Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Deputo sp. z o.o.

Deputo sp. z o.o. Opinie 4.1 (247)

Pl. Wolności 7 / 206
50-071
Wrocław
( brak )
opinie Deputo sp. z o.o.
4.1
247
Opinii

Dobrze

5 / 5
2024-04-22 14:28:43
Instytut
20 od nieuczciwych pożyczkobiorców. Brawo dla Was
5 / 5
2024-04-22 14:28:08
Ewa
Dziś odzyskałam ponad 26 tys. Dziękuję Deputo
1 / 5
2024-04-22 07:45:18
Basia
Nie polecam tylko kasa się liczy , po wpłacie kontakt się urywa , zero wiadomości odpisywanie na maile znikome po 15 miesiącach sprawa umożona ,, nic nie odzyskane od dłużnika i tylko my ponieśliśmy koszty 2300 za zgłoszenie do prokuratury , nie polecam , brak mi chęci i nerwów aby dalej to ciągnąć, nawet nie wiadomo komu zaufać , mieli pomóc a tylko ogolili z kasy , żenada nie firma
5 / 5
2024-04-15 09:18:27
Wiktor Olejarz
Super robota. Zaliczka za wpłatę na instalacje fotowoltaiczne odzyskana. 7 tys
5 / 5
2024-04-13 07:59:09
Transport Oleśnica
Działamy w branży od lat. Dłużników nie brakuje. Zleciliśmy do Deputo 4 sprawy. Odzyskali 3 bo mimo egzekucji na 4 nie było z czego ściągać. Polecam
5 / 5
2024-04-12 14:05:53
Spolka Biernacki
Jeszcze nic nie odzyskaliśmy ale do tej poryok. Prawnik przypisany, komunikacja na bieżąco. Zbieramy materiał dowodowy do naszej sprawy. Trochę to pewnie potrwa ale nie liczyłem na cuda jak niektorzy. Każdy dłużnik inny i nie da się tak na szybko. Nasz jest w restrukturyzacji.
5 / 5
2024-04-12 14:00:39
Tymek
Nie chce mi się opisywać samej sprawy. Wiem jedynie,że trwało to bardzo długo bo 2 miesiace. Kasa to około 600 euro. Odzyskane bez odsetek. No spoko.
5 / 5
2024-04-12 13:58:45
Patryk Niszawski
20 tysięcy od dłużnika z Niemiec. Odzyskałem 15. I tak się cieszę. Dzieki
5 / 5
2024-04-12 13:58:09
Krzysztof
Konkurencja potrafi uprzykrzyć życie...zwłaszcza na portalu bez weryfikacji. Współczuję. Dla mnie super
5 / 5
2024-04-12 13:57:27
Ewa
Polecam gorąco! Pomogli z 2 sprawami
1 / 5
2024-04-12 08:24:37
Paweł
Brak kontaktu po wpłacie. Opinie są wystawiane przez samą firmę.
1 / 5
2024-04-12 08:23:24
Dariusz
Po wpłacie pieniędzy za usługę kontakt się urywa.
5 / 5
2024-04-10 14:12:08
Zadowolony
20 tysięcy wróciło w jeden dzień. Wiem, że to mało realne ale u mnie dłużnik zapłacił tylko po wezwaniu. Za dużo nie musieli zrobić ale sukces to sukces. Hahahaha 😁
5 / 5
2024-04-10 14:10:58
Tymoteusz Widz
W transporcie nie znam firmy która nie ma dłużnikow. Na szczęście trafiłem do Deputo i odzyskałem kasę od znanej dłużniczki Pani Woźniak. 1500 euro.
1 / 5
2024-04-10 07:35:40
mily
Firma jest nie zetelna. Oszukujesz swoich klientów. Nie polecam
4 / 5
2024-04-10 05:30:12
Maryla
Przed podpisaniem umowy, czytałam opinie o Deputo i faktycznie miałam wątpliwości, jednak postanowiłam zaryzykować. Nie żałuję. Po kilku miesiącach odzyskali moje pieniądze. Warto samemu sprawdzić, aby się przekonać. Polecam
5 / 5
2024-04-05 14:04:07
Gospodarstwo Borowski
Pomogli z kasą za sprzedaż siana. 25 tys. Trochę długo bo 3 msc ale ważne, że odzyskane.
5 / 5
2024-04-05 14:02:26
UWAGA
Uwaga! Większość jedynek jest od kancelarii konkurencyjnej. Pracowałem tam przez 3 miesiące i sam byłem świadkiem jak prezes zarządzał żeby codziennie dodać na Deputo 2/3 jedynki. Gn...je. Nie znam Deputo ale przejrzałem wszystkie opinie i przynajmniej 80% jest od konkurencji:/ jeśli ktoś chce się dowiedzieć jaka jest prawda co do ich działań to proście o pisemne referencje. To jedyna droga na uczciwa weryfikację, a nie portal gdzie każdy może wpisać co chce....
1 / 5
2024-04-05 04:07:10
MARIA
Nie polecam, od roku po wpłaceniu zaliczki na windykację, nic się nie dzieje. Kiedy zadzwoniłam powiedziano mi, że nie mają oryginału umowy . Umowa została wysłana mailem. Od tego czasu nic, minął rok. Nie dajcie się nabrać pieniążki zapłacone z góry, to nic już nie muszą robić...
5 / 5
2024-04-05 02:19:50
Mariusz Kamiński
Bardzo polecam . Firma skutecznie ściągnęła wierzytelność , której komornik nie potrafił . Rewelacja . Odsetki ,wierzytelność główna, wszystko. Bardzo polecam
1 / 5
2024-04-04 12:01:01
Hanna
Niestety po opłaceniu z opłat kontakt jest znikomy. Obiecane szybkie odzyskanie pieniędzy - niestety nic nie odzyskałam. Sprawa trwa kilka ładnych lat... NIE POLECAM.
1 / 5
2024-04-02 15:22:19
Paweł D.
Odradzam. Po wpłacie brak kontaktu
5 / 5
2024-03-30 01:39:24
M.K.
Zlecilem im 4 sprawy. 2 juz spłacone, a minęły tylko 3 miesiące. Jak widać da sie. Koszta prowadzenia sprawy sa, ale szczerze mówiąc moj prawnik bierze 4 razy więcej. Mi się to ratio podoba.
5 / 5
2024-03-29 09:57:26
Patryk
Zdecydowanie polecam tę firmę! Profesjonalizm i skuteczność w rozwiązywaniu spraw. .
5 / 5
2024-03-28 08:01:46
Łukasz B.
