Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Biedronka

Biedronka Opinie 2.0 (1373)

Żniwna 5
62-025
Kostrzyn
61 654 80 01
opinie Biedronka
2.0
1373
Opinii

Niedobrze

1 / 5
2024-04-21 14:48:06
Krzysiek
Biedronka schodzi na psy,obsługa prawie w każdym sklepie jest nie miła,promocje dają chyba dla bogaczy Już w prywatnych warzywniakach jest taniej jak w biedronkach A te reklamy - wojna z lidlem to już przegięcie z Biedronki strony Uważacie że ludzie do Lidla nie będą chodzić 😂 szybciej tam zajdą jak do biedry Nie polecam nikomu Biedronki bo tam się robi drożej jak w innych sklepach
5 / 5
2024-04-20 14:34:43
Alina
Zależy jaka biedronka bo biedronka na Dąbrowskiego jest super
1 / 5
2024-04-19 17:55:56
Basia
Najgorsza obsługa siedza na.kasie za.kare nie mile wulgarne na kasy samobslugowe przychodzą z wilka laska masakra na sklepie smród i wielki burdel
1 / 5
2024-04-19 17:55:54
Basia
Najgorsza obsługa siedza na.kasie za.kare nie mile wulgarne na kasy samobslugowe przychodzą z wilka laska masakra na sklepie smród i wielki burdel
1 / 5
2024-04-18 23:25:02
iza
muisz k.czekac do punk 6ej bo ani minuty wczesnie nie pokaza gazetki! syf dno i drozyzna. zaraz sie wami zajmie odp.urzad to przestaniecie bezczelnie kłamac,ze nie podniesliscie prawie zadnej ceny w kwietniu- drozsze prawie wszystko zdieracze kasy!!!
1 / 5
2024-04-12 14:18:05
Ania major
Nie miłe są niemiłe odprysklwe o c9 się pytasz to one nic nie wiedzą.😞
1 / 5
2024-04-12 14:18:05
Ania major
Nie miłe są niemiłe odprysklwe o c9 się pytasz to one nic nie wiedzą.😞
1 / 5
2024-04-12 14:18:03
Ania major
Nie miłe są niemiłe odprysklwe o c9 się pytasz to one nic nie wiedzą.😞
1 / 5
2024-04-12 14:18:01
Ania major
Nie miłe są niemiłe odprysklwe o c9 się pytasz to one nic nie wiedzą.😞
1 / 5
2024-04-12 08:38:39
Agnieszka
Kupiłam mięso mielone z łopatki.Po rozpakowaniu okazało się że to tłusta breja dodatkowo słodka.Doładowali jakiegoś syfu aby wygląd się zgadzał po względem koloru i zapachu.MASAKRA
1 / 5
2024-04-11 15:38:01
Basia
Masła w tej cenie nie było 11.04.W sklepie w Strzybnicy po remoncie jest ciasno.Przy jednej najczęściej otwartej kasie czeka się długo,bo kasjerka obsługuje samoobsługowe kasy,które wymagają co chwilę interwencji kasjerki z jedynej czynnej kasy, a klienci kasy tradycyjnej muszą czkać ,aż kasjerka powróci i tak w kółko,co wkurza wszystkich klientów i zakupy trwają o wiele dłużej niż przed remontem.Będąc w Anglii kasami samoobsługowymi opiekował się dodatkowo wyznaczony pracownik ,który zapraszał do wolnych kas i usuwał usterki.Przejścia między półkami są wąskie,jeszcze często zastawione nierozładowanymi paletami,nie można dojść swobodnie do towarów ma półkach a minięcie się dwoma koszykami jest często niemożliwe.Na suficie w sklepie po remoncie świeże plamy zaciekowe po deszczu.Masakra.
1 / 5
2024-04-10 14:10:33
Andrzej
Dziś poinformowano ludzi w kolejce że nie otworzą dodatkowej kasy ,bo na samoobsługowych nie ma kolejki .O czym to świadczy !?? .Geronimo ma nas w d... motłoch i tak się dostosuje .
1 / 5
2024-04-10 11:21:56
Andrzej
Kiedy ktoś w koncu powstrzyma to jawne oszustwo i złodziejstwo w oszukanczej sieci Biedronka? mięso paczkowane z aplikacją 10,99 bez aplikacji 13,99 sprawdzam na czytniku,pokazuje 13,99 przy kasie się okazuje 22 zł,kto się za to w koncu weżmie i pogoni tych oszustów ?
1 / 5
2024-04-09 16:53:35
Wioletta
W Biedronce w Sycewicach brak kultury ze strony pracowników i kierownika sklepu. Tragedia.
