Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję CzasNaZakupy.pl - Markowe zabawki

CzasNaZakupy.pl - Markowe zabawki Opinie 4.9 (174)

Ul. Żegiestowska 3
50-542
Wrocław
+48 606 47 65 20
opinie CzasNaZakupy.pl - Markowe zabawki
speedtest
4.9
174
Opinii

Doskonale

5 / 5
2022-05-13 16:12:59
wladek
mocny sklep
5 / 5
2020-02-18 16:53:57
Malina
Bardzo dobry i sympatyczny kontakt. Miła i profesjonalna obsługa a Harleye urocze i w dobrej cenie. Polecam
5 / 5
2020-01-15 14:59:19
Franciszka
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2020-01-02 15:46:35
Konstanty
Szybko. Zabawka taka jak miała być. Jestem zadowolona
5 / 5
2019-12-27 14:55:30
Bartłomiej
Jestem bardzo zadowolona, szybka i mila obsługa. Towar jest bardzo wysokiej jakości.
5 / 5
2019-12-20 13:14:38
Alfred
szybka dostawa, bezproblemowy kontakt
1 / 5
2019-12-18 21:39:02
Eliza
Nie polecam, produkt byl dostepny na stronie i zamowilem go dla mojego chrzesniaka na prezent na swieta a zostalo anulowane
5 / 5
2019-12-15 13:01:24
Kalina
Towar zgodny z opisem, błyskawiczne wysłany. Dziś zamawiasz, jutro masz. Dla mnie rewelacja! Polecam!
5 / 5
2019-12-13 09:56:24
Julian
Bardzo fachowa obsługa i szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-12 12:23:42
Kazimiera
Z pewnością kolejne modele kupować będę właśnie tutaj :)
5 / 5
2019-12-06 13:10:49
Katarzyna
Szybko, sprawnie, profesjonalnie.
5 / 5
2019-12-06 09:13:21
Jarosława
Super. Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Polecam
5 / 5
2019-12-03 09:40:34
Szczepan
Wszystko w najlepszym porządku.
5 / 5
2019-11-15 09:22:29
Stanisław
Przemiła obsługa z profesjonalnym podejściem do klienta. Bezproblemowy kontakt telefoniczny. Produkt dostarczony następnego dnia po złożeniu zamówienia. Gorąco polecam!!!
5 / 5
2019-11-13 12:52:22
Igor
Wszystko w porządku.Polecam sklep.
5 / 5
2019-11-05 13:04:37
Tadeusz
Profesjonalna i bardzo miła obsługa :) super sklep. Pozdrawiam
5 / 5
2019-10-26 08:28:40
Walenty
Szybko, sprawnie o profesjonalnie , polecam
5 / 5
2019-10-23 09:40:32
Wiesława
Szybko,sprawnie,towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-10-22 11:52:37
Sławomir
Jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie :-)
5 / 5
2019-10-21 10:51:01
Wiktor
Bardzo dobry i solidny sklep. Możliwość kontaktu telefonicznego. Zakupiony produkt zgodny z oczekiwaniem.
5 / 5
2019-10-19 10:01:22
Liwia
Towar zgodny z opisem w dobrej cenie.
5 / 5
2019-10-12 15:32:43
Faustyna
To nie pierwsze moje zakupy w tym sklepie. Zawsze było szybko, sprawnie i towar docierał w stanie idealnym, po prostu dobrze zapakowany. Polecam.
5 / 5
2019-10-03 18:42:36
Manuela
Wszystko bez zarzutu. Polecam.
5 / 5
2019-09-25 19:41:54
Eleonora
Transakcja przebiegła wzorowo.
5 / 5
2019-09-16 14:44:04
Ludwika
Bardzo szybko, solidnie zabezpieczony towar, polecam.
5 / 5
2019-09-16 12:52:15
Bożena
Bardzo dobry sklep. Duży asortyment modeli.
