Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Butyjana

Butyjana Opinie 4.8 (347)

Rejtana 53A
35-326
Rzeszów
794504504
opinie Butyjana
speedtest
4.8
347
Opinii

Doskonale

1 / 5
2022-08-18 14:25:01
Michał
Nie polecam zakupów w sklepie butyjana. Zakupiłem buty Asics Dynablast za 500 zł. Po niecałym roku doszło do uszkodzenia wierzchniej części wadliwego materiału w okolicy palców. Firma w odpowiedzi na złożoną reklamację wyjaśniła, że zużycie było wynikiem normalnego użytkowania. Warto zwrócić uwagę, że powstałe uszkodzenie było w miejscu poniżej czubków obu palców, czyli brak możliwości uszkodzenia wynikającego z przetarcia czubkiem palca. Materiał w butach za 500 zł powinien sprostać wymaganiom użytkownika wykorzystującego obuwie zgodnie z jego przeznaczeniem przez okres min. gwarancji, tj. 24 miesięcy. Dodatkowo oceny technicznej dokonywały osoby ze sklepu butyjana a nie rzeczoznawca producenta i to dwóch ocen. Reasumując nie polecam zakupów w sklepie!!!
1 / 5
2022-08-18 14:25:00
Michał
Nie polecam zakupów w sklepie butyjana. Zakupiłem buty Asics Dynablast za 500 zł. Po niecałym roku doszło do uszkodzenia wierzchniej części wadliwego materiału w okolicy palców. Firma w odpowiedzi na złożoną reklamację wyjaśniła, że zużycie było wynikiem normalnego użytkowania. Warto zwrócić uwagę, że powstałe uszkodzenie było w miejscu poniżej czubków obu palców, czyli brak możliwości uszkodzenia wynikającego z przetarcia czubkiem palca. Materiał w butach za 500 zł powinien sprostać wymaganiom użytkownika wykorzystującego obuwie zgodnie z jego przeznaczeniem przez okres min. gwarancji, tj. 24 miesięcy. Dodatkowo oceny technicznej dokonywały osoby ze sklepu butyjana a nie rzeczoznawca producenta i to dwóch ocen. Reasumując nie polecam zakupów w sklepie!!!
5 / 5
2020-02-20 21:31:04
Ilona
Szybko, sprawnie i konkretnie. Buty super :)
5 / 5
2020-02-19 19:56:13
Martyna
Wszystko przebiegło tak jak powinno.
5 / 5
2020-02-19 19:36:38
Kaja
Bardzo udane zakupy. Dziękuję
5 / 5
2020-02-19 07:08:29
Ewelina
Bardzo dobry kontakt i informacja o produkcie. Polecam sprzedawcę!!!!!
5 / 5
2020-02-19 06:39:03
Ksenia
Zamówiłam impregnat do obuwia KAPS, produkt bardzo dobry, realizacja zamówienia błyskawiczna. Dziekuje i polecam!
1 / 5
2020-02-18 10:34:17
Herbert
Zamawiałem 3x czarne bokserki, otrzymałem w innych kolorach
5 / 5
2020-02-18 10:29:15
Roksana
Jestem bardzo zadowolony z przebiegu zamówienia i zakupu towaru.
5 / 5
2020-02-17 19:52:34
Patrycja
Wszystko przebiegło super, rozmiar właściwy zgodny z tabela,wszystko extra -polecam !!!
5 / 5
2020-02-17 12:39:05
Oleg
Po raz kolejny wszystko bez zarzutów.
5 / 5
2020-02-13 22:36:14
Magda
Polecam, szybka dostawa i zgodność towaru
5 / 5
2020-02-13 19:36:39
Sylwia
Pomimo pomyłki z mojej strony rabat został mi udzielony;) polecam
5 / 5
2020-02-12 13:21:03
Helena
Bardzo szybka dostawa, buty zostały wysłane już następnego dnia
1 / 5
2020-02-11 13:19:20
Iwona
Czekam na towar już 2 tygodnie słabo
5 / 5
2020-02-06 19:10:48
Remigiusz
Zamówienie i dostawa bez zarzutu. Szybko i sprawnie
5 / 5
2020-02-06 16:39:10
Karolina
Szybka wysyłka, dobre ceny, miła obsługa
5 / 5
2020-02-05 12:44:55
Lilianna
Buty adidas Gazelle, lekki rabat przy zakupie
5 / 5
2020-02-03 11:22:07
Fryderyk
Towar zgodny z opisem, nie mam zastrzeżeń. Polecam.
