Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Chronos

Chronos Opinie 5.0 (16)

Powstańców 15
41-500
Chorzów
607-767-212
opinie Chronos
speedtest
5.0
16
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-03 10:41:07
Adam
Szybko i profesjonalnie. Polecam!
5 / 5
2020-01-02 20:16:30
Tomasz
Firmę oceniam bardzo pozytywnie. Po złożeniu zamówienia skontaktowano się ze mną telefonicznie w celu upewnienia się, czy wszystko się zgadza: moje dane adresowe, produkt, jego wersja itd. Produkt otrzymałem bardzo starannie zapakowany i zabezpieczony. Jestem pod wrażeniem.
5 / 5
2019-12-31 18:14:35
Edward
Opieka nad klientem ponadprzeciętną!
5 / 5
2019-12-19 21:09:35
Idzi
bardzo dobra obsługa i bardzo krótki czas realizacji,ogólnie ocena bardzo dobra
5 / 5
2019-12-05 03:40:41
Weronika
Dobre zaopatrzenie, szybka dostawa i bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2019-11-22 12:36:51
Maksymilian
Wszystko ok. Sprzedawca godny polecenia.
5 / 5
2019-10-03 11:50:55
Radomir
Powyżej oczekiwań. Pan zegarmistrz zadzwonił po otrzymaniu mojego zamówienia i upewnił się czy nie popełniłem błędu przy podawaniu wymiarów paska, wyjaśniając różne subtelności, o których nie miałem pojęcia:-).
5 / 5
2019-09-22 11:29:00
Sergiusz
Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Dziękuję i Pozdrawiam
5 / 5
2019-09-03 12:41:31
Justyna
Najwyższej klasy profesjonalizm. Usługa naprawy, omówienie problemu, dostępność części zamiennych - perfekcja. Tanio nie jest ale wiem, że doświadczenie jest w cenie, wiem za co płaciłem. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-08-21 11:17:44
Romuald
Wspaniały kontakt polecam serdecznie
5 / 5
2019-06-13 16:12:11
Szczepan
Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja.
5 / 5
2019-03-26 17:10:12
Izolda
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam.
5 / 5
2019-03-05 10:48:45
Fryderyka
Bardzo sprawna realizacja i kontakt.
5 / 5
2019-02-21 08:15:32
Wojciech
Pełen profesjonalizm. Bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2019-01-03 14:21:04
Aldona
Bardzo dobry sprzedawca. Przed realizacją zamówienia skontaktował się ze mną celem upewnienia się czy jestem pewien tego zamówienia gdyż zamówiony towar był nietypowy. Doceniam takie postępowanie.
5 / 5
2019-01-02 14:20:37
Franciszka
Super obsługa. Super kontakt. POLECAM !!! Firmie zależy przede wszystkim na zadowoleniu klienta, a później na kasie co jest oczywiste jak się ma sklep. Tak było w moim przypadku. Dziękuję za współpracę. Pozdrawiam Ewa.

Rzetelne opinie o Chronos