Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję dcfoto.pl

Dcfoto.pl Opinie 5.0 (427)

Toszecka 102/127
44-117
Gliwice
500373583
opinie Dcfoto.pl
speedtest
5.0
427
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-21 15:59:46
Grzegorz
Świetny kontakt ze sprzedającym. Towar ekspresowo wysłany, miła obsługa, zdecydowanie polecam!
5 / 5
2020-02-14 20:18:43
Zygfryd
Wszystko szybko, sprawnie, towar zgodny z zamówieniem. Polecam Sklep ;-))
5 / 5
2020-02-13 13:07:38
Fabian
Bardzo sprawna obsługa. Zamówiłem towar w poniedziałek o 11, a w środę rano już był u mnie :) Rewelacja!
5 / 5
2020-02-12 21:22:19
Jowita
Szybko, sprawnie, profesjonalnie.
5 / 5
2020-02-11 13:09:34
Regina
Perfekcyjny przebieg transakcji.
5 / 5
2020-02-09 15:56:02
Arlena
Wszystko ok.Towar zgodny z zamawianym,bardzo dobry kontakt z kurierem
5 / 5
2020-02-07 12:09:20
Olaf
Bardzo dobry kontakt i profesjonalna obsługa. Polecam.
5 / 5
2020-02-07 11:52:19
Bartosz
Zdecydowanie Polecam - pełen profesjonalizm.
5 / 5
2020-02-05 10:24:44
Romuald
Moje trzecie zakupy w dcfoto.pl i zapewne nie ostanie. Szybka wysyłka, towar otrzymałem w 100% taki jaki zamawiałem. Nawet moja zmiana adresu wysyłki (już po wysłaniu zamówienia!) odbyła się bez komplikacji i nie opóźniło to wysyłki zamówionego sprzętu. Moje dotychczasowe doświadczenia z dcfoto.pl pozwalają na bardzo dobrą ocenę i wstawienie 5 gwiazdek. Polecam!
5 / 5
2020-02-05 07:27:51
Emilia
Jak najbardziej polecap profesionalna obsluga
5 / 5
2020-02-04 14:12:50
Zygfryd
Kontakt z dostawcą był dobry za pierwszym razem, niestety na kolejne pytanie nie dostałem odpowiedzi od miesiąca. Szybkozłączka którą zamówiłem jest dobrze wykonana, na chwilę obecną nie ma z nią większych problemów.
5 / 5
2020-02-04 11:39:02
Honorata
Osłona silikonowa easyCover do aparatów Canon EOS 6D czarna
5 / 5
2020-01-31 08:41:12
Apolonia
Wszystko super. Dobry kontakt miła obsługa
5 / 5
2020-01-30 18:55:50
Łucja
Szybka reakcja sprzedawcy w sprawie zamówienia, bardzo szybka dostawa. Niestety musiałam odstąpić od umowy w zakresie jednego z kupionych produktów Tamrac (produkt był ok jakościowo, odpowiadał zdjęciom i opisowi, ale po prostu wybrałam nieodpowiedni dla mnie) - zwrot pieniędzy na wskazany rachunek był błyskawiczny, zaraz po odesłaniu towaru. Byłam mile zaskoczona. Polecam zakupy w tym sklepie.
4 / 5
2020-01-30 14:40:31
Liza
Sprawna, dobra obsługa. Dbają o szczegóły.
5 / 5
2020-01-28 20:04:20
Jadwiga
Dostałam szczegółowe informacje i bardzo ważną radę odnośnie obiektywu.
5 / 5
2020-01-28 14:30:24
Bronisława
Super cena i obsługa. Polecam🤨
5 / 5
2020-01-23 11:00:27
Matylda
Celująco... fachowe doradztwo ... bardzo miła obsługa
5 / 5
2020-01-22 15:54:04
Alberta
wszystko ok , sprawnie, szybko , polecam
5 / 5
2020-01-21 13:29:52
Włodzimierz
Kontakt był ok. Udało sie załatwić zestaw którego już nie było na sklepie. Trochę czułem sie przymuszony do zakupu bo mimo że transakcja jeszcze nie doszła do skutku pan twierdził że musze kupic bo zamówiłem na stronie jako firma.
5 / 5
2020-01-21 10:28:25
Roman
Szybko i sprawnie, jak zwykle.
5 / 5
2020-01-17 12:10:20
Fabian
Super sklep obsługa i doradztwo na najwyższym poziomie polecam.