5 / 5
2020-01-31 15:37:20
Włodzimierz
Rewelacyjna obsługa, Pani Agnieszka z biura obsługi klienta rozwiązała mój problem szybko i sprawnie, wykazując dużo chęci pomocy. Towar 100% oryginalny, ekspresowa wysyłka. Obuwie było u mnie już następnego dnia. Polecam ten sklep!
5 / 5
2020-01-31 10:52:05
Zdzisław
Bardzo dobry markowy produkt, bardzo szybka realizacja, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Bardzo polecam.
5 / 5
2020-01-30 11:41:05
Gerard
towar otrzymałem szybko i zgodnie z zamówieniem. Bardzo dobry kontakt z właścicielem sklepu
5 / 5
2020-01-28 18:44:43
Seweryn
Buty otrzymałem na drugi dzień 👍 transakcja przebiegła pomyślnie i sprawnie .
5 / 5
2020-01-27 07:59:05
Daniela
Najpierw o samym przedmiocie zakupu - towar zgodny z opisem , 100% oryginalny - obuwie australijskiej firmy ugg. Ekspresowa wysyłka, buty już następnego dnia były u mnie. Najniższa cena tego modelu jaką znalazłam w internecie. Na szczególną uwagę zasługuje jednak bardzo profesjonalne a przede wszystkim życzliwe podejście do obsługi klienta przez Panią Agnieszkę. Bardzo szybko i sprawnie rozwiązała mój problem. Gdyby każdy podchodził w ten sposób do swojej pracy życie byłoby łatwiejsze:-) Pozdrawiam i polecam ten sklep. Na pewno wrócę :-)
5 / 5
2020-01-26 15:31:25
Jarosław
Bardzo polecam! Jedna z najlepszych!
5 / 5
2020-01-24 14:32:16
Eryk
Buty. Szybka i sprawna dostawa.
5 / 5
2020-01-24 13:11:02
Aleksander
Zgodność towaru i kontakt ze sklepem na najwyższym poziomie
5 / 5
2020-01-24 09:38:08
Aniela
szybka wysyłka, buty przyszły następnego dnia po wysłaniu paczki, bez wad, wszystko zgodne z opisem
5 / 5
2020-01-23 19:42:30
Feliks
Asortyment w sklepie bardzo zróżnicowany. Każdy znajdzie coś dla siebie
4 / 5
2020-01-17 17:34:00
Irmina
Jestem zadowolony z przesyłki , przyszła na czs polecam każdemu
5 / 5
2020-01-16 09:39:25
Donata
Ekspresowa obsługa zamówienia, bardzo dobra oferta.
5 / 5
2020-01-13 18:38:09
Szczepan
Wszystko ok, szybka dostawa POLECAM
5 / 5
2020-01-10 19:15:54
Krystian
Sklep godny polecenia. W razie potrzeby na pewno skorzystam ponownie z oferty sklepu.
5 / 5
2020-01-03 21:02:41
Wiktor
Bardzo szybka realizacja i wysyłka.
5 / 5
2020-01-02 20:54:10
Cecylia
Szybko sprawnie i zgodnie z opisem. I to w okresie przedświątecznym. POLECAM!
5 / 5
2019-12-30 23:17:12
Władysława
Szybko i produkt 100%zgodny, dobra cena
5 / 5
2019-12-30 10:51:32
Ryszard
Bardzo dobry sklep, szybka realizacja zamówienia, doskonały kontakt
5 / 5
2019-12-29 22:00:15
Eugenia
szybka dostawa, towar jak na obrazku
5 / 5
2019-12-29 19:32:27
Maksym
Dostawa w terminie. Buty za małe. Szybki zwrot gotówki.
5 / 5
2019-12-28 11:35:04
Feliks
Jestem bardzo zadowolony, polecam
5 / 5
2019-12-27 19:08:31
Krzysztof
Ekspresowa dostawa! Towar dobrze zapakowany. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-27 10:40:03
Piotr
Barszo szybka realizacja zamówienia
5 / 5
2019-12-25 12:38:21
Dawid
Sprawnie i szybko, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-24 13:19:37
Jan
Wszystko ok. Ekspresowa dostawa
5 / 5
2019-12-23 21:35:37
Jan
Jak zawsze wszystko znakomicie. Tylko tam kupuję buty. Tym razem pierwszy raz robiłem zwrot i podmianę rozmiaru i wszystko było niezwykle sprawne.
