Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BikeTires.pl

BikeTires.pl Opinie 4.8 (374)

Brzozowa 7
05-822
Milanówek
601850999
opinie BikeTires.pl
speedtest
4.8
374
Opinii

Doskonale

5 / 5
2019-11-28 18:22:53
Kinga
Szybka wysyłka, dodatkowo do zamówienia otrzymałam gratisy, które na pewno wykorzystam! Dobry kontakt mailowy, polecam!
5 / 5
2019-11-12 22:25:47
Mieczysława
Szybko i sprawnie. Polecam serdecznie.
3 / 5
2019-10-22 15:00:45
Jagoda
Droga przesyłka, brak kontaktu poprzez e-mail, ceny średnie, reszta ok.
5 / 5
2019-10-15 10:29:14
Renia
Sprawna i fachowa obsługa .Towar dobrej jakości .Polecam
5 / 5
2019-09-27 15:40:06
Tadeusz
Pełen profesjonalizm, polecam.
5 / 5
2019-09-17 13:18:33
Franciszka
Bardzo sprawna i miła obsługa
5 / 5
2019-07-24 12:30:55
Edyta
Polecam wszystkim sklep! Szybką i bezproblemowa realizacja.
5 / 5
2019-07-22 12:55:09
Marta
Świetna obsługa, expresowa wysyłka
5 / 5
2019-07-01 13:18:45
Krystian
Świetny sklep, profesjonalne podejście do klienta, polecam.
5 / 5
2019-02-27 19:42:12
Longin
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Gorąco polecam !!
5 / 5
2019-02-19 10:54:43
Arnold
Bardzo dobry kontakt i szybka realizacja.
5 / 5
2019-01-23 12:56:39
Malwina
Kompletacja zamówieniea szybsza niż deklarowana na stronie :-) Miłe zaskoczenie.
5 / 5
2018-12-08 22:46:45
Klaudia
Profesjonalne podejście, polecam 🙂
5 / 5
2018-12-06 08:27:13
Norbert
Pełen profesjonalizm, fachowe doradztwo i natychmiastowa wysyłka
4 / 5
2018-11-30 09:54:48
Bogdana
Profesjonalna obsługa i szybka realizacja.
5 / 5
2018-11-19 16:52:56
Liwia
transakcja przebiegła pomyślnie.
4 / 5
2018-11-13 16:24:14
Paulina
wszystko ok, sprawnie i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2018-11-12 22:08:50
Izolda
Mega obsługa polecam na 100 %
5 / 5
2018-10-18 22:56:36
Zofia
Super, szybko, najlepsze mleko TREZADO!!
5 / 5
2018-10-01 11:48:50
Oliwier
Bez żadnych uwag. Wszystko przebiegło bezproblemowo.
5 / 5
2018-09-11 11:54:04
Henryka
polecam sklep i napewno tam wrócę
5 / 5
2018-09-07 08:02:17
Wioletta
Perfekcyjni pod każdym względem: ekspresowy czas realizacji zamówienia, obsługa klienta na najwyższym poziomie, bardzo dobry kontakt, szybka odpowiedź na każde zadane pytanie odnośnie produktu czy zamówienia.
5 / 5
2018-09-05 09:39:09
Seweryn
Szybka, sprawna i kompetentna obsługa
5 / 5
2018-08-21 18:15:43
Żaneta
Bardzo dobry kontakt mailowy. Realizacja błyskawiczna
5 / 5
2018-07-02 20:30:19
Ewelina
Bardzo dobra ocena. Wszystko OK,
5 / 5
2018-06-26 22:09:47
Ferdynand
Odpowiedzialny, rzetelny sklep.
5 / 5
2018-06-13 13:55:20
Franciszka
Mimo podanego dłuższego terminu oczekiwania paczka przyszła szybciej. Dobry kontakt. Polecam.
5 / 5
2018-06-01 13:47:58
Inga
Jestem zadowolony z przebiegu zakupów i polecam ten sklep.
5 / 5
2018-05-29 04:25:55
Patrycja
Bardzo dobry kontakt, oferta dopasowana do potrzeb klienta
5 / 5
2018-05-07 10:57:03
Kacper
Bez zarzutu - wszystko jak należy.
3 / 5
2018-04-25 21:43:32
Bernadeta
Bardzo dobry kontakt telefoniczny, dobre ceny, szybka wysyłka.
5 / 5
2018-04-16 20:40:39
Olga
Polecam. Szybka wysyłka i dobra jakość.