5 / 5
2020-01-17 11:50:53
Józef
Przed zakupem mogłem liczyć na konsultację. Zamówienie zrealizowane tego samego dnia. Kupiłem popołudniu, wysyłka kurierem poszła tego samego dnia. Wszystko w należytym porządku.
4 / 5
2020-01-17 11:30:02
Julian
Ogólnie jestem zadowolony z obsługi.
5 / 5
2020-01-15 16:47:17
Mirosław
Najwyższy poziom usług. Polecam ten sklep.
5 / 5
2020-01-14 07:01:07
Wiktoria
sprzedawca wykazał b. dużo inicjatywy
5 / 5
2020-01-13 11:40:57
Ewelina
Błyskawiczna realizacja, świetny kontakt, towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-11 17:57:23
Anastazja
Jest dobrze, wytłumaczą pytania jak należy i dobrze doradzą.
5 / 5
2020-01-11 12:51:38
Lilianna
Profesjonalny sklep z bardzo dobrym podejściem do klienta. Zadzwoniono do mnie i poinformowano o dołożeniu do paczki dodatkowych akcesoriów! Pełen profesjonalizm!
5 / 5
2020-01-10 14:55:49
Mariusz
Wszystko super. Dobry kontakt ze sprzedawcą
5 / 5
2020-01-10 13:37:19
Lech
profesjonalna, sprawna i miła obsługa
4 / 5
2020-01-10 13:20:06
Wiesława
Świetny sklep. Genialna obsługa
3 / 5
2020-01-10 11:55:17
Malina
Duży asortyment i wiedza pracowników. Niestety proces realizacji zakupu i czas jego trwania nie jest adekwatny do obecnych czasów i raczej jest rozczarowujący. Brak możliwości płatności on-line, konieczność czekania na potwierdzenie i dane do przelewu, brak opcji paczkomatów - wydłuża wszystko. Ciągle czekam na zakupione rzeczy, ale szacuję że od złożenie zamówienia do otrzymania paczki minie ok 6-7 dni. Moim zdaniem to dość długo. Jeśli komuś nie przeszkadza konieczność kilkudniowego czekania - będzie zadowolony. Jeśli komuś zależy na bardzo szybkim otrzymaniu sprzętu - proponuję upewnić się w sklepie ile będzie trwał cały proces.
5 / 5
2020-01-08 07:55:33
Michalina
szybko, tanio, bezproblemowo - gorąco polecam
5 / 5
2020-01-02 15:29:21
Helena
Jestem bardzo zadowolona z zakupu filtra połówkowego wraz z adapterem i holderem. Zamówienie złożyłam o dość późnej porze, ponieważ w piątek o 18, zaś ku mojemu zdziwieniu w poniedziałek kurier był już z przesyłką. Wszystkie elementy w pudełku były bardzo dobrze zabezpieczone. Gorąco polecam.
5 / 5
2020-01-02 08:33:44
Gustawa
Świetny kontakt, szybka realizacja, towar zgodny z zamówieniem - obsługa na najwyższym poziomie.
5 / 5
2019-12-31 07:11:04
Alicja
Sprawna realizacja zamówienia. Kompetentna i pomocna obsługa telefoniczna.
5 / 5
2019-12-24 22:22:48
Dalia
Perfekcyjna realizacja, i bardzo satysfakcjonujący kontakt ze sprzedającym.
5 / 5
2019-12-20 10:08:58
Anastazja
bardzo miła obsługa.... świetny kontakt... POLECAM
5 / 5
2019-12-19 16:00:21
Igor
Super współpraca. Właściciel po zamówieniu oddzwonił ustalił szczegóły i na drugi dzień miałem wszystko u siebie. Polecam BARDZO.
5 / 5
2019-12-18 20:41:01
Manuela
Gorąco polecam, fachowa i bardzo miła, bezpośrednia obsługa. Wielki szacunek za osobiste zaangażowanie, dyspozycyjność i doradztwo Właściciela sklepu. Będę wracał do sklepu na kolejne zakupy. Gorąco polecam sklep.
5 / 5
2019-12-17 15:20:57
Arkadiusz
Rzetelna, konkretna i profesjonalna obsługa. Polecam.
5 / 5
2019-12-12 14:12:27
Izyda
Świetny sklep, doskonały kontakt, szybka dostawa. Duży wybór.
