Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję buty-okazje.pl

Buty-okazje.pl Opinie 4.9 (123)

Chwaszczyńska 131B
81-571
Gdynia
58 73 95 336
opinie Buty-okazje.pl
speedtest
4.9
123
Opinii

Doskonale

4 / 5
2019-05-29 10:42:30
Izydor
Wszystko ok. Buty zgodnie z opisem.
5 / 5
2018-11-13 23:23:16
Kornel
Bezproblemowa i błyskawiczna wymiana reklamowanego obuwia (wada fabryczna), dobry kontakt ze sklepem, atrakcyjne ceny-polecam !
5 / 5
2018-09-11 11:34:45
Weronika
Zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2018-06-11 13:41:34
Patrycja
Strona sklepu czyteln, łatwo wyszukać interesujący towar.
5 / 5
2018-06-05 11:49:02
Regina
Wszystko na najwyższym poziomie
5 / 5
2018-05-09 13:00:17
Konstanty
Wysoka jakość i obuwia, i obsługi. Polecam!
5 / 5
2018-04-10 21:25:37
Agata
Szybciutka wysyłka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-02-18 21:10:48
Bronisława
No no , świetny sklep , towar pierwsza klasa za najniższa cenę jaką znalazłam w necie tak więc polecam bardzo mocno , towar przyszedł bardzo szybko , dziekuje bardzo ! Pozdrawiam
5 / 5
2018-02-13 11:22:40
Olaf
Super szybko i wszystko było w porządku.
5 / 5
2017-12-05 13:23:11
Edward
Szybka dostawa, właściwy towar. Polecam sprzedającego
5 / 5
2017-10-19 19:52:05
Ludmiła
Faktycznie można kupić dobre buty w niskich cenach
5 / 5
2017-10-17 13:13:40
Regina
Polecam zakupy przez tę firmę.
5 / 5
2017-09-21 08:34:19
Ewelina
Ja osobiście jestem zadowolona, buty przyszły szybko, zamówiłam w poniedziałek po południu a w środę już u mnie były. Same buty, kalosze hunter, takie jak na zdjęciu albo nawet i ładniej się prezentują na nodze i cena jak na te buty w miarę przystępna.
5 / 5
2017-08-18 11:51:49
Damian
Polecam sklep, oferują towar dobrej jakości w przystępnych cenach. Dostawa zgodnie z deklaracją. Polecam.
5 / 5
2017-08-11 08:19:04
Klementyna
Wszystko super. Buty oryginalne i bardzo sprawna dostawa. Polecam
5 / 5
2017-08-09 10:28:02
Bronisław
Bardzo rzetelna firma szybka realizacja
5 / 5
2017-06-17 22:40:51
Honorata
Buty same przyszły do poczkomatu...
5 / 5
2017-06-06 12:35:27
Bogna
Szybko i sprawnie wykonana usługa
5 / 5
2017-05-22 19:30:06
Magdalena
Szybko.sprawnie. buciki fajne. Polecam
5 / 5
2017-05-18 20:28:44
Anita
Byłam mile zaskoczona! Bardzo odpowiedzialne podejście do pracy. Zamawiałam buty, ale pomyliłam się rozmiarem. Wymiana była zrealizowana bardzo szybko, wysyłka następnego dnia, dobry kontakt ze sprzedawcą.. Produkt otrzymałam w idealnym stanie. Jestem bardzo zadowolona!!
5 / 5
2017-05-14 23:13:26
Marcin
Szybko, sprawnie. Towar odpowiada opisom. Przesyłkę można odebrać w kiosku, co jest bardzo wygodne i zmniejsza koszt przesyłki. Jednak jeden z zamawianych towarów okazał się być niedostępny ( tzw. błąd systemu) 😣
5 / 5
2017-05-14 20:01:23
Witold
Błyskawicznie, sprawnie, wszystko zgodnie z opisem. Polecam
1 / 5
2017-04-14 10:06:19
Ferdynand
Obsługa klienta zdecydowanie nie należy do mocnych storn tej firmy.
5 / 5
2017-04-06 11:20:21
Ludwika
Bardzo profesjonalnie i szybko.
5 / 5
2017-03-22 12:39:55
Zbigniew
Super szybko super profesjonalnie
5 / 5
2017-03-15 11:57:18
Pola
Transakcja przebiegła według najlepszych standardów ... Polecam
5 / 5
2017-03-05 06:06:05
Władysława
Sprawnie, terminowo i tego oczekiwałam.
5 / 5
2017-02-06 12:00:21
Genowefa
Polecam. Zakupy przebiegly bez zarzutow.
