Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję CEWE Sp. zo.o.

CEWE Sp. zo.o. Opinie 4.5 (370)

Strzelecka 11
47-230
Kędzierzyn-Koźle
(77) 406 32 45
opinie CEWE Sp. zo.o.
speedtest
4.5
370
Opinii

Dobrze

5 / 5
2020-02-21 16:21:23
Pola
Wszystko szybko i bardzo sprawnie
5 / 5
2020-02-21 14:07:42
Hubert
Tego samego dnia odebrałem w sklepie stacjonarnym
5 / 5
2020-02-21 11:40:01
Marek
Wszystko przebiegło sprawnie, bez zarzutów paczka od zakupu do moich rąk dotarła w niecałe 2 dni. Nie mam żadnych zarzutów, co do przepracowanego zamówienia
1 / 5
2020-02-21 09:04:19
Andrzej
No cóż... lipa. Zamówiłem dostępny na stronie sklepu uchwyt do SONY i czekałem na informację. Po trzech dniach, w zakładce sprawdzam stan realizacji zamówienia i "do zatwierdzenia". Zadzwoniłem i dowiedziałem się, że muszę chwilę odczekać na zmianę statusu. Odczekałem kolejne dni i NIC. Ani maile, ani telefonu, ani innej informacji zwrotnej. Podejrzewałem, że jest problem z realizacją zamówienia i sprawdziłem stan magazynowy na stronie z zamówionym towarem... jest dostępny. Zadzwoniłem po raz drugi i dowiedziałem się, że niestety jest problem i nie mają...po mojej informacji telefonicznej usunięto nie istniejący towar ze strony sklepu..."DZIĘKI" za podejście do klienta i komunikację z nim - nie skorzystam już więcej. Dziwię się, że chcieliście państwo zapytać się mnie o OPINIĘ i OCENĘ realizacji zamówienia. To był pierwszy mail jaki od państwa otrzymałem w w/w sprawie. Powodzenia...
3 / 5
2020-02-20 22:05:10
Wera
ciekawe, że pierwsze zdjęcie zrobione aparatem fabrycznie nowym (sony a68) ma numer DSC07070.... - w fabryce zrobiono 7tys. zdjęć????
5 / 5
2020-02-20 18:18:30
Luiza
Towar miał być ściągnięty, ponieważ nie było tej wersji kolorystycznej. Poinformowano mnie w rozmowie telefonicznej, że okres oczekiwania na towar będzie ok. tygodniowy. 0trzymalem przesyłkę czwartego dnia! Dla mnie sklep REWELACJA!!!!
5 / 5
2020-02-20 12:13:48
Aniela
bardzo miła i fachowa obsługa .Polecam ten sklep
5 / 5
2020-02-20 10:44:48
Julian
Bardzo polecam - sprzęt zgodny z oczekiwaniem, szybka i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2020-02-20 06:44:18
Wiesława
Towar zgodny z opisem, zamówienie zrealizowane w szybkim tępie
5 / 5
2020-02-19 11:55:52
Mirosław
Aparat fotograficzny z voucherem na e-książkę i kartę na 3letni serwis
4 / 5
2020-02-17 22:03:02
Emanuela
Towar ok , późna wysyłka, deklarowana darmowa dostawa która nie była dostępna po zakupie.
3 / 5
2020-02-17 19:56:19
Liliana
Słaby system powiadamiania o realizacji zamówienia, dopiero po kontakcie telefonicznym okazało się, że zamówienie jest gotowe do odbioru. Brak informacji, że zamówiony sprzęt znajdował się na ekspozycji... sprzęt nie przygotowany do sprawdzenia w salonie...
5 / 5
2020-02-17 19:27:40
Dorota
Wszystko w porządku. Polecam sprzedawcę
5 / 5
2020-02-17 11:33:49
Hubert
Szybko, sprawie , otrzymałem to co chciałem. Polecam
5 / 5
2020-02-13 19:30:00
Franciszka
Świetna cena i szybka wysyłka. I do tego interesujące gratisy :)
5 / 5
2020-02-13 14:41:15
Damian
Wszystko OK - towar w pełni zgodny z opisem.
1 / 5
2020-02-13 12:57:26
Izyda
Zamówienie zarejestrowano lecz w systemie sklepu go nie ma... Brak informacji ze strony obsługi.
4 / 5
2020-02-13 12:26:41
Leopold
Zastanawiałem się bardzo długo, jaką ocenę wystawić. Zacznijmy od dobrej strony: szybko odbierane telefony, dobry kontakt, mili konsultanci, błyskawiczne reakcje na zaistniałe problemy (rzeczywiste) i moje wątpliwości (być może na wyrost). Cierpliwość i kultura. Jednym słowem: super. Kolejne pozytywy: szybka realizacja zamówienia, dobra oferta, gratisy. Czuję się dopieszczony. No i negatywy, najpierw mały: w tonowym wybieraniu numerów telefonów wewnętrznych proszę o czytelne wskazanie numeru do sprzedawców. I na koniec duży negatyw: zwykle (a kupuję dużo przez internet) jedno konto wystarczy mi do obsługi zakupów firmowych i indywidualnych - po prostu po zalogowaniu wybieram profil firmowy albo osobisty i nie ma problemu. U państwa nie ma takiej możliwości! Albo proszę o ostrzeżenie, że w razie zakupów na firmę należy założyć nowe konto "firmowe" albo kupować bez rejestracji, albo proszę zmienić tą bezsensowną i utrudniającą zakupy konstrukcję konta. W żadnych sklepach internetowych, jak dotąd, nie spotkałem równie beznadziejnego prowadzenia kont klientów.
