Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Bridom

Bridom Opinie 4.3 (357)

Korytków Duży 141
23-400
Biłgoraj
84 534 80 80
opinie Bridom
speedtest
4.3
357
Opinii

Dobrze

5 / 5
2022-09-22 15:11:37
Teresa
Polecam Firmę!!! Bardzo mile zaskoczona. Wczoraj o 11.30 telefonicznie zamówilam podgrzewacz elektryczny Ariston 50 l. Dzisiaj o 11 .40 Kurier Dpd dostaczył podgrzewacz. Super organizacja.Dziękuje!!!
1 / 5
2022-08-24 08:47:11
Zdzisław
Nie polecam tego sklepu. Omijajcie ten sklep z daleka. Stosują spychologię, żeby pozbyć się problemu. 12.07.22 złożyłem reklamację na grzałkę w ramach gwarancji.Została odrzucona z argumentem, że gwarancji jakości udziela producent czyli KOSPEL i tam powinienem się udać. Dzisiaj jest 24 sierpień i dalej echo. KOSPEL również nie reaguje.Zgodnie z przepisami reklamacje powinien załatwić sprzedawca a nie odsyłać klienta do producenta. Nie obchodzi ich, że od półtora miesiąca nie mam ciepłej wody. Jeśli reklamacja tak prostego urządzenia jak grzałka trwa już tyle czasu, to co dopiero bardziej skomplikowane. Już więcej nic u nich nie zakupię
1 / 5
2022-06-15 16:16:32
Jan
nie polecam
1 / 5
2022-05-12 11:20:22
Kacper
Do dupy po miesiącu czasu oczekiwania na towar przychodzi uszkodzony i nie uznają reklamacji nie polecam
1 / 5
2022-04-27 06:14:40
Strefa Kampinos
Nie polecam zakupów, juz drugi raz udało mi się kupić wadliwe urządzanie. Sklep wysyła towar niewłaściwe zapakowany i nie bierze odpowiedzialności za wysłany towar. Wsparcie klienta (czat)nie działa. Pracownicy sklepu mówią, żeby nie kupować u nich jak się nie podoba. Zapłaciłes i nie działa to martw się sam, albo idź kupic gdzie indziej. Porażka
1 / 5
2022-03-22 05:22:23
Krzysztof
Firma kogucik opłacone a oni dalej czekają na towar Nie polecam tego coś bo to nie można nazwać sklepem
1 / 5
2022-02-01 05:02:29
Karolina
Zamówienie przyszło uszkodzone. Brak odpowiedzi na reklamacje.
1 / 5
2021-08-12 13:09:37
Dominika
Boiler przyszedł wgnieciony, mimo że opakowanie było nienaruszone przez kuriera, sklep upiera się że oni wysyłają tylko pełnowartościowe produkty, a winę ponosi kurier. Nie polecam, jeśli trafisz na wadliwy produkt, nie otrzymasz od nich żadnej rekompensaty.
1 / 5
2020-02-22 09:26:54
Marian
Wymieniali ze mną maile, że nie wytną otworu pod kran w zlewie, a jak się potem okazało otwór był wycięty oryginalnie. Nie wiedzieli tego? Nie napisali? Wymienili za to kilka bezsensownych maili w temacie, że tego nie zrobią. Problemy z reklamacją. Nie chcą zaakceptować rękojmi, choć przysłali towar z wadą ukrytą. Prawdopodobnie temat trafi do Rzecznika Praw Konsumenta.
1 / 5
2020-02-14 10:41:46
Przemysław
Okropny sklep. Jako hydraulik prowadzę cągłą wieloletnią współpracę z wieloma sklepami. Ale takiego oszustwa, czasu realizacji zlecenia i obsługi niema nigdzie, oprócz Bridom.pl Nie polecam
5 / 5
2020-02-09 18:26:21
Izolda
kontakt ze slepem jest na dobrym poziomie,jest to mój kolejny kocioł zkupiony w tym sklepie .także to tłumaczy kolejny zakupiony kocioł.polecam
5 / 5
2020-02-07 12:21:42
Gabriela
Wyroby tej firmy sa bardzo dobrej jakosci - polecam
5 / 5
2020-02-06 12:57:10
Konstanty
wszystko sprawnie. Bez zarzutu.