Dałem im jedna sprawe na próbę, bo mieliśmy w spółce obawy przed wspolpraca z firmą zewnętrzna. No splacilo sie, ściągnęli tez niemałe odsetki naliczone od 2013 roku. Więc zwracam honor.
5 / 5
2024-03-28 04:32:43
Wojciech W.
Wszystko przebiegło pozytywnie. Czekałem 8 miesięcy ale kasa wróciła cała, trochę dłużej niz mowili, ale rzeczywiście skutecznie ozyskali dla mnie kase. Meczylem sie z dluznikiem ponad 2 lata. Myslalem ze koniec ale pozytywnie sie zaskoczyłem.. Dla mnie 5 to dobra ocena.
5 / 5
2024-03-28 04:26:50
Marianna
Nie sposób przecenić profesjonalizmu i zaangażowania firmy windykacyjnej, zwłaszcza w przypadku prowadzenia skomplikowanych spraw karnych. Dzięki niezwykłemu wysiłkowi Pani Wiktorii oraz całego zespołu, udało się odzyskać pieniądze w ramach procesu windykacyjnego. Ich determinacja, kompetencje oraz zrozumienie indywidualnych potrzeb klienta zasługują na najwyższe uznanie. Dzięki ich skutecznemu działaniu, klient może odetchnąć z ulgą, wiedząc że jego interesy są w kompetentnych rękach. To właśnie zaufanie i profesjonalizm, którymi firma windykacyjna się wykazała, są kluczowymi czynnikami budującymi trwałe relacje z klientami.
5 / 5
2024-03-28 04:23:10
Iwona
Skontaktowałam się z nimi z polecenia od mojego znajomego. Sprawa z dłużnikiem, który ogłosił upadłość. No i udało się. Sama w to nie wierzę, że to zadłużenie do mnie wróciło, ale polecam.
5 / 5
2024-03-28 04:21:09
Roman
Miałem do odzyskania 57 tysięcy, sprawa zakończona 3 miesiące. Windykatorka na medal! Serdecznie Polecam
5 / 5
2024-03-28 04:20:08
Roman
Miałem do odzyskania 57 tysięcy, sprawa zakończona 3 miesiące. Windykatorka na medal! Serdecznie Polecam
5 / 5
2024-03-28 04:18:25
Aldona
Bardzo dobra współpraca, szybko odzyskali w sparwie karnej pieniążki. Koszt obslugi sparwy też zosta zwrócony. Bardzo polecaam Panią Martę.
5 / 5
2024-03-26 14:42:52
Kasia
Myślałam czy 4 czy 5 bo nie odzyskali kosztów. Miało być 35 tys a mam 32. Haha chociaż przez zleceniem miałam zero...:-D pięć jednak pięć. Szczególnie polecam Panią Martę. Konkretna
5 / 5
2024-03-26 14:41:06
Miłosz Kartus
Z całą pewnością mogę polecić. Windykacja to nie jest temat łatwy. Z 4 zleconych spraw odzyskali 3. Jedna to kompletny oszust, prokuratura zawiesiła postępowanie ale to przecież nie ich wina. Radzę popatrzeć na temat szerzej. Jeśli organy ścigania umarzają to co dalej może Deputo? Pomyslcie o tym. Na szczęście 3 sprawy z głowy. Ta jedna to olać. Trudno. Zlecę kolejne bo najgorsze co można zrobić to nic nie zrobić. Pozdrawiam
5 / 5
2024-03-21 05:51:00
Dudek spolka
Wczoraj wystawiliśmy referencje. Sprawa ogarnięta w dwa miesiące.
5 / 5
2024-03-12 15:02:59
Dudek spolka
Wczoraj wystawiliśmy referencje. Sprawa ogarnięta w dwa miesiące.
5 / 5
2024-03-08 05:44:30
PATRYK
Moja sprawa trwała długo bo ponad 6msc ale finalnie zakończona sukcesem. odpuściłem odestki ale to już olać. najważniejsze, ze całośc kasy (ponad 130 tys) wróciła. Polecam
5 / 5
2024-03-06 16:22:06
tubulec
Szybko sprawnie. Dłużnik oddany i w ciagu 2 tyg kasa na koncie
1 / 5
2024-03-05 15:21:11
Bartek
Nie polecam. Chwalą sie skutecznością , biorą grube pieniądze za obsługę zapewniając 100 % skuteczność w odzyskaniu pieniędzy , a sprawa kończy się tylko na doniesieniu do prokuratury co jest bezplatne i zażaleniu -skardze na czynnościi z powodu umożenia sprawy z powodu nie wykrycia sprawcy. Na to nie dajcie się naciagnąć bo tylko stracicie więcej kasy, oszuści bezczelni!!!!
1 / 5
2024-03-05 15:21:10
Bartek
Nie polecam. Chwalą sie skutecznością , biorą grube pieniądze za obsługę zapewniając 100 % skuteczność w odzyskaniu pieniędzy , a sprawa kończy się tylko na doniesieniu do prokuratury co jest bezplatne i zażaleniu -skardze na czynnościi z powodu umożenia sprawy z powodu nie wykrycia sprawcy. Na to nie dajcie się naciagnąć bo tylko stracicie więcej kasy, oszuści bezczelni!!!!
5 / 5
2024-03-01 08:23:44
Cezary
Jedna firma zalegała nam sporo pieniędzy od kilku miesięcy, ignorowali nasze telefony i wezwania do zapłaty. Sprawa została zlecona Deputo, dzięki czemu nagle klient znalazł środki na uregulowanie zaległości.
1 / 5
2024-02-29 07:37:23
bartek
Firma udaje, że coś robi a nic się nie dzieje w sprawie. Pobierają opłatę przed rozpoczęciem sprawy. Kontakt zerowy. Nie odpowiadają na pisma. Porażka!!!!!
5 / 5
2024-02-23 08:27:54
Cezary
Jedna firma zalegała nam sporo pieniędzy od kilku miesięcy, ignorowali nasze telefony i wezwania do zapłaty. Sprawa została zlecona Deputo, dzięki czemu nagle klient znalazł środki na uregulowanie zaległości.
