Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Bilbo Zabawki

Bilbo Zabawki Opinie 4.9 (85)

Pszczyńska 328
43-176
Gostyń
( brak )
opinie Bilbo Zabawki
speedtest
4.9
85
Opinii

Doskonale

5 / 5
2021-03-27 14:36:58
beatka
polecam lalkę chłopczyka afrykańskiego lalka bardzo starannie zrobiona wygląda jak prawdziwy dzidziuś.
1 / 5
2021-03-27 14:33:27
beatka
zamówiłam lalkę chłopczyka Afrykanina lalka bardzo starannie zrobiona polecam ta lalka bardzo mnie ucieszyła.
5 / 5
2020-02-23 10:09:57
Ada
Ceny konkurencyjne, zamówienie doszło bardzo szybko.
5 / 5
2020-02-20 10:08:14
Amelia
Kupiłam hiszpańską lalkę. Przyjechała szybko, jest ładna i bardzo dobrej jakości. Przesyłka była starannie zapakowana z miłym ciasteczkiem do kawy. Strona sklepu jest przyjemna dla oka, zabawki są estetyczne i sprzyjają rozwojowi dziecka. Przydałaby się większa oferta dla chłopców.
4 / 5
2020-02-14 06:55:21
Ewelina
Zakupy dobrze, produkt spełnił moje oczekiwania. Polecam sklep
5 / 5
2020-02-13 10:12:37
Milena
pełen profesjonalizm, sprawna realizacja zamówienia, stały kontakt z klientem
5 / 5
2020-02-13 09:34:00
Luba
Sprawna obsługa, wszystko zgodnie z opisem.
5 / 5
2020-02-13 09:18:22
Kazimierz
Super kontakt, serdecznie polecam
5 / 5
2020-02-11 21:29:13
Bartosz
To był perwszy zakup. Na prezent dla źony. Ona jest bardzo zadowolona. Lalka wykonana bardzo dobrze. Dzękujie.
5 / 5
2020-02-05 20:14:59
Oliwier
zamówienie zrealizowane błyskawicznie
5 / 5
2020-02-05 19:18:35
Mikołaj
Fajny wybór, szybka wysyłka.
5 / 5
2020-02-05 14:44:22
Gabriela
Zakupy w Zabawki Bilbo to czysta przyjemność. Wszystko zgodnie z opisem, bogaty asortyment. Polecam !!
5 / 5
2020-02-04 10:38:22
Zbyszko
zabawki adekwatne z zamówieniem, szybka realizacja, polecam
5 / 5
2020-01-29 09:28:57
Anastazja
Błyskawiczna wysyłka, produkt zgodny z oczekiwaniami, konkurencyjna cena, polecam.
5 / 5
2020-01-27 18:22:47
Iwona
Tak jak powinno być , szybko i sprawnie. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2020-01-21 23:42:52
Lucjan
Lalka jest bardzo ładna, pięknie pachnie,córeczką ja uwielbia;)polecam
5 / 5
2020-01-21 16:53:46
Eryk
Wszystko zgodne z opisem, przesyłka została odpowiednio zabezpieczona. Lalka idealnie odwzorowuje bobasa i ma piękny waniliowy zapach.
5 / 5
2020-01-17 10:37:00
Edward
Dziękuję bardzo za udany zakup. Doskonały kontakt, ekspresowa wysyłka, towar zgodny ze zdjęciami i opisem.
5 / 5
2020-01-16 10:05:40
Alicja
Szybka wysyłka, towar w idealnym stanie, szybki i miły kontakt.
5 / 5
2020-01-15 15:12:27
Gerard
Super sklep, lalka jest śliczna i pięknie pachnie. Polecam lalki hiszpańskie
5 / 5
2020-01-13 11:35:41
Paula
Super! Ultra szybka dostawa i sprawne informowanie o kolejnych etapach. Opakowanie produktu bez zbędnego plastiku.
5 / 5
2020-01-09 14:13:38
Dominika
Super sklep,towar tez.Polecam szczerze
5 / 5
2020-01-09 10:58:16
Kalina
Szybka dostawa? na której bardzo mi zależało. Lalka bardzo dobrej jakości. Na pewno wrócę do tego sklepu.
5 / 5
2020-01-08 11:58:02
Martyna
Wszystko w jak najlepszym porządku, profesjonalizm i rzetelność to nie jedyne atuty tego sklepu. Dziękuję i polecam!!!
5 / 5
2020-01-05 23:06:47
Dariusz
Profesjonalny sklep, ekspresowo wysłany towar który dotarł po 3 dniach i to tuż przed świętami... POLECAM !!!
5 / 5
2020-01-02 18:02:06
Norbert
Rewelacja. Dawno nie spotkałem się z tak wysokim poziomem obsługi, a to w moim przypadku ważniejsze niż cena.
5 / 5
2020-01-02 13:47:04
Kornelia
Lalka którą zamówiłam Paola Reina jest prześliczna. Polecam
5 / 5
2020-01-02 12:56:48
Kacper
