Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Bikershop.pl

Bikershop.pl Opinie 4.5 (376)

Ul. Czarnowiejska 6
31-126
Kraków
+ 48 12 200 20 66
opinie Bikershop.pl
speedtest
4.5
376
Opinii

Dobrze

1 / 5
2017-11-27 15:33:31
Grzegorz
Mega rabaty na "Black Friday"? Sprzęt prawdopobnie pochodzący z zastawu spółki która ogłasza "upadłość" nie wypłaca wierzycielom ponad 8mln PLN i nagle hop siup - otwiera się na nowo z tą samą nazwą marką i wszystkim? Litości...OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM NIE WSPIERAĆ [...]!!!! *****
1 / 5
2017-10-18 19:25:55
Halina
Sklep okradł mnie na 1299 zł. Nie mam ani butów ani pieniędzy.
1 / 5
2017-09-18 11:36:34
Marzena
Moje zamówienie z 30.08 nie zostało zrealizowane. Sklep nie odpowiada na żadne maile, nie działają telefony. Na stronie widnieje informacja że sklep jest nieczynny z powodu inwentaryzacji od 1-09-2017 (sic!) UWAGA na ten sklep
1 / 5
2017-09-13 12:50:55
Kacper
tragedia nie dostałem tego co zamawiałem czekam już tydzień na kontakt z sklepu widać mają w [...........] klientów
5 / 5
2017-09-10 22:46:25
Irena
Szybka wysyłka i towar zgodny z opisem.
1 / 5
2017-09-10 13:25:23
Arleta
Otrzymany towar byl uszkodzony i brudny, podczas kontaktu ze sklepem osoba odpowiedzialna nie poinformowala mnie o inwentaryzacji i zakmnieciu sklepu na czas nieokreslony. stracilam czas na przyjazd w celu wymiany.
5 / 5
2017-09-05 18:15:00
Stefan
Jestem bardzo zadowolony z zakupu , zamówiłem towar w piątek a otrzymałem go w sobotę co jest dla mnie mega pozytywnym zaskoczeniem. Gorąco polecam
3 / 5
2017-09-02 17:10:36
Kornel
Sklep na stronie miał zdjęcia innego towaru niż sprzedawał. Nazwa była prawidłowa. Sprzedawali leżaki wystawowe o czym nie było informacji na stronie. Dopiero po opłaceniu zamówienia był telefon, ale być może dlatego, że w uwagach miałem pytania. Zegarek dostałem z rozładowaną baterią. Najpierw jeszcze sklep sprawnie odpowiadał, ale potem mnie olali jak zobaczyli, że faktycznie zawalili. Nie było żadnej propozycji dostarczenia baterii lub rozwiązania problemu.
5 / 5
2017-08-31 19:23:23
Wiktor
Polecam, przystępne ceny i super promocje, kontakt też bez zarzutu. Szybka dostawa, towar zgodny z opisem i zamówieniem. wysokiej klasy części i akcesoria w atrakcyjnych cenach, tak można by krótko podsumować.
5 / 5
2017-08-30 22:07:22
Julianna
Bardzo szybka dostawa. Towar zgodny z opisem.
2 / 5
2017-08-30 19:28:42
Adrian
Zamówienie zrealizowane częściowo. Brak informacji o nie wysłanych przedmiotach. Dopiero po upomnieniu się propozycja zmiany na droższy produkt. Do tej pory nie dostałem zwrotu pieniędzy.
5 / 5
2017-08-28 07:48:54
Zbyszko
Wszystko w porządku. Czas realizacji oraz ceny na najwyższym poziomie.
5 / 5
2017-08-23 11:48:41
Albert
Profesjonalna, miła obsługa , wysłka zamówionej Ramy 17" Boplight zaraz po wpłacie na konto sklepu czyli na kolejny dzień bez jakichkolwiek zbędnych opóżnień tym bardziej , że to pora urlopów letnich - OK :) Pełna transparentność tranzakcji Awizowana dostawa na następny dzień. Zakupiony towar dobrze opakowany ,Rama bez jakichkolwiek zadrapań , uszkodzeń co w transporcie zbiorczym trafia się . Słowem Firma godna polecenia dla tych szczególne co z daleka zamierzają kupić (,bo ja aż z Bydgoszczy).Gdy będę coś jeszcze potrzebował zapewne wrócę do bikershop .Polecam.
1 / 5
2017-08-19 17:49:50
Krystian
Balagan,nie realizoja dokladnie zawienia
5 / 5
2017-08-17 20:53:49
Renata
Miła obsługa, wszystko przebiegło sprawnie. Polecam!
5 / 5
2017-08-16 15:36:26
Walenty
szybko, sprawnie w atrakcyjnej cenie
3 / 5
2017-08-16 11:49:49
Bronisław
Towar niezgodny z opisem. Na stronie podano, że spodenki posiadają wkładkę "treasure air", a faktycznie jest wkładka "hawker air". Spodenki były przecenione, więc je zostawiłem, ze względu na jakość ogólną marki NW.
5 / 5
2017-08-14 23:26:37
Edward
Szybkość, jakość obsługi i wybór towaru - na b.dobrym poziomie. Pewne niedomagania strony przy filtrowaniu. Ocena 4,5 / 5
4 / 5
2017-08-12 15:15:20
Helena
Polecam, jedyne co mnie zawiodlo to brak informacji o statusie zamówienia, mimo iż miałam założone konto w sklepie. Trzeba było dzwonić i się dowiadywać.
