Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Biker Sport

Biker Sport Opinie 4.6 (182)

Ul. Balicka 35
30-149
Kraków
123565270
opinie Biker Sport
speedtest
4.6
182
Opinii

Dobrze

5 / 5
2017-09-11 09:01:10
Juliusz
szybko,sprawnie i bezkonfliktowo . bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2017-09-08 17:55:12
Greta
Sprawna i zgodna z zamówieniem realizacja.
4 / 5
2017-09-08 10:27:19
Magda
ogólnie ok, z boku opakowania wystawały elementy roweru, które przebiły karton, ale nie uszkodziły się. Jeden element, długa śruba do mocowania przedniego koła, była w kartonie luzem, mogła więc wypaść przez dziurę w kartonie.
5 / 5
2017-09-04 13:46:43
Ludwik
Dobre negocjacje ceny, kontakt z obsługą, super szybka wysyłka towaru. Czyli same pozytywy.
5 / 5
2017-08-25 12:06:02
Jeremiasz
towar w porządku. Trochę długi czas oczekiwania nawet jak na paczkomat.
5 / 5
2017-08-05 16:20:14
Joanna
Wszystko sprawnie szybko. Towar dobrze zabezpieczony i zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2017-07-28 15:04:29
Bernadeta
Szybka realizacja, nie mam uwag do zamówienia.
5 / 5
2017-07-17 17:59:56
Błażej
Wszystko zgodnie z opisem - Polecam
4 / 5
2017-06-29 14:36:49
Emilia
Ta konkretna część najtańsza wśród innych sklepów internetowych.
1 / 5
2017-06-26 15:22:40
Otylia
Czas dostawy bardzo szybki, natomiast sam produkt pozostawia wiele do życzenia. Rower, który zakupiłam (dla syna), okazało się, że ma krzywe koło przednie bardzo, przez co bardzo trudno było wyregulować hamulce. Tylne koło również krzywe. Czyli obydwa koła nadają się do serwisu. W dniu wczorajszym trzeci raz mój syn jeździł na nowym rowerze, niestety już na początku drogi odpadł prawy ***. I tak działo się co ok. 15 minut. po mniej więcej 15-20 razie wkręcania go ręcznie, gdzie od początku nie chciał się wkręcać prosto, niestety gwinty nie nadają się do niczego. Powrotną drogę do domu przebyliśmy pieszo, ponieważ bez ***a nie dało się jeździć. Dzisiaj rower zawożę do serwisu. Wymienić na pewno musimy prawy ***, ale oczywiście razem z tarczą (patelnią), dokręcić obydwa koła i mam nadzieję, że nic więcej. Zdecydowanie nie polecam sprzedawcy, to najgorszy mój zakup przez Internet.
1 / 5
2017-06-13 05:20:54
Paweł
Czekam za towarem a w czoraj powinien juz byc
5 / 5
2017-06-10 12:59:45
Gustawa
Kupiłam rower w sklepie biker sport z odbiorem osobistym w sklepie, rower złożony i wyregulowany. Serdecznie polecam!
1 / 5
2017-06-06 19:48:54
Janusz
Fatalny kontakt ze sklepem, zero informacji z jego strony przy przedłużającej się wysyłce
5 / 5
2017-06-04 07:34:13
Felicja
Niestety sklep nie posiadał zamówionych produktów, lecz zaproponowali mi dwa razy droższe, oczywiście bez dopłaty.
5 / 5
2017-05-31 07:37:41
Eliza
wSZYSTKO super! Bardzo sprawnie i sympatycznie, POLECAM
4 / 5
2017-05-30 08:01:01
Włodzimierz
Poza brakiem informacji wszystko ok. Rower zamówiony w środę dostarczony w poniedziałek. Brak w panelu klienta informacji o statusie zamówienia oraz o numerze przesyłki. Trochę długi czas wysyłki ale taki okres: Dzień dziecka, wiosna...
5 / 5
2017-05-25 09:36:54
Henryk
Dostawa ok. Płatności ok. Opis sugerował nowy towar i tak było, tylko że rocznik był z 2013 a mamy 2017.