Super obsługa, dostawa ekspresowa, a sama lalka Paola Reina fantastyczna! Jestem zachwycona, polecam!
5 / 5
2019-12-31 15:21:41
Aga
Bardzo polecam zakupy i kontakt ze sklepem :)
5 / 5
2019-12-30 14:19:22
Inga
POLECAM! Szybki serwis. Zamówienie złożyłam w środę po 12, a w piątek do południa kurier już przyniósł paczkę. Produkt super, pięknie zapakowany.
5 / 5
2019-12-30 11:19:49
Józefina
Zabawka spełniła moje oczekiwania, a co najważniejsze bardzo podobała się obdarowanej.
5 / 5
2019-12-27 22:47:33
Lech
Świetny obsługa, wszystko szybko i bezproblemowo. Polecam
5 / 5
2019-12-27 15:24:31
Gabriela
Bardzo szybka realizacja zamówienia, zabawki kompletne, bez zarzutu
5 / 5
2019-12-19 11:40:24
Oleg
Miło, profesjonalnie i szybko, polecam!
5 / 5
2019-12-19 09:42:00
Teresa
Wszystko szybko i sprawnie, polecam!
5 / 5
2019-12-18 20:24:58
Agnieszka
Jestem bardzo zadowolona, zamówiłam w niedziele późnym wieczorem we wtorek przesyłka była juz u mnie. Ekspresowa dostawa biorąc pod uwagę fakt iż jest tydzień przed świetami. Polecam!
5 / 5
2019-12-18 20:03:09
Kamil
Super podejście do klienta,wysyłka expresowa.
5 / 5
2019-12-18 15:10:44
Klemens
Super lalka. Jestem bardzo zadowolona.Polecam.
5 / 5
2019-12-17 20:40:22
Oskar
Wszystko w porządku. Towar zgodny z opisem i oczekiwaniami.
5 / 5
2019-12-17 07:52:10
Renia
Szybka realizacja zamówienia i dostawa
4 / 5
2019-12-13 14:26:41
Szymon
Lalka jest bardzo ładna i myślę że dla córki będzie się podobać. Ale moim zdaniem cena jest za wysoka.
5 / 5
2019-12-13 14:05:02
Longin
są przyjazne dla dziecka, edukacyjne
5 / 5
2019-12-13 13:25:43
Paulina
Sprawnie, szybko. Dobrze zapakowane. Wszystko zgodne z opisem. Status zamówienia przekazywany na bieżąco. Szczerze polecam!!
5 / 5
2019-12-13 13:11:51
Natasza
Sklep, do którego na pewno jeszcze zajrzę.
5 / 5
2019-12-12 14:25:16
Dominika
Coś cudownego. Jeden z najlepszych sklepów internetowych na jakie ostatnio trafiłam. Na pewno nie raz do nich wrócę na kolejne zakupy.
5 / 5
2019-12-12 12:27:28
Grażyna
Wszystko super. Goraco polecam!
5 / 5
2019-12-04 15:08:52
Bernardeta
Wszystko poszło bardzo dobrze.
4 / 5
2019-12-04 14:00:13
Bogdana
Wszystko ok, pozatym, ze karton przyszedl uszkodzony i opakowanie w którym byla lalka również. Gdy by to byl prezent to bym sie wkurzyla. Na szczęście dla mojego dziecka zawartość jest najważniejsza ;). Ogólnie polecam sklep.
5 / 5
2019-11-28 14:25:37
Greta
Towar wysłany wieczorem w dniu złożenia zamówienia. Towar zgodniy z opisem
5 / 5
2019-11-28 12:34:42
Tamara
Bardzo polecam , szybko , sprawnie.
5 / 5
2019-11-27 18:54:48
Waldemar
Bardzo polecam, wszystko sprawnie, pomocna i kompetentna obsługa!
5 / 5
2019-11-27 16:34:39
Jonatan
Wszystko super. Polecam. Szybko przesylka. Zabawki spelnily moje oczekiwania.
5 / 5
2019-11-27 14:49:46
Dominika
Zakupy przebiegły bardzo sprawnie. Towar otrzymałam dwa dni po zamówieniu. Zabawki drogie ale warte swojej ceny porządnie i starannie wykonane. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Zakup uważam za udany. Polecam
5 / 5
2019-11-20 13:12:17
Helena
Jestem w pełni usatysfakcjonowana! Ekspresowa przesyłka, bardzo dobrze zapakowana, lalka cudna! Dziękuję!
5 / 5
2019-11-19 23:16:50
Roksana
Polecam wszystkim. Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Sklep z super zabawkami.
5 / 5
2019-11-15 07:29:21
Wiktoria
Wszystko szybko i sprawnie. Polecam
5 / 5
2019-11-07 23:38:42
Daria
Cała transakcja przeszła bardzo pomyślnie,. otrzymałam również mały bilecik z podziękowaniami za zakupy z moim imieniem i słodkim drobiazgiem, Zrobiło mi się bardzo miło.
5 / 5
2019-10-18 23:32:34