4 / 5
2017-08-12 06:52:07
Eugeniusz
Cel osiagnalem. Kupilem towar na ktorym mi zależało. I to w bardzo atrakcyjnej cenie.
4 / 5
2017-08-11 12:26:48
Lesław
Sklep pomylił sposób dostawy, ale po kontakcie naprawił błąd.
5 / 5
2017-08-10 12:51:14
Miłosz
Szybko, sprawnie. Tak jak trzeba.
5 / 5
2017-08-10 10:19:36
Cecylia
Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2017-08-09 21:26:14
Przemysław
Polecam, towar otrzymałem szybko i bezproblemowo, dodatkowo trafiłem na super promocję dzięki czemu udało się zaoszczędzić;) Kontakt bez problemu , towar zgody z opisem w super cenie, polecam !!
5 / 5
2017-08-09 16:49:09
Konrad
Profesjonalny sklep, dobry kontakt. Super towar w dobrej cenie POLECAM
5 / 5
2017-08-09 11:50:11
Kajetan
Z perypetiami, aczkolwiek trzeba przyznać, iż jestem zadowolony, szczególnie od strony finansowej. Dobry zakup rzeczy, którą chciałem w bardzo korzystnej cenie.
5 / 5
2017-08-08 11:06:42
Milena
Najlepszy sklep rowerowy w okolicy. Super ceny, fachowe doradztwo i uprzejma załoga :)
5 / 5
2017-08-07 10:34:55
Beata
BARDZO DOBRY SKLEP MIŁA OBSŁUGA.
5 / 5
2017-08-04 10:11:37
Elwira
Szeroki asortyment. Bardzo przystępne ceny. Towar Dobrej jakości.
3 / 5
2017-08-03 21:38:41
Wojciech
Produkty rewelacyjnej jakości w atrakcyjnych cenach. Obsługa klienta na miernym poziomie. Czekałem na kompletne zrealizowanie zamówienia okolo tygodnia. Sklep dla osób którym nie zależy na szybkiej realizacji zamówienia.
5 / 5
2017-08-02 14:49:04
Bartosz
Super, szybko ,profesjonalnie.Polecam!
5 / 5
2017-08-02 10:20:03
Honorata
Wszystko w jak najlepszym porządku - POLECAM!
5 / 5
2017-08-01 14:23:27
Remigiusz
Jestem bardzo zadowolony z zakupu.
5 / 5
2017-07-27 18:25:27
Sylwester
Wszystko sprawnie. Dobre pakowanie.
1 / 5
2017-07-27 12:33:39
Waldemar
Niech ta opinia będzie przestrogą dla kupujących. Na początku wszystko szło bardzo sprawnie: zamówienie, zapłata, wysyłka, dostawa. I po otwarciu paczki okazało się, że przesłano towar inny niż zamówiony, którego wartość była znacznie niższa niż zamówionego i opłaconego. Telefoniczne próby kontaktu - niepowodzenie, mail - brak odpowiedzi. Jedyny sposób czat na stronie. Pan odpowiada lakonicznie, zasłania się brakiem personelu, obiecuje, że odpowie mailowo. Nic z tego nie ma miejsca. Po tygodniu udaje mi się dodzwonić i znów to samo, że jest sam, że sprawdzają gdzie jest zamówiony przeze mnie towar, że odpowie mailowo. I znów nic. Po dwóch dniach oczekiwania na odpowiedź udaje mi się dodzwonić jeszcze raz i dowiaduję się, że towaru jednak nie ma i nie będzie. I żebym odesłał to co otrzymałem, a co jest niezgodne z zamówieniem. Szczyt lekceważenia klienta, obsługa, która nie mieści się w żadnych kanonach. Wpadki czasem się zdarzają, ale tu to po prostu pokaz 'customer service' z czasów 'szczęk' na bazarze.
5 / 5
2017-07-25 12:48:15
Antoni
Szybka dostawa butów, które niestety okazały sie za małe. Żadnych problemów ze zwrotem pieniędzy.
5 / 5
2017-07-24 13:47:25
Grzegorz
Super.!!! A obsługa w sklepie jak osobiście tam jestem również.!!!
1 / 5
2017-07-20 19:30:35
Daria
Towar zamowiony w niedziele. Dzisiaj mamy czwartek. Brak przesylki, brak kontaktu ze sklepem. Napisalem maila, dzwonilem zero odzewu.
4 / 5
2017-07-20 14:40:02
Aneta
Towar pełnowartościowy w dobrej cenie, polecam
5 / 5
2017-07-19 11:38:04
Idzi
Fajny sklep, szybko zrealizowali wysyłkę, dobry kontakt, zamówienie zgodnie z opisem.
5 / 5
2017-07-18 13:11:57
Herbert
Wszystko zrealizowane zgodnie z deklaracją sklepu.
5 / 5
2017-07-14 09:23:51
Rafał
Bardzo szeroki asortyment, przystępne ceny. Błyskawiczna obsługa!