1 / 5
2024-04-09 16:51:59
Anna
Pracownicy nie szanują klientów , brak kultury , niski poziom wychowania
1 / 5
2024-04-09 11:30:23
Pokerek
Droga biedronko ostatnia reklama którą puszczacie w telewizji i w sklepach przez głośnik jest kompletnie tragiczna ludzie co wy robicie nie zmusi cię kogoś kto nie chce iść do biedronki i naprawdę Lidl ma jakość pod każdym względem czytajcie opinie klientów na siłę chcecie ludzi przyciągnąć samymi promocjami się nie da trzeba kupować dużo więcej niż 1 po co komu takie zapasy lepiej kupić na bieżąco świeże
1 / 5
2024-04-09 11:30:21
Pokerek
Droga biedronko ostatnia reklama którą puszczacie w telewizji i w sklepach przez głośnik jest kompletnie tragiczna ludzie co wy robicie nie zmusi cię kogoś kto nie chce iść do biedronki i naprawdę Lidl ma jakość pod każdym względem czytajcie opinie klientów na siłę chcecie ludzi przyciągnąć samymi promocjami się nie da trzeba kupować dużo więcej niż 1 po co komu takie zapasy lepiej kupić na bieżąco świeże
1 / 5
2024-04-08 16:01:18
Tomasz
Biedronka w Horodnianach to jeden wielki bajzel towar poukładany byle jak i byle gdzie. Chemia przy spożywce obsługa mało rozgarnięta ,niedoszkolona . Częste pomyłki przy kasie i zazwyczaj długie kolejki . Polecam sprawdzać paragony przed wyjściem ze sklepu bo często na półce promocja a na paragonie jej brak . Produkty z końcem daty ważności lub po terminie to częste zjawisko .W lodówkach z mięsem można spotkać jakiegoż owada , jajka w paczkach czasami są uszkodzone Zastanawiam się gdzie jest sanepid i skarbówka ,go ogólnie ta biedronka wymaga bliższej uwagi służb sanitarnych i skarbowych :(
1 / 5
2024-04-08 04:34:19
Jan
Będąc szefem Biedronki - menadżerów bym wywalił z pracy "na zbity pysk" brak gazetki na czas czy to w internecie czy w sklepie ! Idąc do sklepu to mam listę - a jak nie mam "to po co mam iść" ! Biedronka nie jest tania a "głupia" - brak informacji na czas lub po czasie ( tak głupawo nie myślą w innych marketach " wszystko przed czasem" ) ! Przykład w Biedronce kupiłem Jabłka polskie luz 1,51 x2,99= 4,51 Rabat -0,08 = 4,43 ? A WINNO BYĆ 1,51 x1,79(rabat)= 2,70 !!! i kto tu kogo oszukuje !!!!!!
1 / 5
2024-04-07 23:12:05
ewa
podniesli ceny prawie wszystkiego i do tego wymyslaja durne promocje, nie majace nic wspólnego z promocja, aby tylko miec zysk.ludzie sie na to nie nabiora bo gołym okiem widac,ze to kłamstwo. teraz nawet w auchan taniej, do tego oszusci-nie podniosa cen, a drozyzna niesamowita!
1 / 5
2024-04-06 05:03:42
Zygmunt
BIEDRONKA GORZEJ NIŻ W LIDLU.
1 / 5
2024-04-06 04:57:57
Viki
Paragony długie na pół metra z obrzydliwymi reklamami. My mamy dbać o ekologię a biedronka na samych paragonach miesięcznie setki drzew wycina. Ceny nie są małe. Osobiście dużo rzeczy kupuję w osiedlowym sklepie bo jest dużo taniej. Rzeczy z promocji są gorszej jakości. Np. Papier toaletowy, reczniki. Kiedyś kupiłam herbatę po promocji to co druga torebka się rozsypywała. 15 lat temu człowiek mógł mówić o niższych cenach i jakości a teraz ludzi przyzwyczaili i jest tylko marketing i zwodzenie ludzi na różne sposoby. Kupuję tam tylko kilka produktów których nie mogę dostać w innym sklepie ale za każdym razem ten sklep mnie odrzuca gdy przez niego przechodzę. Ludzie przy czytnikach nie pewni ceny, czytniki nie działają. Promocja weź 3 szt.Czy ci potrzebne czy nie.Druga rzecz 30% taniej.Zrobiłeś zakupy za kupę pieniędzy ale Przyjdź jutro i zrób zakupy za 100, 250zł i zyskaj 5, 10 czy 20zł gratis.Taki tani ten sklep że 400zł przy weekendzie musisz tam zostawić by zaoszczędzić te 10-30 zł. Pracownicy różni jedni mili inni na kasę robią. Kupujesz 2 rzeczy wbijaja 4. Trzeba się pilnować. A jak się zorientujesz to tak słyszysz : Proszę dobrać bo dużo ludzi i kierownik się zdenerwuje.