5 / 5
2024-02-19 05:14:21
Mateusz Marcysik
Polecam wspolprace z panią Eweliną Z. Kompetentna osoba, pomogla mi z moimi dwoma dluznikami, wszystko elegancko, jak nalezy. 5*
5 / 5
2024-02-19 05:14:10
Mateusz Marcysik
Polecam wspolprace z panią Eweliną Z. Kompetentna osoba, pomogla mi z moimi dwoma dluznikami, wszystko elegancko, jak nalezy. 5*
5 / 5
2024-02-19 05:14:02
Mateusz Marcysik
Polecam wspolprace z panią Eweliną Z. Kompetentna osoba, pomogla mi z moimi dwoma dluznikami, wszystko elegancko, jak nalezy. 5*
1 / 5
2024-02-14 11:26:15
Andrzej
Złodziej i oszuścimoja sprawa ciągnie się już prawie rok i nic stoi w miejscu
1 / 5
2024-02-12 18:08:47
Maria
Nie polecam. Chwalą sie skutecznością w stosunku do firmy Capital Trade, biorą grube pieniądze za obsługę zapewniając 100 % skuteczność w odzyskaniu pieniędzy , a sprawa kończy się tylko na doniesieniu do prokuratury co jest bezplatne i zażaleniu -skardze na czynnościi z powodu umożenia sprawy z powodu nie wykrycia sprawcy. Na to nie dajcie się naciagnąć bo tylko stracicie więcej kasy.
5 / 5
2024-02-07 08:40:48
Malwina
Polecam, pieniadze odzyskane wraz z kosztami i odsetkami
5 / 5
2024-02-07 08:40:36
Malwina
Polecam, pieniadze odzyskane wraz z kosztami i odsetkami
5 / 5
2024-02-07 08:40:01
Patryk
Odzyskali kasę od firmy z branży handlowej. 100 tys+ część odsetek. Polecam mimo, że trwało to prawie rok.
5 / 5
2024-02-03 04:15:21
Patryk
Odzyskali kasę od firmy z branży handlowej. 100 tys+ część odsetek. Polecam mimo, że trwało to prawie rok.
1 / 5
2024-01-31 16:00:53
Piotr
Oszusci i przekrety . Platnosc za wykonana usluge miala byc po wykonaniu zlecenia , a tu nagle dostaje fakture do zaplaty . Zrezygnowalem z ich uslug ale strasza mnie teraz ze mimo wszystko mam zaplacic . UWAGA na nich , zwlaszcza Ewelina Zskrzewska , nic sie tam nie zgadza co mowia .
1 / 5
2024-01-30 05:36:57
Zigu
Zdecydowanie nie polecam! Na początku obiecywali "góry", gwarancja, że odzyskam swoje pieniądze na 90-95%.. Zapewnienia, że mają doświadczenie w tego rodzaju sprawach, sukcesy i że na pewno uda się odzyskać pieniądze.. Po czym oczywiście finał jest taki, że jedynie co zrobiono to zgłoszenie do prokuratury, tam umorzenie postępowania i na tym koniec.. Żadnego kontaktu z ich strony, o niczym nie informują klienta... Osoby na infolinii niemiłe, nie kompetentne i rozłączają się w momencie kiedy nie są w stanie odpowiedzieć żadnymi argumentami na stawiane pytania... Bardzo duży zawód.. Wzięli dużo pieniędzy po czym kontakt się urwał a zapewnienia o sukcesie na początku były ogromne.. Jeszcze raz powtórzę: NIE POLECAM!!
5 / 5
2024-01-29 02:55:07
Marek
Skuteczni, jest ok, polecam
5 / 5
2024-01-29 02:54:59
Marek
Skuteczni, jest ok, polecam
5 / 5
2024-01-29 02:54:44
Malwina
Polecam, wywiazli sie z umowy i pomogli odzyskac mi pieniazki od dluzniczki
5 / 5
2024-01-29 02:54:35
Malwina
Polecam, wywiazli sie z umowy i pomogli odzyskac mi pieniazki od dluzniczki
5 / 5
2024-01-19 07:47:28
Katarzyna Malicka
Polecam, po kilku miesiącach pomogli mi odzyskać wpłaconą zaliczkę
1 / 5
2024-01-19 07:16:02
Elżbieta
Firma nie wywiązuje się z umowy.
1 / 5
2024-01-19 07:16:01
Elżbieta
Firma nie wywiązuje się z umowy.
1 / 5
2024-01-18 12:33:34
Wojciech.
Zdecydowanie nie polecam. Od samego początku oszukują!!! Niby nawiązali kontakt z wierzycielem… już ma spłacać zaległości po czym kontakt się urywa!!! Sprawa prowadzona 6 miesięcy, Deputo Nic nie zrobiło. Uważajcie na Konrada/ kłamie od samego początku !!! Zdecydowanie nie polecam. Uważajcie ! W mojej sprawie nic nie zrobili! Pozwam Deputo o niewykonanie zlecenia/ umowy !!!
1 / 5
2024-01-18 12:33:33
Wojciech.
Zdecydowanie nie polecam. Od samego początku oszukują!!! Niby nawiązali kontakt z wierzycielem… już ma spłacać zaległości po czym kontakt się urywa!!! Sprawa prowadzona 6 miesięcy, Deputo Nic nie zrobiło. Uważajcie na Konrada/ kłamie od samego początku !!! Zdecydowanie nie polecam. Uważajcie ! W mojej sprawie nic nie zrobili! Pozwam Deputo o niewykonanie zlecenia/ umowy !!!
5 / 5
2024-01-16 07:58:35
Karolewska W.
Na Deputo można liczyć. Współpracujemy z nimi od pewnego czasu. Poradzili sobie w ściągnięciu każdej należności.
5 / 5
2024-01-16 07:58:21
Karolewska W.
Na Deputo można liczyć. Współpracujemy z nimi od pewnego czasu. Poradzili sobie w ściągnięciu każdej należności.
5 / 5
2024-01-16 07:57:17
Beata B.
Chciałabym pochwalić działania Deputo. Szczerze byłam zniechęcona ale komornik w dwóch ratach wpłacił mi należność i sprawa w ciągu 8 miesięcy spłaciła mi się cała.
5 / 5
2024-01-16 07:57:09
Beata B.
Chciałabym pochwalić działania Deputo. Szczerze byłam zniechęcona ale komornik w dwóch ratach wpłacił mi należność i sprawa w ciągu 8 miesięcy spłaciła mi się cała.
5 / 5
2024-01-16 07:56:54
Marianna M.
Jestem bardzo zadowolona! Przede wszystkim odzyskałam pieniądze od problematycznych lokatorów, z którymi nie chcę mieć już nigdy nic wspólnego! Nikt nie potrzebnie nie zawracał mi głowy zbędnymi informacjami. Ściągnęli ze mnie ciężar, z którym sama nie potrafiłam sobie poradzić. Mam nadzieję, że nie będę miała w przyszłości podobnych problemów ale jeżeli do tego dojdzie to wiem,że Deputo sobie poradzi. Polecam!
