Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję COCOPERFUMY.PL

COCOPERFUMY.PL Opinie 4.7 (331)

Szeroka 44/45
80-835
Gdańsk
531796165
opinie COCOPERFUMY.PL
speedtest
4.7
331
Opinii

Dobrze

5 / 5
2018-09-03 12:36:09
Leon
Wszystko w porządku, dobry kontakt miła Pani, polecam
1 / 5
2018-08-10 14:55:52
Józefina
Nigdy więcej nie zrobię zakupu
2 / 5
2018-07-26 11:05:44
Kaja
Sklep zawiadomił mailem o wysłaniu paczki 24 lipca o 11:06, In Post przy jej śledzeniu podaje, 24 lipca o 11:24, że otrzymał od sklepu wiadomość o przygotowaniu paczki do wysłania (paczka nie została wysłana) i ... cisza. Przysłanie 26 lipca maila z prośbą o ocenę sklepu i sprzedaży jest Irytujące. Można poważnie traktować tego handlowca?
5 / 5
2018-07-05 13:48:33
Katarzyna
Wszystko szybko i sprawnie. Polecam.
5 / 5
2018-06-29 05:34:11
Brygida
Cocoperfumy - obsługa OK, ale jakość perfum słaba. Zakupiłam tester za ok. 300 zł, zapach nie przypomina oryginału, nuta to przebijający alkohol i żadnej trwałości. Jest to drugi tester kupiony od tej samej firmy i efekt taki sam. Przeszło mi przez myśl, że testery są podróbkami. Nigdy nie wrócę do tej firmy po zakup testera.
5 / 5
2018-06-19 12:10:31
Wojciech
Ogólnie okej, tylko etykietka taka sobie.
5 / 5
2018-06-14 18:03:50
Brunon
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, świetnie zapakowana i szybka przesyłka. Polecam!
5 / 5
2018-06-13 10:35:07
Arlena
szybka dostawa, produkt spełnia oczekiwania.
5 / 5
2018-06-07 19:01:26
Konrad
Super sklep,polecam serdecznie!
5 / 5
2018-05-31 11:55:20
Tamara
Bardzo szybko, sprawnie i solidnie :)
5 / 5
2018-05-23 23:03:31
Irena
Wysyłka nastąpiła juz po kilku godzinach od zamówienia. Byłam szczerze zdziwiona jak szybko to przebiegło. Potem trochę In Post nawalil, ale i tak przesyłkę dostarczono na 3 dobę od zamówienia. Super !!!
5 / 5
2018-05-23 22:59:31
Arkadiusz
Wszystko w porządku - polecam ten sklep.
5 / 5
2018-05-22 12:44:47
Beniamin
Super szybko. Towar zgodny z opisem. Oryginalny
5 / 5
2018-05-21 09:49:33
Paweł
Super szybko i profesjonalnie! Polecam
5 / 5
2018-05-21 09:43:34
Ignacy
Jak zawsze szybka wysyłka. Paczka bardzo dobrze zabezpieczona. Wszystkie oczekiwania spełnione.
5 / 5
2018-05-18 21:02:37
Liliana
zawsze na wysokim poziomie i bez żadnych problemów. mega szybka wysyłka.
5 / 5
2018-05-16 15:13:02
Edmund
szybka wysylka, atrakcyjne ceny i oryginalne perfumy. jestem bardzo zadowolona! polecam
5 / 5
2018-05-15 19:35:33
Sylwia
Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem, atrakcyjne ceny
5 / 5
2018-05-09 14:51:50
Agnieszka
Sprawdzony sklep na przestrzeni kilku lat, nigdy nie zawiódł.
5 / 5
2018-04-30 10:16:04
Bogusława
obsługa perfekcyjna, towar oryginalny
5 / 5
2018-04-13 12:02:21
Magda
Super, jestem bardzo zadowolona. Polecam
5 / 5
2018-04-13 10:07:33
Tamara
szybko , sprawnie , konkurencyjne ceny ;)
5 / 5
2018-03-27 14:19:11
Emanuela
Fantastyczna obsługa, w piątek popołudniu złożone zamówienie, a w sobotę było już do odbioru w paczkomacie. Jakość dobra. Ceny świetne do jakości, tak trzymać, to klient zastanie. Jestem zadowolona,
5 / 5
2018-03-15 08:15:51
Władysława
Zamówienie zgodne z opisem, szybka wysyłka, polecam!