1 / 5
2024-04-05 18:23:20
Marija
Piwo kasztelan niby 1, 65 za butelkę przy zakupie 10 ,10 butelek 🆓 🆓, więc czemu kaucja po 1 zł za wszystkie 20...nie polecam....niejednokrotnie zostałam oszukana przy promocjach
1 / 5
2024-04-05 11:18:51
marzena
promocja inna cena na towarze a inna na paragonie
1 / 5
2024-04-05 07:54:23
Władysław
Zygmunt , Ty jesteś lepszy od Biedronki !!!
1 / 5
2024-04-04 01:42:57
Samuel
wielki paragon z reklamami że niby cen w kwietniu nie podnoszą, już pierwszego dnia wszystko droższe. w ***a nas robią. w lidlu tak nie ma
1 / 5
2024-04-04 01:42:54
Samuel
wielki paragon z reklamami że niby cen w kwietniu nie podnoszą, już pierwszego dnia wszystko droższe. w ***a nas robią. w lidlu tak nie ma
1 / 5
2024-04-04 01:42:52
Samuel
wielki paragon z reklamami że niby cen w kwietniu nie podnoszą, już pierwszego dnia wszystko droższe. w ***a nas robią. w lidlu tak nie ma
1 / 5
2024-04-03 07:15:51
Władysław
Ty Zygmunt ! Ile dostajesz za jeden komentarz ??? Nadworny pochlebca , czy etatowy ???
1 / 5
2024-04-03 07:11:38
Władysław
Witam. Szukałem dzisiaj w Biedronce kiełbasy , która nie zawierała by azotynu sodu - rakotwórczego konserwantu . Szukałem prawie godzinę ! Znalazłem tylko dwa rodzaje . Jedna produkcji hiszpańskiej i druga produkcji polskiej firmy KABANOS . Cała reszta , łącznie z parówkami i kabanosami zawierają te konserwanty !!! Ładnie nas Biedronka truje !!!!!
1 / 5
2024-04-03 03:55:15
Mirek
Bylem w sklepie biedronka Wroclaw ul. Popowicka jedna kasa czynna normalka ciągle tak jest stoje stoje w kolejce mam zakupy i juz moja kolej juz place a Pani nie mam wydac Panu. Rozumiem ze powinnienem miec odliczona kwote pieniazkow na zakupy ale ja nigdy nie wiem co ja kupie :) w lidlu tak mi nie robia nigdy
1 / 5
2024-04-02 06:31:44
Dario
Kupiłem ziemniaki około miesiąc wstecz w Biedronce w Dobroniu, które okazały się katastrofą. Po ugotowaniu rzadkie, szkliste i słodkie mimo solenia. Tuż przed świętami żona zakupiła ziemniaki w Biedronce w Łasku. Świąteczny obiad, goście i... te same ziemniaki. Poprostu koszmar i porażka. To czego nie chcą jeść świnie sprzedajecie ludziom?
1 / 5
2024-04-02 03:22:53
marta
bezczelni oszusci. 2 kwietnia-przezyłam szok, wiekszosc cen podniesionych o vat, przy czym asortyment który mieli juz na stanie, czyli kupili bez vatu- a teraz chca zdzierac z klentów. bezczelnosc nie zna granic, na paragonie-nie podniesiemy cen przez cały kwiecien, moze kilku rzeczy
1 / 5
2024-04-01 23:33:38
iga
mieli nie podnosic cen o 5%vat-toatlna ściema.juz 1 dnia zmiany, pierwszy przykład z brzegu, kalarepa kosztowała 2,99- a teraz 3,14zł czyli dokładny wzrost o 5%.mysla,ze ludzie nie znaja/mie pamietaja cen
1 / 5
2024-04-01 14:48:39
Patryk
Już drugi raz kupiłem zepsute mięsa teraz sram zygam struty jestem już nigdy nie kupię nic w biedrace
5 / 5
2024-03-31 12:34:07
Bartosz
Jest tu tak tanio. Polecam! Aby iść na zakupy do biedronki. Tam jest wielki wybór różnych warzyw i owoców.
