Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję buty1.pl

Buty1.pl Opinie 4.8 (202)

Olewin 36
32-300
Olkusz
797 878 232
opinie Buty1.pl
speedtest
4.8
202
Opinii

Doskonale

1 / 5
2017-12-14 15:20:02
Hanna
Dramat. Zamówienie wysłane po 5 dniach, zamiast po 2, ale to jeszcze nie jest problem. Na zwrot pieniędzy za odesłany towar nadal czekam, już od kilku tygodni. Niestety z innych opinii o sklepie wynika, iż klienci mają również problemy z odzyskaniem należności. Ten sklep to idealny przykład jak nie prowadzić biznesu. Były to moje pierwsze i zarazem ostatnie zakupy w tym sklepie, żałuję jedynie, że wszystkie te opinie przeczytałam dopiero teraz. Dodam, iż kontaktu ze sklepem również nie sposób nawiązać. Telefony nie są odbierane, na maile nikt nie odpowiada.
1 / 5
2017-11-15 11:49:47
Antonina
W dniu 29 września 2017 roku zwróciłam obuwie, dziś jest 15 listopada 2017 i dalej czekam na zwrot gotówki. Zamiast zwrotu pieniędzy dostałam od sprzedającego radę, żebym nie panikowała.
2 / 5
2017-10-31 13:49:57
Marlena
Buty przyszły szybko i równie szybko zostały przeze mnie odesłane. Katastrofa była ze zwrotem należności. Kilkakrotnie dzwoniłam, z pytaniem kiedy zostanie zrealizowany zwrot pieniędzy i za każdym razem (jeśli w ogóle odebrał pan telefon) Pan pięknie i z fantazją kłamał: 1 razem - zgubili nr konta bank., 2.przelew czeka w kolejce na realizację??! 3. Pan ponagla księgowość, bo było zamieszanie 4. Pan sam zrobi przelew. Więcej bzdur nie pamiętam. Poza tym, nie otrzymałam odpowiedzi na e-maile. Zwrot otrzymałam w czasie miesiąca!! PRZESTRZEGAM innych Klientow. NIE POLECAM tego sklepu.
4 / 5
2017-10-26 14:11:42
Iwo
Opóźniona wysyłka- miała być w ciągu 24 godzin, a była po 3 dniach roboczych od zamówienia (mimo dodatkowego maila z prośbą, żeby odbyła się jak najszybciej). Buty zgodne z przedstawianymi fotografiami, rozmiarówka podana na stronie trochę zaniżona. Podsumowując z butów jestem zadowolona, jednak daję 4 gwiazdki za opóźnioną wysyłkę. Cierpliwym polecam ten sklep.
1 / 5
2017-09-27 12:02:31
Marlena
Ostrzegam, przed zakupem w tej firmie. Na początku bardzo fajnie zrealizowano zamówienie i jego wymianę. Jednak po zwróceniu butów nie zwrócono mi pieniędzy. Czekam na zwrot pieniędzy (ok 200 zł) już ponad miesiąc. Także z przykrością stwierdzam, że jest to nieuczciwe zachowanie firmy - może tylko ja miałam pecha.
5 / 5
2017-07-28 09:48:53
Helena
W 24h zakupy byly juz u mnie. Polecam!
5 / 5
2017-07-25 09:55:51
Bronisław
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, buty świetne, wygodne, zgodne z opisem. Polecam!!
5 / 5
2017-07-13 14:29:52
Paulina
Wszystko przebieglo b.sprawnie. Polecam!
5 / 5
2017-07-04 10:02:27
Hubert
Sklep z pieczołowitością dbający o klienta. Strona internetowa sklepu wyposażona jest w liczne, precyzyjne filtry, które pozwalają dokonać najlepszego wyboru. A wybór jest duży. Ciekawe modele butów. Przebieg transakcji sprawny, Sklep oferuje promocyjne ceny. Polecam!
5 / 5
2017-06-22 09:30:53
Bogusława
Bardzo szybka sprawna obsługa. Zamówienie dotarło do mnie następnego dnia tj. krócej niż 24 godziny. Była bardzo pozytywnie zaskoczona
4 / 5
2017-06-12 08:49:27
Romana
Czekałam na buty 6 dni , ale w tym czasie miałam kontakt ze sklepem i zostałam poinformowana z czego wynika to opoźnienie. Jestem zadwolona i z butów i ze sklepu.
