Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ButyPoznan.pl

ButyPoznan.pl Opinie 4.8 (282)

27 Grudnia 21
61-737
Poznań
+48 61 666 13 56
opinie ButyPoznan.pl
speedtest
4.8
282
Opinii

Doskonale

5 / 5
2019-11-15 13:42:16
Bogdana
Z produktu jaki zamówiłam jestem zadowolona.
5 / 5
2019-11-07 08:57:24
Liliana
Polecam. Szybko. Sprawnie. Bez zarzutu.
5 / 5
2019-10-31 19:58:54
Zbigniew
Ekspresowa realizacja zamówienia
5 / 5
2019-10-24 16:57:59
Bernadeta
Nie mam zastrzeżeń, szybko, sprawnie, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2019-10-17 21:34:43
Janina
Wszystko sprawnie, towar pierwsza klasa, polecam. Myślę, że to nie ostatnie zakupy u tego sprzedawcy.
5 / 5
2019-09-06 15:45:01
Albert
Jestem zadowolona z zamówionego towaru.
5 / 5
2019-08-28 22:14:31
Marzena
Bardzo sprawna, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, spełnia oczekiwania.
5 / 5
2019-08-28 11:38:42
Aldona
doskonale, szybko i zgodnie z zamówieniem
4 / 5
2019-07-30 12:43:26
Józefina
Sprawna obsługa, podobnie jak w innych dużych e-sklepach tej branży.
5 / 5
2019-05-30 14:43:13
Liza
Polecam sklep. Uczciwi ludzie , bardzo profesjonalni.
5 / 5
2019-05-16 12:08:01
Bogna
Jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu polecam
5 / 5
2019-04-15 17:22:15
Dominik
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Szybciej niż zapowiadano
5 / 5
2019-03-07 07:32:48
Konstancja
Wszytko super- buty, kontakt i szybka wysyłka.
5 / 5
2019-03-04 08:27:42
Władysława
Szyba realizacja zamówienia, kontakt idealny. Wszystko bez problemów. Polecam!
5 / 5
2019-02-13 11:33:51
Bogdan
Buty śliczne, polecam szczerze.
5 / 5
2018-12-24 20:09:18
Róża
Polecam sklep. Oczekiwania zostają spełnione. Szybka wysyłka. Bezproblemowy zwrot.
5 / 5
2018-08-17 12:42:14
Natalia
Reasumując jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2018-06-29 16:36:27
Roman
Polecam zakupy w butypoznan.pl
5 / 5
2018-06-27 12:34:02
Hubert
Buty śliczne, zdjęcie odzwierciedla but w rzeczywistości, szybka i sprawna dostawa towaru Serdecznie Polecam !!
5 / 5
2018-06-26 14:28:03
Paula
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2018-06-23 18:41:11
Herbert
Dobre buty, szybka dostawa, żadnych zastrzeżeń !
5 / 5
2018-06-15 22:07:27
Marcelina
Firma godna zaufania i współpracy
5 / 5
2018-06-15 16:46:28
Zuzanna
Trochę długi czas realizacji, ale nie jest to wielkim problemem, nie sprawiło mi to kłopotu. Poza tym ok.
5 / 5
2018-06-11 10:38:11
Marlena
Świetny sklep godny polecenia.
5 / 5
2018-04-02 17:47:13
Konrad
polecam, towar pełnowartościowy,
5 / 5
2018-03-24 09:31:47
Urszula
Oceniam bardzo dobrze całą procedurę dostarczona butów.Buty super.
5 / 5
2018-03-21 20:25:16
Bernard
polecam, towar wysokogatunkowy.
5 / 5
2018-03-20 22:32:29
Anna
Transakcja przebiegła sprawnie towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2018-02-16 16:44:34
Hanna
Polecam. Sandały nessi bardzo dobrze wykonane i wygodne. Na zdjęciu kolor jest jaśniejszy niż w rzeczywistości.
5 / 5
2017-11-23 08:48:05
Wincenty
Sklep godny polecenia, super szybka obsługa i fachowość. Bardzo bardzo polecam.