5 / 5
2017-05-24 18:10:48
Antonina
bardzo kompetentna i profesjonalna obsługa
4 / 5
2017-05-19 12:07:20
Eugeniusz
duży plus, towar przyszedł następnego dnia, natomiast dla własnego spokoju dodałbym abyście przesyłali nr listu przewozowego wysyłanej paczki. Poza tym była informacja, że paczka idzie Pocztą Polską, natomiast przyszła kurierem DPD. mimo wszystko plus za szybkość realizacji
5 / 5
2017-05-03 15:42:02
Halina
Polecam wszystko pięknie ślicznie
3 / 5
2017-04-28 12:53:20
Mariusz
Z powodu braku towaru w zadeklarowanym terminie zrezygnowałem z zamówienia
5 / 5
2017-04-26 10:50:50
Laura
Szybka i profesjonalna realizacja zamówienia
4 / 5
2017-04-26 08:14:47
Rudolf
Wszystko ładnie i pięknie TYLKO... okazało się, że sklep nie miał w posiadaniu zamówionego towaru i po emailu przypominającym o zawartej transakcji otrzymałem telefon z propozycją wyboru innego licznika w tej samej cenie na co przystałem, skoro pieniądze były już u nich na koncie. Generalnie
5 / 5
2017-04-18 18:13:58
Izydor
Bardzo sprawnie i dobrze przeprowadzona transakcja.
4 / 5
2017-04-11 20:32:14
Maciej
słaby kontakt wybrałem odbiór osobisty z płatnością przy odbiorze na koniec zamówienia poprosiło o przelew, nie widzaiłem czy zostanie zrealizowane, aby wyjaśnić napisałem maila z pytaniem czy zrealizują czy anulować i zamówić jeszcze raz niestety nie dostałem odpowiedzi po tygodniu informacja, że sprzęt czeka do odbioru
3 / 5
2017-04-09 18:44:32
Judyta
Wydawało mi się, że to profesjonalny sklep i poważnie traktują klienta.
5 / 5
2017-04-07 12:11:19
Norbert
Polecam ten sklep internetowy wszystkim zainteresowanym! Otrzymałem towar tegoroczny w cenie bardzo mocno promocyjnej "niech to pozostanie tajemnicą między mną a sprzedawcą" ze względu na to iż towar zeszłoroczny który zakupiłem niestety zszedł ze stanów i już go nie było. Inny sprzedawca powiedziałby że nie ma i już a tu podejście godne POLECENIA. Dziękuje bardzo za przemiłą transakcje i pozdrawiam obsługę sklepu internetowego.
5 / 5
2017-04-02 23:18:55
Eryk
Bardzo pozytywne wrażenie, oferta przejrzysta, przy czym poszukiwałem określonego roweru, który na chwilę obecną okazał się najtańszy właśnie tu. Jedyny mankament to brak możliwości dokonania opłaty kartą kredytową... co wymusiło 700 km wycieczkę... ale było warto. Ogólnie jestem bardzo zadowolony.
3 / 5
2017-03-31 17:55:08
Bartłomiej
Miałą być wysyłka do paczkomatu, a była listem inpostowym - mysialem odebrac paczkę bardzo daleko od domu. Na moje narzekanie dostałem odpwiedz, że jest im przykro. Mi też jest przykro ze musze wystawic taka ocene.
5 / 5
2017-03-29 09:43:26
Malwina
Zamówienie zostało wysłane natychmiast. Zakup był zrobiony o godzinie 16:00, przesyłka doręczona następnego dnia. Przedmiot zgodny z opisem, obsługa sklepu rzetelnie odpowiada na dodatkowe pytania.
4 / 5
2017-03-18 08:27:48
Zbyszko
Do tej pory wszystkie zakupy były perfekcyjne. Ostatni zakup był niestety opóźniony, ponieważ towaru jednak nie było w magazynie. Dostałem go chyba w piątym dniu roboczym. Poza tym: OK.
