Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Bikestacja

Bikestacja Opinie 3.8 (132)

Dolne Młyny 78
59-700
Bolesławiec
757322093
opinie Bikestacja
speedtest
3.8
132
Opinii

Dobrze

5 / 5
2022-11-03 14:29:40
Mariusz
Wszystko zgodnie z opisem dostarczone w przeciągu trzech dni. Polecam sklep.
5 / 5
2022-09-02 03:10:07
Radek
Towar zgodny z opisem, wysłany szybko, sprzedawca skontaktował się proponując alternatywne opcje produktu żeby przyspieszyć dostawę - dzięki!
5 / 5
2022-07-24 03:54:08
Damian
ok ,szybka wysyłka
1 / 5
2022-07-19 02:54:20
Wojtek
Dawniej, jeden z pierwszych sklepów gdzie szukałem części. Teraz - jeden z wielu praktykujących bałagan magazynowy. Kupiłem opony. Oczywiście zielony znacznik czyli na stanie. Po 5 dniach ciszy anulowanie zamówienia. Oczywiście zwrot kasy, ale jeszcze nie wpłynęła. Stracony tydzień czasu, zablokowane środki na co najmniej tydzień, nerwy. Może to nadal dobry sklep, ale zamawiając upewniajcie się co do dostępności towaru. Znaczniki można sobie...
5 / 5
2022-07-06 11:38:55
kszyh
Opony Continental Terra Hardpack są super. Dzięki za szybką wysyłkę i dostawę.
5 / 5
2022-06-01 04:14:14
Robert
Kompetentnie, sprawnie i szybko zrealizowane zamówienie.
5 / 5
2022-05-26 15:46:32
Agata
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, towar zgodny z opisem
5 / 5
2022-04-19 14:01:39
Ewa
Szybka realizacja. Towar zgodny z opisem. Polecam
1 / 5
2022-02-23 14:40:02
Krzysztof
Masakra towar w promocji, którego nie ma. Brak kontaktu dopiero po upomnieniu się o towar stwierdzają, że brak. Nie Polecam
1 / 5
2022-02-23 14:39:48
Krzysztof
Masakra towar w promocji, którego nie ma. Brak kontaktu dopiero po upomnieniu się o towar stwierdzają, że brak. Nie Polecam
1 / 5
2022-02-23 14:39:12
Krzysztof
Masakra towar w promocji, którego nie ma. Brak kontaktu dopiero po upomnieniu się o towar stwierdzają, że brak. Nie Polecam
1 / 5
2022-02-23 14:39:11
Krzysztof
Masakra towar w promocji, którego nie ma. Brak kontaktu dopiero po upomnieniu się o towar stwierdzają, że brak. Nie Polecam
5 / 5
2021-12-10 16:36:00
Jola
Przemiła obsługa sklepu
5 / 5
2021-12-10 16:34:31
Dawid
Profesjonalna obsługa klienta!
5 / 5
2021-12-10 16:33:55
Krzysztof
Super obsługa
5 / 5
2021-10-19 08:34:45
VICTOR
Rewelacyjna obsługa, błyskawiczna wysyłka - absolutnie polecam. Świetna robota :)
5 / 5
2021-07-21 05:26:25
Marek
wszystko ok!
5 / 5
2021-07-21 05:25:51
Edyta
Szybka wysyłka i super ceny
1 / 5
2021-06-30 05:10:44
Robert
Zamówiłem część w sklepie internetowym z informacja o wysyłce 2-5 dni roboczych. Po 5 dniach roboczych zadzwoniłem zapytać co z przesyłką i dowiedziałem się że "niedługo wysyłają". Po kolejnych 2 dniach ciszy kolejny telefon. Tym razem informacja z tłumaczeniami że nie było na hurtowni ale już idzie i wyślą za 3 dni. Po trzech dniach dostałem informacje mailowo że muszę czekać kolejne 5 dni. Sklep wystawia na sprzedaż części których nie ma i najwidoczniej nawet nie wie czy może mieć. Finalnie ponad 2 tygodnie od zamówienia do zwrotu środków. Gdyby nie moje telefony całkowity brak kontaktu ze strony sklepu. Odradzam zakupy.
