Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Biedronka

Biedronka Opinie 1.3 (815)

Żniwna 5
62-025
Kostrzyn
61 654 80 01
opinie Biedronka
1.3
815
Opinii

Źle

1 / 5
2024-05-18 08:22:04
Piotr
Biedronka Trzebiatów Torowa skandal ,żeby personel ustawiał ludzi którzy zostawiają tam swoje pieniądze ,klienci którzy robią zakupy .Kasa jest czynna tylko jedna,kolejki potwornie długie i zmusza się ludzi na siłę do kas samoobsługowych.Personel zachowuje się jakby to one były właścicielami .Tak nie traktuje się klientów przez personel bez wyjątku.Czegoś takiego nie ma w Trzebiatowie w dużych sklepach.Szacunek należy się dla klientów.Pozdrawiam .
1 / 5
2024-05-05 11:49:24
Jadwiga
Często w biedronce na Piaskowej jest zmiana dobrych pracowników na o wiele gorszych teraz przyszła nowa kasjerka po 40 z innego sklepu jest bardzo nie miła i nie sympatyczna powiedziała bym wręcz arogancka A co do towaru zdarza się że towar jest po terminie mało tego to brakuje bardzo dużo towaru co w innych biedronkach jest a tu od roku już nie ma nie mają pyz drożdżowych. Galartów ani hamburgerów stałe to samo aż się odechciewa chodzić do tej biedronki na Piaskową ceny żle porozkładane nawet szałwi się nie kupi bo nie ma flaki też nie ma a o co kolwiek się spyta to twierdzą że to wina dyrekcji bo oni zamówić nic nie mogą brak słów zastanawiam się żeby pokazać tą biedronkę na Piaskowej w telewizji jak tu wygląda i ile jest nie świeżego towaru i tą nową a bardzo nie miłą kasjerkę
1 / 5
2024-05-04 17:01:03
Joanna
Z przykrością stwierdzam że Biedronka na os. Jagiellońskim w Poznaniu nadaje się chyba tylko do zamknięcia , pomimo ciężkiej pracy jaką wykonują pracownicy sklep jest w ciągłym bałaganie , porozkładane palety , nieczynne lodówki , braki w towarze , brak wózkow ... Kierownictwo , czy dyr. Regionalny nie wiem za co wy bierzecie pieniądze ... Szkoda , przestaje robić zakupy w tym punkcie . Wolę podjechać do Lidla .
1 / 5
2024-05-02 04:57:50
Paweł
Oszuści - co innego reklamują , a na paragonie co innego, oszuści! Uważać proszę!!!
1 / 5
2024-05-01 05:13:56
Halina
To było w czwartek wieczorem w sklepie na Trakcie Brzeskim w Warszawie. Wjechałam wózkiem w alejkę WARZYWA OWOCE a tu z naprzeciwka pojawiła się Ludmila z maszyną czyszczącą. Nie mogłyśmy się wyminąć, bo na posadzce po obu stronach pod straganami stały różne pudła puste, pełne. Wjechałam wózkiem na lewo w przerwę między pudłami, ale dziarskiej Ludmile to nie wystarczyło, po drugiej stronie też stały pudła. Ludmila prosiła żebym się wycofała, bo ona tu jedzie. Muszę przyznać, że takie podejście do klienta, właśnie miałam wybrać pomidory, w zabalaganionym sklepie
1 / 5
2024-04-30 14:16:24
Dariusz
30.04.2024---Toruń, Juliana Fałata 21 ---Kupiłem m.im CocaCola ZERO w promocji '3,99zł za szt przy zakupie 2 sztuk'. Na kasie wpisali i zapłaciłem. Po przybyciu do domu wziąłem okulary z racji na wiek i się doczytałem że policzyli w cenie normalnej X2. Pojechałem do sklepu samochodem po raz kolejny i zgłosiłem problem. Sprzedawca skontaktował się z 'kierowniczką' i po odczekaniu w kolejce przyszła 'kierowniczka' i zakomunikowała że 'ona nie wie czy to tu było kupowane', paragon sprzedaży to był dla niej NIC. Bo wyszedłem ze sklepu !!! A paragon to śmieć !!! Trudno, uzgodniłem z żoną że kara musi byś i nałożyliśmy karę na Biedronkę: pół roku bez żadnych zakupów, około 5000 PLN wyjdzie kary z naszej strony a może się przyzwyczaimy później na stałe że tylko do Lidla i tyle !!! Pa Biedronko, naucz się szanować stałych klientów a 'kierowniczki' ze wsi to niech wracają tam gdzie ich miejsce !!! Nie mają pojęcia o biznesie !!! (po zachowaniu i fizjonomii takie wrażenia...)
