Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję CAMFOTO.PL

CAMFOTO.PL Opinie 4.9 (418)

BOHATERÓW WARSZAWY 40 lokal 2N1
70-342
SZCZECIN
601725405
opinie CAMFOTO.PL
speedtest
4.9
418
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-21 22:51:12
Daria
Pełen profesjonalizm - polecam serdecznie!
5 / 5
2020-02-21 20:53:12
Zbyszko
Wszystko jak w najlepszym porządku. Polecam!
5 / 5
2020-02-21 10:57:41
Zdzisław
Miła i profesjonalna obsługa
5 / 5
2020-02-20 11:59:59
Seweryn
Wszystko pięknie, sprawnie i szybko, Sigma 30mm już w moich rękach ;)
5 / 5
2020-02-19 15:07:44
Wera
Aparat fotograficzny Olympus OM-D E-M5 Mark II + obiektyw 14-150 mm etc
5 / 5
2020-02-18 22:33:46
Marta
zadowolony, dobry kontakt ze sprzedawcą
5 / 5
2020-02-18 09:51:36
Judyta
Dobry kontakt ze sklepem, natychmiastowa wysyłka.
5 / 5
2020-02-15 23:33:53
Agata
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Praktyczne przedmioty w gratisie.
5 / 5
2020-02-14 13:33:30
Ismena
Super polecam wszystkim kupującym
5 / 5
2020-02-14 10:36:30
Zbigniew
Genialna obsługa. Szybko, 100% rekomendacji i zaufania dla Camfoto.
5 / 5
2020-02-14 10:21:43
Lesław
Jestem zadowolony z profesjonalnej realizacji zamówienia. Polecam
5 / 5
2020-02-13 12:52:39
Greta
Szybko, sprawnie. No i cena bardzo konkurencyjna. POLECAM!!!
5 / 5
2020-02-11 14:18:46
Wiola
Bezproblemowa transakcja. Bardzo szybka wysyłka.
5 / 5
2020-02-11 13:33:22
Tobiasz
obiektyw rewelacja, ostrzy szybko, nie ma problemów ze złapaniem ostrości, jest lekki - dostawa przebiegła sprawnie
5 / 5
2020-02-10 11:21:53
Tobiasz
bardzo sprawna dostawa, zgodnie ze specyfikacją.
5 / 5
2020-02-07 15:54:01
Marek
Bardzo dobry kontakt za sprzedawcą.
5 / 5
2020-02-07 11:18:58
Dominika
Szybka realizacja zgodnie z zamówieniem. Polecam sprzedawcę. Kolejne zamówienie na plus.
5 / 5
2020-02-07 10:48:25
Aga
Bardzo dobry i godny zaufania sklep.
5 / 5
2020-02-06 18:00:06
Bożena
Dobry kontakt ze sklepem, fachowe odpowiedzi, szybka realizacja, sprzęt należycie zapakowany
5 / 5
2020-02-05 11:19:10
Dawid
szybko, konkretnie i pewnie : )
5 / 5
2020-02-04 11:51:32
Olaf
Bardzo dobry i łatwy kontakt. Konkurencyjne ceny.
5 / 5
2020-02-03 10:05:05
Julianna
Wszystko w najlepszym porządku
4 / 5
2020-01-31 21:17:01
Otylia
Mały problem z dodzwonieniem się, ale jak się już udało to profesjonalna obsługa, szybka wysyłka za pobraniem, bez dodatkowych opłat.
5 / 5
2020-01-31 21:03:28
Ziemowit
Zakup był szybki, ale gdyby była opcja odbioru osobistego przy zamawianiu internetowym produkt miałbym dzień wcześniej.
5 / 5
2020-01-28 09:16:05
Józef
Wszystko dobrze, świetny sprzęt.
5 / 5
2020-01-27 13:50:44
Karolina
Bardzo miła obsługa. Niezwykle starający się handlowiec. I bardzo zaangażowany i pomocny. Towar super. Aparat M5 Mark III Olympus plus obiektyw. Cena ok. I vouchery. Super.