5 / 5
2024-01-16 07:56:47
Marianna M.
Jestem bardzo zadowolona! Przede wszystkim odzyskałam pieniądze od problematycznych lokatorów, z którymi nie chcę mieć już nigdy nic wspólnego! Nikt nie potrzebnie nie zawracał mi głowy zbędnymi informacjami. Ściągnęli ze mnie ciężar, z którym sama nie potrafiłam sobie poradzić. Mam nadzieję, że nie będę miała w przyszłości podobnych problemów ale jeżeli do tego dojdzie to wiem,że Deputo sobie poradzi. Polecam!
5 / 5
2024-01-16 07:56:28
Tatiana
Jak dla mnie, to jedna z lepszych kancelarii, która prowadziła moje 3 sprawy. Poleciła mi znajoma, która również miała przeboje z firmami, które nie płaciły. Bardzo dziekuję wszyskim, którzy mi pomogli.
5 / 5
2024-01-16 07:56:19
Tatiana
Jak dla mnie, to jedna z lepszych kancelarii, która prowadziła moje 3 sprawy. Poleciła mi znajoma, która również miała przeboje z firmami, które nie płaciły. Bardzo dziekuję wszyskim, którzy mi pomogli.
5 / 5
2024-01-16 07:55:02
Piotr
Bardzo dobra windykacja, zlecalem miedzynarodowe sprawy, splacone, polecam
5 / 5
2024-01-16 07:54:50
Piotr
Bardzo dobra windykacja, zlecalem miedzynarodowe sprawy, splacone, polecam
5 / 5
2024-01-16 07:54:37
Kamila
Udało się odzyskać pieniądze od dłużnika, z którym nie mogliśmy sobie poradzić od wielu miesięcy, ignorował nasze telefony i wezwania do zapłaty.
5 / 5
2024-01-16 07:54:29
Kamila
Udało się odzyskać pieniądze od dłużnika, z którym nie mogliśmy sobie poradzić od wielu miesięcy, ignorował nasze telefony i wezwania do zapłaty.
5 / 5
2024-01-11 08:03:27
Marek Lewicki
Bardzo dobra firma, obsłużyli mi 4 niezapłaconych dłużników, wszystkie sprawy spłacone. Polecam
5 / 5
2024-01-11 08:03:17
Marek Lewicki
Bardzo dobra firma, obsłużyli mi 4 niezapłaconych dłużników, wszystkie sprawy spłacone. Polecam
5 / 5
2024-01-11 08:03:08
Marek Lewicki
Bardzo dobra firma, obsłużyli mi 4 niezapłaconych dłużników, wszystkie sprawy spłacone. Polecam
1 / 5
2024-01-10 16:01:04
Katarzyna Łasiewicka
Zdecydowanie nie polecam, firma pobiera marżę na rzekome koszty sądowe, następnie nic nie robi, urywa kontakt, ani się nie można dodzwonić na liczne maile też nie odpisują. porażka nie polecam.
5 / 5
2023-12-30 09:03:31
Rolnim
Jak dla mnie najskuteczniejsza windykacja
5 / 5
2023-12-28 09:01:19
Błażej
Deputo profesjonalne poradziło sobie z moim klientem, który od kilku miesięcy zwlekał z opłaceniem faktur na kwotę ponad 40 tys.
5 / 5
2023-12-28 09:00:57
Sławek
Dłużnik w ratach spłacił prawie cały dług daje tej firmie referencje
1 / 5
2023-12-27 12:46:23
Wojciech
Uwaga na prowizje pobierają nawet jak nie wynika ona z umowy i co najgorsze idą w zaparte, że się im należy. Zero odpowiedzi na zadawane pytania. Jak widać nie chcą ponosić strat ale się przy tym czegoś nauczyć nie jest to biznesowe podejście niestety zwłaszcza , że klient też poniósł stratę ale co ich klient obchodzi. Jak sprzedaż umowy to wszystko fajnie a końcówka straszna lipa. Nie polecam.
5 / 5
2023-12-06 16:06:26
PHU "KEY"
Pomogli z tematem na 1290 zł. Nie udało się odzyskać odsetek ale machnąłem ręką. Dzięki
5 / 5
2023-12-04 02:37:16
KOWALCZYK
Trafiłem do firmy z polecania znajomego. Miałem temat gdzie dłużnik dostał wyrok karny z naprawieniem szkody. Oczywiście nadal nie zapłacił więc swierdzięłm, ze trzeba coś zrobić. Deputo skutecznie przeprowadziło egzekucję środków. Wróciło do mnie 10 tys. W końcu ten temat mam z głowy. Sprawa trwała trochę długo boo 6 msc ale najważniejsze, ze skutecznie. Dziekuje Pani Agnieszce oraz Joannie. Wystawione referencje.
5 / 5
2023-11-23 08:50:47
Norbert
Pomogli mi odzyskać ponad 10 tys zł z firmy transportowej GAIK. Polecam te kancelarię, skuteczni
1 / 5
2023-11-22 14:32:55
Malgorzata
Fatalnie , sprawa trwa ponad 2.5 roku .. cisza , ja się przypominam co jakiś czas dalej .. cisza
5 / 5
2023-11-22 07:23:10
Norbert
Pomogli mi odzyskać ponad 10 tys zł z firmy transportowej GAIK. Polecam te kancelarię, skuteczni
5 / 5
2023-11-20 06:39:18
Mariusz
Udało mi się dziś odzyskać całe zadłużenie od Silvan Transport. Myślałem, że muszę spisać wierzytelność na straty, ale jednak. Polecam!!
5 / 5
2023-11-14 14:33:42
Ryszard
Miałem sprawę z dłużnikiem w transporcie. Jeden fracht oczywiście z giełdy...2tys euro odzyskali po 3 miesiącach. Trochę długo ale nie będę odejmował za to oceny. Liczy się efekt końcowy. Jak ktoś z Państwa nie odzyskał no to współczuję. Wiadomo, że każdy dłużnik jest inny u nie da się ogarnąć wszystkiego tak samo. Myślę, że gdybym oddał firmę Oda Trans to też by nie odzyskali. Dlatego nie zleciłem tylko pogodziłem się że strata choć boli;/ Polecam weryfikację. A czy zadziałacie z nimi to już Wasza decyzja. Nikt nie zmusza do podpisu dokumentów współpracy.