5 / 5
2020-02-05 19:19:53
Faustyna
Dobry asortyment, ceny konkurencyjne
5 / 5
2020-02-05 10:36:03
Teresa
Towar na zamówienie, wg informacji czas oczekiwania 4-6 tygodni, przesyłka dostarczona po 9 dniach, jestem zadowolony
5 / 5
2020-02-04 17:18:55
Nina
Kontakt bardzo miły i rzeczowy
1 / 5
2020-02-03 14:01:36
Ferdynand
Jeden z produktów nie zgadzał się z tym, co widoczne na stronie. Na stronie informacja że brodzik jest zintegrowany, zdjęcie z obudową, wszystko gra. Przyszedł sam brodzik. Po reklamacji dostałem informację, że mogę oddać i że to ja nie doczytałem. Zdjęcie, opis i wszystkie wymiary na stronie były z obudową... Moim zdaniem nieuczciwe zagranie. Kontakt z reklamacją na poziomie: jak się nie podoba to trudno. Nigdy więcej zakupów na tej stronie.
5 / 5
2020-02-03 12:17:59
Laura
Znakomity sklep! Sprawne i szybkie reakcje na zmiany w zamówieniu, błyskawiczna realizacja. Serdecznie polecam!!!
5 / 5
2020-02-02 20:39:07
Fabian
Bardzo dobry kontakt. Szybka dostawa z odpowiednio zabezpieczonym towarem. Bardzo korzystna cena.
5 / 5
2020-02-02 11:38:37
Apolonia
zestaw podtynkowy okazał się najtańszy na rynku. Czekałam krócej niż zapowiadane 2 tygodnie. Dostawa bezproblemowa.
5 / 5
2020-01-29 14:41:37
Hubert
profesjonalnie-sprawnie i szybko--polecam
5 / 5
2020-01-29 09:24:56
Cecylia
Bardzo sprawna realizacja, sprawny system powiadomień, wszystko profesjonalnie dopracowane. Polecam.
5 / 5
2020-01-28 21:49:14
Emanuela
Szukałam konkretnej umywalki Cersanitu i ten sklep jako jedyny ją posiadł w swojej ofercie. Deklarowany czas realizacji zamówienia wynosił 7 dni i po takim czasie towar dostałam. Sprzedający na bieżąca informowała mnie o zmianie statusu zamówienia
5 / 5
2020-01-28 21:45:07
Karol
Sporo produktów polskich producentów w korzystnych cenach. Towar wysyłany jest w deklarowanym terminie. Kupujący na bieżąco informowany jest o zmianie statusu zamówienia.
5 / 5
2020-01-28 21:45:07
Jagoda
Sporo produktów polskich producentów w korzystnych cenach. Towar wysyłany jest w deklarowanym terminie. Kupujący na bieżąco informowany jest o zmianie statusu zamówienia.
4 / 5
2020-01-25 14:02:26
Emilia
kontakt łatwy, zamówienie w niedzielę, odbiór we wtorek, rabat był dostępny dopiero przy kwocie zakupów powyżej 500 złotych
4 / 5
2020-01-20 08:50:21
Sergiusz
Pierwszy raz korzystam i nie moge za wiele napisać.
4 / 5
2020-01-17 14:28:56
Kamil
Generalnie dobrze, ale trochę za długi czas dostawy.
4 / 5
2020-01-17 14:28:56
Emilia
Generalnie dobrze, ale trochę za długi czas dostawy.
1 / 5
2020-01-15 11:45:18
Oliwier
Sprzedają towar nie mając go na stanie. Okres oczekiwania wydłuża się z każdym telefonem do sklepu. Kontakt bardzo słaby... po dwóch miesiącach nie odebrałem towaru, bo niestety nie było komu już go montować.
5 / 5
2020-01-14 23:06:33
Władysława
Zgodnie z opisem, wszystko w porządku, bez zbędnych formalności.
2 / 5
2020-01-14 22:05:29
Bernardeta
Strasznie długo czas oczekiwania. Podobno przez inwentaryzacje ale to nie powinno być powodem Opóźnienienia wysyłki zamówienia
5 / 5
2020-01-11 21:47:36
Malina
Bardzo dobry kontakt , bez problemów zmieniono sposób wysylki.
1 / 5
2020-01-09 11:22:14
Ludwik
Nie polecam, wysyłka miała być do 7 dni niestety czekam znacznie dłużej i nic.
2 / 5
2020-01-08 20:27:43
Konstancja
Czytałam kilka opinii, że na stronie jest towar, którego sklep nie ma na stanie i przez to transakcje były anulowane, ponieważ czas dostawy znacznie się wydłużał. Niestety nie sugerowałam się tymi opiniami, aż spotkało to mnie. Generalnie jeśli ktoś ma czas to może zaryzykować. Ja musiałam zrezygnować przez ciążące nade mną terminy.
5 / 5
2020-01-08 12:15:49
Ireneusz
Firma odpowiedzialna za swoją działalność, przyjazna dla klienta, do którego ma duże zaufaniem tym samym klient czuje pewnie i bezpiecznie na gwarancję dobrych zakupów.
