Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Biżuteria - Zegarki

Biżuteria - Zegarki Opinie 5.0 (171)

Warszawska 1D
08-530
Dęblin
818830241
opinie Biżuteria - Zegarki
speedtest
5.0
171
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-19 10:16:21
Julian
Kupiłem dwa zegarki ładne, tanie. Miła, profesjonalna obsługa. Polecam bardzo zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2020-01-02 21:14:53
Karina
transakcja przebiegła sprawnie
5 / 5
2019-12-16 20:42:17
Joanna
Sprawna obsługa klienta, zamówienie wysłane następnego dnia roboczego. Pełen profesjonalizm.
4 / 5
2019-05-08 21:20:06
Diana
Czas realizacji i zgodność - OK.
5 / 5
2019-02-25 13:00:01
Laura
Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar dokładnie taki jak opisany na stronie
5 / 5
2019-01-10 14:01:03
Jakub
Bez zarzutów, towar spełnił moje oczekiwania, polecam.
5 / 5
2018-12-13 13:27:17
Olga
Realizacja zamówienia błyskawiczna. Wszelkie wyjaśnienia i pomoc w razie wątpliwości były wyjaśniane profesjonalnie i z otwartością na klienta. Kolor zamówionego towaru nieco odbiegał od tego zamówionego, ale spodobał się i został zaakceptowany przez osobę obdarowaną prezentem. Jestem zadowolona z obsługi sklepu i zakupionego towaru. Firma godna polecenia.
5 / 5
2018-11-22 07:18:30
Małgorzata
Towar zgodny z opisem i zdjęciem, zakup bezproblemowy ogólnie jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2018-09-11 13:30:26
Cezary
super kontakt, perferkcyjnie przeprowadzona transakcja
5 / 5
2018-09-11 10:48:42
Zdzisława
szybko, sprawnie, bez zarzutu, paczka bardzo dobrze zabezpieczona
5 / 5
2018-08-31 19:53:58
Stanisława
Doskonale przeprowadzona transakcja. O każdy etapie zamówienia byłam informowana. Zegar otrzymałam bardzo dobrze opakowany.
5 / 5
2018-07-03 10:53:14
Jan
niskie koszty dostarczenia towaru, błyskawiczna przesyłka, poelcam
5 / 5
2018-06-28 16:26:43
Klementyna
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Polecam
5 / 5
2018-06-26 15:46:24
Dymitr
Bardzo sprawna transakcja, szybka, bezproblemowa. Na pewno skorzystam z oferty sklepu w przyszłości.
4 / 5
2018-04-21 15:25:21
Mariola
bardzo pozytywnie. Mila rzecowa rozmowa z wlascicielem sklepu.
5 / 5
2018-03-27 13:08:47
Malwina
Świetny kontakt z klientem, zakup bezproblemowy a zegar jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu. Sprzedawca godny polecenia
5 / 5
2017-12-30 18:25:41
Halina
Super dostawa i opakowanie wszystko tak jak powinno być!
5 / 5
2017-12-26 13:24:08
Kazimiera
Kontak ze sklepem bez zarzutu. Wysyłka bardzo szybko.
5 / 5
2017-12-19 18:32:20
Stanisław
Mega szybka wysyłka, pomimo okresu przedświątecznego. Polecam!
5 / 5
2017-11-24 09:21:43
Władysław
Polecam wszystkim, stały kontakt mailowy z właścicielem sklepu, szybka reakcja. Nie ma się do czego przyczepić
5 / 5
2017-11-24 08:41:14
Liwia
Bardzo sprawna i porządna firma.
5 / 5
2017-10-04 21:33:47
Aneta
Bardzo dobry kontakt z klientem.Informacja o statusie zamówienia podawana na bieżąco. Towar bardzo starannie opakowany przed ew. uszkodzeniem. Ogólna ocena - bardzo dobry. POLECAM wszystkim kupującym ten sklep. Brawo! Pozdrawiam. Zadowolony klient.
5 / 5
2017-08-31 21:39:37
Apoloniusz
szybka przesyłka , towar dobrze zapakowany, zgodny z opisem
5 / 5
2017-07-27 12:33:26
Zbigniew
jestem zadowolona z transakcji
5 / 5
2017-07-21 17:58:16
Stanisław
Szybko, sprawnie i profesjonalnie.