5 / 5
2017-06-02 08:34:06
Jadwiga
Otrzymałam buty, które jakby dopiero co były zdjęte z produkcji :)
5 / 5
2017-05-11 12:15:31
Elwira
kontakt i realizacja rewelacja - szczerze polecam. Cena bardzo konkurencyjna;)
5 / 5
2017-04-22 15:10:50
Jakub
Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem i zdjęciem. Polecam
4 / 5
2017-03-23 16:48:09
Cyprian
Buty ok, Wysyłka sprawna Polecam
5 / 5
2017-03-06 12:44:46
Klaudiusz
miły kontakt, bardzo szybka wysyłka, wart polecenia
5 / 5
2017-03-03 11:27:51
Aleksander
szybko, pan odbiera telefon, sympatyczny. Wszystkie wątpliwosci mi wyjasnił. informacja o przesyłce jest przesyłana na skrzynkę. Polecam
5 / 5
2017-03-01 21:03:20
Romana
Polecam sklep, buty super , całą noc przetańczyłam w nowych butach bez bólu.
4 / 5
2017-02-23 13:13:20
Michał
Sprawnie zrealizowane zamówienie. Minusem było rozerwane opakowanie (karton).
3 / 5
2017-02-20 22:35:02
Jolanta
jeden but wiekszy jeden mniejszy
5 / 5
2017-02-17 19:55:35
Gustaw
Super,, szybka wysyłka ,, super kontakt i mega profesjonalna obsługa ,, Buty śliczne,, super,,Jestem zadowolona z zakupu,Wrócę na ten portal .Polecam.
5 / 5
2017-02-16 10:40:56
Zygmunt
Bardzo szybka i sprawna obsługa sklepu.
5 / 5
2017-02-15 12:03:58
Roma
Rewelacyjnie szybka wysyłka! Sklep polecam. Mam zastrzeżenia do jakości butów ale nie jest to absolutnie wina sklepu.
5 / 5
2017-02-09 07:24:06
Gustawa
Ekspresowa wysyłka, buty takie jak sobie wyobrażałam w dodatku bardzo solidne.
5 / 5
2017-02-08 23:42:06
Bogdan
Świetny kontakt, szybka realizacja przesyłki i brak problemów z wymianą. Polecam !
5 / 5
2017-02-06 07:34:50
Józefina
Szybko, sprawnie i bardzo solidnie.
3 / 5
2017-02-05 13:42:38
Felicjan
Zamowienie z 30.01, nadal nie dotarło! Żadnych maili i smsów z potwierdzeniem wysyłki
5 / 5
2017-02-02 17:47:39
Alicja
zadowolna ze zrealizowanego zamówienia i zakuionego towaru.
5 / 5
2017-01-09 19:30:30
Kajetan
po prostu polecam, przesyłka dotarła szybciej niż się spodziewałem
5 / 5
2016-12-15 00:27:49
Dominika
Polecam, bardzo wygodne. Minusy - ślizgają się na mokrych posadzkach (gdy pada deszcz i wejdzie się np. do sklepu.
5 / 5
2016-12-08 08:23:39
Kazimiera
bardzo dobry sklep internetowy
5 / 5
2016-12-06 19:44:24
Anita
Polecam, zakupy w tym sklepie to przyjemność
5 / 5
2016-11-30 18:05:04
Kornel
Polecam, pełna satysfakcja, profesjonalizm.
4 / 5
2016-11-30 08:42:01
Manuela
dwa tygodnie temu dokonałam zwrotu towaru i do dnia dzisiejszego nie otrzymałam wpłaty na konto za zwrócony towar...
5 / 5
2016-11-19 19:10:54
Remigiusz
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, ekspresowa wysyłka, polecam.
5 / 5
2016-11-14 14:19:01
Aleksander
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Bardzo rzetelny sprzedawca. Zdecydowanie polecam
5 / 5
2016-10-26 18:24:06
Idzi
Super, sklep godny polecenia !
5 / 5
2016-10-21 14:20:13
Błażej
Sprawna wysyłka. Buty zgodne z opisem i zdjęciem na stronie.
5 / 5
2016-10-19 08:11:46
Łukasz
Bardzo dobra współpraca z esklepem
5 / 5
2016-10-14 10:00:28
Włodzimierz
Polecam sklep super profesjonalne podejscie
5 / 5
2016-09-29 20:57:26
Eugeniusz
REWELACJA, buty cudowne i zgodnie z opisem
5 / 5
2016-09-14 10:27:21
Lesław
Solidnie i szybko jakość super
5 / 5
2016-09-08 10:38:29
Feliks
Śliczne i wygodne .....a w realu jeszcze ładniejsze....piękny kolor i fason. Jestem bardzo zadowolona z zakupu .... Polecam z czystym sumieniem
5 / 5
2016-08-17 21:49:59
Wieńczysła
Super obsługa,sklep w Olkuszu na najwyższym poziomie
5 / 5
2016-08-15 21:22:34
Irma
Zostałam rewelacyjnie załatwiona
5 / 5
2016-08-05 08:08:13
Stefania
Nie mam zastrzeżeń, bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2016-07-25 09:01:20
Bartosz
Polecam sklep,błyskawiczna wysyłka.