5 / 5
2020-01-08 11:57:36
Bernard
Polecam Szybkość i duży wybór towaru. Kontakt natychmiastowy
5 / 5
2020-01-07 05:27:38
Herbert
Dobry kontakt, szybko i sprawnie przeprowadzona ttansakcja
5 / 5
2020-01-04 07:33:58
Cecyl
Produkt tani, bardzo dlugi czas oczekiwania na wysyłkę.
5 / 5
2020-01-03 19:01:00
Angelika
Szybko,sprawnie bez problemów
2 / 5
2020-01-03 13:21:59
Justyna
Czekam od 30 grudnia . Zamówiłam 26 grudnia . Podobno wysyłacie w 24 H. Skandal . Numer zamówienia 78512
1 / 5
2020-01-03 11:10:10
Ada
Oferta to reklama oferują produkt SV stal nierdzewna a tu jest bufor z czarnej blachy, na sklepie tłumaczą że to nazwa produktu ale brak w ofercie że to z czarnej blachy, taka informacja powinna być dużymi i grubymi literami widoczna.
5 / 5
2019-12-31 20:09:19
Genowefa
Wszystko ok.... szkoda tylko ze godziny w których możliwy jest kontakt z firma są dość ograniczone (bo pon-pt do godz 15 to dla mnie trochę krótko )
4 / 5
2019-12-30 09:18:13
Luiza
towar zgodny z opisem długi czas realizacji
5 / 5
2019-12-28 17:45:05
Izolda
szybko, sprawnie, zgodnie z oczekiwaniem, polecam
5 / 5
2019-12-27 20:20:50
Leokadia
Jestem zadowolona i mogę polecić innym zainteresowanym.
1 / 5
2019-12-27 11:31:30
Marzena
Oferują towar, którego nie mają na stanie. Dopiero po zaksięgowaniu wpłaty na swoim koncie zamawiają towar u producenta. W związku z tym czas oczekiwania 10 dni. Na stronie też informacja celowo wprowadzająca w błąd klienta, kupowałam baterię z długą wylewką, dostałam z bardzo krótką. Zdecydowanie nie polecam.
4 / 5
2019-12-27 10:27:31
Kalina
Informacje na bieżąco o statusie realizacji zamówienia. Czas realizacji ok 2 tygodni
4 / 5
2019-12-24 01:33:18
Ada
Bardzo krótko działa informacja od 10 do 15. Trudno się dodzwonić.
5 / 5
2019-12-23 23:21:00
Wacław
Super sklep ,kontakt z klientem ,obsługa na wysokim poziomie
1 / 5
2019-12-23 16:26:57
Patrycja
Pomimo telefonicznego potwierdzenia dostępności towaru przed zakupem sklep wycofał zamówienie twierdząc że "właśnie sprzedał".
5 / 5
2019-12-22 09:44:06
Klemens
Miła, fachowa i profesjonalna obsługa , korzystna cena zakupu. Szybka dostawa. dziękuję bardzo i życzę wszelkiej pomyślności w 2020r. Waldi
1 / 5
2019-12-21 09:02:20
Feliks
Sklep oferuje towar którego nie posiada. Po 15 dniach roboczych oczekiwania i jeszcze wcześniejszym kontakcie ze sklepem co z zamówieniem, usłyszałem odpowiedz ''Towar idzie''. Gdy po 15 dniach zadzwoniłem i anulowałem zamówienie za 45 min. dostałem telefon że piec który zamówiłem już jutro może zostać wysłany.
5 / 5
2019-12-21 07:47:30
Cyprian
Fajny sklep, szybkie zakupy, szybka dostawa, świetna cena towaru
5 / 5
2019-12-21 07:14:25
Zygmunt
Jestem bardzo zadowolona pompa szybko przyszła cena tez ok.Polecam
5 / 5
2019-12-20 21:51:33
Barbara
Wszystko ok i zgodnie z zapewnieniami.
5 / 5
2019-12-20 12:31:41
Aneta
wszystko zgodnie z zamowieniem
5 / 5
2019-12-20 09:37:50
January
Dobry kontakt ze sklepem, atrakcyjna cena z dowozem, termin dostawy zgodnie z zapisem na stronie. Polecam.
1 / 5
2019-12-19 20:00:06
Sandra
Sklep umieszcza na stronie nieprawdziwe informacje o produktach, wprowadzające klientów w błąd.
5 / 5
2019-12-18 12:20:36
Apoloniusz
Zamówiony towar przyszedł błyskawicznie. Super sklep. Chętnie odwiedzę go ponownie. TAK TRZYMAĆ !!
3 / 5
2019-12-17 19:47:42
Aurelia
Długo to wszystko trwało....
