Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Calzado Sklep Obuwniczy

Calzado Sklep Obuwniczy Opinie 4.2 (1498)

Żelazna 29
00-806
Warszawa
882280015
opinie Calzado Sklep Obuwniczy
speedtest
4.2
1498
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-12-02 08:31:43
Gosia
Nie wiem czemu tyle czasu trzeba oczekiwac na zrealizowanie zamowienia?Fatalna obsluga,nie mozna sie dodzwonic porazka klienci sa zle traktowani
1 / 5
2022-12-02 08:31:42
Gosia
Nie wiem czemu tyle czasu trzeba oczekiwac na zrealizowanie zamowienia?Fatalna obsluga,nie mozna sie dodzwonic porazka klienci sa zle traktowani
1 / 5
2022-12-02 07:07:50
IVA
Masakra zakupy,a zwrot jeszcze gorszy.Czekalam na buty dwa tygodnie.Okazało się,że jedna para do zwrotu i zaczęły się schody.Zwrot wykonany 19 października i do dzisiaj problem z odzyskaniem pieniędzy.Ciagle tylko automatyczne maile,telefon głuchy.Dziwię się,że mają odznakę" Rzetelna firma".Poprostu lekceważenie klienta.Te wszystkie "pozytywne"opinie są napisane o jednakowej godzinie, tego samego dnia.Dziwne???
1 / 5
2022-12-02 06:05:08
Małgorzata
Nie polecam tego sklepu fatalna obsługa.Czekam już 2tygodnie na zrealizowanie zamówienia.Telefonicznie nie można się porozumieć,bo albo nie odbierają albo włącza się skrzynka głosowa.Może buty mają ładne,ale realizacja zamówienia fatalna .Nigdy już nie skorzystam z tego sklepu
1 / 5
2022-11-30 05:55:23
Joanna Zgorzałek.
Powinnam dać -10 gwiazdek . Złodzieje . Już miesiąc nie otrzymałam zwrotu pieniędzy za buty które zamówiłam i opłaciłam blikiem. Po 2 tygodniach okazało się że nie mają tego rozmiaru na stanie więc mogą zwrócić kasę .. wysyłałam wiele wiadomości na Messenger na pocztę i na nr telefonu z podanym numerem konta do zwrotu pieniędzy, których do dziś dnia nie otrzymałam . Oszuści!
5 / 5
2022-11-22 15:42:42
Ada
Rewelacja to mało powiedziane
5 / 5
2022-11-22 15:42:24
Janka
Świetne kontakt polecam
5 / 5
2022-11-22 15:41:57
Mela
Świetne świetne świetnie
5 / 5
2022-11-22 15:41:35
Komentatorka
Super buty !
5 / 5
2022-11-22 15:41:09
Jasia
Buty ekstra
5 / 5
2022-11-22 15:40:54
Ciekawa
Wow robią wrażenie
5 / 5
2022-11-22 15:40:25
Zuzia
Polecam w 100%
5 / 5
2022-11-22 15:40:07
Monika
Oryginalne i ładne buty
5 / 5
2022-11-22 15:39:43
Karolina
Świetna obsługa, bardzo polecam
5 / 5
2022-11-22 15:39:22
Zaneta
Warto poczekać, buty swietne
5 / 5
2022-11-22 15:37:22
Wanda
kupuje na transmisjach , buty bardzo eleganckie i wygodne
5 / 5
2022-11-22 15:36:24
Daria
Cuuuudo ! :)
5 / 5
2022-11-22 15:35:55
Hania
Świetna obsługa:)
5 / 5
2022-11-22 15:35:47
Anna
swietne buty
5 / 5
2022-11-22 15:35:46
Anna
swietne buty
5 / 5
2022-11-22 15:35:19
Krystyna
Cudowne naprawde
5 / 5
2022-11-22 15:34:30
Grazynka
Buty bardzo wygodne . Długo czekałam na dostawę bo aż 5 dni ale było naprawdę warto . To najlepsze buty jakie mam.
1 / 5
2022-11-22 15:34:23
Natalia
Siostra poleciła jestem zadowolona
5 / 5
2022-11-22 15:33:55
Dorota
Polecam 100000%
5 / 5
2022-11-22 15:33:34
Wiktoria
Mam torebkę i jestem zachwycona
5 / 5
2022-11-22 15:33:07
Klientka
Obsługa na najwyższym poziomie, polecam szczerze.