5 / 5
2019-12-22 18:58:10
Wiktor
Szybka, sprawna wysyłka. Obsługa zgodnie z moimi oczekiwaniami.
2 / 5
2019-12-20 11:39:29
Aleksander
kiepsko. Potwierdzili złozenie zamowienia, po kilku dniach po moim telefonie okazało sie że nie ma w ogole zamówionego przeze mnie towaru na stanie. Być może zamieszanie świateczne, ale niesmak zostaje.
5 / 5
2019-12-19 10:17:57
Aneta
Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z zamówieniem i oczekiwaniami. Polecam
5 / 5
2019-12-18 22:54:26
Sławomir
super, kolejne buty od tego sprzedawcy, polecam
5 / 5
2019-12-18 17:39:05
Jakub
Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, bez żadnych problemów. Produkt zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-18 06:54:33
Marzena
Miła obsługa telefoniczna. zamówiony towar zgodnie z opisem, Super doradztwo. Jestem mega zadowolony. Mam nadzieje że tak będzie z ewentualną gwarancją gdyby coś było nie halo. W obecnej chwili szczerze polecam ten sklep z butami i oczywiście życzę Zdrowych i Wesołych Świąt. Pozdrawiam Jacek G.
5 / 5
2019-12-17 10:42:33
Liwia
Duży wybór produktów i rozmiarów. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Realizacja zamówienia w ekspresowym tempie.
5 / 5
2019-12-16 17:11:21
Ireneusz
Szybko, sprawnie oraz bezproblemowo
5 / 5
2019-12-13 13:19:35
Sebastian
Bardzo szybki czas dostawy. Bardzo dobry jakościowo produkt. Polecam.
5 / 5
2019-12-13 12:12:19
Antonina
Transakcja przebiegła sprawnie i bez zarzutu.
5 / 5
2019-12-12 16:37:08
Franciszek
Wszystko ok 100 % profesjonalni!!!!!!!! Polecam
5 / 5
2019-12-11 12:30:24
Ludmiła
Jestem pozytywnie zaskoczona, obsługa klienta na najwyższym poziomie. Rozwiązują problemy klientów błyskawicznie z korzyścią dla klienta, służą pomocą i błyskawicznie odpisują na wiadomości.
5 / 5
2019-12-10 18:25:13
Izydor
Super szybko.pełen profesjonalizm.gorąco polecam
5 / 5
2019-12-10 16:32:02
Janina
Szybko, sprawnie i bezproblemowo.
5 / 5
2019-12-10 12:47:24
Piotr
Szybka i profesjonalna obsługa. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2019-12-10 12:22:48
Henryka
Przemiła obsługa, szybka wysyłka, jestem bardzo zadowolony! Polecam bardzo
5 / 5
2019-12-07 16:21:37
Marcin
Szybka wysyłka, wszystko w porządku.
5 / 5
2019-12-06 22:02:12
Aniela
To było moje drugie zamowienie. Fajne ceny, szybka i sprawna realizacja. Towar, który zamawiałam jyz znałam, wiec nie było ryzyka.
5 / 5
2019-12-04 17:33:39
Rafał
bardzo dobrze , wysylka zagraniczna
5 / 5
2019-12-04 14:15:19
Jan
Szybko, sprawnie, bez problemu.
5 / 5
2019-12-03 23:01:37
Marlena
Wszystko w jak najlepszym porządku. Sprzedawca godny zaufania.
5 / 5
2019-11-29 19:55:02
Dominik
Szybko, sprawnie, tanio, solidnie
1 / 5
2019-11-26 14:54:04
Regina
Zamówiłam buty w środę. W piątek zadzwoniłam zapytać gdzie są. Okłamano mnie, że zostały wysłane, a opóźnienie to wina firmy transportowej. We wtorek dzwoniłam, obiecano sprawdzenie i kontakt. Cisza. We wtorek zadzwoniłam znowu. Tym razem oddzwoniono mówiąc, że właśnie poszedł zwrot środków. Tydzień w plecy, buty zamówiłam gdzie indziej. Szczerze nie polrcam.
5 / 5
2019-11-24 17:05:34
Antonina
Polecam, wcześniej dzwoniłam i rozmawiałam z b. sympatyczną panią co do wyboru rozmiaru.