5 / 5
2019-12-06 09:23:17
Weronika
Bezproblemowy kontakt, szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z oczekiwaniem - polecam!
5 / 5
2019-12-03 20:13:35
Matylda
Na pewno będę korzystał z tej firmy i ją ew. polecał
5 / 5
2019-12-03 11:28:53
Józefina
Profesjonalna pomoc i obsługa - polecam
5 / 5
2019-12-02 15:14:15
Alberta
Obsługa na najwyższym poziomie.
5 / 5
2019-12-02 09:27:41
Zdzisław
Jak tylko czegos potrzebuje to jest to pierwszy sklep gdzie zagladam czy jest. Bardzo mili ludzie, szybko, sprawnie.
5 / 5
2019-11-28 15:31:55
Ismena
Polecam. Bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2019-11-28 12:15:24
Grażyna
Najlepszy sklep dla fotografa. Szybka realizacja, priorytetowa dostawa i fachowe doradztwo. Po prostu SUPER!
5 / 5
2019-11-26 14:27:04
Arnold
Polecam, szybka dostawa, dobry kontakt
5 / 5
2019-11-07 10:19:03
Paula
Bardzo dobry kontakt na każdym etapie realizacji zamówienia.
5 / 5
2019-11-06 16:15:48
Marzena
Jestem bardzo zadowolony. Sklep jest czytelny i intuicyjny. Brakuje tylko szybszych form płatności np. blik lub np. skanowania kodu w poczcie.
5 / 5
2019-11-06 12:19:56
Magdalena
Towar dobrze zabezpieczony zgodny z opisem szybka wysylka.Polecam
5 / 5
2019-11-04 18:02:58
Łucja
Moje pierwsze zamówienie w tym sklepie. Sprawnie i szybko.
5 / 5
2019-10-29 12:44:05
Halina
Wszystko w jak najlepszym porządku produkt zgodny z opisem kontakt rewelacyjny
5 / 5
2019-10-25 10:40:36
Wera
Rewelacja. Bardzo dobry kontakt. Polecam!!!
5 / 5
2019-10-18 10:26:34
Grzegorz
Bardzo solidny partner. Przedstawiciel sklepu skontaktował się ze mną zaraz po zakupie i transakcja przebiegła bardzo szybko pomimo tego, że nie był to drogi zakup. Zakupiony towar i obsługa ze strony sklepu spełniają moje oczekiwania i są bardzo profesjonalne. Polecam ten sklep. Dbają o każdego klienta - nawet tego małego i nawet tego, który zapłacił za towar przed jego dostawą! Jeżeli będzie trzeba wrócę do tego sklepu z pewnością.
5 / 5
2019-10-15 16:52:58
Stanisława
Szybko i sprawnie. Towar starannie zapakowany.
5 / 5
2019-10-14 10:22:51
Angelika
Szczerze polecam! Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu. Towar zamówiony po 16:00, następnego dnia dostarczony.
5 / 5
2019-10-12 17:47:58
Aleksander
super sklep, szybka , bardzo szybka obsługa. Polecam w 100 %
5 / 5
2019-10-11 11:38:09
Władysław
Zamówiłem produkt ze starej oferty, której nie było na magazynie, dostałem rabat na produkt z nowej oferty - ceny praktycznie nie zrównały. W dzisiejszych czasach takie podejście to rzadkość Szczerze Polecam!
5 / 5
2019-10-10 23:45:51
Feliks
Jestem bardzo zadowolna ze sprzetu i obsługi
5 / 5
2019-10-10 15:34:59
Karol
Otrzymałem to co chciałem w możliwy najszybszy sposób. Komunikacja ze sklepem bez zarzutu.
5 / 5
2019-10-09 15:23:19
Otylia
Wszystko zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-10-08 13:54:44
Beata
Bardzo dobry sklep. Dobre ceny, szybka realizacja. Polecam.
5 / 5
2019-10-07 19:05:01
Irena
Profesjonalny sprzedawca. Błyskawiczna realizacja i wysyłka. Byłoby wygodniej gdyby można było płacić blikiem:) Zdecydowanie polecam!
5 / 5
2019-10-06 10:58:10
Julian
Bezproblemowo i bardzo szybko.
