Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Dino

Dino Opinie 3.0 (260)

Piotrkowska 91
90-423
Łódź
42 630 13 79
opinie Dino
3.0
260
Opinii

Umiarkowanie

1 / 5
2024-06-23 06:10:10
Piotr
Markety Dino sprzedają towary na wagę, ale wyłożone luzem, są to owoce , warzywa i cukierki , dlaczego nie ma wagi przy tym stoisku. Sprzedawczynie każą ważyć na stoisku rzeźniczym, to chyba nie higieniczne i temat dla Sanepidu. Czy brak wagi to lekceważenie klientów, czy próba naciągnięcia klienta na większe zakupy? Jedno i drugie jest złe. Czy właściciel sieci nie szanuje klientów, czy może go nie stać na wagi, to niech wystawi skarbonkę a klienci się złożą na wagę. PROPONUJĘ ŻEBY BRAĆ WIĘKSZE ILOŚCI TOWARU DO TOREBKI I KAZAĆ SOBIE NAWAŻYĆ PRAWIDŁOWĄ ILOŚĆ PRZY KASIE , ŻEBY MUSIELI COŚ WYJĄĆ. Wiem że personel nie jest winny , ale od czegoś trzeba zacząć . Rolnicy jak strajkowali to komu utrudniali życie, ministrom czy nam? Pozdrawiam Piotr
1 / 5
2024-06-11 09:21:34
Klientka w Seryjnie
Byłam światkiem czystego mobbingu który odstawiła koleżanka Monika miała plakietkę drugiej koleżance przy nabiale.Czy kierownictwo tego sklepu nie widzi co się dzieje? Brak kultury i tyle. Takich spraw się nie załatwia na sali sprzedażowej i nie na cały głos żeby klienci słuchali. Kto jej dał takie prawo żeby poniżała pracownika przy klientach. Chyba przestanę tam robić zakupy. Proszę z tym coś zrobić.
1 / 5
2024-06-11 08:08:38
Misia
Dino w Płocku żyzna syf i nic więcej
1 / 5
2024-06-04 13:10:49
Zołza
Rudno Gmina Rudziniec Dino śląskie Najgorszy sklep i obsługa na stanowisku mięsnym Pani w błąd długich włosach obsługiwała mnie jakby robiła to za kare z taką Mina twarzy że odechciało mi się robić zakupów opryskliwa i bardzo nie sympatyczna. Prosząc o 15 dag zawsze kroi to więc że z 15 dag robi się 30 dag, zero przepraszam nic nie zapyta czy może zostać tylko pakuje i to obsługa z laską.
5 / 5
2024-05-14 08:11:57
hanna
dino ułęż: bardzo łatwo dojechać, ładny parking, przyjemne pracownice i duży asortyment. Moja mama mówi że świeże mięso i ogólnie że bardzo fajny sklep; polecam!
1 / 5
2024-05-08 13:18:07
MAREK
DINO Ząbkowice. Częste różnice w cenach ,,teraz taniej,, inna w ofercie ,a w praktyce bez rabatu !!!
1 / 5
2024-05-08 09:15:07
Nieznajomy
Dino w miejscowości Czerwieńsk to jakaś kpina, na stanowisku kierowniczym osoba niekompetentna, która za grosz nie ma szacunku do swoich pracowników, odradzam każdej osobie pracę w tym miejscu. Dino powinno zwrócić uwagę na tę osobę, w końcu ktoś z pracowników nie wytrzyma i powie kilka słów tej kobiecie. Nie polecam takich ludzi jak ta kierowniczka to na zbity pysk powinni wywalać.
1 / 5
2024-05-08 04:07:12
Max
Kobieta na kasie to chyba siedzi za karę, mruczy coś pod nosem o 9 rano po nocnej zmianie jest czy jak
1 / 5
2024-05-05 09:16:05
Mirosław
W dniu 04.05.2024 r w Dino Czerwiensk zakupiłem 2 butelki alkoholu po cenie promocyjnej /zielona etykieta/ 35,99zł. Przy kasie naliczono mi po 39,99zl. Spytałem dlaczego nie po 35,99. Odpowiedź, bo nie miałam czasu zmienić ceny na kasie. Ta sama sytuacja powtórzyła się w 2 innych sklepach po drodze do Krosna Odzrz. Dlatego od dzisiaj nie ufajcie zniszkom w Dino i liczcie czy was nie oskubali.
1 / 5
