Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Calvado

Calvado Opinie 4.2 (42)

Graniczna 4
00-130
Warszawa
22 620 05 05
opinie Calvado
4.2
42
Opinii

Dobrze

5 / 5
2024-04-11 01:29:34
Bartosz
Jestem pod wrażeniem obsługi i wiedzy o produktach. Zazwyczaj pracownicy sklepów internetowych mało znają asortyment, a w Calvado można rzeczowo porozmawiać o produkcie i poradzić się. Polecam
5 / 5
2024-04-04 00:32:10
Katarzyna
Bardzo dobra jakościowo pościel. Dobry kontakt. Polecam
5 / 5
2024-02-21 03:02:18
Krzysztof
Jesteśmy zadowoleni z zakupów. Dziękujemy za porady odnośnie kołder. Dobry wybór.
5 / 5
2024-02-20 23:54:29
Barbara
Polecam Calvado, piękna wyjątkowa oferta
5 / 5
2024-02-19 18:07:54
Ania
Bardzo dobrej jakości produkty. Swietny kontakt z Panią ze sklepu. Polecam
5 / 5
2024-02-19 18:07:24
Ania
Bardzo dobrej jakości produkty. Swietny kontakt z Panią ze sklepu. Polecam
1 / 5
2024-02-15 11:20:57
Kamila
Sklep sprzedaje towar, którego nie posiada. Po 3 tygodniach oczekiwania poprosiłam o zwrot pieniędzy. Od tygodnia czekam na zwrot środków.
1 / 5
2024-02-15 11:20:54
Kamila
Sklep sprzedaje towar, którego nie posiada. Po 3 tygodniach oczekiwania poprosiłam o zwrot pieniędzy. Od tygodnia czekam na zwrot środków.
5 / 5
2024-02-02 02:17:14
Beta
Kupiłam akcesoria do łazienki i ręczniki, jestem zadowolona, mogę gorąco polecić sklep
5 / 5
2024-02-02 01:42:26
Weronika
Wszystko ok, dobry kontakt, jakość obsługi, polecam
5 / 5
2024-02-02 00:23:23
Iwona
Piękne produkty i super jakość. Jestem zachwycona pościelą i ręcznikami. Chętnie wracam jak tylko mam okazję.
1 / 5
2024-02-01 16:49:58
Agnieszka
Niestety sklep sprzedaje towar którego nie posiada i nie potrafi realnie określić terminu realizacji dla złożonego zamówienia. W dodatku kontakt ze sklepem jest bardzo trudny, nie odpisują na maile unikając tym samym odpowiedzialności za swoje kłamstwa i zachowanie. Nie polecam robić zakupów w tym sklepie, a już napewno nie na przedpłatę.
1 / 5
2024-02-01 16:49:29
Agnieszka
Niestety sklep sprzedaje towar którego nie posiada i nie potrafi realnie określić terminu realizacji dla złożonego zamówienia. W dodatku kontakt ze sklepem jest bardzo trudny, nie odpisują na maile unikając tym samym odpowiedzialności za swoje kłamstwa i zachowanie. Nie polecam robić zakupów w tym sklepie, a już napewno nie na przedpłatę.
5 / 5
2024-01-30 15:00:08
Danny
Perfekcyjna obsługa, rewelacyjny kontakt, serdecznie polecam
5 / 5
2024-01-07 03:42:50
Maja
Polecam jeżeli ktoś potrzebuje dobrej jakości produktów. Na pewno się nie zawiedzie.
5 / 5
2023-11-26 05:52:22
Katarzyna
Super sklep, bardzo jakościowe produkty i duży wybór
5 / 5
2023-10-19 10:33:51
Krzysztof
Wszystko OK, nie mam zastrzeżeń, wysoka jakość produktów i dobry kontakt na każdym etapie zamówienia
1 / 5
2023-08-17 06:27:14
Stefania
Dostałam prześcieradło o innych wymiarach niż zamawiałam.
5 / 5
2023-07-09 03:26:50
Michał
Zakupiona pościel i nowa kołdra na lato. Super jakość. Profesjonalny kontakt. Polecam
1 / 5
2023-05-27 17:47:18
Jakub
Opinie o sklepie piszą chyba sami pracownicy. Zamówiłem towar za 200zł. i po miesiącu nadal nic. Żadnej informacji nie mówiąc już o zamówionym towarze - tragedia przestrzegam przed zakupami w tej firmie
5 / 5
2023-04-01 07:32:12
Adrian
zakup stojaka na ręczniki firmy Zack, wszystko ok, dostawa w terminie, bardzo dobry kontakt, informacja telefoniczna o wysyłce, polecam
5 / 5
2023-03-23 16:08:00
Adam
Świetny sklep. Obsluga na medal
5 / 5
2023-03-18 02:59:22
Marcin
wszystko ok, profesjonalna i miła obsługa
5 / 5
2023-02-28 18:36:53
Monika
Bardzo profesjonalna obsługa i świetny kontakt mailowy i telefoniczny. Na pewno wrócę do Calvado, polecam
5 / 5
2023-02-20 22:13:08
Anna
Polecam, jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2023-02-19 06:13:06
Karolina
Bardzo ciekawy sklep i oferty unikalnych produktów. Kupiłam ręczniki i dywaniki. Jestem bardzo zadowolona. Polecam
5 / 5
2023-02-17 14:21:43
Krzysztof
Jestem bardzo zadowolony. Bardzo eleganckie dodatki do łazienki. Na pewno wrócimy. Dziękujemy
5 / 5
2023-02-04 23:47:22
Anka
Świetna obsługa, super kontakt i wyczulenie na potrzeby klienta. Polecam
5 / 5
2023-01-31 00:10:43
Alina
Wszystko ok
5 / 5
2022-10-11 15:10:50
Woody
Wszystko tak jak powinno być, kontakt, jakość produktów - polecam serdecznie
5 / 5
2022-08-17 01:56:35
Tomek
Świetne ręczniki Egoist
5 / 5
2022-08-05 03:31:17
Danuta Nowak
Polecam, bardzo dobre produkty, profesjonalna obslua i kontakt
5 / 5
2022-07-20 12:37:09
Marek
Polecam, wszystko Ok
5 / 5
2022-07-08 12:47:07
Marija
Jestem zadowolona
5 / 5
2022-06-30 06:24:13
Kaska
Cudowne produkty i fajna stronka
5 / 5
2022-06-25 09:46:05
Dariusz
Wszystko ok, polecam
5 / 5
2022-06-24 17:25:22
Paulina
Markowe produkty, widać różnice.
5 / 5
2022-06-24 17:17:50
Maria
Przepiękne posciele z klasycznymi wzorami. Profesjonalna obsługa. Osobiście polecam
1 / 5
2022-01-02 04:58:10
Kar Ola
Zamówienie złożone w październiku, a do dnia dzisiejszego nie dotarło 💁‍♂️
1 / 5
2022-01-02 04:58:10
Kar Ola
Zamówienie złożone w październiku, a do dnia dzisiejszego nie dotarło 💁‍♂️
5 / 5
2021-10-06 06:09:45
Magda
Wszystko super!
5 / 5
2020-09-09 16:30:21
Łagoda
Fantastyczny wybór rzeczy do domu.

Rzetelne opinie o Calvado