5 / 5
2020-01-24 14:57:22
Cezary
wszystko ok .kontakt szybki i przesylka dobrze zapakowana.
5 / 5
2020-01-24 13:27:09
Jacek
Jestem bardzo zadowolona - błyskawiczna przesyłka!
5 / 5
2020-01-23 11:18:15
Zdzisław
Znakomicie. Kontakt, czas realizacji - wszystko bardzo sprawnie poszło.
5 / 5
2020-01-23 07:10:57
Mieczysław
Przesyłka ekspresowa, towar super. Polecam sklep
5 / 5
2020-01-22 20:27:58
Janina
Bardzo dobry sklep, szybka realizacja.
5 / 5
2020-01-21 18:54:40
Justyna
Zakupy, doradztwo i cena zakupy towaru - rewelacja!!! Poziom firmy kurierskiej (ale to już nie wina sklepu, tylko mój nieszczęsny, nieświadomy wybór) - żenada...
5 / 5
2020-01-21 11:16:30
Franciszka
Szybko i zgodnie z opisem - polecam
5 / 5
2020-01-20 15:39:17
Renia
ŚWIETNY KONTAKT ,BŁYSKAWICZNA PRZESYŁKA. POLECAM.
5 / 5
2020-01-20 15:03:37
Jakub
Szybko, tanio i profesjonalnie
5 / 5
2020-01-19 23:25:50
Dymitr
Bardzo pozytywne doświadczenie!
5 / 5
2020-01-19 13:53:45
Robert
towar super w dobrych cenach. dobry kontakt
5 / 5
2020-01-18 16:29:59
Tobiasz
Wszystko w porządku. Kontakt ze Sprzedawcą szybki i bezproblemowy. Towar wysyłany błyskawicznie (tego samego dnia, kiedy przelew został zaksięgowany). Sklep godny polecenia.
5 / 5
2020-01-18 10:36:38
Eligiusz
Właściciel dobrze zorientowany w branży fotograficznej,b.dobry kontakt telefoniczny,nie wciska towaru zalegającego w sklepie a już trochę leciwego,dobre ceny,mnóstwo użytecznych informacji polecam ten sklep, dwa razy w tym sklepie dokonałem zakupów i jeszcze tam wrócę
5 / 5
2020-01-17 16:21:42
Leon
Szybciej niż się spodziewałam, wszystko zgodne z zamówieniem, świetna cena. Jeden minus idiotyczna opłata za przelew online o której dowiadujesz się przy zapłacie, ale ich rabat 100 pln. wszystko wyrównał.
5 / 5
2020-01-17 16:21:10
Klaudia
Sklep spełnił moje oczekiwania. Zamówiony towar dotarł dość szybko. Jestem zadowolona z obsługi pomimo,że korzystałam z zakupu pierwszy raz.
5 / 5
2020-01-17 13:46:04
Rozalia
Miłe zaskoczenie. Camfoto.pl ma świetny asortyment, niskie ceny a towar został wysłany bardzo szybko :)
5 / 5
2020-01-17 10:56:54
Bolesław
Ogólnie zadowolona, tym bardziej, ze cena była konkurencyjna.
5 / 5
2020-01-15 20:24:50
Ewelina
oferują markowy sprzęt w bardzo dobrej cenie,dostawa bez zarzutu
5 / 5
2020-01-15 18:14:18
Cecyl
Serdecznie polecam sklep. Towar zgodny z opisem i jeden dzień przed zakładanym terminem dostarczenia.
5 / 5
2020-01-15 12:55:25
Gustaw
Profesjonalizm! Nie byłem zadowolony z jakości zdjęć wykonywanych przez aparat który zamówiłem i nie było żadnego problemu ze zwrotem. Super kontakt, szybka wysyłka, bardzo polecam!
5 / 5
2020-01-14 13:34:32
Marcel
Błyskawiczna transakcja. Zdecydowanie POLECAM!!!
5 / 5
2020-01-14 12:52:41
Dariusz
Atrakcyjne cenowo. Perfekcyjnie w obsłudze.
