Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Briju

Briju Opinie 4.3 (48)

Paderewskiego 25-35
62-200
Gniezno
61 424 59 03 w.120
opinie Briju
4.3
48
Opinii

Dobrze

1 / 5
2023-11-22 13:20:08
Małgosia
Polecam sklep w Kutnie bardzo profesjonalna i super miła obsługa
1 / 5
2023-08-28 07:21:40
Katarzyna
Jeśli chodzi o zakupy w sklepie internetowym to PORAŻKA! Miesiąc czekałam na przesyłkę kolczyki na chrzest. W trakcie zgłaszałam rezygnację, zbyt długi czas oczekiwania prosiłam o zwrot pieniędzy. Przesyłka przyszła po terminie. Boje się ze jak odeśle to pieniędzy mi nie zwrócą. Na infolinii niekompetentnie mnie poinformowano- wprowadzono w błąd. Nie polecam tej firmy. Dla porównania zamówiłam też kolczyki w Aparacie w ostatniej chwili, na drugi dzień przesyłka była już u mnie.
1 / 5
2023-08-27 04:29:54
Akkkk
Nie polecam sklepu w Kwidzynie obsługa niezbyt miła po zwruceniu uwagi po zakupie brazolerki gdzie była inna cena na metce 239zl a inna cenę zapłaciłam 269zl nie potrafiły rozwiązać problemu pracownice miały powiadomić kierowniczkę żeby do mnie zadzwoniły widocznie nie przekazały po weekendzie podeszłam do sklepu zapytać się czy było przekazane kierownice to dziwnie zdziwione były że kierowniczka nie zadzwoniła dodam że zakup był robiony w czwartek a byłam najpierw tego samego dnia byłam żeby pokazać że jest inna cena niż zapłaciłam, w poniedziałek podeszłam jeszcze raz nie miło było pani sprzedająca wmawiała ze asortyment cen zmienia się co godzinę i nie zdążyły zmienić cen odeszłam mówiąc że ja czekam na telefon od kierownika sklepu wychodząc panie powiedziały spier . Jeszcze byłam w sklepie sszolowalo mnie to więc Więc postanowiłam zadzwonić do biura obsługi klienta dopiero po interwencji z obsługą klienta rozwiązały problem zwróciły należą kwotę ale i tak do końca nie wiedziały jak to zrobic trwało to nie cały tydzień nie polecam
1 / 5
2023-08-25 03:43:00
Adamo_w
Fatalna obsługa w sklepie w Warszawie, w którym byłam.
1 / 5
2023-08-25 03:41:35
Mirela
Sklep www to porażka, nie wysłali zamówienia z powodu braku towaru
5 / 5
2023-08-08 10:20:23
Renata
Zakupy przez Internet to teraz norma. Jeśli szukacie czegoś fajnego i oryginalnego polecam www.briju.pl
5 / 5
2023-07-31 08:25:35
Magdalena
Jeśli ktoś szuka czegoś na prezent to polecam www.briju.pl Świetna oferta cenowa i szybka wysyłka.
5 / 5
2023-07-30 12:54:32
Aldona
Jeśli szukacie obrączek to polecam Briju. www.briju.pl Świetne modele, ceny przystępne i wielki plus za czas oczekiwania. Szukaliśmy obrączek, które w ciągu kilka dnia będą dostępne. i tu niespodzianka :) W ciągu 3 dni otrzymaliśmy obrączki :) Dziękujemy Briju :)
5 / 5
2023-07-03 02:18:57
Malwina
Podzielam zdanie p. Mirki. W salonie Briju spotkałam się z bardzo dobrą obsługą . I chodź nie zamierzałam niczego kupić, wyszłam z salonu z pięknymi kolczykami :)
5 / 5
2023-06-30 06:13:14
Mirka
W Briju świetna obsługa, cudowny towar, polecam
5 / 5
2023-06-26 06:50:47
GOŚĆ
Zakup pierścionka zaręczynowego był dla mnie bardzo stresujący. Bardzo pomocne okazały się Panie w Briju, takiego podejścia do klienta to jeszcze nie widziałem. Bardzo dziękuję za pomoc P. Dorocie. Mam nadzieję, że moja wybranka powie "TAK"
5 / 5
2023-06-19 03:13:51
Klient
Szukacie obrączek, odwiedźcie salon Briju świetne wzory i promocje. Polecam
5 / 5
2023-06-09 03:14:42
Klient
Polecam markę Briju!!! Od kilku lat kupuje u nich biżuterię czy zegarki i jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2023-06-01 05:26:40
Klint
Polecam bardzo markę Briju, robię tam zakupy już jakiś czas i nigdy nie miałam problemu. Świetna biżuteria, obsługa na wysokim poziomie.