5 / 5
2016-07-11 17:10:09
Robert
Wszystko ok polecam sprzedawcę. Buty super wygodne
5 / 5
2016-07-09 14:15:14
Ludwika
Moja opinia jest bardzo pozytywna ,jestem zadowolona z zakupu ,buty są takie jak chciałam najpierw sobie przymierzam w sklepie a potem szukam w internecie kto ma najtaniej i zamawiam.Jestem zadowolona w całości za buty i szybką przesyłkę .Polecam
5 / 5
2016-07-02 13:01:51
Wera
Rewelacja,szybka i profesjonalna obsługa. Polecam
5 / 5
2016-06-29 11:24:28
Arnold
Świetny SKLEP! Sympatyczna obsługa, przejrzysta strona a buty ładniejsze niż na zdjęciu w dodatku mega wygodne.
5 / 5
2016-06-12 13:17:31
Izolda
zakupy przebiegły bez zarzutu, szybko i sprawnie
5 / 5
2016-06-09 17:50:01
Zbigniew
Polecam bardzo dobra, profesionalna obsługa 😃
5 / 5
2016-06-09 12:47:02
Izydor
Zarówno proces realizacji zamówienia jak i zwrot odbyły się szybko i bezproblemowo.
1 / 5
2016-06-08 11:31:13
Izabela
Całkowicie nie polecam tego sklepu! Odradzam stanowczo! Buty zamówiłam różowe otrzymałam cieliste po czym dokonałam zwrotu, sklep buty1.pl a dokładnie bardzo niemiły Pan zadzwonił do mnie i poinformował że dane buty nie nadają się do sprzedaży ponieważ były używane i posiadają jakieś ślady krwi wewnątrz cholewki...buty dosłownie przymierzyłam i odesłałam! Buty oczywiście mi odesłali, bo nie uznali zwrotu i nie znalazłam na nich żadnego śladu użytku,a co więcej żadnej krwi! Po prostu jakaś paranoja i porażka zamiast internetowego sklepu..naprawdę przykro. Nie mogę znieść tego kłamstwa i wybieram się na ekspertyzę do RPK. Jeszcze raz odradzam Moi Drodzy!
5 / 5
2016-06-06 14:30:46
Lucyna
Generalnie wszystko przyszło tak jak miało, dokonałam zwrotu ze względu na za mały rozmiar, więc zwrot również był bezproblemowy i poprzez paczkomaty inpost bezpłatny.
4 / 5
2016-05-31 17:40:19
Idzi
Z butów jestem mega zadowolona.Są bardzo wygodne.Transakcja udana.
5 / 5
2016-05-25 10:17:15
Dalia
Wybrałam ten sklep ze względu na konkurencyjną ceną dla konkretnego modelu butów.
4 / 5
2016-05-24 09:33:59
Luba
Przesyłka nie była dobrze zapakowana, ale ogólnie buty przyszły nie uszkodzone, a co tu mówić są piękne i warte zakupu więc warto, do tego to najlepsza cenowo oferta na rynku:)
2 / 5
2016-05-17 18:30:48
Tymon
brak komunikacji ze sklepem, wadliwe byty
5 / 5
2016-05-17 11:12:48
Irena
Pozytywna. Sklep godny polecenia
5 / 5
2016-05-16 09:56:48
Wiesław
Buty zgodne z opisem, starannie zapakowane i szybko dostarczone. Miła i kontaktowa obsługa, ogólnie sklep wart polecenia.
5 / 5
2016-05-15 20:43:31
Radosław
Polecam zakupy w tym sklepie z realizacji wywiązał się wzorowo.
5 / 5
2016-05-15 20:15:29
Oliwier
kontakt ze sklepem dobry, skorzystałąm z dorady, którą udzielił mi sklep i jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2016-05-11 09:19:57
Róża
Realizacja sprawna, produkt zgodny z opisem. Jednym słowem polecam.
5 / 5
2016-05-05 21:41:20
Dawid
Rozmiar butów idealny,towar zgodny z opisem i zdjęciem
5 / 5
2016-05-05 17:04:50
Halina
Serdecznie polecam sklep, towar zgodny z opisem dobrze zabezpieczony i szybko dostarczony.
5 / 5
2016-04-30 23:51:45
Amelia
Buty zgodne z opisem, dobrze zapakowane
5 / 5
2016-04-25 12:31:06
Małgorzata
Polecam, bezproblemowy zakup, szybka dostawa.