2024-05-04 16:09:23
Stały klient
Dino Smardzewo...czysto,porządek na półkach sklep wygląda dobrze.Co do obsługi to widać że nie każdy do tej pracy się nadaje,większość pań uśmiechnięta zawsze pomocna...niestety nie wszystkie.Panie kierowniczki zawsze mile służą pomocą starszym klientom.
1 / 5
2024-05-02 12:42:20
Basia
W niedzielę w dino Rybnik popielow nie było nic w ladzie mięsnym nie było Wilno kupic niczego a pani z miesnego powiedzila gupim uśmiechem ze dzis nie ma sprzedaży wedlin wstyd i wogole zatrudniac take osoby jak ta pani co byla w niedziele
1 / 5
2024-04-19 15:39:16
Marek
Dino żelazków obsługa stoiska mięsnego sklep czynny do godz 22.30 a Pani o godz. 21 z pretensjami i z grymasem na twarzy raczyła zmielić mi mięso jeśli sprzedaż mięsa odbywa się do godz 21 to sieć dino powinna postarać się poinformować klientów o tej sytuacji
1 / 5
2024-04-18 17:58:46
Krystyna
Bardzo nie ciekawe i niemiłe. Pani drapała się po włosach i podawała mi towar. Myślę że to jakaś stara panna bo żywcem nie miała też podejścia do dziecka jak podawała lody.
5 / 5
2024-04-15 13:45:48
Izabela
DINO - Większyce (województwo Opolskie), obsługa sklepu na bardzo wysokim poziomie, a Pani Nicola z działu mięsnego sprawia, że zakupy robi się naprawdę sprawnie, miło i przyjemnie, jest zawsze miła, uprzejma, uśmiechnięta, rzeczowa dla każdego klienta. Serdecznie pozdrawiam.
2 / 5
2024-03-27 13:14:35
Marcin
Witam, dino kiernozia, dziewczynki bardzo miłe sympatyczne uśmiechnie, ale niektórym brakuje higieny osobistej, jedna pani chodzi w tłustych nie umytych krótkich brązowych włosach. Po za tym wszystko super, pełne półki jak na sklep przez świętami
1 / 5
2024-03-27 03:24:43
Waldemar
Malbork ul. Kochanowskiego godź.6.25, - stoisko mięsne. Pani dopiero rozkłada towar poprawia ceny, wszyscy czekają, na stanowisku rozgardiasz. Pani po rozłożeniu towaru, zaczęła na polecenie swojej kierowniczki rozmawiającej przez telefon przy wszystkich klientach, porcjować towar i odkładać na zaplecze. Cała wołowina z lodówki ladowej zniknęła na zaplecze. Poczułem się jak w byłym PRL-u. Doszedłem do wniosku że to sklep tylko dla znajomków. No więcej tu nic nie kupię.
1 / 5
2024-03-26 21:23:24
Ķamila
Dino Ślesin nowe panie bardzo miłe i uśmiechnięte. Na kasie Pani Daria bardzo kulturalna, jest też bardzo miła Pani Edyta. Mięsne stoisko Panie Wiesia i Dorota bardzo miłe. Za to Pani Iwona naburmuszona i nie raz słyszałam jak obgaduje inne pracownice i klientów śmiejąc się że jest ulubienicą Pani kierownik .
1 / 5
2024-03-25 01:54:04
Arecky
Dino Ińsko. Obsługa pracuje chyba za kare. Ceny nie zmienione na czas. Kupiłem Pepsi w promocyjnej cenie która wisiała nad towarem przy kasie pani kasjerka skasowała inna cenę (wyższą). Na uwagę że chce tamta cenę odpowiedziano mi że dopiero szanowna pani pracę zaczęła i cen nie zmieniła. Sklep masakra - NIE POLECAM
1 / 5
2024-03-17 17:18:51
Kasia
Dino smardzewo, panie chyba zapominają o dziale gdzie leży kiełbasa bo wiecznie po terminie. Bułki na wieczór już nie ma bo nie pieką a z z rana to takie twarde jakby odgrzewane były . Masakra
5 / 5
2024-03-14 09:25:02
Pani
Bardzo dziękuję Pani Izie - Dino Skąpe za pomoc i miłą obsługę. Stała klientka.

Rzetelne opinie o Dino