5 / 5
2017-01-29 09:45:16
Dymitr
Świetna parasoleczka.Syn jest zachwycony, a mnie się podoba bardzo 👻
2 / 5
2017-01-25 11:00:38
Mariola
Dokonałam zwrotu zakupionego towaru. Niestety sklep nie jest do końca uczciwy. Otrzymałam zwrot tylko i wyłącznie za buty. O zwrot kosztów przesyłki właśnie się upomniałam. Zobaczymy jaka będzie reakcja. Na chwilę obecną sklep próbuje stosować nieuczciwe praktyki.
5 / 5
2016-11-17 09:56:15
Olaf
Sprawnie, rzetelnie i z satysfakcją z zakupionego towaru
5 / 5
2016-10-17 11:08:40
Dominika
Transakcja przebiegła b. sprawienie, jestem zadowolona
5 / 5
2016-10-10 12:00:26
Arkadiusz
ZAMÓWIENIE BYŁO U MNIE NA DRUGI DZIEŃ! TO MÓWI WSZYSTKO :)
5 / 5
2016-09-13 11:40:36
Zdzisława
Dobra cena na obuwie, Dostawa szybko, sprawnie , bez zastrzeżeń -polecam
5 / 5
2016-08-24 11:23:30
Żaneta
Solidny sklep. Towar oryginalny. Kontakt zarówno telefoniczny jak mailowy. Zamówione buty odbierałam osobiście. Nie było najmniejszego problemu. Z czystym sumieniem mogę polecić sklep "buty-okazje".
5 / 5
2016-08-22 14:49:37
Wiola
Sprawnie, bez problemow, Idealny sklep na szybkie i trafione zakupy!!!
4 / 5
2016-08-16 08:58:31
Jan
Jest OK można w tym sklepie robić zakupy, wywiązują się ze swoich zobowiązań
5 / 5
2016-08-11 18:33:14
Tymon
Warto robić zakupy w buty-okazje.pl !!!
5 / 5
2016-08-09 11:04:42
Mirosław
Polecam slep dostawa terminowa
5 / 5
2016-08-07 21:32:55
Bernard
Polecam zakupy w sklepie buty-okazje.pl. Na pewno jeszcze tu wrócę.
5 / 5
2016-08-01 15:57:53
Martyna
Produkt zamówiony przeze mnie spełnienia oczekiwania dobrze zapakowany. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2016-07-31 22:52:57
Eleonora
super transakcja , szybka przesyłka, towar super polecam
5 / 5
2016-07-24 09:18:11
Milena
SZybka profesjonalna obsługa.Szczerze polecam.
5 / 5
2016-07-21 07:51:38
Barbara
Bardzo szybka wysyłka. Wszystko zgodnie z opisem na stronie.
5 / 5
2016-07-18 19:31:22
Izydor
Super. Zależało mi na szybkiej realizacji zakupu i tak było!
5 / 5
2016-07-18 15:17:47
Leopold
wszystko ok, bardzo dobry kontakt polecam
5 / 5
2016-07-18 14:23:02
Jakub
Wszystko w porządku. Pełen profesjonalizm.
5 / 5
2016-07-11 17:01:41
Irma
Dawno nie spotkałam się z aż tak szybką realizacją, profesjonalizmem i uprzejmością.
5 / 5
2016-07-09 11:43:15
Mieczysław
Rodzice zadowoleni, to syn takze.ok
5 / 5
2016-07-08 11:41:52
Aga
Szybko i sprawnie, a dodatkowo z pełną informacja co się dzieje z przesyłką.
5 / 5
2016-07-07 22:39:09
Oleg
fantastyczne, bezpieczne, szybkie zakupy
5 / 5
2016-06-16 17:28:57
Lidia
Bardzo szybka profesjonalna obsługa
5 / 5
2016-06-07 10:05:38
Eryka
Bardzo solidna firma. Produkt bardzo szybko dostarczony.
5 / 5
2016-05-25 12:33:18
Celestyna
Odpowiednie pozycje zaznaczyłam i na tym kończy się opinia.
5 / 5
2016-05-22 19:22:54
Zbyszko
bez problemu poszła wymiana na inny rozmiar.
5 / 5
2016-05-18 10:15:45
Wioletta
Szybka realizacja zamówienia. Rozmiar zgodny z opisem.
5 / 5
2016-05-17 11:52:35
Aldona
Polecam ten sklep. sprawnie szybko i w miłej atmosferze. Towar zgodny z opisem
2 / 5
2016-05-15 10:56:04
Diana
Towar otrzymałam ale nie dostałam paragonu. Nie mam żadnego dowodu zakupu. Co w przypadku reklamacji albo chęci dokonania zwrotu? Jestem bez szans. To miało wpływ na ocenę
5 / 5
2016-05-14 12:10:56
Lech
Transakcja przebiegła bez problemów. Polecam!