5 / 5
2017-07-05 14:45:10
Daniel
Dobry towar i szybka obsługa i o to chodzi.Polecam
4 / 5
2017-07-05 13:59:57
Beata
Wszystko super sprawnie ale wysyłka haka za 40zł kurierem za 18 zł to trochę dużo nie łatwiej było w kopertę i priorytetem ? :)
1 / 5
2017-07-03 18:07:22
Paweł
Nie wiarygodny dwa razy dzwoniłem w sprawie towaru i towar wisi i czeka na zapakowane. Najdziwniejsze jest to że dostałem żel energetyczny za 5 PLN który zamówiłem do pasa Salona żeby mieć dostawę gratis. I dostałem żel za 5 PLN gratis dostawa.
5 / 5
2017-06-27 20:07:10
Jowita
Rewelacyjna. Dobry kontakt. Dobry towar. Sprawna wysyłka. Racjonalna cena. Polecam!
5 / 5
2017-06-26 18:52:19
Celestyna
Wszystko odbyło się bezproblemowo
5 / 5
2017-06-20 16:15:21
Dariusz
Bez zarzutu. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2017-06-14 15:01:53
Remigiusz
Pozytywnie, szybka wysyłka i realizacja zamówienia.
5 / 5
2017-06-13 10:14:49
Tadeusz
Polecam! Szybka dostawa. Dobre ceny.
5 / 5
2017-06-12 18:30:39
Wiesław
Szybka realizacja zamówienia, informacje o etapach realizacji. Nic tylko zamawiać :)
4 / 5
2017-06-08 11:55:51
Beniamin
Szybka dostawa , lecz nie mogłem śledzić procesu wysyłki . Zaskoczył mnie tak nagle telefon od kuriera.
2 / 5
2017-06-07 20:38:17
Wincenty
Zamówienie zostało zrealizowane z opóźnieniem i na dodatek jedynie częściowo, dopiero po mojej interwencji (najpierw mailowej, a następnie telefonicznej) sprawdzono, że towar który zamówiłem - "tylko teoretycznie jest w magazynie.... ale tak naprawdę go nie ma..." (sic!!), więc zamówienie nie może być zrealizowane i zaproponowano mi zwrot środków, na które czekam do dzisiaj... Dodam, że towar, który zamawiałem, a którego nie otrzymałem, w dalszym ciągu widnieje jako dostępny w sklepie internetowym firmy...
4 / 5
2017-06-06 10:52:57
Justyna
Towar lekko porysowany, w sklepie stacjonarnym pewnie byśmy go nie kupili . Sklep ok
5 / 5
2017-06-06 08:48:41
Feliks
polecam serdecznie, wspaniała obsługa
4 / 5
2017-05-31 16:06:16
Gustawa
Brak informacji o statusie zamówienia, wysłania paczki.
2 / 5
2017-05-27 09:00:07
Józefina
Z jednej strony jestem zadowolony. Z drugiej strony już drugi raz dociera do mnie tylko część zamówionego towaru. Nie rozumiem polityki sklepu. Wystarczyłoby mnie poinformować, że reszty zamówionych produktów nie ma na stanie.
5 / 5
2017-05-23 13:45:36
Sławomira
ekspresowa wysyłka i towar zgodny z opisem
5 / 5
2017-05-20 13:08:35
Damian
Dobry kontakt, błyskawiczna dostawa zamówionych części, szczerze polecam.
5 / 5
2017-05-18 13:00:17
Aniela
obsługa oraz sklep na najwyższym poziomie.
1 / 5
2017-05-17 10:26:08
Idzi
Zamówiony sprzęt bez oryginalnego opakowania (brak takiej informacji w opisie), brudny, zakurzony, źle zapakowany i niezabezpieczony (luźno "latający" w kartonie). Do tego paczka wewnątrz zakurzona i bardzo brudna. Nie spodziewałem się, że można się pobrudzić otwierając przesyłkę. Kiepski kontakt ze sprzedającym (odpowiedzi na mejle po kilku dniach). Nie polecam!
5 / 5
2017-05-12 11:12:03
Antoni
Szybko sprawnie dobrze opakowane
5 / 5
2017-05-10 20:41:49
Marina
Pracownicy chętnie udzielają dodatkowych informacji. Pan na moją prośbę zmierzył kurtkę co naprawdę ułatwiło mi podjęcie decyzji. Wysyłka natychmiastowa i dostawa następnego dnia do odległej od sklepu miejscowości.
5 / 5
2017-05-10 13:43:13
Idzi
Zamówiłem 2 spinki do łańcucha i przyszłą jedna. Szybki mail do sklepu i w niecałe 30 minut sytuacja wyjaśniona i jeszcze tego samego dnia sklep wysłał moją spinkę z darmową przesyłką. Okazało się, że po prostu błąd pracownika ale każdemu może się zdarzyć. Pierwsze zakupy jak najbardziej na plus. Do tego od 100zł darmowa przesyłka więc jak ktoś ma coś za 90zł to zawsze może jeszcze dodać spinkę do łańcucha :D Na pewno nie ostatnie zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2017-05-10 00:49:16
Zbigniew
Dzień dobry, chciałbym serdecznie podziękować pracownikom za udzieloną mi pomoc, pilnie potrzebowałem klucza przed zawodami, złożyłem zamówienie w czwartek rano a klucz, tak jak prosiłem, dotarł do mnie w piątek, co uratowało mi życie, bo wyjeżdżałem na zawody w sobotę rano. Rewelacja, kontakt telefoniczny był świetny, wszystko było od razu wyjaśnione, płatność przez sklep przebiegła poprawnie, polecam! Miłego dnia Piotr
5 / 5
2017-05-09 16:52:14
Danuta
Towar zgodny z opisem, szybka, dobrze zapakowana wysyłka.
