ludzi że się zapytają o kasę Biedronka W Gryfice Zachodniopomorskie
1 / 5
2024-02-04 13:41:58
Agata
Drogi sklep. Większość cen niezgodnych, o których dowiaduje się przy kasie. Mięso nieświeże śmierdzące i często przeterminowane.Naciąganie poprzez wielosztuki i jeszcze PISowskie zagrania z lidlem 🫣Mam nadzieję, że ktoś się tym zajmie. Całkowita rezygnacja z zakupów u tej sieci.
1 / 5
2024-02-03 06:27:23
Mariusz
Kiedyś robiłem tam zakupy bo uważałem za najlepszy market spozywczy również z powodu cen a teraz dlatego że mam najbliżej. Pierwszy problem to nieczytelne ceny gdy jest tzw promocja i podana jest cena jednego produktu przy zakupie dwóch a gdy ktoś nie chce dwóch tylko jeden produkt to nie ma jak się dowiedzieć ile kosztuje jeden. Powinna być podana cena za jeden a gdy jest promocja to podaję się obok cenę kolejną. Kolejną sprawą to bardzo brzydki zwyczaj naciągania klientów na dodatkowe zakupy za pomocą wouczerow = zasmiecanie sklepu dodatkowymi papierami które są niszczone a gdy chce się skorzystać z tego typu obniżki okazuje się że nie spełniło się jeszcze jakiegoś warunku którego na tym świstku zapomniało" się napisać. Gdy się chce komuś udzielić promocji to od tego są karty biedronki i wtedy należy dodawać punkty które można wykorzystać na inne zakupy lub zmniejszenie ceny zakupów dla osób które są częstymi klientami.
1 / 5
2024-02-02 08:11:03
Aneta
Żenująco niski poziom podejścia do klienta. Bałagan w sklepie, towar pomieszany, ceny niezgodne z etykietami. Panie zajęte sobą, sam sobie szukaj, sam sobie kasuj ale pamiętaj zwrotów nie przyjmujemy!
1 / 5
2024-02-01 19:04:16
Hania
Pudding dessella o smaku truskawka, koło truskawki nawet nie stało. Nie pozdrawiam
1 / 5
2024-02-01 19:04:16
Hania
Pudding dessella o smaku truskawka, koło truskawki nawet nie stało. Nie pozdrawiam
1 / 5
2024-02-01 19:04:15
Hania
Pudding dessella o smaku truskawka, koło truskawki nawet nie stało. Nie pozdrawiam
1 / 5
2024-02-01 19:04:15
Hania
Pudding dessella o smaku truskawka, koło truskawki nawet nie stało. Nie pozdrawiam
1 / 5
2024-02-01 19:04:14
Hania
Pudding dessella o smaku truskawka, koło truskawki nawet nie stało. Nie pozdrawiam
1 / 5
2024-02-01 19:04:13
Hania
Pudding dessella o smaku truskawka, koło truskawki nawet nie stało. Nie pozdrawiam
1 / 5
2024-02-01 16:43:53
Justyna
Czy właściciel sklepu chce zajechać totalnie ludzi tam pracujących? Jeden człowiek na cały sklep i musi ogarniać wszystkie kasy. Zero szacunki do pracownika co pokazuje zero szcunku dla klienta. Niedługo klienci będą musieli rozładowywać dostawy aby móc coś kupić
1 / 5
2024-01-30 22:38:56
labumba
Tak krótko i bez obrazy ale co za kretyński debilny matoł wymyśla zakupy na kartę albo aplikację lub jednocześnie dany towar na oby dwie karta i aplikacja? to tylko wydłuża kolejki przy kasie i powoduje wielki stres w większości klientów. Więc matole/y jak coś wymyślicie nowego pomyślcie o klientach a nie o zyskach. Zresztą jest jedna żelazna zasada, żeby myśleć trzeba mieć czym, MATOŁY!!!