1 / 5
2024-04-30 11:11:50
Robert
Tak brudnych skrzydełek w życiu nie kupiłem jak u was w sklepie w Pabianicach
1 / 5
2024-04-30 08:13:02
MIREK
Promocje w Biedronce takie jak np. karkówka grillowa za 9,99zł/kg i inne to ściema. Od lat obserwuję jak większość reklamowanych promocji jest rozprowadzana przez personel wśród swoich i nigdy nie była wystawiana do witryn sklepowych. A może te promocje są tylko dla pracowników? To trzeba w takim razie reklamy zmienić na takie , że to tylko dla samych swoich.
1 / 5
2024-04-28 08:02:23
Łukasz
Czytam sobie te opinie i faktycznie... taki syf.Jasny gwint!przypomniało mi się to mięso śmierdzące. Za takie numery powinni im zamykać sklepy. Te ich promocje: jabłka 1,79 super wezmę kilka - przy kasie 2,09 - nici z promocji.Można powiedzieć że 30groszy to nic(niby tak).Płyn do demakijażu drugi za złotówkę(cena 11 za szt.), przy kasie cena podstawowa 23,99 + wspomniana złotówka i płacisz 12,5 a nie 11. I tak grosz do grosza, złotówka do złotówki i zamiast rabatu z tych wszystkich niby promocji okazuję się że dopłacamy. Tak właśnie wyglądają oszczędne zakupy w biedronce. Za jakość mięsa, pizzy z pleśnia (nie mylić z serem pleśniowym), rozmrożone lody... można wymieniać wiele przypadków to faktycznie wszystko powinno być po złotówce. Szkoda słów i czasu w tych ciasnych sklepach (paletami z towarem zastawiają nawet przejścia), brudno, chaos, cenówki to koszmar (celowe by zmylić nabywcę i zrobić na kasę).
1 / 5
2024-04-26 04:54:26
Bogdan
Jak oszukać klienta?,dla Biedronki - to proste. W ofercie 26-28 .04.2024 pt.”Biedronkowe oszczędności ” jest kielbasa Śląska mega paka w atrakcyjnej cenie po 7,90 za 1kg. Fajnie nie. Gdzie jest przekręt. Otóż każda paczka waży więcej jak 1 kg ,najczęściej ok 1,3 a limit dzienny na kartę to tylko 1kg. Wszystko powyżej 1kg płacimy po 22,90/kg. Gratuluję handlowcom z Biedronki sukcesu w traktowaniu klientów jak niedouczonych idiotów.
1 / 5
2024-04-23 19:23:15
KLIENT
Dlaczego oszukujecie i okłamujecie klientów na cenach produktów,te same produkty które kupiłem w Biedronce, już w innej zapłaciłem więcej,tak samo było z produktami marki signal,w reklamie w tv było 2+1,a w sklepie już było co innego.Jeśli w reklamie w tv pokazujecie że jest coś w promocji i można kupić taniej to chce to kupić w promocyjnej cenie a nie drożej.No i jak już coś robicie w promicyjnych cenach i leci reklama w tv, to niech takie same ceny, promocje będą we wszystkich biedronkach,tak jak to jest w innych supermarketach w całej Polsce,a nie że ceny i promocje się różnią od siebie i są inne w waszych sklepach.Tak samo w waszych gazetkach promocyjnych jest co innego jak w sklepie.Już nie wrócę do waszego sklepu i nie zrobię u was zakupów,wole pójść gdzie indziej na zakupy,gdzie nie oszukują i nie okłamują na cenach i promicjach,no i są takie same ceny.
1 / 5
2024-04-22 07:43:18
Andrzej