5 / 5
2019-09-16 11:57:12
Karina
bardzo szybko,sprawnie, towar śliczny, dobrze zapakowany, super. Polecam.
5 / 5
2019-08-29 12:44:37
Klemens
Bardzo szybka realizacja. Towar zgodny w 100% z opisem. Polecam wszystkim
5 / 5
2019-08-29 11:56:49
Oksana
Polecam sklep,fachowa obsługa.Dobry kontakt.
5 / 5
2019-08-27 20:31:04
Sylwia
Polecam sklep, duży asortyment zabawek, wysyłka ekspresowa a towar zapakowany idealnie, chętnie wrócę bo gromadka wnuków zobowiązuje :)
5 / 5
2019-08-16 10:07:44
Monika
Zakupy przebiegły szybko i sprawnie. Wszystko zgodne z opisem. Polecam
5 / 5
2019-08-13 12:34:00
Edward
Polecam sklep czasnazakupy.pl :)
5 / 5
2019-07-18 09:37:50
Halina
No jeśli chodzi o realizację to naprawdę tryb ekspresowy z motorkiem w pupkach ;). A tak serio. Zabawka konkretna, dobrze zrobiona, sklep o wszystkim powiadamia, a działa naprawdę prężnie i szybko. Polecam z pełną odpowiedzialnoscią.
5 / 5
2019-06-18 10:31:04
Lucyna
Szybko i profesjonalnie, miła obsługa. Polecam.
5 / 5
2019-05-29 09:59:20
Tomasz
Bardzo sprawnie i profesjonalnie
5 / 5
2019-05-29 09:27:10
Anita
Bardzo sprawna obsługa oraz intuicyjny interfejs sklepu internetowego - polecam.
5 / 5
2019-05-28 21:24:44
Lucyna
Miła obsługa. Szybka odpowiedź na zapytanie (dostępność towaru). Firma godna polecenia.
5 / 5
2019-05-14 13:30:09
Alina
towar zgodny z opisem, lalka i miś dokładnie takie jak na zdjęciu, bardzo dobra jakość, dzieci zachwycone :) przesyłka szybka i dobrze zabezpieczona.
5 / 5
2019-04-24 15:48:15
Antoni
Bardzo szybkie i sprawne zakupy. polecam
5 / 5
2019-04-17 13:01:26
Benedykt
Polecam! Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem ( Dantoy Bujak Żółty Pies ). Miły i bezproblemowy kontakt ze sklepem.
5 / 5
2019-04-16 17:11:51
Faustyna
szybko i sprawnie - polecam :)
5 / 5
2019-04-01 12:06:27
Robert
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą i solidny towar
5 / 5
2019-03-21 17:42:00
Daniela
Rewelacja. Szybko, bezpiecznie i bardzo miłą obsługa. Na prawde warto!!
5 / 5
2019-03-13 05:04:13
Emanuel
Serdrcznie Polecam! Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo. Fachowa obsługa i bardzo dobre podejscie do klienta.
5 / 5
2019-03-06 14:24:42
Tomasz
Super szybko i sprawnie, polecam.
5 / 5
2019-02-22 09:24:17
Zygmunt
Dbałość o klienta, szybki kontakt
5 / 5
2019-02-20 19:46:49
Iwona
Super sklep. Super produkt. Polecam
5 / 5
2019-02-18 11:17:31
Elwira
Sprawna realizacja zamówienia. Polecam
5 / 5
2019-02-15 15:52:14
Fryderyk
Bardzo szybka realizacja zamówienia, zero problemów - polecam.
5 / 5
2019-02-12 09:57:31
Brygida
TOWAR ZGODNY Z OFERTĄ,BARDZO SZYBKO I SPRAWNIE
5 / 5
2019-02-11 16:17:29
Oskar
Szybko, sprawnie, produkt super zapakowany.
5 / 5
2019-02-04 20:34:06
Klementyna
sprawnie, bez zbędnych ceregieli
5 / 5
2019-02-01 13:49:46
Ida
Ekspresowa realizacja - jej szybkość dosłownie mnie zszokowała w mega pozytywny sposób.