5 / 5
2017-07-19 21:45:19
Zygfryd
Świetna transakcja! Zegareczek budzi skutecznie i jest bardzo ładnie wykonany. W pełni spełnia zadania i oczekiwania.
5 / 5
2017-07-19 15:23:21
Gerard
bardzo szybka realizacja zamówiania i przesyłka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2017-07-14 09:31:04
Mateusz
Rewelacja. Kontrola i czuwanie nad towarem dla klienta od momentu zakupu, aż po doręczenie paczki. Świetny kontakt, rzetelny kontrahent. Na bieżąco informował o statusie przesyłki etc. Gorąco polecam. Warto.
5 / 5
2017-06-22 11:38:11
Bogusława
Polecam wszystkim, szybka dostawa bez żadnych problemów
5 / 5
2017-06-21 21:54:05
Stanisława
rewelacja pełen profesjonalizm i wielki szacunek do klienta.POLECAM SERDECZNIE
5 / 5
2017-06-19 14:37:34
Marlena
Zegarek super taki jak w opisie. Kontakt ze sprzedającym super i wysyłka bardzo szybka !! Gorąco polecam !!
5 / 5
2017-06-16 20:23:27
Leopold
Genialnie, szybko i sprawnie! zegarek świetnie zapakowany ;) do tego uzyskałem 3 letnią gwarancję ;) Serdecznie i szczerze polecam sklep zegarki.biz.pl ! Pozdrawiam.
5 / 5
2017-06-14 10:24:13
Ewelina
Transakcja błyskawiczna. Zakupione kolczyki wysokiej jakości. Polecam
5 / 5
2017-05-11 01:20:24
Nina
bez zarzutu, transakcja przebiegła pomyślnie, towar zgodny z oczekiwaniami
5 / 5
2017-05-05 16:39:43
Bernadeta
Przesyłka dostarczona ekspresowo, możliwość śledzenia przesyłki oraz informacja mailowa na bieżąco. Produkt bardzo dobrze zabezpieczony. Zegar zjawiskowy. Bardzo wielki pozytyw, wart polecenia!
5 / 5
2017-05-02 13:05:14
Olga
Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie. O etapach zamówienia i dostawy byłam informowana na bieżąco. Nie mam żadnych zastrzeżeń, jestem bardzo zadowolona z zakupu!
5 / 5
2017-04-28 20:50:25
Remigiusz
dają w pełni to czego oczekujemy jako klienci..
5 / 5
2017-04-20 11:21:49
Rudolf
Super, towar dostałem niemal od ręki( zamówiłem w Wielkanoc) informacje o statusie zamówienia na bieżąco podawane mailem. Jedyny minus to brak instrukcji obsługi w języku polskim, ale to chyba nie ich wina.
5 / 5
2017-03-22 12:47:30
Dorota
Bardzo dobry sklep polecam z całego serca. Towar zgodny z opisem, Szybka wysyłka. Bardzo dobry kontakt
5 / 5
2017-03-06 22:11:21
Witold
Fachowa obsługa, towar w nienagannym stanie. :)
5 / 5
2017-02-17 12:21:01
Bogusław
Niskie ceny, szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2017-01-05 10:37:00
Oliwia
Bez problemów. Szybko i skutecznie.
5 / 5
2017-01-02 17:49:56
Justyna
Szybka dostawa, towar dobrze zabezpieczony.
5 / 5
2017-01-02 10:23:31
Herbert
Ekspresowa wysyłka, wszystko pozytywnie. Polecam wszystkim.
5 / 5
2016-12-19 21:58:39
Bogdana
jestem bardzo zadowolona - zegarek w świetnym stanie, szybka wysyłka, pełna dokumentacja - tylko polecać!
5 / 5
2016-12-19 21:38:45
Remigiusz
Super. szybko sprawnie i bez problemów a zegar prze piękny.
5 / 5
2016-12-19 20:46:26
Elżbieta
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, błyskawiczna przesyłka, profesjonalne podejście do klienta, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Serdecznie polecam.
