Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BikeSalon.pl

BikeSalon.pl Opinie 4.4 (110)

Ostrobramska 38b
04-193
Warszawa
500502050
opinie BikeSalon.pl
speedtest
4.4
110
Opinii

Dobrze

4 / 5
2020-01-16 15:44:42
Witold
Sklep z szerokim asortymentem i dobrymi cenami. Niestety pudełko, w które zapakowany jest towar wygląda tragicznie. Przez to ma się wrażenie, że towar nie jest nowy.
5 / 5
2020-01-12 09:52:25
Bogdan
Polecam! Wszystko w nalezytym porzadku!
5 / 5
2020-01-03 12:24:16
Daria
BARDZO DOBRZE POLECAM - dostarczenie przesyłki przebiegło bez zarzutu. Produkt dotarł do mnie szybko. Paczka była nienaruszona.
4 / 5
2020-01-02 21:21:52
Emilia
Bardzo szeroki wybór i atrakcyjne ceny. Szkoda, ze rolki przyszly w bardzo zniszczonym pudelku (a nie kupowalem najtanszych tylko towar za 1000 zl). Pierwsze wrazenie otwierajac tak swatygowane pudlo jest slabe.
3 / 5
2019-10-23 10:48:32
Michalina
Trzeci dzień czekam na przesyłkę, żadnych informacji o paczce czy została wysłana i na jakim etapie jest🙁
5 / 5
2019-10-11 15:38:30
Tamara
Pełen profesjonalizm szybka wysyłka, dobry kontakt, towar zgodny z opisem.
2 / 5
2019-09-27 14:40:53
Weronika
Sklep poinformował mnie po 3 dniach czekania na wysyłkę , że nie ma towaru na stanie i może mi zwrócić pieniądze, lub mogę kupić inny produkt. Niestety towar miał być na prezent, przez co czas oczekiwania był bardzo ważny.
3 / 5
2019-09-16 14:05:59
Sylwia
Sklep na stronie deklarował wysyłkę w tym samym dniu, jeśli zamówienie zostanie złożone do 12, niestety, rower, który był na stanie wysłano po trzech dniach, po monicie telefonicznym. Rower miał być po serwisie zerowym, czyli między innymi po regulacji hamulców i przerzutek, niestety, hamulce do tej pory strasznie piszczą... Poza tym rower miał kilka rysek. Pewnie byłby pingpong, czyja to wina, dostawcy czy sklepu, więc daliśmy sobie spokój. Plus to atrakcyjna cena.
5 / 5
2019-09-02 13:36:48
Mariusz
Wszystko OK. Rower dobrze zabezpieczony. Wysyłka błyskawiczna, informacje mailem o wysyłce.
1 / 5
2019-08-19 15:27:44
Tadeusz
beznadzieja wystawiają rzeczy do sprzedania których nie mają
3 / 5
2019-08-02 12:53:34
Wiktoria
Sklep powinien informować że towar pochodzi z wystawy i ma ślady użytkowania oraz że brakuje opakowania firmowego.
1 / 5
2019-07-19 07:40:48
Brygida
Jednym zdaniem totalne nieporozumienie Towar zaplacony niedostarczony do dzisiaj Niepolecam
5 / 5
2019-05-14 19:52:24
Krystian
Szybko, sprawnie. Towar w konkurencyjnych cenach.
5 / 5
2019-03-30 22:30:13
Teresa
Rewelacja.Sklep godny polecenia.Paczka doszla blyskawicznie.
1 / 5
2018-11-30 11:16:14
January
Mijają prawie trzy dni i nic żadnej informacji.
5 / 5
2018-11-27 11:25:35
Ludwik
Towar wysłany błyskawicznie. Paczka zawieruszyła się w magazynach DPD ale dotarła.
5 / 5
2018-11-15 13:02:46
Sofia
Wszystko tak jak powinno być.
4 / 5
2018-11-04 21:56:25
Malina
Pomimo drobnych problemow z zamowieniem, sklep stanal na wysokosci zadania. Bardzo szybko ogarneli brakujaca czesc i przyslali ja na wlasny koszt. Duzy +.