5 / 5
2018-02-07 08:23:39
Sławomira
Rzetelny sprzedawca. Szybka i profesjonalna obsługa
5 / 5
2018-01-15 12:46:27
Żaneta
Wszystko OK jasno bezproblemowo i szybko
5 / 5
2017-12-13 18:08:19
Jędrzej
Nie zdążyłem pomyśleć co kupuję, a paczka już była u mnie :)
5 / 5
2017-10-24 19:40:00
Ziemowit
Wszystko zgodnie z opisem. Towar dostałem bardzo szybko. Polecam
3 / 5
2017-09-06 15:01:19
Remigiusz
Dobry kontakt, niestety nie mieli zamowionego towaru. Proponowali inny lecz nie wzialem.
5 / 5
2017-08-31 09:23:36
Donata
Bardzo dbają o klienta, super sprzedawcy, pozdrawiam :D
5 / 5
2017-08-28 19:45:25
Renia
duży dostęp interesujących mnie opon MTB. Ceny np. zestawu uszczelniającego Trezado można znaleźc taniej gdzie indziej.
5 / 5
2017-07-31 11:24:57
Sergiusz
Super sklep, błyskawiczna realizacja zamówienia, na towar czekałem mniej niż 24 godziny, co umożliwiło mi start w maratonie na nowych gumach. Polecam!
5 / 5
2017-06-23 15:30:21
Zdzisław
Szybka realizacja, wysyłka w ten sam dzień co złożenie zamówienia!
5 / 5
2017-06-21 14:25:13
Arkadiusz
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2017-06-19 21:56:11
Ferdynand
bardzo łatwy kontakt ze sklepem odpowiadają na wszystkie pytania cały czas wysyłane są powiadomienia o statusie zamówienia no i chyba najniższa cena na rynku , podsumowując bardzo polecam
5 / 5
2017-05-29 10:22:05
Damian
Prędkość obsługi szokująco ekspresowa - wielki plus! Zamówiłem lampkę RX5 Premium i następnego dnia już był u mnie kurier z przesyłką. Co lepsze, w ogóle się nie kontaktowałem ani mailowo ani telefonicznie, tylko wszystko działa tak jak powinno w każdym sklepie internetowym: zamówienie -> potwierdzenie -> płatność -> odbiór. Bez zbędnych udziwnień i rozciągania w czasie. Dodatkowo niższa cena niż u konkurencji, co też na wielki plus! :) Sklep działa jak szwajcarski zegarek! 100% zadowolenia - polecam zdecydowanie! Jedyny mikro minus sklepu, że mają póki co trochę mały asortyment i nie mają np. takiego licznika jak chciałem kupić oraz kilku innych części (już kupiłem gdzie indziej), bo gdyby posiadali to u siebie, zamawiałbym tylko i wyłącznie u nich.
3 / 5
2017-05-27 07:58:23
Róża
Z otrzymanymi przedmiotami wszystko w porządku, ale paczce brakowało jednej rzeczy która widniała na fakturze. Darmowa wysyłka tylko do paczkomatów.
5 / 5
2017-05-22 22:16:00
Jonatan
Rzetelna obsługa i szybkie udane zakupy
2 / 5
2017-05-19 21:03:24
Lidia
Porażka jutro wyjeżdżam do Australii na rower i nie mam lampki bo przysłaliście zepsutą!!! PORAŻKA!!!!! CO DALEJ ????? Tel 665955178
5 / 5
2017-03-28 17:56:17
Gerard
pełen profesjonalizm polecam
5 / 5
2017-03-21 08:53:01
Kornel
Stan magazynowy zgadza się z informacją na stronie, zamówienie skompletowane i wysłane bardzo szybko.
5 / 5
2017-03-06 11:06:36
Fryderyk
Wszystko szybko i profesjonalnie
5 / 5
2017-03-02 14:47:27
Lech
Szybko, tanio i bezproblemowo!!!
5 / 5
2017-02-24 11:16:03
Apolonia
Szczerze polecam. Pełen profesjonalizm i dbałość o klienta. Szybka wysyłka.
5 / 5
2017-02-17 10:56:21
Jeremiasz
bardzo szybko i w kontakcie ok
5 / 5
2017-02-16 11:04:21
Iwona
Szybki kontakt, pomoc, wysyłka. POLECAM!
5 / 5
2017-02-08 13:00:07
Natasza
Szybka wysyłka i dobre ceny, polecam!