5 / 5
2017-11-11 09:12:34
Klemens
Super sklep. Profesjonalizm w każdej sferze sprzedaży. Dziękuję.
5 / 5
2017-11-07 12:33:22
Sławomir
Błyskawiczna dostawa, informacja na każdym etapie transakcji. Serdecznie polecam.
5 / 5
2017-10-23 08:28:24
Szczepan
realizacja szybka, fajne buty za rozsądna cenę.
1 / 5
2017-10-13 12:19:21
Zygmunt
Tragedia sklep odmówił mi sprzedaży ponieważ oświadczyl że cena była źle wystawiona co nie było moja wina. Nie polecam
5 / 5
2017-09-26 16:38:47
Wiesław
bardzo szybko dobra informacja
5 / 5
2017-09-18 11:03:36
Otylia
Jestem bardzo zadowolona, wszystko przebiegło bez żadnego zarzutu. Polecam
5 / 5
2017-09-07 17:57:15
Sofia
POLECAM WSZYSTKIM ZAKUPY W TYM SKLEPIE!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2017-08-14 11:11:56
Stefania
Super, gorąco polecam. Buty nie pasowały więc odesłałam a pieniążki otrzymałam od razu.
5 / 5
2017-08-09 11:34:09
Roksana
Towar dotarł solidnie zapakowany,spełnił w 100% moje oczekiwania.Gorąco polecam zakupy u Tego sprzedawcy.
5 / 5
2017-07-05 18:02:14
Mateusz
Polecam ten sklep. Było szybko i rzetelnie. Na bieżąco była informacja co się dzieje z zamówieniem.
2 / 5
2017-06-09 12:23:45
Kaja
sklep - nie wiadomo dlaczego - anulował zamówienie, mimo że nie zgłaszałam takiej chęci. W ramach wyjaśnienia - polecono mi udać się do sklepu stacjonarnego...
4 / 5
2017-06-08 09:04:13
Wiktoria
Wysyłka przebiegła sprawnie i zwrot pieniędzy również. Niestety zostałam wprowadzona w błąd z długością wkładki - na moje zapytanie mailowe podano mi długość 25 cm , a jak przyszły buty to miały 24 cm . To niestety spowodowało , że cała transakcja nie miała sensu - bo gdybym od razu miała dobrą odpowiedź, to nie zamawiałabym i nie zwracała później butów.
5 / 5
2017-06-01 21:34:25
Liwia
Solidna firma buty sliczne,szybka przesyłka .Serdecznie polecam.
5 / 5
2017-06-01 13:06:20
Gustaw
Zakupy przebiegły bez zarzutu, towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, polecam!
5 / 5
2017-04-19 22:09:17
Donata
Wszystko sprawnie, nawet zwrot bez zarzutu. Polecam
5 / 5
2017-02-25 15:13:56
Feliks
Jestem zadowolona z zakupionych butow. Rozmiar 38 ok, wlasciwie na metce w bucie byl opis 38,5, ale nawet lepiej. Botki na plaskim obcasie w kolorze przechodzacym od czobkow czern w czerwien super oryginalne. Jestem zadowolona i juz zakupilam nastepne Nescior 38 roz, granat.
5 / 5
2016-12-07 07:29:03
Maksymilian
Wszystkie moje oczekiwania zostały spełnione, jestem bardzo zadowolona z usługi.
5 / 5
2016-10-11 09:14:32
Julianna
zamówienie spełniło moje oczekiwania
5 / 5
2016-09-21 22:13:01
Dymitr
Bardzo dobra obsługa, szybka wysyłka.
5 / 5
2016-09-09 20:54:42
Zofia
Super sklep, na pewno jeszcze tu zajrzę.