5 / 5
2021-04-11 06:57:57
Tomasz
Nie mam uwag. Wszystko przebiegło pomyślnie.
5 / 5
2021-04-11 06:57:16
Robert
Fachowe doradztwo w sprawie części.
5 / 5
2021-04-11 06:56:34
Kasia
Wszystko ok
5 / 5
2021-04-11 06:56:21
Janek
Zamówienie na Allegro zrealizowane blyskawicznie
5 / 5
2021-04-11 06:55:59
Mateo
Szeroka oferta i szybka wysyłka
5 / 5
2021-03-27 11:19:21
Remik
Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Strona przejrzysta i duży asortyment.
5 / 5
2021-03-27 11:18:20
Janek
Ocena adekwatna do obsługi
5 / 5
2021-03-27 11:17:43
Damian
Zamówienie przez telefon przebiegło ekspresowo
5 / 5
2021-03-27 11:16:54
Olek
Najlepszy sklep rowerowy w Polsce
5 / 5
2021-03-27 11:15:59
Eryk
Nie mam uwag. Realizacja zamówienia przebiegła poprawnie
5 / 5
2021-03-27 11:15:28
Radek
Szeroki wyobor sprzętu
5 / 5
2021-03-27 11:14:51
Anna
Owijki dotarły do paczkomatu w ekspresowym tępie
5 / 5
2021-03-27 11:14:14
Erwin
Zamówienie na Allegro zrealizowane na drugi dzień
5 / 5
2021-03-27 11:13:45
Tomek
Koła na zamówienie złożone perfekcyjnie
5 / 5
2021-03-27 11:13:13
Wojtas
Fachowe doradztwo i serwis
5 / 5
2021-03-27 11:12:45
Sylwek
Dobre ceny i fachowa obsługa
5 / 5
2021-03-27 11:12:17
Kamil
Zakupiłem rower po super cenie
5 / 5
2021-03-27 11:11:52
Nata
Jestem zadowolona
5 / 5
2021-03-27 11:11:37
Daniel
Wszystko ok
5 / 5
2021-03-27 11:11:14
Robert
Wszystko jak najbardziej w porządku!
1 / 5
2021-03-27 11:10:49
Robert
Wszystko jak najbardziej w porządku!
5 / 5
2021-03-27 11:10:21
Daniel
Zamówiłem łańcuch connexa który w innych sklepach był już nie do zdobycia.
5 / 5
2021-03-27 11:10:17
Daniel
Zamówiłem łańcuch connexa który w innych sklepach był już nie do zdobycia.
5 / 5
2021-03-27 11:09:12
Piotrek
Zakupy udane, błyskawiczna dostawa
5 / 5
2021-03-27 11:08:40
Tymek
Fajna oferta w dobrej cenie
5 / 5
2021-03-27 11:07:59
Lukasz
Duży wybór amorkow, zamówiłem w promocyjnej cenie.
5 / 5
2021-03-27 11:07:22
Cyprian
Nie raz jeszcze zajrzę i zrobię zakupy
5 / 5
2021-03-27 10:58:32
Tom
Super oferta!
5 / 5
2021-03-27 10:58:03
Bartek
Profesjonalny sklep oraz obsluga
5 / 5
2021-03-27 10:57:38
Witek
Obsługa pomocna w doborze sprzetu.
5 / 5
2021-03-27 10:56:54
XDawid
Moje doświadczenia z tym sklepem są tylko pozytywne. Zawsze szyba realizacja i miła obsługa.
5 / 5
2021-03-27 10:55:53
Karol
Duży wybór na Allegro.
5 / 5
2021-03-27 10:55:25
Andrzej
Szeroka oferta części. Można trafić na fajne promocje.
5 / 5
2021-03-27 10:54:50
Dariusz
Wszystko super!
5 / 5
2021-03-27 10:54:24
Mati
Mój ulubiony sklep rowerowy. Polecam z całego serca.