5 / 5
2020-02-12 16:39:01
Jan
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2020-02-12 10:58:58
Gerard
Profesjonalny sklep dla ludzi, którzy wiedzą czego szukają.
5 / 5
2020-02-11 13:45:01
Róża
Wszystko super - zarówno proces przed i posprzedażowy. Serdecznie polecam!
5 / 5
2020-02-11 11:48:57
Renata
Produkt, którym byłam zainteresowana był dostępny w sklepie e-fotojoker. Cena po rabacie niższa niż w innych sklepach. Do tego 2 gratisy.
5 / 5
2020-02-10 19:07:10
Marlena
Szafa gra, komoda tańczy 👌
5 / 5
2020-02-10 16:52:54
Włodzimierz
Bardzo pomocne panie w miejscu odbioru towaru praktyczne porady w sprawie zamówienia dodatkowe rabaty na gwarancję i cewe fotoksiążkę i sam towar
5 / 5
2020-02-07 22:00:48
Anna
Rabaty korzystne. Towar dostarczony szybko. Wszystko na bardzo dobrym poziomie. Pozdrawiam zespół e-fotojoker.pl
5 / 5
2020-02-07 19:52:27
Genowefa
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, fachowa porada i szybka obsługa. Ceny naprawdę konkurencyjne. Towar w pełni sprawny i zgodny z zamówieniem.
1 / 5
2020-02-07 18:09:42
Urszula
Odbierałam zamówienie w sklepie stacjonarnym. Miałam wątpliwość czy produkt jest taki, o jaki mi chodziło. Sprzedawca mnie zapewnił, że mam 14 dni na zwrot. Okazało się oczywiście, że produkt nie spełnia moich oczekiwań, nikt też nie był w stanie mi udzielić na jego temat i formacji przed zakupem. Musiałam przekonać się sama. I z uwagi na zwrot produktu zostałam z kartą podarunkową na 1400zł. Czuję się oszukana i wprowadzona w błąd przez managera sklepu stacjonarnego.
5 / 5
2020-02-05 16:41:41
Lech
Super kontakt i szybka wysyłka
5 / 5
2020-02-05 14:37:45
Jonatan
W trzech słowach. Szybko, sprawnie, profesjonalnie...
5 / 5
2020-02-05 13:34:30
Sofia
Sprzedawca miły i pomocny, otrzymałam kupon na fotoksiążek
5 / 5
2020-02-05 13:05:23
Stanisław
Szybko obsługa i bez problemowe zakupy
5 / 5
2020-02-03 21:46:24
Idzi
Nie ma się czego przyczepić. A nawet udzielano mi pomocy, boi spieszyłem się, żeby zdążyć z promocją Canona Cashback. Sprzedawca poszedł mi na rękę i był bardzo pomocny.
5 / 5
2020-02-03 10:31:33
Tomasz
Aparaty dobrze zapakowane. Przesyłka szybka, zamówienie bezproblemowe.
5 / 5
2020-02-01 21:22:56
Łucjan
Bardzo dobra obsługa, szybka i sprawna realizacja transakcji!
4 / 5
2020-02-01 17:04:31
Rafał
długi czas oczekiwania od poniedziałku (zamówienie) do środy za tydzień (sms) - 7 dni roboczych
5 / 5
2020-02-01 07:20:43
Nastazja
super ceny, szybka obsługa,najlepsze promocje, ceny
5 / 5
2020-01-31 12:02:40
Krystyna
Szybko, sprawnie, sprzęt dotarł zaplombowany, nienaruszony. Polecam :)
5 / 5
2020-01-31 11:36:21
Ignacy
Wszystko na Najwyższym poziomie, profesjonalna obsługa
5 / 5
2020-01-30 23:58:57
Józefina
Jestem bardzo zadowolona. Końcem grudnia zamówiłam Nikona D7500, na drugi dzień był do odbioru w sklepie. Polecam wszystkim miłośnikom fotografii zakupów na e-fotojokerze, jak i sklepie stacjonarnym. Fachowa obsługa. Bardzo miłe Panie, zawsze uśmiechnięte, konkretne, jak i pomocne. Potrafią odpowiedzieć na każde pytanie odnośnie sprzętu. Na pewno wrócę do tego sklepu jeszcze nie raz!
5 / 5
2020-01-30 20:30:47
Leokadia
Fachowa i szybka obsługa, atrakcyjna cena raty 0%
5 / 5
2020-01-30 13:45:57
Dominika
Profesjonalna obsługa, sprzęt sprawdzony przed wydaniem. Polecam.
5 / 5
2020-01-30 11:03:25
Józef
Kontakt bez zarzutu. Dostawa mogłaby byc darmowa do sklepów zrzeszonych.