5 / 5
2016-09-02 11:28:24
Hanna
Polecam, pełen profesjonalizm
5 / 5
2016-08-19 10:15:52
Mikołaj
solidna firma polecam bardzooo
5 / 5
2016-07-16 15:06:58
Olaf
Świetny sklep i ekspresowa dostawa. Polecam wszystkim :)
4 / 5
2016-07-05 17:10:39
Joanna
realizację zamówienia oceniam wysoko, odjęłam jedna gwiazdkę za towar, buty wprawdzie są bardzo ładne rozmiar zgodny, ale jeden ma dwa zarysowania, pewnie były przymierzane
5 / 5
2016-06-13 22:12:16
Judyta
towar lepszy niż na zdjęciu, rewelacja
5 / 5
2016-06-08 23:29:40
Agnieszka
Polecam zakupy w tym sklepie! Dostałam w świetne buty w doskonałej cenie - konkurencyjnej dla innych sklepów :) będę wracać w przyszłości!
5 / 5
2016-05-23 12:51:44
Gerard
super sklep, szybka realizacja zamówienia, butki zgodne z opisem polecam!!!
5 / 5
2016-05-22 20:56:05
Sonia
Polecam, szybka dostawa, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2016-05-14 10:22:21
Regina
Profesjonalne podejście do klienta. Realizacja zamówienia w obiecanym terminie.
5 / 5
2016-05-08 18:54:52
Emanuel
Dobry kontakt i dostawa bardzo szybka. Polecam.
5 / 5
2016-04-14 09:17:30
Roman
Buty idealne na moją nogę firma jest dla mnie już sprawdzona Dziękuje!
5 / 5
2016-04-10 17:17:22
Zenon
Polecam - szybko, sprawnie i bez problemów
5 / 5
2016-03-20 09:46:29
Marian
Bardzo szybka dostawa,polecam sklep internetowy innym znajomym.Pozdrawiam
1 / 5
2016-03-17 00:25:33
Olga
BUTY ZWRÓCIŁAM 25.02.16 DO DNIA DZISIEJSZEGO NIE OTRZYMAŁAM ZWROTU PIENIĘDZY.
5 / 5
2016-03-08 18:19:30
Aleksandra
ekspresowa i bardzo profesjonalna obsługa klienta, gorąco polecam ten sklep
5 / 5
2016-03-04 12:53:51
Izydor
Wszystko sprawnie, bardzo przydatne były informacje o etapach realizacji zamówienia
5 / 5
2016-02-24 18:53:46
Helena
Polecam sklep butypoznan.pl. Udane zakupy.
5 / 5
2016-01-12 17:49:23
Irena
świetny sklep, bardzo dobra osluga, szybki przepływ informacji, ekspresowa wysylka. Zakupyw tym sklepie to dla mnie czysta przyjemność!
5 / 5
2015-11-25 13:30:27
Mirosław
Jakość butów super, szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2015-11-09 17:24:22
Stanisław
Rewelacyjna współpraca Polecam
5 / 5
2015-11-06 12:06:06
Cecyl
Szybka, profesjonalna obsługa!
5 / 5
2015-10-28 10:07:48
Jonatan
Bardo solidna firma . Wysyłka błyskawiczna .
5 / 5
2015-10-15 12:24:25
Paweł
poleca, super sklep, bardzo dobre ceny
5 / 5
2015-10-08 11:30:49
Gracjan
Informacja o statusie zamówienia na najwyższym poziomie, bardzo szybka realizacja zamówienia. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2015-10-07 13:34:14
Marta
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Profesjonalna i miła obsługa. Polecam tego sprzedawcę.
5 / 5
2015-10-06 08:29:08
Marcin
buty super - sprawna i szybka obsługa - transakcja przebiegła bez zarzutów
5 / 5
2015-10-02 13:19:37
Karolina
bardzo dobry sklep, szybka realizcja zamówienia, polecam tego sprzedawcę
5 / 5
2015-10-02 10:59:04
Otylia
Polecam. Transakcja bezproblemowa. Niestety buty okazały sie małe w związku z czym dokonałam zwrotu.