5 / 5
2019-11-23 19:46:15
Zuzanna
Przesylka zgodna z opisem. Sklep bardzo szybko zrealizowal zamowienie. Jedyny problem to firma kurirska, ktora towar dostarczyla po 4dniach od momentu dostania powiadomienia o przesylce. Sklep oceniam na 5 gwiazdek. Natomiast firma kurierska fatalnie.
5 / 5
2019-11-21 17:44:55
Michał
Duży wybór w przystępnych cenach. Zdjęcia odwzorowują rzeczywiste kolory, łatwe wyszukiwanie, dobre opisy.
5 / 5
2019-11-21 11:32:24
Kinga
Szybka wysyłka, szybka wymiana na inny rozmiar. Ok.
5 / 5
2019-11-21 08:50:23
Kajetan
wszystko sprawnie i bez problemów
5 / 5
2019-11-06 11:32:34
Bronisława
Rewelacyjny sklep z ekspresową obsługą .Polecam
5 / 5
2019-11-04 10:48:00
Karina
Polecam! Szybko sprawnie, towar dobrej jakości.
4 / 5
2019-10-30 18:38:02
Justyna
Sprzedawca godny polecenia w 100 %
5 / 5
2019-10-30 13:38:18
Tomasz
Zakupy w sklepie spełniły moje oczekiwania.Polecam
5 / 5
2019-10-28 17:51:02
Janusz
To było moje pierwsze zamówienie i obyło się bez problemów. Towar taki jaki zamówiłem i na czas. Polecam.
5 / 5
2019-10-28 08:43:42
Bogusław
Sklep ze standardami obowiązującymi ogólnie. Wszystko ok
5 / 5
2019-10-24 18:38:05
Dominik
Szybka wysyłka, wszystko Ok poza tym ze bezpłatna dostawa tylko w opcji kurier a płatna bez względu na zakup( tu 700zl) w paczkomacie, czyli najwygodniejszej dostawie, kurier dla osoby pracującej lub uczącej się nierealny odbior
5 / 5
2019-10-23 16:32:28
Włodzimierz
świetna cena, 110 zł taniej niż u konkurencji
5 / 5
2019-10-23 10:23:33
Monika
Szybko, wygodnie. Przejrzysta strona internetowa. Darmowy kurier. Polecam
4 / 5
2019-10-22 14:34:09
Oskar
Wszystko w porządku. Transakcja bez komplikacji.
4 / 5
2019-10-22 10:39:42
Zbyszko
Otrzymany towar jest pełnowartościowy. Kontakt mailowy ze sprzedawcą dobry. Buty kupiłem rano w czwartek, paczka doszła w poniedziałek popołudniu (to nie jest deklarowane 24h).
5 / 5
2019-10-18 12:57:12
Katarzyna
Super obsługa, bez zarzutów.
5 / 5
2019-10-10 13:48:51
Michał
gratuluję obsługi tak trzymać
5 / 5
2019-10-09 14:01:54
Kinga
Polecam. Szybko i profesjonalnie.
5 / 5
2019-10-09 12:29:11
Zdzisława
Sklep super,szybka dostawa,szybka wymiana
5 / 5
2019-10-09 09:17:10
Franciszek
Wszystko sprawnie, szybko i bez problemów
5 / 5
2019-10-07 20:20:33
Dalia
Bardzo sprawnie i przyjaźnie,polecam!!!
5 / 5
2019-10-07 20:09:58
Bronisław
Bardzo rzetelna firma! Polecam!
1 / 5
2019-10-07 13:46:26
Joanna
Informacja że buty zostaną dostarczone w piątek ale przesyłki brak. W poniedziałek ankieta czy jestem zadowolony. To jakiś żart ??????
5 / 5
2019-10-01 21:45:46
Ida
Szybka dostawa, darmowa przesyłka
5 / 5
2019-09-29 19:04:21
Beata
Szybko, krótko i na temat. Zamówienie złożone rano, popołudniu info, że przesyłka w drodze. Następnego dnia z rana info, że paczka czeka na odbiór. Byle więcej takich sklepów!!!!!
5 / 5
2019-09-27 15:42:59
Sylwester
Super solidna firma Polecam z całą odpowiedzialnosią
4 / 5
2019-09-27 12:25:54
Kajetan
Wszystko przebiegło sprawnie, aczkolwiek kolor obuwia na zdjęciu trochę inny niż w rzeczywistości.OK
5 / 5
2019-09-26 20:21:35
Joanna
Super buty.szybka i profesjonalna obsługa.polecam.