1 / 5
2024-03-30 10:51:32
Ewa
Biedronka ul Jerzmanowskiego Kraków, nie polecam. Pan ochroniarz potraktował mnie jak złodziejkę i kazał mi otworzyć plecak, który miałam, robił to przy innych klientach, którzy automatycznie zaczęli myśleć, że zrobiłam coś złego. Myślę, że nie miał do tego prawa. Dodatkowo pan ochroniarz, zaczął rzucać uwagi na temat, że jestem nienormalna itp. do czego też nie miał prawa. Kierowniczka sklepu zareagowała w ten sposób, że powiedziała, że powinnam zgłaszać towar z obcego sklepu, sorry m
5 / 5
2024-03-29 19:07:16
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:16
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:15
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:15
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:15
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:14
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:14
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:14
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:14
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:13
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:13
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:13
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:13
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:12
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:12
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:12
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:12
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:11
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:11
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:11
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:11
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:10
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:10
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:10
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:10
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:09
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:09
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:09
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:09
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:08
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:08
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:08
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:08
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:07
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:07
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:07
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:06
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:06
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:06
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:06
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:05
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:05
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:05
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:05
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:04
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:04
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:04
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:04
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:03
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:03
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:03
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:02
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:02
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:02
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:02
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:01
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:01
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:01
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:00
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:00
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:00
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:07:00
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:59
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:59
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:59
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:59
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:58
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:58
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:58
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:57
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:57
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:57
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:57
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:56
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:56
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:56
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:56
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:55
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:55
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:55
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:55
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:54
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:54
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:54
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:53
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:53
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:53
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:53
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:52
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:52
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:52
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:52
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:51
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:51
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:51
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:50
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:50
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:50
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:50
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:49
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:49
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:49
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:49
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:48
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:48
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:48
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
5 / 5
2024-03-29 19:06:48
Zygmunt
Lepiej niż w Lidlu,Biedronka Górą.
1 / 5
2024-03-28 19:08:30