5 / 5
2015-09-30 14:19:44
Łucja
Sklep bardzo szybko zrealizował moje zamówienie. Następnego dnia miałam już przesyłkę do odbioru. Wszystkie moje oczekiwania zostały spełnione, miłym zaskoczeniem była bieżąca informacja na temat realizacji zamówienia i wysłanej paczki. Polecam wszystkim chcącym dokonać tutaj zakupów.
5 / 5
2015-09-28 20:09:24
Jeremiasz
Zdecydowanie polecam. Towar zgodny z opisem. Błyskawiczna realizacja zamówienia.
5 / 5
2015-09-22 19:12:55
Roksana
Profesjonalna obsługa, buty super jakość. Polecam
5 / 5
2015-09-22 11:46:28
Leokadia
Cała tranzakcja przebiegła fachowo i profesjonalnie. Czułam się komfortowo, gdyż otrzymywałam na bieżąco informację o realizacji zamówienia. Była to prosta, szybka i bezpieczna forma zakupów a towar zgodny z dokładnym opisem, co też bardzo ułatwiło mi dokonać wyboru. Polecam i pewnie sama też będę wracała, by zrobić tu wirtualne zakupy.
4 / 5
2015-08-03 11:53:15
Roman
kiedy juz zostala wykonana zaplata, przyszedl mail z inna suma--niezrozumiale...
5 / 5
2015-07-31 15:44:06
Edmund
Buty wysokiej jakości, stały kontakt, błyskawiczna wysyłka. Profesjonalizm w 100%. Polecam!
5 / 5
2015-07-30 23:49:34
Jacek
Bardzo kompetentna obsługa sklepu polecam zakupy
5 / 5
2015-07-28 10:33:38
Łucjan
Wszystko w najlepszym porzadku
5 / 5
2015-07-27 22:55:40
Andrzej
Zakup oceniam bardzo dobrze, jestem zadowolona. Polecam
5 / 5
2015-07-24 14:14:11
Emanuela
dobry kontakt,super wygodne buty.szybka dostawa.
5 / 5
2015-07-10 12:16:30
Igor
szybko sprawnie i bez problemów. Polecam
5 / 5
2015-07-09 21:31:02
Fryderyka
Szybkość. Bez jakichkolwiek zarzutów.
5 / 5
2015-07-07 11:06:39
Antonina
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie.
5 / 5
2015-07-02 12:38:04
Jarosław
buty ok, zgodne z opisem, dostawa błyskawiczna, polecam
5 / 5
2015-07-01 20:59:34
Jonatan
Transakcja przebiegła bez zarzutu. Towar otrzymałem zgodnie z zamówieniem. Szybko i sprawnie. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco. Bardzo polecam ten sklep.
5 / 5
2015-06-21 20:12:59
Wiktor
Profesjonalna obsługa.Zakupiony produkt zgodny z ofertą
5 / 5
2015-06-18 11:07:54
Bartosz
Doskonała komunikacja ze sprzedawcą, buty super, w doskonałej cenie. Polecam
5 / 5
2015-06-16 10:20:43
Romuald
Szybko i sprawnie, dobry kontakt ze sklepem. Polecam.
5 / 5
2015-06-11 11:21:46
Aniela
Szybka, profesjonalna obsługa. Towar taki jak zamówiłam .
3 / 5
2015-06-10 14:28:43
Nastazja
Musiałam się wykłócać o zwort, mimo że sandałki były nie noszone. W końcu dostałam zwrot kasy, ale i tak nieprzyjemne wrażenia zostały
5 / 5
2015-06-10 11:26:10
Brunon
Bardzo udany zakup. Błyskawiczna dostawa.
5 / 5
2015-06-02 11:00:35
Iga
buty otrzymałam szybko, wygodne i ładnie prezentują się na nodze
5 / 5
2015-05-06 12:04:33
Anastazja
Buty bardzo toporne jak na sandałki do tego ciężkie , skóra sztywna żle się zagina , pasek z przodu przy palcach umiejscowiony wprost na haluksach i bardzo uwiera. Buty oddałam córce. No a sklep jak sklep klient zamówił , sklep sprzedał , przydałoby się więcej uwagi przywiązywać do jakości butów niż do ich ceny.