5 / 5
2017-01-31 09:44:11
Brygida
Troszkę za droga wysyłka. 25zł za kuriera to za dużo.
5 / 5
2017-01-16 10:13:57
Damian
Dobre ceny, dobry software sklepu, szybka realizacja - polecam!
5 / 5
2016-09-14 06:06:30
Leon
Profesjonalne podejście sklepu
5 / 5
2016-09-09 16:34:11
Aleksander
Wszystko w porzadku, szybko i sprawnie.
5 / 5
2016-08-31 15:07:44
Agnieszka
Bardzo dobry i solidny sprzedawca
5 / 5
2016-08-26 17:00:54
Barbara
Bardzo dobry sklep, szybka wysyłka, polecam .
5 / 5
2016-08-20 15:16:13
Arnold
Przedmiot (lampka Roxim RX5) i dostawa zgodne z ofertą
5 / 5
2016-08-19 09:35:35
Bronisław
Towar opisany dokładnie, w najlepszej cenie, bezproblemowa rejestracja, zakupy również. Proces zakupów łatwy i szybki, sporo opcji płatności.
1 / 5
2016-08-18 11:20:14
Marek
Fatalnie, Fatalnie, Fatalnie, Fatalnie, Fatalnie, Fatalnie, Fatalnie, Fatalnie, Fatalnie, Fatalnie, Fatalnie, Fatalnie, Fatalnie, Fatalnie, Fatalnie, Fatalnie, Fatalnie, Fatalnie,
5 / 5
2016-08-11 08:28:36
Ignacy
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Polecam
5 / 5
2016-08-10 10:26:07
Tobiasz
Bardzo przyjemny sklep (w sensie system komputowy) z dużą ilością inteligentnych rozwiązań.
5 / 5
2016-08-08 20:18:48
Adrian
Naprawdę świetny kontakt ze sklepem
5 / 5
2016-08-01 12:02:08
Genowefa
Bardzo szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam ten sklep.
5 / 5
2016-08-01 10:04:11
Ernest
Szybko, miło, tak jak trzeba :)
5 / 5
2016-06-29 14:38:26
Cyprian
Wszystko bardzo poprawnie i blyskawicznie.
5 / 5
2016-06-28 16:11:56
January
Szybko , wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2016-05-30 14:03:41
January
W przeciwieństwie do konkurencji, tu otrzymałem fachową poradę i rzetelne informacje na temat DOSTĘPNOŚCI produktu.
1 / 5
2016-05-17 14:26:18
Mateusz
Zerowy kontakt po zwrocie. Wysłałem towar z powrotem w ramach zwrotu i cisza..
5 / 5
2016-05-06 10:02:17
Honorata
Sprawny kontakt ze sklepem, Super podejscie do klienta. Polecam!
5 / 5
2016-04-22 14:43:25
Ewelina
Szybka, profesjonalna obsługa i realizacja sprzedaży.
5 / 5
2016-04-13 15:58:39
Waldemar
Szybko i merytorycznie załatwiona sprawa zakupu.
5 / 5
2016-04-12 10:10:06
Malina
Świetny sklep. Bardzo atrakcyjne ceny. Bardzo dobry kontakt z klientem po złożeniu zamówienia.
5 / 5
2016-04-10 21:34:14
Józefina
Wszystko OK. Duzy plus za asortyment i szybka dostepnosc towaru.
5 / 5
2016-03-21 19:46:01
Edmund
Rewelacyjny sklep.Błyskawiczna dostawa.Bardzo polecam.
5 / 5
2016-03-21 12:36:21
Franciszka
Szybko. Profesjonalna obsługa. Polecam
5 / 5
2016-03-12 22:08:52
Mariola
Rzetelny sklep. Służy profesjonalnym doradztwem. Można zawsze się zwrócić do sklepu po porady techniczne i serwisowe.
5 / 5
2016-02-11 10:29:20
Weronika
Wspaniały sklep z czatem online i możliwością negocjacji cen. Polecam.
5 / 5
2016-02-09 13:51:48
Wiesława
Błyskawiczną realizacja zamówienia )
5 / 5
2016-02-04 10:11:28
Sandra
Polecam zakupy w sklepie. Wysyłka przebiegła bez żadnych niespodzianek.
5 / 5
2016-01-26 19:43:10
Krzysztof
Bardzo profesjonalna, znają swój towar
5 / 5
2016-01-21 14:37:52
Wiola
Szybko i sprawnie. Kontakt z zapytaniem technicznym rzed zakupem szybki.