5 / 5
2018-03-13 17:22:31
Teresa
Przesyłka błyskawicznie nadana, jakieś dwie godziny po zakupie była już w drodze, a kolejnego dnia (i to w sobotę) w paczkomacie. Perfumy wydają się być oryginalne, tak samo trzymają i pachną jak oryginał.
5 / 5
2018-03-09 23:05:12
Błażej
Jak zwykle szybko i profesjonalnie. Bardzo dobrze zabezpieczone produkty i szybka dostawa.
5 / 5
2018-03-09 19:28:44
Eryka
Produkt zgodny z zamówieniem, atrakcyjna cena, dogodne warunki odbioru
5 / 5
2018-03-07 10:11:07
Marzena
Byłam w szoku, że tak szybko kurier dostarczył zamówione perfumy. Na pewno są oryginalne i długo utrzymuje się zapach. Znam ten sklep. Kupowałam w sklepie stacjonarnym. Teraz był mój pierwszy raz z zamówieniem internetowym. Polecam bo działają bardzo sprawnie.
1 / 5
2018-03-01 13:39:22
Celestyn
Niekompetenta obsluga, w konsekwencji musialem anuliwac zamowienie
5 / 5
2018-02-26 12:49:42
Mikołaj
Super szybko i sprawnie polecam😊
5 / 5
2018-02-23 21:55:08
Liwia
Polecam szybko i bez problemow
5 / 5
2018-02-23 20:24:49
Sergiusz
Wszystko w porządku.szybka dostawa.towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2018-02-16 13:33:50
Romuald
Wszystko w porządku. Polecam.
5 / 5
2018-02-09 18:57:06
Zuzanna
Wszystko OK, pełny profesjonalizm.
5 / 5
2018-02-05 17:00:01
Paula
Najlepsza perfumeria w Trójmieście szybko tanio i wszystkie zapachy oryginalne,gorąco polecam zakupy :)
5 / 5
2018-01-30 09:48:59
Stanisława
Wszystko przebiegło zgodnie z planem. Polecam ten sklep!
5 / 5
2018-01-14 22:11:54
Dariusz
Normalnie nie piszę opinii sklepim ze wzg. na brak czasu. Jednak tutaj sklep zaskoczył mnie bardoz pozytywnie. Perfum z pewnością oryginalny - 1 psiknięcie na ciuchy i pachnie 2-3 dni. Realizacja natychmiastowa. Opłącona o 8 rano, o 10:00 przesyłka była przygotowana do nadania. Absolutnie polecam.
5 / 5
2018-01-14 21:01:36
Matylda
Korzystałam z usługi sklepu pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni. Polecam
5 / 5
2018-01-13 20:32:26
Kazimiera
Jestem bardzo zadowolona,przesyłka mega szybka,perfumy zgodne z oczekiwaniami .
5 / 5
2018-01-12 11:05:14
Adam
bardzo profesjonalnie przeprowadzona transakcja, towar bez zarzutu
5 / 5
2018-01-08 20:02:25
Aga
Bardzo szybka i sprawna obsługa. Towar dostałam już na drugi dzień. Polecam!
5 / 5
2018-01-05 16:42:56
Helena
zamówienie kolejne i wszystko super- oryginały i miłe próbki gratis, tylko do testera tym razem nie dostałam próbki, ale do poprzednich zamówień tak. ciesze sie, ze przystępna cena i produkt zgodny z opisem , jakosc na najwyzszym poziomie, sklep działa szybko i konkretnie. Lubię tu kupować. Pozdrawiam, polecam
5 / 5
2018-01-04 14:11:42
Alfred
Wszystko jak najbardziej ok. Dziękuję
5 / 5
2018-01-04 05:56:19
Fryderyka
Polecam ten sklep.Wszystko zgodne z opisem.