5 / 5
2016-04-25 12:04:22
Fryderyk
Bardzo szybka obsługa, wymiana butów na inny rozmiar bez zastrzeżeń. Polecam sklep
4 / 5
2016-04-24 17:35:10
Nastazja
Jakość sklepu poznaje się nie tylko po tym, jak szybko wysyła towar, ale jak załatwia zwroty. Brak informacji o otrzymaniu zwrotu i długi czas oczekiwania na gotówkę wymaga poprawy.
5 / 5
2016-04-23 21:41:07
Adam
sklep SUPER bardzo dobry kontakt ,szybka dostawa a buty prześliczne , zamówię jeszcze jedne .POZDRAWIAM
5 / 5
2016-04-23 11:33:56
Lidia
bardo dobrze, bezproblemowy zwrot 1 pary
5 / 5
2016-04-22 13:16:03
Kornelia
zamówiono dla mnie właściwy rozmiar, błyskawiczna dostawa, cena niższa niż u konkurencji, jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2016-04-21 16:52:40
Lilianna
Nie mam zastrzeżeń, wręcz przeciwnie jestem miło zaskoczona szybką realizacją. Gorąco polecam!
5 / 5
2016-04-21 11:08:44
Aniela
Czysty profesjonalizm, wszystko dopięte na ostatni guzik, a buciki bajka :)
5 / 5
2016-04-20 20:39:43
Natalia
Dobry kontakt, błyskawiczna dostawa! Nie trafiłam z rozmiarem przez co musiałam oddać buty darmowy zwrot okazał się szybki i bezproblemowy.
5 / 5
2016-04-20 12:27:13
Marcelina
Polecam tego rodzaju buty: wygodne, odpowiednia numeracja pasująca do stopy, dobry materiał z którego jest wykonane obuwie.
4 / 5
2016-04-19 11:39:44
Iga
TOWAR ZOSTAŁ DOSTARCZONY SZYBKO. NIESTETY MUSIAŁAM ODESŁAĆ, GDYŻ OTRZYMAŁAM 2 RÓŻNE BUTY. OBECNIE CZEKAM NA WYMIANĘ.
5 / 5
2016-04-17 20:57:20
Krystian
polecam transakcja przebiegła prawidłowo i sprawnie
5 / 5
2016-04-17 13:57:12
Grażyna
Czysty profesjonalizm, zakupy w takim sklepie to ogromna przyjemność!
5 / 5
2016-04-17 11:45:00
Zbigniew
Mówiąc w skrócie jestem bardzo zadowolona zarówno z usługi sklepu jak również z otrzymanych butów.
5 / 5
2016-04-16 16:35:40
Aga
Szybko, tanio i solidnie. Polecam
5 / 5
2016-04-15 10:02:40
Matylda
Towar zgodny z opisem, transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2016-04-13 08:21:58
Renia
Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
5 / 5
2016-04-12 09:54:12
Alberta
po raz pierwszy kupiłam buty w tym sklepie .Jestem zadowolona. Polecam
5 / 5
2016-04-11 14:57:23
Zdzisław
Realizacja zamówienia przerosła wręcz moje oczekiwania! Udzielono mi bardzo korzystnego rabatu oraz zachęcono do wyboru Poczty Polskiej jako dostawcy. Przesyłka była następnego dnia starannie zapakowana a buty ładniejsze niż na zdjęciach.
5 / 5
2016-04-11 13:24:54
Dominika
Szybko, sprawnie, sklep godny polecenia.
5 / 5
2016-04-10 12:34:49
Kinga
Wzorowy przebieg transakcji, na pewno zakupię jeszcze nie jedną parę w tym sklepie.
5 / 5
2016-04-09 22:31:20
Urszula
Buty super wygodne, modne i w rozsądnej cenie - sklep natomiast na medal
5 / 5
2016-04-07 20:04:26
Jarosława
Szybkość i profesjonalizm.Polecam jak najbardziej.
5 / 5
2016-04-07 11:16:45
Faustyna
Dostawa szybka, obsługa pomocna przy składaniu zamówienia.
5 / 5
2016-04-06 15:41:19
Matylda
Profesjonalna, fachowa obsługa. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2016-04-02 20:37:24
Greta
Dobra i szybka obsługa, towar zgodny z opisem
5 / 5
2016-03-30 23:03:23
Wera
Jestem bardzo zadowolona, buty świetne, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam!
5 / 5
2016-03-30 12:10:27
Joanna
Jestem bardzo zadowolona z zakupów u Państwa.
5 / 5
2016-03-28 23:57:27
Roma
transakcja na bardzo wysokim poziomie.
5 / 5
2016-03-17 22:58:50
Klementyna
Buty dotarły w expresowym tempie. Takie jakie chciałam, bez zarzutów. Polecam
5 / 5
2016-03-14 23:56:08
Rafał
Zakupy na duży PLUS nie pierwsze i z pewnością nie ostatnie.