5 / 5
2022-11-22 15:33:05
Jadwiga
Bardzo lubię buciki .Kalzado . Bardzo ładny sklep , pani z obslugi bardzo pomocna.
5 / 5
2022-11-22 15:32:15
Misia
Polecam polecam polecam :)
5 / 5
2022-11-22 15:31:53
Katarzyna
Buty rewelacja !
5 / 5
2022-11-22 15:31:51
Lucyna
TO JUZ 10 PARA W TYM CUDOWNYM SKLEPIE. OBSLUGA NA NAJWYZSZYM PONIOMIE .PRZESYŁKA DOTARŁA BARDZO SZYBKO. POZDRAWIAM STAŁA KLIENTKA.
5 / 5
2022-11-22 15:31:36
Ola
Świetne buty
5 / 5
2022-11-22 15:31:22
Gosia
Polecam na 100%
5 / 5
2022-11-22 15:30:51
Wiesia
PRZEMIŁA OBSLUGA . BUTY PRZEPIĘKNE:)
5 / 5
2022-11-22 15:30:51
Wiesia
PRZEMIŁA OBSLUGA . BUTY PRZEPIĘKNE:)
5 / 5
2022-11-22 15:30:26
Małgosia
Wspaniały polecam
1 / 5
2022-11-22 06:20:18
Małgorzata
Zamówiłam obuwie 17.10.22, po tygodniu milczenia, anulowałam zamówienie. Zgłoszenie przyjęto. Od tego czasu czekam na zwrot pieniędzy. Wysłałam kilka maili ponaglających, dostaję automatyczne odpowiedzi, albo obietnice, że już wysyłają i..cisza. Ani pieniędzy, ani kontaktu. Telefonów nie odbierają. Nigdy więcej!
1 / 5
2022-11-22 04:31:51
Kasia
Witam, zwróciłam buty ponieważ przysłali mi zły rozmiar . Dostałam potwierdzenie na maila, że w ciągu 14 dni zwrócą pieniądze, tj do 28września. Do tej pory nie otrzymałam zwrotu środków, pomimo kilku wysyłanych maili. NIE POLECAM
1 / 5
2022-11-16 12:58:19
Anita
Tragedia. Zamówienie online buty po dziesięciu dniach dzwonię i butów niema na magazynie a ja głupia czekałam. Nigdy więcej.
1 / 5
2022-11-15 14:54:48
Marianna
Nie polecam!!! Zwróciłam buty i nie mogę odzyskać pieniędzy, więc będę zmuszona zgłosić to do UOKiK
1 / 5
2022-11-03 08:11:52
Monika
Nie polecam!!!!! Na zamówione buty czekałam prawie miesiąc, buty zwróciłam bo okazało się że są za duże. Odesłałam buty w wyznaczonym terminie. Zwrot miał nastąpić do 20 października. Do dziś nie mogę się doprosić pieniędzy zgłaszam sprawę do UOKiK.
5 / 5
2022-11-01 03:26:25
Ula
Zakup bardzo udany. Kozaczki wykonane bardzo profesjonalnie.Wysyłka natychmiastowa.Ocena 10 na 10.Panuje kolejne zakupy
1 / 5
2022-10-27 12:42:16
OLA
Nie polecam.
5 / 5
2022-10-21 14:50:15
Do Pani EWA E
Wie Pani ze dodawanie nieprawdziwych opini jest karalne grzywną ? Wielu Pani znajomych ma przykre doswiadczenia z firmą a Pani p0mimo to kupiła buty w tym sklepie??? Jak widac konkurecja sama nie umie zadbac o swoje 4 litery ! Żenada !!
5 / 5
2022-10-21 14:46:29
Lucyna
super sklep
5 / 5
2022-10-21 14:46:03
Ania
polecam swietne buciki
1 / 5
2022-10-21 12:00:50
Ewa E
Na buty czekałam dwa tygodnie po opłaceniu zamówienia, a okazało się, że nie ma na magazynie. Porażka ten sklep. Nie polecam, wielu moich znajomych miało też przykre doświadczenia z nimi.