5 / 5
2020-01-29 20:50:48
Stefan
Super sprzęt jestem zadowolony, towar zgodny z opisem
4 / 5
2020-01-29 19:55:03
Daria
Na stronie pokazywało, że voucher na fotoksiążkę będzie za darmo, lecz przy odbiorze musiałam za niego dopłacić 1zł. Niby 1zł, ale liczy się sam fakt, że zostało to zrobione bez mojej zgody.
1 / 5
2020-01-29 16:03:03
Aneta
Najgorzej, duże zaniedbanie po stronie sklepu, zamówienie niepełne i zignorowanie maila z reklamacja
5 / 5
2020-01-29 14:21:33
Irma
Produkt wysłany bardzo bezpiecznie, nie oszczędzając wolnego miejsca na folię bąbelkową, tak, aby nawet samo opakowanie nie zostało poniszczone. Doceniam i serdecznie polecam zakupy w Fotojoker :)
5 / 5
2020-01-29 12:44:50
Sławomira
Duży asortyment, konkurencyjne ceny, fachowa obsługa i szybka dostawa towaru. Jednym zdaniem firma godna zaufania, godna polecenia.
5 / 5
2020-01-29 11:15:20
Hanna
Bardzo szybka wysyłka, wszystko jak należy. Polecam!
5 / 5
2020-01-29 10:12:15
Sabina
Szybko, sprawnie. Bardzo dobrze opisany towar.
5 / 5
2020-01-29 06:52:44
Benedykt
Bardzo szybko przeprowadzona transakcja
4 / 5
2020-01-28 19:26:26
Przemysław
Prawie ok, wysłanie po kilku dniach. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2020-01-28 14:53:53
Alfred
Zdążyli na dzień dziadków z albumem
5 / 5
2020-01-27 12:03:22
Elwira
Szybka wysyłka towaru. Towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2020-01-25 16:29:32
Kacper
Wszystko na najwyższym poziomie.
5 / 5
2020-01-24 15:33:19
Krystyna
Obsługa kompetętna dużo czasu na dokładne przedstawienie walorów zakupionego towaru jestem zadowolony i będę częściej korzystał z usług tego salonu sprzedarzy
5 / 5
2020-01-24 15:02:37
Marcelina
Szybka transakcja oraz przesyłka. Polecam
5 / 5
2020-01-24 14:00:54
Eugenia
szybka wysyłka towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-24 10:14:53
Iwona
Bardzo polecam, chociaż trwało z dobre 3 dni zanim mogłam zamówić towar w tym sklepie, ponieważ był duży problem z logowaniem się. Towar bardzo dobrze zabezpieczony, zgodny z opisem. Paczka przyszła w niecałe 2 dni od momentu zamówienia. Lampa błyskowa jak na tą cenę to bardzo, bardzo dobra.
4 / 5
2020-01-23 16:12:23
Feliks
Jest ok. Czas dostawy średnio. Sklep Zielona Góra dobrze. Produkt zgodny z opisem.
4 / 5
2020-01-22 20:28:20
Gabriel
Dobry wybór, cena okej, jedyny problem to brak informacji odnośnie tego kiedy przesyłki spodziewać się w sklepie.
5 / 5
2020-01-22 16:54:07
Marcel
Świetne podejście do klienta !
5 / 5
2020-01-22 09:16:28
Bartłomiej
B. dobra, profesjonalna obsługa
5 / 5
2020-01-21 21:32:17
Oskar
Błyskawicznie zrealizowana transakcja, produkt był bardzo dobrze zabezpieczony, dostałem też bon na foto książkę.
1 / 5
2020-01-21 18:52:44
Maciej
Zakupiłem osłonę na LCD LARMOR Sony A7 III okazało się, iż pudełko było otwierana, a oslona nie pasowałą na ekran A7III - była za mała.
2 / 5
2020-01-21 14:35:38
Alina
Tablet huion zamówiony we wtorek z samego rana z odbiorem osobistym w sklepie w Krakowie. Czwartek cisza, dzwonię na infolinię, pan mówi że wysłany, już gotowy do odbioru. Piątek, dzwonię do sklepu - nic nie ma, dostawa była tabletu brak. Ponownie kontakt na infolinię, wielkie zdziwienie. Pan oddzwania i przeprasza, tablet został omyłkowo wysłany do Bielska Białej, przekierują od razu. Poniedziałek cisza, w sklepie mówią że nic nie ma. Wtorek wreszcie przyszedł, sukces! Tydzień na realizację zamówienia to stanowczo za długo, pomyłki ludzkie się zdarzają ale gdybym nie dzwoniła i nie dopytywała to nic bym się nie dowiedziała. Następnym razem zamówię ze strony producenta.
1 / 5
2020-01-21 12:58:21
Arkadiusz
Nie polecam zakupów przez internet w fotojoker. Otrzymałem SMS z informacją o wysłaniu zamówienia, natomiast po 2 dniach okazało się, że paczka nadal nie została wysłana... ostatecznie została wysłana jeszcze później kurierem mimo, że miało się to odbyć za pośrednictwem InPostu. Po otrzymaniu towaru podjąłem decyzje o zwrocie, który nie został przyjęty a produkt miał zostać zwrócony na adres mojej firmy. Otrzymałem informację, że produkt został odebrany przez osobę, której nie znam i nie mam pojęcia gdzie obecnie znajduje się paczka. Podsumowując fatalna obsługa, jedno wielkie nieporozumienie.