5 / 5
2019-10-04 13:52:19
Łukasz
POLECAM - fachowe doradztwo i szybka realizacja zamówienia, takiej obsługi życzylbym sobie w każdym sklepie
5 / 5
2019-10-01 11:05:28
Dominik
Sklep profesjonalny z dużym asortymentem zarówno dla amatorów jak i profesjonalnych fotografów. Szybka realizacja zamówienia i dobrze zabezpieczona przesyłka do transportu. Polecam robienie zakupów w sklepie dcfoto.pl.
5 / 5
2019-09-28 08:53:23
Klementyna
Doskonały kontakt ze sprzedawcą. Wiedza o produkcie, przedstawienie alternatywnych rozwiązań. Polecam!
5 / 5
2019-09-28 08:37:44
Edward
Bardzo miła i fachowa obsługa i pozytywnie nastawieni ludzie. I wielki plus za to że sprzedają towar który mają u siebie, a nie taki który ma dystrybutor (zwłaszcza gdy dystrybutor już go nie ma). Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-09-26 12:58:42
Józefina
Troche szkoda, ze nie maja mozliwosci zaplacenia karta i stad musialem zamowic produkt za pobraniem. Natomiast jako jedyni mieli na stanie produkt ktorego szukalem, maja ogromny asortyment, a cala transakcaj przebiegala bez najmniejszego problemu. Otrzymalem informacje o nadaniu przesylki, kod do sledzenia paczki itd. Jednym slowem, bardzo polecam
5 / 5
2019-09-26 10:07:51
Greta
Super kontakt, szybka realizacja!
5 / 5
2019-09-23 10:32:33
Teodor
Solidna firma.Zamówiony przedmiot zakupu wysłany b.szybko.Staranne opakowanie.POLECAM.
5 / 5
2019-09-21 07:27:54
Bogdana
Zachwycony.tak profesjonalnie i żetelnie niema nigdzie. Podpowiedź od obsługi trafiona na 100%
5 / 5
2019-09-20 08:27:28
Leopold
Miła i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-09-19 19:56:15
Ziemowit
Bardzo dobry kontakt, zawsze służą pomocą i radą. Sprawna realizacja zamówień, bardzo dobrze zapakowany i zabezpieczony towar. Bardzo polecam!
5 / 5
2019-09-19 17:34:29
Ludwik
Bardzo dobry kontakt, profesjonalna obsługa, natychmiastowa reakcja przy problemach z logowaniem do sklepu.
5 / 5
2019-09-19 13:52:29
Miłosz
Dobry kontakt z obsługą, sprawna dostawa, towar zgodny - polecam
5 / 5
2019-09-19 13:29:35
Weronika
Fachowa miła obsługa szybka dostawa zamówionego towaru.
5 / 5
2019-09-11 15:00:37
Ludwika
Bardzo dobra obsługa. Sugerował bym podłączenia do platformy płatności przelewy 24 itp.
5 / 5
2019-09-06 11:41:33
Wiesława
Bez zastrzeżeń, dostawa w 24h.
5 / 5
2019-09-05 13:07:42
Włodzimierz
Fachowa obsługa i doradztwo. Człowiek z pasją i uczciwy.POLECAM
5 / 5
2019-09-03 14:07:44
Julianna
Bardzo fajny sklep. Bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2019-08-31 10:01:56
Ida
Natychmiastowa wysyłka oraz dobrze zapakowana paczka. Bardzo dobry kontakt telefoniczny widać, że osobom ze sklepu zależy na dobrej obsłudze klienta. Jak najbardziej polecam.
5 / 5
2019-08-30 13:49:58
Marta
Wszystko ok, bardzo dobry kontakt z klientem.
5 / 5
2019-08-30 10:55:02
Greta
Bardzo szybko i sprawnie! Polecam
5 / 5
2019-08-28 14:00:05
Nadia
wspaniałe obsługa fachowość
5 / 5
2019-08-27 15:01:04
Wera
Polecam fachowa obsługa, towar (obiektyw do aparatu) dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniami. Szybka wysyłka.
5 / 5
2019-08-26 11:42:50
Marzena
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Szybka dostawa. Problem, który pojawił się podczas realizacji zamówienia, został rozwiązany sprawnie i po mojej myśli.
5 / 5
2019-08-25 18:34:41
Ernest
Rewelacyjny sklep, świetny kontakt, dobre ceny, realizacja błyskawiczna, polecam. JM.
5 / 5
2019-08-22 15:15:10
Adam
dobre ceny szybka realizacja 100% zadowolenie
5 / 5
2019-08-21 20:37:46
Mieczysław
Bardzo dobra obsługa, nawet w dni wolne od pracy, co w obecnych czasach jest wręcz nie do pomyślenia.
