Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BIKENEO.PL

BIKENEO.PL Opinie 3.8 (50)

JANA PAWŁA II nr 25
39-120
Sędziszów Małopolski
( brak )
opinie BIKENEO.PL
3.8
50
Opinii

Dobrze

1 / 5
2019-04-11 16:45:33
Władysław
ten sklep to jakaś podpucha. Zero kontaktu telefonicznego czy mailem. czekam i czekam i nic żadnych informacji. Dobrze, że nie wpłaciłem pieniędzy tylko wybrałem opcję za pobraniem. Ale to i tak niewiele pomaga bo nie wiem czy mam czekać dalej na zamówioną część czy kupić gdzie indziej bo tu się chyba nie doczekam. SKLEP WIDMO - chyba to jest automat do zbierania kasy.
1 / 5
2019-01-28 12:06:09
Władysław
Juz od tygodnia czekam na zwrot pieniedzy, napisałem chyba 5 e-maili i tylko jedna zwrotna odpisala pani ze sprawe przekazała szefowi ale szef sobie widocznie z tym nic nie robie. Najlepiej kupowac za pobraniem
1 / 5
2019-01-23 10:22:18
Alberta
Wystawianie towaru którego nie mają na stanie, jest wg mnie złą praktyką.
1 / 5
2019-01-17 11:43:06
Szymon
wchodząc na stronę była duża ilość na stanie uszczelniaczy amortyzatora po zamówieniu po 2 dniach dostałem odpowiedź że zamówienie zostało anulowane
1 / 5
2018-11-23 15:12:32
Ernest
Sklep anulował zamówienie więc pieniądze miały być zwrócone. Minęły dwa tygodnie, pieniędzy nadal niema, podczas rozmów telefonicznych obsługa twierdzi że ponagla szefa aby wykonał przelew. Dziś telefonu nikt nie odbiera a strona sklepu jest nieaktywna. Nie polecam.
1 / 5
2018-10-09 13:40:12
Małgorzata
Oferują towar którego nie mają na stanie. Pomimo zapewnień, że towar jest na magazynie do dziś nie wysłali mi paczki. Odradzam zakupy w tym sklepie
1 / 5
2018-10-08 11:21:58
Celestyn
Zakupiłem dwie części zamienne do Rometa k125. W opisie była zamieszczona wzmianka o posiadaniu dużo szt tych części. Okazało się że zanim otrzymałem informację o anulowaniu mojego zamówienia wysłaliście państwo prośbę o ocenę Waszego sklepu. Moja płatnośc przez system Pay utknęła gdzieś na łączach. Prawie po tygodniu została zaksiegowana na moim koncie jako wychodząca. Państwo obiecują zwrot pieniędzy ale proszą o skan wpłaty- przelewu. Czysta paranoja. Proszę zwrócić pieniądze na konto z którego przyszły do państwa. Wysłałem nr rachunku bankowego ale brak jest odpowiedzi odnośnie załatwienia sprawy. Dalej nie wiem czy oczekujecie skanu przelewu czy zwrócicie wpłaconą kwotę bez zbędnych utrudnień. Ps. Jeśli prowadzicie sklep internetowy to powinniście zwracać uwagę na to co jest na stronie i to co w magazynie. Z wyrazami smutku Jerzy
5 / 5
2018-09-28 11:17:59
Cecyl
Jak najbardziej polecam ten sklep.Ekspresowa realizacja zamówienia,super kontakt ze sklepem.Motorx i maxmoto się chowają w cieniu przy nich.Zawiodłem się na tych 2 sklepach wielokrotnie.Wysyłali niekompletne zamówienia ponieważ akurat nie mieli wystawionych części na magazynie,bez uprzedniego kontaktu ze mną.Czas oczekiwania to jakiś koszmar.Przesyłki zza granicy dochodzą szybciej.Pamiętjcie motorx i maxmoto omijać szerokim łukiem.Zero wyjaśnień zero przeprosin.Po zakupie jak coś nie pasuje to nie odpisują. Bikeneo tylko i wyłącznie,szkoda tylko że nie mają mniejszy asortyment od tych 2 wyżej wymienionych i czasem jestem zmuszony kupować u tej niechlubnej konkurencji.
1 / 5
2018-09-24 11:17:06
Joachim
Kłamstwo z wysyłką " jeszcze dziś " kontakt mailowy zerowy lub odpisuje po ponownym napisaniu, olewaja klienta, dodzwonić się też graniczy z cudem. Zamówiłem ciężarem na kierowcę, nie były niczym zabezpieczone, całe po obijane. Nie Polecam!!!!
2 / 5
2018-09-20 16:44:17
Malwina
Bardzo długi czas oczekiwania. Szczerze, wątpię, czy dokonałbym ponownie transakcji przez tę firmę. Jestem średnio zadowolony :(

Rzetelne opinie o BIKENEO.PL