5 / 5
2023-11-14 14:26:56
Ewa
Wczoraj odzyskałam 2 tys. Bez odsetek ale dla mnie ok;)
1 / 5
2023-11-14 03:32:33
Agnieszka
Firma krzak, wyłudzającą pieniądze na koszty sądowe i odzyskiwanie długów. Niczego dla was nie odzyskają, poniesiecie dodatkowe koszty. Pozytywne opinie to żart.
5 / 5
2023-11-13 05:07:54
Zadowolony
Pani Joanna idealnie dobrała działania pod mojego dłużnika. Windykacja karna w połączeniu z windykacją, przyniosły zamierzone efekty . Polecam!
1 / 5
2023-11-11 07:25:28
Michał
Nie polecam, nic nie odzyskali a wzięli kupę kasy za uwaga sporządzenie nie pozwu do sądu, a zawiadomienia do prokuratury, które kosztuje 0 zł. Oczywiście sprawa umozona, w międzyczasie dług się przedawnił. Sprawa oddana do sądu...
5 / 5
2023-11-09 04:22:02
Myśliwski
Dzień dobry. Rekomenduję współrpracę z firmą DEPUTO. POmogli mi z dwoma dłużnikami, gdzie komornik umorzył egzekucję. Niby małe kwoty bo 2000 i 4500 ale zawsze. Nawet nei wiedziałem, ze po komorniku jest jeszcze szansa na ugarnie czegokolwiek. Cieszę się, ze Pani Aneta zadzowniła. Poleciłem koledze bo ma stary temat pożyczki na 100k. Może coś ruszy ;)
5 / 5
2023-11-05 12:35:25
Kwiatkowski
Bardzo polecam. Ogarnieli temat dłużnika z transportu w 6 MSC. Niby długo ale ważne, że 2 tys euro wróciło ;)
1 / 5
2023-11-03 16:17:10
Artur
Proponuję dobrze poczytać komentarze zanim się podejmiecie współpracy. Zanim podpiszecie umowę ciągle dzwonią i mówią że takie sprawy to pikuś. Mnie "werbowal" Pan Rafal D. Podobno już nie pracuje później Kaja K. Tez nie pracuje generalnie odradzam wsporace. 2x straciłem kasę. A pozwu nie złożyli od pół roku bo ciągle mają jakieś błędy w dokumentacji i mówią że to moja wina.
1 / 5
2023-10-30 00:48:41
Ewa
Prowadzą moje dwie sprawy i bardzo żałuję, że dałam się oszukać pani Annie J. na ich efektywne i sprawne działanie. Kontakt był owszem szybki i osobisty ale tylko do czasu zawarcia umowy i zapłaty kosztów. Przez siedem miesięcy wysłali do dłużników jedno wezwanie do zapłaty i po kilkunastu moich e-mail sporządzili i to złe pozwy do sądu. Na moją prośbę o poprawienie przez ponad tydzień brak odpowiedzi. Czuję się oszukana i lekceważona. Na ten wpis też na pewno nie będzie reakcji.
5 / 5
2023-10-27 07:52:31
Kacperska Justyna
Udało się odzyskać pieniądze od dłużnika, z którym nie mogliśmy sobie poradzić od wielu miesięcy, ignorował nasze telefony i wezwania do zapłaty. Dzięki ich pomocy wróciło do nas 300 tysięcy od firmy budowlanej. Dobra robota. oby tak dalej!
5 / 5
2023-10-27 07:52:19
Kacperska Justyna
Udało się odzyskać pieniądze od dłużnika, z którym nie mogliśmy sobie poradzić od wielu miesięcy, ignorował nasze telefony i wezwania do zapłaty. Dzięki ich pomocy wróciło do nas 300 tysięcy od firmy budowlanej. Dobra robota. oby tak dalej!
1 / 5
2023-10-26 12:29:34
Wiko
Nie polecam. Brak kontaktu. Kiedy zapłaciłem im pieniądze nie odbierają telefonów i nie odpisują na email. Wcześniej obiecywali, że sprawa prosta, pozew nie złożony przez kilka niesiecy. Najpierw oszukała mnie firma później Deputo. Straciłem pieniądze dwa razy.
5 / 5
2023-10-16 03:26:28
ola
uważam ze tak
5 / 5
2023-10-13 06:17:07
Adam
Korzystamy ze wsparcia Deputo od kilku lat i jeszcze nas nie zawiedli. Poradzili sobie w różnych sytuacjach z różnymi klientami unikającym płatności.
5 / 5
2023-10-13 06:16:56
VFL SRO
I got my money back. Thank you for your help
5 / 5
2023-10-13 06:16:43
Patrycja
Zleciłam przygotowanie opinii w sprawie dziedziczenia majątku. Pismo przygotowane z należytą starannością.
5 / 5
2023-10-13 06:16:27
Katarzyna
Pomogli mi odzyskac pieniadze od dluznika z Czech, polecam
5 / 5
2023-10-13 06:16:13
Kamil
Polecam, zleciłem 3 sprawy i po kilku miesiącach odzyskałem pieniądze
5 / 5
2023-10-13 06:15:54
Maria
Pomogli mi odzyskać 50 tys. Zł
5 / 5
2023-10-13 06:15:32
Marta
Polecam, dłużnik dostał wyrok karny z obowiązkiem naprawienia szkody i wtedy spłacił moją mamę na pół miliona żeby nie iść siedzieć za kratki, polecam
5 / 5
2023-10-13 06:15:20
Marian
Bardzo mi pomogli w przypadku Capital Trade. Każdy do kogo się nie zgłaszałem rozkładał ręce a oni w 3 miesiące pomogli Bardzo dziękuję za pomoc i polecam innym poszkodowanym!
5 / 5
2023-10-13 06:14:49
Paweł
Polecam z całego serca. Pomogli odzyskac kasę od firmy DELO. W transporcie oszustów nie brakuje, ale Deputo dało rade. Zlecam kolejne sprawy ;))
5 / 5
2023-10-13 06:14:34
Piotr
Polecam, pomogli mi odzyskać pieniądze 12 tysięcy od byłego pracodawcy
5 / 5
2023-10-13 06:14:21
Puchała
Jak do tej pory Deputo pozytywnie rozwiązali moje 3 sprawy, więc w moim przypadku mają 100% skuteczności w odzyskiwaniu pieniędzy.