5 / 5
2016-12-19 11:04:29
Marlena
Zakupy robiłam pierwszy raz ale bardzo jestem zadowolona. Kolczyki są ładniejsze niż na zdjęciach przesyłka pomimo okresu przedświątecznego błyskawiczna !!!
5 / 5
2016-12-08 16:12:47
Cyprian
Wybrany przeze mnie zegarek prezentuje się bardzo elegancko,kontakt mailowy z dostawcą bez zarzutu.Polecam tego sprzedawcę
5 / 5
2016-12-08 15:46:14
Malina
dostawa terminowa, zgodna z zamówieniem
5 / 5
2016-12-08 10:28:59
Mirosław
Jestem bardzo zadowolona - duży wybór, świetna obsługa
5 / 5
2016-12-04 23:08:42
Roksana
zegarek taki jakiego szukałam
5 / 5
2016-11-25 16:04:07
Celina
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zegarek oryginalny, jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach. Polecam wszystkim
5 / 5
2016-11-15 19:38:52
Urszula
Jestem bardzo zadowolona. Polecam
5 / 5
2016-10-26 10:51:22
Andrzej
Sklep bardzo profesjonalny, idealny kontakt z klientem na każdym etapie zamówienia, bardzo szybka wysyłka, elegancki zegarek w ładnym opakowaniu...Sklep godny polecenia.
5 / 5
2016-10-05 17:56:44
Ada
Świetny sklep wart uwagi i zakupow. Profesjonalizm na każdy kroku. Od samego początku tzn od momentu złożenia zamówienia super kontakt z klientem możliwość sladzenia zamówienia na medal.
5 / 5
2016-10-03 16:16:45
Wincenty
Witam, chciałbym podziękować za szybką i sprawną obsługę.Super. Dziękuję bardzo! To jest to czego szukałem! Towar w 100% oryginalny oraz cena odpowiednia-dużo taniej niż u konkurencji. Polecam w 100%.
5 / 5
2016-10-03 10:44:48
Beniamin
Dawno nie byłem tak profesjonalnie obsłużony, a co za tym idzie zadowolony. Serdecznie polecam :)
5 / 5
2016-09-24 09:19:41
Patrycja
Bardzo szybko wysłany towar, zgodny z opisem, dobra cena. Polecam zakupy u tego sprzedawcy.
5 / 5
2016-09-22 18:55:17
Bartosz
Bardzo rzetelna firma. Na kazdym etapie transakcji bylem szczegolowo informowany, a towar dostalem po 24 godzinach. Goraco polecam!
5 / 5
2016-09-09 23:29:20
Konstancja
Bardzo ładna biżuteria w rozsądnej cenie
5 / 5
2016-09-07 22:58:51
Leszek
Profesjonalna obsługa, polecam
5 / 5
2016-08-19 08:21:22
Zdzisława
WIARYGODNA,KOMPETENTNA I RZETELNA FIRMA.DUZY WYBÓR ZEGARKÓW.
5 / 5
2016-07-25 15:51:13
Maria
Profesjonalizm szybko i sprawnie
5 / 5
2016-07-16 07:25:18
Kacper
Wszystko w porządku, szybka realizacja zamówienia..... Godne polecenia.
5 / 5
2016-07-14 23:09:04
Bronisława
Zegar b. Elegancki tak jak w ofercie.
5 / 5
2016-06-29 20:49:41
Jadwiga
Świetne podejście do klienta i ekstra obsługa. Zegarek świetnie zapakowany i zabezpieczony w 100%.
5 / 5
2016-06-10 22:24:01
Daniel
Super szybka realizacja zamówienia, ładnie zapakowany towar.
5 / 5
2016-06-07 20:06:46
Luba
Świetny kontakt, doskonały towar. Kontrahent naprawdę godny polecenia!!!
5 / 5
2016-06-06 12:11:06
Emil
Idealnie cichy i piękny zegar. Jestem zadowolona .
5 / 5
2016-05-27 12:20:19
Romuald
Szybka realizacja zamówienia, super kontakt- sklep zadzwonił i poinformował o wysyłce. Same plusy :)
5 / 5
2016-05-24 11:47:04
Stanisława
wszystko przebiegło bardzo sprawnie
5 / 5
2016-05-10 09:51:22
Irena
Mimo drobnych kłopotów z zapłatą, dzięki postawie właściciela sklepu wszystko się wyjaśniło bardzo szybko. Gorąco polecam ten sklep.