5 / 5
2020-01-13 16:46:18
Violetta
Bardzo miła obsługa, Szybka realizacja zamówienia.Polecam.
4 / 5
2020-01-10 13:21:11
Marian
Proces zakupu oraz realizacja zamówienia na wysokim poziomie. Rozczarowująca jest prowizja pobierana przez sklep przy płatnościach natychmiastowych - trochę dziwne w 2020 roku.
5 / 5
2020-01-10 12:46:16
Sebastian
Szybko , sprawnie i zgodne z opisem. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2020-01-09 12:05:47
Feliks
Przesyłka wysłana tego samego dnia. I tak powinno być w każdym sklepie.
5 / 5
2020-01-08 10:44:42
Wiesław
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, kupowałem w okresie świątecznym a i tak wysyłka Bardzo szybko została dostarczona. Polecam!!!
4 / 5
2020-01-07 19:03:58
Alicja
Jedyny zarzut to konieczność zrobienia przelewu ręcznie, bo przy przelewach automatycznych doliczana jest prowizja. Poza tym wszystko przebiegło szybko i sprawnie.
5 / 5
2020-01-07 14:44:16
Bogusława
Bardzo profesjonalna obsługa.
5 / 5
2020-01-07 09:45:29
Wera
Wszystko realizowanie sprawnie i szybko. Jedyny maleńki minus to prowizja za płatność z dotpay.
5 / 5
2020-01-04 14:39:42
Edmund
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem na stronie sklepu. Jestem bardzo zadowolony.
5 / 5
2020-01-04 14:31:10
Jakub
bardzo szybka realizacja zamowienia- pomimo okresu przedświątecznego zamowienie dotarło w ekspresowym czasie
5 / 5
2020-01-04 12:49:50
Zygmunt
Wszystko zgodnie z umową. Dobra cena i dodatkowe gratisy. Wysyłka bardzo szybka. Polecam!!!
5 / 5
2020-01-03 10:47:14
Rudolf
wszystko OK. Taniej niż w innych sklepach o 100 zł. Polecam obiektyw.
5 / 5
2020-01-02 21:59:25
Gustaw
Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam zdecydowanie.
5 / 5
2020-01-02 14:35:54
Fryderyk
Świetny sklep, szybka wysyłka i miła pomoc. Gorąco polecam.
5 / 5
2020-01-02 12:40:17
Justyna
Szybko i profesjonalnie. Bardzo dziękuję!
5 / 5
2020-01-02 10:42:43
Paula
sklep wiarygodny. Zamówienie zostało szybko i sprawnie zrealizowane.
5 / 5
2019-12-31 11:28:19
Julian
POLECAM szybko sprawnie i rzetelnie.
5 / 5
2019-12-31 09:27:57
Miłosz
sklep ok bez żadnych problemów , czytelna strona
5 / 5
2019-12-30 17:45:11
Luba
Ja zawsze lubie zakupy w CamFoto
5 / 5
2019-12-30 10:36:15
Renata
Profesjonalne podejście do klienta. Szybki kontakt. Nawet w szczycie sezonu sprzedażowego towar został przygotowany bez opóźnień. To moje drugie zakupy, na pewno nie ostatnie w tym sklepie.
5 / 5
2019-12-27 19:17:45
Olga
Polecam, wszystko zgodnie z ofertą.
5 / 5
2019-12-27 17:06:06
Marlena
Wszystko bardzo szybko i sprawniez polecam:)
5 / 5
2019-12-26 19:14:21
Greta
Naprawde bardzo sprawna wysylka, towar super!
5 / 5
2019-12-25 22:03:28
Ludmiła
Super obsługa, zamówienie zrealizowane w 24 godziny (tydzień przed świętami). Polecam.