5 / 5
2019-02-01 12:47:00
Wanda
Bardzo polecam zakupy w czasnazakupy.pl. Zamówienie zostało wysłane ekspresowo, na bieżąco otrzymywałam informacje o statusie mojego zamówienia. Przesyłka zapakowana w taki sposób aby jej zawartość nie uległa zniszczeniu. Oby więcej takich sprzedających :)
5 / 5
2019-01-30 13:27:09
Walenty
Sprawna szybka dostawa towar zgodny z opisem przystępna cena
5 / 5
2019-01-26 20:14:18
Łukasz
Towar zgodny z opisem i zdjęciami - polecam jak najbardziej zakup!
5 / 5
2019-01-18 09:11:13
Liza
Szybka i sprawna obsługa, super komunikacja - wiadomości o etapie realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-01-15 10:19:31
Zenon
bawią was takie dziecinne zabawy? przyznawanie ..gwiazdeczek ? żenada !!!
1 / 5
2019-01-11 19:53:30
Ada
Jestem bardzo zadowolona,szybka dostawa,towar nie uszkodzony POLECAM
5 / 5
2019-01-09 19:07:24
Klara
Zdecydowanie pozytywnie. Kontakt ze sprzedawcą świetny, prośba została zrealizowana. Dostawa następnego dnia po zamówieniu towaru. Polecam.
5 / 5
2019-01-08 18:49:34
Beniamin
Zabawki dotarły bardo szybko nawet w gorącym okresie przedświątecznym. Towar zgodny z opisem, chociaż to chińska jakość. Sklep godny polecenia
5 / 5
2019-01-05 21:21:21
Edward
Jestem bardzo zadowolona. Towar zgodny z opisem. Bardzo konkretne powiadomienia o statusie zamowienia. Polecam!!!
5 / 5
2019-01-02 21:48:02
Ludwika
Po reklamacji czyli zaginionej przesyłce, dostałam nowa lampkę w ciągu 48h. Polecam ten sklep.
5 / 5
2018-12-31 12:56:10
Alina
Super kontakt, bardzo szybka wysyłka
5 / 5
2018-12-29 08:02:09
Zbigniew
Regularnie dokonuje zakupów i zawsze jestem zadowolona.
5 / 5
2018-12-21 09:43:32
Władysława
szybko sprawnie bez problemów
5 / 5
2018-12-20 15:05:42
Wincenty
Na czas i profesjonalnie. Dokonywałem zakupów 2 razy i w obu przypadkach było super.
5 / 5
2018-12-20 12:51:07
Cyprian
Jestem zadowolona z zakupu, zgadzał się z zamówieniem
5 / 5
2018-12-19 14:41:17
Marina
Szybko, sprawnie, bez zarzutu.
5 / 5
2018-12-19 13:26:50
Idzi
Solidny sklep, wszystko w porządku.
5 / 5
2018-12-14 23:43:37
Wanda
Bardzo szybka realizacja, doskonała informacja. Towar bardzo dobrej jakości. Polecam!
5 / 5
2018-12-13 20:03:13
Bogusława
Polecam szybko sprawnie bez problemów !!!
5 / 5
2018-12-12 15:22:07
Bernadeta
Bardzo szybka wysyłka towar zgodny z opisem
5 / 5
2018-12-05 19:22:51
Kornel
Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-12-05 12:23:45
Kornelia
Duzy wybor, przejrzyste opisy produktow, szybka realizacja, dobrze zapakowane POLECAM
5 / 5
2018-12-05 11:01:46
Ksenia
Szybko, sprawnie i bez problemów.
5 / 5
2018-12-05 10:59:21
Kacper
Szybko, sprawnie, fajne zabawki niedostępne w innych sklepach.
5 / 5
2018-11-27 14:19:53
Magda
rzeczowa telefoniczna pomoc, szybka wysyłka w dniu zakupu, zabawka jak w opisie.