1 / 5
2017-03-10 15:14:40
Wiktor
ROWER DOTAR PO 19 DNIACH , I NIE TEN KOLOR (z bialego na grafit)
4 / 5
2017-02-27 16:56:25
Anna
Prawidłowo funkcjonujący sklep
5 / 5
2017-02-24 08:33:58
Jacek
Swietny kontakt fachowe doradctwo rower wygląda super
5 / 5
2017-01-24 10:58:32
Julian
Szybko, sprawnie, bez problemów - jednym słowem wzorowo, polecam ten sklep
5 / 5
2017-01-18 08:38:46
Teresa
Rozmawiałam telefonicznie ze sprzedawcą, dobry kontakt, fachowe odpowiedzi.
5 / 5
2017-01-03 11:14:00
Longin
Towar otrzymałem w przeciągu 24h. Zgodny w 100% z opisem. Polecam!
2 / 5
2016-10-19 22:12:07
Kacper
Kupiłem produkt z opcją odbioru osobistego. Czas realizacji zamówienia to 24h. Nie jestem w gorącej wodzie kąpany. Nawet gdyby zrealizowano zamówienie po trzech dniach. Minęło już ze dwa tygodnie zero odzewu. Jedynie co dostałem to email potwierdzający złożenie zamówienia. Nie polecam.
4 / 5
2016-10-09 11:22:52
Oliwier
Nie najlepszy kontakt, ale jest możliwość dogadania się. Jeśli ktoś mieszka w Krakowie to lepiej zrobić zakupy osobiście w którymś ze sklepów.
2 / 5
2016-10-04 10:44:55
Ludwika
Zakupiony przegląd miał kosztować 40 zł, jednak na miejscu okazało się, że jeśli rower nie był kupiony w tym sklepie, więc przegląd jest droższy o czym nikt mnie wcześniej nie poinformował. Na stronie samego produktu też nie ma o tym, żadnej informacji. W dodatku kupując przegląd obiecywany jest upominek i w tej kwestii sklep także się nie wywiązał.
5 / 5
2016-06-08 10:28:47
Arleta
Polecam!!!!!! Super obsługa, szybka dostawa (in-post)
1 / 5
2016-06-03 13:18:23
Malina
ODRADZAM ZAKUPY W SKLEPIE. Termin wysyłki towaru wynosił 2 dni, mija czwarty dzień i nadal oczekuję na dostawę. Dodam, że odbiór miał być osobisty w sklepie, płatność dokonana została przelewem, a więc natychmiastowo. Próby kontaktu ze sklepem nieudane - nikt nie odbiera telefonu.
5 / 5
2016-04-17 00:55:31
Leszek
Fachowa i miła obsługa, duże rabaty, polecam!
5 / 5
2016-04-16 09:37:41
Jadwiga
Kompetentni sprzedawcy i sprawną obsługą.
5 / 5
2016-04-14 09:36:41
Tomasz
Wszystko super a cena najniższa na rynku :)
5 / 5
2016-04-04 18:26:54
Greta
Świetna obsługa, porady w sprawie zakupu fachowe !
5 / 5
2016-03-29 16:49:51
Zygmunt
Jestem bardzo zadowolony z zakupu, rower otrzymałem złożony i wyregulowany. Towar następnego dnia był u mnie. REWELACJA!
5 / 5
2016-03-27 09:58:17
Bożena
Pierwsze wrażenie bardzo dobre, na pewno jeszcze skorzystam z ich usług
5 / 5
2016-03-25 13:46:27
Aneta
Jestem zadowolony z zakupu. Polecam Bikersport
5 / 5
2016-03-23 12:18:39
Bernadeta
Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu. Wszystko w najlepszym porządku i zgodnie z ustaleniami. Polecam ten sklep warto w nim robić zakupy i przy kupnie następnego roweru nie będę się zastanawiać tylko skorzystam z usług tego sklepu.
5 / 5
2016-03-19 11:44:36
Fryderyka
Nadspodziewanie dobrze. Bardzo dobra cena i wszystko OK.
5 / 5
2016-03-10 19:35:21
Gracjan
Szybka i profesjonalna obsługa. Sklep godny polecenia !!!