1 / 5
2023-05-25 16:10:31
Natalia
Nie polecam po 7 dniach chciałam zrobic zwrot produktu bo był pierscionek nie zgodny z opisem ale mój zwrot został odrzucony .
5 / 5
2023-05-24 18:08:01
Aneta
Jeszcze z tak miła obsługa się nie spotkałam. Panie stawały na rzęsach aby mi pomóc z zakupie prezentu na urodziny przyjaciółki. Polecam i dziękuję Briju Sochaczew
5 / 5
2023-05-12 06:13:28
Jolanta
Ja również uważam, że Briju ma ładna i dobrą jakościowo biżuterię. Kupiliśmy w Briju obrączki kilka lat temu - jesteśmy z nich bardzo zadowoleni. Jeszcze fajny rabat na nie dotaliśmy.
5 / 5
2023-05-12 05:37:29
Klient
Nie mogę się zgodzić z poprzednią opinią. Mam zakupionych kilka rzeczy z tej marki. Nigdy nic się nie działo czy to z pierścionkiem czy z bransoletką. Polecam Briju, jak dla mnie produkty maja wysoką jakość.
1 / 5
2023-05-12 00:53:07
Aneta
Nie polecam żadnego zakupu nic więcej tam nie kupię ponieważ tydzień chodziłam tylko w pierścionku z czego wykonywałam pracę przy komputerze nie moczyłam pierścionka oczko wypadło reklamacji nie uznano na własny koszt naprawa
5 / 5
2023-04-28 09:11:45
Agnieszka :)
Szacunek dla sprzedawcy z Briju Legnica. Mimo późnej pory moich odwiedzin, zostałam bardzo profesjonalnie obsłużona. Zakupiłam piękne kolczyki i bransoletkę. Gratuluję podejścia do pracy i bardzo dziękuję za cierpliwość.
5 / 5
2023-04-28 05:49:17
Marek
Polecam zegarki marki DiMont. Są świetne. Cenowo dostępne dla każdego, dodatkowo wytrzymałość baterii- co jest dla mnie bardzo ważne. To jest jest trzeci mój zakup w Briju. Polecam !!!!!
5 / 5
2023-04-24 08:56:15
Michał
Tak potwierdzam, super obsługa. Również często tam zaglądam. Briju mam bardzo dużo ciekawych wzorów.
5 / 5
2023-04-24 08:54:28
Klint
Jestem stała klientka salonu Briju Kapelanka Kraków. Jestem zachwycona poziomem obsługi klienta. Panie są życzliwe, pomocne ,cierpliwe, umieją doradzić. Z pewnością nieraz wrócę na zakupy do tego salonu, ponieważ wiem że zawsze mogę liczyć na celującą obsługę i przesympatyczne podejście do Klienta całego zespołu.
5 / 5
2023-04-21 06:25:44
Kamila
Zakupy w salonie Briju Głogów to czysta przyjemność. Obsługa perfekcyjna, towar bardzo ciekawy. Polecma !!!
