Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję bizuteriazegarki.pl

Bizuteriazegarki.pl Opinie 4.9 (316)

Ul. Warszawska 1D
08-530
Dęblin
081 883 02 41
opinie Bizuteriazegarki.pl
speedtest
4.9
316
Opinii

Doskonale

4 / 5
2022-03-28 16:18:46
balbina
moze byc ....
5 / 5
2020-03-25 16:18:56
Aldona
Jestem bardzo zadowolona z zakupów.
5 / 5
2020-02-06 10:31:38
Aleksandra
Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem. Miła obsługa.
5 / 5
2020-01-29 20:05:32
Liliana
Szybko, sprawnie, bezpośredni kontakt ze sklepem w razie niejasności dot. zamówienia.
5 / 5
2019-01-06 16:02:02
Zdzisław
Sklep godny polecenia. Towar starannie i bezpiecznie zapakowany.
5 / 5
2018-12-17 13:25:31
Radomir
Szybka dostawa, duża pomoc ze strony sprzedawcy w zakupie.
5 / 5
2018-12-12 13:37:02
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie, żadnych zastrzeżeń
5 / 5
2018-12-12 13:25:36
Ignacy
Super obsługa błyskawiczna dostawa towar solidnie zapakowany towar zgodny z zamówieniem .Jeszcze nie spotkałem tak solidnego sprzedawcy. Polecam tego sprzedawce.
5 / 5
2018-08-28 19:42:03
Michalina
Zakupy przebiegły bardzo pomyślnie. Obsługa klienta i całość realizacji zamówienia na bardzo wysokim poziomie.
3 / 5
2018-07-23 15:44:16
Izolda
Czekam na przesyłkę już prawie tydzień.Przewidywana data dostawy była na 20,0702018,dzisiaj jest 23,0702018 i nadal nic!!!Dobrą opinię o sklepie niestety bardzo psuje dostawca.Ja z taką firmą nie prowadził bym interesów.Dziękuje.
5 / 5
2018-07-20 12:42:35
Bogusława
Sklep godny zaufania. POLECAM.
5 / 5
2018-05-14 11:31:50
Otylia
Firma bardzo rzetelna wszystko OK.
5 / 5
2018-02-14 13:17:21
Kazimierz
Szybko, sprawnie, bezproblemowo
5 / 5
2018-02-03 18:18:48
Ryszard
Polecam, świetna i szybka obsługa :)
5 / 5
2017-12-20 14:00:22
Brygida
Szybko i sprawnie. Bardzo dobrze spakowany towar.
5 / 5
2017-10-26 17:45:22
Tymon
zegar super polecam dostawa w ciągu 2 dni
5 / 5
2017-06-21 11:37:13
Marcin
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Towar zgodny z opisem, wysyłka natychmiastowa. Zdecyeowanie POLECAM !
5 / 5
2017-05-16 15:27:06
Edyta
Po pierwsze informacje na stronie były wyczerpujące. Po drugie transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Po trzecie dziecko bardzo zadowolone z prezentu komunijnego, a to najważniejsze.
5 / 5
2017-05-08 10:43:32
Jadwiga
Rewelacyjna obsługa zamówienia, polecam!
5 / 5
2017-03-27 21:08:30
Bartosz
Szybka realizacja i dostawa,towar zgodny z opisem, łatwość że kontaktowania się na każdym etapie zamówienia
5 / 5
2017-02-01 15:36:12
Adam
Szybko, sprawnie, zegarek taki jak w opisie. Polecam.
5 / 5
2016-11-27 18:25:03
Idzi
MOJA OPINIA JEST BARDZO DOBRA NOTABENE PRODUKTÓW.
5 / 5
2016-05-14 15:11:40
Zenon
Szybko, sprawnie i solidnie zabezpieczony towar.
5 / 5
2016-02-29 10:54:59
Ludmiła
szybka realizacja, precyzyjne śledzenie przesyłki, towar zgodny z opisem
5 / 5
2015-12-19 21:01:52
Paulina
polecam sklep. Duży wybór zegarkow. Znalazłam takie jakich szukałam. Towar dobrej jakości ,ceny nie są wygórowane.
