Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Calvado

Calvado Opinie 4.4 (51)

Graniczna 4
00-130
Warszawa
22 620 05 05
opinie Calvado
4.4
51
Opinii

Dobrze

5 / 5
2024-04-29 02:55:02
Maryla
Osobiście polecam sklep Calvado. Robiłam zakupy już kilka razy i nigdy sią nie zawiodłam na jakości produktów. Kontakt z osobami ze sklepu też na wysokim poziomie, pełen kultury i szacunku.
5 / 5
2024-04-25 14:26:56
Barbara
Chcialabym podziekowac pracownikom Calvado za profesjonalne rozwiazanie mojego problemu. Polecam ta firme w stu procentach, a towar jaki u nich kupilam, najwyzszej jest jakosci.
5 / 5
2024-04-24 01:44:24
Marek
Bardzo ciekawy i oryginalny asortyment. Bardzo dobry kontakt z obsługą.
5 / 5
2024-04-22 11:14:39
Brigida
Wszystko ok, polecam
5 / 5
2024-04-22 11:14:39
Brigida
Wszystko ok, polecam
5 / 5
2024-04-19 02:56:22
Sylwia P
Bardzo eleganckie i oryginalne produkty. Mogę szczerze polecić
5 / 5
2024-04-18 12:00:53
Leo
Wszystko ok
5 / 5
2024-04-18 06:56:22
Grażyna
Kupiłam przepiękna pościel. Super jakość, bawełna a się nie gniecie. Jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2024-04-18 03:49:24
Werka
Zakupy udane, bardzo dobry kontakt z obsługą klienta, sklep bardzo wyrozumiały na specyficzne potrzeby klienta, a takie właśnie miałam. Polecam gorąco
5 / 5
2024-04-11 01:29:34
Bartosz
Jestem pod wrażeniem obsługi i wiedzy o produktach. Zazwyczaj pracownicy sklepów internetowych mało znają asortyment, a w Calvado można rzeczowo porozmawiać o produkcie i poradzić się. Polecam
5 / 5
2024-04-04 00:32:10
Katarzyna
Bardzo dobra jakościowo pościel. Dobry kontakt. Polecam
5 / 5
2024-02-21 03:02:18
Krzysztof
Jesteśmy zadowoleni z zakupów. Dziękujemy za porady odnośnie kołder. Dobry wybór.
5 / 5
2024-02-20 23:54:29
Barbara
Polecam Calvado, piękna wyjątkowa oferta
5 / 5
2024-02-19 18:07:54
Ania
Bardzo dobrej jakości produkty. Swietny kontakt z Panią ze sklepu. Polecam
5 / 5
2024-02-19 18:07:24
Ania
Bardzo dobrej jakości produkty. Swietny kontakt z Panią ze sklepu. Polecam
1 / 5
2024-02-15 11:20:57
Kamila
Sklep sprzedaje towar, którego nie posiada. Po 3 tygodniach oczekiwania poprosiłam o zwrot pieniędzy. Od tygodnia czekam na zwrot środków.
1 / 5
2024-02-15 11:20:54
Kamila
Sklep sprzedaje towar, którego nie posiada. Po 3 tygodniach oczekiwania poprosiłam o zwrot pieniędzy. Od tygodnia czekam na zwrot środków.
5 / 5
2024-02-02 02:17:14
Beta
Kupiłam akcesoria do łazienki i ręczniki, jestem zadowolona, mogę gorąco polecić sklep
5 / 5
2024-02-02 01:42:26
Weronika
Wszystko ok, dobry kontakt, jakość obsługi, polecam
5 / 5
2024-02-02 00:23:23
Iwona
Piękne produkty i super jakość. Jestem zachwycona pościelą i ręcznikami. Chętnie wracam jak tylko mam okazję.

Rzetelne opinie o Calvado