5 / 5
2016-01-05 13:47:11
Elwira
Sklep wart polecenia. Szybka i sprawna obsługa
5 / 5
2015-12-22 23:42:47
Olga
ŚWIETNA WSPÓŁPRACA ! Z PEWNOŚCIĄ JESZCZE SKORZYSTAM Z OFERTY SKLEPU BIKERSPORT.
5 / 5
2015-12-09 11:14:33
Renia
Duży wybór interesującego mnie towaru, szybkie zaksięgowanie płatności i wysyłka jeszcze tego samego dnia. Polecam!
5 / 5
2015-12-07 23:27:53
Aleksandra
Sklep transakcję wykonał profesjonalnie i błyskawicznie.
5 / 5
2015-12-03 20:56:21
Jeremiasz
Bez zarzutów. Szybka realizacja zamówienia.
4 / 5
2015-11-26 22:55:31
Joachim
oprócz wyposażenia, które nie nadaje sie się do modelu lub zostało zamienione z oryginalnego na tanie podróbki reszta bardzo o/k/
5 / 5
2015-11-12 11:51:23
Juliusz
Polecam korzystanie z promocji tego sklepu,towar bez zastrzezen. pozdrawiam
5 / 5
2015-11-12 08:16:21
Szymon
Miła obsługa, towar doskonały. Polecam
5 / 5
2015-11-03 09:41:50
Genowefa
Obsługa kompetentna, miła. Polecam zakup w tym sklepie... Zapewne jeszcze zrobię tam zakupy.
5 / 5
2015-10-30 09:40:40
Dawid
Poleca, dobry kontakt, szybka wysyłka. Towar w lepszym stanie niż opisany w ofercie!
5 / 5
2015-10-27 20:17:13
Laura
Wszystko szybko, sprawnie i profesjonalnie. Towar zgodny z opisem. Dziękuję. Polecam. Pozdrawiam.
5 / 5
2015-10-21 19:21:24
Katarzyna
Bardzo solidny dobrze funkcjonujacy sklep, dobre ceny, polecam.
5 / 5
2015-10-20 21:55:38
Gerard
świetny kontakt, rower wysłany w dzień zamówienia. obawiałem się zakupu roweru przez internet, ale jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam niezdecydowanym.
5 / 5
2015-10-14 20:49:18
Wiola
Firma godna polecenia! Najniższe ceny!
5 / 5
2015-10-03 09:54:56
Władysław
Super obsługa , dzwoniąc; otrzymałem wyczerpujące informacje na tematy które chciałem wyjaśnić
5 / 5
2015-10-01 22:01:47
Paula
Profesjonalna i miła obsługa, dobry towar w atrakcyjnej cenie, szybka realizacja - dla mnie rewelacja.
5 / 5
2015-10-01 08:25:01
Józef
Towar zgodny z umowa.Kontakt ze sklepem bardzo dobry.Polecam!!!
5 / 5
2015-09-28 10:33:56
Ludwik
Jestem bardzo zadowolony. Serdecznie polecam.
5 / 5
2015-09-25 13:46:00
Sabina
Polecam sklep ze względu na prosty sposób zamówienia i płatności. Części dojechały bez jakichkolwiek defektów, należycie zabezpieczone przed ewentualnymi uszkodzeniami. Po płatności przesyłka trafiła do mnie następnego dnia w godzinach wieczornych.
5 / 5
2015-09-24 11:25:18
Gustaw
Świetny kontakt, profesjonalna obsługa i mega wybór. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2015-09-21 08:07:37
Janina
Polecam zakupy.Wszystko zgodnie z zamówieniem ,szybko,bezproblemowo.
5 / 5
2015-09-17 21:06:40
Małgorzata
Towar zgodny z zamówieniem, szybka realizacja. Polecam
5 / 5
2015-09-11 15:35:31
Igor
Rower otrzymałem na drugi dzień po zamówieniu. Zapakowany jak należy, bez żadnych zarysowań czy innych uchybień. Bardzo duży PLUS. Oby tak dalej Panowie. ;-)
5 / 5
2015-09-10 17:58:08
Maksymilian
Zgodnie z najwyższymi standardami.