5 / 5
2019-09-26 20:04:50
Eugeniusz
Dobra komunikacja. Buty wymienione na mniejsze bez problemu i szybko.
5 / 5
2019-09-26 07:49:35
Konstanty
Po raz kolejny zamówiłem od nich buty i się nie zawiodłem.
5 / 5
2019-09-21 20:57:30
Walenty
Jestem zadowolony z zakupów. Transakcja przebiegła bezproblemowo. Szybka przesyłka
5 / 5
2019-09-21 19:45:09
Bernard
buty bardzo ładne,rozmiar też pasuje...no i najważniejsze,że to polski produkt.
5 / 5
2019-09-20 10:34:56
Kacper
Super, jestem bardzo zadowolona, pięknie opakowane i bardzo szybko
5 / 5
2019-09-19 15:39:18
Sylwia
Szybka dostawa. Towar zgodnych z opisem 100%
5 / 5
2019-09-19 13:39:00
Jarosław
Szybka realizacja produkt zgodny z opisem
5 / 5
2019-09-12 15:27:30
Klemens
Szybko i bez zbędnych ozdobników.
5 / 5
2019-09-11 14:47:46
Greta
Zamówienie zrealizowane w ekstremalnym tempie . Produkt zgodny z opisem
5 / 5
2019-09-11 13:46:15
Apolonia
Mega wygodne fajnie się w nich chodzi idealne na chłodniejsza dni
3 / 5
2019-09-10 23:53:00
Sandra
zamowienie pomimo oplacenia zostalo anulowane, okazalo sie ze towar dostepny na stronie nie jest osiagalny. Zwrot pieniedzy nie stworzył problemu, nastapil w przeciągu kilku dni.
5 / 5
2019-09-07 10:39:37
Otylia
bardzo sprawnie wszystko przebieglo
5 / 5
2019-09-04 18:16:40
Felicja
Bardzo polecam już 2 rok zamawiam plecaki
5 / 5
2019-09-04 15:54:01
Natalia
Polecam profesjonalny zespół. Godni polecenia.
5 / 5
2019-09-04 13:03:55
Zbigniew
Polecam sklep, sprzedawca godny zaufania
5 / 5
2019-09-04 11:14:51
Cyprian
Nie mam zadnych zastrzezen, wszystko przebieglo sprawnie
5 / 5
2019-09-03 15:49:18
Fryderyka
Nie mam zarzutu do firmy. Towar otrzymałam zgodnie z oczekiwaniem. Dość trudno było się dodzwonić na numery podane do informacji klienta. Dzwoniłam o różnych porach dnia. Zamówienia dokonałam pod innym numerem. Ponieważ otrzymałam towar szybko jestem zadowolona.
5 / 5
2019-08-29 10:01:29
Sławomir
Jeszcze nie wiem jak moje nowe perełki sprawdzają się na boisku, ale jestem miło zaskoczona tą stroną. Jeżeli chodzi o internetową obsługę i ceny - polecam.
1 / 5
2019-08-28 19:41:50
Magdalena
Od dwóch tygodni nie otrzymałam przesyłki.
5 / 5
2019-08-27 22:59:10
Teodor
super, polecam z czystym sumieniem
5 / 5
2019-08-27 12:22:04
Iwona
Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi oraz z butow.
5 / 5
2019-08-24 11:32:22
Arleta
Wszystko na najwyzszym poziomie ,polecam ten sklep z czystym sumieniem.
5 / 5
2019-08-22 11:26:17
Ryszard
Wszystko super + ekspresowa wysyłka.
5 / 5
2019-08-22 07:56:04
Lilianna
Buty jak w opisie, wszystko sprawnie, polecam!
4 / 5
2019-08-20 18:01:36
Konrad
niezmiennie bezproblemowy zakup
5 / 5
2019-08-20 09:33:56
Kacper
Dobry kontakt ze sklepem, towar zgodny z opisem. Przesyłka po nadaniu była u mnie następnego dnia. Polecam 👍
3 / 5
2019-08-19 13:51:19
Jarosław
Unele produse sunt ieftine la ei, dar trebuie sa mai perfecționeze unele lucruri. De exemplu durata livrării este cam mare. De 11 zile am trimis comanda și încă apare ca nu a fost preluata de catre curier deși banii mi s-au încasat. În cazul unui retur nu oferă explicații destul de clare. Costul transportului trebuie sa îl suporte clientul și este destul de scump. Trebuie sa fii foarte sigur de mărimea comandata ca să nu ajungi în situația sa returnezi.