5 / 5
2023-10-13 06:14:07
Marcel
Klientka nie zapłacila mi 2 faktur na dość dużą kwote, ale dzięki nim udało mi się odzyskać pieniądze za co dziękuję. Troche to trwalo, z jakies 3 miesiace, ale lepiej poczekac i miec, niz nie
5 / 5
2023-10-13 06:13:49
Hale
Polecam kancelarie Deputo. Dzięki nim dłużnik finalnie postawił mi hale, o która się prosiłem od ponad roku. Miałem do wyboru zwrot srodkow lub postawienie hali. Niestety cena stali poleciała w górę, wiec zamiast szukać nowego wykonawcy załatwili z dłużnikiem, ze dokonczy swoje prace. Polecam
5 / 5
2023-10-13 06:13:31
Waldemar
Jestem zadowolony z obsługi. Każda czynność była ze mną konsultowana. Mam porownanie działań windykacyjnych z podobnymi firmami i bez dwóch zdań z Deputo wyglądało to najprzejrzysciej i tylko tu pojawiły się efekty, o które mi chodziło. Dogadałem się z dłużnikiem i mnie spłacił, drugi spłacił na komisariacie a trzeci u komornika. Polecam.
1 / 5
2023-10-13 04:15:14
Monika
Proszę uważać na firmę Deputo ! Pracownik Deputo dzwoni, że właśnie prowadzą sprawę dla danej firmy która też była naszym dłużnikiem. Biorą kasę z góry a następnie sprawa jest umarzana. Celowe wyłudzenie pieniędzy. Oczywiście potem pracownik nie odbiera telefonów, unika rozmów !Nie polecam szkoda czasu, szkoda pieniędzy!
5 / 5
2023-10-03 07:43:46
Mateusz
Pomogli odzyskac pieniadze od dluzniczki, 47 tysiecy, wszystko okej
5 / 5
2023-09-28 07:06:23
Marek Gonczarz
Polecam, kasa odzyskana, dluznik z wyrokiem w zawiasach, ale szkoda naprawiona. Polecam DEPUTO :)
5 / 5
2023-09-22 01:38:19
Firma Wozniaccy
Mała kwota ale pełen zwrot. Poleciliśmy znajomym. Dzieki
5 / 5
2023-09-22 01:35:03
Dawid
Wygrałem przegraną sprawe. Dłużnik to nauczyciel w szkole więc nie mógł sobie pozwolić na sprawe w prokuraturze. Polecam
1 / 5
2023-09-21 02:06:33
Agnieszka Sz.
Opinia negatywna. Po 2 latach od podpisania umowy i wpłacenia kosztów, nie otrzymałam żadnej informacji zwrotnej. Zero kontaktu. Nic. Uznaję że mnie oszukano i będę drążyć sprawę, ze zgłoszeniem do organów ścigania włącznie.
5 / 5
2023-09-14 07:07:16
K Majchrzak
Jasna i przejrzysta współpraca, do tej pory poradzili sobie w odzyskaniu pieniądzu od każdego klienta.
5 / 5
2023-09-14 07:07:04
K Majchrzak
Jasna i przejrzysta współpraca, do tej pory poradzili sobie w odzyskaniu pieniądzu od każdego klienta.
5 / 5
2023-09-11 04:41:34
Piotr
Zlecam regularnie sprawy, polecam, wszystko ok
5 / 5
2023-08-31 04:51:28
Marianna
Odzyskali mi pieniadze od brokera kryptowalutowego, ponad 90 tys.zł, polecam
5 / 5
2023-08-30 08:49:24
Marek
Polecam, odzyskane pieniadze od dluznika ze Szwecji - 24 tys. euro
5 / 5
2023-08-30 08:49:10
Marek
Polecam, odzyskane pieniadze od dluznika ze Szwecji - 24 tys. euro
5 / 5
2023-08-29 09:28:24
Albert
Poproszono mnie, abym podzielił się opinią o współpracy z nimi w działaniach przeciw Green Bear z Krakowa. Wpłaciłem zaliczkę do Green Bear, ale nie wywiązywali się z umowy przez kilka miesięcy, więc zerwałem umowę, a zaliczki nie dostałem, mimo iż było to ewidentnie z ich winy. Oddałem to najpierw do KRD ale oni nic nie zdziałali po czym zadzwoniła do mnie osoba z Deputo i zaproponowała współpracę. Chwilę to trwało bo prokuratura za pierwszym razem odrzuciła pismo, ale po interwencji prawnika ponownie sprawę rozpatrzyli i zaczęli dochodzenie. Po tym fakcie w niecałe 2 tyg otrzymałem całą kwotę wraz z kosztami początkowymi. Serdecznie polecam współpracę z firmą Deputo.
5 / 5
2023-08-28 04:07:49
Mirosław
Miałem do odzyskania 200 tysięcy z hakiem od dłużnika z umowy pożyczki i weksla. Pomogli mi z Deputo odzyskać pieniądze. Calość trwała okolo 4 miesiące, ale odzyskalem juz calosc
5 / 5
2023-08-28 03:52:36
Kamil
Pomogli mi odzyskac narazie 30 tysięcy z 50 od dluznika, czekam na reszte, ale narazie jestem zadowolony
1 / 5
2023-08-27 10:07:10
tom
oszuści,tyle w temacie
5 / 5
2023-08-25 14:35:33
Patrycja
Zleciłam przygotowanie opinii w sprawie dziedziczenia majątku. Pismo przygotowane z należytą starannością.
5 / 5
2023-08-25 14:33:52
Ewa
Wahałam się ale teraz nie żałuję. Odzyskałam całość, odsetki oraz połowę kosztów. Dziekuje
5 / 5
2023-08-25 03:29:35
Zadowolony
Jestem przekonany, że negatywy pisze konkurencja. Zleciłem aż 9 spraw, 7 jest odzyskanych, dwie jeszcze w toku. Ewidentnie to świadczy o wysokiej skuteczności. Brawo. Nawet jak pozostałe dwie nie będa odzyskane...
1 / 5
2023-08-22 13:27:55
Marian
Nie płaćcie im z góry tylko za efekty, a zobaczycie, że nie będą zainteresowani. To oszuści zwodzący z początku wygranymi podobnymi sprawami jak wasza... to ich sposób działania. OSZUŚCI!!!
5 / 5
2023-08-22 09:31:31
VFL SRO
I got my money back. Thank you for your help
5 / 5
2023-08-22 09:24:19
Krzysztof M
Odzyskałem ale bez odsetek. I tak spoko :D
5 / 5
2023-08-22 06:35:31
Szymon
Zgłosiłem się ze sporym problemem - jeden z Klientów zalegał z trzema fakturami. Odzyskali pieniądze. To było ponad 2 lata temu. Obecnie współpracujemy nadal i dzięki im działaniom udało się już sporo pieniędzy odzyskać z tych nieopłaconych faktur. Jeśli ktoś ma problem z Klientami którzy "zapomnieli" zapłacić to warto skorzystać z ich usług.