5 / 5
2016-03-12 11:33:37
Gabriela
Transakcja przebiegła sprawnie i szybko, nie mam żadnych zastrzeżeń.
5 / 5
2016-03-10 14:52:28
Kalina
z czystym sumieniem polecam zakupy w sklepie buty1.
5 / 5
2016-03-07 14:08:50
Władysława
Zakupy w takich sklepach dobrze się pamięta, obsługa bardzo miła szybko zrealizowała zamówienie towaru zgodnego z opisem i zdjęciami. Buty natomiast bardzo wygodne i dobrze wykonane. Polecam sklep z czystym sumieniem 😊
5 / 5
2016-03-07 10:18:46
Adam
Wszystko na bardzo wysokim poziomie, począwszy od rzetelnych zdjęć i opisu, poprzez kontakt z informacjami na każdym kroku oraz dobrze zapakowanym towarze.
5 / 5
2016-02-12 18:21:15
Brunon
Towar zgodny z zamówieniem, sklep polecam, bez problemów szybko i sprawnie
5 / 5
2016-02-04 17:34:59
Zenon
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, błyskawiczna wysyłka, towar dobrze zapakowany, wzorowa transakcja. Polecam!!!
5 / 5
2016-01-23 14:28:29
Jerzy
Super sklep i miła obsługa. Polecam!
5 / 5
2016-01-14 10:24:24
Eugenia
Polecam. Znalazłam tam buty, których nie było w innych sklepach. Sama transakcja bardzo sprawna.
5 / 5
2016-01-06 14:02:00
Przemysław
Szybka realizacja, wymiana na inny rozmiar jak i finalnie zwrot.
5 / 5
2016-01-04 09:47:51
Szymon
Sklep należycie wywiązał się z realizacji zamówienia, śmiało mogę polecić.
5 / 5
2016-01-01 19:26:48
Tobiasz
Buciki jednak do mnie nie dotarły z uwagi na brak tego modelu, jednak sklep bardzo uczciwy i jeszcze w tym samym dniu po rozmowie z konsultantem pieniążki były u mnie na koncie.
5 / 5
2015-12-26 22:55:33
Eugenia
Obuwie dobrej jakości,dostawa szybka,załączony paragon fiskalny stanowiący podstawę gwarancji.W przeszłości korzystałam z obuwia tej firmy ,było trwałe i niezwykle wygodne,nawet przy moich defektach stóp
5 / 5
2015-12-23 10:12:49
Paulina
towar zgodny z opisem. Buciki śliczne, ale okazały się za małe, więc musiałam oddać.
5 / 5
2015-12-18 12:20:45
Wojciech
Buty zgodne z opisem i zdjęciami. Zamowienie szybko wysłano.
5 / 5
2015-12-18 00:46:40
Tamara
Zakupy w takich sklepach zakupy to ja rozumiem! Dokładny opis towaru, rzeczywiste zdjęcia i błyskawiczna realizacja z informacją na każdym kroku.
5 / 5
2015-12-10 11:34:39
Hubert
bez zastrzeżeń, wszystko szybko i sprawnie
5 / 5
2015-12-08 13:15:11
Marcelina
szybka realizacja zamówionego towaru
5 / 5
2015-12-03 07:50:51
Inga
Buty super, kontakt też, polecam !!!
5 / 5
2015-11-30 10:10:14
Bronisława
wszystko odbyło sie bez problemów
3 / 5
2015-11-27 22:41:31
Fabian
Wszystko OK, do momentu zwrotu obuwia do sklepu (buty były na mnie za małe). Duży minus za zbyt długi czas oczekiwania na zwrot pieniędzy (ponad 14 dni). Podsumowując, nie planuję kolejnych zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2015-11-23 14:37:59
Zofia
sklep bardzo dobry, szybka i solidna realizacj
5 / 5
2015-11-20 15:36:32
Joachim
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat.
5 / 5
2015-11-19 09:59:59
Anastazja
Wszystko fajnie, buty już rozchodzone i rzeczywiście super wygodne. Polecam i pozdrawiam
5 / 5
2015-11-18 20:46:16
Łucjan
Zamówienie zrealizowane sprawnie, wszystko przebiegło bez zarzutu
5 / 5
2015-11-05 17:49:34
Klara
Rewelacyjna szybkość realizacji zamówienia
5 / 5
2015-11-05 08:29:06
Irena
Sprawnie i rzetelnie. Do takich sklepów chce się wracać po kolejne zakupy.