4 / 5
2019-12-17 19:10:09
Adam
Oczekiwanie na towar prawie dwa tygodnie , poza tym wszystko ok
4 / 5
2019-12-17 14:59:16
Martyna
Dostawa z opóźnieniem, ale poza tym OK
5 / 5
2019-12-17 09:30:07
Fryderyk
podgrzewacz wody zamówiłem w piątek, a już w sobotę był u mnie w domu, a więc nadspodziewanie szybko
4 / 5
2019-12-16 22:35:50
Ismena
Realizacja szybką. Towar taki jaki być powinien!!
5 / 5
2019-12-16 22:29:12
Iwona
Towar dostarczony zgodnie z informacją sklepu. Polecam.
5 / 5
2019-12-16 18:10:49
Tadeusz
Ok. polecam. Kontakt na najwyższym poziomie.
3 / 5
2019-12-16 12:01:18
Agata
W przesyłce brak paragonu . Może być w przyszłości problem z reklamacją .
1 / 5
2019-12-15 13:47:38
Maria
Minęło miesiąc czasu od zamówienia i brak towaru. Nie polecam.
5 / 5
2019-12-14 23:22:22
Walentyna
Fantastyczna obsługa! Bardzo zależało mi na szybkiej dostawie i byłam bardzo mile zaskoczona kiedy Firma Bridom przychyliła się do mojej prośby o szybsze dostarczenie przesyłki. Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2019-12-14 13:30:13
Kornel
wszystko ok. polecam. paczka dobrze zabezpieczona. szafka spelnia pokladane w niej nadzieje.
5 / 5
2019-12-13 16:52:31
Łukasz
Trochę trzeba było poczekać ale warto. Super zapakowana szafeczka z lustrem. Narozniki wszystkie wzmocnione twardymi tekturowymi listkami. Dotarła Schenkerem bez skazy.
5 / 5
2019-12-13 15:23:33
Joachim
Rzetelnie, szybko, bezbłednie
4 / 5
2019-12-13 15:16:34
Aneta
Wszystko super, dobra cena. Niestety czas realizacji i komplementach całego zamówienia, to jakieś nieporozumienie. Zamówione artykuły w magazynie, a paczka została wysłana po ponad tygodniu...
5 / 5
2019-12-13 13:06:42
Ida
Krótko i na temat. Wszystko OK.
1 / 5
2019-12-13 12:37:56
Agnieszka
w poniedziałek wyślemy, w środę wyślemy, w czwartek już na 100% wyślemy, a w pt mówią: jeszcze nie wysłaliśmy - pozdrawiam infolinię
5 / 5
2019-12-13 09:19:21
Ludwik
Moim zdaniej wszystko przebiegalo bez problemow. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat.
5 / 5
2019-12-13 06:59:27
Walenty
Bardzo dobry sklep. Szybko i solidnie. Polecam.
5 / 5
2019-12-12 16:52:45
Ludwik
Wszystko zgodnie z opisem, towar dobrze zabezpieczony. Polecam
5 / 5
2019-12-12 14:01:16
Michał
Dobra komunikacja, sprawna realizacja skomplikowanego zamówienia
5 / 5
2019-12-12 11:15:44
Jarosława
Super. Polecam. Towar zgodny z opisem porządnie przygotowany do wysyłki.
4 / 5
2019-12-12 10:49:46
Milena
Dość dobrze, chociaż mogliby ochronić przesyłkę gdyż pudełko było zniszczone -miało przetarcie/dziurę na rogu, na szczęście bez uszkodzenia urządzenia. Nie wiem czy zniszczyło się w transporcie, czy takie było wysłane z magazynu.
5 / 5
2019-12-12 08:20:07
Cyprian
Zamówienie zrealizowane w czasie deklarowanym przy opisie produktu. Do samego produktu brak zastrzeżeń.
5 / 5
2019-12-11 22:47:54
Ryszard
Dobra promocja, bardzo atrakcyjna oferta w porównaniu do konkurencji, szybka dostawa. Polecam, warto!
5 / 5
2019-12-11 14:07:30
Leokadia
Polecam. Szybko i sprawnie zalatwiona sprawa. Rowniez dostarczajacy przesylke spisal sie na 5+. Dziekuje.
5 / 5
2019-12-10 20:36:08
Natasza
przesyłka profesjonalnie zapakowana,
2 / 5
2019-12-10 20:20:38
Celestyn
Nie mam informacji o moim towarze.Czas oczekiwania to już 7 dzień.
5 / 5
2019-12-10 17:44:56
Diana
Bardzo dobry sklep,o co zapytać tam plusy!!!
5 / 5
2019-12-10 13:57:15
Teresa
chwilę czekałam na realizacje zamówienia, ale było warto.
5 / 5
2019-12-10 08:48:08
Magdalena
Jestem bardzo zadowolona.Przesyłkę dostałam błyskawicznie,informowana byłam o etapach przesyłki.Zdecydowanie polecam.