5 / 5
2015-12-16 17:52:18
Norbert
Zdecydowanie polecam sklep, towar zgodny z opisem, przesyłka szybsza niż się spodziewałem, bardzo dobry kontakt
5 / 5
2015-12-10 19:29:28
Wincenty
Szybkość realizacji zamówienia, kontakt ze Sprzedawcą - wszystko zasługuje dalsze polecanie innym. A sam zegarek - cudowny!
5 / 5
2015-11-16 13:04:22
Iwona
sklep wyjątkowo sprawny ,solidny, oferujący b dobry towar z b szybka dostawą
5 / 5
2015-08-18 22:17:31
Milena
bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, gorąco polecam
5 / 5
2015-07-07 13:16:24
Judyta
Zakupy w sklepie bizuteriazegarki spełniły moje oczekiwania. Wszystko przebiegło bez problemów.
5 / 5
2015-06-23 09:56:49
Ferdynand
Firma rzetelnie podeszła do transakcji. Polecam.
5 / 5
2015-06-08 16:07:26
Maciej
Zakup w tym sklepie był bardzo trafny i polecam wszystkim ten sklep do robienia w nim zakupów.
5 / 5
2015-04-29 06:30:58
Alberta
Pełen profesjonalizm w każdym calu! Towar dobrze zapakowany, oryginalny!
5 / 5
2015-04-14 08:05:01
Marina
sklep otwarty na kontakt z klientem ocena dobra
5 / 5
2015-04-03 13:44:44
Daniel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-24 12:11:04
Klaudiusz
Wszystko w porządku. Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybko i sprawnie. Polecam !!!
5 / 5
2015-03-15 07:11:33
Paulina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo dobry kontakt sklepu z kupującym. Informowanie na bieżąco o statusie zamówienia, szybka wysyłka. Przesyłka starannie zapakowana i dostarczona prawie natychmiast, zamówiona 10/03 dotarła 11/03. Jestem bardzo zadowolona z zamówienia i obsługi jaki gwarantuje sklep bizuteriazegarki.pl.
4 / 5
2015-03-14 10:59:43
Edmund
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2015-03-13 12:59:20
Waldemar
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-10 14:47:36
Marcin
Jestem bardzo zadowolony z przeprowadzonej transakcji. Zegarek został przysłany w bardzo dobrze zabezpieczonym pudełku. W środku był zegarek, który miał swoje eleganckie oryginalne pudełko, torebka do prezentu z logiem marki zegarka, deklaracja zgodności, instrukcję obsługi, ponadto był długopis z logiem sklepu, 4 kalendarzyki. Zaraz po wysłaniu pieniędzy poprzez payu zadzwonił do mnie sklep bo przez pomyłkę źle napisałem swoje nazwisko, co potwierdza wysoki standard obsługi i sprawne reagowanie na ewentualne problemy. Jestem zadowolony i pozytywnie zaskoczony dodatkami do zegarka od firmy. Moja ocena to maks 5 gwiazdek. Polecam sklep BIZUTERIAZEGARKI.PL
5 / 5
2014-12-17 14:24:24
Oksana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-16 10:50:59
Henryka
Super sklep.Transakcja przeprowadzana sprawnie i szybko, kupiłam zegarek za pobraniem.Informacja o stanie zamówienia. Gorąco polecam sklep.
5 / 5
2014-12-11 09:29:39
Wiktor
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-11 17:06:37
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-08 11:00:46
Karol
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-16 07:37:24
Mirosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-11 22:05:15
Benedykt
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-25 10:29:24
Laura
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-07-10 17:22:50
Jadwiga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-05-25 19:44:15
Gabriela
Wszystko cudownie. Dostawałam maile informujące o stanie zamówienia na bieżąco, zamówienie już praktycznie dwa dni później było w moich rękach (zamawiałam zegarek wieczorem). Super sklep - POLECAM.
5 / 5
2014-05-10 13:07:23
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam GORACO!!!!
4 / 5
2014-05-08 10:53:34
Edyta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-05-01 15:01:59
Arleta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-30 16:48:02
Władysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-21 21:32:33
Kornel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-07 10:13:54
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-02 09:32:45
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-28 01:38:22
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-26 20:27:51
Bartłomiej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. TAK, Tak, jeszcze raz tak. Obsługa błyskawiczna. Towar zabezpieczony do transportu w sposób znakomity. Pierwszy raz w Polsce spotkałem się z tak profesjonalna obsługą. Brawo, tak trzymać.