1 / 5
2018-11-02 19:47:36
Karolina
Złożyłam zamówienie za pobraniem. Czekałam na dostawę w ciągu 24h. Niestety paczka została wysłana dopiero po moim mailu z zapytaniem o to, co sie dzieje z moim zamówieniem po 3 dniach. Znowu oczekiwałam kuriera. Niestety rower został wysłany pod inny adres niz mój, ten który podałam w zamówieniu. Napisałam w tej sprawie mail. Niestety nie było reakcji na ten i moje kolejne maile.
5 / 5
2018-09-20 10:20:58
Róża
Cześć jestem bardzo zadowolony z zakupu dobry towar w rozsądnej cenie super że jest opcja zamòwienia i wysłania z tej samej filji ze sklepu w warszawie polecam ten sklep jest szeroki wybòr jestem zadowolony pozdrawiam.
5 / 5
2018-05-23 09:49:54
Judyta
Towar zgodny z oczekiwaniami. Wszystko bez problemu. Polecam.
3 / 5
2018-05-07 13:58:16
Bartosz
Towar brudny, popękane pudełko...szukałem śrób mocujących po całej paczce, bo opakowanie było popękane. Posiadam zdjęcia paczki to otwarciu - dramat.
5 / 5
2018-05-02 11:02:02
Marina
Świetny kontakt, błyskawiczna realizacja.
5 / 5
2018-04-24 15:23:14
Joanna
Profesjonalnie, kompetentne,miło i slutecznie
1 / 5
2018-04-23 22:17:24
Julianna
Super. Świetny rower, dobrze zapakowany. Bardzo dobry kontakt ze Sprzedawcą, który oddzwonił i udzielił wszystkich informacji. Dodatkowo bardzo życzliwy i uprzejmy.
4 / 5
2018-04-06 12:28:41
Grzegorz
Było by 5 gwiazdek gdyby nie błąd jednego niekompetentnego jełopa który zamiast do paczkomatu w Kielcach nadał ją do paczkomatu w Koszalinie zaraz po mailu od Inpost skontaktowałem się ze sklepem obiecali że nadają nową paczkę tak się też stało ale kilka dni jestem w plecy
5 / 5
2018-02-10 13:39:08
Wieńczysła
Rewelacyjna, bardzo pomocna obsługa. Fachowe doradztwo. Szczerze polecam.
5 / 5
2018-01-05 15:15:55
Fryderyka
Super sklep, na pewno zrobię tam kolejne zakupy. Obsługa rewelacja, bardzo pomocna.
5 / 5
2017-12-19 15:33:07
Konstancja
Awesome store for bikes. Nice staff and prompt delivery. Highly recommended!
3 / 5
2017-11-27 12:06:47
Zbigniew
Ocena byłaby wyższa gdyby nie fakt, że rower otrzymałem z zarysowaną ramą oraz ze scentrowanymi oponami. Scentrowanie jest na tyle duże, że uniemożliwia komfortową jazdę, dodatkowo negatywnie wpływa na piasty- opony do wymiany.
4 / 5
2017-11-03 19:40:32
Bożena
profesjonalizm,rzetelna obsługa
1 / 5
2017-11-02 16:25:23
Ireneusz
Czekałem zgodnie z zapisem 24h, ale się nie doczekałem, fatalne podejście do klienta, który chce wydać na rower 9.500 zł
5 / 5
2017-11-01 14:00:33
Alina
Świetna obsługa, gorzej z obsługa przez pocztę polska
5 / 5
2017-10-30 11:58:19
Hubert
Firma godna polecenia prede wszystkim z uwagi na Pana Aleksandra który: -jest świetnym specem i doradzić potrafi jak nikt inny - ma głowę na karku i potrafi zorganizować wszystko łącznie z transportem tak aby nie zawieść klienta - przygotowanie roweru : pierwsza klasa - pakowanie zabezpieczenie, zadzwonił zapytał co i jak sobie życzę i tak zrobił Podsumowując: wielu mogli by się od niego uczyć - facet któremu można zaufać bo z pewnością Was nie zawiedzie
5 / 5
2017-10-27 12:11:42
Iwo
Wszystko ok. Bardzo dobry kontakt. Dobra cena. Rower swietnie zabazpieczony do transportu. Wszystko poskrecane i wyregulowane. Pozostaje do przykrecenia kolo, kierownica i pedaly.
