Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Calzado Sklep Obuwniczy

Calzado Sklep Obuwniczy Opinie 1.7 (177)

Żelazna 29
00-806
Warszawa
882280015
opinie Calzado Sklep Obuwniczy
1.7
177
Opinii

Źle

5 / 5
2024-06-13 07:21:05
Basia
Świetna jakość obuwia . Super obsługa . Buty bardzo dobrej jakości , czas realizacji zamówienia bardzo szybki :)
1 / 5
2024-05-22 04:54:17
Paulina
Obsługa klienta w tym sklepie to jakiś żart. Na wysyłkę butów czekałam 1,5 miesiąca. Buty chciałam zwrócić, a teraz firma nie chce zwrócić pieniędzy. Chyba nie pozostaje nic innego jak zwrócić się do rzecznika konsumenta oraz na policję.
5 / 5
2024-03-22 17:17:12
Karolina
Świadkowie relacjonują atak w Moskwie. "Napastnicy mieli miotacze ognia" Strzelanina zaczęła się w kolejce do wejścia do budynku i na sali koncertowej - relacjonują świadkowie ataku w Krasnogorsku pod Moskwą. Według nich napastnicy byli uzbrojeni w karabinki automatyczne, miotacze ognia i różną amunicję - podaje portal Ważnyje Istorii. Napastnicy strzelali do ludzi i podpalili salę koncertową - wynika z opublikowanych materiałów w mediach społecznościowych. Podczas ucieczki ludzie zaczęli się wzajemnie taranować. Wyjścia z budynku były zablokowane. Około 100 osób ukryło się na poziomie -1, skąd wyprowadziła ich straż pożarna - relacjonuje serwis. Jak dodaje, siły specjalne przybyły na miejsce dopiero po ok. 40 minutach od rozpoczęcia strzelaniny w Crocus City Hall. Kobieta opowiedziała portalowi, że jej matka i siostra stały w kolejce do wejścia, bo spóźniły się na koncert. "I część terrorystów stała w tej samej kolejce, z tyłu, zaczęli strzelać do ludzi. Jednocześnie podpalili salę i strzelali do ludzi na parterze" - relacjonuje.
1 / 5
2024-03-09 09:49:03
Olga
Kupilam buty, opłaciłam po kilku dniach i wiadomościach okazało się że butów nie ma więc poprosiłam.o zwrot gotówki oczywiście wiadomości nie odczytują telefonów nie odbierają i niby w środę wysłali pieniądze ale w piątek ich jeszcze na moim koncie nie ma. Nie polecam
1 / 5
2024-03-09 03:31:07
ewa
nie polecam. czekam na torebki od 25.02. wplacilam pieniadze i cisza. jak sie upomnialam na transmisjii zostalam zablokowana.
1 / 5
2024-03-06 16:09:31
Ewa
Dziś odebrałam buty po 10 dniach czekania. Jeszcze przeżyję ten fakt, ale tego, że to chińszczyzna to już nie odpuszczę. Wklejam opis butów z ich strony: "POLSKIE PÓŁBUTY SNEAKERSY Santorio SKÓRZANE WIĄZANE SANT-43 BEŻ ZE ZŁOTYM". Niczego więcej tam nie kupię. Z daleka od nich.
1 / 5
2024-03-06 12:27:20
Kaja
Nie polecam zakupów w Calzado. Bardzo długi czas oczekiwania, żadnego kontaktu. Nie odpisują na messengerze, skrzynki przepełnione, więc rozłącza, tragedia. Natomiast sprzedający i obsługa zaskoczeni, że klienci pytają o swoje zakupy. Opinie, które im nie pasują usuwają i blokują możliwość komentowania. W życiu nie spotkałam się z tak bezczelnym podejściem do klienta.
1 / 5
2024-03-05 05:18:14
Justyna
Tragedia z tym sklepem i wysyłką butów. Nie odbierają telefonów, nie oddzwaniają, nie odpowiadają na wiadomości na msg. Prowadzący arogancki i niby taki dowcipny, a to w końcu dorabia się na naszych pieniądzach i wymagałoby trochę szacunku dla wkurzonych klientów, którzy tygodniami czekają na towar. Nie wyrabiają się to nie robic transmisji i ogarnąć wysyłkę, a nie następnych klientów robić w bambuko. Co ciekawe to zablokowali pisanie opinii o Calzado na innych portalach...Nie polecam
1 / 5
2024-02-28 02:48:39
Anna Maria
Kobiety patrzcie na naklejki gdzie wyprodukowano to wam ciśnienie podskoczy, No chyba że Polska to Chiny ‼️
5 / 5
2024-02-25 02:19:25
Jadwiga
Super obsługa polecam
1 / 5
2024-02-20 16:00:41
Hanna