5 / 5
2014-03-20 16:14:57
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Świetny kontakt ze sprzedawcą. Szybkie dostarczenie przesyłki. Serdecznie polecam!
5 / 5
2014-03-17 20:24:16
Rozalia
POLECAM - SUPER SKLEP. Zakupiony towar dostałam w ciągu niecałych 2 dni roboczych.Zegarek przecudowny,super jakość w super cenie. Zapakowany w ozdoby papier ( gotowy na prezent ) dodatkowo, torebka na prezent, pełna dokumentacja ,instrukcja,gwarancja i dowód zakupu. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona przed uszkodzeniem w trakcie transportu, więc bez obaw śmiało kupujcie, bo warto. Jestem baaaardzo zadowolona z zakupu i na pewno nie raz tu zrobię zakupy. Pozdrawiam cały zespół sklepu i życzę wielu tak zadowolonych klientów jak ja. 100 % pozytyw
5 / 5
2014-03-12 10:52:16
Sławomira
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-07 10:49:20
Sonia
Jak zwykle bardzo sprawna i miła obsługa! Szczerze polecam!!!
5 / 5
2014-03-07 07:13:45
Barbara
Transakcja przebiegła pomyślnie i bardzo sprawnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-12 11:28:00
January
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-07 15:54:34
Sara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-07 11:13:02
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-28 12:53:40
Emanuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-28 20:45:51
Joachim
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-16 11:46:43
Jarosław
Zakupiony zegarek przyszedł w super stanie. Jako że zamawiany był przed Świętami to został już zapakowany w ozdobny papier, gwarancja, potwierdzenie zakupu - wszystko tak jak być powinno. Polecam wszystkim ten sklep.
5 / 5
2013-12-05 23:06:53
Przemysław
Ekspresowa dostawa, wszystko super, polecam!
5 / 5
2013-12-05 10:23:14
Barbara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-28 22:54:56
Zbigniew
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Zakup w 100% zgodny z oferowanym i pewnie wstąpie tu jeszcze przy najbliższej okazji.
5 / 5
2013-11-28 12:20:43
Natalia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-27 15:20:23
Kinga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-21 11:26:30
Cezary
Kontakt ze sprzedajacym na najwyzszym poziomie! Towar elegancko zapakowany, wszystko zgodne z zamowieniem. Transakcja przebiega WZOROWO. Polecam!
5 / 5
2013-10-16 21:45:22
Oskar
Zegarek dostarczony w ekspresowym tempie i do tego ładnie zapakowany. Nie wiem skąd realizująca zamówienie wiedziała, że damski zegarek facet zamawia jako prezent dla kobiety, a nie dla siebie? Punkty za inteligencję :) Byłem bardzo miło zaskoczony. Dziękuję. Polecam sprzedawcę z czystym sumieniem.
5 / 5
2013-10-10 19:39:44
Nadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-20 14:26:07
Ryszard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-13 09:02:53
Łukasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-12 18:50:16
Dawid
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-03 13:18:12
Szczepan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-24 17:32:25
Konstancja
Szybko, łatwo i przyjemnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-13 08:39:37
Ryszard
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Obsługa przemiła.Pozdrawiam.
5 / 5
2013-07-25 09:48:06
Luba
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-22 17:51:11
Bernardeta
Pierwszy raz kupowałam w tym sklepie i nie wiedziałam czego mogę się spodziewać. Jednak wszystko przebiegło nadzwyczaj pomyślnie: szybka wysyłka, pieknie zapakowany towar, a sam zegarek, który zamawiałam jeszcze lepiej wyglądał w rzeczywistości niż na zdjęciu. Polecam zakupy w tym sklepie. Sama na pewno nie raz zajrzę jeszcze do niego i coś kupię :)
5 / 5
2013-07-18 22:48:56
Paweł
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-18 10:23:29
Andrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-07-11 13:31:40
Aldona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-10 14:35:51
Grzegorz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Ekspresowa wysłka, szczegółowe informacje o realizacji zamówienia.