5 / 5
2015-09-09 16:14:39
Janusz
wszystko według zamówienia. bardzo szybka dostawa, polecam.
5 / 5
2015-09-08 10:23:30
Bolesław
dobry kontakt doradztwo itp POLECAM
5 / 5
2015-09-04 18:27:01
Michalina
Drobne niezgodności stanu magazynowego szybki kontakt i korekta poleca sprzedawcę
5 / 5
2015-09-04 16:27:16
Roman
Towar otrzymałem następnego dnia zgodnie z zamówieniem . Polecam!
5 / 5
2015-09-02 11:29:51
Aga
Bardzo polecam,towar zgodny z opisem,dobra cena,miły kontakt,profesjonalne podejscie do klienta.Polecam!!!
4 / 5
2015-09-01 15:34:39
Dalia
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2015-09-01 10:33:01
Aneta
Wszystko w jak najlepszym porządku, pełen profesjonalizm.
5 / 5
2015-08-31 22:41:29
Arkadiusz
Kupiłem kilka przedmiotów. Jestem bardzo zadowolony. Towar wysyłany od razu, zgodny z opisem,
5 / 5
2015-08-26 13:58:44
Jerzy
Świetna obsługa i kontakt. Rower doszedł błyskawicznie.
5 / 5
2015-08-25 13:25:52
Sonia
Fachowa obsługa, szybka wysyłka. Gorąco polecam!
5 / 5
2015-08-24 09:49:57
Aleksander
Wszystko działą jak Pan Bóg przykazał
4 / 5
2015-08-18 16:19:56
Błażej
Wszystko OK tylko ktoś w sklepie zapomniał zaktualizować status zamówienia więc ja przez 3 dni czekałem aż towar będzie gotowy do odbioru a sklep czekał na mnie aż go odbiorę. Ale wszystko się dość szybko wyjaśniło tak więc jest git.
5 / 5
2015-08-17 11:22:45
Dawid
Szybko, sprawnie, dobry kontakt!
5 / 5
2015-08-13 23:14:12
Daniel
Dobry kontakt, towar zgodny z opisem, szybka dostawa, bardzo konkurencyjne ceny.
5 / 5
2015-08-12 15:11:11
Felicja
Jak najbardziej polecam. Obsługa miła, sprawna z indywidualnym podejściem do klienta.
1 / 5
2015-08-05 21:15:50
Romuald
sklep jest wielka porażką zakup zrobilem 4 dni temu i NIE OTRZYMAŁEM TOWARU OCZYWIŚcie po przedpłacie NIE POLECAM OBSLUGA INFORMUJE IŻ towar jest już spakowany i czeka na kuriera NIE POLECAM ODRADZAM jesli nie chcesz sie denerwowac STANOWCZO ODRADZAM TEN SKLEP(PSEUDO SKLEP)!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2015-08-04 10:38:07
Żaneta
Polecam , reklama - dostawa 24h w moim przypadku sprawdziła się.
5 / 5
2015-08-01 12:50:03
Karina
Szybko, sprawnie i w dobrych cenach :)
4 / 5
2015-07-31 12:34:50
Roksana
Szybko i sprawnie. Mają trzy sklepy w KRK i czasami nie wiadomo, co gdzie jest. Ale można zamówić z odbiorem do konkretnego sklepu, co znacznie ułatwia zakupy.
5 / 5
2015-07-29 14:57:49
Fryderyk
Rewelacyjny sklep z ogromnym asortymentem!
5 / 5
2015-07-23 22:45:00
Albert
Wszytko OK. Dostałem to co kupiłem. Paczka przyszła szybko więc złego słowa nie napiszę :)
4 / 5
2015-07-17 11:47:20
Julita
Bardzo atrakcyjna cena dobrego produktu, bardzo szybka realizacja zamówienia. Wszystko przebiegało sprawnie i bezproblemowo. Jedyne zastrzeżenia dotyczą przesyłki - niedostatecznie zabezpieczona rama roweru (drobne zarysowania), błędny opis na paczce (nazwa innego modelu).