1 / 5
2024-01-30 16:18:37
Artur
Co to ma być... Gazetka jest publikowana rano... Jak zrobić listę zakupów przed pracą? ***...nia jakaś - ścigajcie się z Lidlem. Ja straciłem chęci na zakupy rano - nie chce mi się wstawać wcześniej żeby gazetkę oglądać
1 / 5
2024-01-30 05:58:46
Piotr
W swojej okolicy mam 4 skleby sieci Biedronka i szczerze mówiąc żaden nie jest idealny. Najgorsze po pandemii jest to że teraz klient nie jest najważniejszy. Ciągle czynne tylko kasy samoobsługowe lub jak już 1kasa i mega kolejki 30-40min.na tzw. szybkie zakupy to chyba za dużo marnuje się czasu.
1 / 5
2024-01-29 16:07:56
Gucio
Sklep internetowy w ogóle nie odpowiada na napisaną reklamację w bok i w aplikacji, nie polecam nikomu, klientów mają głęboko w d....
1 / 5
2024-01-29 08:27:33
Danuta Zielińska
Bardzo niemiła obsługa, aroganckie zachowanie Pani zastępca kierownika .Po prostu żenada.
4 / 5
2024-01-29 06:53:31
Pracownik Biedronki
Szanowni klienci, jako pracownik Biedronki uprzejmie proszę o prawdziwe i zgodne z prawdą komentarze. Obsługa - na co dzień spotykamy się z wieloma klientami, a ludzie są różni, jeden podejdzie z uśmiechem, inny na wejście ma tysiąc powodów do pretensji. My też jesteśmy tylko ludźmi, tak jak każdy z was, a jednak nie potraficie uszanować drugiego człowieka. Kolejki - my pracownicy biedronki doskonale wiemy, że są kolejki w Biedronce, ale nikt z klientów nie zastanowi się dlaczego tak jest? A no dlatego, że pracownicy uciekają ze sklepu, nie każdy chce być traktowany jak przysłowiowa sz.ata, a tak klienci traktują nas pracowników. Mój apel do klientów, aby traktowali innych tak jak sami chcą być traktowani. To nie wiele a ile daje przyjemności. Nikt nie jest idealny, klienci też nie są, a jednak to zawsze pracownik jest równany z błotem. Więcej samokrytyki a będzie inaczej.
1 / 5
2024-01-29 05:49:03
elzbieta
Bylam na zakupach w biedronce z wnukiem w Olsztynie przy ul.Okrzei,dziecko wybralo dla siebie 2 ksiazeczki,kiedy zaplacilam wypatrzyl gazetke z lornetka,ktorej szukal.Odmowiono mi zamiany ksiazek,plakal wiec dokupilam trzecia,ale bede omijac ten sklep po wielu latach korzystania szerokim lukiem.Dyskontow jest wiele,tym bardziej,ze uslyszalam,ze jestem chamska i mam znikac.
2 / 5
2024-01-28 04:18:57
Dariusz
Na kartce pisze kupisz trzy zapłacisz taniej na paragonie jest inaczej trzeba się o wszystko upominać przy kasie
1 / 5
2024-01-27 12:03:20
Weronika
Zawsze ciasno , jedzenie z pleśnią .
1 / 5
2024-01-27 11:23:01
Wyrolowany
Piwo żubr - cena wyeksponowana 1.99. Guzik prawda, tylko wtedy gdy kupisz 4 razy sześciopak albo 3 razy ośmiopak (a to już małymi literkami).
1 / 5
2024-01-27 07:33:37
Dominik
Biedronka Bukowe ul. Pomaranczowa 9 Bukowe. Nadal standardowy brak koszyków, zakupy trzeba nosić w kieszeniach - ŻENADA! Panie przy kasie nie rozumieją ze nie należy kasować następnego klienta zanim poprzedni nie zabierze zakupionych produktów. Ogólnie zakupy w tym sklepie należą do nieprzyjemności. Może obsłudze potrzebne są jakieś szkolenia?