4 / 5
2017-05-04 19:39:21
Magda
Sympatyczna obsługa, mimo anulowania transakcji, wszystko zostało załatwione profesjonalnie i szybko
5 / 5
2017-05-04 13:16:48
Elwira
Szybko, solidnie i bez problemów.
5 / 5
2017-04-21 09:00:34
Władysław
Szybko i sprawnie! Przystępna cena.
5 / 5
2017-04-20 21:46:22
Zygfryd
Wszystko przebiegło pomyślnie. Towar zgodny z zamówieniem solidnie zapakowany. Polecam.
5 / 5
2017-04-20 21:04:57
Inga
Bikershop spełnił moje oczekiwania co do wysyłki towaru.
1 / 5
2017-04-20 10:27:53
Inga
Szkoda. I stracił pięć dni. Ledwo dotarła. Mówili, że w tym samym czasie ze mną kupił klienta w sklepie. oszuści
5 / 5
2017-04-13 18:21:20
Ismena
spoko, szybka realizacja zamówienia tylko nie otrzymałam informacji, że zostało zrealizowane, dopiero po otrzymaniu meila wiedziałam że paczka jest w drodze, ogólnie bardzo sprawnie
5 / 5
2017-04-13 14:14:35
Tadeusz
Wszystko w jak najlepszym porządku.
4 / 5
2017-04-12 12:06:29
Apolonia
Sklep okay, chociaż system działa masakrycznie (strona praktycznie nie działa na smartfonie, nie można wyszukać produktów - najlepiej poprzez Google! - i co ciekawe mojego zamówienia nie było w podglądzie konta, a jednak dotarło...) Darmowa wysyłka już wliczona w cenę.
5 / 5
2017-04-07 15:25:13
Mikołaj
Pełny profesjonalizm, błyskawiczna dostawa
5 / 5
2017-04-06 13:43:14
Eugenia
Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem, dobry kontakt ze sprzedajacym, Zdecydowanie polecam
1 / 5
2017-04-05 10:23:04
Arkadiusz
Inny przedmniot wystawiony (inaczej wygladal) a inny otrzymalem. Brak odpowiedzi ze strony sprzedajacego na moje zastrzezenia.
5 / 5
2017-04-05 09:32:15
Felicja
Jestem bardzo zadowolony z szybkości realizacji zamówienia. Opony są dokładnie takie jakie zamówiłem, spakowane bardzo dokładnie, jakość świetna. Polecam sklep.
1 / 5
2017-04-02 21:30:02
Iwona
STANOWCZO ODRADZAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE!!! Kompletny brak kontaktu z ich strony, od zamówienia minęło 2 tygodnie, do dnia dzisiejszego nie otrzymałam odpowiedzi co z towarem!!!, na miejscu w sklepie jeszcze gorzej.... nic nie mogą znaleźć, towaru wystawionego na stronie internetowej nie posiadają fizycznie, a w odpowiedzi na moją prośbę poszukania towaru na magazynie powiedzieli że "za 25 min zamykają sklep i nie chce im się szukać..." LENIE!!!!!!!
4 / 5
2017-03-31 12:35:58
Bogdan
Profesjonalne podejście, szybka realizacja. Niestety stan magazynowy nie pokrywał się z danymi na stronie. Telefonicznie został zaproponowany inny towar w miejsce zamówionego.
5 / 5
2017-03-31 09:30:17
Władysław
Sprawnie..szybko...wszystko ok:-)
4 / 5
2017-03-23 22:33:42
Alberta
Otrzymałam towar dość szybko, ale okazało się, że niezgodny z opisem na stronie, po jednym telefonie do sklepu w Nowym Sączu, młody sprzedawca zajął się moją sprawą i towar został wymieniony na wskazany przez mnie. Sklep przysłał mi kuriera, który zabrał paczkę i nie poniosłam żadnych dodatkowych kosztów. Dziękuję za uprzejmość i pozdrawiam.
4 / 5
2017-03-21 11:35:48
Józefina
Nie mogę dać najwyższych not ze względu na problem z komunikacją email. Wiadomości automatyczne ze sklepu czasami są wycinane na bramie antyspamowej (jest to problem znany pracownikom sklepu) i jest to w jakimś stopniu utrudnienie. Niemniej muszę przyznać, że ogólny kontakt ze sklepem jest idealny i rozwiązanie problemu nieotrzymania powiadomienia o zakupie załatwia się jednym krótkim telefonem. Zamówienie po rozmowie z obsługą zostało błyskawicznie przygotowane i wysłane jak należy. Paczka dotarła szybko i sprawnie. Bardzo polecam!
5 / 5
2017-03-17 12:09:59
Marek
Super podejście do klijeta 👍🏻👍🏻
5 / 5
2017-03-16 12:01:09
Oksana
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem
4 / 5
2017-03-14 12:12:40
Aurelia
Wszystko super, brakowało informacji o wysyłce towaru i możliwości jej śledzenia.Poza tym wszystko super.Polecam
4 / 5
2017-03-08 19:17:46
Kinga
Szybki i prosty zakup przez internet,w sprawie jakichkolwiek pytań,szybki kontakt mailowy z konsultantami.Polecam
4 / 5
2017-03-08 14:04:32
Kamila
Wszystko w porządku i bez problemowo
5 / 5
2017-03-07 18:29:35
Teresa
Super sklep, fachowa obsługa i doradztwo, lojalność i rzetelność sprzedawców, Wszystko godne polecenia, najwyższa kultura personelu.