4 / 5
2019-12-10 06:57:01
Kacper
Wysyłka zgodnie z oczekiwaniami
5 / 5
2019-12-10 05:57:44
Paweł
Sprawniezrealizowana sprzedaż w konkurencyjnej cenie. Jestem zadowolony.
1 / 5
2019-12-09 23:22:27
Norbert
towar zamówiony dostarczono uszkodzony fabrycznie ponwnie odesłany przyjechał po naprwie również uszkodzony naprawiałe we własnym zakresie
5 / 5
2019-12-09 22:29:49
Dominika
wszystko przebiegło OK, bardzo sprawnie
4 / 5
2019-12-09 09:20:15
Mikołaj
Wszystko zgodnie z zamówieniem, czas dostawy trochę za długi.
4 / 5
2019-12-08 20:25:14
Bronisława
Czas oczekiwania mógłby być krótszy.
1 / 5
2019-12-06 17:08:23
Włodzimierz
Nie potrafią wywiązać się z zamówienia nawet w 14 dni roboczych . Dzisiaj mija 15 dzień i nadal czekam
5 / 5
2019-12-05 21:14:24
Kamila
Sprawna obsługa i błyskawiczna wysyłka.
5 / 5
2019-12-05 17:06:39
Felicja
Towar bardzo dobrze zapakowany, pełnowartościowy. Cały czas byłam informowana na jakim etapie jest moje zamówienie. Gorąco polecam
5 / 5
2019-12-05 14:17:59
Andrzej
Polecam. Znakomity kontakt i szybka dostawa
5 / 5
2019-12-05 12:33:23
Gustaw
super, pomoc online na czacie super, pomimo 14 dni na dostawe towar udalo sie dostarczyc do nas wczesniej na czym nam bardzo zalezalo
5 / 5
2019-12-04 19:20:30
Izolda
Dostawa zgodna z zamówieniem i szybko.
4 / 5
2019-12-04 14:58:16
Pola
trochę długo się czeka na towar.
1 / 5
2019-12-04 13:35:44
Hanna
Nie polecam!!!! Zamówienie miało być zrealizowane w 7-14 dni, po 14 dniach roboczych dowiaduje się że to może potrwać kolejne 2 tyg i tylko i wyłącznie bo zadzwoniłam do nich, totalna amatorszczyzna, zero konsekwencji niedotrzymania terminów, zero reakcji ze strony bridom na zaistniały fakt, dbałości o klienta brak!!!! Brak realizacji zwalają na producenta , którego nie dopilnowali, ktory nie dostarczył zamówionej szafki... Która rzekomo widniała na dokumencie dostawy..... Polecam omijać szerokim łukiem!!
5 / 5
2019-12-04 11:33:39
Patryk
Miła szybka obsługa jestem mile zaskoczona polecam zakupy
5 / 5
2019-12-03 21:30:58
Jarosław
Polecam zakupy w bridom.pl.Towar zgodny z opisem w bardzo dobrej cenie. Polecam !
5 / 5
2019-12-03 19:31:42
Beata
Wszystko w jak najlepszym porządku!
5 / 5
2019-12-03 15:45:49
Henryka
Porządny, rzetelny sprzedawca.
5 / 5
2019-12-03 14:39:22
Agnieszka
Firma godna zaufania i polecenia .
5 / 5
2019-12-03 14:02:51
Brygida
wszystko tak jak w opisie. Polecam.
5 / 5
2019-12-03 14:02:51
Izyda
wszystko tak jak w opisie. Polecam.
5 / 5
2019-12-03 12:15:13
Helena
Szkoda że odbiór własny jest droższy niż przesyłka inpost'em.
5 / 5
2019-12-03 12:05:06
Wiesława
bardzo szybka dostawa praktycznie na 2 dzien bylismy w szoku kontakt tez super wszystko zostalo wytlumaczone i bardzo mila usluga
5 / 5
2019-12-02 13:40:21
Franciszka
Polecam ,towar zgodnie z opisem,szybka wysyłka firma z klasą pozdrawiam.
4 / 5
2019-12-02 12:45:21
Agnieszka
Towar dotarł z opóźnieniem po uprzedzeniu telefonicznym ale dotarł, jest ok.
5 / 5
2019-12-01 14:01:10
Wiesław
Wszystko w porządku, dobry kontakt i fachowa pomoc :)
5 / 5
2019-12-01 11:23:39
Bogdan
Nie mam żadnych zastrzeżeń. POLECAM i DZIĘKUJĘ.
5 / 5
2019-11-29 18:18:19
Martyna
Rewelacja, bardzo szybka dostawa, jestem pod dużym wrażeniem. Dostarczona szafka przyszła już złożona. Serdecznie polecam.
1 / 5
2019-11-29 15:30:18
Jowita
Fatalny sposób komunikacji. Zamówienie nie dotarło a sklep się tłumaczy producentem. SKANDAL bo zamiast 14 dni czekam 30 i ciągle nic.