5 / 5
2019-12-24 13:28:03
Donata
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Polecam :)
5 / 5
2019-12-23 10:23:19
Joachim
Wszystko ok. Wykorzystałem opcję płatności przelewem, aby nie płacić prowizji 1.3% i nie wpłynęło to na szybkość realizacji. Gratisy zgodne z opisem. Polecam
5 / 5
2019-12-23 10:16:02
Diana
Realizacja zamówienia przebiegła bezproblemowo. Szybka wysyłka, produkt zgodny z zamowieniem. Paczka dobrze zapakowana.
5 / 5
2019-12-23 10:13:00
Tymon
Bardzo szybka, bezproblemowa dostawa.
5 / 5
2019-12-20 22:08:04
Monika
Zakup bezproblemowy. Bardzo dobra cena na filtry Marumi. Przesyłka dotarła bez uszkodzeń.
4 / 5
2019-12-20 21:03:53
Mariusz
Bezproblemowy zakup. Świetnie zapakowany towar.
5 / 5
2019-12-20 14:32:43
Wiola
Wszystko w porządku, szybki kontakt, niejasności przedsprzedażowe sprawnie i szybko wyjaśnione mailowo. Sprzęt porządnie zapakowany.
5 / 5
2019-12-20 13:35:14
Zygfryd
świetny kontakt, towar zgodny z opisem, sklep uwzględnia dodatkowe uwagi i potrzeby ABSOLUTNY POZYTYW
5 / 5
2019-12-19 14:28:37
Celestyna
Polecm,przebiegły sprawnie,szybko,towar b.dobrze i bezpiecznie zapakowany.Kontaakt ze sklepem na 5+.
5 / 5
2019-12-19 11:34:57
Eryk
Fantastyczna obsługa. O co zapytałem to mieli na stanie. Są chyba jedynym oficjalnym partnerem Fuji na Polskę i jako jedyni mieli na magazynie Fuji x pro 3. U innych dostawców trzeba było czekać min. 2 tygodnie na dostawę. Serdecznie polecam. Działają szybko i solidnie.
5 / 5
2019-12-18 12:42:52
Janusz
Elegancko. Wszystko bardzo sprawnie. Polecam.
5 / 5
2019-12-17 22:17:38
Rafał
Sprawnie przeprowadzona transakcja, dobre ceny, wszystko zgodne z ofertą. Polecam
5 / 5
2019-12-17 12:58:15
Milena
Wszystko w najlepszym porządku
5 / 5
2019-12-15 10:52:35
Eleonora
Szybka realizacja, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-12-14 19:25:27
Witold
Zdecydowanie polecam. Zakupy bez zarzutu. Sklep szybko realizuje zamówienie i przesyła informacje na bieżąco.
5 / 5
2019-12-13 19:56:02
Joanna
Wszystko sprawnie i szybko, ceny konkurencyjne. Polecam jak najbardziej!
5 / 5
2019-12-12 19:53:56
Magdalena
Transakcja zrealizowana bardzo szybko i sprawnie. Sklep do towaru (obiektyw) oferował zestaw dodatków i wszystko było w przesyłce jak należy.
5 / 5
2019-12-12 19:13:18
Natalia
Wszystkie oczekiwania zostały spełnione. Profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-12-12 14:11:02
Eleonora
Pełna profeska Jeszcze tu wrócę
5 / 5
2019-12-12 12:55:07
Iwo
Jesteś zadowolony z firmy, wszystko przebiegło bez zarzutu
5 / 5
2019-12-11 21:50:21
Alberta
Wszystko super, towar bardzo dobrze zapakowany, jestem zadowolony z zakupu.
5 / 5
2019-12-11 19:01:39
Benedykt
Jedne z lepszych cen na rynku!
5 / 5
2019-12-11 17:47:09
Ada
Sklep OK mają dużo promocji
4 / 5
2019-12-11 01:09:45
Felicja
Bardzo dobry kontakt i błyskawiczne realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-09 18:58:12
Bernadeta
Swietna obsluga klienta. Zadzwonilam wczesniej aby rozwiac swoje watpliwosci dotyczace obiektywu. Rzeczowa pomoc. bezproblemowa dostawa.