5 / 5
2015-11-04 22:46:27
Izabela
Transakcja przebiegła pomyślnie, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2015-11-04 10:23:25
Marzena
Moje baleriny przeszły już swoje wiec za jakość sprzedanego obuwia i całokształt realizacji zamówienia jak i obsługę sklepu wystawiam bardzo pozytywna opinie. Pozdrawiam i dziekuje za udane zakupy
5 / 5
2015-11-04 09:29:27
Monika
Świetny kontakt, szybka wysyłka, zero problemów, szczerze mogę polecić ten sklep :)
5 / 5
2015-11-03 18:03:39
Franciszka
Z zakupów w takich sklepach jestem zawsze bardzo zadowolona. Błyskawiczna realizacja, informacje na każdym etapie a towar zgodny ze zdjęciami i opisem. Z pewnością jeszcze nie raz skorzystam z usług tego sklepu. POLECAM.
5 / 5
2015-11-03 12:29:18
Olaf
szybko i sprawnie, tak jak oczekiwałam
5 / 5
2015-10-30 19:28:40
Elżbieta
Jestem bardzo zadowolona z zakupu.Towar zgodny z opisem. Zamówiłam otrzymałam zapłaciłam. Bez problemu. Bardzo polecam!
5 / 5
2015-10-30 10:45:23
Celestyna
Sklep wzorcowo wywiązał się z realizacji zamówienia, informacje na każdym etapie a do tego super cena. Polecam.
5 / 5
2015-10-28 10:02:01
Miłosz
Bardzo szybka wysyła, towar zgodny z opisem. Dodatkowym plusem jest możłiwość korzystania z kodów rabatowych :)
5 / 5
2015-10-27 15:11:12
Arkadiusz
Sklep oceniam bardzo dobrze-szybko i towar w bardzo dobrej cenia
5 / 5
2015-10-26 15:56:09
Mikołaj
bardzo solidna, rzetelna firma. Cały czas wiadomo co się dzieje z przesylką i na jakim etapie jest realizacja. Towar bez zarzutu
5 / 5
2015-10-26 15:19:56
Stefania
Zgodnie z zamówieniem i zgodnie z zapowiedzianym terminem dostawy.Solidnie i profesjonalnie.
4 / 5
2015-10-22 10:44:40
Juliusz
Transakcja zakończona pomyślnie.
5 / 5
2015-10-21 21:53:54
Adam
Szybko sprawnie i na temat! Polecam zakupy w tym sklepie, z pewnością kupie jesscze nie jedną parę.
5 / 5
2015-10-17 13:10:51
Zdzisław
Bardzo dobry sklep z atrakcyjnymi cenami oraz szerokim asortymentem. Polecam
5 / 5
2015-10-13 09:54:20
Arnold
Buty bardzo ładne, wysyłka expresowa.Polecam
5 / 5
2015-10-08 12:45:41
Maksymilian
Na początku buty mnie uciskały ale Pan z infolinii zapewniał ze jest to skóra naturalna i się rozbije, no i miał racje buciki pasują teraz jak ulał i są bardzo wygodne. Poza tym szybka realizacja zamówienia wiec mogę sklep polecić.
5 / 5
2015-10-03 00:48:17
Karolina
Zakupiłam obuwie e-sklepie buty1.pl i jestem bardzo zadowolona gdyż przesyłka na którą czekałam przyszła w zaskakująco szybkim czasie, co jest dla mnie bardzo ważne ponieważ często miałam sytuacje w której długo oczekiwałam na paczkę. Ponadto dzięki profesjonalnej obsłudze udało mi się dopasować buty pod mój rozmiar i haluxy tak że nie musiałam ich odsyłać . POLECAM KAŻDEJ Z NAS. Grażyna
5 / 5
2015-10-02 09:45:04
Kinga
Bardzo miła obsługa, potrafią w przypadkach beznadziejnych stanąć na wysokości zadania. Sklep może stanowić wzór w zakresie obsługi klienta, zorganizowania.
5 / 5
2015-09-30 23:15:30
Jadwiga
Bardzo fajnie, sprawnie zrealizowane zamówienie, dobrze zabezpieczone a buty pierwsza klasa!
5 / 5
2015-09-30 13:07:11
Bogdan
Serdecznie polecam realizacja jak i obsługa na medal!
5 / 5
2015-09-18 10:16:09
Izyda
Szybka dostawa, super cena. Butki piękne;)
5 / 5
2015-09-17 00:57:20
Konstanty
Jestem bardzo ale to bardzo zadowolona, z pewnością zrobię w tym sklepie jeszcze nie jedne zakupy.
5 / 5
2015-09-14 13:46:32
Natalia
Buty bardzo wygodne i b.cieple , dostawa szybka .POLECAM
5 / 5
2015-09-10 23:50:47
Longin
Żona zadowolona, więc sklep również z uwagi na szybka realizacje zasługuje na pozytywna opinie.