5 / 5
2015-05-03 14:19:34
Kornelia
Jestem zadowolona i polecam ten sklep
5 / 5
2015-04-30 12:41:22
Magda
Bardzo szybka dostawa, polecam ten sklep.
5 / 5
2015-04-03 14:28:46
Izydor
Transakcja przebiegła pomyślnie. REWELACJA. Polecam.
5 / 5
2015-03-25 18:32:13
Bronisław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-18 15:18:30
Malina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-03-11 18:04:48
Gabriela
Transakcja przebiegła pomyślnie realizacja zamówienia ekspresowa polecam i
4 / 5
2015-03-02 09:47:14
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-02-24 17:58:33
Danuta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Szybka wysyłka. Nie problemu ze zwrotem
5 / 5
2015-02-23 12:43:44
Małgorzata
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-26 13:22:17
Gabriel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-29 10:10:34
Iwona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Obsługa zadzwoniła do mnie a buty dostałam za drugi dzień.
5 / 5
2014-12-11 13:27:10
Feliks
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-08 09:47:27
Katarzyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-20 01:53:03
Tomasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-30 20:10:20
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-30 15:29:44
Wincenty
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-28 13:39:19
Felicjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-22 18:28:46
Oliwia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-17 12:43:38
Zuzanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Ekspresowa wysyłka.
4 / 5
2014-10-10 18:11:55
Izolda
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-10 15:27:24
Anna
Kontakt dobry, szybka wysyłka, produkt zgpdny z opisem.
4 / 5
2014-10-09 22:04:00
Roman
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-10-08 20:20:02
Ziemowit
Transakcja przebiegła pomyślnie i szybko jak błyskawica. Serdecznie polecam.
5 / 5
2014-10-06 17:20:59
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Sklep wykazuje się należną dbałością o jakość sprzedaży i towaru.
5 / 5
2014-10-01 15:28:34
Dominika
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-24 16:32:50
Aleksandra
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-19 17:51:31
Bartłomiej
Transakcja przebiegła sprawnie i pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-18 10:40:45
Eryka
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-09-10 17:26:32
Olaf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-29 08:06:47
Leokadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-28 16:27:35
Ziemowit
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Przesyłka dobrze zabezpieczona.
5 / 5
2014-08-11 14:35:11
Celestyn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-08-05 22:45:09
Aurelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Gorąco polecam!!!
5 / 5
2014-08-05 20:12:05
Radosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2014-08-02 22:56:45
Eligiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-25 15:57:03
Arkadiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Super sklep-wszystko funkcjonuje bezblednie -towar dobrej jakosci i ceny dostepne ,rowniez serwis jest swietny
5 / 5
2014-07-23 08:57:24
Nadia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-04 07:46:06
Anita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-30 15:45:36
Mirosław
Transakcja przebiegła pomyślnie i bardzo szybko. Polecam.
5 / 5
2014-06-26 11:10:23
Teresa
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-25 11:15:19
Janina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-21 22:46:44
Michalina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
3 / 5
2014-06-13 13:58:31
Luiza
Transakcja przebiegła pomyślnie. Ale czas oczekiwania na przeyłkę zdecydowanie za długi.
4 / 5
2014-06-11 15:10:47
Amelia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Jednak jest zbyt długi czas oczekiwania na przesyłkę.Pani potwierdzająca zamówienie zapewniała,że przesyłka zostanie dostarczona w ciągu dwóch dni.Niestety tak się nie stało.Poczta Polska nie wywiązuję się z zadeklarowanych terminów.Szkoda !!!!
5 / 5
2014-06-04 20:50:57
Alfred
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-04 11:35:56
Romana
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-03 09:57:04
Jowita
Błyskawiczna przesyłka (w czwartek zamówiłam a w piątek przesyłka była już u mnie), buciki jak na zdjęciu i zgodne z opisem.
4 / 5
2014-05-24 16:32:32
Sebastian
Transakcja przebiegła pomyślnie. A co do butów - kapitalne.Polecam.