5 / 5
2021-03-27 10:53:17
Kasia
Duży wybór akcesoriów rowerowych. Oceniam jak najbardziej na plus
5 / 5
2021-03-27 10:53:16
Kasia
Duży wybór akcesoriów rowerowych. Oceniam jak najbardziej na plus
5 / 5
2021-03-27 10:52:25
Sebo
Zamówiłem ***y time przez Allegro dotarły na drugi dzień.
5 / 5
2021-03-27 10:51:38
Mario
Polecam! Ceny najlepsze na rynku
5 / 5
2021-03-27 10:50:36
Grzegorz
Zamówiłem kilka narzędzi do regulacji. Wszystko przebiegło prawidłowo.
5 / 5
2021-03-27 10:50:35
Grzegorz
Zamówiłem kilka narzędzi do regulacji. Wszystko przebiegło prawidłowo.
5 / 5
2021-03-27 10:49:41
Filip
Super asortyment
5 / 5
2021-03-27 10:49:04
Marek
Zamówiłem trenażer który dotarł do mnie w kolejny dzień! Ekspresowa realizacja zamówienia.
5 / 5
2021-03-27 10:48:11
Jakub
Wszystko ok
1 / 5
2021-03-27 10:48:00
Jakub
Wszystko ok
5 / 5
2021-03-27 10:47:41
Jedrzej
Zakupy jak najbardziej udane!
5 / 5
2021-03-27 10:46:53
Anna
Zamówiony klucz doszedł na następny dzień. Super!
5 / 5
2021-03-27 10:46:52
Anna
Zamówiony klucz doszedł na następny dzień. Super!
5 / 5
2021-03-27 10:46:25
Marek
Można znaleźć produkty których nie ma już w innych sklepach. Polecam!
5 / 5
2021-03-27 10:46:24
Marek
Można znaleźć produkty których nie ma już w innych sklepach. Polecam!
5 / 5
2021-03-24 16:49:17
Daria
Oceniam na 5+
5 / 5
2021-03-24 16:47:58
Kamil
Super sklep, duży wybór i szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2021-03-24 16:45:28
Jan
Kolejne zamówienie w sklepie i kolejny raz jestem zadowolony z obsługi. Szybka wysyłka i konkurencyjne ceny.
5 / 5
2021-03-24 16:43:48
Marcin
Gorąco polecam. Towar dobrze zabezpieczony i ekspresowa wysyłka.
5 / 5
2021-03-24 16:42:11
Damian
Wczoraj zamówione dziś dostawa.
5 / 5
2021-03-24 16:40:55
Misiek
Zamówienie przez Allegro, wszystko sprawnie. Jestem zadowolony.
5 / 5
2021-03-24 16:39:17
Jerzy
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Zamówienie telefoniczne zrealizowane na drugi dzień.
5 / 5
2021-03-24 16:36:44
Kamil
Ceny i oferta najlepsza na rynku. Można znaleźć sprzęt którego nie ma w innych sklepach rowerowych.
5 / 5
2021-03-24 16:35:12
Wojtek
Zamówienie indywidualne zrealizowane po super cenach!
5 / 5
2021-03-24 16:34:29
Robert
Błyskawiczna wysyłka zamówienia!
5 / 5
2021-03-24 16:33:36
Marek
Dobre ceny i fachowa obsługa.
5 / 5
2021-03-24 16:32:39
Jarek
Zamówione koła wykonane z ogromna precyzja. Na pewno nie raz skorzystam jeszcze ze sklepu.
5 / 5
2021-03-24 16:30:31
Sylwia
Szybka wysyłka i dobre ceny. Polecam jak najbardziej.
5 / 5
2021-03-24 16:29:48
Slawomir
Ze sklepu korzystam już kilka lat. Zawsze niezawodni!
5 / 5
2021-03-24 16:29:47
Slawomir
Ze sklepu korzystam już kilka lat. Zawsze niezawodni!
5 / 5
2021-03-24 16:29:46
Slawomir
Ze sklepu korzystam już kilka lat. Zawsze niezawodni!
5 / 5
2021-03-24 16:29:45
Slawomir
Ze sklepu korzystam już kilka lat. Zawsze niezawodni!
5 / 5
2021-03-24 16:29:44
Slawomir
Ze sklepu korzystam już kilka lat. Zawsze niezawodni!