5 / 5
2019-08-20 13:16:57
Jakub
Kolejny raz - pełen profesjonalizm!
5 / 5
2019-08-19 12:52:58
Jędrzej
Firma bardzo rzetelna - realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie. Polecam.
5 / 5
2019-08-16 15:57:33
Julian
Fantastyczny sklep, komunikatywny sprzedawca po drugiej stronie. Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność.
5 / 5
2019-08-14 14:51:23
Anita
Profesjonalizm w każdym calu. POLECAM!!!
5 / 5
2019-08-08 14:28:21
Kamila
Polecam. Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem. Wszystko na najwyższym poziomie.
5 / 5
2019-08-07 14:09:05
Marek
Obsługa sklepu mistrzostwo świata ;) Troszke musiałem poczekać na plecak, ale o wszystkim byłem informowany telefonicznie. Sam plecak rewelacja ;) polecam gorąco!!
5 / 5
2019-08-06 20:10:56
Zdzisław
Bardzo dobry kontakt. Wysyłka bez opóźnień, zgodna z opisem przy towarze. Szybka i wyczerpująca odpowiedź na pytania o produkcie.
5 / 5
2019-08-06 13:41:58
Izolda
Szybka realizacja.Towar zgodny z opisem.
5 / 5
2019-08-05 12:17:13
Oksana
jestem b. zadowolony z kontaktu
5 / 5
2019-08-03 18:39:23
Rafał
Bardzo dobry sklep.Komunikacja ze sprzedającym wzorowa.Mieszkam w tym samym mieście gdzie mieści się sklep.Jednak ze względów zdrowotnych nie zdecydowałem się na osobisty odbiór i zamówiłem dostawę pocztą.Jakież było moje zdziwienie gdy po zaksięgowaniu mojej wpłaty towar dostarczono mi do domu tego samego dnia i zwrócono opłatę za wysyłkę pocztą.Bardzo polecam sklep i na pewno jeszcze tu zrobię zakupy bo jest parę rzeczy mnie interesujących.Towar otrzymałem zgodny z opisem..
5 / 5
2019-08-02 18:54:00
Ada
sklep super, pełna informacja o aktualnym statusie zlecenia, niestety zaszfankował gls
5 / 5
2019-08-02 10:31:20
Miłosz
Polecam , profesionalna dostawa , paczka zabezpieczona towar w 100% sprawny.
5 / 5
2019-08-01 10:30:38
Agnieszka
Doskonała, spersonalizowana obsługa.
5 / 5
2019-07-26 14:07:21
Karina
Produkt zgodny z oczekiwaniami oraz wymiarami a obsługa rewelacyjna!
4 / 5
2019-07-25 12:57:35
Kornelia
Bardzo pozytywnie oceniam d,iałanoa. Był kontakt telefoniczny celem uzgodnienia szczegółów zamówionego adaptera, Przesyłka przyszła po dwóch dniach. POLECAM = przyjemna i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-07-24 17:47:34
Radomir
Kiedy przez weekend okazało się, że zabrakło jednego z zamówionych przeze mnie produktów, w poniedziałek rano zadzwonił do mnie pracownik sklepu i zaproponował znacznie lepszy zestaw produktów, który wyniósł mnie mniej niż mój pierwotny pomysł. Super miła i bardzo szybka obsługa. Bardzo polecam.
5 / 5
2019-07-24 13:40:01
Roma
Profesjonalnie, szybko, bezproblemowo.
5 / 5
2019-07-23 15:47:11
Gabriel
Bardzo dobry kontakt, uprzejma i rzeczowa obsługa!
5 / 5
2019-07-19 16:38:48
Julian
bardzo profesjonalne podejście do klienta, zamówienie zgodnie z wytycznymi.
5 / 5
2019-07-18 18:40:51
Julian
Szybko sprawnie dobry kontakt i pomoc.
5 / 5
2019-07-18 17:11:58
Mieczysława
Super sklep na pewno zrobię u nich kolejne zakupy.Polecam
5 / 5
2019-07-15 11:46:35
Dariusz
Rzetelnie , komunikatywnie i profesjonalnie
5 / 5
2019-07-15 09:19:01
Lech
Dziękuję za bardzo szybką usługą. Przesyłkę otrzymałem trzeciego dnia, która miała do przebycia bardzo dużą odległość, z południa kraju aż na kraniec północny. Jestem zadowolony z usługi i jeszcze raz dziękuję.