Ceny na czytniku różnią się od cen przy kasie samoobsługowej. Dzisiaj kupowałem wkłady olejowe LUMIA - 240 g. Na czytniku pokazała się cena 2,99 zł za sztukę. Kasa samoobsługowa - 4,95 zł za sztukę. Bardzo dziwne. Nie jest to odosobniony przypadek. Kupowałem w BIEDRONCE na ulicy Sobieskiego w Sosnowcu
1 / 5
2024-04-21 14:48:06
Krzysiek
Biedronka schodzi na psy,obsługa prawie w każdym sklepie jest nie miła,promocje dają chyba dla bogaczy Już w prywatnych warzywniakach jest taniej jak w biedronkach A te reklamy - wojna z lidlem to już przegięcie z Biedronki strony Uważacie że ludzie do Lidla nie będą chodzić 😂 szybciej tam zajdą jak do biedry Nie polecam nikomu Biedronki bo tam się robi drożej jak w innych sklepach
5 / 5
2024-04-20 14:34:43
Alina
Zależy jaka biedronka bo biedronka na Dąbrowskiego jest super
1 / 5
2024-04-18 23:25:02
iza
muisz k.czekac do punk 6ej bo ani minuty wczesnie nie pokaza gazetki! syf dno i drozyzna. zaraz sie wami zajmie odp.urzad to przestaniecie bezczelnie kłamac,ze nie podniesliscie prawie zadnej ceny w kwietniu- drozsze prawie wszystko zdieracze kasy!!!
1 / 5
2024-04-12 08:38:39
Agnieszka
Kupiłam mięso mielone z łopatki.Po rozpakowaniu okazało się że to tłusta breja dodatkowo słodka.Doładowali jakiegoś syfu aby wygląd się zgadzał po względem koloru i zapachu.MASAKRA
1 / 5
2024-04-11 15:38:01
Basia
Masła w tej cenie nie było 11.04.W sklepie w Strzybnicy po remoncie jest ciasno.Przy jednej najczęściej otwartej kasie czeka się długo,bo kasjerka obsługuje samoobsługowe kasy,które wymagają co chwilę interwencji kasjerki z jedynej czynnej kasy, a klienci kasy tradycyjnej muszą czkać ,aż kasjerka powróci i tak w kółko,co wkurza wszystkich klientów i zakupy trwają o wiele dłużej niż przed remontem.Będąc w Anglii kasami samoobsługowymi opiekował się dodatkowo wyznaczony pracownik ,który zapraszał do wolnych kas i usuwał usterki.Przejścia między półkami są wąskie,jeszcze często zastawione nierozładowanymi paletami,nie można dojść swobodnie do towarów ma półkach a minięcie się dwoma koszykami jest często niemożliwe.Na suficie w sklepie po remoncie świeże plamy zaciekowe po deszczu.Masakra.
1 / 5
2024-04-10 14:10:33
Andrzej
Dziś poinformowano ludzi w kolejce że nie otworzą dodatkowej kasy ,bo na samoobsługowych nie ma kolejki .O czym to świadczy !?? .Geronimo ma nas w d... motłoch i tak się dostosuje .
1 / 5
2024-04-10 11:21:56
Andrzej
Kiedy ktoś w koncu powstrzyma to jawne oszustwo i złodziejstwo w oszukanczej sieci Biedronka? mięso paczkowane z aplikacją 10,99 bez aplikacji 13,99 sprawdzam na czytniku,pokazuje 13,99 przy kasie się okazuje 22 zł,kto się za to w koncu weżmie i pogoni tych oszustów ?
1 / 5
2024-04-08 16:01:18
Tomasz
Biedronka w Horodnianach to jeden wielki bajzel towar poukładany byle jak i byle gdzie. Chemia przy spożywce obsługa mało rozgarnięta ,niedoszkolona . Częste pomyłki przy kasie i zazwyczaj długie kolejki . Polecam sprawdzać paragony przed wyjściem ze sklepu bo często na półce promocja a na paragonie jej brak . Produkty z końcem daty ważności lub po terminie to częste zjawisko .W lodówkach z mięsem można spotkać jakiegoż owada , jajka w paczkach czasami są uszkodzone Zastanawiam się gdzie jest sanepid i skarbówka ,go ogólnie ta biedronka wymaga bliższej uwagi służb sanitarnych i skarbowych :(

Rzetelne opinie o Biedronka