5 / 5
2013-07-05 10:02:11
Mariusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-28 14:55:28
Renata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-21 14:41:11
Łucjan
Szybka dostawa. Produkt bardzo starannie zapakowany. Dokumenty (gwarancja) w porządku. Polecam.
5 / 5
2013-05-20 11:32:41
Emil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-16 20:50:35
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-09 09:50:45
Zenon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-29 21:46:17
Agata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-24 18:06:47
Jacek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-23 14:30:16
Tadeusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-16 16:27:04
Maksymilian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-11 15:41:43
Arleta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-04-03 11:55:08
Marina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-15 08:45:57
Michalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-03-01 15:40:29
Arkadiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-19 09:28:30
Eleonora
Jestem BARDZO zadowolony.Bardzo szybko , perfekcyjnie zapakowane . Polecam.
5 / 5
2013-02-16 22:50:21
Ludwik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-15 10:03:02
Magda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-14 19:24:58
Bronisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-11 10:30:16
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-02-06 18:39:38
Wiesław
Z ogromną przyjemnością wystawiam w pełni zasłużony pozytywny komentarz. Transakcja na najwyższym poziomie. Dziękuję za miłą współpracę.
5 / 5
2013-01-25 09:31:34
Józefina
Bardzo jestem zadowolony,miła obsługa,pełny profesjonalizm.
5 / 5
2013-01-21 12:22:20
Janusz
Transakcja przebiegła pomyślnie i błyskawicznie. Polecam.
5 / 5
2013-01-19 10:34:49
Mikołaj
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-13 20:35:15
Donata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-12 14:08:31
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Z powodów niezależnych od sklepu musiałem jednak zwrócić towar. Zwrot pieniędzy otrzymałem bez najmniejszego problemu natychmiast po odesłaniu. Bardzo polecam.
5 / 5
2013-01-08 18:02:27
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-01-06 11:50:37
Małgorzata
Kontakt zarówno telefoniczny jak mailowy był szybki, konkretny. Na bieżąco byłam informowana o stanie przesyłki, nawet o jej zapakowaniu. Również na stronie kuriera na którą bezpośrednio przekierowała mnie strona sklepu miałam informację o miejscu przesyłki. Polecam serdecznie!
4 / 5
2012-12-31 09:36:57
Patrycja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-27 15:53:18
Szymon
Super sklep. Znakomity kontakt. Konkurencyjna cena.
5 / 5
2012-12-26 21:41:16
Norbert
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-12-17 08:28:55
Nastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Świetny towar. Błyskawiczna dostawa.
5 / 5
2012-12-13 17:30:16
Helena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Oby wszystkie sklepy miały taką profesjonalną obsługę jak ten sklep.
5 / 5
2012-11-29 11:14:20
Izolda
Najwyższy standard obsługi klienta.Profesjonalnie przepropwadzona transakcja.Polecam.
5 / 5
2012-11-29 08:11:28
Manuela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-26 07:48:44
Daniela
Jestem bardzo zadowolona, transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-11-09 18:30:11
Leszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Super kontakt ze sprzedawcą!!!
5 / 5
2012-11-06 13:22:13
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-10-24 18:02:14
Bernadeta
Sklep,rewelacja!!!!!poelecam!!
5 / 5
2012-10-21 18:53:04
Emanuel
Błyskawiczna wysyłka!!! Szybko aktualizowana informacja o stanie realizacji zamówienia. Atrakcyjna cena towaru. Pełna satysfakcja.
5 / 5
2012-10-10 20:26:42
Bartłomiej
Szybko ,sprawnie kompetentnie.
5 / 5
2012-09-26 08:25:46
Kacper
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-09-20 20:58:24
Fabian
Hi, I ordered goods-watch TIMEX T2N790 and this shop was able to send it me very quickly to Czech republic.
5 / 5
2012-09-14 14:33:04
Celestyn
Błyskawiczna dostawa. Polecam.