Zamówiłam buty po raz czwarty, ale niestety po raz ostatni. Zero kontaktu przez messengera. Pisałam trzy razy. Moim problemem jest fakt, iz zamówiłam buty koloru beżowego a otrzymałam inny kolor. Zero odzewu i informacji co dalej mam zrobić, czy odesłać i dostanę buty takie jak chciałam? Poprostu ta firma idzie na ilość sprzedaży, a klient się w ogóle nie liczy 😒 Nie polecam
1 / 5
2024-02-20 10:02:13
Anna
Zamówiłam kozaki 4go lutego 6go opłaciłam elixirem towar by było szybciej. Jest 20ty butów nie otrzymałam.Proby kontaktu przez fb oraz telefoniczny skończył się zablokowaniem mojego numeru i profilu na fb.Oszukano mnie.Tak się czuję. Butów nie ma mimo płatności. Zadzwoniłam z innego telefonu ...jak kobieta zamieniła ze mną 2 zdania i opisałam temat z jakim dzwonie wyłączyła się i zablokowała kolejny numer.Skonczy się zawiadomieniem do Rzecznika Praw Konsumenta.Buty z pewnością są ok lecz pracownicy sklepu oszukują klientów i są bezczelni.
5 / 5
2024-02-11 13:31:38
Izabela
Obsługa i buty są super bardzo polecam
1 / 5
2024-02-05 02:50:14
Klientka
KONTAKT ZE SKALEPEM TRAGICZNY! Zero odpowiedzi na meil, messenger, telefonów nie odbierają... Kupiłam 3 raz i zapewne ostatni, tylko w 1 przypadku wysyła była "w miarę" szybko.... dwa pozostałe zakupy były męką.....
1 / 5
2024-01-26 15:44:35
Detektyw Bond
Przejrzałem posty, dlaczego pisze jedna osoba??
1 / 5
2024-01-26 08:26:07
Noname
Zaczynając od początku zamówiłem buty dla mamy, wysyłka była opóźniona trudno przeboleje, potem anulowałem zgłoszenie, na odpowiedź co do anulowania zgłoszenia czekałem 8 dni, w tej wiadomości sprzedawca zapewnił mnie, że zwrot środków nastąpi w ciągu 24h, nie doszło do tego w żadnym wypadku, jest całkowicie pewien, że gdybym ostatniego dnia, czyli 14 dni ustawowego nie upomniał się o zwrot pieniędzy na infolinii (swoją drogą dzwoniłem tam ponad 2 godziny i nie odbierali) do teraz nie otrzymałbym tych pieniędzy, w sumie nie otrzymałem do tej pory, bo tak jak we wcześniejszym przypadku zapewniono mnie tylko mailowo, że pieniądze zostały wysłane, jeżeli będą na koncie do poniedziałku chętnie zmienię tę część opinii, jednak sam fakt ciężkiego i topornego kontaktu, że sprzedającym jest całkowicie nieakceptowalny, nie pozdrawiam.
1 / 5
2023-10-16 14:14:58
miezadowolona
zamowilam i zaplacilam za buty , dlugo ich nie otrxymywalam ,zaczelam sie upominac na transmisjach , poczatkowo usuwali moje komentarze a potem mnie zablokowali/ Nie mam zadnego kontaktu ani butow ani kasy , brak slow , musze isc z tym na policje
1 / 5
2023-10-12 17:45:34
Joanna
Oszuści!!!!!!! Zamówiłam i opłaciłam buty, których (po moich monitach) okazało się, że nie mają. Do dzisiaj ani zwrotu pieniędzy, ani odpowiedzi na meile, formularz kontaktowy sklepu, messenger. Zawłaszczyli moje pieniądze. ZŁODZIEJE!!!!!!
2 / 5
2023-10-05 14:14:55
Katarzyna
Zamówiłam czółenka w sklepie Calzado ,czerwone z czarnym obcasie ,w rezultacie otrzymałam z dużym opóźnieniem buty niby cholewka taka jak chciałam ale obcas zupełnie inny,czerwony i na pewno niższy niż w tych które chciałam .Zastanawiałam się czy odesłać,ale gdy przeczytałam opinie innych klientów,zrezygnowałam ,ponieważ nie mam zamiaru czekać nazwrot kasy nie wiadomo ile Stwierdziłam ,że ostatecznie mogą być.Napewno już nie zamówię w tym sklepie butów przez internet,chyba że przy okazji pobytu w Warszawie ,odwiedzę sklep stacjonarny .Nie polecam kupowania butów z tego sklepu przez internet.
1 / 5
2023-09-04 03:18:06
Renata
W dniu 29.08.2023 zamówiłam buty z góry zapłaciłam do dnia dzisiejszego nie otrzymałam żadnej informacji o przesyłce,dodzwonić się do nich nie idzie bo skrzynka przepełniona a telefonu nikt nie odbiera.Buty te są mi potrzebne za tydzień na imprezę rodzinna a do dziś nie mam ani butów ani pieniędzy

Rzetelne opinie o Calzado Sklep Obuwniczy