5 / 5
2017-03-06 21:04:31
Kaja
Jako jedyny sklep miał na stanie to czego szukałem, w innych e-sklepach towar miał status dostępny, a fizycznie nie był. Polecam!!!
5 / 5
2017-03-06 19:56:04
Łukasz
Szybki kontakt i odpowiedź .Realizacja zamówienia super.Godne polecenia
5 / 5
2017-03-06 10:31:42
Sergiusz
Bardzo szybko i fachowo załatwiona transakcja. Szybki kontakt ze sklepem na czacie na stronie sklepu.
4 / 5
2017-03-02 13:58:54
Ryszard
Wszystko w porządku, dobry kontakt ze sklepem, korzystne promocje. Jedynie sposób zapakowania mógłby być lepszy, ale rozumiem, że mogło to być spowodowane niestandardowymi wymiarami (kijki narciarskie).
4 / 5
2017-03-02 08:03:00
Jakub
Zgłaszam problem .lecz bez rezultatu - do butów nie dołączono klucza do regulacji - proszę o uzupełnienie. Jeżeli przesyłka nie będzie kompletna będę zmuszona towar odesłać
1 / 5
2017-02-24 19:12:33
Krystyna
Zajefajny sklep, towar super, brak jakiejkolwiek informacji o wyslaniu towaru, terminie dostawy
4 / 5
2017-02-24 17:16:32
Paula
Ogólnie polecam. Była pomyłka w wysyłce towaru lecz po kontakcie ze sprzedającym szybko wyprostowano temat. Na pewno będę jeszcze robił u tego sprzedającego zakupy.
5 / 5
2017-02-24 16:28:04
Zygfryd
Zapłaciłem w poniedziałek szybkim przelewem za 10 produktów, a we wtorek otrzymałem 3 przesyłki od Bikershop i to z 3 różnych magazynów na dodatek powyżej 100 zł wysyłka w cenie i zwrot 90 dni! Mega sklep! Polecam zakładkę OUTLET - można wytargać wymarzone gadżety kolarskie - 70 % !!!
2 / 5
2017-02-24 14:43:55
Gustaw
Po potwierdzeniu zamówienia brak kontaktu, brak potwierdzenia nadania, towar niezgodny z ofertą (inny kolor), po telefonicznej reklamacji brak odpowiedzi.
5 / 5
2017-02-24 13:31:47
Katarzyna
Bardzo sprawna obsługa klientów
4 / 5
2017-02-23 11:54:03
Marcelina
Fajny sklep, choć ma niepełną ofertę dla nart biegowych w tym backcountry.
5 / 5
2017-02-23 10:46:53
Klaudiusz
Szybko, skutecznie, zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2017-02-22 22:57:56
Manuela
Towar oraz czas realizacji bez zarzutu. Polecam.
5 / 5
2017-02-22 19:05:21
Eleonora
Bardzo fajny sklep internetowy
5 / 5
2017-02-22 18:33:53
Ziemowit
Pelen profesjonalizm. Polecam.
5 / 5
2017-02-22 08:27:58
Marcelina
Super sklep i super kultura. Towar otrzymałam z dnia na dzień. Szybka realizacja zamówienia. Polecam, naprawdę warto. Pracownicy się starają. Wiedzą co mają na magazynie i wiedzą co sprzedają.
5 / 5
2017-02-20 10:06:31
Bogdan
Pełen profesjonalizm . Miła obsługa . Wszystko ok
5 / 5
2017-02-17 19:17:44
Zygmunt
OK, dobry kontakt e-mailowy i pomoc w doborze sprzętu
5 / 5
2017-02-17 10:04:25
Tobiasz
Duży wybór markowych produktów, polecam też sklep stacjonarny w Katowicach - Super
5 / 5
2017-02-16 13:47:16
Apoloniusz
Było małe opóźnienie z dostawą towaru, dlatego zadzwoniłem. Towar kupowali z zewnętrznego źródła i dostawca przysłał im towar drugiej jakości. Odesłali go i stąd to opóźnienie. Jestem zadowolony, bo dopilnowali, by towar był odpowiedniej jakości. Trochę szkoda, że to ja musiałem do nich dzwonić, ale wiem, że są zawaleni robotą - przeproszono mnie za zwłokę i jak tylko powiedziałem o jaki towar chodzi, już pan wiedział, że dzwonię ze Skawiny, bo byłem ostatni z tej "paczki zwrotów" :) Wyciągnęli wnioski i teraz będą oferować tylko w sklepie ten towar, żeby nie było problemów i żeby można sobie było go od razu przymierzyć/sprawdzić. Dodam, że tylko u nich jeszcze mogłem go zamówić. Przyszedł w ciągu tygodnia, gdzie indziej musiałbym czekać 3-4 tygodnie... Bardzo miły kontakt, profesjonalizm - polecam.
4 / 5
2017-02-16 11:25:57
Idzi
Wszystko super i gorąco polecam. Brakuje tylko opcji statusu zamówienia w koncie. Nie wiadomo czy zostało już wysłane czy nie. Ale kontakt mailowy wszystko wyjaśnił :) POLECAM!
5 / 5
2017-02-15 20:30:38
Malina
Polecam ten sklep. Fajne produkty w najniższych cenach.