5 / 5
2016-01-21 09:28:28
Kacper
Sklep z bardzo bogatą ofertą, godny polecenia. Zamówienie zostało zrealizowane w dniu złożenia, a więc błyskawicznie.
3 / 5
2015-12-30 17:41:51
Janusz
nie mam opinii ponieważ transakcja jeszcze nie dobiegła końca
5 / 5
2015-12-15 22:26:34
Józef
Rzetelna, godna polecenia firma
4 / 5
2015-11-24 10:06:41
Halina
Sklep ok. Brak odpowiedźi na pytanie zadane na czacie z konsultantem. Szybka realizacja,
5 / 5
2015-11-04 12:47:15
Jędrzej
No problem. Another webshop advertised the same item, I prepaid and then they said it was out of stock and took a week to get my money back. This shop had the item and I received it in a couple days.
4 / 5
2015-10-08 10:07:37
Maksym
Zamówienie zostało zrealizowane szybko, i bez problemów.
5 / 5
2015-10-06 15:07:39
Arkadiusz
Super sklep, polecam w 100 %.
5 / 5
2015-09-16 18:06:00
Tomasz
Duży wybór towaru, promocyjne ceny,szybka i solidna wysyłka.
5 / 5
2015-09-16 09:50:07
Arleta
Dobre ceny. Ciekawy asortyment.
5 / 5
2015-09-10 10:46:42
Izyda
Polecam sklep. Wszystko na najwyższym poziomie.
5 / 5
2015-09-01 20:19:15
Piotr
Solidny sklep z częściami rowerowymi - co jest na liście jest w magazynie. Opakowanie i przesyłka w porządku. Realizacja ekspresowo.
5 / 5
2015-07-17 21:54:36
Alberta
Bardzo profesjonalny, dobrze zorganizowany, fachowy sklep.
5 / 5
2015-07-17 14:53:20
Izyda
Dobre ceny, mimo braku danego towaru an stanie 0 szybka dostawa
1 / 5
2015-07-15 18:12:32
Andrzej
nie otrzymałem zamówionego towaru mimo, że jest on wyświetlony na stronie jako dostępny. Wiadomość o tym dostałem po 5ciu dniach. Nie polecam zakupów.
5 / 5
2015-07-09 21:55:46
Fabian
Jestem zadowolony z zakupu, dobry kontakt telefoniczny.
5 / 5
2015-06-25 09:25:14
Ada
Kolejny raz korzystam i na pewno jeszcze będę, natychmiastwao wysyłka dobre ceny wszytko ok
2 / 5
2015-05-29 20:03:08
Igor
Towar zamówiłem we wtorek i liczyłem na to, że przez weekend się nim "pobawię" niestety do piątku nie dotarł. Pewnie kurier dostarczy mi to w poniedziałek. ........dla sklepu jest to "jeden dzień roboczy" a dla mnie niestety następny weekend bo w tygodniu nie mam czasu na rower:(
5 / 5
2015-05-22 10:21:17
Łucjan
Czysty profesjonalizm... POLECAM
5 / 5
2015-05-21 11:37:35
Witold
Wszystko szybko, sprawnie, czyli pozytywnie :)
5 / 5
2015-05-20 14:47:25
Sara
Sklep w zupełności spełnił moje oczekiwania.
5 / 5
2015-05-20 10:08:31
Ryszard
Czas realizacji rewelacyjny, towar i opakowanie nie naruszone. Zdecydowanie polecam sklep.
5 / 5
2015-05-18 16:02:16
Klaudia
Profesjonalna i szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2015-05-14 11:09:18
Wiesława
Bardzo szybki czas wysyłki (znacznie szybszy niż podany na stronie). Prawidłowa komunikacja ze sklep, czysty profesjonalizm. Polecam
5 / 5
2015-05-12 12:50:06
Klemens
Pełen profesjonalizm, fachowe doradztwo i zrozumienie klienta.
5 / 5
2015-05-12 12:49:03
Celestyna
Pełen profesjonalizm, fachowe doradztwo i zrozumienie potrzeb klienta.
5 / 5
2015-05-05 08:35:30
Wacław
Szybko i bezproblemowo. Błyskawiczne księgowanie zwykłych przelewów.
5 / 5
2015-05-04 11:25:11
Barbara
Natychmiastowa dostawa , naprawdę na następny dzień było u mnie wszytko. Towar zgodny z opisem 100%
5 / 5
2015-04-24 07:56:01
Rudolf
Bardzo rzetelny sklep, zakupiony towar wysłany niemal natychmiast po zakupie, paczkę (towar nienagannie zapakowany) otrzymałem kilkadziesiąt godzin po przelewie. Godny polecenia!