1 / 5
2017-09-04 11:45:36
Radosław
Negatywnie, zakupiłem okulary przneciwsłoneczne i przez niedbałość personelu otrzymałem tylko etui bez okularów.
5 / 5
2017-08-24 10:22:17
Konstancja
towar zgodny z zamowieniem przesylka ,przyszla w terminie zapewnianym przez sklep nie mam zadnych zastrzezen goraco polecam sklep znajomym
5 / 5
2017-08-10 14:33:55
Karol
Pełen profesjonalizm zapewniający nawet wybrednym klientom satysfakcję!
5 / 5
2017-08-06 14:38:39
Dariusz
Moja ocena jest pozytywna, jestem stałym klientem , plusem jest również serwis rowerowy. POLECAM
4 / 5
2017-07-27 18:46:56
Janina
Bardzo fajna współpraca , polecam
5 / 5
2017-07-11 19:46:30
Izolda
Szybka i sprawna realizacja zamówienia.Polecam.
5 / 5
2017-06-27 02:11:44
Kacper
Kontakt jest, wysylka szybko jest, cena tylko czasami potrafi zaskoczyć
5 / 5
2017-06-23 13:00:47
Aleksandra
Rewelacyjna skuteczna i przemiła współpraca. Polecam!!!
5 / 5
2017-06-20 13:53:12
Oliwia
Realizacja zamówienia przebiegła bezproblemowo.
5 / 5
2017-06-12 11:23:00
Halina
Szybka wysyłka, doskonały kontakt ze strony sklepu.
5 / 5
2017-05-23 16:56:06
Zenon
Polecam. Szybka dostawa, towar zgodny z opisem, dobry kontakt.
3 / 5
2017-05-01 12:50:56
Mieczysław
Zamówienie zostało złożone w sklepie internetowym na 3 rzeczy (jeździk puky, kask i płyn). Wszystkie były oznaczone jako dostępne w Warszawie od ręki (zależało nam na czasie i w związku z tym odbiorze osobistym). Jak się okazało kask był jednak w drugim sklepie w Gdańsku i musieli go sprowadzać, co zajęło 3 dni robocze. Przy odbiorze okazało się również, że zamówiony jeździk nie jest nowy (rozłożony i w fabrycznym opakowaniu) tylko jest rowerkiem wystawowym, noszącym ślady użytkowania ( w tym zarysowania siodełka). Oczywiście w sklepie nie było innego egzemplarza... Po długiej dyskusji obsługa sklepu zaproponowała 10% rabatu na jeździk... Podsumowując, jako sklep internetowy sprzedawali używany jeździk zamiast nowego oraz nie mają rzeczy na stanie, które są określone jako dostępne w 24h...
4 / 5
2017-04-16 07:41:23
Benedykt
Sklep spełnił moje oczekiwania- towar czekał na mnie w w wyznaczonym przeze mnie dniu. Bardzo miła i fachowa obsługa zostałem bardzo miło potraktowany jako Klient. Z uwagi na tak fachowe podejście do mnie jako Klienta jestem przekonany, że to nie były jedyne zakupy w tym sklepie. Serdecznie polecam Bikesalon.
1 / 5
2017-03-31 11:52:07
Stefan
Jedno wielkie ROZCZAROWANIE. Możliwe terminy dostaw i realizacji zamówienia mają się NIJAK do prawdy i rzeczywistych możliwości sklepu. Nie polecam!
5 / 5
2017-02-16 11:48:30
Liza
Szybko sprawnie. Kask rewelacyjny
5 / 5
2017-01-03 09:44:05
Antonina
Wszystko ok, cena roweru Puky 16' BEZKONKURENCYJNA! Kontakt mailowy raczej dla cierpliwych... może kiedyś, w końcu, dowiem się po ilu dniach naliczane są punkty w ich programie lojalnościowym :-)
5 / 5
2016-12-13 14:05:29
Felicja
bezproblemowa realizacja zamówienia-polecam
5 / 5
2016-12-10 10:52:22
Wiktoria
Bardzo dobry sklep i kontakt z klientem polecam ich szczerze gdyż są bardzo fachowi oraz rzeczowi potrafią sprzedać rowery po konkurencyjnej cenie i dorzucić jakieś bonusy. Zakupy u nich to prawdziwa przyjemność!