4 / 5
2019-12-09 11:29:54
Marcel
Satysfakcja! W przeciwieństwie do konkurencji nie sprzedają towaru, jeśli nie ma go na stanie. 100% polecam!
5 / 5
2019-12-08 20:32:15
Zdzisław
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Informację o wysyłce towaru otrzymałen następnego dnia roboczego po dokonaniu zapłaty. Towar dotarł do mnie po dwóch dniach roboczych. Przedmioty dotarły w komplecie, wszystko było zgodne z zamówieniem.
5 / 5
2019-12-08 16:23:02
Andrzej
Polecam sklep CamFoto. Pl, szybka realizacja zamówienia. Połączono dwa zamówienia w jedno, dzięki temu uniknąłem dodatkowych kosztów przesyłki. Dziękuję i brawa za wzorową obsługę.
4 / 5
2019-12-07 20:08:00
Marek
Zamówienie zostało zrealizowane bez kłopotów.
5 / 5
2019-12-06 15:05:44
Jędrzej
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i profesjonalnie
5 / 5
2019-12-05 18:32:35
Malina
Ciekawe propozycje , konkurencyjne ceny .
5 / 5
2019-12-05 18:17:45
Aga
Rewelacja. Szybka realizacja, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-12-05 10:50:50
Walenty
Szybko i profesjonalnie. Towar zapakowany solidnie, zgodny z zamówieniem. Polecam!
5 / 5
2019-12-04 23:49:18
Tobiasz
Polecam,zamówienie błyskawicznie zrealizowane
5 / 5
2019-12-04 22:01:30
Beniamin
Konkurencyjne ceny, szybka wysyłka, wszystko OK.
5 / 5
2019-12-04 21:18:53
Apoloniusz
Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona przed uszkodzeniem.Polecam .
4 / 5
2019-12-04 19:05:39
Roksana
Przydało by się nieco uprzejmości w kontakcie telefonicznym
5 / 5
2019-12-04 17:30:48
Wacław
Szybko i sprawnie zrealizowane zakupy.
5 / 5
2019-12-04 16:24:06
Dariusz
Bardzo sprawna i profesjonalna dostawa zamówionego towaru. Polecam.
5 / 5
2019-12-04 15:34:09
Fryderyk
Drugi zakup w tym sklepie, bez zastrzeżeń, dobra cena, szybka wysyłka, dodatkowe akcesoria. Polecam
5 / 5
2019-12-04 14:09:54
Danuta
Polecam sklep, można liczyć na radę w wyborze sprzętu
5 / 5
2019-12-04 13:05:18
Lech
Dobry i sprawny kontakt. Szybka realizacja. Polecam.
5 / 5
2019-12-03 20:49:24
Zygmunt
szybko,sprawnie, zgodnie z zamówieniem. Obektyw działa jak należy.
5 / 5
2019-11-29 11:27:44
Anita
Super obsluga, bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2019-11-27 20:31:07
Marcin
Bałem się na początku ze względu na przebitki cenowe, jednak wszystko jest GiT
5 / 5
2019-11-25 16:28:22
Sandra
Szybka bezproblemowa transakcja.
4 / 5
2019-11-24 22:09:09
Jarosław
Zaskakująca opłata za płatność bezgotówkową (nie spotkałem się z tym dotąd)
5 / 5
2019-11-22 17:39:49
Monika
Profesjonalnie: towar zgodny z zamówieniem, porządnie opakowany, terminowo dostarczony.Dziękuję
5 / 5
2019-11-20 17:54:56
Malina
Profesjonalna obsługa, szybko i rzetelnie.
5 / 5
2019-11-20 14:39:09
Gracjan
Tak jak to powinno przebiegać.
5 / 5
2019-11-19 14:48:26
Cecylia
Niezwykle przyjazny sklep, bardzo życzliwa obsługa, duży wybór. Mój ulubiony sklep fotograficzny!
5 / 5
2019-11-18 12:13:24
Wincenty
Bardzo szybka realizacja. Towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2019-11-18 10:49:17
Oleg
Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Szybki kontakt mailowy. Polecam!