1 / 5
2023-08-21 16:13:53
tom bonen
oszuści i tyle,nie polecam
5 / 5
2023-08-18 07:21:17
Firma JBTRANS
Zleciliśmy sprawę trudnego dłużnika DELO SPEED. Ogarniete w 2 miesiące. Może długo ale liczy sie efekt;) brawo
5 / 5
2023-08-18 06:40:43
Kazimierz Helman
Polecam, odzyskali dla mnie 9000 euro od dluznika z Niemiec
5 / 5
2023-08-18 06:40:19
M Spadło
Uczciwy deal, wszystkie pieniądze dla mnie odzyskali (ok 200 tys.), w pełni zasłużyli na swoje wynagrodzenie.
1 / 5
2023-08-17 05:17:59
Mily
Firma oszustów. Z wierzyciela zrobią dluznika
5 / 5
2023-08-16 04:00:10
M Spadło
Uczciwy deal, wszystkie pieniądze dla mnie odzyskali (ok 200 tys.), w pełni zasłużyli na swoje wynagrodzenie.
5 / 5
2023-08-08 04:18:52
Piotr
Jestem zadowolony z obslugi, dzialali mi karnie wobec dluznika, kwota 45 tys. eur
5 / 5
2023-08-08 04:18:42
Piotr
Jestem zadowolony z obslugi, dzialali mi karnie wobec dluznika, kwota 45 tys. eur
5 / 5
2023-08-08 04:18:33
Piotr
Jestem zadowolony z obslugi, dzialali mi karnie wobec dluznika, kwota 45 tys. eur
5 / 5
2023-08-08 04:18:02
Katarzyna
Pomogli mi odzyskac pieniadze od dluznika z Czech, polecam
5 / 5
2023-08-08 04:17:54
Katarzyna
Pomogli mi odzyskac pieniadze od dluznika z Czech, polecam
5 / 5
2023-08-08 04:17:39
Katarzyna
Pomogli mi odzyskac pieniadze od dluznika z Czech, polecam
5 / 5
2023-08-08 04:17:19
Marek
Polecam, profesjonalna firma
5 / 5
2023-08-08 04:17:11
Marek
Polecam, profesjonalna firma
5 / 5
2023-08-08 04:17:00
Marek
Polecam, profesjonalna firma
5 / 5
2023-08-08 04:16:49
Marek
Polecam, profesjonalna firma
1 / 5
2023-08-05 07:14:34
Kamil
Zapłaciłem im 5000,00 zł za sprawę z góry w sprawie odzyskiwać pieniądze z fałszywych platform z kryptowalutami, jak dla mnie śmiech na sali zapewnienia przez ich pracownika (na marginesie za jakiś czas pracownik został zwolniony), że taki spraw już robili wcześniej i ściągnęli kilka osób i zarobili na tym pewnie kilka set tysięcy złotych. Windykacja nieskuteczna całkowicie, w ogóle nie podjęto nowych środków dowodowych i słaba współpraca z prokuraturą. UWAŻAJCIE JEŻELI MÓWIĄ, ŻE SPRAWY TYPU ADMBTC I ZODAK.
1 / 5
2023-08-03 05:08:49
Zbigniew
Przestrzegam przed działaniami tej firmy. Nie dajcie się zwieść dużą aktywnością na początku, po wpłacie pieniędzy aktywność się kończy.
1 / 5
2023-08-01 09:21:38
Pawel
Bardzo negatywnie oceniam zapewnienia na początku współpracy, że pieniądze są do odzyskania, a potem minimalny wysiłek w kierunku ich odzyskania. Praktycznie zapłaciłem dużą kwotę za usługę, a nie uzyskałem prawie żadnej usługi...
1 / 5
2023-08-01 05:55:08
Andy
Firma udaje, że coś robi a nic się nie dzieje w sprawie. Pobierają opłatę przed rozpoczęciem sprawy. Kontakt zerowy. Nie odpowiadają na pisma. Porażka!!!!!
1 / 5
2023-08-01 05:53:11
Andrzej
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!! W pierwszej kolejności żądają zapłacenia dla nich wynagrodzenia a później udają, że działają. kontakt beznadziejny. na pisma nie odpowiadają. porażka!!!!
5 / 5
2023-07-27 11:11:48
Maria
Pomogli mi odzyskać 50 tys. Zł
5 / 5
2023-07-27 11:10:38
Kamil
Polecam, zleciłem 3 sprawy i po kilku miesiącach odzyskałem pieniądze
5 / 5
2023-07-27 02:14:37
Karol
Polecam, skuteczna windykacja dla branzy transportowej
5 / 5
2023-07-24 04:03:52
PHU
Jako przedsiębiorca z 25 letnim doświadczeniem pragnę zaświadczyć, że firma DEPUTO to rzetelny partner w odzyskiwaniu należności. Pomogli w 5 ciu sprawach, z 6tą maja problem ale to i tak więcej niż inni zrobili przez 20 lat. Brawo!
1 / 5
2023-07-21 13:27:49
Janusz
Oszuści!!!
5 / 5
2023-07-21 05:25:46
Mariusz
Polecam, dluznik dostal wyrok karny z obowiazkiem naprawienia szkody i oddal po 7 latach moj dlug. Deputo poradzili sobie w 5 miesiecy.
1 / 5
2023-07-19 18:22:42
Sebastian
UWAGA OSZUŚĆI !!!!!! Nie podpisujcie z nimi umowy i nie wierzcie w ich zapewnienia. System działania w każdym przypadku podobny, dobry kontakt na początku, naciskanie na zawarcie umowy i zapewnianie, że należność jest do odzyskania, po czym wysyłają jedno pismo do prokuratury i na tym sprawa się kończy. Ściemniają, że piszą jakieś odwołania, a prokurator mówi, że sprawa dawno umożona.
5 / 5
2023-07-19 02:37:24
Mariusz
tez polecam ,pomogli
5 / 5
2023-07-18 09:46:05
Grzegorz
Polecam, odzyskali pieniadze z kryptowalut od fake brokera
5 / 5
2023-07-14 06:29:51
Piotr
Wszystko w porządku, udało im się odzyskać dług
5 / 5
2023-07-14 03:09:36
Maja
Polecam, stała współpraca
5 / 5
2023-07-13 05:40:39
Paweł
Polecam z całego serca. Pomogli odzyskac kasę od firmy DELO. W transporcie oszustów nie brakuje, ale Deputo dało rade. Zlecam kolejne sprawy ;))
1 / 5
2023-07-12 03:51:33
Tomasz
Nie polecam,
5 / 5
2023-07-12 03:33:53
Adam
Korzystamy ze wsparcia Deputo od kilku lat i jeszcze nas nie zawiedli. Poradzili sobie w różnych sytuacjach z różnymi klientami unikającym płatności.