5 / 5
2012-09-10 08:47:04
Alfred
Transakcja przebiegła sprawnie. Towar kupiony za atrakcyjną cenę. doskonale zabezpieczony,błyskawiczna realizacja. POLECAM
5 / 5
2012-09-10 08:15:29
Kazimiera
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-08-19 11:02:38
Walenty
Super,szybko i solidnie.Polecam
5 / 5
2012-08-17 20:08:54
Józefina
Bardzo sprawna i szybka realizacja zamowienia. Poecam!
5 / 5
2012-06-29 09:10:32
Kamila
Świetny kontakt, błyskawiczna wysyłka. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2012-05-30 21:03:05
Łucjan
Kupuję często w sieci ale tutaj spotkało mnie dużo więcej niż zwykłe zakupy internetowe. Dostałem kilka upominków, chociaż są drobne ale taki gest utkwi na długo w pamięci. Produkty zapakowane bardzo dobrze, nic na pewno się nie uszkodzi. Polecam każdemu! Tak profesjonalna i szybka obsługa to pewność i zaufanie do udanych zakupów.
5 / 5
2012-05-24 09:03:51
Janina
Polecam w 100% ten sklep,towar zgodny z opisem i ze zdjęciem super zapakowany!Super kontakt! Polecam wszystkim ten sklep jest godzien uwagi!!!!
5 / 5
2012-05-19 00:08:15
Eleonora
Nie spotkałam się do tej pory z tak profesjonalną obsługą. Produkt został przesłany błyskawicznie, był doskonale spakowany i zabezpieczony a w dodatku dodano drobne gadżety - REWELACJA!
5 / 5
2012-05-11 10:40:26
Lucjan
Szybka dostawa, fachowa pomoc. Wszystko ok.
5 / 5
2012-05-09 22:23:34
Klaudia
super szybka dostawa,towar zgodny z opisem,bardzo profesjonalne podejście do klienta.Polecam!
5 / 5
2012-05-05 20:19:55
Dawid
jestem bardzo zadowolony z zakupu towaru oraz profesjonalnej obsługi sklepu uczciwie polecam ps.towar dostarczony bardzo szybko i miła niespodzianka gratisy od sklepu goraco polecam
5 / 5
2012-03-28 13:34:54
Celina
Miła i profesjonalna obsługa, fantastyczny kontakt, towar doskonale zapakowany, błyskawiczna przesyłka. Taki sklep to marzenie każdego kupującego. Gorąco polecam.
5 / 5
2012-03-21 19:51:39
Aldona
Profesjonalne podejście do klienta. Ekspresowa dostawa. Bardzo miła obsługa ! Polecam !
5 / 5
2012-03-15 17:52:24
Janina
Zegarek świetnie wygląda. Najniższa cena. Świetnie zapakowany. Szybka dostawa. Wspaniały kontakt.Szczerze polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2012-03-01 22:37:25
Jowita
Wszystko w najlepszym porządku, przesyłka zabezpieczona , szybko doręczona. zegarek super ,opis zgodny z realem 100% . Kontakt przemiły i klarowny . Polecam !!
4 / 5
2012-02-26 17:24:50
Wincenty
a więc jeśli chodzi o ten sklep to można śmiało polecic kazdemu,towar idealnie zabezpieczony. zakupiłem zegarek i jedyny problem ze na zdjeciu wyglądał że jest duży a okazało się że jest inaczej,ale ogólnie to nie jest wina sklepu. polecam kazdemu [...]
5 / 5
2012-02-21 22:36:58
Alina
Robię wiele zakupów przez internet. Z wielu jestem bardzo zadowolony. Ten sprzedawca potrafił mnie jednak zaskoczyć. Po zamówieniu zatelefonowano do mnie i uściślono zamówienie doradzając mi jak najlepiej, jednocześnie umożliwiając wymianę w przypadku jakiegoś problemu. Paczka przyszła bardzo szybko. Pięknie zapakowana. W paczce w dodatkowej kopercie dokumentacja, gwawancja, rachunek. Dodatkowo kalendarzyki reklamowe, długopis z logo firmy. Drobiazgi, ale paczkę otworzyłem, jak jakiś pyszny cukierek. Oczywiście był zamówiony zegarek, w rozmiarze zgodnie z sugestią sprzedawcy i dzięki temu idealnie pasujący. Ten sklep zapisuje w pozycji "ulubione", żebym już nie szukał innego z tym asortymentem. Daję za wszystko 5 gwiazdek nie dlatego, że wypada, ale naprawdę w każdej kategorii na tyle zasłużył.