ALA
W dniu 28.03.2024 r o godz. 23:12 w Wołominie przy ul. Prądzyńskiego weszłam do sklepu aby zrobić szybkie zakupy a następnie podeszłam do kasy samoobsługowej - zawsze tak korzystam. Podczas dokonywania płatności podszedł Pan ochroniarz i powiedział że jestem niepoważna a następnie że jestem ....... używał brzydkich słów do mnie bo sklep jest już zamknięty i mnie nadal obrażał. Kiedy wydrukowałam paragon spojrzałam na paragon i tam była godz. 23:28 zebrałam zakupy a Pan ochoniarz nadal mnie obrażał. W sklepie było kilku pracowników i nikt się nie odezwał. Czy Ci ludzie pracują tam za karę łącznie z ochroniarzem??????????????? Po co sklep jest czynny do 23:30 skoro dużo wcześniej wyganiają klientów, traktują klientów jak niepotrzebne zło?????????? jak intruzów???? o której Pan ochroniarz kończy pracę i po tam jest żeby obrażać klientów?????? Bo pracą tego nie można nazwać???? LUDZIE zróbcie tym pracownikom jakieś szkolenia bo ten Pan nie powinien mieć kontaktu z klientami, w dzisiejszych czasach takie prostackie zachowanie. weszłam tylko zrobić zakupy a ten Pan obraził mnie bez powodu. OBSŁUGA POD TYTUŁEM "DNO"
1 / 5
2024-03-28 19:08:29
ALA
W dniu 28.03.2024 r o godz. 23:12 w Wołominie przy ul. Prądzyńskiego weszłam do sklepu aby zrobić szybkie zakupy a następnie podeszłam do kasy samoobsługowej - zawsze tak korzystam. Podczas dokonywania płatności podszedł Pan ochroniarz i powiedział że jestem niepoważna a następnie że jestem ....... używał brzydkich słów do mnie bo sklep jest już zamknięty i mnie nadal obrażał. Kiedy wydrukowałam paragon spojrzałam na paragon i tam była godz. 23:28 zebrałam zakupy a Pan ochoniarz nadal mnie obrażał. W sklepie było kilku pracowników i nikt się nie odezwał. Czy Ci ludzie pracują tam za karę łącznie z ochroniarzem??????????????? Po co sklep jest czynny do 23:30 skoro dużo wcześniej wyganiają klientów, traktują klientów jak niepotrzebne zło?????????? jak intruzów???? o której Pan ochroniarz kończy pracę i po tam jest żeby obrażać klientów?????? Bo pracą tego nie można nazwać???? LUDZIE zróbcie tym pracownikom jakieś szkolenia bo ten Pan nie powinien mieć kontaktu z klientami, w dzisiejszych czasach takie prostackie zachowanie. weszłam tylko zrobić zakupy a ten Pan obraził mnie bez powodu. OBSŁUGA POD TYTUŁEM "DNO"
1 / 5
2024-03-28 19:08:27
ALA
W dniu 28.03.2024 r o godz. 23:12 w Wołominie przy ul. Prądzyńskiego weszłam do sklepu aby zrobić szybkie zakupy a następnie podeszłam do kasy samoobsługowej - zawsze tak korzystam. Podczas dokonywania płatności podszedł Pan ochroniarz i powiedział że jestem niepoważna a następnie że jestem ....... używał brzydkich słów do mnie bo sklep jest już zamknięty i mnie nadal obrażał. Kiedy wydrukowałam paragon spojrzałam na paragon i tam była godz. 23:28 zebrałam zakupy a Pan ochoniarz nadal mnie obrażał. W sklepie było kilku pracowników i nikt się nie odezwał. Czy Ci ludzie pracują tam za karę łącznie z ochroniarzem??????????????? Po co sklep jest czynny do 23:30 skoro dużo wcześniej wyganiają klientów, traktują klientów jak niepotrzebne zło?????????? jak intruzów???? o której Pan ochroniarz kończy pracę i po tam jest żeby obrażać klientów?????? Bo pracą tego nie można nazwać???? LUDZIE zróbcie tym pracownikom jakieś szkolenia bo ten Pan nie powinien mieć kontaktu z klientami, w dzisiejszych czasach takie prostackie zachowanie. weszłam tylko zrobić zakupy a ten Pan obraził mnie bez powodu. OBSŁUGA POD TYTUŁEM "DNO"
1 / 5
2024-03-28 19:08:20
ALA
W dniu 28.03.2024 r o godz. 23:12 w Wołominie przy ul. Prądzyńskiego weszłam do sklepu aby zrobić szybkie zakupy a następnie podeszłam do kasy samoobsługowej - zawsze tak korzystam. Podczas dokonywania płatności podszedł Pan ochroniarz i powiedział że jestem niepoważna a następnie że jestem ....... używał brzydkich słów do mnie bo sklep jest już zamknięty i mnie nadal obrażał. Kiedy wydrukowałam paragon spojrzałam na paragon i tam była godz. 23:28 zebrałam zakupy a Pan ochoniarz nadal mnie obrażał. W sklepie było kilku pracowników i nikt się nie odezwał. Czy Ci ludzie pracują tam za karę łącznie z ochroniarzem??????????????? Po co sklep jest czynny do 23:30 skoro dużo wcześniej wyganiają klientów, traktują klientów jak niepotrzebne zło?????????? jak intruzów???? o której Pan ochroniarz kończy pracę i po tam jest żeby obrażać klientów?????? Bo pracą tego nie można nazwać???? LUDZIE zróbcie tym pracownikom jakieś szkolenia bo ten Pan nie powinien mieć kontaktu z klientami, w dzisiejszych czasach takie prostackie zachowanie. weszłam tylko zrobić zakupy a ten Pan obraził mnie bez powodu. OBSŁUGA POD TYTUŁEM "DNO"
3 / 5
2024-03-28 18:51:16
Tersa
Mięso , jest złej jakości,mielone z łopatki, mięso z szynki było dobre ostatnio,ale kotlet był ochydny,udka też,inne produkty w porządku,a niektóre jak masło ziołowe ,wspaniałe,mi3so jednak wygrywa w dziadostwo, dużo lepiej w Lidlu,tak że niewiem czy nie wróc3 do lidla
2 / 5
2024-03-28 12:36:32
Eloelo
TYLKO LIDL! Dzisiaj w biedronce sprzedano mi połamanego lizaka, podłogi są brudne, produkty niejasno poukładane, sklep wygląda jak Rosja. Dodatkowo firma stosuje hamskie reklamy, w których otwarcie pisze, że są tańsi od Lildla (komentarz poniżej pasa). Oprócz tego w reklamie tv opowiadają ze mowia dzień dobry także klientom którzy wybierają ich dorzsza konkurencję... Kłamstwo! TYLKO LIDL! TYLKO LIDL! TYL-KO LILD! JEST TAŃSZY! JEST TAŃSZY! JEST TAŃ-SZYYYYY!!!!!
1 / 5
2024-03-28 03:42:06
Tomasz
Turek ul.Kaliska kupiłem jedna rzecz a w promocji było przy zakupie dwuch wruciłem żeby dobrać drugą żeby naliczył się rabat Pani kierownik nie zrobiła reklamacji bo wyszłam za drzwi i w dodatku niemiła Pani kierownik.W tym sklepie człowiek nie może się pomylić ta sieć to porażka 😡
1 / 5
2024-03-26 07:09:04
Beata
Dzień dobry , Odnoszę się do sklepu Zabrze ul.Klonowa, robiłam zakupy w dniu 25.03.2024 to co było w sklepie można nazwać sajgon, wszystkie aleje zastawione ,palety i jakieś wysokie pojemniki ,moje pytanie kto tam zarządza ? podeszłam do kasy kolejka pioruny leciały od klientów siedziała na kasie pani nie do końca przeszkolona pierwszy raz widziałam ( dzwoniła ,ale pomoc przyszła po czasie Ta pani poradziła sobie sama .Współczuje Tej pani co była na kasie ( nie pamiętam dobrze imienia coś na M)moja kolej, wszystkie emocje zeszły kultura obsługi zrekompensowała wszystko (Ta pani powinna szkolić jak się obsługuje klienta ) pierwszy raz byłam tak obsłużona że wyszłam z uśmiechem. Pozdrawiam: Beata
5 / 5
2024-03-25 17:06:55
Sandra
Jestem ciekawa jak nazywa się ten debli, który stworzył stronę twojeopinie.com nikt nie kontroluje treści, ludzie piszą co chcą używając przy tym wulgaryzmów. Może firmy powinny złożyć pozew zbiorowy?