4 / 5
2019-11-29 12:53:05
Żaneta
Dobrze mogę polecić ten sklep
5 / 5
2019-11-29 12:19:06
Łucja
Bardzo dobry kontakt, towar dobrze zapakowany, dojechał bez uszkodzeń.
1 / 5
2019-11-29 12:01:26
Iwona
Nie wyrażałam zgody na wyrażenie opinii a przypomnienie dostałam 3 razy zanim zrealizowano zamówienie.
1 / 5
2019-11-29 11:04:47
Manuela
Dno. Sklep oferuje towar którego fizycznie nie ma. Zamawia u producenta i opóźnienia tłumaczy tym , że nie ma wpływu na dostawy od producenta. Zdesydowanie nie polecam,jesli komus zalezy na terminowej dostawie
4 / 5
2019-11-29 10:05:22
Renata
Bardzo sprawna realizacja zamówienia i dostawy . Nie mogę ocenić zamówionego grzejnika wody,bo jeszcze nie zamontowałem
5 / 5
2019-11-28 23:17:12
Gracjan
Gorąco polecam firmę BRIDOM pomimo informacji o realizacji zamówienia wciągu 7 dni na prośbę o szybszą realizację zamówienie zostało zrealizowane wraz z dostawą w ciągu 4 dni.
5 / 5
2019-11-28 22:21:53
Kornel
Polecam. Naprawdę dobre promocje.
5 / 5
2019-11-28 13:45:02
Julian
bezproblemowo, szybko, sprawnie, towar dostarczony na czas i zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-11-28 13:43:21
Longin
Szybko i profesjonalnie dokonałem zakupu w tym sklepie.
5 / 5
2019-11-28 11:20:36
Albert
Sprawnie, szybko, bezpiecznie, bezproblemowo.
5 / 5
2019-11-28 06:57:57
Zbyszko
Polecam, wszystko OK. Bardzo dobry kontakt telefoniczny.
4 / 5
2019-11-28 06:50:55
Leszek
System realizacji dosyć przewlekły. Poza tym ok.
4 / 5
2019-11-27 21:34:14
Marzena
OK. W sklepie mozna kupić za przyzwoite ceny.
5 / 5
2019-11-27 20:48:20
Krzysztof
W terminie deklarowanym (kilkudniowym), zabezpieczone, ogólnie super mebelki.
5 / 5
2019-11-27 16:06:18
Zuzanna
jestem zadowolona z zakupów w sklepie
5 / 5
2019-11-26 22:13:11
Genowefa
Polecam. Na każdym etapie otrzymywałam informację ze sklepu. W ciągu dosłownie paru dni podgrzewacz był w domu. Super! Dziękujemy.
5 / 5
2019-11-26 14:55:44
Sebastian
Firma rzetelna zamówienie i odbiór przebiegło bardzo sprawnie.
1 / 5
2019-11-26 10:53:32
Daniel
UWAGA ! sklep nie zwraca kosztów wysyłki przy zwrotach.
5 / 5
2019-11-25 08:20:02
Lucyna
Bezproblemowy zakup w sklepie. Stosunkowo szybka wysyłka (chociaż nie tak jak na stronie, ale bardzo akceptowalne!!! POLECAM!!!
5 / 5
2019-11-24 07:50:20
Hubert
Polecam ,produkt zgody z opisem
5 / 5
2019-11-22 19:03:38
Karolina
Wszystko w jak najlepszym porządku! Polecam.
1 / 5
2019-11-22 18:09:45
Zbigniew
ZBYT długie oczekiwanie na towar
5 / 5
2019-11-22 17:35:56
Benedykt
Polecam , solidna firma , super wykonany towari dostarczony . Jestem mega zadowolona .
5 / 5
2019-11-22 14:52:57
Marzena
Bardzo szybkie i sprawne zalatwienie mojego zamówienia.
5 / 5
2019-11-21 15:47:29
Bronisław
Szybkość. dostawy - rewelacja. Towar dostarczono bez uszkodzeń
5 / 5
2019-11-21 13:44:04
Laura
Pełny profesjonalizm ale maile lądują w spamie więc przydałaby się też komunikacja przez SMS. Ogólnie polecam.
5 / 5
2019-11-20 21:47:38
Kazimierz
Polecam transakcja przebiegła pomyślnie, A i ceny konkurencyjne
1 / 5
2019-11-20 20:30:06
Lilianna
Od ponad miesiaca ciagle cze Kam na zamowienie nie tak mialo to wygladac.
1 / 5
2019-11-20 15:28:42
Gracjan
czekam miesiąc i nadal nie mam towaru, ani faktury za opłacenie go już w październiku .