5 / 5
2012-02-20 13:02:25
Renia
Pełen profesjonalizm firmy. Bardzo miły kontakt, sprzedawca informuje nas na bieżąco o stanie naszego zamówienia. Towar jest wysyłany od razu po zaksięgowaniu wpłaty, dobrze zabezpieczoną paczką. Były to moje pierwsze zakupy w tym sklepie, ale zdecydowanie nie ostatnie. Jak najbardziej polecam ;)
5 / 5
2012-01-19 18:25:50
Weronika
Pełen profesjonalizm + małe, cieszące gratisy :) Polecam.
5 / 5
2012-01-19 10:16:59
Mieczysława
Przemiła obsługa. Błyskawiczna przesyłka. Bradzo sprawny przepływ informacji na każdym etapie zamówienia. Goraco polecam i pozdrawiam :)
5 / 5
2012-01-13 08:11:10
Jędrzej
Super sklep, super obsługa. POLECAM
5 / 5
2012-01-02 18:38:27
Gustawa
Zegarek śliczny,jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu i wszystko profesjonalnie zapakowane. Przesylka ekspresowa. Serdecznie polecam!
5 / 5
2011-12-27 22:52:24
Hanna
towar zgodny z opisem, polecam!!!
5 / 5
2011-12-27 13:22:30
Janina
jestem bardzo zadowolona z usług tego sklepu. zakupy robiłam ok tyg przed świętami, dlatego tym bardziej cenię sobie bardzo szybką realizację swojego zamówienia. pełen profesjonalizm, gorąco polecam!
5 / 5
2011-12-27 08:44:07
Oleg
Super sklep, super sprzedawca, świetny kontakt, błyskawiczna wysyłka. Cała transakcja, włącznie z otrzymaniem towaru nie zajęła nawet 24 godzin!!! Rewelacja!!! Polecam wszystkim!!!
5 / 5
2011-12-22 03:22:47
Eugeniusz
Sklep zdecydowanie godny polecenia.
5 / 5
2011-11-30 20:02:39
Roman
Błyskawiczna, profesjonalna obsługa i dostawa. Wszystko w jak najlepszym porządku.
5 / 5
2011-11-22 17:24:41
Romana
Bardzo zależało mi na czasie, bo zakupiony towar miał stanowić prezent i byłam mile zaskoczona, gdy nadszedł wcześniej niż się spodziewałam. Ponadto sklep na bieżąco informuje o statusie zamówienia. Polecam.
5 / 5
2011-11-11 20:32:57
Zbigniew
Wszystko na fenomenalnie wysokim poziomie - DZIĘKUJĘ i POLECAM WSZYSTKIM !
5 / 5
2011-11-04 10:36:13
Wojciech
profesjonalna obsługa - polecam
5 / 5
2011-10-29 09:40:13
Bogdana
Jestem bardzo zadowolona z zakupu oraz z obsługi. Miło, szybko, sprawnie. Polecam.
5 / 5
2011-10-18 21:25:10
Sonia
Zakupy w takim sklepie to sama przyjemność
5 / 5
2011-10-11 13:00:56
Dominik
Zamówiłem zegarek Lorus RM311CX-9, błyskawiczna wysyłka, zegarek w rzeczywistości wygląda lepiej niż na zdjęciach. Towar bardzo bezpiecznie zapakowany i zgodny z opisem. Osobiście jestem bardzo zadowolony i wszystkim polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2011-10-02 21:21:51
Małgorzata
Bez zastrzeżeń, udany zakup, szybka dostawa.
5 / 5
2011-09-11 22:05:08
Amelia
Dobry i solidny sklep. Szybka i profesjonalna obsługa transakcji-polecam.
5 / 5
2011-09-07 21:25:54
Hubert
Wszystko super,profesjonalne podejście do klienta ,polecam wszystkim.
5 / 5
2011-08-27 19:08:55
Roksana
Jestem zadowolony z zakupu, sklep godny polecenia.