5 / 5
2016-05-04 21:59:23
Bogna
Polecam, towar zgodny z opisem!
5 / 5
2016-05-03 15:14:57
Miłosz
Szybko ,sprawnie zgodnie z opisem☺polecam
5 / 5
2016-04-27 11:44:14
Magda
Buty doskonałe, zgodne z opisem
5 / 5
2016-04-24 09:13:30
Nastazja
Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2016-04-22 18:21:02
Antonina
Wszystko było zgodne z zamówieniem
5 / 5
2016-04-12 11:14:30
Natalia
Sklep godny polecenia, towar zgodny z opisem. Szybko i sprawnie👍
5 / 5
2016-04-02 11:29:48
Ida
Jestem zadowolona z zakupionego produktu. Zamówienie zrealizowano ekspresowo, buty zgodne z opisem.
5 / 5
2016-03-30 16:18:56
Kacper
Świetny sklep, szybka obsługa:)
5 / 5
2016-03-26 14:23:28
Celestyn
towar wg opisu, wszystko w porzadku
5 / 5
2016-03-21 23:57:27
Szymon
Zamówienie zostało szybko zrealizowane, buty takie jak chciałam. Polecam
5 / 5
2016-03-19 20:16:04
Bartosz
Transakcja bezproblemowa, towar zgodny z opisem. Generalnie bez zastrzeżeń
5 / 5
2016-03-14 15:52:05
Irena
jestem zadowolona. Bardzo dobra.
5 / 5
2016-03-02 23:59:03
Gracjan
Zamówienie trafiło do mnie bardzo szybko
4 / 5
2016-03-02 14:15:37
Dymitr
Bardzo udany zakup i bardzo sprawna i szybka wysyłka.
4 / 5
2016-02-24 15:26:49
Cecyl
Wszystko byłoby ok, gdyby pasował rozmiar. Musiałem dokonać zwrotu, bo były za duże.
5 / 5
2016-02-12 12:19:46
Monika
Super. Terminowo, towar spodziewanej, dobrej jakości. Polecam!!!
5 / 5
2016-02-09 17:32:24
Lesław
Transakcja przebiegła bez żadnych problemów, tak powinno być, Polecam ten sklep !
5 / 5
2016-01-29 18:58:12
Beata
Godny polecenia sklep internetowy. Wszystko OK.
5 / 5
2016-01-28 22:46:55
Alfred
transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2016-01-19 18:21:56
Dawid
Super sklep. Realizacja błyskawiczna. Polecam
5 / 5
2016-01-17 20:15:40
Kazimiera
Wszystko zgodnie z opisem. Ok. Polecam.
5 / 5
2016-01-08 23:05:23
Eligiusz
szybko i sprawnie polecam, zamówienie zgodne z opisem.
5 / 5
2016-01-07 14:12:57
Ferdynand
Profesjonaliści. Bardzo szybko, bezproblemowo i bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą Takie zakupy to przyjemność.
5 / 5
2016-01-04 11:25:05
Lilianna
Pełen profesjonalizm. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2015-12-29 07:13:59
Bogna
świetny kontakt, szybka dostawa. polecam w 100%
5 / 5
2015-12-07 22:43:40
Oleg
Super ceny i ekspresowa wysyłka. Polecam
5 / 5
2015-11-18 22:36:23
Wiktor
Kilka zakupów dokonałem w tym sklepie i zamierzam dalej być ich klientem
5 / 5
2015-11-18 14:34:14
Wiesława
Zakup przebiegł bez zarzutu. Gorąco polecam
5 / 5
2015-11-10 18:57:31
Romana
szybko sprawnie, tak jak powinno być
5 / 5
2015-10-30 09:48:52
Edmund
Polecam. Zrobię zakupy na pewno nie jeden raz.
5 / 5
2015-10-22 09:31:20
Ksenia
Szybka dostawa, dobra informacja dla klienta
5 / 5
2015-10-14 21:05:45
Tomasz
Wszystko ok. Dokładna informacja na temat etapów realizacji zamówienia. POLECAM
5 / 5
2015-10-14 12:39:12
Wacław
Sklep godny polecenia. Transakcja przebiegła sprawnie i bezproblemowo.
5 / 5
2015-09-30 19:55:46
Bogdana
Otrzymałam towar następnego dnia od złożenia zamówienia. Był zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2015-09-24 10:38:48
Gabriel
Jestem zadowolona z obsługi buty-okazje.pl, ponownie skorzystam z ich usług.
