Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Bikestacja

Bikestacja 1.4 (35)

Dolne Młyny 78
59-700
Bolesławiec
757322093
1.4
35
Opinii

Źle

1 / 5
2020-01-17 08:35:07
Szymon
Nie polecam, towar otrzymałem w nieoryginalnym opakowaniu, w dodatku niekompletny i lekkimi uszkodzeniami. Na wiadomości z reklamacją odpowiadają z tygodniowym opóźnieniem lub w ogóle. Nigdy nie miałem podobnej sytuacji. Raz jeszcze nie polecam tego sklepu. Oni nawet nie potrafią wystawić faktury poprawnie. Kontakt z właścicielem jest ale na zasadzie, tak zrobimy, tak wymienimy, tak odezwiemy się. W dodatku to co dyskwalifikuje sklep to fakt, że zmieniają opis przedmiotu już po zakupie. Po prostu szok w jaki sposób traktują klienta.
1 / 5
2019-10-29 18:24:34
Dominik
Zdecydowanie nie polecam. W żadnym innym sklepie internetowym nie spotkałem się dotychczas z tak nieprofesjonalnym podejściem do klienta. Po zamówieniu i opłaceniu, dopiero po 4 dniach roboczych dostałem informację, że system błędnie pokazywał jeden z produktów jako dostępny. Po mojej odpowiedzi, czekałem kolejne 2 tygodnie na wysyłkę, a zwrot za produkt niedostępny ok. 3,5 tygodnia. Dodatkowo zamiast końcówek pancerzyków dostałem końcówki linek. Przy tym mizerny kontakt - czekanie kilka dni na odpowiedź, w tym zapewnienia, że towar zostanie wysłany, lub zwrot zostanie zrobiony i znowu brak reakcji. Całe szczęście, że zamawiałem części, które nie były mi potrzebne natychmiast.
1 / 5
2019-05-24 12:11:41
Oleg
Zdecydowanie odradzam sklep! Zamówiłem produkty, które były ze statusem "dostępne". Po 3 dniach braku informacji o wysyłce zadzwoniłem do sklepu, gdzie dostałem informację, że jeden z zamówionych produktów nie jest już dostępny, a na kolejny "czekają". Termin wysyłki przekładany był dwukrotnie, aż ostatecznie zamówienie (bez produktu którego się nie doczekałem i w konsekwencji z niego zrezygnowałem) dotarło do mnie po 1,5 tygodnia od zamówienia! Przypomnę, że zamówiłem produkty dostępne. Dłuższy czas oczekiwania na dostawę mają chyba tylko paczki z Chin! Obsługa klienta fatalna - brak możliwości dodzwonienia się, szczątkowy kontakt mailowy, konsultanci nieuprzejmi. Ani raz nie usłyszałem słowa przepraszam, obiecana w rozmowie telefonicznej rekompensata niedogodności oczywiście do mnie nie dotarła. To pierwsze i ostatnie zakupy w tym sklepie!
1 / 5
2019-05-14 23:07:03
Greta
Dawno temu to było miejsce wzorowe. Od długiego czasu to [...]. Nie polecam. Wystawiają towar, którego nie posiadają i nie raczą o tym poinformować. Po interwencji nagle przyszedł mail, że błędnie system oznaczył dostępność !!! Bzdura! Towar nadal widnieje jako dostępny. ***** i [...]. OMIJAĆ. To już od kilku lat nie jest ta sama obsługa i jakość.
1 / 5
2019-04-10 11:15:25
Oliwier
ten sklep to żart. strona wprowadza w błąd informując o dostępności towaru, którego nie mają. dostałem maila informującego o braku dostępności towaru, którego... nie zamawiałem. mojego, co za zbieg okoliczności, też nie mają. po anulowaniu mojego zamówienia towar wciąż wisi jako dostępny, wciąż można go zamówić. czyli towarzystwo ma kompletnie wywalone na klientów, system, braki etc. pod żadnym pozorem nie zamawiajcie tam z płatnością z góry! szkoda nerwów.
5 / 5
2019-01-22 18:32:38
Julian
Maja najlepsze ceny w Polsce. Słyszałem różne opinie o tym sklepie, ale ja tam jestem zadowolony bo na koniec i tak liczy sie tylko jedno - cena :)
1 / 5
2018-11-17 21:48:46
Mateusz
Od pół roku czekam na zwrot pieniędzy od sklepu. Niestety - bezskutecznie.
1 / 5
2018-11-02 09:19:22
Helena
NIE POLECAM. Sklep naciąga klientów na produkty których nie ma w sprzedaży, choć widnieją w systemie jako dostępne. Pomimo ponaglenia nadal nie oddali wpłaconych pieniędzy. Żenada i tyle.
1 / 5
2018-08-03 13:10:06
Przemysław
Od jakiegoś czasu, mniej więcej od roku bikestacja.pl stał się zakałą polskiej sprzedaży internetowej w branży rowerowej. Myślałem że niepochlebne opinie, które pojawiały się w internecie spowodują że szefostwo wyciągnie wnioski. Ale nadzieja umarła, rozbiła się jak cienka szklanka na marmurze. Oczywiście towar w momencie zakupu widnieje że jest dostępny, po czym za kilka dni ktoś nawiązuje kontakt i stwierdza że nie można zrealizować zamówienia ponieważ artykuł jest niedostępny i nie wiadomo kiedy będzie dostępny u dystrybutora. Myślę że jak się prowadzi taki biznes to należy klienta szanować a nie tylko obdarowywać go grzecznymi słówkami a to co jest istotą sprawy w handlu traktować marginalnie. Na pewno to był kontrolny ale i ostatni zakup mój w tym sklepie a i Wam odradzam. NIE POLECAM!!! PO RAZ KOLEJNY DUŻY ZAWÓD. RADZĘ WAM OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM TEN TZW. SKLEP.
1 / 5
2018-07-03 10:26:49
Kajetan
Po 15 dniach od złożenia zamówienia nadal brak towaru, niemożliwością jest dodzwonienie się, brak kontaktu email, jedynie co to nagle dostałem fakturę korektę, mniemam że zwrócą mi kaskę, zero wyjaśnienia, zero kontaktu.