Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję BIOVEA

BIOVEA Opinie 1.6 (28)

9160 E. Bahia Dr. Ste 200
85260
Scottsdale
0800 047 0488
opinie BIOVEA
1.6
28
Opinii

Źle

2 / 5
2021-11-25 03:08:57
barbara
moja opinia jest bardzo zła brak iformacji o opłacie celnej
1 / 5
2021-10-28 08:16:41
Olga
Bardzo złe. Produkt co prawda doszedł do mnie, ALE mailowo dostałam informację w dniu wysyłki zamówienia, że produkt zostanie dostarczony w ciągu 6-8 dni roboczych, a faktycznie otrzymałam swoje zamówienie po 18 dniach roboczych. Oprócz tego nie poinformowano mnie w momencie składania zamówienia, że dla niektórych produktów trzeba dodatkowo opłacić cło. Trafił mi się akurat taki produkt i musiałam opłacić kurierowi poczty polskiej cło, aby wydał mi paczkę. Byłam całą sytuacją bardzo zaskoczona. Jak dla mnie - bardzo niefajne traktowanie klienta. Zapis o tej dodatkowej opłacie znajduje się co prawda w regulaminie sklepu, ale nie ma żadnej wzmianki o tym w momencie dokonywania zamówienia na stronie, więc staję się to taką opłatą dodatkową 'ukrytą'. Dziękuję za współpracę, więcej zamawiać tu nie będę. Nie polecam.
1 / 5
2021-10-25 09:07:01
Artur
Potwierdzam co poniżej. DNO!!! Oszuści i naciągacze! Zamówienie od miesiąca zapłacone i zero informacji ani też nie wiem kiedy i czy otrzymam produkt! Dodatkowo na ten sam produkt aktualnie reklamują się, że dostarczają w 2-3 dni robocze. Złodzieje!
1 / 5
2021-09-01 13:51:59
Max
Po miesiacu zamiast produktu przyszlo zawiadomienie z poczty w Pruszczu, ze trzeba wynajac agencje celna aby produkt zostal zwoniony. Na prosbe o refund dostalem informacje ze to moja wina, ze nie sprawdzilem. Skandal, nie polecam. Zamiast refundu i przeprosin - Twoja wina i moze ewentualnie bedzie refund jak w koncu poczta odesle produkt do nadawcy minus koszt dostawy. Nie polecam.
1 / 5
2021-08-13 03:02:29
Jan
Kilka razy kupowałem produkty i było OK. Ostatnie zakupy to mordęga. Dwa miesiące czekania, zero informacji. Beznadziejna, oszukańcza firma. Zgłaszam do Rzecznika Konsumenta. Nie kupować u oszustów!!!
1 / 5
2021-08-06 06:26:47
Pawel
Oszusci nie kupujcie, po paru miesiacach list z urzedu celnego o cle do zaplaty. Strona Biovea odnosnie refund nie dziala, pare lat temu godna polecenia w dniu dzisiejszym brak slow.
1 / 5
2021-05-04 22:45:22
Kate
Poniżej krytyki . Dałam się nabrać. Gdybym na śmierć miała czekać jak na zamówione suplementy , żyłabym wiecznie . Już nawet wkurzona nie jestem . Wiem jedno, karma wraca i tak uderzy , żeby zostawić ślad . Wstyd !!!!
1 / 5
2020-07-29 21:08:01
Agata
Nie kupujcie nic na biovea.pl To oszuści. Czekam na zamówienie dwa i pół miesiąca. Kontakt tylko mejlowy. Firma wyjątkowo wyspecjalizowana w zwodzeniu klienta. Błędem było nie przeczytanie opinii. Rozważam zgłoszenie oszustwa w internecie na policji. Myślę że nie jestem jedyna.
1 / 5
2019-12-18 22:34:56
Karol
Nie polecam...czekam na zamówienie od 04.12.2019 ...ostatni raz coś w tej firmie zamówiłem
1 / 5
2019-01-02 18:43:11
Marcel
Najgorsze, co może być naciąłem się przez niesprawdzenie opinii przed zamówieniem. Z nikim nie ma kontaktu, nikt nie odpisuje na maile, paczka idzie już ponad miesiąc. Jeżeli chodzi o produkty to pojawiają się na ich stornie jako dostępne nawet jeżeli nie ma na składzie. Wielka pomyłka - nie polecam.

Rzetelne opinie o BIOVEA