5 / 5
2014-05-17 15:42:37
Celestyn
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
1 / 5
2014-05-14 13:21:15
Cecylia
Buty ok, tylko kontakt ze sklepem na 0! Jakbym nie dzwoniła do sklepu i nie pisała maili to pewnie do dziś nie byłoby przesyłki. Buty zgodne z oczekiwaniem obsługa fatalna!
5 / 5
2014-04-30 17:52:39
Grażyna
Świetne buty, niska cena, bardzo szybka wysyłka. LUBIĘ TEN SKLEP!!!
5 / 5
2014-04-24 09:42:23
Mikołaj
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-23 08:53:00
Lesław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-14 19:25:21
Olga
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-04-07 22:08:45
Rudolf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-24 13:51:19
Sonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-19 15:01:18
Adam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-18 23:48:43
Leopold
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-17 12:03:26
Żaneta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-10 09:06:12
Emanuel
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-03-05 15:00:51
Halina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-24 21:10:50
Idzi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.S U P E R !!!!!!!!!!!!!!!!
5 / 5
2014-02-22 16:57:46
Elżbieta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-20 07:21:34
Tobiasz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-14 13:17:06
Adrian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Przesyłka szybko dotarła, wszytsko w jak najlepszym porządku. Polecam.
4 / 5
2014-01-27 15:53:16
Anita
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-01-20 19:40:20
Edward
Bardzo udane zakupy. Towar pierwsza klasa. Rewelacyjny kontakt ze sprzedającym. POLECAM ! ! !
5 / 5
2014-01-17 15:39:23
Jarosław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-30 10:37:00
Bogusława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-18 16:11:15
Justyna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-18 11:33:31
Szymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-13 13:57:54
Rudolf
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-03 12:22:50
Lucyna
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Niezwykle uprzejma i życzliwa obsługa. To był mój pierwszy zakup w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona. Co dla mnie ważne - jedyny sklep, w którym znalazłam buty męskie rozmiar 48 w fasonie, który poszukiwałam. Na pewno będę klientem sklepu.
5 / 5
2013-12-02 10:09:45
Aniela
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-20 14:41:10
Maria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-19 11:40:12
Barbara
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-29 08:56:09
Dominik
Obsługa bardzo dobra. Ale opis butów nie zawsze zgodny z prawdą. Kupiłem trzewiki ale po otrzymaniu okazały się niezgodne z opisem. Wyściółka miała być materiałowa a było czyste skórzane lico. Otrzymałem szybko zwrot pieniędzy ale oczywiście bez kwoty za wysyłkę pomimo, że wina leżała po stronie sprzedawcy(opis niezgodny ze stanem faktycznym). Oczywiście spodziewałem się takiej reakcji. Te 10 zł niech sobie weźmie. Wstyd !
5 / 5
2013-10-28 12:23:39
Wiktoria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-25 08:29:27
Nina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-19 10:46:25
Ferdynand
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-15 09:59:01
Sergiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-10 18:37:04
Szymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-10 16:32:54
Aldona
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-08 15:39:12
Jakub
Szybko, solidnie, profesjonalnie. Zdecydowanie polecam
5 / 5
2013-09-26 17:12:21
Jonatan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-18 18:52:25
Bogusław
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-09-17 11:30:01
Pola
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-20 20:32:01
Joanna
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-16 23:22:54
Marcin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-08-15 17:42:24
Eligiusz
Warunki odbioru fatalne - ciemny, brudny kąt pod schodami!!!
5 / 5
2013-08-13 18:44:07
Kornelia
Transakcja przebiegała pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-13 14:20:31
Longin
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-09 06:43:46
Daria
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-08-08 10:28:36
Magdalena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-27 10:08:22
Halina
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2013-06-26 12:19:38
Wieńczysła
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-21 09:43:47
Danuta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-19 09:32:33
Andrzej
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-06-11 11:54:52
Kamil
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Rzetelne opinie o ButyPoznan.pl