Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BIKENEO.PL

BIKENEO.PL Opinie 3.8 (50)

JANA PAWŁA II nr 25
39-120
Sędziszów Małopolski
( brak )
opinie BIKENEO.PL
speedtest
3.8
50
Opinii

Dobrze

1 / 5
2019-04-11 16:45:33
Władysław
ten sklep to jakaś podpucha. Zero kontaktu telefonicznego czy mailem. czekam i czekam i nic żadnych informacji. Dobrze, że nie wpłaciłem pieniędzy tylko wybrałem opcję za pobraniem. Ale to i tak niewiele pomaga bo nie wiem czy mam czekać dalej na zamówioną część czy kupić gdzie indziej bo tu się chyba nie doczekam. SKLEP WIDMO - chyba to jest automat do zbierania kasy.
1 / 5
2019-01-28 12:06:09
Władysław
Juz od tygodnia czekam na zwrot pieniedzy, napisałem chyba 5 e-maili i tylko jedna zwrotna odpisala pani ze sprawe przekazała szefowi ale szef sobie widocznie z tym nic nie robie. Najlepiej kupowac za pobraniem
1 / 5
2019-01-23 10:22:18
Alberta
Wystawianie towaru którego nie mają na stanie, jest wg mnie złą praktyką.
1 / 5
2019-01-17 11:43:06
Szymon
wchodząc na stronę była duża ilość na stanie uszczelniaczy amortyzatora po zamówieniu po 2 dniach dostałem odpowiedź że zamówienie zostało anulowane
1 / 5
2018-11-23 15:12:32
Ernest
Sklep anulował zamówienie więc pieniądze miały być zwrócone. Minęły dwa tygodnie, pieniędzy nadal niema, podczas rozmów telefonicznych obsługa twierdzi że ponagla szefa aby wykonał przelew. Dziś telefonu nikt nie odbiera a strona sklepu jest nieaktywna. Nie polecam.
1 / 5
2018-10-09 13:40:12
Małgorzata
Oferują towar którego nie mają na stanie. Pomimo zapewnień, że towar jest na magazynie do dziś nie wysłali mi paczki. Odradzam zakupy w tym sklepie
1 / 5
2018-10-08 11:21:58
Celestyn
Zakupiłem dwie części zamienne do Rometa k125. W opisie była zamieszczona wzmianka o posiadaniu dużo szt tych części. Okazało się że zanim otrzymałem informację o anulowaniu mojego zamówienia wysłaliście państwo prośbę o ocenę Waszego sklepu. Moja płatnośc przez system Pay utknęła gdzieś na łączach. Prawie po tygodniu została zaksiegowana na moim koncie jako wychodząca. Państwo obiecują zwrot pieniędzy ale proszą o skan wpłaty- przelewu. Czysta paranoja. Proszę zwrócić pieniądze na konto z którego przyszły do państwa. Wysłałem nr rachunku bankowego ale brak jest odpowiedzi odnośnie załatwienia sprawy. Dalej nie wiem czy oczekujecie skanu przelewu czy zwrócicie wpłaconą kwotę bez zbędnych utrudnień. Ps. Jeśli prowadzicie sklep internetowy to powinniście zwracać uwagę na to co jest na stronie i to co w magazynie. Z wyrazami smutku Jerzy
5 / 5
2018-09-28 11:17:59
Cecyl
Jak najbardziej polecam ten sklep.Ekspresowa realizacja zamówienia,super kontakt ze sklepem.Motorx i maxmoto się chowają w cieniu przy nich.Zawiodłem się na tych 2 sklepach wielokrotnie.Wysyłali niekompletne zamówienia ponieważ akurat nie mieli wystawionych części na magazynie,bez uprzedniego kontaktu ze mną.Czas oczekiwania to jakiś koszmar.Przesyłki zza granicy dochodzą szybciej.Pamiętjcie motorx i maxmoto omijać szerokim łukiem.Zero wyjaśnień zero przeprosin.Po zakupie jak coś nie pasuje to nie odpisują. Bikeneo tylko i wyłącznie,szkoda tylko że nie mają mniejszy asortyment od tych 2 wyżej wymienionych i czasem jestem zmuszony kupować u tej niechlubnej konkurencji.