1 / 5
2024-03-25 13:44:55
Emila
Nigdy nie mają wydać i są nie mili pracownicy
1 / 5
2024-03-23 17:54:22
Stanisław
Przez pomyłkę kupiłem kawę Mk Cafe premium 0.5kg zamiast 0.25kg na promocji . Zapłaciłem kartą na kasie samoobsługowej i chciałem zaraz po zobaczeniu paragonu zwrócić kawę i dowiedziałem się że ie mogę. Zadzwoniłem do biura obsługi klienta dowiadując się że kupując nakasie samoobsługowej nie mogę nic zwrócić bo s m sobie wybrałem kasę i sam ponoszę odpowiedzialność za zakup.gdybym kupił u kasjerki to może by mi przyjęli zwrot. Najbardziej złodziejska dieć.
1 / 5
2024-03-23 09:22:36
Krystyna
Jajka z biedronki coraz częściej trafiają się zgniłe
3 / 5
2024-03-23 08:29:11
Magda
"Jesteśmy najtańsi. Biedronka tańsza niż nasza droga konkurencja" - a w produkcji papieru i wycince drzew też? Wasze paragony są dwa razy dłuższe niż u drogiej konkurencji.
1 / 5
2024-03-22 19:37:59
Tom
Syf. Smród w lodówkach. Alejki zastawione. Wieczne kolejki do kasy.
1 / 5
2024-03-22 12:25:57
Grażyna
Dlaczego tak późno ukazują się gazetki promocyjne? Coraz gorzej :(
1 / 5
2024-03-22 07:11:13
Klaudia
Leszno wielkopolskie biedronka prz ul Święciechowska na Zatorzu ochroniarz sklepu biedronki bez winnie zaczął wyzywać i poniżać mnie i mamę i ciocie używał wulgaryzmów rasistą z wąsem gruby niema szacunku do kobiet kasjerka również nie miła i klienci również To rości bo jesteśmy z innego Kraju
1 / 5
2024-03-22 02:38:47
Julia
Co jakiś czas blokujecie aplikacje chcecie żeby wpisać nr telefonu i podajecie ze SMS przyjdzie kod na którego czeka się kilka godzin Skoro mam aplikacje to po co wam co jakiś czas aktualizacja telefonu ta sytuacja zdarzyła się nie pierwszy raz To utrudnia ,akupy
3 / 5
2024-03-20 05:21:46
Grażyna
Generalnie byłam zadowolona z zakupów w Biedronce aż trafiłam na dostawę awokado z Izraela. Przykro że współpracujecie Państwo z krajem który okupuje inny i morduje setki Palestyńczyków. Ciekawe czy dopatrzę się towarów sprowadzanych z Rosji.
1 / 5
2024-03-17 13:02:57
Hieronim
W każdej biedrze muszą stać palety na środku? Nie da się przejść, nie da się dojść do pólek. Walczycie z lidlem na "promocje" zamiast zająć się sensownym układaniem towarów i trzymaniem palet w magazynach. Bałagan, bałagan i jeszcze raz bałagan. Odechciewa się tam wchodzić. W innych marketach nie ma takiego problemu, w Biedronce zawsze i w to w każdej jednej do której się wejdzie....
5 / 5
2024-03-17 11:05:37
Bogdan
Bardzo pszyjemny kasjer w Otwocku pszy ul.kolontaja.p Agnieszka.
1 / 5
2024-03-16 12:57:47
Agata
Sklep w Białymstoku na ul. Pogodnej, brakuje podstawowych produktów, masakra z zatowarowaniem i Pani Kierownik z ciemnymi włosami bardzo nieuprzejma, łaskę robi, gdy obsługuje klientów. Nie polecam tam robić zakupów, zresztą tam nic wiecznie nie ma.
1 / 5
2024-03-16 12:54:25
Anna
Masakra z zatowarowaniem sklepu, serków Danio nie widziałam przez cały tydzień, serki Tutti wciąż tylko w dwóch smakach i odgadywanie klientów na hali przez Panią kierownik z czarnymi włosami. Brak taktu.