5 / 5
2020-01-21 12:57:00
Bogdan
Bardzo miłą obsługa, żadnych problemów nie napotkałem
5 / 5
2020-01-21 12:24:55
Roksana
Produkt zgodny z zamówieniem, na bieżąco byłam informowana o postępach w dostarczaniu przesyłki.
5 / 5
2020-01-20 12:25:15
Luiza
Sprzęt od ręki dostępny w sklepie w czasie cash backu Nikona. W innych sklepach obiektyw był niedostępny w tym czasie. Sam obiektyq
5 / 5
2020-01-18 11:54:11
Monika
Doskonała i profesjonalna obsługa. Atrakcyjna oferta - ceny, promocje, nowości.
4 / 5
2020-01-17 20:07:47
Lucjan
Długa dostawa. Brak zmiany statusu przesylki po zalogowaniu na stronie.
5 / 5
2020-01-17 19:35:20
Romuald
Sklep e-fotojoker jest O.K. Bardzo dobry kontakt mailowy. Szybkość realizowania zamówień.
5 / 5
2020-01-16 21:18:38
Leszek
Polecam ten sklep. Zakup Nikona D750, 30 grudnia złożyłem zamówienie a na następny dzień odebrałem. Szybko dzialają i to mi się podoba.
5 / 5
2020-01-15 16:14:36
Renata
Wszystko przebiegło po mojej myśli...
5 / 5
2020-01-15 15:21:06
Krystian
Fachowy sprzęt fotograficzny w ofercie, czasami niższe ceny niż u konkurencji, brak trudności z realizacją zamówienia.
1 / 5
2020-01-14 11:18:51
Celina
Działają jak lombard, sprzedają wymagany sprzęt fotograficzny z wystawy. Mimo napisanego komentarza w zamówieniu sprzęt czekał w sklepie zdjęty z gabloty. Średniowiecze.
5 / 5
2020-01-10 18:39:24
Laura
Sprawna dostawa do sklepu. Fachowa obsluga na miejscu
4 / 5
2020-01-10 18:26:28
Sara
Witam. Telefon dostarczony terminowo, świetnie zapakowany. Opis na stronie dobry. Informacja dla innych nabywców Meizu m6s - nie aktualizujcie telefonu do łatki z marca ubiegłego roku ( uwala telefon ratunek twardy restart ). Mimo to telefon naprawdę OK. Pozdrawiam Paweł.
5 / 5
2020-01-10 16:53:24
Eugenia
Szybka i miła obsługa, odbiór był w sklepie stacjonarnym, bardzo
5 / 5
2020-01-10 14:32:25
Kalina
Wygodny zakup z mozliwoscia sprawdzenia obiektywu w sklepie
5 / 5
2020-01-10 13:59:52
Szczepan
Polecam sklep. Podstawowym kryterium wyboru była najlepsza cena. Obsługa i kontakt wzorowe. Zwróciłem jeden produkt z większego zamówienia co przebiegło nadzwyczaj sprawnie i bez najmniejszych problemów ze strony sklepu. Jestem bardzo zadowolony z obsługi.
2 / 5
2020-01-09 11:40:14
Anita
Oferują towar, który dopiero po zamówieniu sprowadzają.
4 / 5
2020-01-08 23:24:52
Sebastian
Jest w grupie kilu sieciówek, z których warto korzystać
5 / 5
2020-01-08 19:32:23
Felicja
Ok.wszystko bez zarzutu.polecam.
5 / 5
2020-01-07 18:58:46
Klaudia
Rewelacja! Piekielnie szybka przesyłka, piekielnie dobry kontakt, zabezpieczenie przesyłki i jakość towaru :)
5 / 5
2020-01-07 14:51:54
Helena
Szybka wysyłka, super obsługa. Polecam
2 / 5
2020-01-07 12:53:40
Beniamin
Nie polecam. Na zamówione rzeczy czekałem ponad tydzień..
5 / 5
2020-01-07 09:14:34
Grzegorz
zakupy przebiegła szybko i profesjonalnie.
4 / 5
2020-01-05 18:36:30
Marina
Brakowało mi potwierdzenia statusu realizacji zamówienia. Musiałam sprawdzać telefonicznie w punkcie odbioru - z pozytywnym efektem.
5 / 5
2020-01-05 14:23:06
Piotr
okay, troche za drogo ale no, profesjonalny sprzęt tani nie jest
5 / 5
2020-01-05 10:31:42
Eugeniusz
Doskonały wybór, kompetentni pracownicy zawsze doradzą i pomogą. Polecam
5 / 5
2020-01-04 18:33:42
Fryderyka
Bardzo dobry sklep - bardzo dobry kontakt z klientem oraz konkurencyjna cena.