5 / 5
2021-03-24 16:04:24
Dominik
Szybka realizacja zamówienia. Towar na drugi dzień był u mnie.
5 / 5
2021-03-24 16:03:11
Roman
Szeroka oferta części rowerowych i fachowa pomoc w doborze.
5 / 5
2021-03-24 16:03:10
Roman
Szeroka oferta części rowerowych i fachowa pomoc w doborze.
5 / 5
2021-03-24 16:02:01
Joanna
Wszystko Ok!
5 / 5
2021-03-24 16:01:22
Justyna
Szybka realizacja i najlepsze ceny na rynku
5 / 5
2021-03-24 16:00:25
Mateusz
Szeroki asortyment i dobre ceny
5 / 5
2021-03-24 15:59:38
Radoslaw
Super obsługa sklepu. Pomoc w wyborze części.
5 / 5
2021-03-24 15:58:33
Grzegorz
Błyskawiczna realizacja zamówienia!
1 / 5
2021-03-24 15:57:50
Grzegorz
Błyskawiczna realizacja zamówienia!
5 / 5
2021-03-24 15:53:48
Mariusz
Wszystko Ok, super ceny i szybka wysyłka
1 / 5
2020-01-17 08:35:07
Szymon
Nie polecam, towar otrzymałem w nieoryginalnym opakowaniu, w dodatku niekompletny i lekkimi uszkodzeniami. Na wiadomości z reklamacją odpowiadają z tygodniowym opóźnieniem lub w ogóle. Nigdy nie miałem podobnej sytuacji. Raz jeszcze nie polecam tego sklepu. Oni nawet nie potrafią wystawić faktury poprawnie. Kontakt z właścicielem jest ale na zasadzie, tak zrobimy, tak wymienimy, tak odezwiemy się. W dodatku to co dyskwalifikuje sklep to fakt, że zmieniają opis przedmiotu już po zakupie. Po prostu szok w jaki sposób traktują klienta.
1 / 5
2019-10-29 18:24:34
Dominik
Zdecydowanie nie polecam. W żadnym innym sklepie internetowym nie spotkałem się dotychczas z tak nieprofesjonalnym podejściem do klienta. Po zamówieniu i opłaceniu, dopiero po 4 dniach roboczych dostałem informację, że system błędnie pokazywał jeden z produktów jako dostępny. Po mojej odpowiedzi, czekałem kolejne 2 tygodnie na wysyłkę, a zwrot za produkt niedostępny ok. 3,5 tygodnia. Dodatkowo zamiast końcówek pancerzyków dostałem końcówki linek. Przy tym mizerny kontakt - czekanie kilka dni na odpowiedź, w tym zapewnienia, że towar zostanie wysłany, lub zwrot zostanie zrobiony i znowu brak reakcji. Całe szczęście, że zamawiałem części, które nie były mi potrzebne natychmiast.
1 / 5
2019-05-24 12:11:41
Oleg
Zdecydowanie odradzam sklep! Zamówiłem produkty, które były ze statusem "dostępne". Po 3 dniach braku informacji o wysyłce zadzwoniłem do sklepu, gdzie dostałem informację, że jeden z zamówionych produktów nie jest już dostępny, a na kolejny "czekają". Termin wysyłki przekładany był dwukrotnie, aż ostatecznie zamówienie (bez produktu którego się nie doczekałem i w konsekwencji z niego zrezygnowałem) dotarło do mnie po 1,5 tygodnia od zamówienia! Przypomnę, że zamówiłem produkty dostępne. Dłuższy czas oczekiwania na dostawę mają chyba tylko paczki z Chin! Obsługa klienta fatalna - brak możliwości dodzwonienia się, szczątkowy kontakt mailowy, konsultanci nieuprzejmi. Ani raz nie usłyszałem słowa przepraszam, obiecana w rozmowie telefonicznej rekompensata niedogodności oczywiście do mnie nie dotarła. To pierwsze i ostatnie zakupy w tym sklepie!