5 / 5
2019-07-08 01:02:10
Cecyl
Bardzo miła obsługa, ekspresowa realizacja zamówienia! Polecam ten sklep!
5 / 5
2019-07-01 13:03:30
Matylda
Doskonała obsługa klienta, szybki kontakt telefoniczny. Polecam!
5 / 5
2019-06-29 10:43:33
Kalina
Świetny kontakt. Transakcja przeprowadzone wzorcowo. Polecam!
5 / 5
2019-06-28 18:14:45
Mieczysława
Szybko i rzetelnie, dobry kontakt z sprzedawcą.
5 / 5
2019-06-26 21:10:46
Apolonia
Perfekcyjna obsługa klienta, polecam!
5 / 5
2019-06-26 10:56:57
Błażej
Wszystko w jak najlepszym porzadku
5 / 5
2019-06-23 23:23:40
Rafał
Sklep znajduje się w moim TOP3 jeżeli chodzi o jakość obsługi klienta - w szczególności za kontakt, uwzględnienie uwag do zamówienia oraz szybką realizację.
5 / 5
2019-06-21 19:15:13
Łukasz
Szybko, sprawnie, bez problemów.
5 / 5
2019-06-19 16:02:11
Teodor
Świetny kontakt plus profesjonalizm.
5 / 5
2019-06-19 11:45:00
Jadwiga
Bardzo sprawnie przeprowadzone zakupy.
5 / 5
2019-06-19 11:20:27
Konrad
szybka, sprawna obsługa zamówienia
5 / 5
2019-06-18 21:05:42
Krystyna
Jestem zadowolony i sposobu zakupu.
5 / 5
2019-06-14 11:23:28
Roman
Sklep posiada towar niedostępny nawet u producenta.
5 / 5
2019-05-31 16:34:18
Diana
Dziękuję za rzetelną i miłą obsługę
5 / 5
2019-05-23 12:38:56
Błażej
Pomoc w zakupach, szybka realizacja, wysoka kultura i dobre ceny.
5 / 5
2019-05-21 18:26:53
Maksym
bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem
5 / 5
2019-05-16 23:10:02
Bogusław
Polecam, miła i fachowa obsługa, mimo małego problemu z zamówionym towarem, sklep zadzwonił z wyjaśnieniem i zaproponował alternatywne rozwiązanie.
5 / 5
2019-05-16 21:58:45
Apolonia
Kontrahent godny zaufania.Polecam.Dobry kontakt a towar zamówiony spełniał całkowicie moje oczekiwania.
5 / 5
2019-05-11 12:57:33
Kalina
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Sklep jak rzadko który ma ludzkie podejście do klienta i z każdym problemem można normalnie się porozumieć ze sprzedającym.
5 / 5
2019-05-08 12:34:12
Celestyna
Bardzo dobra i sprawna obsługa zamówienia
5 / 5
2019-05-06 12:03:18
Wiesława
Błyskawiczna realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-05-03 14:02:12
Aneta
Jak zawsze mega profesjonalnie. Super szybka przesyłka, rewelacyjny kontakt. Najlepszy sklep.
5 / 5
2019-04-26 13:31:24
Martyna
Bardzo dobry kontakt osobisty ze strony personelu sklepu, pomocna obsługa, podpowiada najlepsze rozwiązania. Na pewno będę wracał
5 / 5
2019-04-25 11:25:47
Radomir
Szczerze polecam. Transakcja przeprowadzona bez zarzutu.
5 / 5
2019-04-24 19:42:22
Adrian
Towar zgodny w informacją na stronie. Szybka wysyłka.
5 / 5
2019-04-24 16:55:48
Damian
Wzorcowy kontakt i obsługa, dziękuję i polecam.
5 / 5
2019-04-18 20:41:00
Sergiusz
Szybko, profesjonalnie bez uwag !
5 / 5
2019-04-13 21:22:17
Sergiusz
Wszystko bez zarzutów - szybko, zgodnie z zamówieniem, dobry kontakt, fachowa obsługa.
5 / 5
2019-04-11 20:49:53
Roman
Doskonały kontakt ze sprzedawcą. Szybka realizacja dostawy. Towar zgodny ze specyfikacją. Polecam!