5 / 5
2019-11-16 20:29:18
Wioletta
Bardzo przystępne ceny i szybka realizacja zamówienia, zamówienie zgodne z opisem. Polecam
5 / 5
2019-11-14 14:04:35
Mateusz
Super, wszystko zgodnie z opisem, dobrze zapakowane.
5 / 5
2019-11-14 12:15:57
Arnold
Gwarancja spokoju w czasie zakupów .Polecam.
5 / 5
2019-11-13 15:50:22
Bronisława
Rewelacja. Gorąco polecam współpracę.
5 / 5
2019-11-12 18:02:18
Emanuela
Szybko, dobre opakowanie. polecam sklep
5 / 5
2019-11-12 17:01:48
Gerard
Super . Miła obsługa osobiste traktowanie klienta
5 / 5
2019-11-08 13:11:08
Angelika
Ekspresowa realizacja zamówienia,szybka odpowiedź na maila. Przydatne gratisy.
5 / 5
2019-11-07 20:15:58
Izabela
Szybko, sprawnie i bez jaj z drugiego końca Polski, bez kombinacji z terminem dostawy jak co niektóre. Napisane że idzie zaraz po wpłacie i wyjechało. Towar dokładnie taki jak trzeba. Na pewno wrócę.
5 / 5
2019-11-07 09:28:28
Roksana
Bardzo uczciwe traktowanie klienta
5 / 5
2019-11-05 17:33:48
Aga
Super gratisy i świetne ceny!
5 / 5
2019-11-05 09:28:04
Lucjan
Bardzo elastyczna obsługa, dostosowując się do klienta, bardzo polecam.
4 / 5
2019-11-02 16:03:34
Stanisława
Spełnia wymagania, zawsze kompletna dostawa.
5 / 5
2019-11-01 19:58:59
Walenty
Zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat. Towar dostarczony szybko i bez zastrzeżeń. Polecam.
5 / 5
2019-11-01 17:43:58
Rudolf
Korzystałem pierwszy raz. Wszystko było OK.
5 / 5
2019-10-25 10:32:16
Jacek
Zakup bez zarzutu. Dostawa szybka, towar zgodny z opisem i dobrze zapakowany. Polecam :)
5 / 5
2019-10-24 12:30:31
Helena
Brak jakichkolwiek zarzutów. Wszytsko zadziałało bardzo sprawnie.
5 / 5
2019-10-24 10:53:03
Fryderyk
Bardzo przyjazna, fachowa obsługa. Fachowe doradztwo w szerokim zakresie. Z przyjemnością dokonuje się zakupów w takim sklepie.
5 / 5
2019-10-24 05:30:24
Faustyna
Bardzo polecam. Sprawnie i szybko. Konsultant, wie co sprzedaje, zna się na rzeczy, doradza.
5 / 5
2019-10-23 11:31:38
Mariusz
aparat, który zakupiłem jeszcze nie sprawdzony w boju, ale sama transakcja przebiegła błyskawicznie, przy minimum formalności i bez żadnych komplikacji. Cena bardzo przystępna z dużą ilością dodatkowych gratisów.
5 / 5
2019-10-19 12:55:01
Jeremiasz
Jeden z najlepszych sklepów, z jakimi miałem do czynienia. Świetny i rzeczowy kontakt z właścicielem, możliwość uzyskania porady, czasem też rabatu. Zrobiłem już kilka zakupów w tym sklepie i na pewno jeszcze tutaj wrócę.
5 / 5
2019-10-18 11:25:37
Bogusław
Dziękuję za pomoc i szybki kontakt od sprzedawcy.
5 / 5
2019-10-18 11:06:44
Oleg
Super szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-10-17 17:12:09
Klementyna
Kolejne zakupy i ponownie bardzo szybka realizacja zamówienia. Już następnego dnia mogłam cieszyć się obiektywem. Dodatkowo zawsze jakieś gadżety w prezencie. Polecam.