1 / 5
2019-05-14 23:07:03
Greta
Dawno temu to było miejsce wzorowe. Od długiego czasu to [...]. Nie polecam. Wystawiają towar, którego nie posiadają i nie raczą o tym poinformować. Po interwencji nagle przyszedł mail, że błędnie system oznaczył dostępność !!! Bzdura! Towar nadal widnieje jako dostępny. ***** i [...]. OMIJAĆ. To już od kilku lat nie jest ta sama obsługa i jakość.
1 / 5
2019-04-10 11:15:25
Oliwier
ten sklep to żart. strona wprowadza w błąd informując o dostępności towaru, którego nie mają. dostałem maila informującego o braku dostępności towaru, którego... nie zamawiałem. mojego, co za zbieg okoliczności, też nie mają. po anulowaniu mojego zamówienia towar wciąż wisi jako dostępny, wciąż można go zamówić. czyli towarzystwo ma kompletnie wywalone na klientów, system, braki etc. pod żadnym pozorem nie zamawiajcie tam z płatnością z góry! szkoda nerwów.
5 / 5
2019-01-22 18:32:38
Julian
Maja najlepsze ceny w Polsce. Słyszałem różne opinie o tym sklepie, ale ja tam jestem zadowolony bo na koniec i tak liczy sie tylko jedno - cena :)
1 / 5
2018-11-17 21:48:46
Mateusz
Od pół roku czekam na zwrot pieniędzy od sklepu. Niestety - bezskutecznie.
1 / 5
2018-11-02 09:19:22
Helena
NIE POLECAM. Sklep naciąga klientów na produkty których nie ma w sprzedaży, choć widnieją w systemie jako dostępne. Pomimo ponaglenia nadal nie oddali wpłaconych pieniędzy. Żenada i tyle.
1 / 5
2018-08-03 13:10:06
Przemysław
Od jakiegoś czasu, mniej więcej od roku bikestacja.pl stał się zakałą polskiej sprzedaży internetowej w branży rowerowej. Myślałem że niepochlebne opinie, które pojawiały się w internecie spowodują że szefostwo wyciągnie wnioski. Ale nadzieja umarła, rozbiła się jak cienka szklanka na marmurze. Oczywiście towar w momencie zakupu widnieje że jest dostępny, po czym za kilka dni ktoś nawiązuje kontakt i stwierdza że nie można zrealizować zamówienia ponieważ artykuł jest niedostępny i nie wiadomo kiedy będzie dostępny u dystrybutora. Myślę że jak się prowadzi taki biznes to należy klienta szanować a nie tylko obdarowywać go grzecznymi słówkami a to co jest istotą sprawy w handlu traktować marginalnie. Na pewno to był kontrolny ale i ostatni zakup mój w tym sklepie a i Wam odradzam. NIE POLECAM!!! PO RAZ KOLEJNY DUŻY ZAWÓD. RADZĘ WAM OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM TEN TZW. SKLEP.
1 / 5
2018-07-03 10:26:49
Kajetan
Po 15 dniach od złożenia zamówienia nadal brak towaru, niemożliwością jest dodzwonienie się, brak kontaktu email, jedynie co to nagle dostałem fakturę korektę, mniemam że zwrócą mi kaskę, zero wyjaśnienia, zero kontaktu.
1 / 5
2018-06-25 22:48:50
Hubert
Towar doszedł po 3 tyg, płatność zaksięgowana na drugi dzień od zamówienia, wszystkie produkty widniały jako dostępne od reki. Infolinia telefoniczna wiecznie zapchana ,1 dnia kontakt po 3 razy za każdym razem po 4-5 w kolejce i po kilku minutach czekania brak kontaktu, miła pani mówi ze w razie potrzeby SZYBKI kontakt mailowy, na pierwszego maila z pytaniem dostałem odpowiedź po 4 dniach....
1 / 5
2018-06-22 13:56:45
Iwo
Brak kontaktu ze sklepem. Udało się wymienić 2 maile, w jednym zostałem poinformowany, że jednej z zamówionych części nie ma (żadnej informacji kiedy będzie, ani propozycji zamiany). W drugim mailu okłamano mnie o dacie wysyłki. Po 4 dniach dzwonienia odebrał gburowato pracownik, który poinformował mnie, że nie ma czasu. Mija 13 dzień od złożenia zamówienia. Nie polecam!
