Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BikeStyl.pl

BikeStyl.pl Opinie 4.9 (61)

Piłsudskiego 83A
10-449
Olsztyn
607-743-956
opinie BikeStyl.pl
speedtest
4.9
61
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-01-29 09:28:39
Natasza
jestem bardzo zadowolona z zakupy, wszystko sprawnie i szybko. polecam
5 / 5
2019-09-13 08:39:50
Łukasz
ok. tylko uwagi do roweru - nie wiem w jakiej formie rowery przychodzą do sklepu (jak zapakowane, czy są złożone itp.) natomiast u mnie na obowiązkowym przeglądzie okazało się, że hak z tylną przerzutką jest zgięty (serwisant tyle ile mógł naprostował) oraz łańcuch był źle przeciągnięty przez przerzutkę). Nie potrafię stwierdzić czy to wina sprzedawcy czy producenta ponieważ tak jak napisałem nie wiem w jakiej formie rowery przychodzą do sprzedawcy.
5 / 5
2019-09-10 17:38:20
Celina
Polecam!! Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2019-05-16 10:56:57
Aldona
Wszystko ok, jak są wątpliwości to dzwonią. Klient zadbany
5 / 5
2019-03-15 12:17:37
Arnold
Bardzo dobry kontakt e-mailowy. Szybka realizacja zamówienia. Super towar.
5 / 5
2019-02-20 10:27:23
Róża
Jestem bardzo zadowolona z realizacji usługi. Otrzymywałam informacje ze sklepu na każdym etapie od momentu zamówienia, potwierdzenie wysłania, itp. Polecam.
5 / 5
2018-12-21 21:19:01
Amelia
Świetny sklep, dobre ceny, bardzo szybka dostawa. Polecam wszystkim!
5 / 5
2018-08-28 16:10:26
Jacek
Szybka realizacja zamówienia, rower profesjonalnie zapakowany. Polecam sklep!
5 / 5
2018-07-27 12:12:45
Apoloniusz
Bardzo kompetentni i pomocni. Uczciwi. Polecam szczerze.
5 / 5
2018-07-17 19:35:09
Łucja
Super sklep. Błyskawiczna obsługa i wysyłka. Polecam
5 / 5
2018-07-06 12:02:51
Ilona
Szybko, sprawnie, gorąco polecam!
5 / 5
2018-07-05 19:37:11
Zygmunt
BARDZO SZYBKO I SPRAWNIE. DUŻY WYBÓR I NAWET CENA OKAZAŁA SIĘ NIŻSZA NIŻ W WYSZUKIWARCE. BARDZO JESTEM ZADOWOLONY Z ZAKUPÓW W TYM SKLEPIE. DZIĘKUJĘ I POLECAM W 100%
5 / 5
2018-06-12 11:38:37
Eugeniusz
A really good shop experience.
5 / 5
2018-05-31 01:29:38
Włodzimierz
Super, gorąco polecam. Szybko, sprawnie i fachowo - komunia uratowana!
5 / 5
2018-05-11 09:29:03
Gabriel
Polecam,super kontakt sprzedawca zawsze oddzwanial jesli w danej chwili nie mozgl odebrac telefonu.udzielil rzeczowych odpowiedzi pomogl w doborze.przychylny klientowi.przystepne ceny...towaru jeszcze nie moge ocenic bo to prezent i czeka do weekendu.ale sposob realizacji oceniam na6☺
5 / 5
2018-03-20 10:01:58
Klaudiusz
Idealny kontakt, szybka transakcja. Sympatyczny pan.
5 / 5
2018-02-14 18:54:18
Gracjan
Super sprzedawca. Tanio szybko, bez problemów. Polecam!!!
5 / 5
2017-11-08 14:01:35
Zygfryd
Transakcja przebiegła szybko i bez problemów. Polecam
5 / 5
2017-08-28 10:19:45
Ernest
Fajny kontakt, Pan wyczerpująco odpowiedział na pytania. Zaprezentował produkt zgodnie z prawdą.
4 / 5
2017-08-25 00:02:46
Donata
Super wszystko przebiegło pomyślnie polecam
5 / 5
2017-08-18 19:22:48
Karol
Bardzo profesjonalnie i z zaangażowaniem . Polecam
5 / 5
2017-08-07 20:11:49
Faustyna
Spoko sklep i obsługa, więcej takich
5 / 5
2017-07-30 11:36:54
Jędrzej
sklep super. otwarty na klienta i bardzo sprawnie realizują zamówienia. jestem bardzo zadowolony z zakupu w tym sklepie
5 / 5
2017-07-20 19:22:11
Jan
Gorąco polecam, profesjonalne podejście, miła obsługa , Jestem MEGA zadowolony.
5 / 5
2017-07-07 14:45:24
Sonia
bardzo szybka realizacja zamowienia. Polecam.
5 / 5
2017-07-05 18:26:06
Leszek
Bardzo sprawnie przebiegł cały proces zakupu. Wszystko zgodnie z opisem. Szczerze mogę polecić.
5 / 5
2017-06-21 10:33:27
Jowita
zamówienie OK, towar - ocena po dostawie.
5 / 5
2017-06-19 12:38:13
Stefan
Solidny sklep,szybka realizacja,zamawiany towar zgodny z opisem
5 / 5
2017-06-13 13:16:46
Karina
Super sklep, bardzo przyjemna obsługa, rewelacyjny kontakt!