5 / 5
2019-08-16 00:48:22
Małgorzata
Jestem zadowolona z zakupów, polecam.
5 / 5
2019-08-15 19:28:37
Eleonora
markowe obuwie i szybka wysyłka, oraz rozsądne ceny
5 / 5
2019-08-09 13:24:33
Kinga
Doskonała komunikacja. Ekspresowe tempo. Wszystko zgodnie z ustaleniami. Polecam
5 / 5
2019-08-08 15:58:05
Zuzanna
Wszystko OK . Polecam ten sklep !! !! !!
5 / 5
2019-08-08 14:56:06
Felicjan
Polecam - przy moim modelu butów podano prawdziwą długość wkładki, co umożliwiło zakup idealny a inaczej kupiłabym za duży rozmiar.
5 / 5
2019-08-07 10:36:00
Radomir
Wszystkoprzebieglo sprawnie i bez problemów.
5 / 5
2019-07-25 07:04:53
Ida
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-06-26 13:42:04
Damian
Nie wiem w zasadzie co napisać. Kupowałem już wielokrotnie w tym sklepie i zawsze wszystko było w należytym porządku. Tym razem butów nie dostałem, bo nie było rozmiaru, nie dostałem powiadomiony o tym fakcie mimo, iż upłynął tydzień od zamówienia i płatności. Musiałem sam dowiadywać się co się dzieje w tym temacie. Szybko dostałem zwrot pieniędzy po napisaniu maila. Na pewno będę dalej kupował. Zdarza się wszystkim różnego rodzaju niedopatrzenia. W każdym razie polecam sklep.
2 / 5
2019-06-22 10:48:21
Beniamin
PROSILISMY O FAKTURZE VAT, DOSTALISMY PARAGON, DO DZIS NIE MA FAKTURY
5 / 5
2019-06-12 20:06:54
Anastazja
Wszystkim gorąco polecam i zachęcam do robienia zakupów. Git majonez.
5 / 5
2019-06-11 13:05:25
Mariusz
POLECAM - oczekiwańia ostały spełnione.
5 / 5
2015-12-18 13:30:28
Dawid
Wszystko dobrze. Polecam sklep
5 / 5
2015-10-18 21:58:50
Gerard
bez zastrzeżeń towar dobry i nowy polecam
1 / 5
2015-09-15 19:42:14
Walentyna
Tragedia. Sklep sprzedaje towar i nie honoruje gwarancji. Tj. honoruje pozornie gdyż wysyła buty do jakiegoś jasnowidza, który rzuca absurdalnymi uzasadnieniami typu "buty za duże na daną stopę" (nie widząc stopy oczywiście) i od których NIE MOŻNA się odwołać. Przez telefon można się za to dowiedzieć, że "jak się nie podoba to proszę sobie zgłosić skargę do Inspekcji Handlowej". Żenada, dno i 5 metrów mułu, buty mają dziurę na wylot po 5 (!!!) miesiącach użytkowania (New Balance). Typowe Janusze Biznesu. Najgorsi z najgorszych. ODRADZAM!!!! Szkoda nerwów na coś takiego, a kasa w plecy...
5 / 5
2015-06-24 11:25:13
Teodor
super buty również szybka wymiana na inny rozmiar polecam
5 / 5
2015-06-12 19:42:27
Aga
Jestem zadowolony z zakupow, polecam.
5 / 5
2015-06-12 10:09:02
Romana
Szybko, tanio i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2015-06-09 16:30:21
Ewelina
transakcja przebiegła pomyślnie Polecam
5 / 5
2015-06-08 21:34:32
Ludmiła
wszystko zgodnie z opisem, błyskawiczna wysyłka
5 / 5
2015-06-05 16:22:47
Krystian
Profesjonalnie działający sklep internetowy.
5 / 5
2015-06-05 10:57:53
Maksym
Ekspresowa przesyłka czyli sprawnie działający sklep.
5 / 5
2015-06-04 11:21:18
Ferdynand
transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2015-06-03 22:13:02
Stanisław
Godny polecenia miła obsługa.