5 / 5
2019-10-17 10:36:45
Tadeusz
Bardzo szybka wysyłka, transakcja totalnie bezproblemowa i sprawna. Zawartość przesyłki solidnie zabezpieczona. Gorąco polecam.
5 / 5
2019-10-16 22:00:53
Ferdynand
Zakupy przebiegły bez problemowo, ekspresowa realizacja zamówienia, bez zastrzeżeń, polecam!
5 / 5
2019-10-16 15:23:25
Sylwester
szybka wysyłka, dobrej jakości towar, wszystko ok :)
5 / 5
2019-10-15 18:12:25
Fryderyka
Jestem zachwycona transakcją. Przedmioty otrzymałam dzień po złożeniu zamówienia, zostały zapakowane bardzo starannie, dzięki czemu otrzymałam je w idealnym stanie. Dziękuję za wszystko. :)
5 / 5
2019-10-14 18:44:05
Irma
Wszystko w porządeczku. Obiektyw dotarł cały i zdrowy!
5 / 5
2019-10-12 09:08:43
Jadwiga
wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2019-10-11 14:58:35
Roksana
Bardzo szybka realizacja.Sprzet bez zarzutu.
5 / 5
2019-10-11 09:07:32
Benedykt
Polecam zarówno sklep jak i towar :)
5 / 5
2019-10-10 17:21:01
Eryk
W sklepie camfoto znalazłem interesujący mnie przedmiot w atrakcyjnej cenie. Realizacja zamówienie przebiegła bardzo sprawnie.
5 / 5
2019-10-10 16:35:06
Ksenia
Szybka bezproblemowa współpraca. Kontakt najlepiej telefoniczny. Polecam wszystko w jak najlepszym porządku!
5 / 5
2019-10-10 15:32:44
Wiola
BŁYSKAWICZNA DOSTAWA ! WIELKIE PODZIĘKOWANIA ! Rzeczowa rozmowa z przedstawicielem firmy i radość z dostawy wspaniałego sprzętu.
5 / 5
2019-10-09 13:29:38
Eugeniusz
Wszystko odbyło się szybko i sprawnie.
5 / 5
2019-10-08 08:17:54
Bolesław
Brak zastrzeżeń co do realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-10-08 08:07:27
Stefan
Bardzo profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-10-03 11:42:22
Ilona
Super profesjonalizm. Polecam!
5 / 5
2019-10-03 11:12:43
Maciej
Szybko i sprawnie. Towar działa
5 / 5
2019-10-02 21:24:09
Paweł
Szybko i sprawnie. Towar w dobrej cenie. Polecam
5 / 5
2019-10-01 10:40:18
Magdalena
Zamówienie przebiegło sprawnie i profesjonalnie.
5 / 5
2019-09-27 13:13:05
Judyta
Wszystko przebiegło w porządku. Towar został zamówiony wieczorem w środę, w piątek był u mnie. Informacje przekazywane na bieżąco. Towar zapakowany bardzo dobrze.
5 / 5
2019-09-26 20:33:29
Agata
Super szybka realizacja zamówienia - wszystko zgodnie z opisem. Dodatkowe gratisy w cenie aparatu - polecam
5 / 5
2019-09-26 13:10:15
Emil
Przesyłka bardzo szybko. Polecam :)
5 / 5
2019-09-24 13:30:16
Celina
Super sklep, profesjonalnie i szybko.duzy asortyment
5 / 5
2019-09-24 12:11:30
Olga
Bardzo dobra organizacja i współpraca.
5 / 5
2019-09-23 11:20:53
Wiola
szybko, sprawnie, bez problemów
5 / 5
2019-09-22 13:32:19
Marcelina
Szybko wysłana paczka, dobrze zapakowana. Gratisy w cenie zamawianego przedmiotu. Szczerze polecam.
5 / 5
2019-09-21 14:41:55
Łucjan
Polecam sklep. Miła obsługa. wszystko bez zarzutów.
5 / 5
2019-09-19 18:18:56
Kalina
ekspresowe tempo 24 godziny od zamówienia!!!