5 / 5
2016-05-04 08:45:35
Joachim
Dobry kontakt i obsługa. POLECAM
5 / 5
2016-04-29 09:21:20
Agata
Solidny sklep, to co deklarują, to realizują.
4 / 5
2016-04-23 15:24:42
Krystian
Strona zamówienia jest nabazgrana! To "bubel", "cegła" itp. Nie intuicyjna!Rozwlekła! Sposób zapłaty "przelew z banku", wręcz kryminalny!!! Mój bank nie dokona przelewu bez potwierdzenia PIN-KODEM. W Waszym przypadku ta zasada została złamana. Myślę o zgłoszeniu tego incydentu do władz banku i organów ścigania przestępstw w sieci. W ten sposób można okradać użytkowników kont bankowych. Nie mogę tego darować. Nalegam na wyjaśnienie tego incydentu!!!
5 / 5
2016-04-17 06:58:28
Włodzimierz
Szybka realizacja zamówienia,towar dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem.
5 / 5
2016-04-10 20:26:09
Gabriel
BArdzo dobrze sie współpracowało.
5 / 5
2016-04-08 12:08:12
Bronisława
Latwy, przejrzysty portal, szybkie zamowienie, wszystkie kroki bardzo czytelne. Polecam, przyjemne zakupy
5 / 5
2016-04-02 22:38:01
Elwira
B. szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2016-03-18 09:56:56
Leokadia
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, tego samego dnia otrzymałam telefoniczną wiadomość o wysyłce zamówienia a na drugi dzień zegar był u mnie, bardzo solidnie zapakowany z wszelkimi potrzebnymi dokumentami, polecam to solidna firma☺
5 / 5
2016-03-15 11:07:01
Anna
Polecam szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie
5 / 5
2016-03-14 22:45:04
Katarzyna
ekspresowo, bez zadnych problemow, śledzenie przesyłki przez strone poczty bardzo ulatwia sprawe,, o wszystkim dostawalam informacje mailowo.
5 / 5
2016-03-13 21:56:11
Wiktoria
Szybko, zgonie z ocxzekiwaniem
5 / 5
2016-02-17 15:53:06
Arleta
Polecam sklep. Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka (w cenie towaru), informacja o stanie zamówienia na każdym jego etapie.
5 / 5
2016-02-15 15:03:15
Cyprian
obsługa na wysokim poziomie, zgodność produktu 100%
5 / 5
2016-02-04 23:01:12
Idzi
Bardzo solidny kontrahent. Polecam.
5 / 5
2016-02-03 16:42:30
Radosław
Zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z ustaleniami. Pełny profesjonalizm.
5 / 5
2016-02-03 10:52:55
Wiola
Polecam. Konkretny i pewny sklep.
5 / 5
2016-01-13 10:22:05
Herbert
towar bez zarzutu, szybka dostawa , solidna firma.dziękuję
5 / 5
2016-01-11 11:39:10
Juliusz
Wszystko przebiegło sprawnie, polecam.
5 / 5
2016-01-08 10:06:06
Milena
Bardzo profesjonalna i rzetelna firma. Polecam.
5 / 5
2016-01-05 14:53:06
Jeremiasz
Bardzo szybko! Bez żadnych zarzutów. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy:)
5 / 5
2015-12-29 16:18:48
Kaja
Wszystko załatwione jak powinno być zawsze!! Polecam
5 / 5
2015-12-24 23:19:25
Konstanty
Polecam - zamówienia zostało zrealizowane sprawnie.
5 / 5
2015-12-22 16:52:31
Adrian
Solidna firma, szybka wysyłka
5 / 5
2015-12-21 14:10:51
Bernard
Fajna firma. Godna polecenia. Pozdrawiam cały zespół pracowników
5 / 5
2015-12-21 13:05:26
Wiesława
Szybko, sprawnie, dobra jakość i dbałość o Klienta.
