Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BikeSalon.pl

BikeSalon.pl Opinie 4.4 (110)

Ostrobramska 38b
04-193
Warszawa
500502050
opinie BikeSalon.pl
4.4
110
Opinii

Dobrze

4 / 5
2020-01-16 15:44:42
Witold
Sklep z szerokim asortymentem i dobrymi cenami. Niestety pudełko, w które zapakowany jest towar wygląda tragicznie. Przez to ma się wrażenie, że towar nie jest nowy.
5 / 5
2020-01-12 09:52:25
Bogdan
Polecam! Wszystko w nalezytym porzadku!
5 / 5
2020-01-03 12:24:16
Daria
BARDZO DOBRZE POLECAM - dostarczenie przesyłki przebiegło bez zarzutu. Produkt dotarł do mnie szybko. Paczka była nienaruszona.
4 / 5
2020-01-02 21:21:52
Emilia
Bardzo szeroki wybór i atrakcyjne ceny. Szkoda, ze rolki przyszly w bardzo zniszczonym pudelku (a nie kupowalem najtanszych tylko towar za 1000 zl). Pierwsze wrazenie otwierajac tak swatygowane pudlo jest slabe.
3 / 5
2019-10-23 10:48:32
Michalina
Trzeci dzień czekam na przesyłkę, żadnych informacji o paczce czy została wysłana i na jakim etapie jest🙁
5 / 5
2019-10-11 15:38:30
Tamara
Pełen profesjonalizm szybka wysyłka, dobry kontakt, towar zgodny z opisem.
2 / 5
2019-09-27 14:40:53
Weronika
Sklep poinformował mnie po 3 dniach czekania na wysyłkę , że nie ma towaru na stanie i może mi zwrócić pieniądze, lub mogę kupić inny produkt. Niestety towar miał być na prezent, przez co czas oczekiwania był bardzo ważny.
3 / 5
2019-09-16 14:05:59
Sylwia
Sklep na stronie deklarował wysyłkę w tym samym dniu, jeśli zamówienie zostanie złożone do 12, niestety, rower, który był na stanie wysłano po trzech dniach, po monicie telefonicznym. Rower miał być po serwisie zerowym, czyli między innymi po regulacji hamulców i przerzutek, niestety, hamulce do tej pory strasznie piszczą... Poza tym rower miał kilka rysek. Pewnie byłby pingpong, czyja to wina, dostawcy czy sklepu, więc daliśmy sobie spokój. Plus to atrakcyjna cena.
5 / 5
2019-09-02 13:36:48
Mariusz
Wszystko OK. Rower dobrze zabezpieczony. Wysyłka błyskawiczna, informacje mailem o wysyłce.
1 / 5
2019-08-19 15:27:44
Tadeusz
beznadzieja wystawiają rzeczy do sprzedania których nie mają

Rzetelne opinie o BikeSalon.pl