1 / 5
2022-10-21 03:00:31
Jola
Nie polecam, przykre doświadczenia z firmą.
1 / 5
2022-10-14 10:44:14
Daria
Czekam na buty już 3 tydzień jakis dramat, nie polecam .ciekawe czy kasę uda się odzyskać
5 / 5
2022-10-10 14:16:47
Gosia
Super kozaczki piękne,dostawa expressowa:)
5 / 5
2022-10-10 14:16:46
Gosia
Super kozaczki piękne,dostawa expressowa:)
5 / 5
2022-10-10 14:16:45
Gosia
Super kozaczki piękne,dostawa expressowa:)
1 / 5
2022-10-06 10:48:43
Bożena
Napisała bym 0 punktów zamówiłam żółte ażurowe kozaczki minął miesiąc, pisałam e. mail, ani odpowiedzi ani butów, jestem rozczarowana.
1 / 5
2022-10-06 10:48:41
Bożena
Napisała bym 0 punktów zamówiłam żółte ażurowe kozaczki minął miesiąc, pisałam e. mail, ani odpowiedzi ani butów, jestem rozczarowana.
5 / 5
2022-10-05 03:26:58
Elka
Polecam ten sklep
5 / 5
2022-10-05 03:26:37
Dana
Kupiłam piękne botki jesienne i są świetnie wykonane :D
5 / 5
2022-10-05 03:26:02
Celina
Bardzo porządny sklep :)
5 / 5
2022-10-05 03:25:40
Beata
Piękne buciki, polecam
5 / 5
2022-10-05 03:25:40
Beata
Piękne buciki, polecam
5 / 5
2022-10-05 03:25:13
Anastazja
Jestem zadowolona, wszystko sprawnie, polecam
1 / 5
2022-09-29 17:36:37
Amelia
Niestety muszę stwierdzić ,że pierwszy i ostatni raz kupiłam tutaj obuwie. Buty nie pasowały gdyż wysuwały mi się przy chodzeniu więc oczywiste było aby je zwrócić . Jakie było moje zdziwienie kiedy dostałam paczkę z powrotem bo zwrot nie został uwzględniony .. powód? Buty noszą ślady użytkowania i zagięć, dodam że były to buty lakierowane...nie wiem jak można buty przymierzyć nie wkładając ich na stopę...może powinna być dołączona instrukcja.. odradzam
5 / 5
2022-09-06 04:32:50
Wanda
Bardzo wygodne buty, to juz moja 5 para. Jestem bardzo zadowolona, serdecznie polecam każdemu <3
5 / 5
2022-09-06 04:32:03
Natalia
Zwrot obuwia przebiegł pomyślnie i bardzo szybko, polecam
5 / 5
2022-09-06 04:31:11
Luiza
expresowa wysyłka :D serdecznie polecam
5 / 5
2022-09-06 04:30:25
Iwona
Zawsze mega wyprzedaże i super okazje, najlepszy sklep :D
5 / 5
2022-09-06 04:29:46
Kasia
Super buciki, i super duży wybór. Gorąco polecam ;)
5 / 5
2022-09-06 03:31:33
Matylda
Kupiłam 1 raz i naprawdę jest super. Polecam :) :)
5 / 5
2022-09-06 03:31:02
Renata
Ekstra , jestem mega zadowolona !
5 / 5
2022-09-06 03:30:30
Mariola
Dobra cena , super jakość .
5 / 5
2022-09-06 03:29:52
Daria
Od paru lat kupuję tylko w tym sklepie , szczerze polecam.
5 / 5
2022-09-06 03:29:03
Artur
Żona bardzo zadowolona,na pewno wrócimy .
5 / 5
2022-09-06 03:28:30
Agata
Polecam , buty wygodne .
5 / 5
2022-09-06 03:27:57
Ania
Jestem zadowolona,polecam.
5 / 5
2022-09-06 03:27:34
Ola
Tylko Calzado zawsze super .
5 / 5
2022-09-06 03:27:17
Marta
To moja kolejna para z tego sklepu i na pewno nie ostatnia :)
5 / 5
2022-09-06 03:26:42
Dorota
POLECAM! BARDZO DOBRA JAKOŚĆ I WYGODA.