5 / 5
2017-02-15 15:54:33
Róża
Great service, excellent price, fast delivery. Super!
5 / 5
2017-02-13 11:16:55
Bronisława
Polecam bardzo szybka wysyłka towar zgodny wszystko ok
5 / 5
2017-02-11 20:29:35
Lilianna
Godny zaufania Sklep internetowy! Pełen profesjonalizm. Szybka dostawa. Bardzo dobre warunki dostawy (cena). Z przyczyn leżących po mojej stronie (niedopasowanie butów narciarskich) dokonałam zwrotu. Zwrot środków nastąpił błyskawicznie na konto. Z ręką na sercu szczerze polecam!!!
5 / 5
2017-02-10 15:00:17
Stefan
bardzo szybko i swietny kontakt,
5 / 5
2017-02-09 17:09:10
Sofia
Rzetelnie ,szybko tak jak być powinno.
5 / 5
2017-02-09 11:26:02
Zofia
Super szybka wysylka. Wszystko ok
4 / 5
2017-02-08 14:55:24
Dorota
Z niezależnych od sklepu okoliczności przesyła dostarczona została pózniej
5 / 5
2017-02-08 11:57:08
Leszek
Super sklep, szybka wysyłka, niskie ceny
5 / 5
2017-02-08 10:15:44
Jarosław
Szybko, sprawnie. Produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2017-02-07 17:06:56
Izyda
Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem i zdjęciami, gorąco polecam zakupy
5 / 5
2017-02-07 16:47:34
Wera
Wszystko przebiegło pomyślnie i bardzo sprawnie.
5 / 5
2017-02-07 12:43:11
Franciszek
Dobry sklep, szybka wysyłka, polecam!
5 / 5
2017-02-07 10:07:37
Zygfryd
Zamówienie zrealizowane bezzwłocznie, towar zgodny z opisem
5 / 5
2017-02-03 16:51:42
Helena
Wszystko było super, byłam bardzo zadowolona z zakupu - towar zgodny z opisem, obsługa bardzo miła i pomocna. Szybki i łatwy kontakt ze sklepem.
5 / 5
2017-02-03 12:03:42
Paula
Polecam zakupy w tym sklepie:-)
4 / 5
2017-02-03 11:41:43
Krzysztof
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Jedynie czego mi brakowało, to informacji o wysłaniu przesyłki.
5 / 5
2017-02-02 17:40:04
Feliks
szybko , prawnie , 100% pozytyw , polecam
4 / 5
2017-02-02 17:16:26
Sofia
Wszystko OK , jedynie czas dostawy (4 dni) nieco dłuższy od deklarowanego (2 dni).
5 / 5
2017-02-02 14:59:19
Kornelia
Profesjonalna i szybka obsługa.
5 / 5
2017-02-01 12:24:38
Ludwik
Pierwszy raz korzystałem ale jestem zadowolony, bardzo dobre ceny.
5 / 5
2017-01-31 21:02:55
Iwo
Polecam wszystko przebieglo pomyslnie.
5 / 5
2017-01-30 13:21:44
Albert
Przed zakupem otrzymałem również poradę w doborze sprzetu przez telefon za co bardzo dziękuję.
5 / 5
2017-01-30 10:00:44
Kacper
Sklep oceniam bardzo wysoko , świetny kontakt bardzo dobra cena oraz za błyskawiczną realizację zamówienia , a dodatkowo dodam , że towar bardzo dobrze zapakowany MEGA POZYTYW . Szczerze POLECAM ten sklep.
5 / 5
2017-01-29 12:43:36
Marzena
Towar zgodny z opisem, atrakcyjna cena. Polecam
5 / 5
2017-01-28 11:32:25
Kamila
Miła obsługa, szybka realizacja, niska cena.
1 / 5
2017-01-27 19:24:11
Adrian
nie potrafią poprawnie wypisać faktury, brak kontaktu, wysłałem dwa zapytania
5 / 5
2017-01-26 12:03:17
Zofia
Dobry sklep. Szybka i bezproblemowa transakcja.
5 / 5
2017-01-26 11:55:36
Szymon
Profesjonalna obsługa. Miły kontakt z pracownikiem sklepu. Zadowolenie 100%. Polecam
5 / 5
2017-01-25 00:12:56
Apoloniusz
Jestem bardzo zadowolona właśnie o taka obsługę mi chodziło tylko w tym sklepie będę zamawiać produkty rowerowe
4 / 5
2017-01-20 19:46:27
Józefina
Jedynym minusem jest brak informacji na koncie o wysłaniu zamówienia. Plusem - darmowa wysyłka każdego zamówienia.Sklep oceniam bardzo wysoko. Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2017-01-20 12:34:11
Marcin
Profesjonalna ,miła obsługa ,duży wybór towarów ,i oczywiście serwis zasługuje na najwyższą ocenę świadcząc usługi szybko i kompetentnie. Pozdrawiam .
5 / 5
2017-01-20 08:49:50
Agata
Polecam towar ok, szybka dostawa!!
5 / 5
2017-01-18 21:50:14
Władysława
same superlatywy: darmowa dostawa, bardzo szybki czas dostawy
5 / 5
2017-01-18 11:12:01
Jan
Zamowiłem towar, następnego dnia był u mnie, bez problemu
5 / 5
2017-01-18 11:01:14
Piotr
Szykuje się na dłuższą współpracę i założę w sklepie konto. Cena sporo niższa niż w sklepie stacjonarnym.