5 / 5
2015-07-15 11:11:57
Władysław
Bardzo dobra obsługa, polecam.
4 / 5
2015-07-10 11:24:29
Ida
Wszystko ok. Towar dobrze zapakowany i zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2015-05-30 18:18:17
Wieńczysła
Wzorowa realizacja zamówienia
4 / 5
2015-05-12 14:40:08
Oleg
transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2015-05-08 10:00:59
Wioletta
Szybko sprawnie i bez problemów,tak powinna wyglądać obsługa
1 / 5
2015-05-06 20:43:25
Daria
Nie polecam nikomu zakupów w tym sklepie. Paczka została wysłana na zły adres! Zamówienie , które miało być transakcją "po sąsiedzku" w Krakowie szło przez TARNÓW. Ponadto, po rozpakowaniu towaru okazało się, że oświetlenie do roweru jest inne niż w zamówieniu, a "podświetlany licznik " ( KROSS KRC 312W) nie świeci. Po zgłoszeniu zastrzeżeń do sprzedawcy dostałam informację mailową, o możliwości wymieniany towaru w sklepie. Mailowe zapewnienia "PANI IZABELA", że dokładnie ten towar, który zamawiałam jest dostępny w sklepie i mogę w każdej chwili podejść i go wymienić też okazały się niepoważne!! Udałam się do sklepu ( na drugi dzień ) i ..... Pani z uśmiechem na ustach poinformowała mnie na miejscu, że jednak się pomyliła i nie mają tego towaru, i nawet nie przeszło PANI przez gardło słowo przepraszam. Po 14 dniach z wielkimi problemami ale w końcu odebrałam oświetlenie do roweru, a sprawa licznika nie została do dzisiaj wyjaśniona ! Niepoważne traktowanie ludzi i tyle.
5 / 5
2015-05-04 16:36:23
Błażej
Wszystko w jak najlepszym porządku
4 / 5
2015-04-23 16:14:49
Emanuel
Kupiłem łańcuch shimano CS-HG73. Towar odebrałem osobiście w sklepie. Samą transakcję można by przyspieszyć...
5 / 5
2015-04-03 20:30:47
Marcin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-30 08:47:50
Marcin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-19 19:57:32
Leon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-14 06:49:03
Martyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-06 11:29:32
Longin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-23 11:35:17
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-19 10:39:15
Apolonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-17 09:10:50
Anita
Transakcja przebiegła pomyślnie i szybko.
5 / 5
2014-11-26 22:24:37
Wacław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-07 10:01:16
Natalia
Transakcja przebiegła sprawnie a towar odpowiada moim wymaganiom
5 / 5
2014-11-05 12:53:34
Wiola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-02 12:45:34
Janusz
Jestem bardzo zadowolony ze sklepu, bardzo dobry kontakt. Polecam
5 / 5
2014-09-23 08:10:09
Irma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-23 15:20:38
Wiesława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-21 09:54:19
Anastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-18 10:38:08
Gerard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-18 08:14:55
Daria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-17 19:01:47
Gerard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-16 09:43:56
Klaudiusz
Dobra cena. Darmowa i szybka wysyłka.Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam!!!!
5 / 5
2014-07-04 21:02:13
Kazimiera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam, obsługa i porady odnośnie doboru odpowiedniego sprzętu na wysokim poziomie.
5 / 5
2014-07-03 09:21:45
Bolesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-25 13:57:11
Mariola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Sklep naprawdę świetny ! na pewno jeszcze zrobię w nim zakupy.
5 / 5
2014-06-17 10:27:27
Róża
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-09 11:05:54
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Siodelko i rama roweru byly co prawda w innym kolorze, niz te na zdjeciu... ale i tak jestem badzo zadowolony. Byc moze zdjecie pokazuje ogolny wyglad roweru, a producent dostarcza jego rozne warianty kolorystyczne...Kontakt ze sklepem przebiegal wyjatkowo dobrze. Rewelacyjny czas wysylki i dostawy. Polecam.