5 / 5
2020-01-03 20:54:42
Janusz
Współpracę ze sklepem uważam za wzorową. Paczka została szybko spakowana i wysłana kurierem oraz szybko dostarczona. Udało mi się załapać na super przecenę. Obawiałem się że dostanę sprzęt powystawowy ale wszystko było fabrycznie zapakowane. Na pewno tu jeszcze wrócę :)
3 / 5
2020-01-03 07:52:45
Seweryn
Gdyby nie fakt że musiałem zakupić aparat dwukrotnie, ponieważ model który był w sklepie był z wystawy (dostałem informację telefoniczną ze jak zamówię przez internet będzie na pewno nowy, okazało się że trzeba było dopisać informacje w uwagach zamówienia że chce fabrycznie nowy). Obsługa zapewniała że pomimo tego że jest z wystawy jest w 100% sprawny i jedynie jest to pokazowy model który stoi na półce za szkłem. Oglądany model miał porysowany wyświetlacz. Do samej obsługi i czasu realizacji nie mam zastrzeżeń.
5 / 5
2020-01-02 15:10:17
Gabriela
Szybko, sprawnie, bezproblemowo
5 / 5
2020-01-02 11:26:40
Irena
Sprawnie szybko zgodnie z oczekiwaniem
5 / 5
2020-01-02 10:59:46
Józef
Zamówienie dotarło następnego dnia pomimo zamówienia w niedzielę. Bardzo miła obsługa w salonie
5 / 5
2020-01-02 10:42:17
Regina
Wszystko zgodnie z opisem, polecam.
5 / 5
2020-01-02 10:24:44
Waldemar
Bardzo sprawna wysyłka. Informowanie o każdym kolejnym etapie w którym znajduje się zamówienie. Bardzo solidnie zabezpieczona paczka przed uszkodzeniem. Polecam
5 / 5
2019-12-31 20:31:03
Ida
Super profesjonalne podejście
5 / 5
2019-12-31 19:53:06
Nina
Polecam zakupy w fotojoker. Zakup bezproblemowy, towar -aparat fujifilm x-t20.
5 / 5
2019-12-31 12:18:48
Brunon
Zawsze mogę na Was liczyć! Jednak ceny nie zawsze macie konkurencyjne. Kupowalbym znacznie częściej. Nikona D810 kupilem w AB foto poniwaz mieli wczesniej niz Wy. Nikona Z50 też kupiłem w AB foto że względu na cenę.
3 / 5
2019-12-31 08:34:49
Jeremiasz
Oferowany sprzęt dostarczono szybko jednak stan wizualny wskazywał że to egzemplarz podstawowy (używany). Produkt zwróciłem i w odpowiedzi na zapytanie otrzymalem informację, że nowych egzemplarzy sklep już nie posiada i nowych od producenta nie otrzyma. Dziwna polityka sklepu, bo na stronie sklepu nowe są wciąż oferowane- czyżby wszystkie były podstawowe?
5 / 5
2019-12-30 15:49:08
Rozalia
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam. Paczka dobrze zabezpieczona.
2 / 5
2019-12-30 14:23:05
Damian
Bardzo dobrze, towar zgodny z zamówieniem, dostarczony w krótkim czasie.
5 / 5
2019-12-30 11:17:42
Michalina
Sprawna i ekspresowa realizacja
5 / 5
2019-12-30 10:04:09
Leszek
Zakupy przebiegły bezproblemowo.
5 / 5
2019-12-29 09:31:51
Elżbieta
Jestem bardzo zadowolony z realizacji zamówienia oraz obsługi w sklepie stacjonarnym w Czeladzi M1
5 / 5
2019-12-28 13:16:07
Bernardeta
Wszystko odbyło się bardzo sprawnie i bezproblemowo. Polecam ten sklep.
4 / 5
2019-12-28 11:50:35
Ireneusz
Fajnie i szybko, tylko wybor ramek do zdjec mocno podstawowy.
4 / 5
2019-12-28 00:34:56
Halina
Troszkę długo trwało ale to przed Świętami więc do wybaczenia. Za to bardzo dobry kontakt i nadzór zamówienia.
5 / 5
2019-12-27 18:59:03
Bogusława
Polecam zakupy w e-fotojoker.pl
4 / 5
2019-12-27 14:24:42
Jowita
proszę popracować nad pakowaniem drogich aparatów. pudełko było średnio zabezpieczone.
2 / 5
2019-12-27 13:56:59
Jowita
Podczas odbioru osobistego cena była podwyższona o 1 zł. Niby niedużo, ale jest to zmiana ceny, która została mi potwierdzona na mailu. Aparat nowy ale po wyciągnięciu na obudowie korpusu były wyraźne tłuste plamy. Dopiero pracownik wytarł je szmatką i zniknęły.; Takie rzeczy nie powinny mieć miejsca, zwłaszcza że na Ceneo jest kilka innych sklepów oferujących ten sam produkt w podobnej cenie.
5 / 5
2019-12-27 13:35:11
Jarosław
Wszystko sprawnie i szybko polecam !!!
5 / 5
2019-12-27 12:50:49
Zbyszko
Polecam efotojoker z pełną świadomością. Realizacja zamówienia szybka i bez zarzutu. Szkoda tylko, że nie przychodzi wiadomość ze towar wysłano, żeby wiedzieć mniej więcej na jakim etapie jest zamówienie. Ale za to przyszło ultraszybko. Zamówiony towar w sobotę - był we wtorek o 9 rano na miejscu.