5 / 5
2015-09-07 10:59:48
Magdalena
sklep ok ale buty zbyt ciasne...a nie ma większego rozmiaru...szkoda , bo śliczne.
5 / 5
2015-09-06 18:40:01
Mieczysława
Buty śliczne, ładniejsze niż na zdjęciu, kolor zgody, fason doskonale leży na stopie. Na pewno dokonam w przyszłości ponownego zakupu
5 / 5
2015-09-04 14:21:37
Oskar
Polecam sklep.Buty zostaly wyslane niezwlocznie ,po ich zamowieniu.Dotarly juz nastepnego dnia do paczkmatu Inpost.Dodatkowym plusem jest mozliwosc oplacenia przeslki przy odbiorze.
5 / 5
2015-09-03 00:24:54
Sandra
Gdy by nie fakt ze musiałam dokonać zwrotu zakupy zaliczyła bym do bardzo udanych, a niestety musiałam. Naszczescie tu tez sklep pozytywnie zaskoczył mnie darmowym zwrotem przez paczkomat i szybkim zwrotem środków.
5 / 5
2015-09-02 17:07:59
Wioletta
Gorąco polecam zakupy w tym sklepie 👍
5 / 5
2015-08-27 23:13:52
Elwira
Wysyłka jak i zwrot pieniędzy w błyskawicznym tempie.
5 / 5
2015-08-27 10:32:12
Eugeniusz
Sklep bardzo szybko i profesjonalnie zrealizował moje zamówienie
5 / 5
2015-08-24 15:35:00
Oksana
Bardzo szybkai miła obsługa Polecam.
5 / 5
2015-08-21 09:59:17
Apolonia
Szybko, sprawnie, natychmiastowa wysyłka i towar dobrej jakości.
5 / 5
2015-08-20 12:32:44
Izyda
Buty bardzo ładne ,wygodne i dobrze wykonane.
5 / 5
2015-08-18 15:33:44
Ilona
Po raz pierwszy w tym sklepie robiłam zakupy-jestem zaskoczona dużym wyborem obuwia ,cenami na duży plus dla sklepu buty1.pl ,szybką dostawą i uprzejmością. Tak więc zostaję Waszą klientką .Dziękuję i pozdrawiam-Maria.
5 / 5
2015-08-14 00:22:35
Aldona
Warto robić zakupy w takich sklepach, obsługa jak i realizacja na medal.
5 / 5
2015-08-13 12:04:17
Eugenia
Wspaniała obsługa, musiałam dokonać wymiany na inny rozmiar-uzgodniłam wymianę telefonicznie.
5 / 5
2015-08-10 10:51:59
Liliana
To co zamowiłam ,to otrzymałam bardzo szybko.Buty rewelacja.Polecam.
5 / 5
2015-08-07 13:43:29
Beata
Sklep bardzo sprawnie zrealizował moje zamówienie.
5 / 5
2015-08-06 10:37:13
Patryk
Bardzo dobry kontakt telefoniczny oraz mailowy, miła obsługa, zdecydowanie polecam ten sklep :)
5 / 5
2015-08-04 11:04:12
Janusz
Towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2015-08-02 18:20:02
Zdzisław
Bardzo profesjonalna obsługa, dobry kontakt
5 / 5
2015-08-01 11:35:39
Joanna
Szybka dostawa, bardzo dobry kontakt, Polecam!
5 / 5
2015-07-30 19:32:20
Bogna
Bardzo godny polecenia sklep. Najniższe ceny. Ekspresowa przesyłka. Bardzo dziękuję i pozdrawiam.
5 / 5
2015-07-28 21:21:32
Mariola
TO PIERWSZY ZAKUP. JESTEM ZADOWOLONA Z SZYBKIEGO TERMINU. SANDAŁKI BARDZO WYGODNE. PRZESZŁAM W NICH NASTEPNEGO DNIA OKOŁO 10KM, BEZ SZWANKU.POLECAM FIRMĘ.
4 / 5
2015-07-28 18:48:40
Mariola
Zakup został wysłany następnego dnia po przelaniu pieniędzy . Potem długo należało czekać na odbiór. Buty dotarły w poniedziałek 27.07.2015. Takie same buty, ale tańsze widziałam w sklepie w swoim mieście. Więc chyba przesyłka nie była całkowicie darmowa.
5 / 5
2015-07-27 16:29:39
Cecyl
Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia, szybka i bezproblemowa dostawa, buty natomiast pasują idealnie i wyglądają lepiej niż na zdjęciach.