2 / 5
2024-01-27 02:19:44
Beata
Bardzo zepsuła się obsługa przy ulicy Bystrzyckiej we Wrocławiu. Kiedyś byli przemili Panowie. Teraz nastały niegrzeczne panie
3 / 5
2024-01-26 18:19:07
Lukasz
Nie wiem jak w innych biedronkach ale u Mnie w Tomaszowie Maz brakuje przy pieczywie maszyny do krojenia tak jak jest w lodlu Kauflandzie naprawde to by sie przydalo jesli chodzi o palety w alejkach itp to nie ma co sie dziwic pracownok musi ogarnac towar kase itp a np w Kauflandzie czy Carrefoure sa osoby ktore sia zajmują wykladaniem towaru itp.tego brakuje w innych sklepach
3 / 5
2024-01-26 18:19:06
Lukasz
Nie wiem jak w innych biedronkach ale u Mnie w Tomaszowie Maz brakuje przy pieczywie maszyny do krojenia tak jak jest w lodlu Kauflandzie naprawde to by sie przydalo jesli chodzi o palety w alejkach itp to nie ma co sie dziwic pracownok musi ogarnac towar kase itp a np w Kauflandzie czy Carrefoure sa osoby ktore sia zajmują wykladaniem towaru itp.tego brakuje w innych sklepach
3 / 5
2024-01-26 18:19:06
Lukasz
Nie wiem jak w innych biedronkach ale u Mnie w Tomaszowie Maz brakuje przy pieczywie maszyny do krojenia tak jak jest w lodlu Kauflandzie naprawde to by sie przydalo jesli chodzi o palety w alejkach itp to nie ma co sie dziwic pracownok musi ogarnac towar kase itp a np w Kauflandzie czy Carrefoure sa osoby ktore sia zajmują wykladaniem towaru itp.tego brakuje w innych sklepach
1 / 5
2024-01-25 13:18:13
Klient
Promocja. Wydaj przez 3 dni minimum 345zl a otrzymasz rabat na 25 zł. Ha ha ha takie humory biedronka wysyła do klientów. Ten sklep to dno. Najgorszy ze wszystkich. Naciągacze i nic więcej. W pierwszym lepszym małym sklepie jest taniej niż u nich a ponoć powinno być taniej... Dlatego nie dziwię się że jest już o połowę mniej klientów a zakupy każdy robi minimalne.
1 / 5
2024-01-25 03:39:36
Maga
Słyszę, że zabieracie na zawsze reklamę z Republiki? Dlatego że to polska stacja a wy popieracie tylko to co obce, życzące Polsce wszystkiego najgorszego. Wstydzę się że do tej pory tyle u was kupowałam. Mimo, że do kilku rzeczy z waszego sklepu się przyzwyczaiłam, od tamtej pory nie byłam. Obok mam Lidla i tam kupuję oraz w naszych polskich sklepach. Wynoście się z Polski skoro gardzicie nami, ludźmi prawicy.
4 / 5
2024-01-23 12:31:04
Jarek
Mam sugestie dotyczącą kas samoobsługowych .Proszę nie zmuszać klienta do takiej formy finalizacji zakupu .W zamian otrzymujemy czynną jedną kasę tradycyjną. Prosibym również o przydzielenie na stałe , osoby do pomocy przy obsłudze tychże (kupujący często popełniają błędy, lub przykładowo wymagana jest autoryzacja ) , wówczas pracownik ma nie jedną a dwie kasy na "głowie " .W tym czasie rośnie kolejka , oraz niezadowolenie kupujacego.
2 / 5
2024-01-22 03:41:22
Jerzy
Biedronka Kłodzko ul.Slaska. Piekna -nowo oddany obiekt na początku super. Teraz dramat, na alejkach mnóstwo palet z towarem , uniemożliwiając dostęp do towaru na półkach, ogólnie bałagan w całym sklepie, czesto brak cen towaru. Widać że kierownictwo nie panuje nad organizacją sklepu.