5 / 5
2017-01-16 16:54:15
Zbigniew
Wszystko super z butami włącznie. Wielki POZYTYW
5 / 5
2017-01-16 14:50:30
Amelia
Bardzo dobry kontakt , szybko i profesjonalnie zrealizowane zamówienie.
3 / 5
2017-01-16 14:09:00
Konstancja
Dostawa sprawna i bezproblemowa. Niestety jeden artykuł został dostarczony w opakowaniu startym i zniszczonym, prawdę mówiąc wyglądał na używany. Niestety nie miałam czasu już go zwracać.
5 / 5
2017-01-16 10:52:57
Sławomir
Pozytywny sklep, dobry design strony, intuicyjny wybór, dobry system składania zamówienia, szybka wysyłka. Brak najmniejszych zastrzeżeń.
5 / 5
2017-01-16 10:20:48
Lesław
Szybko sprawnie i na temat.polecam.
5 / 5
2017-01-14 11:58:50
Anita
Szybko sprawnie i bezproblemowo
5 / 5
2017-01-12 16:22:37
Marian
Polecam. Bardzo szybka wysyłka, zero problemów.
5 / 5
2017-01-12 10:57:13
Monika
wszystko ok, zakupiłam sprzęt narciarski dla córki - miły kontakt, wszystko super załatwione :) Dziękuję
5 / 5
2017-01-11 22:37:41
Paweł
Przyjazny personel, szybka dostawa, towar 100% zgodny
1 / 5
2017-01-11 10:18:42
Cyprian
Sklep wystawia przedmioty których nie posiada. Zamawiasz, dostajesz potwierdzenie, że wszystko OK, wpłacasz pieniądze i .... czekasz ... Brak jakiegokolwiek kontaktu. Odezwali się dopiero jak zapytałem po dwu dniach co z moja przesyłką. A na zwrot pieniędzy jeszcze oczywiście czekam ... Porażka.
5 / 5
2017-01-08 18:59:22
Cecylia
Kontakt bardzo dobry -rzetelna i fachowa obsługa
1 / 5
2017-01-05 13:25:38
Sebastian
Witam zamówiłem narty które były dostępne w sklepie sprzedawca zapewniał że towar zostanie wysłany! drugiego dnia dzwoni sprzedawczyni i informuje że morze wysłać narty ale w innym kolorze jeden wielki kabaret powinni zmienić branże i występować na scenie z ani mru mru Nie polecam tego sklepu
5 / 5
2017-01-03 13:50:08
Wiesław
Wysyłka nastąpiła zaskakująco szybko, wszystko się zgadza
5 / 5
2017-01-01 18:50:04
Kamila
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie,towar zgodny z opisem.
5 / 5
2016-12-29 16:42:44
Mieczysław
Bez uwag jeśli chodzi o sklep, pełna satysfakcja.
4 / 5
2016-12-29 15:47:50
Jędrzej
OK. Brak informacji o statusie zamówienia, nadaniu paczki czy też o planowanym terminie dostawy przez kuriera.
5 / 5
2016-12-29 10:09:32
Tamara
sklep godny polecenia, towar zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2016-12-24 12:40:23
Krystyna
Bardzo merytoryczna telefoniczna pomoc przed zakupem butów Northwave. Dziękuję i polecam!
5 / 5
2016-12-22 11:47:23
Kaja
Profesjonalne podeście do klienta. Fachowa obsługa. Sklep godny polecenia!!!
5 / 5
2016-12-19 07:54:52
Teresa
Bardzo sprawna transakcja. Błyskawiczna wysyłka. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Wszystko sprawnie i profesjonalnie.
5 / 5
2016-12-18 17:47:37
Anastazja
Bardzo szybka, konkretna transakcja, towar w 100% zgodny z opisem.
1 / 5
2016-12-16 20:53:33
Bernard
beznadziejna obsługa dwa razy dzwoniłem z zapytanie co się dzieje z zamówionym towarem pan obiecywał, że oddzwoni brak jakiegokolwiek telefonu z ich strony nie polecam ich i nie skorzystam już z ich usług.
4 / 5
2016-12-12 10:24:44
Greta
W porządku, ale szkoda że nie ma możliwości zamówienia np. do paczkomatu. Tylko kurier jednej firmy. Do tego brak aktualizowanego na bieżąco statusu realizacji zamówienia u was na stronie.
5 / 5
2016-12-08 16:17:13
Klara
Wszystko w porządku. Kupowałam z bikershopu przez sklep Bike Concept z Łomianek, nawet o tym nie wiedząc :). Jedyny minus - nie dostawałam informacji na bieżąco co się dzieje z przesyłką. Minus więc bardziej dla BC niż bikershopu. Stąd 5* - dla bikershopu. Produkty dostarczone były nie naruszone i spełniały moje oczekiwania. Polecam.
5 / 5
2016-12-05 21:11:20
Eugeniusz
Fajna promocja na wybrany produkt.
4 / 5
2016-12-04 15:59:05
Norbert
Mogłoby być lepiej z informacjami/trackingiem paczki, poza tym wszystko ok, porządnie zapakowane, niska cena.
5 / 5
2016-12-03 19:12:00
Liza
zaważyła wysoka promocja na produkt.... bo stadnard mają drogi
1 / 5
2016-12-02 16:38:08
Adrian
Polecam omijać sklep szerokim łukiem.