5 / 5
2022-09-05 08:08:02
Beata
Uwielbiam ten sklep . Jestem klientka od wielu lat zawsze bardzo dobra jakość bucików i świetna obsluga
5 / 5
2022-09-05 08:08:01
Beata
Uwielbiam ten sklep . Jestem klientka od wielu lat zawsze bardzo dobra jakość bucików i świetna obsluga
5 / 5
2022-09-05 07:34:56
Grazyna
Bardzo duży wybór obuwia, uważam ze największy w całej Warszawie. Świetna obsluga , bardzo profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2022-09-05 07:34:55
Grazyna
Bardzo duży wybór obuwia, uważam ze największy w całej Warszawie. Świetna obsluga , bardzo profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2022-09-05 07:34:54
Grazyna
Bardzo duży wybór obuwia, uważam ze największy w całej Warszawie. Świetna obsluga , bardzo profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2022-09-01 11:51:54
Ania
Reklamacja przebiegła bez problemu, fajny sklep, buty piękne.
5 / 5
2022-09-01 11:51:10
Halina53
Pierwszy raz zamawiałam. Bez problemu,. Buty cudne!
5 / 5
2022-09-01 11:50:25
Grażyna
Jestem bardzo zadowolona. Miła obsługa telefoniczna!
5 / 5
2022-09-01 11:49:51
Franczeska
Siuper butki mega extra
5 / 5
2022-09-01 11:49:17
Ewelina
Świetne buty, wszystko sprawnie
5 / 5
2022-09-01 11:49:00
Dorotka
SUper, POLECAM!!!
5 / 5
2022-09-01 11:48:33
Celinka
Polecam, wszystko w porządku!
5 / 5
2022-09-01 11:48:33
Celinka
Polecam, wszystko w porządku!
5 / 5
2022-09-01 11:48:14
Beata
Bardzo fajny sklep, piękne buty.
5 / 5
2022-09-01 11:48:13
Beata
Bardzo fajny sklep, piękne buty.
5 / 5
2022-09-01 11:48:13
Beata
Bardzo fajny sklep, piękne buty.
1 / 5
2022-09-01 05:05:26
Dorota
Nie polecam. Zakupu dokonałam 23 sierpnia. Ostatnia aktualizacja od sklepu 24 sierpnia gdzie widnieje że paczka wysłana po czym po kilku dniach dowiaduję się że nadal leży na magazynie i najpewniej wyjdzie za kilka dni a za kilka dni paczka dalej na magazynie. Kontakt tragedia jakby się rozmawiało z automatem. 1 września a ja nadal nic nie wiem . Buty nie są tanie i wypadałoby lepiej zadbać o klienta. Z pewnością jest to mój pierwszy i ostatni zakup jeśli w ogóle jakimś cudem paczka dojdzie. Kupuję bardzo dużo przez internet i nigdy nie spotkałam się z taką niekompetencją i ignorowaniem klienta. Szczerze nie polecam.
1 / 5
2022-08-26 16:34:59
Slawek
Oszukanych klientów proszę o kontakt na nr tel 511429622. Zgłaszamy pozew zbiorowy . Czas zamknąć tą budę
1 / 5
2022-08-25 14:17:42
ana
Złodzieje i oszuści !!!!!!! . Ostrzegam nie zwracają pieniędzy za odesłane buty. Cóż złodzieju żle trafiłeś i poniesiesz za złodziejstwo kare.
5 / 5
2022-08-24 04:18:31
Anetka
Wszystko w porządku
5 / 5
2022-08-24 04:18:00
Alicja
Fajne buciki :}
5 / 5
2022-08-24 04:17:31
Beata
Wszystko w porządku.
5 / 5
2022-08-24 04:17:08
Aneta
Polecam! Bardzo dobry sklep.
1 / 5
2022-08-21 09:26:02
Lidia
Odesłałam buty do calzado 12.07.22 ( mam potwierdzenie)do dnia dzisiejszego nie mam ani butów ani zwrotu własnych pieniędzy . Nie polecam zakupów a zwłaszcza zwrotów.