1 / 5
2019-11-20 14:44:40
Wacław
Brak wysyłki po 7 dniach od zamówienia i brak kontaktu
5 / 5
2019-11-20 14:14:50
Bernard
sprawnie, szybko, bezproblemowo
5 / 5
2019-11-20 13:58:06
Marcin
Wspaniała to jest opinia. Nie zapomnę jej nigdy.
3 / 5
2019-11-20 12:15:12
Amelia
Towara super, słaby czas realizacji
4 / 5
2019-11-19 21:34:44
Renia
szybka realizacja zamówienia, polecam ten sklep
5 / 5
2019-11-18 17:10:58
Alina
Można polecić firmę z czystym sumieniem.
3 / 5
2019-11-18 12:48:27
Sabina
W sklepie bridom zamówiłam muszlę WC. Na zdjęciu widniała muszla z klapą, jednak dostarczono samą muszę. Zdjęcie produktu wprowadziło mnie w błąd. Dopiero potem śledząc opisy innych produktów na stornie zorientowałam się, ze w przypadku sprzedaży zestawu tzn. muszli z klapą sprzedawca używa angielskiego określenia "set". Ponieważ zwrot towaru byłby zbyt uciążliwy i kosztowny (przesyłka znacznych gabarytów) klapę domówiłam w innym sklepie.
5 / 5
2019-11-18 11:26:47
Franciszek
Wszystko w porządku wymiennik otrzymałem już pracuje . Polecam
3 / 5
2019-11-18 09:43:21
Herbert
towar zgodny z zamówieniem, wysyłka w ciągu 24 h to bajka, towar zamówiłem w niedzielę przelew otrzymano w poniedziałek rano , wysyłka towaru w czwartek w piątek odebrałem z paczkomatu faktura wystawiona po upomnieniu się o nią,
5 / 5
2019-11-18 09:36:27
Helena
Polecam sklep wszystko szybko sprawnie, kabina prysznicowa bardzo dobrze zabezpieczona do transportu.
5 / 5
2019-11-18 07:08:37
Edmund
Bardzo dobry kontakt z przedstawicielem firmy. Byłem informowany o każdym etapie realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-11-17 10:55:02
Honorata
jestem zadowolony z transakcji
4 / 5
2019-11-16 13:11:38
Marian
Realizacja zamówienia trwała powyżej tygodnia. Firma odpowiadała na każde moje pytanie, była w kontakcie ze mną.
5 / 5
2019-11-15 19:37:06
Marcin
Polecam ten sklep, może poza ceną przesyłki (150zl -ale może to standard przy gabarycie na tzw. półpaletę). Można było śledzić etap realizacji zamówienia i kontakt ze sklepem tez był bezproblemowy; obsługa miła i kompetentna. Wszystko czego można oczekiwać po zakupach w sklepie internetowym.
5 / 5
2019-11-15 19:36:13
Marzena
dobry kontakt z obsługą sklepu,dobre doradztwo techniczne,reasumując wysoki poziom obsługi
5 / 5
2019-11-14 13:46:35
Alicja
Wszystko zgodne z zamówieniem...
5 / 5
2019-11-14 12:30:10
Kajetan
Wysyłka w terminie podanym przy produkcie. Jak najbardziej polecam.
5 / 5
2019-11-14 09:50:29
Dalia
Wszystko przebiegło zgodnie z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2019-11-14 08:15:12
Celina
Tak powinny pracować wszystkie sklepy
5 / 5
2019-11-13 12:52:05
Jarosława
Wzorowo. Produkt zgodny z opisem, ekspresowo wysłany. Do następnego razu. Pozdrawiamy :)
4 / 5
2019-11-12 14:12:30
Irma
Ogolnie jestem zadowolona.. tylko czas realizacji sie wydluzal do 3 tygodni... kontakt bez problemu..
1 / 5
2019-11-11 11:56:25
Julita
Jestem rozczarowana. Po złożeniu zamówienia na towar, który wg informacji na stronie był dostępny i zrealizowaniu płatności, sklep potrzebował kolejnych 2 dni na weryfikację płatności i wtedy informacje, że towaru nie ma. Pani dzwonić nie potrafiła również określić terminu możliwej dostawy . W końcu zamówienie anulowałam i zrealizowałam od ręki w innym sklepie.
5 / 5
2019-11-10 22:14:52
Jędrzej
Konkurencyjna cena, szybka dostawa, szafka zgodna z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2019-11-10 19:36:57
Łukasz
Sprawnie i szybciej niż podano na stronie sklepu. Świetnie zabezpieczona przesyłka paletowa. Jeden minus to nieprecyzyjny opis towaru - zamawiałem szafkę łazienkową stojącą, tak była opisana na stronie sklepu. Po dostarczeniu okazało się, że jest szafką do zawieszenia i brak możliwości zainstalowania nóżek.