1 / 5
2018-01-01 20:51:54
Arleta
NIEUCZCIWY SPRZEDAWCA, Z PRZESŁANEGO OPAKOWANIA PERFUM, WYCIĄŁ(UKRADŁ) KOD zamieszczony przez producenta, umożliwiający otrzymanie dodatku i niespodzianki ZAKLEIŁ NAKLEJKĄ w kolorze opakowania. Ingerował wewnątrz opakowania i mimo prośby o zwrot kodu, przesłanie nieotwieranego i nieokradzionego produktu warunkuje zwrot kodu i przesłanie zamówionego przez mnie towaru zwrotem, a następnie deklaruje ponowna przesyłkę.Jak mu wierzyć? Tym bardziej, ze perfumy faktycznie wyglądały na oryginalnie zapakowane, zafoliowane, a jednak ingerował w opakowanie. NIEUCZCIWY, ODRADZAM (niezły obciach wręczyć komuś w prezencie takie perfumy), oprócz tego, ze nie otrzymacie żadnych dodatkowych korzyści, prawdopodobnie zostaniecie z nich ograbieni, nawet jeśli producent dołączy je do produktu. Fatalnie
5 / 5
2017-12-29 23:30:51
Ignacy
B. Ok. Sklep sprzedaje testery, na stronie Ceneo nie było tej informacji. Zadałem pytanie mailem, za 5 min był tel z wyjaśnieniami. Jestem b zadowolony
5 / 5
2017-12-28 12:37:21
Sofia
Bardzo pozytywnie. Wysyłka była błyskawiczna a dostawa już następnego dnia i to w sobotę. Gorąco polecam.
5 / 5
2017-12-28 10:43:26
Marek
Bardzo szybka i sprawna dostawa. Kontakt z firmą ok
5 / 5
2017-12-28 09:34:03
Brunon
Bardzo dobra obsługa, polecam.
5 / 5
2017-12-28 07:59:20
Celina
Szybko i sprawnie. Super jakość i dobra cena. Porządnie zapakowane. Zamówiłam wieczorem w piątek, a wiadomość sms o wysyłce w sobotę do południa.
5 / 5
2017-12-28 06:31:22
Władysław
Bardzo miła obsługa, pomocna Polecam z czystym sumieniem
5 / 5
2017-12-27 15:57:22
Otylia
Polecam zakupy w sklepie cocoperfumy.pl.
5 / 5
2017-12-27 14:47:04
Faustyna
Super sklep, polecam, na pewno jeszcze nie raz z niego skorzystam. :)
5 / 5
2017-12-27 11:22:22
Magdalena
Szybko, bardzo dobry kontakt i bez żadnych problemów.
5 / 5
2017-12-27 09:46:04
Edward
Mój pierwszy zakup w tej perfumerii i wszytko w najlepszym porządku :) Jestem bardzo zadowolona, będę wracać!
5 / 5
2017-12-26 00:21:41
Witold
Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie.
1 / 5
2017-12-25 12:06:02
Tobiasz
Mam wrażenie, że to nie są oryginalne perfumy a raczej "Nie oryginalny tester" Zapach ulatnia się po 3 godzinach podczas gdy te same perfumy kupione w innym sklepie pachną cały dzień.
5 / 5
2017-12-22 13:17:43
Monika
Szybko i sprawnie. Pełen profesjonalizm.
5 / 5
2017-12-20 13:30:51
Cecylia
Wszystko dobrze, polecam. Zamawiałam przez internet, odbiór osobisty. Zamówienie było gotowe do odbioru tego samego dnia. Na miejscu tez nie było żadnych komplikacji ;) zamówienie czekało na mnie, szybka zapłata i powrót do domu. Polecam wszystkim.
5 / 5
2017-12-20 01:01:58
Remigiusz
Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie.
5 / 5
2017-12-19 12:52:30
Miłosz
bardzo dobre ceny, blyskawiczna dostawa, polecam!
5 / 5
2017-12-18 16:27:16
Grażyna
to już kolejny zakup i jak zwykle bezproblemowo
1 / 5
2017-12-18 12:06:47
Diana
UWAGA OSZUŚCI!!!!!!! Na zdjęciach oryginalne produkty w oryginalnych opakowaniach a przysyłają mniej wartościowe TESTERY!!!!
5 / 5
2017-12-18 10:59:08
Eryk
Polecam. Szybko towar zgodny z opisem.
5 / 5
2017-12-17 11:51:54
Mieczysława
Produkt super. Tylko jedna uwaga....nie napisali że to tester.