5 / 5
2015-12-18 17:39:01
Wacław
Profesjonaliści. Paczka świetnie zapakowana, ciągłe aktualizacje zamówienia, dzięki którym zawsze wiedziałem co dzieje się z moją przesyłką. Co jest niecodzienne - jawna informacja o tym, że zgodnie z ustawą mam czas na zwrócenie paczki bez podania przyczyny, dostałem nawet razem z przesyłką formularz. W przesyłce znajduje się pełen zestaw dokumentów i podpisana karta gwarancyjna zegarka, który zakupiłem.
5 / 5
2015-12-16 16:20:05
Arleta
Profesjonalny sklep,błyskawiczna dostawa zamówionego towaru i dodatkowo gwarancja na zamówiony towar w tak profesjonalny spoób przygotowana jak w żadnym innym sklepie .Polecam WSZYSTKIM !!!!!!!!!!!
5 / 5
2015-12-11 22:35:05
Stefania
Gorąco polecam. Szybko, sprawnie i profesjonalnie.
5 / 5
2015-12-09 09:58:55
Teresa
Świetny kontakt, o każdym etapie na którym było moje zamówienie byłam informowana.
5 / 5
2015-12-08 09:47:39
Klara
Sprawna obsługa, bez zarzutów
5 / 5
2015-12-01 11:32:10
Fabian
Świetny kontakt, szybka realizacja zamówienia. Dziękuję i polecam.
5 / 5
2015-11-26 22:35:43
Oliwia
Fachowa obsługa, towar w 100% zgodny z opisem, świetnie opakowany. Należy także wspomnieć o błyskawicznej przesyłce. Dziękuję i polecam sprzedającego.
5 / 5
2015-11-25 20:16:52
Rudolf
profesjonalna obsługa, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2015-11-16 12:01:16
Waldemar
szybka wysyłka, dobra obsługa.
5 / 5
2015-10-26 13:50:06
Felicjan
Wszystko super , kontakt , doradztwo , przesłyka profesjonalnie zabepieczona , super
5 / 5
2015-10-07 12:57:12
Zdzisław
Bardzo szybka, rzetelna obsługa. Będę polecać!
5 / 5
2015-09-13 15:55:35
Wiesław
Wysylka bardzo szybka, zegarek zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2015-09-10 23:12:53
Celestyna
Super, bardzo szybka realizacja zamówienia - polecam !!!
5 / 5
2015-09-04 10:28:41
Zbigniew
Pięknie zapakowana biżuteria, zgodna z opisem w stanie idealnym.
5 / 5
2015-07-31 13:05:05
Nadia
bardzo dobry sklep, szybkie informacje, na bieżąco o zamówieniu.
5 / 5
2015-05-20 11:24:54
Marta
Jestem zadowolona z realizacji zamówienia. Paczka zapakowana starannie, zegarek posiadał wszystkie niezbędne dokumenty (rachunek, kartę gwarancyjną oraz instrukcję obsługi) Polecam
5 / 5
2015-05-09 20:55:41
Danuta
Transakcja przebiegła szybko i miło
5 / 5
2015-05-07 17:01:20
Waldemar
Transakcja przebiegła błyskawicznie. Dodatkowe prośby spełnione. POLECAM!!!
5 / 5
2015-05-06 20:27:32
Luiza
Z miłą chęcią wystawiam pozytyw. Jest to znakomity sprzedający Słowny, uprzejmy i konkretny. Sama realizacja była bezproblemowa i natychmiastowa bez komplikacji. Towar tak jak na zdjęciu i ładnie zapakowany . Szczerze polecam ,
5 / 5
2015-04-02 20:06:16
Witold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-20 15:19:26
Hubert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-18 12:08:48
Tymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-18 09:40:23
Walentyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-15 10:55:29
Helena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobry sklep. Polecam.
5 / 5
2015-02-26 11:27:42
Lilianna
Cena najkorzystniejsza w internecie, błyskawiczna wysyłka, wzorowy kontakt, gdyby wszyscy sprzedawcy byli tacy to zakupy przez internet były najbezpieczniejsze i najpewniejsze
5 / 5
2015-02-22 13:35:55
Karina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-14 18:59:31
Waldemar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-21 15:25:37
Joanna
Transakcja na wysokim poziomie. Szczerze polecam i pozdrawiam
5 / 5
2015-01-21 12:03:46
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-16 17:38:39
Ilona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2015-01-14 14:42:26
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-08 20:54:49
Laura
Transakcja przebiegła pomyślnie. Przesyłka dotarła błyskawicznie (towar zapakowany BARDZO PROFESJONALNIE - nie miał prawa się zniszczyć). Zegarek w rzeczywistości wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciach. Polecam gorąco!