1 / 5
2024-01-21 23:01:36
jaaa
w kazdym sklepie mam gazetke z duzym wyprzedzeniem ,tylko nie w biedronce! dopiero po otwarciu sklepu racza wstawic nowa oferte. dno! lenie!
1 / 5
2024-01-20 21:20:26
Kasia
Biedronka ul. Marii i Bolesława Wysłouchòw 22 Kraków Ten sklep to jakaś masakra, okropnym bałagan, brak ładu i składu. Czy tak trudno poukładać towar na odpowiednie miejsce, może wystarczy zadbać o przestrzeń. Okropny brud na półkach, tam kupujemy żywość. Ja zastanawiam się czy sanepid tego nie widzi. Wieczny brak towaru na półkach,zawsze czegoś brakuje. Alejki - wiecznie zawalone paletami, nie jestem w stanie dostać się do artykułu, dramat nie sklep. Dostawa paraliżuje całą ulicę, tak duży samochód. Czy nikt tego nie widzi, że coś tutaj nie działa. Gdzie są odpowiednie władze.
1 / 5
2024-01-20 11:21:00
Magdalena
Dzień dobry. Dzisiaj będąc w sklepie znajdującym się w miejscowości Ścinawa zostałam potraktowana przez jedną z pracownic o imieniu Lucyna, bardzo nieuprzejmie. Z reguły nie piszę negatywnych opinii, ale ta sytuacja doprowadziła do tego, że muszę. Owa Pani Lucyna ewidentnie pracuje w sklepie Biedronka 🐞 za karę, traktuje ludzi jak intruzów, jest bardzo opryskliwa zapytana o cokolwiek. Takie sytuacje zniechęcają do zakupów u Was.
1 / 5
2024-01-20 10:39:20
Basia
Biedronka cały czas oszukuje klientów. Naciąganie na każdym kroku. Nie polecam tego sklepu.
1 / 5
2024-01-20 10:04:14
Adrian
Biedronka ul. Rogowska 119 Wrocław. Wieczny brak towaru na półkach, nie zdarzyło mi się jeszcze kupić wszystkiego co miałem na liście zakupów bo zawsze czegoś brakuje. Alejki - wiecznie zawalone paletami, dramat nie sklep
1 / 5
2024-01-19 09:02:53
Amanda
Sokołów Podlaski, ul. Kolejowa. Klient z Sokołowa Podlaskiego, Brud, nieład, brak towaru, palety na sklepie z towarem, nie można przejechać wózkiem, opryskliwa ekspedientka i wieczne kolejki w przeciwieństwie do Węgrowa, gdzie jest czyściutko, przyjemnie i miła obsługa.
1 / 5
2024-01-18 12:34:32
Aga
19.01.2024 Biedronka Chełmża . byłam świadkiem jak personel sklepu jest opryskliwy i arogancki do klientów. Kasa jedna otwarta , kolejka na pół sklepu , osoby starsze czekanie . Na prośbę żeby druga kasę otworzyli to wszyscy usłyszeli odpowiedz ze strony personelu cytuje " żebyśmy napisali do kierownictwa petycję żeby więcej kas było otwartych" To jest skandal. Zróbcie coś z tym chamstwem.