1 / 5
2018-04-25 21:43:37
Maksym
Niestety zamówiłem pare czesci do roweru. Wszystkie mialy status na zielono dostepne do reki. Zamowienie bylo przedłuzane. Po dluzszym czasie zresygnowalem ..... nie polecam strata czasu i same problemy....
1 / 5
2018-04-25 17:49:54
Hubert
Ten sklep to jest jakieś nieporozumienie. Zamawiam przez internet praktycznie wszystko od conajmniej 10 lat, ale z takim sklepem/sprzedawcą to się jeszcze nie spotkałem. W głowie mi się nie mieści, że w dzisiejszych czasach tacy jeszcze istnieją. Ta średnia ocen 1.0 nie wzięła się z niczego. Również w moim przypadku czekałem miesiąc na produkt, którego finalnie nie otrzymałem. Najpierw po mojej interwencji pisali, że towar wyślą a dziś się dowiaduję, że błąd systemu przypisał produkt którego faktycznie nie mają. Normalnie cyrki. Ludzie - oszczędźcie sobie kupowanie czegokolwiek w tym sklepie, a zyskacie zdrowie.
1 / 5
2018-03-28 15:30:06
Sandra
Gorąco nie polecam. Brak towaru i pieniędzy. Próba kontaktu praktycznie niemożliwa. Na maila odpowiedziano mi po 3 dniach. Raz udało mi się dodzwonić. W mailu i w rozmowie telefonicznej podano dwa różne powody braku realizacji zamówienia. Następnie brak kontaktu.
1 / 5
2018-03-27 20:59:25
Felicjan
ledwo zwrócił pieniądze w ciągu dwóch tygodni.
1 / 5
2018-03-26 17:53:53
Bernardeta
Zdecydowanie nie polecam! Gdybym napisał, że jestem rozczarowany byłby to 1% informacji na temat realizacji zamówienia. Frustrujący brak kontaktu, sprzedawanie nieistniejących produktów, proponowanie zakupu innych po astronomicznie zawyżonych cenach to tylko namiastka atrakcji w tym sklepie. Jeżeli ktoś narzeka na brak emocji w życiu - serdecznie polecam zakup. Satysfakcja gwarantowana bez zwrotu pieniędzy.
1 / 5
2018-03-16 14:05:46
Janusz
To już nie pierwsze negatywne doświadczenia z tym sklepem, kilka razy prówałem coś od nich kupić i kończyło się problemami - albo ciągłe wydłużanie czasu dostawy albo anulowali moje zamówienie, bo okazywało się że nie mają towaru na stanie. Obecnie od ponad 3 tygodni nie mogę doczekać się zwrot po odesłaniu towaru i odstąpieniu od umowy z Bikestacją (bo zakupiony towar w końcu otrzymałem, ale było już za późno, więc kupiłem gdzie indziej. Na próby kontaktu z mojej strony nie odpowiadają, na szczęście płaciłem przez PayPal, więc powinno być mi łatwiej odzyskać pieniądze.
1 / 5
2017-11-28 22:25:36
Oliwier
Przez ponad 1,5 tygodnia otrzymałem jedynie potwierdzenie złożenia zamówienia mimo, że wszystkie produkty były oznaczone jako dostępne. Na prośbę o podanie daty dostawy już mi nie odpisano, więc zrezygnowałem z zamówienia (na szczęście było za pobraniem). Odradzam, chyba, że ktoś ma za dużo czasu i pieniędzy.
4 / 5
2017-09-21 11:14:04
Eligiusz
Najlepsze ceny w sieci! Świetny kontakt i doradztwo w doborze części, możliwość ze skorzystania z "alertu cenowego". Czas realizacji tak jak w regulaminie. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2017-09-20 09:59:11
Milena
Bardzo dobra transakcja, dobre ceny i profesjonalna obsługa
5 / 5
2017-09-20 08:32:20
Eleonora
Wszystko tak jak powinno być. Towar szybko dostarczony w dobrej cenie. Polecam!