1 / 5
2022-08-11 12:44:07
Adam
Nie polecam. Sklep internetowy to porażka.
1 / 5
2022-08-10 04:05:14
Dorota
Firma Calzado super ekipą,buciki jakości premium i zero problemów z dostawą.Jestem od prawie roku kupująca i nigdy się nie zawiodłam 😊 Pozdrawiam cały zespół 🥰
5 / 5
2022-08-09 10:38:24
Ania
Super buty, i szybka wysyłka, na prawde polecanko
5 / 5
2022-08-09 10:37:41
Luiza
Super załoga, zawsze pomocni przy wyborze butów i super ceny, jak buty to tylko w Calzado dziewczyny :D
5 / 5
2022-08-09 10:36:09
Sylwia
Jestem bardzo zadowolona, szybka wysyłka, zero problemu z kontaktem, petarda <3 !
5 / 5
2022-08-09 10:35:09
Katarzyna
Bardzo duży sklep i duży wybór, polecam z całego serca <3
5 / 5
2022-08-09 10:34:21
Monika
Nie zlicze który raz u nich zamawiam, i nigdy się nie zawiodłam, super szefostwo :D
5 / 5
2022-08-09 10:33:15
Kamila
Zawsze super ceny i dużo wyprzedaży, na prawde warto do nich zaglądać, polecam ;)
5 / 5
2022-08-09 10:32:26
Klaudia
Super buty i fajna obsługa, polecam każdemu!
1 / 5
2022-08-07 12:03:45
Iwona
Ha,ha...dobra obsługa infolinii...sami puszą takie komentarze. Infolinia wcale nie działa. Zanim zamówicie sprawdźcie czy działa. Buty wysyłają szybko, ale jak buty się odbyła to problem ze zwrotem pieniędzy. Piszą że dziś już przelew będzie ....i tak przez miesiąc
1 / 5
2022-08-07 11:57:42
Agnieszka
Absolutnie nie POLECAM!!!. W tamtym roku też 2 miesiące walczyłam o zwrot pieniędzy. Nigdy więcej zakupów w tym sklepie. A buty też przeciętne .
1 / 5
2022-08-07 11:57:40
Agnieszka
Absolutnie nie POLECAM!!!. W tamtym roku też 2 miesiące walczyłam o zwrot pieniędzy. Nigdy więcej zakupów w tym sklepie. A buty też przeciętne .
1 / 5
2022-08-04 16:33:09
Patrycja
Masakra to mało powiedziane. 11 lipca otrzymali zwrot obuwia. Dziś jest 04.08. a przelewu brak. Napisałam e-mail pisałam na messenger. Odpisano na e-mail że sprawa będzie wyjaśniona. Cisza.... Na czacie live zostałam zablokowana po wpisaniu odpowiedniej wiadomości. Tel nieczynny. Odradzam Baaaardzo! Sprawa oczywiście trafia na policję! Jeśli jest nas więcej proszę o kontakt! Złożymy pozew zbiorowy! [email protected]
1 / 5
2022-08-02 23:43:29
Gosia
Zwrot butów dokonałam 3 czerwca , do dziś nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Pomimo pisania maili , pisania , wiadomości, gdzie wszędzie zostałam zablokowana A telefon firmy nie osiągalny.
5 / 5
2022-07-13 09:36:59
Bozena_crazy
W każdym sezonie coś kupuję, buty noszą się bosko
5 / 5
2022-07-13 09:35:34
Kotek92
Piękności, ciężko się zdecydować, takie cuda!
5 / 5
2022-07-13 09:34:44
Monia Monia
Witam serdecznie i bardzo polecam, wszystkie już koleżanki namowilam na buty Calzado, rosniemy w sile!
5 / 5
2022-07-13 09:33:45
Player
Bardzo dziękuję za zakupy. Dziś doszła paczuszka super!!!!