5 / 5
2015-07-26 11:30:10
Zygmunt
Z takimi sklepami zakupy przez internet są naprawdę proste :)
5 / 5
2015-07-25 11:00:45
Klara
Zaczynając od Pana który pomagał mi dobrać rozmiar, znający zarazem bardzo dobrze towar który sprzedaje poprzez złożenie zamówienia a następnie jego realizacje sklep profesjonalny w każdym calu. Godzien polecenia. Dziękuje za udaną transakcje. PS. Jedyny mały minus że przesyłka gratis tylko przy płatności przelewem.
4 / 5
2015-07-23 13:20:04
Kacper
Buty są rewelacyjne. Wygodne i ładnie się prezentują.
5 / 5
2015-07-23 11:49:07
Wacław
Transakcja przebiegła bez zarzutu.
5 / 5
2015-07-22 20:11:25
Stefan
Kolejne zakupy w tym sklepie na wielki plus :)
5 / 5
2015-07-21 21:10:06
Cyprian
Szybka dostawa! Towar zapakowany bardzo dobrze a buciki piękne. Całość na 6+
5 / 5
2015-07-20 07:19:11
Włodzimierz
Buciki w super cenie a do tego perfeycjnie zrealizowane zamówienie.
4 / 5
2015-07-18 20:59:55
Daniela
Sklep działa szybko, sprzedawca uprzejmy ale buty włoskie i niestety lewy różni się od prawego!
5 / 5
2015-07-18 09:43:14
Juliusz
Jestem zachwycona! Czytelna strona, expresowa wysyłka i przemiła obsługa. Aż chce się kupować :)
5 / 5
2015-07-17 00:43:08
Judyta
Polecam zakupy w tym sklepie, wszystko czytelne oraz bardzo realistyczne zdjecia. Informacja na kazdym etapie zamowienia oraz bardzo pomocna obsluga.
5 / 5
2015-07-13 10:56:21
Kornelia
Szybko prosto i sprawnie. Towar w najlepszym porządku. Gorąco polecam.
5 / 5
2015-07-09 11:43:50
Izolda
wiarygodny, ceny niższe niż u innych
5 / 5
2015-07-08 11:15:50
Sławomira
Super sklep :) Wart polecenia, personel bardzo pomocny i sprawnie działający.
5 / 5
2015-07-06 14:16:47
Remigiusz
Towar super. Obsługa sklepu na 10
4 / 5
2015-07-01 17:32:48
Emil
Buty takie sobie ale współmierne do ceny , ogólnie ok
5 / 5
2015-06-30 19:21:09
Judyta
Wytworne bardzo eleganckie buty,a co najważniejsze bardzo wygodne mięciutka skóra oplata wspaniale stopę wykonane bardzo perfekcyjnie z dbałością o szczegóły Kupiłam trzy pary butów sandałki balerinki złote i czerwone lakierowane wszystkie są cudowniejsze w realu niż na zdjęciach,Podeszwy grube niesamowita wygoda w chodzeniu .Obsługa kompetentna miła dostawa ekspresowa Polecam bardzo sklep takich butów w sieciówkach nie ma, Pozdrawiam Grażyna
5 / 5
2015-06-30 09:35:40
Emil
Dzięki takim sklepom przekonuję się do zakupów w internecie.
5 / 5
2015-06-29 21:31:07
Joanna
Rzetelna. Dostarczone buty bez zarzutu.
5 / 5
2015-06-28 00:55:04
Milena
Rewelacyjna i błyskawiczna obsługa, zdecydowanie POLECAM!
5 / 5
2015-06-27 19:47:51
Róża
Szybko i sprawnie, profesjonalna obsługa pomogła złożyć mi zamówienie, polecam.
5 / 5
2015-06-27 00:59:31
Brunon
Jestem bardzo zadowolona z pewnością zrobie jeszcze zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2015-06-25 12:18:59
Malina
Spełnia wszelkie moje oczekiwania:)
4 / 5
2015-06-24 21:08:05
Julita
Buty ładne, ale rozmiar zaniżony
5 / 5
2015-06-24 20:12:11
Emanuel
Zakupy bez zarzutu, wygodne formy płatności. nie było żadnych ukrytych opłat,
5 / 5
2015-06-23 22:56:05
Damian
Rewelacja, sprzedawca godny polecenia!
5 / 5
2015-06-23 14:14:13
Bożena
Sklep pełni profesjonalnie zrealizował zamówienie.
5 / 5
2015-06-23 00:35:49
Adrian
Zdecydowanie polecam! Ekspresowa wysylka, informacje na kazdym etapie realizacji po prostu pelen profesjonalizm.
5 / 5
2015-06-22 21:35:45
Ryszard
zakupy przebiegły bez zarzutu.

Rzetelne opinie o buty1.pl