5 / 5
2017-12-15 16:26:37
Iga
Całkiem niezły czas przesyłki, choć inne konkurencyjne perfumerie były szybsze o 1 dzień (zamówienia złożone w tym samym dniu o tej samej porze. Dobry kontakt ze sprzedawcą. Na każdym etapie byłam informowana o ty co się dziej z moim zamówieniem
5 / 5
2017-12-15 13:26:53
Antonina
Polecam, perfumy są oryginalne!!!!
5 / 5
2017-12-15 13:14:06
Iwo
Oby więcej takich sprzedawców
5 / 5
2017-12-15 11:54:00
Leokadia
Jestem bardzo zadowolona, szybka wysyłka z dostawa do domu tego samego dnia. Polecam!
5 / 5
2017-12-14 09:33:08
Leokadia
Wszystko zgodnie z opisem. Całość oceniam na 500+
5 / 5
2017-12-13 13:49:45
Zdzisława
Bardzo dobra perfumeria.Polecam!
5 / 5
2017-12-12 12:28:03
Natasza
Dobry asortyment,dobre ceny,Łatwe,bezproblemowe zamawianie towaru.Bardzo szybka dostawa.Polecam!
5 / 5
2017-12-12 12:28:03
Apolonia
Dobry asortyment,dobre ceny,Łatwe,bezproblemowe zamawianie towaru.Bardzo szybka dostawa.Polecam!
5 / 5
2017-12-11 14:30:19
Irena
Szybko i wygodnie odebrałam w sklepie
5 / 5
2017-12-08 16:13:30
Grażyna
Jestem bardzo zadowolona. Będę korzystała. Polecam
5 / 5
2017-12-08 13:07:04
Rozalia
Świetny sklep,bardzo dobra profesjonalna obsługa.Jestem mega zadowolona.Polecam.
5 / 5
2017-12-08 10:13:04
Tymon
szybko sprawnie w dobrej cenie oryginalny produkt
5 / 5
2017-12-06 23:59:23
Teresa
Polecam każdemu, szybko i przyjemnie.
5 / 5
2017-12-06 15:06:09
Jeremiasz
dostawa zrealizowana terminowo i zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2017-12-06 13:32:05
Witold
Zawsze wszystko idealne. Szczerze polecam.
5 / 5
2017-12-05 11:53:18
Mariusz
Super szybka obsługa. Towar oryginalny.
5 / 5
2017-12-04 07:03:25
Brygida
Szybka bezproblemowa transakcja. Polecam
5 / 5
2017-12-01 02:06:40
Krystian
Jestem zadowolona z zakupu. Trochę opóżniona przesyłka ale to raczej wina firmy kurierskiej. Nie mam pretensji.
5 / 5
2017-11-30 18:31:54
Iga
jestem bardzo zadowolona, zamawialam wielokrotnie na innej stronie perfumy i nigdy nie dostalam zadnej probki, natomiast tu mi sie bardzo spodobalo ze dostalam probke zapachu i to nie taka mala...bardzo polecam!!!!!
5 / 5
2017-11-29 16:23:02
Feliks
Szybko i uprzejmie. Informacja o możliwości odbioru zamówienia przez SMS.
5 / 5
2017-11-29 13:32:59
Anna
Jak zwykle transakcja zadawalajaca w 100 %!
4 / 5
2017-11-28 19:23:17
Damian
Przesyłka dotarła bardzo szybko, produkt zgodny z oczekiwaniami, polecam.
5 / 5
2017-11-28 11:54:33
Kalina
bardzo atrakcyjne ceny, przejrzysta strona internetowa
5 / 5
2017-11-22 11:33:46
Sebastian
Bardzo szybka realizacja zamówienia, wszystko w porządku, polecam!
5 / 5
2017-11-17 18:18:43
Idzi
Polecam! Szybko, sprawnie i wygodnie.
5 / 5
2017-11-17 14:22:58
Teresa
Bardzo szybko i zgodnie z zamówieniem 😊
5 / 5
2017-11-16 09:58:19
Hanna
Wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2017-11-15 18:20:44
Franciszka
Świetny sklep, bezproblemowa transakcja. Polecam.
5 / 5
2017-11-13 10:46:01
Klara
świetny sklep ,expresowa dostawa.Polecam
5 / 5
2017-11-02 09:47:39
Karol
Bardzo szybko, sprawnie i profesjonalnie, Perfumy dobrze spakowane. POLECAM!