5 / 5
2023-04-19 08:32:18
Magda
Warto zajrzeć do salonu Briju w Krotoszynie. Duży wybór zegarków. Polecam
5 / 5
2023-04-17 08:46:13
Weronika
Piękna biżuteria, duży wybór oraz przystępne ceny. Jestem bardzo zadowolona z odwiedzin w tym salonie. Dzięki miłej obsłudze i dużej cierpliwości Pana sprzedawcy udało mi się wybrać śliczną bransoletkę ( dodam ze należę do bardzo wybrednych i wymagających klientek). Dziękuje za profesjonalne podejście do klienta i życzliwość:-) Pozdrawiam Panie z Briju w Pruszkowie
5 / 5
2023-04-14 06:48:50
Kasia
W połowie marca robiłam zakupy w salonie Briju w Pruszkowie. Bardzo lubię ten sklep. Personel jak zwykle doradził mi wspaniale. Zauważyłam bardzo pozytywną zmianę, wystawy srebra i złota same przyciągają wzrok. Minimalizm w najlepszej postaci.
5 / 5
2023-04-12 01:58:36
Klient
Jestem bardzo zadowolony z przebiegu reklamacji. Szybko i sprawnie bez żadnego problemu. Polecam Briju w Poznaniu, obsługa na wysokim poziomie.
5 / 5
2023-04-09 14:22:40
MIROSŁAWA
W weekend trafilam z koleżanką do salonu Briju w Kielcach. Świetna obsluga duży wybór biżuterii rewelka polecam
5 / 5
2023-04-06 06:21:19
Gosia
Jestem zadowolona z zakupionych koczyków w salonie Briju Gliwice. Polecam serdecznie:)
5 / 5
2023-03-31 05:03:55
Klient :)
Jestem w szoku jak sprawnie i szybo można załatwić sprawy dotyczące reklamacji w Briju. Pani przyjmująca moją reklamację była bardzo uprzejma - nie to co w innych salonach jubilerskich ( na wejściu już jest foch na twarzy). Sam proces reklamacji przebiegł szybko i sprawnie. Dostałem nowy towar. Polecam Briju :)
5 / 5
2023-03-30 08:00:05
Konrad
Zgadzam się z poprzednikami marka Briju oferuje świetne produkty. Zakupiłem kolczyki dla dziewczyny. Panie w salonie bardzo mi pomogły. Polecam...:) A dziewczyna zadowolona :)
5 / 5
2023-03-28 03:31:17
Zadowolony klient :)
Jestem zachwycona biżuterią z tego salonu. W styczniu dostałam od Narzeczonego pierścionek o którym marzyłam, teraz przepiękne kolczyki. Wraz z ładnie opakowaną biżuterią mam certyfikaty 👍 Chciałabym pochwalić i przekazać słowa wdzięczności dla Pani obsługi salonu Briju , która widać, że zna się na rzeczy, fachowo doradzi i podpowie jaki prezent wybrać. 👌 Pozdrawiam serdecznie
5 / 5
2023-03-26 14:14:56
Natalia
Bardzo polecam, Panie są przekochane i bardzo pomoce, uśmiechnięte, pozytywne osoby, potrafią doradzić by klient był zadowolony pomagały mi z wyborem pierścionka i kolczyków z których jestem bardzo zadowolona, jak będę miała kupować biżuterię to tylko u nich :)) Salon Briju Wągrowiec :)
5 / 5
2023-03-24 04:17:06
Maria
Noszę srebro i złoto, zależne od okazji, stroju :) ostatnio zachwyciła mnie w briju kolekcja Mosaic -świetna bransoletka , kolczyki. Zakochać się można:)
5 / 5
2023-03-23 09:22:42
Weronika
Za każdym razem gdy odwodziłam salon Briju w Wągrowcu zawsze spotykałam się z bardzo miła obsługą i super podejściem do klienta. Nawet jeśli czegoś niebyło dostępne od ręki Panie szybko działały i zamawiały dla mnie dany produkt. polecam Briju z czystym sumieniem.