5 / 5
2022-07-13 09:32:33
Lilka
Ogromny wybór, super, że zamówienie można złożyć telefonicznie! Moja mama często w ten sposób kupuje i jest bardzo zadowolona 🙂
5 / 5
2022-07-13 09:31:14
Freddy
Jest duży wybór i niskie ceny też. Bardzo wygodne szpilki, 🐱
5 / 5
2022-07-13 09:29:40
Irena
Dzień dobry. Chciałam bardzo polecić zakupy w sklepie na Żelaznej. Niedaleko mieszkam i często zaglądam. Przemiła obsługa i duży wybór 🙂
5 / 5
2022-07-13 09:25:19
Ania
Piękne polskie buty. Bardzo polecam 😀
5 / 5
2022-07-13 08:27:05
Buni
Dzień dobry. Bardzo pięknie wykonane buty, rewelacja
5 / 5
2022-07-13 08:23:59
Romana
Przepiękne buty, jestem zachwycona bardzo polecam 😀😎😎
5 / 5
2022-07-13 08:23:11
Agnes
Ukrywam przed mężem, bo trochę przesadzam z tymi butami. Kto tam wejdzie, będzie w raju 😉
5 / 5
2022-07-13 08:11:43
Jolanta
Bardzo wygodne buty
5 / 5
2022-07-13 08:10:53
Elżbieta
Bardzo dużo nowości. Do tego duże wyprzedaże pozdrawiam
5 / 5
2022-07-13 08:09:50
Danuta
Od lat kupuję trzewiki i pantofle bardzo wytrzymałe
5 / 5
2022-07-13 08:08:54
Zaneta
Piękne ażurowe sandały
5 / 5
2022-07-13 08:07:42
Barbara
Firma bardzo fajna, szybka wysyłka, często dostaję rabaty. Polecam serdecznie.
5 / 5
2022-07-13 08:02:25
Angela
Raz na jakiś czas wchodze na ich stronę i kupuje. Nigdy się nie zawiodłam.
5 / 5
2022-07-13 08:01:06
Zuzia
Kupiłam bardzo wygodne mokasyny w dobrej cenie
5 / 5
2022-07-13 08:00:18
[email protected]
Zaszedlem do kich na Żelazną i kupiłem żonie spontanicznie piękne kozaki! To na pewno nie ostatni nasz zakup w tym sklepie!
5 / 5
2022-07-13 07:58:35
Grażyna
Cudowne buty i super obsługa!
5 / 5
2022-07-13 06:48:15
Sylwia
Kupuję od lat i nigdy się nie zawiodłam, są piękne i wygodne 😌
5 / 5
2022-07-13 06:47:16
Genowefa
Byłam w sklepie stacjonarnym i jestem w szoku! Ile tam jest butów! Zdecydowałam się na rewelacyjne sandały Boccato, przewugodme!
5 / 5
2022-07-13 06:45:15
Czeslawa
Dajo dobre rabaty, kupuje od dwu lat
5 / 5
2022-07-13 06:44:23
Karolina
Jestem miło zaskoczona zarówno obsługa jak i towar pierwsza klasa!
5 / 5
2022-07-13 06:43:02
Ulka
Ostatnio tak dobre buty kupiłam w Mediolanie. Cena rewelacja, wygoda, boskie są 😃
5 / 5
2022-07-13 06:41:55
Tomasz
Buty ok. Kupiłem dziewczynie, chodzi w nich ciągle
5 / 5
2022-07-13 06:25:01
Celina
Przecudne pantofelki, szycie wzorowe, bardzo polecam!!!
5 / 5
2022-07-13 06:23:42
Gust.pl
Styl i klasa, jesteśmy bardzo zadowoleni, cała firma Gust.pl pozdrawia serdecznie całą ekipę Calzado 🙂
5 / 5
2022-07-13 02:57:10
Arletta
Miła obsługa, zamówienie na infolinii, jestem zadowolona.
5 / 5
2022-07-13 02:41:32
Inez
Obuwie jest piękne. Bardzo różnorodne. Jest w czym wybierać. Bardzo szybka wysyłka.
5 / 5
2022-07-13 02:38:52
Konrad
Bardzo dobre buty. Żona jest zachwycona.
5 / 5
2022-07-13 02:33:10
Beatka
Polecam w 100%!
5 / 5
2022-07-13 02:32:45
Adrianna B.
Bardzo zadowolona jestem :) Buty piękne, mam drugi rok.