5 / 5
2017-10-31 12:22:21
Jakub
Transakcja przebiegła pomyślnie, nie mam zastrzeżeń. Polecam.
5 / 5
2017-10-30 17:54:37
Oskar
Cała transakcja przebiegła bez zarzutów, włącznie z dostawą. Jestem bardzo zadowolona.
1 / 5
2017-10-30 12:22:02
Magda
Sklep wywiązał się z zamówienia bardzo szybko.Przesyłkę nadano tego samego dnia,więc nie mam zastrzeżeń .Wybralam paczkomaty in-post ,niestety ,ponieważ paczka dotarła po 5 dniach.Następnym razem wybiorę kuriera.
5 / 5
2017-10-28 17:59:22
Łukasz
szybka dostawa, produkt zgodny z zamówieniem
5 / 5
2017-10-28 11:04:49
Eleonora
Polecam serdecznie ! Jestem zadowolona .Zakupiłam wodę toaletową męską na prezent urodzinowy .Mąż zadowolony!
5 / 5
2017-10-27 18:42:45
Konstanty
Współpraca SUPER!!!!Polecam. Zaglądnę TU na pewno jeszcze nie jeden raz. :)))
5 / 5
2017-10-26 09:29:52
Herbert
Profesjonalna obsługa.Polecam.
5 / 5
2017-10-24 19:25:56
Liliana
Wszystko ok. Oki kontakt. Szybko. Sprawnie. Polecam.
5 / 5
2017-10-20 11:31:52
Michalina
Wiarygodny sklep i sprzedawca.świetny towar ,oryginalny.Dobre ceny.Miła i fachowa obsługa ,wszystko bardzo dobrze .Gorąco polecam .
5 / 5
2017-10-19 14:17:56
Sara
Nie raz będę kupowała perfumy z tej strony.
5 / 5
2017-10-17 11:46:06
Fryderyka
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie ,towar zgodny z opisem ,szybki czas realizacji zamówienia ,polecam zakupy w sklepie cocoperfumy.pl .
5 / 5
2017-10-14 14:33:28
Luiza
Jestem bardzo zadowolona z zakupów, transakcja przebiegła sprawnie i bezproblemowo.
1 / 5
2017-10-13 21:37:25
Benedykt
Nie przyjmuja zwrotow tak jak mowia. Wysyłają nie taki towar jaki jest na obrqzku. Same problemy
4 / 5
2017-10-13 19:55:24
Kornel
Jedna z buteleczek ciut popuściła, ale to raczej wina producenta niż sprzedawcy, towar zabezpieczony wystarczająco
5 / 5
2017-10-13 16:42:36
Stanisław
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem i oczekiwaniami
3 / 5
2017-10-12 21:01:04
Igor
wszystko w porządku, polecam
5 / 5
2017-10-11 19:15:33
Honorata
Juz po raz drugi korzystałam z Cocoperfumy i jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2017-10-10 10:14:01
Ewelina
Szybka i profesjonalna obsługa na pewno jeszcze zrobię tam zakupy.polecam
5 / 5
2017-10-05 15:17:11
Marta
Dobra firma ,perfumy Super,trwałty zapach.Polecam
1 / 5
2017-10-05 12:08:52
Eugenia
Logistycznie bez zarzutów ale sam produkt już nie
5 / 5
2017-10-04 10:46:59
Manuela
Przede wszystkim, znalazłam perfumy, których nie mogłam znaleźć nigdzie indziej. Dlatego na pewno będę tu częściej zaglądać i polecać tym, którzy uparcie szukają niedostepnego :).
5 / 5
2017-10-02 21:36:58
Milena
Polecam! Korzystałam nie raz, zawsze bez uwag.
5 / 5
2017-09-30 09:13:58
Martyna
Szybko, profesjonalnie, bez problemów. Cocoperfumy godny polecenia !!
5 / 5
2017-09-28 10:15:32
Janina
Polecam. Błyskawiczna realizacja. Perfumy zgodne z zamówieniem. Jestem bardzo zadowolona :)
1 / 5
2017-09-28 07:27:46
Bernadeta
PERFUMY GOCCI RUSH 2 TESTER CENA 200 ZŁ. - TOWAR PODRABIANY. PERFUMY NIE TRZYMAJA ZAPACHU WRECZ ŚMIERDZĄ
5 / 5
2017-09-27 21:45:53
Honorata
Szybko pi tak jak trzeba . Polecam
5 / 5
2017-09-27 10:16:44
Jan
Mega szybka realizacja, doskonale przygotowana przesyłka
5 / 5
2017-09-26 09:26:41
Apolonia
Polecam wszystkim! Bardzo szybka obsługa!