5 / 5
2019-04-09 12:35:23
Miłosz
Fachowa porada, ekspresowa wysyłka. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-04-08 19:32:48
Eligiusz
Bardzo rzetelna informacja, naprawdę dbają o klienta - polecam!
5 / 5
2019-04-06 00:36:10
Hubert
Profesjonalne podejście, błyskawiczna wysyłka i realna znajomość tematu.
5 / 5
2019-04-04 12:51:55
Leszek
Swietny kontakt i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-04-03 19:08:10
Gabriela
Profesjonalny i bardzo pomocny kontakt z klientem.Polecam.
5 / 5
2019-04-02 16:37:23
Piotr
Bardzo dobry sklep,fachowe doradztwo,szybka dostawa. Sklep polecam każdemu.
5 / 5
2019-03-29 11:40:39
Sylwester
Dostałem zamówienie w ustalonym terminie. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Jestem zadowolony :)
5 / 5
2019-03-27 10:37:33
Bernadeta
Szybko, w dobrej cenie i profesjonalnie. Na pewno wrócę do tego sklepu. Polecam!
5 / 5
2019-03-24 09:31:56
Sebastian
Towar zgodny z opisem . osłona przeciwsłoneczna do tamrona 70-300
5 / 5
2019-03-19 13:18:02
Daria
Bardzo dobra obsługa. POLECAM !
5 / 5
2019-03-14 20:12:33
Sylwester
Paczka na drugi dzień po zaksięgowaniu płatności było już u mnie, wszystko zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2019-03-13 20:12:55
Izydor
Bardzo dobra obsługa, rzetelna informacja o stanie zamówienia. Polecam :)
5 / 5
2019-03-12 11:49:43
Marina
Po złożeniu zamówienia szybki kontakt ze strony sklepu z informacją o braku statywu oraz propozycją zamiennika. Dodatkowo fachowe doradztwo i rozwianie wątpliwości. Wysyłka (dobrze zabezpieczona) dotarła na dzień następny. Mogę polecić korzystanie z usług tego sklepu.
5 / 5
2019-03-11 22:00:46
Faustyna
Gorąco polecam. Dobry kontakt i szybka dostawa.
5 / 5
2019-03-08 20:19:09
Tadeusz
Tak jak być powinno, bez problemów. Chcąc dowiedzieć się więcej na temat sprzętu telefoniczna informacja wyczerpująca. Polecam
5 / 5
2019-03-07 19:13:30
Helena
Profesjonalizm,zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-03-02 09:58:48
Mirosław
Spoko. Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam !!!
5 / 5
2019-02-25 10:54:15
Celestyn
Polecam. Dobry fachowy kontakt i obsługa. Błyskawiczna realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-02-24 14:30:21
Ludwik
szybko, z pełną kontrolą procesu i korzystną ceną. Pełne zadowolenie
5 / 5
2019-02-22 12:32:55
Mirosław
Wszystko w porządku. Kontakt że sprzedajacym zadowalający, produkt dobrej jakości. Polecam!
5 / 5
2019-02-21 17:41:50
Michał
Bardzo polecam, kontakt bardzo dobry i szybka dostawa!
5 / 5
2019-02-16 15:48:59
Aurelia
Przyjemny i rzeczowy kontakt ze sprzedawcą.
5 / 5
2019-02-16 06:55:51
Maria
Polecam. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Szybką dstawa.
5 / 5
2019-02-15 10:57:25
Karolina
Doskonały sprzedawca, miła i profesjonalna obsługa
5 / 5
2019-02-14 13:38:27
Cezary
Wszystko jak trzeba. Dobry kontakt telefoniczny, wyjaśnianie dostępnych opcji, informacje o stanie zamówienia.
5 / 5
2019-02-12 08:29:03
Jan
Dobry sklep, i dobry kontakt telefoniczny, Polecam
5 / 5
2019-02-07 10:45:59
Sławomir
Bardzo profesjonalne podejście właściciela, który sam wychodzi z inicjatywą pomocy i doradztwa. Czułem, że trafiłem w odpowiednie miejsce. Byłem traktowany bardzo poważnie i z dużym zrozumieniem moich indywidualnych potrzeb i preferencji - co, niestety, nieczęsto się zdarza. Warto podkreślić, że zamawiałem tylko małą głowicę. Absolutnie polecam!
5 / 5
2019-02-07 00:57:23
Ernest
Rzetelność i pełen profesjonalizm :)
5 / 5
2019-02-06 14:23:29
Jolanta
Świetna, profesjonalna i natychmiastowa obsługa. Polecam.