1 / 5
2018-09-24 11:17:06
Joachim
Kłamstwo z wysyłką " jeszcze dziś " kontakt mailowy zerowy lub odpisuje po ponownym napisaniu, olewaja klienta, dodzwonić się też graniczy z cudem. Zamówiłem ciężarem na kierowcę, nie były niczym zabezpieczone, całe po obijane. Nie Polecam!!!!
2 / 5
2018-09-20 16:44:17
Malwina
Bardzo długi czas oczekiwania. Szczerze, wątpię, czy dokonałbym ponownie transakcji przez tę firmę. Jestem średnio zadowolony :(
1 / 5
2018-09-13 20:52:12
Romuald
Zapłata przez pay pal z konta kasa ściągnięta czekam cztery dni a status dalej „oczekiwanie na wpłatę”, mimo rezygnacji z zamówienia nie ma teraz ani towaru ani pieniędzy nie polecam!
5 / 5
2018-09-12 18:15:02
Tobiasz
Sklep b.szybko zorientował się, że towaru brakuje w sklepie. Natychmiastowa informacja i zwrot wpłaty na podane konto. Bardzo uczciwy sklep.
3 / 5
2018-08-30 04:04:23
Roman
Niestety połowa towarów z zamówionych w sklepie nie była dostępna, więc zrezygnowałem z zamówienia. Z mojego pkt widzenia straciłem czas na rejestrację i kompletowanie niedoszłych zakupów. Nie daję niższej oceny tylko dlatego, że kontakt był szybki, a zwrot kwoty natychmiastowy.
5 / 5
2018-08-09 07:58:25
January
Jestem zadowolony z obsługi sklepu. Proponowałbym uaktualnianie katalogu części na bieżąco.
2 / 5
2018-07-27 10:40:37
Wincenty
Zamówienie przyjęte,po oczekiwaniu okazało się ze towaru nie posiadają choć w sklepie był na stanie(teoretycznie).
3 / 5
2018-07-18 17:35:17
Dorota
Sklep anulował zamówienie, błyskawicznie zwrócił pieniądze no i trudno.
4 / 5
2018-07-12 14:47:35
Fryderyka
Towar w pełni zgodny z opisem - za czas realzacji.
2 / 5
2018-06-12 12:08:27
Kacper
Nie doszło do realizacji ponieważ sklep nie posiadał towaru który sprzedawał. Informację o tym otrzymałem po prawie 2 tygodniach dopiero po mojej mailowej interwencji. Ogólnie lipa.
5 / 5
2018-06-08 15:39:40
Henryk
Bardzo dobry kontakt ze sklepem.Dzwonią do klientów po wybraniu opcji na stronie w przeciągu zaledwie minuty.Kompetentni sprzedawcy udzielają informacji w razie jakichkolwiek pytań.Widać że znają się na rzeczy a nie tylko sprzedają.Polecam
4 / 5
2018-05-23 12:32:45
Olaf
Sklep posiadał zły opis na stronie. Według opisu miało być 6 tarcz sprzęgłowych a otrzymałem 1. Po rozmowie telefonicznej otrzymałem zwrot pieniędzy. DUŻY PLUS sklepu to szybki kontakt i fachowa obsługa klienta.
5 / 5
2018-02-03 01:06:31
Michał
Otrzymałem towar zgodny z opisem, prawidłowo spakowany. Wszystko w porządku. Cena też była troszkę lepsza niż w innych sklepach.
5 / 5
2018-01-26 14:34:53
Irena
wszystko w porządku na 5 a plus dojdzie jak zrealizujecie do konca moje oczekiwanie polecam zakupy u BIKENEO.PL
1 / 5
2018-01-24 07:48:41
Zuzanna
Sklep anulował zamówienie ale od 10 dni nie zwraca pieniędzy. Otrzymuję tylko maile, że przelew już został wykonany albo że właśnie dziś będzie wykonany. Żenada
5 / 5
2018-01-17 16:10:34
Aleksandra
Polecam , obsługa miła i kompetentna , a ceny części najniższe w PL
5 / 5
2018-01-16 13:29:46
Patryk
Bardzo dobry sprzedawca, pomocny, przyjazny, skuteczny, słowny. Nie mam najmniejszych zastrzeżeń.
5 / 5
2018-01-15 13:07:42
Eliza
Sklep bardzo, bardzo przyjazny, załatwia sprawę od ręki, maksymalna skuteczność i pomoc