5 / 5
2023-07-12 03:33:40
Justyna
Mi również pomogli odzyskać pieniądze zainwestowane w pompę ciepła w firmie Zone Energy. Polecam kontakt z Panią Joanna z Warszawy. Wszystko pomogła, wytłumaczyła. Odzyskałam wiarę w ludzi! Dziękuje z całego serca!
5 / 5
2023-07-12 03:33:27
Paweł
Bardzo mi pomogli w przypadku Montana Trading LTD. Każdy do kogo się nie zgłaszałem rozkładał ręce a oni w 4 miesiące odzyskali całość sumy. Bardzo dziękuję za pomoc i polecam innym poszkodowanym!
5 / 5
2023-07-12 03:33:14
Antonii
Odzyskane pieniądze od Łukasza Beby - szczerze polecam!
5 / 5
2023-07-12 03:32:41
Piotr
Polecam, pomogli mi odzyskać pieniądze 12 tysięcy od byłego pracodawcy
1 / 5
2023-07-10 08:49:52
Oszukana
Uważajcie na tą firmę. Oszukują . Najpierw kontakt jest bardzo dobry. Jak zapłacisz to nagle się urywa.
5 / 5
2023-07-06 03:21:19
Maciej
Polecam, skutecznie odzyskali kasę od mojej dluzniczki
5 / 5
2023-06-29 13:06:26
Ania
Super! Firma wywiązuje się z zawartych ustaleń. Najwyższy poziom. A dłużnicy którzy piszą te fejk negatywy- dajcie spokój! Pali się Wam tyłek bo musicie spłacać i walicie hejt.
5 / 5
2023-06-29 13:04:26
Pawel
Polecam! Niby niewiele ale odzyskałem 2 tys.
1 / 5
2023-06-29 08:45:07
Tomek
Ta Firma to naciągacze nie potrafią nic załatwić tylko wyciągać kasę od oszukanych ludzi .nie polecam i trzymajcie się jak najdalej od tej Firmy
1 / 5
2023-06-29 08:38:18
jan
NIe dajcie się naciągnąć jakoFirma jest do niczego nie potrafią nic załatwić tylko brać kasę za załatwienie sprawy a reszta się nie liczy naciągneli mnie na 13000 zł i ponad dwa lata nic . Chcę poznać chociasz jedną osobę której sprawę załetwili pozytywnie pozdrawiam
1 / 5
2023-06-29 00:40:07
Ela
Deputo to oszuści. Rok temu zapłaciłam im za "windykację", do tej pory złożyli tylko zawiadomienie do prokuratury, pieniędzy nie odzyskali i nie odzyskają. Nie chcą się że mną rozliczyć, bo złożenie zawiadomienia nie kosztuje tyle, ile im zapłaciłam. Nie odpowiadają na maile. Oszuści.
5 / 5
2023-06-20 08:56:25
Marta
Polecam, pomogli mi przy podziale majątku po rozwodzie. Mąż nie chciał wydać mieszkania, odzyskali moje pieniadze po okolo 3 miesiacach
1 / 5
2023-06-19 14:33:33
HENEK
FIRMA OSZUST, BRAK KONTAKTU pozytywy piszą sami sobie.
5 / 5
2023-06-14 03:11:25
Maniek
Polecam, ok
5 / 5
2023-06-12 08:54:21
Puchała
Jak do tej pory Deputo pozytywnie rozwiązali moje 3 sprawy, więc w moim przypadku mają 100% skuteczności w odzyskiwaniu pieniędzy.
5 / 5
2023-06-05 06:57:47
Marcin
Polecam, zlecam regularnie niezapłacone faktury transportowe, tylko z jedną sobie nie poradzili, cała reszta spłacona. Polecam
1 / 5
2023-06-02 13:39:51
Anna
Nie wiem co się nagle stało,ale pojawiły się pozytywne opinie od kwietnia 2023. Dzięki tym prawdziwym wcześniejszym opiniom uniknęłam problemów i nie podpisałam bardzo niekorzystnej umowy .Deputo to oszuści, jak wszystkie pseudo windykacyjne firmy tego typu. Zalecam daleko idącą ostrożność i rozwagę.
5 / 5
2023-06-02 03:36:06
Marta
Polecam, dłużnik dostał wyrok karny z obowiązkiem naprawienia szkody i wtedy spłacił moją mamę na pół miliona żeby nie iść siedzieć za kratki, polecam
5 / 5
2023-06-02 03:35:54
Marta
Polecam, dłużnik dostał wyrok karny z obowiązkiem naprawienia szkody i wtedy spłacił moją mamę na pół miliona żeby nie iść siedzieć za kratki, polecam
5 / 5
2023-06-01 08:34:42
Malwina Pszczółkowska
Dziekuje za odzyskanie 90 tysiecy. Po zleceniu sprawy regularny kontakt ze strony pani Gosi, ktora mnie na biezaco informowala o postepach w sprawie. Dluznik przyjechal i splacil mnie w gotowce :)
1 / 5
2023-05-31 10:54:10
HENEK
FIRMA OSZUST, BRAK KONTAKTU
5 / 5
2023-05-30 02:46:34
Kasia
Bardzo polecam . Firma skutecznie ściągnęła wierzytelność , której komornik nie potrafił . Rewelacja . Odsetki ,wierzytelność główna, wszystko. Bardzo polecam Pana Rafała D który głównie zajmuje się postępowaniem karnym. B. Zadowolona !
5 / 5
2023-05-28 12:30:23
Krzysztof Maciejewski
Gbyby nie oni, mógłbym zapomnieć o swoich pieniądzach. Brawo Pani Aleksandra, brawo Deputo!
5 / 5
2023-05-26 03:43:37
Damian
Wszystko ok, polecam
5 / 5
2023-05-24 06:27:49
Polecam
Polecam, odzyskali mi pieniadze z kryptowalut u fake brokera
5 / 5
2023-05-17 03:59:30
Martyna
Polecam, dluznik z Warszawy na 9 tysiecy splacony
5 / 5
2023-05-15 07:43:00
Mateusz
Polecam w zakresie windykacji miedzynarodowej

Rzetelne opinie o Deputo sp. z o.o.