Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję buty1.pl

Buty1.pl Opinie 4.8 (202)

Olewin 36
32-300
Olkusz
797 878 232
opinie Buty1.pl
4.8
202
Opinii

Doskonale

1 / 5
2017-12-14 15:20:02
Hanna
Dramat. Zamówienie wysłane po 5 dniach, zamiast po 2, ale to jeszcze nie jest problem. Na zwrot pieniędzy za odesłany towar nadal czekam, już od kilku tygodni. Niestety z innych opinii o sklepie wynika, iż klienci mają również problemy z odzyskaniem należności. Ten sklep to idealny przykład jak nie prowadzić biznesu. Były to moje pierwsze i zarazem ostatnie zakupy w tym sklepie, żałuję jedynie, że wszystkie te opinie przeczytałam dopiero teraz. Dodam, iż kontaktu ze sklepem również nie sposób nawiązać. Telefony nie są odbierane, na maile nikt nie odpowiada.
1 / 5
2017-11-15 11:49:47
Antonina
W dniu 29 września 2017 roku zwróciłam obuwie, dziś jest 15 listopada 2017 i dalej czekam na zwrot gotówki. Zamiast zwrotu pieniędzy dostałam od sprzedającego radę, żebym nie panikowała.
2 / 5
2017-10-31 13:49:57
Marlena
Buty przyszły szybko i równie szybko zostały przeze mnie odesłane. Katastrofa była ze zwrotem należności. Kilkakrotnie dzwoniłam, z pytaniem kiedy zostanie zrealizowany zwrot pieniędzy i za każdym razem (jeśli w ogóle odebrał pan telefon) Pan pięknie i z fantazją kłamał: 1 razem - zgubili nr konta bank., 2.przelew czeka w kolejce na realizację??! 3. Pan ponagla księgowość, bo było zamieszanie 4. Pan sam zrobi przelew. Więcej bzdur nie pamiętam. Poza tym, nie otrzymałam odpowiedzi na e-maile. Zwrot otrzymałam w czasie miesiąca!! PRZESTRZEGAM innych Klientow. NIE POLECAM tego sklepu.
4 / 5
2017-10-26 14:11:42
Iwo
Opóźniona wysyłka- miała być w ciągu 24 godzin, a była po 3 dniach roboczych od zamówienia (mimo dodatkowego maila z prośbą, żeby odbyła się jak najszybciej). Buty zgodne z przedstawianymi fotografiami, rozmiarówka podana na stronie trochę zaniżona. Podsumowując z butów jestem zadowolona, jednak daję 4 gwiazdki za opóźnioną wysyłkę. Cierpliwym polecam ten sklep.
1 / 5
2017-09-27 12:02:31
Marlena
Ostrzegam, przed zakupem w tej firmie. Na początku bardzo fajnie zrealizowano zamówienie i jego wymianę. Jednak po zwróceniu butów nie zwrócono mi pieniędzy. Czekam na zwrot pieniędzy (ok 200 zł) już ponad miesiąc. Także z przykrością stwierdzam, że jest to nieuczciwe zachowanie firmy - może tylko ja miałam pecha.
5 / 5
2017-07-28 09:48:53
Helena
W 24h zakupy byly juz u mnie. Polecam!
5 / 5
2017-07-25 09:55:51
Bronisław
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, buty świetne, wygodne, zgodne z opisem. Polecam!!
5 / 5
2017-07-13 14:29:52
Paulina
Wszystko przebieglo b.sprawnie. Polecam!
5 / 5
2017-07-04 10:02:27
Hubert
Sklep z pieczołowitością dbający o klienta. Strona internetowa sklepu wyposażona jest w liczne, precyzyjne filtry, które pozwalają dokonać najlepszego wyboru. A wybór jest duży. Ciekawe modele butów. Przebieg transakcji sprawny, Sklep oferuje promocyjne ceny. Polecam!
5 / 5
2017-06-22 09:30:53
Bogusława
Bardzo szybka sprawna obsługa. Zamówienie dotarło do mnie następnego dnia tj. krócej niż 24 godziny. Była bardzo pozytywnie zaskoczona

Rzetelne opinie o buty1.pl