1 / 5
2017-07-31 15:05:51
Marek
Totalne rozczarowanie. Przedmiot zamówiony 19 lipca ze statusem "dostępny" z zielonym kółkiem, następnego dnia dowiaduję się że będzie jednak dostępny po 6-9 dniach. Finalnie trafia do mnie 31 lipca. Nie polecam. Sklep "wystawia" towar, którego nie ma w magazynie i nie raczy o tym poinformować. Mimo braku towaru, jego status jest cały czas zielony i "dostępny". To ostatni mój zakup w bikestacja.pl . Darmową dostawę przy "następnym" zamówieniu jako rekompensatę uważam za kpiny
1 / 5
2017-05-18 13:27:14
Wera
to samo jak piszą inni użytkownicy na przesyłkę trzeba czekać ze 2 tygodnie plus liczą sobie +1zł do przesyłki za pobraniem żenada nie polecam zakupów w tym sklepie lepiej dopłacić z 10zł i kupić w innym sklepie i mieć towar u siebie na 2 dzień nie polecam
1 / 5
2016-05-17 17:56:53
Wojciech
Po 3 dniach od zamówienia (wszystkie produkty były dostępne) wysłałem mail z zapytaniem dlaczego nie wysłano przesyłki, mail pozostał bez odpowiedzi. 4 dnia zadzwoniłem, pan obiecał, że już wysyła bez brakujących elementów (zamawiałem blisko 20 pozycji, wszystkie na zielono). 5 dnia wysłałem maila bo przesyłki nie było.. 8 dnia rano to ja zadzwoniłem, a miły Pan powiedział, że do 15 oddzwoni. O 16 zadzwoniłem ponownie ja z rezygnacją z zamówienia. Sklep dla lubiących oszczędności i mających dużo czasu na oczekiwanie na przesyłkę.
1 / 5
2015-05-19 16:22:23
Jonatan
Towar który był rzekomo dostępny, szedł do mnie 2 tygodnie, oczywiście bez uprzedzenia o poślizgu. Dodzwonić się nie można. W dodatku przysłali mi inną pompkę niż zamówiłem (niższy model, nie teleskopowy) i pomimo udokumentowania zdjęciami twierdzą, że jest ok.
1 / 5
2015-05-12 18:55:00
Ludwik
[...] moje pieniądze. Nie mam towaru ani pieniędzy. Zostałem [...]na blisko 500zł. Sprawa trafia na Policje.
1 / 5
2015-04-20 18:41:28
Rudolf
Róbcie tam zakupy tylko w ostateczności. Po czekaniu 2 tygodnie na realizację zamówienia pani [...] poinformowała mnie, że muszę jeszcze przynajmniej tydzień poczekać, po czym na moje pytanie na co czekamy nic nie odpowiedziała, tylko bez pożegnania się rozłączyła.
1 / 5
2014-11-06 13:53:21
Norbert
Ja myślę, że dobrze byłoby to zgłosić do US i PIH.. Nie wolno sprzedawać towarów wirtualnych, mało tego mogą "skręcić" klientów na niezłe pieniądze. To takie małe "Golden ......". Poza tym zero kontaktu, popatrzcie na komentarze na [...]- brak odpowiedzi na negatywy, nie wszystkim wystawiają zwrotne komentarze. A jeśli już, to są szablony - od Klientów również, bo większość się boi, że "odwdzięczą się" też negatywem.. Omijajcie tą firmę dalekim łukiem - szkoda nerwów na młokosów z miodem w uszach !!!!!!
1 / 5
2014-07-21 19:24:28
Maciej
Zamówiłem kask dostępny na [...] oraz w sklepie internetowym. Po 3 dniach sam napisał kiedy towar będzie wysłany. Dostałem telefon, że kasku jednak nie mają na stanie. Po tygodniu od zamówienia otrzymałem zwrot $$. Tragedia. Tydzień stracony. Zdecydowanie nie polecam!