Kazimiera
Zamówienie złożyłam wieczorem i ok. 22-ej dostałam informację, że zamówienie jest spakowane i przygotowane do wysyłki. Następnego dnia rano zostało wysłane. Rewelacja!
5 / 5
2019-10-16 11:52:09
Ada
Szybka realizacja zamowienia, dobrze zapakowane, łatwy kontakt z sprzedawcą. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2019-10-15 15:01:49
Jeremiasz
Szybka wysyłka, towar bez zgodny. Polecam, będę korzystać.
5 / 5
2019-10-07 20:45:28
Marta
Expresowe zakupy, towar zgodny z opisem, polecam ♥️
5 / 5
2019-09-18 14:03:25
Marta
Lalki piękne. Efektowne opakowanie. Moje wnuczki zachwycone. Polecam. Ewa.
4 / 5
2019-09-17 19:59:32
Łucja
Zakupy, realizacja zamówienia przebiegły bez problemu. Rozczarowuje opakowanie - czasy się trochę zmieniły. Miło by było, gdyby właściciele sklepu pomyśleli także o tym "drobiazgu".
5 / 5
2019-09-17 15:54:54
Klaudiusz
Super sklep, miła obsługa, błyskawiczna wysyłka! Polecam!
5 / 5
2019-09-11 09:46:28
Klara
Wszystko OK! Zabawka (zestaw małego lekarza Janod) świetnej jakości. Dziecko szczęśliwe - a to najważniejsze! :) POLECAM!
5 / 5
2019-09-04 15:34:56
Roksana
Transakcja przebiegła bardzo szybko a zamówione zabawki są rewelacyjne
5 / 5
2019-09-02 06:57:59
Waldemar
Świetny asortyment, fachową obsługa, bardzo szybka realizacja. Dziecko zadowolone - to najważniejsze!
5 / 5
2019-08-22 12:29:20
Olaf
Moje zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i profesjonalnie. Przesyłka była bardzo dobrze zapakowana i zabezpieczona. Polecam! Jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu. Zakup bardzo udany.
5 / 5
2019-08-22 07:33:54
Wiesława
Bardzo dobrze sklep spełnił moje oczekiwania polecam
5 / 5
2019-08-06 16:05:39
Arlena
bardzo dobrej jakości lalka hiszpańska
5 / 5
2019-08-01 22:01:56
Paulina
Polecam. Dostawa bardzo szybka. Towar dobrej jakości.
5 / 5
2019-07-23 20:50:12
Liliana
Zakupiłam hiszpańską lalkę Paola Reina. Te hiszpańskie lalki są (moim zdaniem), jedynymi lalkami, które są śliczne. W przeciwieństwie do powszechnie dostępnych "straszydeł "
5 / 5
2019-07-19 15:27:18
Sylwia
Profesjonalna obsługa. Polecam!
5 / 5
2019-07-17 12:55:28
Regina
Wspaniała obsługa szybko sprawnie. Godny polecenia sklep.
5 / 5
2019-07-17 12:24:04
Laura
Transakcja przebiegła bez zarzutu. Lalka piękna, córeczka zadowolona . Bardzo polecam sklep.
5 / 5
2019-07-12 22:26:23
Włodzimierz
Polecam, super kontakt ze strony sprzedawcy.
5 / 5
2019-07-12 11:15:19
Milena
Jestem b. zadowolona z zakupów w tym sklepie, dobre ceny, mega szybka wysyłka, paczkę odebrałam na drugi dzień, polecam
5 / 5
2019-07-12 11:15:19
Iga
Jestem b. zadowolona z zakupów w tym sklepie, dobre ceny, mega szybka wysyłka, paczkę odebrałam na drugi dzień, polecam
5 / 5
2019-07-02 12:11:31
Eryk
Bardzo szybka obsługa. Duży wybór fajnych rzeczy.
5 / 5
2019-06-26 08:26:26
Ziemowit
Super na pewno jeszcze skorzystam
5 / 5
2019-06-12 21:42:43
Aneta
Bardzo szybka obsługa. Towar zgodny z zamowieniem
5 / 5
2019-06-11 11:43:54
Celina
Wszystko ok. Miła obsługa, szyba reakcja sklepu
5 / 5
2019-06-04 13:16:54
Mieczysław
Zabawki o wysokiej jakości, duży wybór, obsługa, która służy pomocą, odpowiada na pytania i w razie potrzeby doradza. Bezproblemowy kontakt i błyskawiczna dostawa. Gorąco polecam!
5 / 5
2019-05-31 10:47:03
Wiktor
Szybka wysyłka, kontakt ze z sklepem bardzo dobry, lalka przepiękna. Polecam
5 / 5
2019-05-30 17:56:29
Pola
Szybka realizacja zamówienia. Lalka bardzo ładna, plusem sklepu jest to, że był dostępny filmik, żeby zobaczyć jak w rzeczywistości wygląda produkt.

Rzetelne opinie o Bilbo Zabawki