5 / 5
2015-09-21 22:01:48
Emilia
Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Informacje o statusie realizacji zamówienia są dokładne i wiarygodne. Bardzo dobry kontakt, realizacja szybka. Z przyjemnością polecam buty-okazje.pl.
5 / 5
2015-09-19 13:14:26
Kacper
Transakcja dokonana sprawnie, bez problemów. Kontakt ze sklepem b.dobry. Zamówiony towar zgodny z oczekiwaniami. Polecam.
5 / 5
2015-09-18 09:48:47
Julianna
Sprawnie przeprowadzony zakup.
5 / 5
2015-09-04 21:30:12
Tomasz
Zakupy przebiegły bez zarzutu.Polecam.
5 / 5
2015-08-25 19:26:01
Gabriela
szybko, sprawnie i bezpiecznie.
5 / 5
2015-08-13 13:28:58
Irmina
Szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2015-08-07 13:56:59
Jakub
Bardzo sprawna obsługa. Zamówienie złożone i zapłacone przeze mnie około godz. 16:00 a wysyłka nastąpiła jeszcze tego samego dnia więc nazajutrz miałem przesyłkę u siebie. Brawo!
5 / 5
2015-08-06 17:56:54
Teresa
Jestem bardzo zadowolona. Polecam sklep w 100%
5 / 5
2015-07-15 13:34:24
Cecylia
obsługa bardzo szybka i bardzo uprzejma
5 / 5
2015-07-13 22:09:36
Władysław
Polecam, szybko, sprawnie, buty rewelacja.
5 / 5
2015-06-30 10:32:10
Arlena
Bardzo dobra obsługa. Na 5+!!!
5 / 5
2015-06-29 22:56:18
Monika
Wszystko poszło szybko i sprawnie oraz był dobry kontakt ze sprzedawcą.Polecam.
5 / 5
2015-06-29 12:00:57
Klemens
Wszystko bardzo sprawnie,towar zgodny z opisem:)
5 / 5
2015-06-23 13:34:15
Agnieszka
szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia
5 / 5
2015-06-18 22:14:14
Justyna
Bardzo szybka wysyłka bardzo dobry kontakt towar zgodny z opisem
5 / 5
2015-06-13 11:49:09
Henryka
WYSOKA JAKOŚĆ USŁUG, SZYBKO, RZETELNIE, POLECAM!!
5 / 5
2015-06-08 21:52:31
Ludwika
Ekspresowa dostawa, informacja na każdym etapie realizacji zamówienia, wzorowa transakcja. Gorąco polecam!
5 / 5
2015-06-05 16:16:14
Michał
Towar zdgodny z opisem, szybka wysyłka. Jestem zadowolony.
5 / 5
2015-05-28 21:55:48
Manuela
jednym słowem perfekcyjnie :)
5 / 5
2015-05-27 09:11:54
Gabriel
Ekspresowa dostawa. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2015-05-23 10:58:17
Oksana
Jestem zadowolonaz towaru i obsługi.
5 / 5
2015-05-21 12:00:41
Emanuel
Sprzedawca godny zaufania. Polecam!!!
5 / 5
2015-05-15 12:29:44
Klara
sklep mnie bardzo zaskoczył, dostawa odbyła się w ciągu 24 h
5 / 5
2015-05-14 14:58:25
Bogusława
SPRAWNIE, SZYBKO I BEZPROBLEMOWO. POLECAM Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ.
5 / 5
2015-05-14 12:02:42
Anita
Sklep godny polecenia. Rzetelni sprzedający i ekspresowa wysyłka.
5 / 5
2015-05-13 20:01:49
Izyda
Bardzo szybka i fachowa realizacja. Buty otrzymałam w ciągu dwóch dni roboczych. Polecam ten sklep
5 / 5
2015-05-12 11:02:53
Jeremiasz
Super cena, bardzo szybka wysyłka, towar markowy. Czyli wszystko zgodnie z oczekiwaniami, a nawet ponad dzięki błyskawicznej wysyłce (zamówiłem południu, a rano paczka była u mnie).
5 / 5
2015-04-24 11:12:18
Łucja
Jestem na prawdę zadowolona z przebiegu zakupu - zamówienia - realizacji zakupu. Na bieżąco byłam informowana o realizacji zamówienia oraz przebiegu dostarczenia przesyłki.
5 / 5
2015-04-23 21:27:26
Franciszek
Wszystko w jak najlepszym porządku

Rzetelne opinie o buty-okazje.pl