5 / 5
2019-09-14 08:19:37
Bogusław
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.
4 / 5
2019-09-12 23:19:31
Gracjan
Polecam ten sklep Wysyłka nastąpiła w dniu złożenia zamówienia.Towar miałem w domu następnego dnia.
5 / 5
2019-09-07 09:45:31
Bogusław
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam!!!
5 / 5
2019-09-06 11:26:58
Leszek
Szybko, sprawnie, dobry kontakt :)
5 / 5
2019-09-05 19:20:27
Kajetan
Bezproblemowa bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2019-09-05 10:59:48
Aneta
Zamówienie zrealizowane sprawnie i szybko, bez problemów, towar nieuszkodzony. Polecam
5 / 5
2019-09-04 20:46:04
Oliwier
szybko, towar ok, czegóż można chcieć więcej :)
5 / 5
2019-09-04 14:17:57
Julianna
Po prostu - tak powinno się działać.
5 / 5
2019-09-03 21:11:25
Natalia
Transakcja przebiegła bez problemu, wszystkie niezbędne informacje zostały podane na początku, wystarczyło poczekać na zamówiony towar
5 / 5
2019-09-02 11:19:09
Krystyna
Wszystko w jak najlepszym porzadku...
5 / 5
2019-08-29 21:21:09
Edyta
Produkt w pełni zgodny z opisem. Natychmiastowa wysyłka po otrzymania potwierdzenia przelewu.
5 / 5
2019-08-20 07:42:16
Joachim
Wszystko OK - dziękuję i polecam.
5 / 5
2019-08-19 17:32:42
Magda
Bez zarzutu zakup i transakcja. Gratis do zakupu był.
5 / 5
2019-08-18 06:48:56
Gabriela
Pierwszy aparat przyszedł niestety wadliwy, ale firma to prawdziwi profesjonaliści i rzetelni ludzie wymienili od razu na nowy. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-08-15 20:12:20
Kazimierz
szybko, sprawnie, zgodnie z opisem. Polecam serdecznie
5 / 5
2019-08-14 12:23:19
Ludwik
Rewelacyjnie szybka obsługa - natychmiastowa wysyłka. Bardzo szczegółowe informacje o produkcie na stronie oraz o składowych zestawu. Gratisy. Informacje o produkcie zgodne z otrzymanym zamówieniem. Tak wyobrażam sobie profesjonalne działanie.
4 / 5
2019-08-13 20:20:54
Igor
Co do zgodności zamówienia z rzeczywistością nie mam żadnych zastrzeżeń. Sprzęt jest kompletny, poprawnie działa. Jednakże sposób w jaki aparat był zabezpieczony podczas dostawy pozostawia wiele do życzenia. Matryca była odsłonięta przez co narażona na uszkodzenia ponieważ nie chroniła jej żadna zaślepka.
5 / 5
2019-08-12 11:52:23
Piotr
Realizacja zamówienia bez zastrzeżeń. Towar dotarł następnego dnia roboczego.
5 / 5
2019-08-10 14:46:39
Alicja
Polecam. Dostawa i towar bez zarzutu.
5 / 5
2019-08-09 19:26:24
Konrad
Bez zarzutu, kolejne zakupy foto będę realizować właśnie tam!
5 / 5
2019-08-09 14:41:32
Natasza
Wszystko bardzo szybko i sprawnie. Nie ma się do czego przyczepić.
5 / 5
2019-08-08 12:09:56
Fryderyka
Bardzo dobry kontakt.Realizacja bez zarzutu.
5 / 5
2019-08-08 09:41:31
Rafał
Wszystko bez zarzutu. Towar wysłany tego samego dnia był u mnie następnego dnia. Bardzo konkurencyjne ceny.
5 / 5
2019-08-07 20:53:41
Diana
Szybko, sprawnie, profesjonalnie i w dobrej cenie
5 / 5
2019-08-07 13:00:40
Genowefa
Polecam ten sklep, jedyny minus że nie można wybrać innego kuriera

Rzetelne opinie o CAMFOTO.PL