5 / 5
2016-10-15 14:55:44
Marian
kupiłem to co chciałem w naprawdę dobrej cenie
5 / 5
2016-10-13 13:37:52
Nastazja
Polecam, indywidualne podejście do klienta.
5 / 5
2016-10-05 16:47:42
Lesław
Bardzo miła obsługa, doradztwo. Zachęcam do zakupów inne osoby
4 / 5
2016-09-22 10:08:54
Kacper
Rzetelny i solidny sprzedawca...mogę polecić każdemu zainteresowanemu zakupem
5 / 5
2016-09-16 11:45:23
Stanisława
Super, sprawnie szybko, dobry kontakt
5 / 5
2016-06-26 07:05:05
Wacław
Sklep internetowy jest dobrze zrobiony: wyszukiwarka, wybór promocji czy wyprzedaży albo rzeczy z innych kategorii.
5 / 5
2016-06-21 11:34:10
Jędrzej
Szybko, profesjonalnie, prokliencko
3 / 5
2016-06-09 09:48:56
Magda
Wprawdzie nie otrzymałam zamówionego towaru, ale kontakt ze sklepem był bardzo dobry, a pieniądze zostały mi zwrócone błyskawicznie - znacznie szybciej, niż się tego spodziewałam.
3 / 5
2016-05-11 10:11:30
Jonatan
Realizacja zamówienia przebiegła szybko i bez problemów, natomiast w domu okazało się, że produkt jest wybrakowany-fotelik rowerowy nie miał podnóżków, które powinny być w zestawie :/
5 / 5
2016-05-05 11:53:43
Natasza
Rzeczowy, profesjonalny ale i bardzo miły kontakt. Polecam
5 / 5
2016-04-22 09:43:03
Patrycja
Szybko sprawnie i profesjonalnie
5 / 5
2016-04-15 10:19:41
Genowefa
Bardzo dobry towar, kontaktowy sprzedawca:)
5 / 5
2016-04-13 18:33:17
Alfred
Super obsługa! Goraco polecam
5 / 5
2016-03-07 09:11:37
Agnieszka
Dobre ceny, szybka dostawa, opcja darmowej dostawy. POLECAM !!!
5 / 5
2016-03-05 10:41:51
Michał
Dobry sklep duży wybór rowerów i akcesoriów do nich.
5 / 5
2016-02-22 10:36:39
Robert
Z przyczyn technicznych salonu , termin dostawy przedłużył się o kilka dni. Zi zamówionego i otrzymanego towaru jestem zadowolony.
4 / 5
2016-02-21 15:17:31
Angelika
Fajny sklep z kompetentnym personelem
5 / 5
2016-01-12 10:13:44
Kajetan
Świetny sklep - wysyłka ekspres. Super podejście do klienta.
5 / 5
2015-12-03 10:16:56
Zygfryd
Profesjonalna i bardzo miła obsługa, świetni doradcy
5 / 5
2015-11-20 09:14:36
Liza
Miły kontakt telefoniczny, profesjonalna obsługa. Nie mam żadnych zastrzeżeń, a wręcz przeciwnie. Towar solidnie zapakowany, zgodny z opisem.
5 / 5
2015-11-17 14:43:26
Urszula
Atrakcyjne ceny i fachowość.
5 / 5
2015-10-05 11:28:01
Miłosz
Szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt ze sklepem i atrakcyjne ceny :)
4 / 5
2015-09-21 12:05:51
Matylda
wysyłka w ciągu 48h a nie jak deklarują na stronie 24h, poza tym wszystko bardzo dobrze
5 / 5
2015-09-15 19:32:24
January
Korzystałem po raz pierwszy i na pewno nie ostatni. Przede wszystkim wielki plus za kontakt. Sklep oferuje dużo różnych rabatów i zniżek. Towar jest zgodny z opisem, porządnie zapakowany, działa świetnie. Pełen Profesjonalizm. Polecam!!!