5 / 5
2017-09-25 10:50:57
Waldemar
Szybko i sympatycznie . Polecam
5 / 5
2017-09-22 18:33:05
Anastazja
Było szybko, tanio i wygodnie.
5 / 5
2017-09-21 21:12:26
Eugeniusz
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa
5 / 5
2017-09-21 13:42:29
Honorata
Profesjonalna i intuicyjna strona internetowa, płynna realizacja, polecam
5 / 5
2017-09-21 13:27:12
Miłosz
Bardzo szybka wysyłka, super kontakt, gratisowa próbka :-) Dziękuję bardzo
5 / 5
2017-09-21 09:58:26
Sylwia
sklep super szybko sprawnie.Perfumy piękne POLECAM
5 / 5
2017-09-20 20:01:44
Roman
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
5 / 5
2017-09-18 17:03:05
Bernadeta
Świetny sklep, godny polecenia. Współczynnik jakości do ceny znakomity!
5 / 5
2017-09-15 09:13:50
Stefan
Ekspresowa i rzetelna obsługa. Bardzo zachęcające ceny :) Oryginalne, dobrze zabezpieczone i spakowane produkty. Na pewno tu wrócę ^_^
5 / 5
2017-09-12 09:55:50
Gabriel
Jak zawsze udane zakupy, oryginalne perfumy w dobrej cenie
5 / 5
2017-09-11 08:32:12
Fabian
Bardzo duży wybór produktów, profesjonalna obsługa, konkurencyjne ceny.
5 / 5
2017-09-06 11:57:34
Aurelia
polecam, szybka wysyłka, towar dobrze zapakowany
1 / 5
2017-09-06 09:04:04
Ferdynand
Nie polecam... odlewki perfum nie oryginalne, zapach nawet niepodobny do oryginalu... zamowilam Dior Addict i niestety
2 / 5
2017-09-01 16:37:53
Filip
Perfumy zostały sprzedane jako tester o czym dowiedziałem się dzwoniąc w sprawie opakowania które zresztą też było nieoryginalne. W ogłoszeniu była dopisana literka T wraz z numerem produktu bardzo ciekawa taktyka Drugie "Perfumy" były na ogłoszeniu w oryginalnym opakowaniu za 1000zł a dostałem w zwykłym brązowym kartoniku. Cały produkt jest podejrzany. Cena bardzo wysoka - taka jak za oryginalny produkt . Zakup uważam za pomyłkę .
5 / 5
2017-08-30 09:38:41
Irma
Odwiedzam sklep regularnie. Jakośc produktów oceniam na najwyższym poziomie jak równej obsługę. Po raz pierwszy skorzystałam z zamienia online i jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2017-08-29 12:02:21
Witold
Kupuję w cocoperfumy regularnie. Czasem stacjonarnie w Gdańsku, a czasem zamawiam przez stronę internetową. Nigdy się nie zawiodłam! Kontakt szybki, obsługa profesjonalna, perfumy oczywiście oryginalne, często świetne promocje :) Polecam z całego serca :) mam tylko jedną prośbę do firmy, za każdym razem jak robię u Was zakupy, niezależnie od tego ile wydam, dajecie tę samą próbkę zapachu Mary Kate Olsen, który jest okropny i zupełnie nie pasuje do poziomu asortymentu, jaki oferujecie :) Może dajcie opcję wyboru próbki przy zamówieniu?
5 / 5
2017-08-25 11:08:27
Feliks
Szybka dostawa towar zgodny z opisem oryginalny zamawiałem tester wiec nie było pudełka ale przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona.Polecam
5 / 5
2017-08-24 16:35:42
Zygfryd
Szybkie i sprawne działanie. Kłopoty tylko z kurierem.
5 / 5
2017-08-24 08:57:00
Eliza
Przemyślany system realizacji zamówień. Klient na bieżąco jest informowany o statusie zamówienia, dodatkowo sama realizacja zamówienia przebiegła bardzo szybko.