5 / 5
2019-12-27 06:12:57
Klaudiusz
Bardzo miła i pomocna obsługa
5 / 5
2019-12-26 19:33:45
Jarosława
Świetnie. Wysyłka w ciągu 3 godzin. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-26 17:33:34
Juliusz
Transakcja przebiegła pomyślnie
3 / 5
2019-12-25 12:09:09
Zdzisław
W trakcie realizacji zamówienia okazało się , że nie ma tego co chciałem , a raty przyznane
5 / 5
2019-12-25 08:49:04
Bronisława
Polecam, wszystko sprawnie, jestem bardzo zadowolona:)
5 / 5
2019-12-24 13:15:31
Kamil
Bardzo dobry sklep !!! Otrzymałem dodatkowo gratis !!!
5 / 5
2019-12-24 12:27:43
Adam
Wszystko czytelne. Szybkie informacje o statusie zamówienia.
5 / 5
2019-12-23 15:35:42
Sylwia
Zakup przeprowadzony bez żadnych problemów.
5 / 5
2019-12-23 10:57:50
Katarzyna
Profesjonalnie o w przystępnej cenie
5 / 5
2019-12-23 06:47:24
Iwona
Super organizacja, wspaniały sprzęt, polecam z pełną odpowiedzialnością
4 / 5
2019-12-22 09:19:16
Igor
Wszystko dobrze poza aktualnym statusem zamówienia. Jest też pewna nieścisłości infolinii. Całodobowa infolinia dotyczy tylko foto książek natomiast zakupy fotograficzne obsługiwane są w określone dni i godziny o czym nie ma informacji na stronie.
5 / 5
2019-12-20 19:04:09
Bartosz
Bardzo szybka realizacja zamówienia, sprzęt w paczce bardzo dobrze zabezpieczony. Polecam
5 / 5
2019-12-20 15:02:42
Weronika
Sklep na którym można polecać.
5 / 5
2019-12-20 14:04:07
Łucja
Bardzo miły i rzetelny personel sklepu. Towar bardzo szybko trafił do punktu odbioru. Mimo, że musiałam zrezygnować z zamówienia spotkałam się z wielką wyrozumiałością.
5 / 5
2019-12-20 13:40:21
Oliwier
Polecam szybko dostarczony towar, zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-20 11:33:51
Adrian
Bardzo szybka dostawa, mimo okresu przedświatecznego towar na 2 dzień w sklepie.
3 / 5
2019-12-19 18:30:07
Magdalena
Fatalnie zrobiona strona, nie da się sprawdzić szczegółów ani statusu zamówienia. Dostałam potwierdzenie zamówienia które nigdy nie zostało opłacone (przez błąd na stronie) a następnie gdy próbowałam dowiedzieć się jak je opłacić przez telefon dowiedziałam się że zamówienie nigdy nie zostało przyjęte (tak nadal widniało na moim profilu jako potwierdzone). Dodatkowo apart, po powtórnym zamówieniu przyszedł uszkodzony i nie dało się go wymienić, jedynie zwrócić..
5 / 5
2019-12-19 17:55:35
Lesław
Sprawnie, kontakt z obsługą sklepu bardzo dobry. Realizacja zamówienia bez zarzutu.
5 / 5
2019-12-18 22:42:11
Oksana
Kompetentna i przyjazna obsługa
5 / 5
2019-12-18 19:41:41
Zygmunt
Bardzo dobra oferta. Z przyczyn ode mnie nie zależnych zrezygnowałem z zakupu.
5 / 5
2019-12-18 17:55:28
Hubert
Szybko ,sprawnie , bez problemów
1 / 5
2019-12-18 16:54:11
Emanuela
Zamówionego towaru nie mają na stanie, za przedmioty zapłacone z góry. Produkt na stronie widnieje nadal jako dostępny. Nie polecam
5 / 5
2019-12-18 12:50:21
Arnold
Zakupy przebiegły bez problemu, jestem zadowolona
5 / 5
2019-12-18 11:10:04
Tamara
Zakupy przebiegały w szybki i intuicyjny sposób
5 / 5
2019-12-18 10:45:06
Kajetan
Szybka dostawa i bardzo miła obsługa
5 / 5
2019-12-17 19:01:05
Marek
Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-12-17 18:10:34
Alicja
Bardzo przyjemny sklep ktory ma atrakcyjne promocje. Polecam
5 / 5
2019-12-17 14:05:35
Violetta
Fachowy sklep z nieintuicyjną obsługą.
1 / 5
2019-12-17 11:23:46
Grzegorz
Brak towaru który zamówiłem, proponowanie mi czegoś przez telefon nie mając pojęcia jak to wygląda. 3 dni od złożenia raczyli wysłać towar, akurat wypadło na piątek czyli kurier był w poniedziałek choć prosiłem telefonicznie by wysłali z doręczeniem sobotnim . Reasumując, klienta ma się w poważaniu ważne, że zapłacił.
5 / 5
2019-12-16 20:02:26
Sabina
Wszystko w jak najlepszym porządku
5 / 5
2019-12-16 13:26:19
Jan
Sklep godny polecenia. Super produkty, niezłe ceny, bardzo dobra obsługa.
5 / 5
2019-12-12 22:36:01
Zbyszko
Sprawnie, nie byłem przygotowany, że aż tak szybko - odbierałem na miejscu - sympatyczna obsługa.
