Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję ck zegarki k-watch.pl

Ck zegarki k-watch.pl Opinie 5.0 (34)

SZEWSKA 12
31-009
KRAKÓW
12 422 46 91
opinie Ck zegarki k-watch.pl
speedtest
5.0
34
Opinii

Doskonale

5 / 5
2017-09-05 08:40:28
Sabina
sklep działa sprawnie ..po prostu tak powinno być , Jestem zadowolony .Polecam.
5 / 5
2017-04-25 21:00:27
Remigiusz
MIŁA I PROFESJONALNA OBSŁUGA, pomimo transakcji zakończonej zwrotem z mojej winy (rozmiar biżuterii źle oszacowany - z mojej winy)
5 / 5
2016-12-22 18:02:24
Oskar
Szybko, sprawnie, bezproblemowo - profesjonalna firma. Polecam.
5 / 5
2016-12-13 15:55:32
Ryszard
szybko i sprawnie jednym zdaniem..Polecam.
5 / 5
2016-02-26 17:38:59
Katarzyna
Ekspresowa obsługa i dostawa. Na pewno tam wrócę. Polecam
5 / 5
2016-01-13 09:41:59
Violetta
Zamówiłam w niedzielę wieczorem, we wtorek już paczka była u mnie. Wszystko w ekspresowym tempie. Będę wracać
5 / 5
2015-12-30 09:25:16
Hubert
Wszystko sprawnie, towar zgodny.
5 / 5
2015-07-16 14:24:57
Liza
polecam, rzetelna i sprawna obsługa, towar dotarł następnego dnia !
5 / 5
2015-06-12 09:31:55
Kornelia
Super! Polecam wszystkim. Świetny kontakt, bardzo miła, profesjonalna i pomocna obsługa. Produkt zgodny z opisem. Super cena! dziękuję i do usłyszenia wkrótce
5 / 5
2015-03-12 14:38:36
Iwo
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2015-01-21 17:03:28
Aga
Błyskawiczna przesyłka. Sklep wart polecenia
5 / 5
2015-01-16 19:54:57
Bogusława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry, zamówiony towar w 100% oryginalny i zgodny z opisem, a na dodatek dostarczony ekspresowo. Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2015-01-02 12:15:27
Mieczysława
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-12-15 19:52:18
Józef
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-11-01 21:29:48
Tymon
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-07-09 22:17:56
Marian
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka realizacja zamówienia. Dokładna informacja na temat poszczególnych etapów realizacji zamówienia.Polecam gorąco:)
5 / 5
2014-06-25 10:27:11
Bernadeta
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-13 09:50:13
Piotr
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-06-11 12:27:14
Felicjan
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2014-02-20 12:45:36
Marian
Profesjonalna transakcja. Towar bardzo dobrze zapakowany do przesyłki, ze wszystkimi dowodami jego oryginalności. Polecam.
5 / 5
2014-02-20 12:40:16
Wojciech
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-12-17 20:11:28
Nastazja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-30 23:33:52
Leszek
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-11-08 19:54:11
Patrycja
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-10-18 11:07:52
Juliusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
4 / 5
2013-10-01 10:36:50
Eligiusz
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2013-05-28 14:02:04
Apolonia
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2012-03-21 18:07:57
Ewelina
Super! Sprawnie i bez komplikacji
5 / 5
2012-03-21 11:05:53
Maciej
Zegarek jest naprawdę bardzo fajny, bardzo szybko mi go dostarczono (to był warunek zakupu). Na pewno jeszcze kupię w tym sklepie. Polecam wszystkim !
5 / 5
2012-03-07 11:29:38
Daniel
Super kontakt na gg i mailowo, przed zakupem uzyskałem komplet informacji, które utwierdziły mnie w przekonaniu, że po drugiej stronie jest poważny Sprzedawca. Towar przyszedł i wszystko jest dokładnie tak jak oczekiwałem. Naprawdę sklep godny polecenia.
5 / 5
2012-03-06 10:09:53
Hubert
Super zakup, kurier następnego dnia, zegarek dokładnie taki o jakim marzyłam. Naprawdę polecam.
5 / 5
2012-01-20 09:20:39
Julianna
Polecam, szybko, profesjonalnie, tanio
5 / 5
2012-01-19 08:30:34
Klaudia
Wszytko szybko i sprawnie, kontakt mailowy bez zastrzeżeń. Polecam.
5 / 5
2011-10-03 09:30:18
Juliusz
Profesjonalna obsługa, szybka przesyłka, towar w idealnym stanie. Cena najlepsza jaką znalazłem w Internecie.

Rzetelne opinie o ck zegarki k-watch.pl