1 / 5
2024-03-16 08:28:04
Hanna
Sklep Biedronka w Sokołowie Małopolskim, obsługa jest nieuprzejma, z premedytacją nie zwraca uwagi na klienta, który prowadzi wózek z zakupami tylko przepycha się z towarem. Jak się o coś zapytałam to było tylko burknięcie. Dużo by opisywać różnych sytuacji, które tak się zbierały od dłuższego czasu. Masakra. Zdaje się, że to była moja ostatnia wizyta w tym sklepie. Przykro.....
1 / 5
2024-03-16 05:57:36
Andrzej
Znów się zawiodłem na biedronce. Wyszedłem po pieluszki dada 1+1 chciałem kupić kilka opakowań dla dzieci, niestety brak, panie mówią że nie ma. Poszedłem do kilku innych biedronek też nie ma. Po godzinie w pierwszej biedronce stoją busy ukraińskie i pakują pełne wózki pieluszek we wszystkich rozmiarach, czyli pieluszki były, ale nie dla Polaków stałych klientów którzy codziennie robią zakupy. Strasznie się zawiodłem
1 / 5
2024-03-15 15:29:55
ANET
Super obsługa w Cianowicach: Jedna z pań ekspedientek (ok. 40 lat) , zamiast wystawiać towar na półki, które ciągle są nieuzupełnione, a palety stoją w alejkach i nie można przejechać wózkiem z zakupami , w ramach rozrywki w pracy proponuje klientowi ( starszemu panu), że przewiezie go wózkiem widłowym)?! Czyż to nie żenujące???!
1 / 5
2024-03-15 11:10:23
Hanna
Biedronka 🐞 lekceważy klientów, informacje o promocjach nie przekładają się na rachunki płacone przy kasach-szczególnie samoobsługowych, starsi klienci bez okularów często są ofiarami tzw.promocji, dzisiaj masło mleczna dolina za 2.99 na regale przy kasie kosztowało 5,99. To nie są incydenty to już plaga, tak się nie zabiega o klienta
1 / 5
2024-03-15 06:19:29
Jolanta
Kolejny raz zostałam oszukana przez biedronkę.Kasjerka naliczyła mi 3 produkty zamiast 2,to się zdarza notorycznie,powoli mam dosyć tego sklepu.Dlaczego nie mylą się na korzyść klienta?
1 / 5
2024-03-15 05:27:54
Renata
W lutym 2024Trafiłam na pracownika w Biedronce Wrocław ul.Pszczelarska który oskarżył mnie o kradzież, bo dwukrotnie poprosiłam o pomoc gdy kasa samoobsługowa się zacięła. Mimo zgłoszenia do kierowników, a z braku ich reakcji do biura obsługi żadnego "przepraszam" od tego chama. Widać to standard który akceptuje dyrekcja biedronki.
1 / 5
2024-03-14 10:51:01
rafal czeladz piaski
kupiłem juz kilka razy de volage z marchewka i ziemniaczkami ,niestety w kotlecie nie było nadzienia juz 3 raz ,a info biedronka sms dostaje po kilka razy dziennie uwazam to za nekanie mnie
5 / 5
2024-03-14 08:31:28
Brzęgoszczękowy Włodzimierz Hie
Hahahaha te komentarze wsadzcie sobie miedzy bajki. Nie pasuje biedronka to po co tam łazicie....
5 / 5
2024-03-14 08:31:28
Brzęgoszczękowy Włodzimierz Hie
Hahahaha te komentarze wsadzcie sobie miedzy bajki. Nie pasuje biedronka to po co tam łazicie....
5 / 5
2024-03-14 08:31:27
Brzęgoszczękowy Włodzimierz Hie
Hahahaha te komentarze wsadzcie sobie miedzy bajki. Nie pasuje biedronka to po co tam łazicie....
5 / 5
2024-03-14 08:31:27
Brzęgoszczękowy Włodzimierz Hie
Hahahaha te komentarze wsadzcie sobie miedzy bajki. Nie pasuje biedronka to po co tam łazicie....
1 / 5
2024-03-14 00:41:27
Ewa
Lidl przynajmniej ma z wyprzedzeniem gazetki promocyjne i wiadomo co jest a wy ciągle z tyłu. Dlatego chodzę do Lidla ,bo mogą się przygotować na zakupy...
1 / 5
2024-03-13 16:50:15
Janusz
Biedronka klientów ma głęboko w ... .Inne sieci udostępniają swoje gazetki z wyprzedzeniem. Biedronka kpi z klientów.