5 / 5
2019-02-01 10:05:35
Marzena
Jestem zachwycona obsługą sklepu! Na każdym etapie realizacji zamówienia bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny. Sklep dba o klienta wzorowo dlatego na pewno jeszcze skorzystam :) Pozdrawiam i dziękuję za fachową obsługę.
5 / 5
2019-01-30 23:19:29
Szymon
Wszystko na najwyższym poziomie.
5 / 5
2019-01-24 14:34:36
Maksymilian
wszystko ok, dobry kontakt, towar zgodny z zamowieniem
5 / 5
2019-01-22 14:33:11
Zbigniew
Bardzo kąkretna firma godna polecenia. Dzieki fachowej obsłudze anulowalem zamowienie towaru ponieważ nie pasował do mojego sprzętu. Bezproblemowy sklep! Polecam.
5 / 5
2019-01-22 13:57:43
Idzi
Kolejna transakcja i na pewno nie ostatnia. Sklep na najwyższym poziomie. Kontakt ze sprzedawcą natychmiastowy, towar zgodny z opisem. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2019-01-19 07:48:58
Greta
Pełen profesjonalizm i bardzo miły kontakt. Polecam!
5 / 5
2019-01-17 09:30:17
Oleg
Profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem, bardzo dobry kontakt, szybka realizacja.Polecam !
5 / 5
2019-01-17 09:11:04
Lesław
Świetna obsługa i ekspresowa wysyłka towaru.
5 / 5
2019-01-15 22:17:25
Grażyna
Kapitalnie! Kontakt, tel ze sklepu z potwierdzeniem, pełna profeska!
5 / 5
2019-01-14 18:32:01
Szczepan
Jestem zadowolona, polecam wszystkim.
5 / 5
2019-01-14 12:47:55
Kaja
Wszystko na najwyzszym poziomie obslugi
5 / 5
2019-01-11 16:53:38
Franciszek
Wszystko w jak nalepszym porządku! Polecam zakupy w dcfoto.pl !!!
5 / 5
2019-01-11 10:18:14
Lilianna
Jeden z lepszych sklepów foto.
5 / 5
2019-01-10 13:50:23
Rafał
świetny sklep indywidualne podejście i opieka zamówienia. Świetnie!
5 / 5
2019-01-05 13:13:31
Albert
Szybka dostawa, bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2019-01-04 14:20:41
Klementyna
Bardzo ładne dekielki, super kontakt, 100% pozytyw.
5 / 5
2019-01-03 17:37:59
Radosław
Jest to najlepszy sklep fotograficzny w jakim miałem przyjemność robić zakupy.
5 / 5
2018-12-27 17:34:16
Irma
transakcja przebiegła bardzo sprawnie - polecam
5 / 5
2018-12-27 14:07:50
Aldona
Profesjonalne podejście i bardzo miła obsługa
5 / 5
2018-12-27 13:01:20
Beniamin
Zaangażowani, dostałem nawet telefon, bo firma sprawdzała, czy wszystko w porządku z dostawą i terminem przesyłki. Polecam.
5 / 5
2018-12-11 21:48:37
Jeremiasz
Paczka została wysłana po 30min od zamówienia. Poczta polska nie popisała sie bo Pocztex kurier 48 dostarczył ją po tygodniu. Paczka przyszła cała i zdrowa a sprzedawca był niezwykle miły i uprzejmy. Zdecydowanie polecam sklep dcfoto.pl.
5 / 5
2018-12-11 19:35:18
Celina
Polecam, sklep jak najbardziej godny polecenia. Miła i fachowa obsługa. Zamówienie zrealizowanie niemalże odrazu, dostawa błyskawiczna. Towar zgodny z opisem. Jeszcze nie raz skorzystam z usług tego sklepu. :)
5 / 5
2018-12-10 10:43:31
Liwia
wszystko sprawnie i szybko, jakość towaru świetna!
5 / 5
2018-12-07 22:14:24
Konstancja
Profesjonalna, szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2018-12-04 06:48:38
Włodzimierz
Polecam, bardzo dobry kontakt, fachowo doradzili szybka wysyłka. Jestem zadowolony z zakupu (dobra cena szybka wysyłka) jak i z obsługi (kompetentni, dobrze doradzili, dobry kontakt).

Rzetelne opinie o dcfoto.pl