5 / 5
2019-12-12 19:22:33
Anastazja
na każdym etapie realizacji pełna i wyczerpująca info. W pytaniu na jakim etapie jest Twoje zamówienie brakuje punktu inne np. w moim przypadku towar na mnie oczekuje ale odbiorę za kilka dni. /delegacja/
5 / 5
2019-12-12 16:51:23
Wacław
Dokonałem zakupu aparatu fotograficznego online, który zamierzałem zabrać ze sobą na wycieczkę zagraniczną dwa dni po złożeniu zamówienia. W dniu złożenie zamówienia otrzymałem informację drogą elektroniczną, że towar jest do odbioru w wybranym przeze mnie sklepie dnia następnego i tak rzeczywiście było. Jestem bardzo zadowolony, że akurat wybrałem sklep fotojoker i oceniam realizację zamówienia na 6. Pozdrawiam.
5 / 5
2019-12-11 23:28:21
Teodor
Kompetentna i przyjazna obsługa, co ułatwia podejmowanie, czasem trudnych, decyzji zakupowych.
5 / 5
2019-12-11 20:56:26
Liliana
Pozytywnie. Paczka dobrze zabezpieczona. Aparat doszedl caly.
5 / 5
2019-12-11 18:57:57
Gustaw
Polecam. Towar co prawda mail defekt w postaci uszkodzonej baterii ale został natychmiast wymieniony na nowy bez żadnych problemów. Bardzo miła i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-12-11 14:05:02
Mirosław
Dobra jakosc produktu. Jedyna rzecz, ktora chcialabym zmienic, to mozliwosc dokonania zaplaty przez internet, poczym odebranie produktu w sklepie. Obecnie niestety nie ma takiej mozliwosci.
5 / 5
2019-12-11 12:19:06
Grzegorz
Profesjonalny sklep, atrakcyjne ceny
5 / 5
2019-12-11 11:54:19
Cecylia
Od pewnego czasu wszystko co potrzebuję kupuje w tym samy sklepie w Poznaniu w Plazie
5 / 5
2019-12-10 17:32:32
Janusz
bardzo przyjazny personel, byli w stanie podać mi wszystkie szczegóły i pomóc w sfinalizowaniu zakupu.
5 / 5
2019-12-10 17:27:25
Kinga
Wszystko ok. Realizacja zamówienia na wysokim poziomie.
5 / 5
2019-12-10 13:55:27
Radosław
Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-09 12:00:55
Marta
Polecam. Dostawa do sklepu była sprawna.
5 / 5
2019-12-09 11:36:06
Eliza
Jestem bardzo zadowolona, bardzo sprawny sposób zamówienia, szybka wysyłka, produkt zgodny ze zdjęciem i opisem. Polecam wszystkim kupującym.
5 / 5
2019-12-08 23:13:11
Zuzanna
Wszystko w porządku, sprawna dostawa.
5 / 5
2019-12-08 22:48:40
Laura
Profesjonalne doradztwo i pomoc przy wyborze dodatkowego sprzętu
5 / 5
2019-12-08 15:46:23
Franciszka
Bardzo miła i profesjonalna obsługa :-)
5 / 5
2019-12-06 23:09:30
Agata
Szybko sprawnie profesjonalnie :)
5 / 5
2019-12-06 18:42:39
Danuta
Transakcja przebiegła bez problemu .
5 / 5
2019-12-06 12:22:06
Dawid
Strona mogłaby być bardziej przejrzysta. Brak historii zamówień - chociaż kupuję od wielu lat, przeważnie mam po zalogowaniu widoczne tylko bieżące zamówienie.
5 / 5
2019-12-05 20:43:49
Milena
Bardzo miła i profesjonalna obsługa, polecam wszytkim. Z pewnością wrócę po zakup sprzetu foto.
5 / 5
2019-12-05 19:27:16
Arkadiusz
Wszystko dobrze, szybka realizacja
5 / 5
2019-12-05 18:04:53
Manuela
Bardzo sprawna i szybka obsługa zamówienia z odbiorem w sklepie. Z przyjemnością powtórzę, szczególnie gdy nadarzą się akcje rabatowe.
5 / 5
2019-12-05 17:22:29
Mateusz
Wszystko w jak najlepszym porządku. Wszystkim serdecznie polecam.
5 / 5
2019-12-05 13:52:52
Emanuel
Szybko, miło, sympatycznie. Polecam
5 / 5
2019-12-05 13:24:35
Wacław
100% PRO. 100% SATYSFAKCJI. Równolegle zamawiałem towary (obiektywy) w fotojoker i innym sklepie online (okres black week). Paczka z fotojockera przyszła wczoraj ( 48 h od momentu złożenia zamówienia) i cieszę się nowym szkłem - bez kombinacji, bez sprzedawania towaru, którego niema na stanie. Zamawiając w innym sklepie nie miałem tyle szczęścia - za to mam nauczkę. Towar nie doszedł a cashback przepadł.
4 / 5
2019-12-05 13:10:21
Izydor
Nie ma informacji w jakich godzinach czekać na kuriera.Jedno ale....brak komunikacji z kurierem.
5 / 5
2019-12-05 13:08:00
Tamara
Wszystko o.k, pełen profesjonalizm
5 / 5
2019-12-05 10:50:12
Stanisława
Szybko i profesjonalnie. Towar zapakowany solidnie, zgodny z zamówieniem. Polecam!