1 / 5
2024-03-13 07:44:31
Marek
Jedynie co mnie boli w Biedronce to to że kobiety tam pracują bardzo ciężko i jęczeć zmniejszanie zatrudnienia,naprawdę powinni się zjednoczyć i zastrajkować ,nie jeden facet by nie dał rady
5 / 5
2024-03-13 06:29:54
Nicola
Iryna jest najlepszą w obsłudze klienta z uśmiechem i charyzmą! Polecam z całego serca ♡
1 / 5
2024-03-12 20:33:58
Dominik
,,Jerónimo Martins Polska S.A., zatrudniając ponad 80 tys. osób, jest największym pracodawcą w Polsce i drugą co do wielkości polską firmą.". O czym wszyscy wiemy, jest to portugalska firma. Dlaczego, na oficjalnej stronie JM bezpardonowo opisują się jako ,,Polska firma"? To kłamstwo nigdy nie przestanie żyć, dopóki będą żyli Polacy, którzy w to wierzą.
1 / 5
2024-03-12 15:46:42
Are
Kupiłem garczki . nie spodobały się i nie mogę ich zwrócić w terminie ustawowym co więcej chciałem je zwrócić zaraz po odebraniu z paczkomatu.niestety nie da się
1 / 5
2024-03-12 12:05:12
Małgorzata
Promocja kurczaków w Biedronce, to zawsze śmierdzące mięso. Nie pierwszy raz nacięłam się, obiecałam sobie, że nigdy więcej nie kupię kurczaków w Biedronce. Ale dzisiaj 12.03.24 jest promocja za 6,99 kg, skusiłam się, bo myślę, taka rywalizacja z Lidlem, to pewnie nie pozwolą sobie na zepsute mięso. Po rozpakowaniu, cuchnie. NIGDY WIECEJ NIE KUPIE SMRODU W BIEDRONCE. TRUJA LUDZI. TYM POWINIEN ZAINTERESOWAC SIE SANEPID! SZCZECIN GOLISZA
5 / 5
2024-03-12 05:28:44
Sebastian
Super Sklep & Super Sprzedawcy Biedronki Sosnowiec Zagórze Braci Mieroszewskich.
5 / 5
2024-03-12 05:28:44
Sebastian
Super Sklep & Super Sprzedawcy Biedronki Sosnowiec Zagórze Braci Mieroszewskich.
5 / 5
2024-03-12 05:28:44
Sebastian
Super Sklep & Super Sprzedawcy Biedronki Sosnowiec Zagórze Braci Mieroszewskich.
5 / 5
2024-03-12 05:28:43
Sebastian
Super Sklep & Super Sprzedawcy Biedronki Sosnowiec Zagórze Braci Mieroszewskich.
5 / 5
2024-03-12 05:28:43
Sebastian
Super Sklep & Super Sprzedawcy Biedronki Sosnowiec Zagórze Braci Mieroszewskich.
5 / 5
2024-03-12 05:28:42
Sebastian
Super Sklep & Super Sprzedawcy Biedronki Sosnowiec Zagórze Braci Mieroszewskich.
5 / 5
2024-03-12 05:28:42
Sebastian
Super Sklep & Super Sprzedawcy Biedronki Sosnowiec Zagórze Braci Mieroszewskich.
5 / 5
2024-03-12 05:28:42
Sebastian
Super Sklep & Super Sprzedawcy Biedronki Sosnowiec Zagórze Braci Mieroszewskich.
5 / 5
2024-03-12 05:28:41
Sebastian
Super Sklep & Super Sprzedawcy Biedronki Sosnowiec Zagórze Braci Mieroszewskich.
5 / 5
2024-03-12 05:28:41
Sebastian
Super Sklep & Super Sprzedawcy Biedronki Sosnowiec Zagórze Braci Mieroszewskich.
5 / 5
2024-03-12 05:28:41
Sebastian
Super Sklep & Super Sprzedawcy Biedronki Sosnowiec Zagórze Braci Mieroszewskich.
5 / 5
2024-03-12 05:28:39
Sebastian
Super Sklep & Super Sprzedawcy Biedronki Sosnowiec Zagórze Braci Mieroszewskich.
5 / 5
2024-03-12 05:28:39
Sebastian
Super Sklep & Super Sprzedawcy Biedronki Sosnowiec Zagórze Braci Mieroszewskich.
5 / 5
2024-03-12 05:28:39
Sebastian
Super Sklep & Super Sprzedawcy Biedronki Sosnowiec Zagórze Braci Mieroszewskich.
5 / 5
2024-03-12 05:28:38
Sebastian
Super Sklep & Super Sprzedawcy Biedronki Sosnowiec Zagórze Braci Mieroszewskich.
5 / 5
2024-03-12 05:28:38
Sebastian
Super Sklep & Super Sprzedawcy Biedronki Sosnowiec Zagórze Braci Mieroszewskich.

Rzetelne opinie o Biedronka