5 / 5
2011-08-20 00:53:13
Władysława
Obsługa klienta jest bardzo profesjonalna. Paczka wysłana natychmiast, dokumenty elegancko zapakowane a wszystko ładnie wyjaśnione na piśmie. Gorąco polecam sklep [...]
5 / 5
2011-08-18 18:33:13
Lidia
Sklep mogę w 100% polecić. Bezproblemowy kontakt ze sprzedającym. Towar bardzo starannie zapakowany. W dodatku wraz z zamówioną przesyłką otrzymałam drobny upominek....niby drobnostka a ucieszy :)
5 / 5
2011-08-16 13:00:50
Donata
Szybko, sprawnie i tak jak powinno być:-)
5 / 5
2011-08-12 10:35:27
Wera
Sklep godny polecenia wszystkim, którzy oczekują profesjonalnej obsługi, dobrego kontaktu ze sprzedawcą i przede wszystkim produktu wysokiej jakości w przystępnej cenie. Były to moje pierwsze zakupy, ale na pewno nie ostatnie. Jeszcze raz, Polecam!
5 / 5
2011-08-11 10:07:05
Kacper
Polecam wszystkim ten sklep, w pełni wiarygodny, zegarek dotarł taki jak zamawiałem dobrze zabezpieczony.
5 / 5
2011-08-07 14:53:58
Adrian
Bardzo fajny sklep, szybka dostawa, konkurencyjne ceny. Tanio, miło, przyjemnie. Co tu dodać...
5 / 5
2011-08-06 08:43:21
Maciej
Wszystko w jak najlepszym porządku i na dodatek ekspresowo!
5 / 5
2011-08-03 18:25:56
Otylia
Zgadzam się z moimi przedmówcami. Zamówiłam zegarek LORUS, który był bardzo dobrze zabezpieczony oraz w oryginalnym pudełku. Bardzo miły kontakt ze sklepem oraz szybka przesyłka. Wczoraj zamawiałam towar, a dziś po południu już do mnie dotarł :-) Gorąco polecam zakupy w sklepie bizuteriazegarki.pl. Sama jeszcze nie raz zamówię towar u tego sprzedawcy :-)
5 / 5
2011-07-29 16:37:12
Jędrzej
Dokonałem zakupu zegarka Casio EF-527L 1 AVEF. Przesyłka była starannie opisana i opakowana, a wewnątrz oryginalny zegarek, znajdował się w gustownym fabrycznym pudełku. Sklep dodatkowo zabezpieczył towar foliowymi poduszeczkami z powietrzem oraz styropianowymi kulkami. Dodatkowo miłym zaskoczeniem były dołożone przez nadawcę , firmowe gadżety: długopis,kalendarzyki,prospekt produktów. no i w osobnej kopercie zapakowane wszystkie dokumenty ,gwarancj i instrukcja w jezyku polskim itp.Porzadna firma.Pozdrawiam i polecam sklep.
5 / 5
2011-07-11 22:13:18
Lidia
Polecam, zamówienie zrealizowane szybko i profesjonalnie. O kazdym etapie realizacji zamówienia byłam na bieżąco informowana. Zakupiony zegarek wraz z pięknym opakowaniem, gwarancją i drobnymi gażetami (miłe) otrzymałam w ciągu dwóch dni. Jeszcze sama pewnie dokonam zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2011-06-28 16:11:36
Ireneusz
Szybka przesyłka, dobry kontakt ze sklepem, miły sprzedawca, wszystko Ok! Stanowczo polecam!!
5 / 5
2011-06-26 23:02:11
Ferdynand
Miła obsługa,natychmiastowa informacja.Towar wysokiej jakości. Polecam!
5 / 5
2011-06-16 15:59:35
Romuald
Ocena jak najbardziej NAJWYŻSZA! Wszystko szybko i sprawnie!!! Serdecznie polecam i dziękuje!!!
5 / 5
2011-05-31 22:34:25
Hanna
Bardzo dobry kontakt, bardzo dobra informacja i podejście do klienta.
5 / 5
2011-05-30 21:25:18
Apolonia
Dziękuję całemu personelowi i z całą odpowiedzialnością namawiam wszystkich do kupowania w sklepie BIŻUTERIA I ZEGARKI. Ilona ze ŚWIDNICY.
