Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ButyDC.pl

ButyDC.pl Opinie 4.7 (59)

Rejtana 53
35-328
Rzeszów
(17)8500313
opinie ButyDC.pl
speedtest
4.7
59
Opinii

Dobrze

5 / 5
2019-05-23 14:43:12
Bogdana
Kontakt i realizacja zamówienia na plus, towar również :)
4 / 5
2018-06-18 14:13:56
Sofia
Trzeba dobrze sprawdzić numerację, niestety musiałam odesłać praktycznie całe zamówienie - numeracja była zawyżona.
5 / 5
2018-02-12 16:21:42
Eugenia
Wszystko OK, udana transakcja towar dobrej jakości, polecam. Na pewno dokonam tutaj kolejnych zakupów.
5 / 5
2017-11-03 12:11:44
Witold
Mały wybór produktów i niestety brak rozmiarów mimo informacji w wyszukiwarce o dostępności rozmiaru. Podczas zamawiania był brak rozmiaru .
5 / 5
2017-08-24 21:36:08
Celestyn
Sprawna dostawa przez InPost, towar zgodny z zamówieniem
1 / 5
2017-04-05 12:11:45
Aldona
Źle, otrzymałam tylko informacje, ze moje zamówienie nie zostanie zrealizowane, bez żadnej propozycji ze strony firmy. Zamówienie nie zostało anulowane z mojej winy, skoro nie ma danego produktu, nie powinien znajdować się na stronie, jako dostępny.
5 / 5
2017-02-15 20:26:22
Feliks
Towar dostarczono w lekko uszkodzonym stanie, mimo to obuwie jest wysokiej jakości.
4 / 5
2016-10-27 05:16:13
Kamila
Wygodne i proste zakupy, a towar spełnił moje oczekiwania
5 / 5
2016-07-13 11:55:24
Michał
Przesyłka wysłana w ciągu godziny od kliknięcia na stronie!polecam szybką obsługę i bezpłatną dostawę.
5 / 5
2016-05-18 10:39:03
Zygfryd
Buty zgodne z opisem i zdjęciami.
2 / 5
2016-05-13 10:00:54
Dymitr
Sklep anulował zamówienie po kilku dniach. Nie jestem zadowolony.
5 / 5
2016-05-06 12:02:40
Barbara
transakcja przebiegła bez zarzutu, produkt się zgadza, a wysyłka była darmowa.
5 / 5
2015-12-28 09:42:03
Dymitr
Polecam zakupy w sklepie buty.dc. Towar dotarł bardzo szybko, buty idealne!
5 / 5
2015-08-14 14:07:22
Natalia
Przesyłka bardzo szybka i produkt dobrej jakosci
3 / 5
2015-07-10 19:21:28
Norbert
Trudno w jakikolwiek sposób ocenić sklep skoro zamawianego towaru nie otrzymałem - zamówienie anulowano z powodu braku towaru mimo, że w momencie składania zamówienia nie było żadnej informacji o braku dostępności. Na plus zdecydowanie mogę ocenić reakcję sklepu - po informacji o anulowaniu zlecenia i podaniu numeru konta pieniądze bardzo szybko do mnie wróciły. Znaczy to, że sklep jest rzetelny i pewnie gdyby nie brak towaru też wszystko byłoby OK.
5 / 5
2015-07-09 21:39:18
Kacper
Bez żadnego 'ale' w niedziele zamówiłem we wtorek miałem ;)
5 / 5
2015-05-13 15:38:11
Konstancja
Świetne! Buty extra za naprawde fajna cene! Polecam ;)
1 / 5
2015-05-08 13:04:51
Irma
z kurierem nie ma jak się dogadać, jest chamski oraz arogancki w tej firmie kurierskiej nie wiedzą co się dzieje na rozmowe czeka się 10 min a konsultant mówi Ci tyle że nic nie wie. Nie polecam tego sklepu i już nigdy nie zamówie w nim nic, jeśli buty nie dotrą dziś do godziny 21 anuluje zamówienie
5 / 5
2015-04-10 17:24:24
Radomir
Wszystko jak najbardziej w porządku
5 / 5
2015-04-04 10:32:57
Emanuel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-04-03 21:07:21
Gabriel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-04-01 12:22:49
Marcelina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-31 10:28:34
Alberta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-30 20:55:38
Andrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-25 18:11:03
Eliza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-23 13:47:58
Dominik
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-18 23:48:00
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-16 10:54:27
Remigiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-12 16:35:30
Kajetan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-11 13:48:55
Kajetan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-09 19:56:10
Fryderyka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-28 08:46:22
Antonina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-25 21:10:10
Eliza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-24 09:53:14
Joanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-21 07:37:52
Jacek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-28 11:39:45
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-07 13:20:45
Faustyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-31 11:44:06
Ziemowit
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam ;)
5 / 5
2013-11-14 10:43:36
Jacek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-11-06 10:02:22
Eryk
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Jedynym minusem jest słaby asortyment chciałem zamówić buty w rozmiarze 42.5 i w ostatnim momencie zostałem poinformowany o braku tego numeru.
5 / 5
2013-11-05 19:32:16
Tamara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-01 10:47:58
Julian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-31 06:53:38
Regina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-30 10:41:58
Beniamin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-21 15:20:52
Bogna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-21 12:13:22
Mikołaj
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-19 13:56:34
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo fajne buty w dobrej cenie. Polecam.
5 / 5
2013-10-18 16:00:29
Antonina
Świetny sklep, przesyłka dostarczona błyskawicznie, polecam ;)
5 / 5
2013-10-18 11:31:21
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.najlepszy sklep z butami. I najlepsze buty DC.
5 / 5
2013-10-11 16:45:31
Aga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-10 13:03:03
Eleonora
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-09 20:32:48
Przemysław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-29 15:44:33
Jagoda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo miła obsługa. Konkretne informacje uzyskane na infolinii. Szybka realizacja.Polecam.
5 / 5
2013-07-25 11:01:09
Anna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-19 13:09:50
Celina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-18 23:50:05
Emilia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-16 17:03:02
Eliza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-12 16:18:39
Anna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-07-05 11:10:40
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o ButyDC.pl