5 / 5
2015-01-06 08:33:49
Roksana
Kontakt ze sprzedawcą bardzo miły. Zegarek dotarł do mnie następnego dnia po złożeniu zamówienia. Jestem bardzo zadowolony z transakcji. POLECAM!!
5 / 5
2015-01-04 15:52:52
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-01 22:07:03
Sławomira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-30 21:29:01
Józef
Zamówiony zegarek otrzymałem zapakowany oryginalnie, dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniami. Ponadto sklep dodał do przesyłki katalog zegarków oraz inne bonusy. Przesyłka zawierała pełną dokumentację - gwarancja, paragon, instrukcje. Zegarek jest bardzo elegancki, minimalistyczny w wyrazie. Samodzielnie można skrócić pasek, jeśli za luźny. Sklep zapunktował u mnie tym bardziej, że ten model (Lorus RT321BX-9) trudno już było znaleźć w innych sklepach. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-29 09:47:33
Igor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-19 10:56:55
Stanisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-17 10:15:43
Bogdana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-16 13:54:27
Marcel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-16 11:39:48
Eligiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.po prostu rewelacja,takiej szybkiej obsługi,polecam
5 / 5
2014-12-10 00:28:25
Alina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-04 09:32:55
Angelika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-26 18:48:37
Leon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-25 16:56:46
Ludwik
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Gorąco polecam!
5 / 5
2014-11-19 14:12:41
Renia
Zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-20 11:57:56
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-07 12:01:52
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-06 09:51:05
Karol
Rewelacja, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, polecam! :)
5 / 5
2014-10-01 11:24:00
Weronika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-26 09:51:42
Edward
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka dostawa, jestem zadowolony. Polecam.
5 / 5
2014-09-24 09:29:54
Seweryn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-15 18:02:45
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar najlepszej jakości.Polecam.
5 / 5
2014-08-22 12:04:50
Karina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-21 09:44:20
Mikołaj
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-19 17:00:45
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-31 01:21:35
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-21 19:29:23
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam wszystkim. To jest TOOOOO!!!!!!
5 / 5
2014-07-10 11:53:41
Ida
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-09 21:58:17
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-09 11:04:53
Joanna
Towar w 100% oryginalny.Jakość adekwatna do ceny a kontakt jak i jakość usług na najwyższym poziomie.Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam ten sklep wszystkim.
5 / 5
2014-03-26 09:28:36
Edward
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-13 18:09:23
Kazimiera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-13 17:57:15
Mieczysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-10 16:35:31
Bogusław
Szybko, rzetelnie i zgodnie z opisem.
5 / 5
2014-01-10 10:37:25
Genowefa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-02 10:11:36
Kazimierz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-19 11:37:24
Żaneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-05 10:31:26
Gerard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.super sklep
5 / 5
2013-12-02 19:24:37
Stefan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-15 10:42:37
Ernest
Kupowalem w sklepie Bizuteria - Zegarki u Pani Marii Ziółkowskiej Zegarek Lorus. Zalety Paczka dostarczona na drugi dzień dzieki expresowym przelewom i dostarczeniu mailem potwierdzenia. Super szybki kontakt emailowy. Zegarek elegancko zapakowany w papier na prezent Dlugopis Firmowy w Prezencie Najnowsze Broszury Trendy Zegarkow Wszystko wyscielane delikatnym papierem by nie "latało" podczas przesylki. Na pewno nie jest to moj ostatni zakup w tym sklepie. Dla Sklepu Gratulacje i Osobiście Polecam bo Warto!!!
5 / 5
2013-09-19 20:05:24
Elwira
Transakcja przebiegła pomyślnie ibardzo szybko dostałam przesyłkę. Polecam.
5 / 5
2013-02-13 11:37:45
Angelika
Transakcja przebyła bardzo pomyślnie. Bardzo szybko dostałam paczkę, a sprzedający cały czas informował mnie o realizacji przesyłki.

Rzetelne opinie o Biżuteria - Zegarki