5 / 5
2015-04-16 08:29:20
Mateusz
Sklep profesjonalnie prowadzony. Status realizacji aktualizowany na każdym etapie zamówienia. Jedynie opisy przedmiotów mogłyby być bardziej pełne. ogólnie - zakupy bardzo bezpieczne
5 / 5
2015-04-14 21:00:50
Maksymilian
Ogólnie super, na każdym etapie realizacji informacja mejlowa, co się dzieje. Towar dostałem szybciej niż maksymalny czas, miało być do tygodnia, a miałem do 3 dni, więc super. Cena bardzo dobra. Tylko być może warto nieco dokładniej zaklejać taśmą karton, bo nieco się rozkleił, ale w żadnym wypadku towar nie ucierpiał - wszystko ok. Polecam
3 / 5
2015-04-10 20:43:53
Edmund
brak odpowiedzi na moją reklamacje olanie klienta.
5 / 5
2015-04-08 11:29:11
Mirosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-04-07 15:17:05
Radomir
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-31 11:43:39
Gustawa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-29 12:11:01
Zofia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-27 08:47:07
Ludwika
Kolejny bardzo udany zakup w sklepie i na pewno nie ostatni! Fachowa obsługa jak zawsze pomogła w wyborze odpowiednich produktów. Wysyłka paczkomatami błyskawiczna, tego samego dnia kiedy doszedł przelew ode mnie. Produkty w paczce dobrze zabezpieczone przed uszkodzeniami. Szczerze polecam!
5 / 5
2015-03-26 13:42:38
Ksenia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-03-25 13:15:01
Cecyl
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-20 09:27:05
Izyda
Transakcja przebiegła pomyślnie, dostawa w 27 godzin!. Polecam.
5 / 5
2015-03-19 11:48:44
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-17 11:55:08
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-10 14:54:20
Paweł
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Zapłaciłem nisza cene niż przy zamówieniu jeszcze większy rabat
5 / 5
2015-03-09 17:31:12
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-16 13:03:15
Emilia
Transakcja przebiegła pomyślnie i bez zgrzytów. Polecam.
5 / 5
2015-02-04 14:18:59
Natasza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-02 18:48:03
Cecyl
Fantastyczny sklep z super aplikacją na smartfony. Atrakcyjne ceny ze wspaniałą obsługą która dba o klienta. Gorąco polecam i sam użyje w przyszłości.
5 / 5
2015-01-28 11:08:44
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-21 18:23:28
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-16 12:39:03
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2015-01-13 12:12:30
Sergiusz
Kupiłem oponę rowerową, która była stara, zleżała a guma twarda. Opon z 2011roku, więc miała ponad 3 lata.
5 / 5
2014-12-24 22:08:10
Brunon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-18 10:21:49
Milena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-18 06:47:54
Kajetan
Wszystko w porządku. Towar zgodny z opisem. Czas realizacji zgodny z informacją ze strony internetowej. No i PIERWSZORZĘDNY, WZOROWY kontakt ze sklepem. To był mój pierwszy zakup w tym sklepie ale napewno nie ostatni. POLECAM TEN SKLEP !!!
5 / 5
2014-12-12 11:39:45
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-04 11:07:55
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-22 07:42:30
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-20 09:37:42
Aleksandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-05 09:49:54
Malina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-03 15:23:32
Klementyna
Bardzo profesjonalny, przyjazny klientowi sklep. Polecam.
5 / 5
2014-10-16 11:36:46
Kornelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-08 12:33:18
Wiesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Profesjonalne podejście, porady i sugestie nie nastawione tylko na zysk sklepu, a raczej na zadowolenie klienta!
5 / 5
2014-10-04 12:45:52
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-03 11:23:29
Anita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-02 15:04:34
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie i przy bardzo dobrej komunikacji ze strony sprzedawcy. Serdecznie polecam.