1 / 5
2024-01-18 12:09:32
Ewelina
Juz któryś raz z rzędu kupując mięso waszym sklepie śmierdzi. Nie dość że oszukujecie z cenami.Kiedyś uważałam wasz sklep za najlepszy teraz omijam szeroki łukiem
1 / 5
2024-01-17 17:42:25
Kuba Elbląg
Szanowni Państwo. Myślę, że wyrażam opinie sporej części Państwa klientów w sprawie kas samoobsługowych. W związku, iż duża cześć Państwa klientów to starsze osoby, które płaca gotówką lub nie potrafią/ jest to dla nich uciążliwe kasować zakupy w samoobsłudze tworzą się duże kolejki. Kasy samoobsługowe np. w Elblągu co jest normalne powstały kosztem zwykłych kas. Nagminnym procederem jest fakt, ze jest otwarta 1 v 2 kasy a reszta to samoobsługa, pokłosie tego jest takie, ze do samobslugi stoi kilka osób a do zwykłych kas jest wydłużona kolejka. Zdaje sobie sprawę, ze samoobsługa do mniejszy dla Państwa koszt, niestety odbywa się to z uszczerbkiem dla klienta, proceder ten jest coraz bardziej uciążliwy. Proszę o reakcje w imieniu swoim i wielu niezadowolonych klientów.
1 / 5
2024-01-17 17:42:24
Kuba Elbląg
Szanowni Państwo. Myślę, że wyrażam opinie sporej części Państwa klientów w sprawie kas samoobsługowych. W związku, iż duża cześć Państwa klientów to starsze osoby, które płaca gotówką lub nie potrafią/ jest to dla nich uciążliwe kasować zakupy w samoobsłudze tworzą się duże kolejki. Kasy samoobsługowe np. w Elblągu co jest normalne powstały kosztem zwykłych kas. Nagminnym procederem jest fakt, ze jest otwarta 1 v 2 kasy a reszta to samoobsługa, pokłosie tego jest takie, ze do samobslugi stoi kilka osób a do zwykłych kas jest wydłużona kolejka. Zdaje sobie sprawę, ze samoobsługa do mniejszy dla Państwa koszt, niestety odbywa się to z uszczerbkiem dla klienta, proceder ten jest coraz bardziej uciążliwy. Proszę o reakcje w imieniu swoim i wielu niezadowolonych klientów.
1 / 5
2024-01-17 08:30:02
Ewa
17.01.2024 ok.10.00 Biedronka Nowiny. Świętokrzyskie. Zostałam potraktowana jak złodziejka reklamówek.Gdy poprosiłam pracownicę usłyszałam że gdyby klienci nie kradli to by były. Pani ,która skierowała te słowa dość głośno przy pracownikach w moim kierunku okazała się być kierownikiem sklepu Myślę ,że pani nie nadaje się do kierowania ludźmi. Na pewno więcej zakupów w tym sklepie nie zrobię tak jak i moi znajomi.
1 / 5
2024-01-17 03:02:56
Jarosław
41-303 Kasprzaka - często pojawiają się tzw. promocje - jest to w większości przypadków wypychanie przestarzałego towaru - gnijące owoce szczególnie. ciastka z "WEDLA" - mufinki - powinny trafić do kosza a nie na przecenę - suche z zewnątrz a w środku "coś" białego . to nie pierwsze rozczarowanie tym sklepem - mam na myśli całą sieć. Personel jest miły i pomocny.
1 / 5
2024-01-16 07:39:56
Ewelina
Ceny błędne oszukujecie klienta z cenami na każdym kroku
1 / 5
2024-01-12 22:11:24
Zbyszek
Aplikacja moja Biedronka została stworzona dla ludzi młodych i wykształconych i niewielu starszych i BIEDNYCH. Ponieważ coraz więcej najlepszych ofert jest na aplikację a już nie na kartę moja Biedronka oznacza to, że tych najuboższych WYRZUCA SIĘ POZA NAWIAS. Dlaczego ?. Ponieważ ta grupa nie ma smartfona albo nie potrafi wgrać lub korzystać z oprogramowania.!!!!
3 / 5
2024-01-12 17:03:11
Magdalena
Biedronka w Brzozowie. Bardzo często produkty powstają w ramach promocji, a po dokonaniu płatności produkt kosztuje pełną cenę. Zwrot towaru nawet w ciągu minuty od wybicia paragonu nie jest możliwy. Bardzo nieprzyjemny kierowniczka sklepu.

Rzetelne opinie o Biedronka