5 / 5
2019-11-09 06:05:30
Witold
Szybko i sprawnie.Jestem zadowolona
5 / 5
2019-11-08 21:13:39
Oleg
Polecam, przesyłka dotarła w ciągu 24 godzin od chwili zamówienia, bardzo dobry kontakt, szybka i sprawa obsługa.Towar zgodny z opisem i niedrogo.
5 / 5
2019-11-08 21:10:18
Seweryn
Miałem problem paragon czy faktura ale wszystko skończyło się ok polecam ten sklep towar też super za tak niską cenę
5 / 5
2019-11-08 13:45:53
Bogusław
Bardzo dobry kontakt , profesjonalna obsługa .POLECAM !!!
5 / 5
2019-11-08 13:10:19
Wojciech
Polecam ... ekspresowa przesyłka, dotarła w całości (Bosch Tronic 2000T Es 010B). Bardzo dobre, konkurencyjne ceny.
5 / 5
2019-11-08 11:37:49
Herbert
Bardzo dobra tranzakcja. Polecam
5 / 5
2019-11-08 11:26:50
Wera
Szybka i sprawna obsługa, polecam!
5 / 5
2019-11-08 10:30:13
Zygfryd
Bardzo dobra Firma.Szybka realizacja, kontakt oraz turbo przesyłka.Naprawde warto w BRIDOM kupować.
5 / 5
2019-11-08 08:42:46
Laura
bardzo dobrze oceniam , towar taki jaki zamówiono przysłano
4 / 5
2019-11-08 05:36:40
Rozalia
Jestem zadowolona, ale trochę długi czas realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-11-07 20:05:08
Jadwiga
Fajny sklep z dobrymi cenami i bardzo szybka przesylka, ja mialem towar nastepnego dnia a mieszkam po drugiej stronie kraju. Polecam goraco
5 / 5
2019-11-07 10:00:59
Kazimiera
Transakcja przebiegła pomyślnie wręcz w sposób wzorcowy! Polecam!
5 / 5
2019-11-06 18:08:44
Marta
sklep godny polecenia, towar bardzo dobry i w przystępnej cenie
4 / 5
2019-11-05 23:13:46
Helena
Poza tym, że nie można się dodzwonić na infolinię sklepu, aby dowiedzieć się dlaczego tak długo jest realizowana przesyłka to sam towar, który w końcu po tygodniu przyszedł jest super i spełnia oczekiwania, tym bardziej, że był zakupiony w atrakcyjnej cenie.
5 / 5
2019-11-05 17:50:47
Grzegorz
Pełen profesjonalizm, kontakt i podejście do klienta na najwyższym poziomie.
5 / 5
2019-11-05 10:40:12
Olaf
Dobry kontakt ,cała procedura przebiegła bardzo sprawnie.
5 / 5
2019-11-04 13:32:43
Lucjan
Szybka ralizacja, przed terminem.
1 / 5
2019-11-04 08:55:13
Bożena
Biorą pieniądze i nie wywiązują się z umowy. Reklamują się, że realizują zamówienia w 24h w rzeczywistości nie posiadają towaru na stanie. Na razie czekam na dostawę towaru 2 tygodnie. 3 krotnie zmieniano date dostawy towaru. Nie polecam tego sklepu.
5 / 5
2019-11-03 19:15:47
Idzi
Polecam sklep, to już mój drugi zakup.
5 / 5
2019-11-02 14:23:34
Rafał
Bardzo profesjonalny sklep.Polecam!
3 / 5
2019-11-01 12:05:01
Lech
Po 8 dniach od zaksięgowania wpłaty wielkie NIC ?!
5 / 5
2019-11-01 09:07:54
Agnieszka
Super, jedyny sklep który towar miał od ręki, zero problemów
5 / 5
2019-10-31 16:23:34
Eligiusz
Jestem zadowolony, szybko konkretnie i sprawnie. Udane zakupy Dziękuję.
5 / 5
2019-10-31 08:47:53
Milena
Szeroki asortyment, atrakcyjny koszt dostawy, w miarę krótkie czasy dostawy.
5 / 5
2019-10-30 16:57:59
Ferdynand
Wszystko w porządku, wyczerpujaca informacja o towarze, przesylce.polecam
4 / 5
2019-10-30 13:01:11
Zenon
ogólnie jest ok bardzo szybka reakcja na wszelkie pomyłki
5 / 5
2019-10-30 09:33:52
Elżbieta
Ok. Tak powinna wyglądać współpraca.
5 / 5
2019-10-29 19:09:21
Dominika
Super sklep. Taniej od konkurencji. Piec wybrany po kilku tygodniach przeszukiwania różnych ofert. Polecam.

Rzetelne opinie o Bridom