1 / 5
2014-07-11 16:41:33
Ferdynand
Sklep chyba zapomina, że czas to pieniądz... małe zakupy, produkty oznaczone zieloną kropką (dostępne) to biorę, szarpie się na drugą wysyłkę, bo równocześnie zamawiam z drugiego sklepu (tam powstrzymałem się od zakupu bo towar miał dostępność 5-8 dni, a zależy mi na czasie)... mija 3-4 dni... jedna paczka jest, a przesyłki z z bikestacji brak... dzwonię na infolinię może leży na poczcie a info o niej nie dotarło, sprawdzają i co... towar wyślemy za kolejne 4 dni! pytam się jak bo był że jest dostępny, a tu automat "czas realizacji 3-4 dni" szkoda słów... dodam że mają też żółtą kropeczkę oznaczającą że towar jest dostępny w ciągu 3-9 dni... poziom dno...
1 / 5
2013-07-23 12:13:41
Wiola
wybor moze i spory, ale chyba tylko na stronie, wysylka w 4 dni robocze to smiech na sali, zamowilem 9 dni temu i ciagle brak paczki, co jakis czas tylko kontakt ze jednak nie maja czegos i czy moze co innego ( wybieralem zgodnie z dostepnoscia na stronie) . Wysylka tez jakis smiech na sali wybralem paczkomat, zgodnie z instrukcjami na stronie, po 8 dniach kontakt zeby wybrac inaczej bo tak nie mozna ?!?! chyba poprostu ide do zwyklego sklepu i nie czekam az laskawie ktos wysle mi towar, jesli kiedys przyjdzie, w co teraz juz bardzo watpie, to nie odbieram i tyle
1 / 5
2013-06-28 15:26:09
Stefania
Zdecydowanie NIE POLECAM tego sklepu. Kontakt telefoniczny praktycznie niemożliwy. Na maile odpowiadają z opóźnieniem. Zamówiłam torbę na rower, licząc, że otrzymam produkt jak na zdjęciu na stronie. Otrzymałam inną torbę, zdecydowanie gorszej jakości (tą właściwą miałam okazję widzieć u znajomego i różnice w jakości wykonania i zastosowanych materiałach są znaczące). Po interwencji mailowej z mojej strony, dogadaliśmy się co do dosłania ponownie właściwej torby. Po prawie dwóch tygodniach, poprzedzonych moim mailem z ponagleniem, dosłali mi ponownie torbę, ZNOWU ZŁĄ. Po mojej ponownej interwencji, zaczęli się głupio tłumaczyć, że torba którą faktycznie zamawiałam została wycofana z produkcji, a produkt który mi przesłali jest w jej zastępstwie. Nadmieniam, że przy pierwszej reklamacji nikt mnie nie poinformował o tym fakcie, pomimo, że precyzyjnie określiłam swoje oczekiwania co do torby. Myślę, że [...], wystawijąc produkty, których faktycznie nie posiadają na stanie. Sugeruję ostrożność przy dokonywaniu zakupów za pośrednictwem tego sklepu. ODRADZAM!!!
1 / 5
2011-04-01 23:19:23
Magdalena
totalnie nieprofesjonalny sklep, niekompetentni a do tego jeszcze wiele w temacie kultury pozostawiajaca do zyczenia obsluga. kontaktu praktycznie brak, wydzwaniac trzeba za nimi bylo dlaczego doliczyli dodatkowe koszta przesylki, laskawie proszac zeby sie pofatygowali wyslac towar po przeszlo tygodniu zwloki - wszystko kupione zgodnie z formularzami online, wraz z kosztami przesylki, blyskawiczna wplata, po czym mejlowo dostaje wiadomosc aby doplacic 15zl 'bo przesylka wyszla drozej' - [...], tyle tytulem komentarza
1 / 5
2011-03-28 21:32:03
Karol
odradzam kategorycznie sklep Zakupiłem dwie piasty Deore na 32 otwory, hamulce LX, przrzutkę przednia , kasetę Deore i łańcuch Deore. Zapłaciłem za wszystko przy odbiorze. Po rozpakowaniu nie stwierdziłem że czegoś brakuje przesyłka nie uszkodzona, ale po przeliczeniu otworów w piastach okazało się 36 otworów zamiast 32, w hamulcach brakowało fajek. Po telefonach do nich obiecywali oddzwonić, na maile nie odpowiadają dostali kasę i mają klienta w [...]. Zdecydowanie ODRADZAM kupowanie u nich pomimo pozornie niskich cen.

Rzetelne opinie o Bikestacja