4 / 5
2018-11-19 09:40:40
Oliwia
bardzo szybka reakcja na rezygnację z zamówienia. Polecam pomimo wszystko :)
5 / 5
2018-11-12 13:02:07
Mirosław
Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-11-09 23:05:19
Elwira
Zakupy udane, wszystko zgodne z opisem i szybko dostarczone. Polecam
5 / 5
2018-11-02 14:54:20
Mirosław
Swietna obsluga i szybka wysylka. Polecam
5 / 5
2018-10-05 19:03:47
Daria
Wszystko super. Polecam serdecznie.
5 / 5
2018-10-03 10:27:58
Jędrzej
Szybka wysyłka, wszystko w porządku :)
4 / 5
2018-09-25 08:39:51
Sylwia
Realizacja zamówienia była bardzo szybka, informację o statusie zamówienia przekazywane na bieżąco, a towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2018-09-24 13:44:50
Romuald
Wszystko przebiegło pomyślnie
5 / 5
2018-09-21 09:25:20
Arleta
Bardzo szybka wysyłka, zero problemów, więc jak najbardziej polecam.
5 / 5
2018-09-18 10:16:05
Rudolf
towar taki jak na zdjęciu --polecam
5 / 5
2018-09-11 19:51:08
Aniela
Bardzo przyjazna i pomocna obsługa, szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-09-04 14:54:52
Olga
duży wybór motocykli jak i innych zabawek paczki są dobrze zabezpieczone i szybko dostarczane jestem zadowolony z zakupów i polecam wszystkim ;)
5 / 5
2018-08-30 17:56:04
Celina
Solidny sklep, wszystko przebiegło sprawniej niż oczekiwałem
5 / 5
2018-08-22 12:54:56
Klaudiusz
Solidnie szybko i na czas polecam
5 / 5
2018-08-02 09:32:31
Ludwik
Polecam, Wszystko w porządeczku
5 / 5
2018-07-04 13:59:24
Tobiasz
Błyskawiczna realizacja, polecam i napewno jeszcze zrobię w tym sklepie zakupy.
5 / 5
2018-05-22 15:20:32
Cezary
Kupowałem wiele razy. Super. Polecam.
5 / 5
2018-05-16 14:51:16
Jakub
Wspaniały kontakt szybką realizacja i świetny towar
5 / 5
2018-05-07 13:46:50
Klara
Bardzo fajny asortyment i konkurencyjne ceny
5 / 5
2018-05-03 05:59:22
Mikołaj
paczka otrzymana na czas towar zgodny z zamówieniem gorącco polecam
5 / 5
2018-04-27 13:44:24
Tadeusz
Zakupy bez problemu, mimo że ja trochę zamierzałem bo najpierw formą dostawy był kurier później zadzwoniłem, że odbiorę osobiście. Bardzo dobry kontakt, miła obsługa. Sam towar zgodny z opisem, wszystko ok. Polecam
5 / 5
2018-04-12 21:20:44
Julita
Rewelacja. Polecam zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2018-04-06 14:04:02
Cecyl
Bardzo dobry kontakt i profesjonalna obsługa.
4 / 5
2018-03-28 07:46:30
Grzegorz
Niby wszystko było OK, paczka dobrze zapakowana, w środku dodatkowo walizka owinięta folią bombelkową a po otworzeniu walizeczki - wielkie rozczarowanie: wewnętrzne opakowanie walizki, w którym ułożone są żetony popękane w wielu miejscach! Sam produkt fajny, żetony ciężkie - tak jak pisano w ofercie.
5 / 5
2018-03-22 11:50:46
Aurelia
Bardzo dobra i rzetelna firma, na pewno bede jeszcze korzystal z ich uslog POLECAM
5 / 5
2018-03-19 12:46:51
Waldemar
Super transakcja. Towar dostępny od ręki i wysłany ekspresowo. Radość jubilata bezcenna.