5 / 5
2018-01-04 22:02:25
Eugeniusz
SZYBKA SPRAWNA OBSŁUGA - DOBRY KONTAKT TELEFONICZNY - POLECAM
5 / 5
2017-12-29 18:53:47
Gracjan
Transakcja przebiegła szybko i bez problemowo. Paczka dobrze zapakowana i dobrze zabezpieczony towar. Polecam
5 / 5
2017-11-22 18:49:42
Franciszek
profesjonalnie i ekspresowo. Będę danej kupować w tym sklepie. Polecam
5 / 5
2017-11-21 14:33:08
Eryk
Dobra i szybka dostawa mała reklamacja załatwiona pozytywnie
5 / 5
2017-11-17 13:28:43
Wiola
Bardzo duzy wybór towarow dobre ceny
5 / 5
2017-11-16 10:06:29
Sofia
Bardzo dobry sklep. Pomocni konsultanci. Gorąco POLECAM.
5 / 5
2017-11-14 17:01:42
Damian
Szybka realizacja zgodna ze złożonym zamówieniem.
5 / 5
2017-10-27 08:48:12
Paulina
Miła obsługa, szybka wysyłka towaru. Niema żadnego problemu z kontaktem. Polecam sklep.
5 / 5
2017-10-25 16:21:46
Olaf
Szybkie odpowiedzi na mailowe pytanie, szybka dostawa, produkt dobrze zpakowany, polecam
5 / 5
2017-10-25 14:32:42
Wincenty
Polecam z pełnym przekonaniem. Zamówienie mimo że było niewielkie tzn. nie dużej wartości zostało tak zapakowane , że nie było możliwości uszkodzenia podczas transportu. Dziękuję.
5 / 5
2017-10-25 07:39:46
Gustaw
Bardzo dobra sprawna usluga, szczegolowe informacje o przebiegu zamowienia - jednym slowem super- polecam
5 / 5
2017-10-24 12:13:59
Malwina
Towar wysłany bardzo szybko, wysokiej jakości. POLECAM!
5 / 5
2017-10-14 11:31:08
Teodor
Pierwszy raz robiłem zakupy w tym sklepie. -Dostawa Bardzo szybka, -towar zgodny z opisem - cena i jakość produktu na bardzo dobrym poziomie Polecam ten sklep po mimo kosztów wysyłki i tak było taniej 3 razy niż w moim stacjonarnym sklepie
5 / 5
2017-10-09 21:22:38
Lucjan
Transakcja bezproblemowa, dobry kontakt, szybko i solidnie.
5 / 5
2017-10-06 10:13:43
Eryka
Super kontakt towar profesjonalnie zapakowany wszystko w najlepszym porządku.Polecam serdecznie.
5 / 5
2017-09-25 21:16:22
Ilona
Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń
3 / 5
2017-09-24 20:58:07
Zygmunt
[- w jednym miejscu ok.2-3 cm kwadrat. dziwnie uszkodzony lakier na ramie roweru -prawdopodobnie ? wada fabryczna ,ale pracow. sklepu nie zauważył ?, albo nie poinformował mnie, a ja zauważyłem to po odjechaniu kuriera.
5 / 5
2017-09-23 19:38:19
Genowefa
`Szybki kontakt telefoniczny, doradzctwo profesjonalne, miły sympatyczny głos w telefonie :):):):)
4 / 5
2017-09-21 09:22:37
Wanda
Bardzo dobra komunikacja z operatorem
5 / 5
2017-09-16 21:24:05
Sylwia
towar zgodny z opisem i zdjęciem, błyskawiczna wysyłka. sprzedają to co faktycznie mają na stanie.
5 / 5
2017-09-14 19:59:59
Oleg
Mimo że zdarzyła się mała wpadka z terminem realizacji to muszę powiedzieć że bikeneo podchodzi do klienta profesjonalnie i nie opowiada idiotycznych bajek tylko mówi jak jest, a jak obiecują że oddzwonią z informacją to tak robią!!! Za to mają u mnie medal. Z czystym sumieniem mogę polecić bikeneo.
5 / 5
2017-09-12 11:54:28
Oliwier
Godny polecenia,towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2017-09-07 12:59:21
Rafał
Szybko,sprawnie i bezproblemowo.
5 / 5
2017-09-07 11:03:15
Edward
Wszystko przebiegło idealnie. Dziękuję i pozdrawiam.

Rzetelne opinie o BIKENEO.PL