5 / 5
2017-06-12 17:45:45
Rafał
polecam gorąco zakupy, szybko, super towar, dobrze zabezpieczony, same plusy
5 / 5
2017-06-07 13:57:13
Arkadiusz
Bez obaw można kupować w tym sklepie
5 / 5
2017-06-01 20:44:43
Rafał
Bardzo szybka wysyłka,zaraz następnego dnia po wpłacie na konto.Towar zapakowany w oryginalny karton bez uszkodzeń. Rowery były bardzo dobrze zabezpieczone w kartonie.Polecam ten sklep.
5 / 5
2017-05-08 14:11:42
Szymon
najlepszy sklep rowerowy w internecie! szczerze polecam, super podejście do klienta, jestem mega zadowolony z zakupu! naprawdę lepiej dopłacić te 20-30 zł i mieć zapewnioną profesjonalną obsługę
5 / 5
2017-03-09 12:56:12
Aniela
Wszystko w najlepszym porządku :)
5 / 5
2017-03-03 12:42:10
Władysław
Szybka i profesjonalna obsługa
5 / 5
2017-02-14 20:13:03
Stefania
bardzo polecam sklep do dalszych zakupów
5 / 5
2016-09-29 20:01:42
Weronika
Szybka realizacja zamówienia. Profesjonalna i miła obsługa.
5 / 5
2016-09-22 22:57:13
Aleksandra
Wszystko ok, bardzo dobry rower!
5 / 5
2016-09-08 09:32:03
Marina
Szybko, tanio, bezproblemowo! BARDZO POLECAM!
5 / 5
2016-08-24 19:47:48
Liliana
Bardzo dobry kontakt. Wszystko tak jak powinno być.
5 / 5
2016-08-19 13:24:59
Bartłomiej
Mila obsluga. Szybka wysylka. Towar w pelni sprawny.
5 / 5
2016-07-21 08:52:20
Romana
Towar zakupiłam w atrakcyjnej cenie. Realizacja zamówienia przebiegła szybko i bezproblemowo.
5 / 5
2016-07-04 12:45:50
Maksymilian
Fantastyczne ceny i bardzo profesjonalna obsługa - polecam!
5 / 5
2016-07-03 22:12:45
Gustawa
Dobry rower w bardzo dobrej cenie. Dobry kontakt i błyskawiczna dostawa. Same superlatywy ... ale zupełnie zasłużone
5 / 5
2016-07-03 16:15:06
Franciszek
Sklep godny polecenia, bardzo dobre ceny.
5 / 5
2016-06-14 21:25:59
Izolda
Szeroka oferta, sprawna realizacja zamówienia
5 / 5
2016-06-08 19:26:59
Arkadiusz
Nie mam zastrzeżeń. Polecam ten sklep.
4 / 5
2016-05-16 18:01:17
Zygmunt
Polecam.towar dotarł tak jak był opisany w reklamie,dobrze zabezpieczony...O.K
5 / 5
2015-12-01 08:51:58
Emil
Bardzo sprawna i szybka obsługa, do tego rewelacyjne ceny. Polecam :)
5 / 5
2015-09-22 07:54:54
Zygfryd
szybko, bez problemów, rowerek super
5 / 5
2015-09-09 00:06:12
Stanisława
Wielki szacunek dla tego sklepu za super kontakt i bardzo szybką dostawę towaru. Z ręką na sercu polecam ten sklep.
4 / 5
2015-08-13 20:19:44
Róża
Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2015-05-29 23:39:47
Malina
wszystko poszło szybko i sprawnie
5 / 5
2015-05-29 19:44:33
Jędrzej
Strona nie zachęca bo nie wygląda profesionalnie ale polegałem na Ceneo. Dzwonilem do sklepu i otrzymałem pełne informacje. Dostawa na 2gi koniec Polski w 1-2 dni za10 pln. Cena najbardziej konkurencyjna na rynku. Polecam
5 / 5
2015-05-29 19:24:12
Wiesław
Polecam, towar zgodny z opisem :) szybka dostawa.
5 / 5
2015-05-22 17:30:44
Mateusz
Polecam, szybko i fachowa obsługa.
5 / 5
2015-05-19 21:59:05
Zygfryd
Super, duża pomoc ze strony sprzedającego. Polecam
4 / 5
2015-04-22 11:20:31
Sebastian
Generalnie było ok., poza tym, że mimo mojej prośby, aby kurier skontaktował się ze mną w dniu dostawy na 2 godziny przed dostawą, to kurier pojawił się bez zapowiedzi i spowodowało to konieczność oczekiwania kuriera na zapłatę za towar, z uwagi na konieczność pobrania pieniędzy z bankomatu
4 / 5
2015-04-19 19:56:56
Eryka
Towar zgodny z zamówieniem , jedyne drobne uwagi - w transporcie lekkie rysy. oraz zdjęcie delikatnie "podrasowane" plus np. stopka inna niż na zdjęciu. ( czytaj gorsza) . Tak generalnie mocna 4 . Mimo wszystko polecam
5 / 5
2015-03-31 20:14:20
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-13 09:37:50
Sara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o BikeStyl.pl