5 / 5
2018-03-09 15:51:17
Celestyn
Całość zamówienia przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z oczekiwaniem.
5 / 5
2018-02-19 15:43:59
Wincenty
polecam. swzybko i zgodnie z opisem
5 / 5
2018-02-15 13:25:24
Ismena
Dla sklepu nie ma rzeczy niemożliwych, pełny profesjonalizm.
5 / 5
2018-02-08 12:20:24
Walentyna
Dla tego sklepu nie ma rzeczy niemożliwych..., pełny profesjonalizm...
4 / 5
2018-02-08 11:12:34
Gabriel
szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie
5 / 5
2018-01-30 10:49:36
Aneta
Super, szybka wysyłka i ceny, jakość towaru jeszcze nie mogę ocenić ale wyglada bardzo porzadnie
5 / 5
2018-01-26 12:42:32
Łucja
Jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu. Dziękuję!
5 / 5
2018-01-19 14:55:59
Wiesław
Super miła obsługa, natychmiastowa realizacja zamówienia. :)
5 / 5
2018-01-18 10:15:04
Wanda
Towar bardzo dobry. Czas oczekiwania krótki. Ogólnie polecam wszystkim.
5 / 5
2018-01-10 10:17:32
Olaf
Bardzo szybka dostawa. Towar zgodny z opisem.
4 / 5
2018-01-08 16:17:29
Violetta
Jezdzik zakupiłam tydzień przed świętami więc spodziewałam się że nie dostanę go za dwa dni. Ale transakcja i tak nie przebiegła dużo dłużej.
5 / 5
2017-12-28 13:05:59
Anita
Szybka realizacja zamówienia, szybka wysyłka.
5 / 5
2017-12-23 12:21:19
Brunon
Dziękuję. Szybko i sprawnie. Polecam
5 / 5
2017-12-22 20:17:39
Radomir
towar zgodny z opisem,ogólnie ok
5 / 5
2017-12-20 20:04:06
Greta
Jestem bardzo zadowolona i polecam innym .
5 / 5
2017-12-19 17:08:57
Ignacy
Serdecznie polecam w 100 procentach, zamowienie dotarlo na czas nawet wczesniej niz myslalam. Wszystko sie zgadzalo, porzadnie zapakowane
5 / 5
2017-12-18 19:37:39
Dymitr
Polecam, dobry kontakt, szybka wysyłka
5 / 5
2017-12-18 09:41:07
Alina
Szybka wysyłka. Towar dobrej jakości. Polecam.
5 / 5
2017-12-18 08:59:58
Andrzej
Sprawnie w okresie przedświątecznym.
5 / 5
2017-12-14 15:05:24
Beniamin
Szybko, sprawnie, transakcja przebiegła bez zarzutu, wszystkim polecam
5 / 5
2017-12-11 22:11:38
Remigiusz
Szybka dostawa, towar dobrze zapakowany
5 / 5
2017-12-08 22:22:05
Edward
Polecam. Szybka wysylka, dobrze zabezpieczona!!
5 / 5
2017-12-08 20:44:35
Natasza
Solidna i rzetelna firma ceniąca każdego klienta.
5 / 5
2017-12-07 19:01:38
Liliana
jest super.polecam,towar jak w ofercie.
5 / 5
2017-12-05 09:29:27
Klaudia
Szybka realizacja zamówienia, dostawa na następny dzień, produkt zgodny z opisem na stronie. Jak najbardziej polecam.
5 / 5
2017-12-04 09:56:53
Janina
Jestem zadowolona z przebiegu transakcji, szybko i tanio, więc szczerze polecam.
5 / 5
2017-12-01 10:32:18
Anastazja
Właśnie dzisiaj zadzwoniłam z pytaniem czy mogę kupić zabawkę na już. Sklep jest w moim mieście. Bez problemu. Szybko, przemili, super ceny. Jak dla mnie 10/10
5 / 5
2017-11-29 21:16:58
Antoni
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie -dobre promocje i atrakcyjne towary -ekspresowa dostawa bardzo dobrze zabezpieczone
5 / 5
2017-11-29 11:53:12
Klemens
Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji. Na bieżąco bylam informowana o postępach zamówienia, towar dotarł szybko. Nie napotkalam żadnych problemów także polecam z czystym sumieniem.