1 / 5
2016-12-02 12:37:27
Barbara
hej, dokonalem zamowienia towaru na poczatku listopada- z 6 przedmiotów jeden nie został wysłany drugi pomylony. 15.11 zrobilem zwrot celem zmiany rozmiarów. i Bikershop milczy- cisza. nie odpisywanie na maile, a gdy dzwonie nikt nic nie wie. nie polecam sklepu internetowego .
5 / 5
2016-11-30 16:01:21
Emanuel
Fachowa obsługa, błyskawiczny kontakt z obsługą.
5 / 5
2016-11-20 16:37:43
Jadwiga
Pełna profeska,obsługa błysawiczna bez zbędnego zwlekania - POLECAM !
4 / 5
2016-11-19 16:09:32
Ludmiła
Zdecydowanie polecam ten sklep internetowy.
5 / 5
2016-11-18 17:03:39
Sylwia
Bardzo dobra obsługa i szybka wysyłka. Na pewno czesciej bede robił zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2016-11-18 15:33:15
Renia
Towar zgodny z opisem (na "-" jakość zdjęć na stronie, są tragicznie niskiej rozdzielczości co zdecydowanie nie zachęca do zakupu). Przesyłka szybka i darmowa. Polecam.
5 / 5
2016-11-10 23:37:38
Liwia
Świetny kontakt telefoniczny z obsługą sklepu. Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
5 / 5
2016-11-10 21:00:14
Henryk
Świetny towar, szybka dostawa.
4 / 5
2016-11-10 15:58:57
Beata
Generalnie nie mam zastrzeżeń aż do teraz. Czekam od ponad tygodnia na przesyłkę. Póki co zero informacji o stanie zamówienia. Nawet nie wiem czy wysłali.
4 / 5
2016-11-04 19:42:19
Kazimierz
Często pudełka (produktu) są w złym stanie a zabezpieczenie ich też nie najlepsze ale można się dogadać z konsultantem bez problemów. Można kupić towar bardzo tanio.
5 / 5
2016-11-03 16:04:40
Filip
Profesjonalna obsługa, dobry kontakt
5 / 5
2016-11-03 15:55:02
Wacław
Profesjonalnie, ciekawe promocje, bezproblemowe zakupy, darmowa przesyłka, szybka dostawa
5 / 5
2016-11-01 14:58:11
Renia
Zaskakujaco rzetelns obsluga i keszcze bsrdziej zaskakujace niskie ceny.
4 / 5
2016-10-31 17:26:01
Greta
Towar zgodny z opisem. niewielkie uszkodzenie przedmiotu, nie wynikające z transportu.
4 / 5
2016-10-27 00:17:40
Wiesław
stronka spoko, tylko strasznie zmula i ogólnie interface nie zupełnie przyjazny( po wybraniu produktu i powrocie do wczesniejszego menu wszystkie filty znikają i trzeba ładować je od nowa co trwa chwilę. ale miałem sporo samozaparcia zeby w koncu kupic sobie te rzeczy po kilku dobrych latach bez zakupów)
5 / 5
2016-10-26 11:01:22
Łucjan
Bardzo korzystne ceny. Polecam
5 / 5
2016-10-26 08:44:38
Konstanty
wyjątkowo szybkie szybkie i bezproblemowe zakupy.
5 / 5
2016-10-25 10:34:17
Leopold
to już nie pierwsze zakupy w tym sklepie i za każdym razem pełen profesjonalizm
5 / 5
2016-10-21 18:50:24
Paweł
Ekspresowa wysyłka, bezproblemowe zakupy
3 / 5
2016-10-20 10:17:38
Henryk
Pomimo długiej i owocnej współpracy ze sklepem (wiele zakupów) i wcześniejszego dużego zadowolenia. Tym razem muszę zmienić wysokość oceny jaką wystawiam temu sklepowi. A dotyczy to nie pełnej dostawie zamówionych rzeczy. Część dostałem a część nie, pomimo interwencji i zapewnieniu pracownika że towar zostanie wysłany na drugi dzień do tej pory go nie dostałem. Mimo wszystko cierpliwie czekam na realizację całości zamówienia i ciekaw jestem czy za dodatkową paczkę będę musiał zapłacić koszty przesyłki. Ps. Numer mojegoPaweł zamówienia to 2001436
5 / 5
2016-10-19 20:12:42
Gerard
Ciekawe produkty, fajne promocje, szybka wysyłka. Szczerze polecam.
5 / 5
2016-10-13 10:31:18
Ryszard
Zakup i dostarczenie towaru zostało zrealizowane w sposób idealny. Sprzedawca godny polecenia.
5 / 5
2016-10-12 13:19:18
Igor
Szybko i profesjonalnie, zdecydowanie polecam.
5 / 5
2016-10-12 10:14:39
Zbyszko
Buty otrzymałem po 2 dniach, niestety okazały się za małe. Procedura odstąpienia od umowy trwała 7 dni licząc od momentu wysłania towaru firmą kurierską do otrzymania zwrotu pieniędzy. Sam sklep oceniam bardzo dobrze, świetny kontakt z klientem, profesjonalne podejście. Polecam
5 / 5
2016-10-09 19:35:04
Aniela
Nie mam żadnych zastrzeżeń.

Rzetelne opinie o Bikershop.pl