5 / 5
2015-06-03 20:48:52
Felicjan
jestem dardzo mile zaskoczona obsluga i polecam wszystkim
5 / 5
2015-06-03 15:06:08
Maciej
Bardzo dobry sklep i szybka realizacja zamówienia. Polecam :)
5 / 5
2015-06-03 12:30:08
Franciszek
Szybka realizacja zamówienia. jestem bardzo zadowolona z jakości obuwia. Polecam wszystkim
5 / 5
2015-06-01 14:51:16
Jan
Bardzo szybka i profesjonalna transakcja, polecam
5 / 5
2015-06-01 10:07:42
Gerard
szybko, sprawnie, bezproblemowo
5 / 5
2015-05-30 12:36:06
Seweryn
Na zwrot pieniędzy czekałem tydzień
5 / 5
2015-05-30 09:36:39
Błażej
Klarowna oferta, rozsądne ceny, dobry kontakt ze sklepem, możliwość wymiany bądź zwrotu towaru, szybka dostawa (koszt dostawy wliczony w cenę towaru). Polecam.
5 / 5
2015-05-29 16:48:48
Sonia
jestem zadowolony i bede waszym klijentem.dziekuje.
5 / 5
2015-05-29 15:18:58
Wiesław
bez problemowy zakup wszystko zgodnie z opisem zdecydowanie polecam tego sprzedawce
5 / 5
2015-05-29 12:12:53
Wincenty
Sklep [...] to rzetelna firma warta polecenia innym.
5 / 5
2015-05-29 12:12:22
Wincenty
Jestem b. zadowolony. Polecam sklep innym ewentualnym nabywcom.
5 / 5
2015-05-29 11:22:26
Edyta
Z zakupu jestem bardzo zadowolony, buty przyszły takie jak zamówiłem, a czas realizacji był perfekcyjny. Polecam ten sklep
5 / 5
2015-05-29 10:25:45
Daniela
Super sklep, buty tanie i miałam je na drugi dzień.
5 / 5
2015-05-28 11:53:35
Edmund
Opinia o sklepi jest bardzo dobra-moja opinia.
5 / 5
2015-05-28 09:37:23
Arnold
Nie mam zastrzeżeń. serdecznie polecam sklep innym konsumentom.
3 / 5
2015-05-28 08:53:43
Ilona
Z zakupem było wszystko ok,ale jakość towaru pozostawia wiele do życzenia. Musiałam oddać 2 pary butów na gwarancji,bo po miesiącu użytkowania zaczęły się rozpadać. Dostałam je zpowrotem, jedne pozszywane drugie posklejane,gdzie w przeciągu miesiąca wady się ponownie ujawniają. Muszę przyznać,że już nie będę korzystać z tego sklepu. To co wydam na odsyłanie butów na reklamacje,to bym dołożyła i kupiła buty w sklepie stacjonarnym. Np. w decathlonie bez problemu wymieniano mi wadliwe buty na inne lub zwracano pieniądze,a w butyjana nie.
5 / 5
2015-05-27 20:01:17
Maria
bardzo dobre ceny za super obuwie
5 / 5
2015-05-27 14:24:49
Sonia
Idealne zakupy w dobrej cenie.
5 / 5
2015-05-27 13:11:53
Urszula
Dobra jakośc usług, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2015-05-27 11:42:24
Alberta
Transakcja szybka, polecam. Wracam do sklepu regularnie. Swietne buty w dobrej cenie.
5 / 5
2015-05-26 23:23:26
Emilia
Wszystko przebiegło jak trzeba, pełna informacja, na jakim etapie znajduje się zamówienie. Polecam
5 / 5
2015-05-26 19:40:28
Agata
jestem zadowolona ze zakupów. Polecam.Jest faktycznie tak jak na załączonych fotografiach.
4 / 5
2015-05-26 14:53:41
Klemens
szczerze polecam zakupy i kilka osób namówiłem na zakup w Państwa sklepie, byli zadowoleni z zakupów
4 / 5
2015-05-26 11:26:46
Barbara
Sklep i wysylka ok. Produkt nie spełnia moich oczekiwań.
5 / 5
2015-05-25 23:27:02
Wiktoria
Polecam, towar 100% zgodny z opisem, szybka dostawa.
5 / 5
2015-05-25 12:50:02
Luiza
SKLEP Z BARDZO DOBRYMI MARKAMI OBUWIA , JAKOSC TOWARU BARDZO WYSOKA I NIE DROGA , POLECAM ZAKUPY W SKLEPIE '' BUTY JANA '' NAPRAWDE WARTO :]
5 / 5
2015-05-25 11:31:15
Andrzej
Firmowe buty w dobrej cenie. Przesyłka ekspresowa. Polecam!