5 / 5
2022-07-08 01:39:53
Ania
Nie wiem co Panią Grażynę dziwi w pozytywnych opiniach. Sklep obsługuje tysiące zadowolonych klientów a zawsze trafi się ktoś taki jak Pani na tyle osob zadowolonych to raczej śmieszne ze Panią coś dziwi:) Ja polecam w 100 % jestem klientka od lat.
1 / 5
2022-07-04 11:44:06
Grażyna
Dziwią mnie te super opinie i szybka dostawa.czekam na buty 12 dni,a dzisiaj dodzwoniłam się do Calzado I Pani,która że mną rozmawiała kazała mi czekać jeszcze tydzień i do tego była b.niemiła
5 / 5
2022-07-04 10:56:45
Iwona
Kolejna dostawa, i kolejny zachwyt <3
5 / 5
2022-07-04 06:36:35
Gosia
Na prawde warto kupować u was buty, zawsze macie duży wybór, no i wiadomo najlepsze ceny ;)
5 / 5
2022-07-04 05:44:48
Lidia
Bardzo oryginalne buciki <3
5 / 5
2022-07-04 03:40:39
Natalia
Bardzo przyjazny zespół, który zawsze pomoże z wyborem butów
5 / 5
2022-07-04 03:40:38
Natalia
Bardzo przyjazny zespół, który zawsze pomoże z wyborem butów
5 / 5
2022-07-04 03:17:23
Monika
Fajne ceny i bardzo dobra jakość obuwia. Jestem jak najbardziej na tak :)
5 / 5
2022-07-04 03:16:24
Katrzyna
Szybka wysyłka i dobry kontakt
5 / 5
2022-07-04 03:16:24
Katrzyna
Szybka wysyłka i dobry kontakt
5 / 5
2022-07-04 03:15:52
Ola
Super sklep!
5 / 5
2022-07-04 03:14:48
Daria
Dziękuje za kolejną pare butów, jesteście najlepsi :)
5 / 5
2022-07-02 07:54:23
Monika
Wczoraj buty dotarły, są cudowne, jestem zakochana <3
5 / 5
2022-07-02 05:57:10
Liliana
Błyskawiczna realizacja zamówień, będe do was wracać :)
5 / 5
2022-07-02 05:56:11
Żaneta
Zakupy poszły bardzo sprawnie, jestem zadowolona
5 / 5
2022-07-02 05:55:47
Gosia
Piękne buty i super jakość, mistrzostwo !
5 / 5
2022-07-02 05:55:00
Agnieszka
Świetne buty i szybka wysyłka to już moja 4 para w tym roku .Polecam piękny i mega jakość
5 / 5
2022-07-02 05:20:27
Maria
Super obsługa, uwielbiam wasze transmisje sprzedażowe na Facebooku, jesteście najlepsi <3 !
5 / 5
2022-07-02 05:19:47
Natalia
Bardzo duży wybór, i przystępne ceny, każdy znajdzie coś dla siebie
5 / 5
2022-07-02 05:19:16
Nikola
Super promocje :D zawsze jestem zadowolona
5 / 5
2022-07-02 05:18:47
Kuba
Jestem mega zadowolony z zakupów, zamawiałem szpiki dla mojej narzeczonej, jest przeszczęśliwa, dzięki Calzado :)
5 / 5
2022-07-02 05:17:20
Nina
Szybka wysyłka, dziękuje
5 / 5
2022-07-02 05:16:56
Luiza
Profesjonalna obsługa, pozdrawiam Panią, która pomogła mi dobrać szpilki na ślub!
5 / 5
2022-07-02 05:15:49
Kasia
Bardzo wygodne szpilki i mokasyny, jestem zachwycona
5 / 5
2022-07-02 05:14:56
Alicja
Szybka wysyłka, bardzo polecam!
5 / 5
2022-07-02 05:14:19
Kamila
Super buciki!
5 / 5
2022-07-01 10:42:05
Kasia
Jeden z najlepszych sklepów internetowych, jestescie super!
1 / 5
2022-07-01 10:40:37
Klaudia
Bez problemów, moje buciki do mnie dotarły. Na moim ślubie wyglądałam jak księżniczka z pięknymi kopciuszkami od Calzado, kocham was <3
5 / 5
2022-07-01 10:39:41
Zuza
Błyskawiczna wysyłka, dzięki!