5 / 5
2014-10-01 17:29:54
Antoni
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-30 15:20:11
Marina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-30 09:57:38
Sylwester
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-24 00:53:21
Oliwia
Opony Geax Saguaro 2,2 okazały się nie mieć deklarowanej szerokości 56mm, a jedynie 53mm (na obręczy 19mm), ale ponoć ten typ tak ma, więc to bardziej uwaga dla producenta, niż sklepu. Sklep jednak powinien zamieścić takie info w opisie produktu. Opony podczas jazdy w lesie po deszczu potwierdziły swoją klase co do przyczepności, jedynie w większym błocie i mokrej trafie zdarzyły się minimalne uślizgi. Niski opór toczenia wraz z niską wagą w porównaniu do poprzednich opon Tioga Factory DH 2,3 daje się znacząco odczuć - redukcja masy opon o 752g :)
5 / 5
2014-09-19 10:45:08
Konrad
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-15 07:19:23
Gabriela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-05 10:07:33
Janina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-09-03 20:54:16
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-02 11:47:41
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-30 23:25:26
Tamara
Jak zwykle Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-18 01:04:55
Romana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-14 20:17:38
Klaudia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-03 20:00:49
Benedykt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-31 11:24:16
Grażyna
Szybko, sprawnie, super kontakt - polecam!
5 / 5
2014-07-30 18:45:59
Bartosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-28 11:29:53
Lucjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-28 09:28:57
Józefina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-07-24 23:57:25
Lucjan
Towar, który otrzymałem odbiegał swoimi właściwościami w sposób istotny od towaru prezentowanego w ofercie. Na moją reklamację, dostałem informację, że sklep nie wie co znajduje się w opakowaniu i nie ma na to wpływu (?!). Na stronie są informacje wprowadzające w błąd. Zaproponowano mi możliwość zwrotu towaru ( w gruncie rzeczy to nie żaden dobry gest ze strony sklepu, tylko wynikające z przepisów moje uprawnienie. Zrezygnowałem z możliwości zwrotu, bo musiałbym ponieść jeszcze koszty wysyłki. Nie mam zamiaru dokonywać dalszych zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2014-07-24 12:21:13
Jędrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-24 10:03:38
Malina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-24 09:44:17
Barbara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-21 16:54:06
Aneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-18 21:39:03
Szczepan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-18 11:56:35
Leokadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-08 09:18:49
Miłosz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-02 12:19:22
Norbert
Bardzo kompetentna pomoc przy wyborze opon.
5 / 5
2014-07-02 11:30:46
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-30 11:25:27
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-21 07:23:35
Michalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-20 11:12:50
Joachim
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
2 / 5
2014-06-20 10:13:33
Waldemar
Tydzień czasu czekam na dostawę. Zamówiłem w poniedziałek przed południem - towar BYŁ oznaczony jako "na stanie, wysyłka w ciągu trzech dni". Teraz mamy piątek i wiem, że przesyłka nie została nawet wysłana (informacja na stronie sklepu). A więc mogę spodziewać się jej w nast. tygodniu..........
5 / 5
2014-06-17 19:13:16
Piotr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-17 10:02:20
Urszula
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-15 18:17:37
Jarosława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-13 20:48:23
Edward
Transakcja przebiegła pomyślnie i bardzo szybko. Polecam.
5 / 5
2014-06-13 09:47:33
Helena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-12 12:35:52
Sylwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Błyskawiczna wysyłka, bardzo miły Pan ze sklepu zadzwonił do mnie już po chwili od złożenia zamówienia, aby uzgodnić szczegóły wysyłki. Gorąco polecam.
5 / 5
2014-06-10 20:23:26
Lidia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-06 09:34:21
Monika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-05 16:11:03
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-05 09:56:28
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-05 09:31:38
Maciej
Chciałbym żeby wszystkie sklepy, chociaż te rowerowe miały taki stosunek do klienta. Wydajemy duże pieniądze, a podejście takie jak Biketires to ze świeczką można szukać. Szczerze polecam i mam nadzieje że powiększy sie oferta.
5 / 5
2014-06-01 10:38:09
Weronika
Profesjonalny sprzedawca . Bezpieczne zakupy. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-30 18:50:30
Felicja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-28 19:58:52
Edmund
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-05-27 10:43:39
Lucyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam, choć wysyłanie jej do przez InPost jest mało komfortowe i dość rozwleczone w okresie czasu...ale ok nie czepiam się.
5 / 5
2014-05-26 23:26:49
Zuzanna
Tak powinny wyglądać zakupy w profesjonalnym sklepie rowerowym ;)
5 / 5
2014-05-22 21:15:44
Dominika
Szybka realizacja + rzetelna informacja.
3 / 5
2014-05-21 16:09:31
Dymitr
Nie polecam, z innych sklepów o podobnym asortymencie byłem bardziej zadowolony
5 / 5
2014-05-19 14:51:31
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o BikeTires.pl