5 / 5
2017-08-22 20:36:46
Bronisław
Jestem zadowolony , otrzymałem produkt jaki był mi oferowany.
2 / 5
2017-08-22 14:52:17
Klemens
Perfumy które kupiłem są w nieoryginalnym opakowaniu i zostały sprzedane jako tester nie posiadały też oryginalnej zatyczki . Dopiero w rozmowie telefonicznej zostałem poinformowany po przysłaniu produktu że to tester . Na dowodzie zakupu pisze woda perfumowana 120ml T . Literka T tylko nie żaden opis że to tester. Dla mnie niestety sytuacje uważam za ogromną pomyłkę zakupową w tej firmie na dodatek tester w cenie oryginalnych perfum.
5 / 5
2017-08-22 11:30:00
Kajetan
Blyskawiczna reakcja na zlozenie zamowienia
5 / 5
2017-08-22 09:01:31
Beniamin
Świetna współpraca. Polecam !
5 / 5
2017-08-21 10:21:52
Kaja
polecam zakupy w sklepie cocoperfumy.pl
5 / 5
2017-08-21 00:56:44
Matylda
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam.
5 / 5
2017-08-17 19:25:02
Edward
Zapach bez zarzutu, piękny, trwały 🙂
5 / 5
2017-08-17 19:02:28
Henryk
Obsługa zamówienia przebiegła szybko i sprawnie. Polecam
5 / 5
2017-08-17 13:13:31
Maria
Cała transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Towar był dobrze zabezpieczony i zapakowany. polecam
5 / 5
2017-08-16 17:53:44
Maria
Wysyłka ok, produkt zgodny z oczekiwaniami
5 / 5
2017-08-14 11:32:33
Sonia
Miła obsługa. Szybka wysyłka. Perfumy fenomenalne,moje ulubione . Gorąco polecam 🙂
5 / 5
2017-08-12 18:03:40
Dominika
Wszystko w należytym porządku: czas dostawy, zamówiony towar.
5 / 5
2017-08-11 16:38:25
Iwona
bardzo szybka obsługa i łatwe zamówienie
5 / 5
2017-08-11 07:41:00
Robert
Bardzo szybka dostawa, po zamówieniu juz na drugi dzień otrzymałem perfumy
3 / 5
2017-08-09 11:09:16
Marina
Perfum oryginalny Tester !!!! (towar nie przeznaczony do sprzedaży) białe opakowanie nie jak na zdjęciu niebieskie !!!!
5 / 5
2017-08-08 12:38:03
Bernardeta
Bardzo dobra realizacja i komunikacja
4 / 5
2017-08-07 17:22:10
Anna
Polecam sklep,towar porządnie zapakowany ,próbka gratis 😊
5 / 5
2017-08-04 12:07:34
Wacław
Wszystko ok, elastyczna dostawa
5 / 5
2017-08-04 11:37:46
Oksana
Sprawna i profesjonalna obsługa, polecam
5 / 5
2017-08-01 14:27:30
Julita
Kontakt ws. dostawy jest i reaguje szybko. Perfumy super, oryginalne, trwałe.
1 / 5
2017-07-31 09:41:06
Witold
Brak wywiązania się z Umowy. Pani utrudniającą zamiast służyć pomocą klientowi.
5 / 5
2017-07-27 19:58:34
Eugeniusz
Dziękuję bardzo za szybką realizację zamówienia. Paczka dotarła zaraz następnego dnia.
5 / 5
2017-07-26 13:13:17
Jadwiga
perfekcyjnie, bez zarzutu, terminowo, pełna informacja o zamowieniu
5 / 5
2017-07-26 12:31:58
Paweł
Wszystko przebiegło bezproblemowo
5 / 5
2017-07-26 11:45:08
Jakub
polecam! wszystko w porządku. do zamówienia dołączona była darmowa probka perfum.
5 / 5
2017-07-24 10:50:20
Kacper
Produkty w dobrych cenach i oryginalne:)
5 / 5
2017-07-21 14:21:41
Ryszard
wszystko okey wedlug opisu.polecam
5 / 5
2017-07-21 09:08:23
Bogna
Wszystko zgodne z zamówieniem.