5 / 5
2022-07-01 10:39:12
Natalia
To juz moja kolejna para butów, jestem zachwycona jakością. Gorąco polecam
5 / 5
2022-07-01 10:38:30
Ula
Bardzo duży wybór obuwia i super ceny
5 / 5
2022-07-01 10:37:58
Paulina
Ekspresowa wysyłka, dzięki!
5 / 5
2022-07-01 10:36:32
Kinga
Zawsze super ceny, jestem mega zadowolona
5 / 5
2022-07-01 10:35:53
Amelia
Super buciki, polecam!
1 / 5
2022-06-28 07:56:09
Sandra
Najgorszy sklep jaki spotkałam, po 14 dniach od opłacenia zamówienia napisałam maila z odstąpieniem od umowy oraz żądaniem zwrotu środków, a oni dzień po mojej wiadomości raptownie wysłali buty kurierem i maila, że jak nie chce to nie muszę odbierać z paczkomatu, 28 dzień od złożenia zamówienia, dalej nie dostałam zwrotu kwoty jaką wpłaciłam, ZŁODZIEJE!
1 / 5
2022-06-25 11:54:38
Teresa
Po dwóch tygodniach oczekiwania otrzymałam buty tylko nie te co zamawiałam odsyłam i pytanie kiedy dostanę zwrot gotówki bo z tego co wiem to trzeba się upominać
5 / 5
2022-06-24 09:19:45
Marek
Dziękuje za szybką realizacje zamówienia :)
5 / 5
2022-06-24 09:19:16
Damian
Jak zwykle żona zadowolona <3 dzięki wielkie
5 / 5
2022-06-24 09:18:33
Teresa
Najlepsze firma obuwnicza w Polsce, gorąco polecam. Mam bardzo chore nogi a buty od Calzado to zbawienie, Kocham Was <3 pozdrawiam serdecznie Teresa z Krakowa :)
5 / 5
2022-06-24 09:17:20
Renata
Dziękuje za szybką wysyłke <3 jesteście najlepsi
5 / 5
2022-06-24 09:16:51
Izabela
Super buty <3 !
5 / 5
2022-06-24 09:16:26
Weronika
Dziękuje za super mokasyny! To na pewno nie moje ostatnie zakupy u was <3
5 / 5
2022-06-24 09:15:38
Kasia
Super obsługa! serdecznie polecam <3
5 / 5
2022-06-24 09:14:55
Kinga
Dziękuje za szybką realizacje zamówienia <3 pozdrawiam
5 / 5
2022-06-24 09:14:21
Ania
Super buty i super ceny !
5 / 5
2022-06-24 09:13:07
Małgosia
Jestem stałą klientką od wielu lat i nigdy sie nie zawiodłam <3 to mój ukochany sklep <3 Pozdrawiam serdecznie Małgosia z Poznania
1 / 5
2022-06-24 09:13:06
Małgosia
Jestem stałą klientką od wielu lat i nigdy sie nie zawiodłam <3 to mój ukochany sklep <3 Pozdrawiam serdecznie Małgosia z Poznania
1 / 5
2022-06-24 09:11:57
Adam
Żona jest zachwycona waszymi szpilkami <3
1 / 5
2022-06-24 09:11:56
Adam
Żona jest zachwycona waszymi szpilkami <3
1 / 5
2022-06-24 09:11:14
Honorata
Nie zliczę ile par już mam od was <3 jesteście niezastąpieni <3 Pozdrawiam serdecznie
5 / 5
2022-06-24 09:10:24
Maksymilian
Moja dziewczyna zachwycona butami od was, które jej sprawiłem na urodziny ! Przez was chyba zbankrutuje haha jesteście super <3
5 / 5
2022-06-24 09:08:42
Natalia
Mega szybka wysyłka <3 Bardzo dziękuje
5 / 5
2022-06-24 09:07:55
Weronika
Polecam buciki szczególnie mokasyny MONICA <3
5 / 5
2022-06-24 09:07:50
Żaneta
Prezent dla mojej mamy był strzałem w 10 <3 mama zachwycona jakością i designem bucików <3 najlepszy sklep w Polsce !

Rzetelne opinie o Calzado Sklep Obuwniczy