5 / 5
2017-11-28 14:09:48
Łucja
Gorąco polecam. Mocne 5 gwiazdek 😁
5 / 5
2017-11-20 10:11:10
Józefina
Wszystko OK, bez uwag, polecam.
5 / 5
2017-11-16 19:09:15
Kinga
Jestem zadowolona z zakupu i dostawy.Zabawka dotarła szybko,dobrze zapakowana.Polecam.
5 / 5
2017-11-14 21:30:48
Sławomir
Polecam, towar zgodny z opisem, szybka realizacja.
5 / 5
2017-11-07 21:32:07
Dominik
Wszystko w porządku, towar zgodny z zamówieniem, bardzo szybka dostawa. Polecam!
5 / 5
2017-10-31 11:19:50
Tobiasz
Bardzo szybka wysyłka. Obsługa bez zastrzeżeń.
5 / 5
2017-10-31 10:35:49
Nina
Szybka i przemiła obsługa, dostawa 24h , super kontakt telefoniczny oraz email.
5 / 5
2017-10-31 10:35:49
Oskar
Szybka i przemiła obsługa, dostawa 24h , super kontakt telefoniczny oraz email.
5 / 5
2017-10-25 09:58:55
Jarosława
Polecam zakupy. Rewelacyjny towar. Super sklep.
5 / 5
2017-10-20 14:21:40
Mirosław
Towar zgodny z opisem, szybka realizacja. Polecam
4 / 5
2017-10-20 11:23:49
Zdzisława
Szybka wysyłka, wszystko przebiegło pomyślnie. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam
5 / 5
2017-10-19 11:43:34
Cecylia
Bardzo szybka i sprawna transakcja. Polecam !
5 / 5
2017-10-12 10:12:59
Tamara
Super wszystko jak trzeba poszukiwalem modelu motocykla w formie zabawki mieli ostatnia sztuke w polsce gorąco polecam !!!!
5 / 5
2017-10-02 10:28:58
Andrzej
U mnie przebiegło wszystko bez zarzutu. Towar zgodny z opisem - super szybka przesyłka.
5 / 5
2017-09-27 22:42:50
Anna
Wszystko przebiegło szybko i sprawnie.
5 / 5
2017-09-27 09:43:42
Irena
Zamówienie zrealizowane szybko i bezproblemowo - polecam.
5 / 5
2017-09-25 21:26:20
Celestyna
Bardzo sprawnie i zadowalajaco
5 / 5
2017-09-06 13:13:15
Lidia
Super ekspresowa przesyłka, lalka identyczna ze zdjęciem, działająca.
5 / 5
2017-08-31 17:36:10
Wieńczysła
Super sklep, solidny. Ceny też boskie :)
5 / 5
2017-08-30 09:14:26
Liwia
Szybka wysyłka, kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry. Wielki plus za możliwość zwrotu zabawki (po rozpakowaniu zabawki okazało się, ze nie działa ona tak jak powinna) i bezproblemowy zwrot pieniędzy. Świadczy to o tym, że sprzedawca naprawdę dba o zadowolenie swoich klientów.
5 / 5
2017-08-29 17:31:21
Konstancja
Szczerze polecam sklep czasnazakupy.pl
5 / 5
2017-07-29 09:03:33
Elżbieta
polecam. błyskawiczne, bezproblemowe zakupy.
5 / 5
2017-07-21 13:19:57
Fabian
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, towar zgodny z opisem.