5 / 5
2019-12-05 10:23:51
Rafał
Obsługa miła. Sprzęt odebrałem w sklepie tego samego dnia. Udzielono mi niezbędnych informacji (których potrzebowałem "cash back")
5 / 5
2019-12-05 10:17:52
Waldemar
SUPER OBSŁUGA TOWAR DOSZEDŁ W JEDEN DZIEŃ VOUCHER NA FOTO KSIĄŻKĘ TEŻ SUPER NA PEWNO WYKORZYSTAM NA DZIEŃ BABCI:-)
5 / 5
2019-12-05 07:12:55
Oliwia
Kolejny raz już robię zakupy w tym sklepie i jestem zadowolona polecam
5 / 5
2019-12-04 21:32:15
Eligiusz
Wszystko przebiegło pomyślnie.
4 / 5
2019-12-04 21:13:09
Józefina
Jest dość dobrze aczkolwiek chyba nie wszystko zostało odpowiednio przetłumaczone. Na przykład, o co chodzi z potwierdzeniem zamówienia, gdy przycisk opisany jest jako ponowienie zamówienia?
5 / 5
2019-12-04 18:19:24
Filip
Wszystko ok. Towar zgodny z opisem.
4 / 5
2019-12-04 18:00:10
January
Z czystym sumieniem mogę polecić:)
5 / 5
2019-12-04 17:20:57
Ludwika
To już mój drugi zakup w tym sklepie Przy ul. Pojezierskiej w Łodzi.Kupowanie tutaj to czysta przyjemność. Sprzedawcy z dużą kulturą i wiedzą w zakresie sprzętu foto. Aż miło jest jak panowie doradzają. Takich fachowców nam trzeba.Zyczę sobie tego i innym. Na pewno tu wrócę..
5 / 5
2019-12-04 14:56:48
Justyna
Przejrzystość strony. Łatwość wyszukiwania. Okresowe promocje.
5 / 5
2019-12-04 14:32:43
Malwina
Super szybka wysyłka do wybranego sklepu,aż się nie spodziewałam🙂 polecam ten sklep z czystym sumieniem.
5 / 5
2019-12-04 13:59:31
Emanuel
Dobrze, cena odpowiada jakości, dostaliśmy fotoksiążkę. Nie mam zastrzeżeń, jednak aparat jaki kupiliśmy był z wystawy.
5 / 5
2019-12-04 13:55:51
Lidia
Szybka wysyłka. Bezproblemowa obsługa.
5 / 5
2019-12-04 13:07:32
Cezary
Trochę dla dinozaura skomplikowany system internetowy na pierwszy raz ale da się przejść.
5 / 5
2019-12-04 12:39:43
Katarzyna
Wszystko ok, obsługa na wysokim poziomie.
5 / 5
2019-12-04 12:24:00
Malina
Zamówienie i odbiór zamówienia bez najmniejszych problemów.
5 / 5
2019-12-04 11:16:35
Luiza
Wszystko tak jak trzeba. Polecam w 100%
2 / 5
2019-12-03 23:31:28
Gracjan
Specjalnie sprawdziłem informację czy towar jest na magazynie bo miał to być urodzinowy prezent. Zapłaciłem od razu, niestety przez 3 dni nie dostałem informacji co z zamówieniem, ani maila ani SMS. Zadzwoniłem sam i okazało się, że "zamówienie jest kompletowane". Ile trzeba kompletować lornetkę do wysyłki? Okazało się, że tydzień. Przy dzisiejszej obsłudze logistycznej zamówień do głowy mi nie przyszło, że przy płatności bezpośredniej i sprzętu na magazynie realizacja będzie trwała tydzień a ja nie dostanę żadnej informacji na temat realizacji. Jeśli komuś zależy na czasie to nie polecam.
4 / 5
2019-12-03 20:20:26
Lilianna
Sklep zrealizował moje zamówienie szybko i bezproblemowo. Na bieżąco byłam informowana o realizacji zamówienia
3 / 5
2019-12-02 12:27:53
Edyta
Trochę długo bo prawie tydzień czekam na paczkę
5 / 5
2019-12-02 11:21:42
Kacper
Pani Magda która obsługiwała tego dnia była bardzo miła i super doradziła mi aparat..Osoba zna eis na aparatach i jest kompetentna. Przyszedłem po prezent żonie do 4 tys.zł,a kupiłem aparat za 8 tys.zł..Pomogła też w logowaniach się do konkursów w związku z zakupem aparatu..
5 / 5
2019-12-02 11:21:39
Agnieszka
Świetnie przeprowadzona transakcja.
3 / 5
2019-12-01 16:57:33
Leokadia
Strona i status zamówienia pozostawia wiele do życzenia. Jak nie zadzwoni się na infolinię, to ze strony internetowej nie ma szans by dowiedzieć się na jakim etapie wysyłki jest zamówiony towar - to po prostu nie działa.
5 / 5
2019-11-30 14:41:54
Gabriela
Szybko, sprawnie i po normalnych cenach.
5 / 5
2019-11-30 08:52:04
Gustawa
Profesjonalna i miła obsługa

Rzetelne opinie o CEWE Sp. zo.o.