3 / 5
2015-09-03 18:10:15
Celina
poruszanie się po ich stronie jest fatalne , skomplikowane i ogólnie promocje są mało kuszące
5 / 5
2015-07-06 11:47:54
Radosław
Sklep popełnił błąd w opisie produktu na stronie internetowej za co zostałem przeproszony i mogłem zrezygnować z kupna towaru lub skorzystać z rabatu 200zł. Wybrałem to drugie i jestem bardzo zadowolony. Polecam
5 / 5
2015-06-30 07:01:02
Marcel
Super sprawna i profesjonalna obsługa
5 / 5
2015-06-13 09:14:05
Genowefa
Bardzo udane zakupy, polecam ten sklep.
5 / 5
2015-05-29 07:04:29
Włodzimierz
Szybka i sprawna obsługa,krótki termin realizacji,polecam!!!
5 / 5
2015-05-07 09:07:12
Zbyszko
Od czasu mojego pierwszego zakupu w tym sklepie, wchodzę tu zawsze, kiedy poszukuję czegoś z branży sportowej. Zawsze, bo w sklepie mają naprawdę dobre ceny, bardzo konkurencyjne w stosunku do innych sklepów, a w sytuacji, kiedy gdzie indziej jest wyższa cena - są elastyczni i potrafią swoją cenę dopasować tak, aby zachęcić do kupna właśnie u nich. Do tego fajny system rabatowy, karta stałego klienta już od pierwszego zakupu. Naprawdę warto promować sklepy, które faktycznie starają się o klienta. Dzięki Bikesalon.pl i do następnych zakupów :-)
5 / 5
2015-03-28 16:13:40
Jędrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-25 14:29:20
Anita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-18 11:26:30
Wera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-11 18:22:10
Longin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-05 20:42:27
Felicjan
Zakup bardzo udany, dodatkowo dostałem kartę rabatową, którą od razu można było użyć. Na mały minus: po dostarczeniu towaru sklep nie odpowiedział na moje pytanie dotyczące roweru, które zadałem przez formularz kontaktowy. Ogólnie polecam.
5 / 5
2014-12-29 14:30:39
Bogdan
tak powinno być wszędzie. bardzo dobra komunikacja ze sklepem, zakupiony sprzęt zgodny z opisem i dostarczony ekspresowo!
5 / 5
2014-12-10 19:59:04
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-15 10:45:37
Sylwia
Świetne podejście do klienta. Konkretne, rzeczowe i profesjonalne informacje dotyczące produktu.
5 / 5
2014-02-06 23:32:21
Wiesław
Jest to zdecydowanie jeden z najlepszych sklepów, w jakich robiłem zakupy. Mogę z pełną odpowiedzialnością za moje słowa polecić bikesalon innym kupującym, ja na pewno będę regularnie korzystał z ich oferty.
5 / 5
2014-02-06 12:30:31
Stanisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam aczkolwiek następny zakup trochę się wlecze a zamówiłem te n sam produkt o innych wymiarach
5 / 5
2014-01-27 16:45:20
Bartosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-22 15:05:06
Gustawa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-16 12:24:00
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-12 17:19:00
Eugeniusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Szybko i sprawnie.Towar zgodny z opisem.Cena najniższa w necie
5 / 5
2014-01-06 10:03:27
Karolina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-12-27 14:12:21
Eliza
Tranzakcja powyżej deklarowanego terminu. Warto jednak było poczekać z powodu przystępnej ceny.
5 / 5
2013-12-22 23:54:36
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Polecam.
5 / 5
2013-11-21 14:53:45
Dymitr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-15 14:32:09
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar mógłby być jednak lepiej zabezpieczony do wysyłki - oryginalne opakowanie produktu zostało lekko uszkodzone podczas transportu. Ma to być prezent, więc...
5 / 5
2013-11-01 08:54:57
Waldemar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-23 09:50:45
Romuald
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-02 11:32:34
Leon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-27 12:11:32
Nadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam każdemu. Gdyby w czasach Zbyszka z Bogdańca istniał bikesalon rycerze nie jeździli by konno a rowerami kupionymi w tym sklepie.
5 / 5
2013-09-20 19:53:26
Maria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-17 17:37:06
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-09-11 23:35:43
Jan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-31 18:20:19
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o BikeSalon.pl