5 / 5
2023-03-23 06:06:03
Gość
Zobaczcie sami i zamawiajcie, naprawdę warto: https://www.briju.pl/
5 / 5
2023-03-21 02:58:08
MARYSIA
Zamówiłam zegarek przez Internet, szybka dostawa, pięknie zapakowany . Polecam: https://www.briju.pl/
5 / 5
2023-03-18 15:42:34
BEATA
Potwierdzam marka Briju oferuję duży wybór biżuterii i zegarków i co jest najważniejsze dla każdego nie tylko pod względem cenowym ale przede wszystkim wzorowo, na każdą okazję. Polecam odwiedzić salon Briju w Sandomierzu:)
5 / 5
2023-03-16 09:29:06
Marek
Ja również bardzo polecam markę Briju... :) Za obsługę i podejście do klienta, co do towaru jest w czym wybierać ..
5 / 5
2023-03-16 05:38:43
Ilona
Szukałam prezentu dla mojego męża na urodziny. Chodząc po galeria trafiłam na salon Briju. byłam tam pierwszy raz i na pewno nie ostatni. Świetna obsługa, spory wybór męskiej biżuterii i zegarków. Ostatecznie zakupiłam śliczne zegarek marki Dimont. Polecam zakupy w salonach Briju.
5 / 5
2023-03-13 06:22:55
Marika
Zamówiliśmy obrączki w salonie Briju. Obsługa przemiła, doradztwo pierwsza klasa. Na początku sami nie wiedzieliśmy co tak naprawę chcemy. Czy klasyczną czy dwukolorową, a może z jakimś kamieniem.... Dzięki super podejściu i fachowej wiedzy ekspedientki mamy świetne obrączki :) Dziękujemy Briju :)
5 / 5
2023-03-10 04:18:09
Agata :)
Dostałam od przyjaciółki na urodziny piękną bransoletkę przepięknie zapakowaną w kartonik z napisem briju... Z ciekawości sprawdziłam co to za firma. Szok jaka mają piękna biżuterię i zegarki. podsyłam link do strony może komuś się przyda :https://www.briju.pl/
5 / 5
2023-03-09 08:08:13
Andrezj
Proponuje odwiedzić salon Briju w Sandomierzu:) Duży wybór, świetna obsługa polecam
5 / 5
2023-03-09 06:03:23
WIOLA
ODWIEDZIŁAM SALON BRIJU W WARSZAWIE OBSŁUGA NA BARDZO WYSOKIM POZIOMIE :) DOSTĘPNOŚĆ TOWARU, RÓZNE WZORY I PRODUKTY WYSOKIEJ JAKOŚCI. ZAKUPIŁA PREZENT DLA MOJEGO NARZYCONEGO NA URODZINY, BYŁA ZACHWYCONY. POLECAM !!!
5 / 5
2023-03-08 08:47:47
Maja
Właśnie odwiedziłam salon Briju w Poznaniu. Szok jaka piękna biżuteria , zegarki w przystępnych cenach. Warto tutaj zajrzeć.
1 / 5
2022-12-27 06:35:14
Krzyś
Zegarek miał być prezentem, przyszedł długo po wyznaczonym czasie oczekiwania, ze śladami użytkowania i nie działający w dodatku brak zamawianego graweru, który miał być umieszczony. Po natychmiastowym zwrocie jako nie zgodny z zamówieniem otrzymałem zwrot , że nosi ślady użytkowania. Takie podejście do klienta to już wielka przesada oraz brak profesjonalizmu wysłać klientowi chiński bubel, nie działający ze śladami użytkowania i wpierać kolejnemu klientowi, że to jego wina. To był pierwszy i ostatni w życiu zakup w tym pseudo sklepie z nic nie wartą pseudo biżuterią . Finalnie zegarek wylądował w koszu na śmieci tam gdzie jego miejsce jako chiński badziew.
5 / 5
2020-04-16 18:44:19
Tatiana
Biżuteria, którą zamówiłam przyjechała do mnie w bardzo ładnym opakowaniu.

Rzetelne opinie o Briju