5 / 5
2014-06-05 20:34:10
Emanuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-04 12:13:14
Konrad
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-29 13:12:17
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-05-14 09:34:35
Honorata
Transakcja przebiegła pomyślnie, konkurencyjne ceny. Polecam
5 / 5
2014-05-05 20:39:46
Oskar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-21 09:59:40
Martyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-08 13:02:47
Natalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-23 13:20:22
Bartłomiej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Sklep godny polecenia każdemu.
5 / 5
2013-12-13 09:41:04
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-11 23:31:47
Mateusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Fajny, tani i dobry sklep rowerowy. Szybka i bezproblemowa dostawa.
5 / 5
2013-11-29 13:34:41
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-12 07:06:49
Krystian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-04 13:22:11
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-29 09:39:08
Otylia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-25 16:37:34
Mieczysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam sklep, obsługa rewelacyjna, błyskawiczna przesyłka.
5 / 5
2013-10-25 09:37:38
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-24 14:52:49
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-21 15:54:21
Daniela
Transakcja przebiegła pomyślnie.Profesjonalne doradztwo , świetny kontakt , fajny rower za rozsądne pieniądze . Polecam.
5 / 5
2013-10-18 09:17:12
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Świetna obsługa, Polecam.
4 / 5
2013-10-16 10:59:38
Bernard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2013-10-15 11:09:14
Honorata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobry kontakt, profesjonalna obsługa. Polecam.
5 / 5
2013-10-14 23:24:15
Leszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-02 09:43:03
Henryka
Cena bardzo konkurencyjna, kontakt super. Czas realizacji mógłby być szybszy ale zaszła pomyłka,bywa ważne że się wyjaśniło,kontakt super. Bardzo miła obsługa, Naprawdę polecam!
5 / 5
2013-09-30 22:49:40
Klemens
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-30 18:58:50
Tobiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-29 10:00:08
Nina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-27 11:24:17
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-27 09:52:31
Sylwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-25 19:50:40
Irma
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-22 21:19:40
Beata
Miła i profesjonalna obsługa, duży wybór części i akcesoriów.
5 / 5
2013-09-20 23:56:56
Felicjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-19 11:10:46
Antoni
Transakcja przebiegła pomyślnie. Miły kontakt oraz szybka, profesjonalna realizacja zamówienia. Polecam!
5 / 5
2013-09-18 13:46:12
Jowita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-16 10:21:45
Mieczysława
Nie mam zastrzeżeń, rower dobrze zabezpieczony, szybka przesyłka
5 / 5
2013-09-13 11:55:53
Zdzisława
Transakcja przebiegła bez komplikacji, świetny kontakt mailowy i dostarczenie w ciągu 2 dni :) A towar...hmmm, rowerek pierwsza klasa, złożenie go zajęło pół h. Zamierzam kupić kolejny rower również w sklepie Bikersport. Polecam bez mrugnięcia okiem !!! Dziękuję!!!!
5 / 5
2013-09-13 11:03:55
Klaudia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-28 10:37:25
Dawid
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-08-19 11:36:46
Filip
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-19 11:13:40
Gustaw
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-07-09 11:35:21
Weronika
nie mam opinii bo sprzedawca nie miał zamówionego towaru
5 / 5
2013-07-04 09:26:57
Izabela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-17 13:12:17
Walentyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-10 14:27:38
Romana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-31 19:03:43
Gracjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-29 20:24:10
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie.Wszystko zgodne!!! Polecam.
5 / 5
2013-05-21 21:55:37
Julian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2013-05-15 16:55:54
Gustaw
Nie maja towaru na stanie oferowanego na stronie internetowej sklepu
5 / 5
2013-05-09 12:44:17
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie.Towar taki jak w opisie. Polecam.
5 / 5
2013-04-05 10:57:50
Bernard
Transakcja przebiegła bez problemów. Zamówiony towar otrzymałem bardzo szybko (czekałem tylko dobę od złożenia zamówienia). Polecam.
5 / 5
2013-04-04 18:11:50
Klemens
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-18 22:03:39
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-17 08:23:44
Maksym
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o Biker Sport