5 / 5
2011-05-27 22:05:14
Jędrzej
Jestem bardzo zadowolona, serdecznie polecam !!!! Cudownie robi się z Państwem interesy pozdrawiam serdecznie Beata.
5 / 5
2011-05-15 21:16:07
Ignacy
towar dostarczono w dobrym stanie, bardzo szybka przesyłka, obsługa Sprzedającego na wysokim poziomie, byłem na bieżąco informowany mailowo na jakim etapie jest realizacja zamówienia, gorąco polecam!!!
5 / 5
2011-05-15 17:09:16
Manuela
Solidna i bardzo szybka realizacja
5 / 5
2011-05-12 20:13:50
Karolina
SUPER wszystko supwer! polecam w 100 %
5 / 5
2011-05-10 19:32:55
Zbigniew
Bardzo sympatyczna obsługa i pełen profesjonalizm. Ludzie dla których klient i jego życzenia są najważniejsze. Dziękuję za błyskawiczną wysyłkę. Poprawiam swoje wcześniejsze niedopatrzenie i oczywiście polecam ten sklep. Kiedy będę poszukiwała nowego zegarka (i nie tylko) na pewno poszukiwania zacznę od Biżuteria Zegarki, bo do takich sklepów się wraca. :)
5 / 5
2011-05-09 09:49:44
Bronisława
Pełen profesjonalizm! Gorąco polecam. Towar zamówiłam po telefonicznym potwierdzeniu dostępności ok. 12. Na drugi dzień z samego rana został już doręczony! ( a było to inne miasto).
5 / 5
2011-05-08 20:32:57
Jan
Mimo, że okazało się, że towaru nie ma na stanie, byłem bardzo pozytywnie zaskoczony natychmiastowym telefonem z informacją o tym. Życzę udanych zakupów.
5 / 5
2011-04-30 16:58:18
Karina
Bardzo sympatyczna obsługa i pełen profesjonalizm. Ludzie dla których klient i jego życzenia są najważniejsze. Dziękuję za błyskawiczną wysyłkę.
5 / 5
2011-04-21 20:38:48
Henryka
Bardzo wysoki poziom świadczonych usług.
5 / 5
2011-04-15 07:23:46
Bogdan
Wszystko odbyło się sprawnie. Byłem poinformowany o wszystkich etapach realizacji mojego zamówienia.
5 / 5
2011-04-11 10:36:57
Eryka
zamówiony towar w pełni zaspokoil moje oczekiwania. Obsługa w sklepie sprawna, byłam na bieżąco informowana o stanie zamówienia.
5 / 5
2011-04-10 09:37:34
Klemens
Pierwszy raz kupowałem towar w tym sklepie. Wszystkie aspekty zwązane z zakupem oceniam bardzo pozytywnie.
5 / 5
2011-04-08 12:19:43
Patryk
Dokonałem zakupu zegarka. Przesyłka była starannie opisana i opakowana, a wewnątrz zegarek znajdował się w gustownym fabrycznym pudełku(w sam raz na prezent). Sklep dodatkowo zabezpieczył towar foliowymi poduszeczkami z powietrzem oraz styropianowymi kulkami. Dodatkowo miłym zaskoczeniem były dołożone przez nadawcę , firmowe gadżety: długopis,kalendarzyki,prospekt produktów. Niby oczywistość ,ale w naszym kraju taka polityka marketingowa jest niektórym firmom obca(szkoda kasy na bzdury).Ale jak widać nie wszystkim.Pozdrawiam i polecam sklep.
5 / 5
2011-03-19 10:54:55
Franciszek
Realizacja transakcji przebiegła bardzo dobrze. Zegarek ma jednak minimalne "przebarwienia" na cyferblacie, widoczne po dokładniejszym przyjrzeniu się.
5 / 5
2011-03-16 22:43:35
Kazimierz
Dość duży wybór produktów. Łatwo się składa zamówienie i szybko. Towar szybko dostarczany i w nienaruszonym stanie, w pełni sprawny. Gratisy miło mnie zaskoczyły:) POLECAM!

Rzetelne opinie o bizuteriazegarki.pl