5 / 5
2017-07-21 12:48:39
Halina
Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie
5 / 5
2017-07-18 21:57:51
Wioletta
Pod każdym względem jestem pozytywnie zaskoczona : - lalki ładniejsze niż na zdjęciu reklamowym -dostawa z Wrocławia na Wybrzeże wprost błyskawiczna -przemiły kontakt telefoniczny- zmiana formy płatności bez problemu Bardzo sporadycznie korzystam z tej formy zakupów- ale z taką FIRMĄ warto ...polecam! Beata
5 / 5
2017-07-03 21:21:42
Tymon
Naprawdę dobry zakup hulajnogi to był. Pochwała za pracę w sklepie ku zadowoleniu klienta. Oby ten sklep tak dalej pracował. Pozdrawiam.k
5 / 5
2017-06-28 15:58:13
Sergiusz
Realizacja przebiegła bez problemów, towar zgodny z zamówieniem.
5 / 5
2017-06-20 12:06:31
Ksenia
Towar zgodny z opisem, paczka doszła już następnego dnia od złożenia zamówienia.
5 / 5
2017-06-13 12:06:50
Cezary
Szybka realizacja zamówienia. Brak zastrzeżeń.
4 / 5
2017-06-02 11:43:59
Izyda
Paczka dobrze zapakowana, dotarła bez uszkodzeń. Produkt zgodny z opisem
5 / 5
2015-01-16 19:47:19
Monika
Z czystym sumieniem mogę polecić sklep wszystkim, którzy oczekują profesjonalnej obsługi,atrakcyjnych cen, szybkiej wysyłki i dobrej informacji. Polecam ! ! !
5 / 5
2014-12-15 11:14:21
Leokadia
-Wszystko sprawnie i szybko. -Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. -Towar zgodny z opisem oraz z zamówieniem. Polecam wszystkim.
5 / 5
2014-12-06 21:10:28
Ludmiła
Jestem bardzo zadowolona. Bardzo dobry kontakt, a przesyłka ekspresowa. Polecam na święta!!!
5 / 5
2014-11-04 12:09:52
Zbigniew
Moge szczerze polecic ten sklep, zabawke dostalismy bardzo szybko, Pani z ktora sie kontaktowalem bardzo mila, towar ok :)
5 / 5
2013-12-07 10:13:01
Szczepan
polecam zakupy w tym sklepie, obsługa szybka i rzetelna, zamówiłem towar w czwartek a już w piątek otrzymałem kurierem. Bardzo solidnie
5 / 5
2013-10-24 09:17:33
Wacław
Szczerze polecam Wszystkim ten sklep. Transakcja przebiegła ekspresowo, bardzo dobra bieżąca informacja o statusie realizacji zamówienia. Dobra cena.
5 / 5
2013-09-25 18:21:42
Klementyna
fachowa obsługa szybka wysyłka
5 / 5
2013-08-12 23:34:44
Agata
Bardzo szybka dostawa, produkty piękne, cena bardzo niska porównując inne sklepy. Po zadaniu pytania, natychmiatowa, miła rzeczowa odpowiedz
5 / 5
2013-06-10 15:50:11
Arnold
Transakcja przebiegła błyskawicznie, towar bardzo starannie i solidnie zapakowany, kontakt ze sprzedawcą po prostu rewelacja - pani wytłumaczyła wszystko, odpowiedziała bardzo wyczerpująco i miło na wszystkie moje pytania. Jestem baaaaaaaaaardzo zadowolona i z pewnością następnym razem wybiorę właśnie tego sprzedawcę. Pełen profesjonalizm i kultura. Serdecznie każdemu polecam!!!
5 / 5
2013-06-04 20:50:02
Irmina
Bardzo miła obsługa, niskie ceny! Jestem przekonana, że to nie jest mój ostatni zakup w kikstoys.pl
5 / 5
2013-05-09 19:01:43
Zenon
Zdecydowanie polecam. Ekspresowa tania wysłka. Kontakt ze sprzedawcą - jak najbardziej w porządku - dostałem odpowiedź na wszystkie swoje wiadomości.

Rzetelne opinie o CzasNaZakupy.pl - Markowe zabawki