5 / 5
2015-05-22 21:21:00
Elżbieta
Polecam ten sklep. Szybko, tanio i dobry towar...
5 / 5
2015-05-22 21:07:45
Wiesław
jestem zadowolona z zakupu.Buty wygladaja tak samo ja na zdjeciu
5 / 5
2015-05-22 19:27:37
Irma
Bogata oferta, dobre ceny, szybka wysyłka. Polecam!
5 / 5
2015-05-22 18:37:37
Martyna
Super szybko i sprawnie. Polecam.
5 / 5
2015-05-22 16:22:36
Feliks
na pewno to nie był mój ostatni zakup-polecam
5 / 5
2015-05-22 13:10:26
Aleksandra
Jestem zadowolona z zakupu z szybkiego otrzymania zamówionego towaru . Polecam
4 / 5
2015-05-22 11:49:04
Maksym
Szybka realizacja zamówienia.Polecam ten sklep.
5 / 5
2015-05-22 11:40:04
Jakub
super, szybka , bezproblemowa realizacja, biezaca informacja na temat wyslki
5 / 5
2015-05-21 20:53:28
Marcel
Sprawdzony i godny polecenia:)
5 / 5
2015-05-21 14:40:22
Wioletta
Sprawnie , szybko , bez problemów .
5 / 5
2015-05-20 20:27:57
Bogusław
Wszystko szybko i sprawnie, otrzymałem również rabat, wiec jestem zadowolony.
5 / 5
2015-05-20 14:10:21
Przemysław
Polecam, mają oryginalne buty nie jakieś podróbki jak oferują to niektóre sklepy czy aukcje, sprawdziłem metki wszystko ok, jak najbardziej polecam :)
5 / 5
2015-05-20 13:58:58
Bolesław
Bardzo szybka i udana transakcja.Polecam
5 / 5
2015-05-20 13:02:42
Emil
Moja ocena 5/6 Brakuje informacji o numerze listu przewozowego po nadaniu przesyłki.
4 / 5
2015-05-20 09:31:31
Mateusz
Sklep wiarygodny , zamówiony towar dotarł szybko , jedyna uwaga to brak komunikacji ze strony sklepu po złożeniu zamówienia i dokonaniu płatności , musiałem telefonicznie dowiedzieć się szczegółów ale okazało się ze wszystko jest w porządku. Po otrzymaniu płatności przez sklep towar od razu został wysłany.
5 / 5
2015-05-20 09:24:30
Szymon
Wszystko w najlepszym porządku. Tak jak powinno być.
5 / 5
2015-05-19 10:18:03
Emanuela
Szybka wysyłka towar super.Polecam.
5 / 5
2015-05-18 17:24:40
Bogusław
Świetny sklep ! Szybko, sprawnie, a towar świetny !
4 / 5
2015-05-18 16:51:41
Milena
Szybka wysyłka towar zgodny z opisem niskie ceny :)
5 / 5
2015-05-18 14:47:10
Izolda
Bardzo szybka wysyłka . Wymiana na inny rozmiar również. Bardzo dobry sklep. Polecam.
5 / 5
2015-05-18 09:33:43
Justyna
Sprzedający dobrze opisuje swój produkt, dostarcza go szybko i dobrze zapakowany, Brakuje mi pewne go drobiazgu. Zamawiałam 2 pary klapek Adidas - ja wiem, że ten producent zaniża numerację, ale myślę, że dobrze by było uczulić kupujących na tego typu przydatne informacje dotyczące szerokości podeszwy, tęgości, zgodności rozmiarów itp
5 / 5
2015-05-17 21:09:41
Amelia
SZYBKO,SPRAWNIE I KONKRETNIE!UWIELBIAM ZAKUPY W TAKICH SKLEPACH!POLECAM
5 / 5
2015-05-17 08:38:05
Daniela
Sklep bardzo przyjazny dla kupującego i godny polecenia innym .
5 / 5
2015-05-16 19:23:35
Igor
Profesjonalna obsługa. Towar zgodny z opisem. Dziękuję za udana transakcję.
5 / 5
2015-05-16 11:05:29
Kacper
Sklep bardzo pozytywny. Wszystko zgodnie z zamówieniem. polecam!! :)
5 / 5
2015-05-16 10:58:48
Herbert
Doskonały sklep! polecam wszystkim :)

Rzetelne opinie o Butyjana