5 / 5
2017-07-21 00:13:26
Wera
polecam serdecznie wszystko bardzo szybko dostawa super
4 / 5
2017-07-19 23:24:26
Konrad
Polecam, szybko, bezproblemowo, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2017-07-18 11:30:25
Tamara
Wszystko w jak najlepszym porządku.Polecam
5 / 5
2017-07-13 08:33:46
Edmund
Rewelacyjna obsługa i kontakt ze sprzedającym :)!
5 / 5
2017-07-11 12:09:24
Kacper
super sklep z pewnymi perfumami w dobrej cenie
5 / 5
2017-07-07 15:41:21
Urszula
Super, towar rewelacja, od kilku lat robię zakupy i nigdy nie było żadnych problemów. Polecam.
5 / 5
2017-07-06 07:48:46
Arnold
wszystko wspaniale bez problemowo
5 / 5
2017-07-05 17:47:14
Konstancja
TOWAR ZGODNY Z OPISEM JAK ZAWSZE
5 / 5
2017-06-28 21:21:03
Edward
Jak najbardziej polecam. Wszytko przebiegło sprawnie i bezproblemowo. Perfum super !
5 / 5
2017-06-28 11:51:26
Emanuel
Polecam ten sklep . perfumy OK
5 / 5
2017-06-27 09:39:41
Kazimierz
Korzystam często i jestem bardzo zadowolona :). Polecam. Profesjonalna obsługa.
5 / 5
2017-06-21 10:19:29
Wera
Bardzo dobra, na pewno dokonam kolejnych zakupów.
5 / 5
2017-06-19 18:23:18
Damian
Towar zgodny z zamówieniem. Bardzo dobry kontakt i miła obsługa.
1 / 5
2017-06-19 07:32:16
Jacek
Zamówiony towar nie jest zgodny z tym co chciałem kupić. Zamówiłem perfum a dostałem pseudo podróbkę ( niby tester ) nie polecam tego sprzedawcy.
5 / 5
2017-06-14 17:41:45
Klaudiusz
Przesyłka ekspresowa, towar zapakowany fachowo, perfumy 100% oryginalne, polecam
5 / 5
2017-06-14 17:25:47
Klaudia
To już kolejne moje zakupy. Pełny profesionalizm, wiele innich sklepów mogło by się uczyć od Cocoperfumy. Oczywiście polecam sklep każdemu. Kosmetyki 100 % oryginalne.
5 / 5
2017-06-13 18:51:09
Gracjan
Niezawodna obsługa, szybka realizacja zamówienia, świetne produkty!
5 / 5
2017-06-08 14:28:14
Wiktor
szybko, sprawnie, tanio! POLECAM!
1 / 5
2017-06-08 12:04:01
Janina
Sklep oferowal towar, ktorego nieposiadal w ofercie
5 / 5
2017-06-07 14:04:36
Agata
Perfumy super, zgodnie z oczekiwaniem.
4 / 5
2017-06-05 09:34:09
Jolanta
Wszystko super! Tylko ,,kurier'' nawet nie wyszedł z samochodu.. trzeba było szukać i podejsc samemu do auta
5 / 5
2017-05-30 12:50:21
Zbigniew
Dobre ceny i szybka dostawa. Polecam
5 / 5
2017-05-29 12:10:36
Irena
Realizacja zamówienia przez cocoperfumy przebiegała wzorcowo, jakość przesyłki idealna.
5 / 5
2017-05-27 03:00:10
Henryk
Transakcja przebiegła pomyślnie.
5 / 5
2017-05-26 12:47:49
Krzysztof
Rewelacyjny sklep, oryginalne perfumy.
5 / 5
2017-05-24 11:39:21
Inga
Profesjonalnie, bardzo szybka dostawa.
5 / 5
2017-05-17 14:09:23
Olaf
Transakcja przebiegła bez zarzutu. Towar otrzymałem dobrze zabezpieczony. Myślę, że jeszcze tu zajrzę.
5 / 5
2017-05-16 21:57:20
Bronisława
Bez zarzutow polecam z czystym sumieniem
5 / 5
2017-05-15 10:13:22
Arlena
Ocena jak najbardziej pozytywna.
5 / 5
2017-05-12 14:51:08
Bogdana
Sklep jest naprawdę rewelacyjny!!!!! Bardzo duża dbałość o klienta oraz expressowa wysyłka. POLECAM :)))

Rzetelne opinie o COCOPERFUMY.PL