Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Dla-Pupila.pl Sklep Zoologiczny Online

Dla-Pupila.pl Sklep Zoologiczny Online Opinie 4.7 (110)

Grabarska 1,Budynek B
50-079
Wrocław
883200390
opinie Dla-Pupila.pl Sklep Zoologiczny Online
speedtest
4.7
110
Opinii

Dobrze

5 / 5
2019-05-26 15:06:57
Bolesław
Zamówienie zrealizowane sprawnie, wszystkie produkty dobrej jakości, dobrze zapakowane.
2 / 5
2019-05-07 16:19:19
Lilianna
Czuję się oszukana informacją, sklep informuję o kontakcie 24/7 tymczasem brak możliwośći kontaktu-nie odbieranie telefonu po dwóch dniach dopiero kontakt sms-wy, Towar na szczęście dotarł na czas przed moim wyjazdem, Dobrze zapakowany i zgodny z opisem. Jednym słowem jak zależy komuś na szybkim otrzymaniu towaru warto przemyśleć.
5 / 5
2019-04-10 22:10:08
Klementyna
Super szybko i sprawnie..polecam
5 / 5
2019-02-20 12:53:57
Sylwia
Zakupy przebiegły bez zarzutu
5 / 5
2019-01-31 11:06:03
Lilianna
Świetny sklep. Zamowienia wysyłane ekspresowo. Dostępność towaru na stnie zgodna z rzeczywistością. Ostatnio zamowiony towar w piątek został dostarczony juz w sobotę rano.
4 / 5
2019-01-21 21:44:04
Bronisława
Zamówienie zrobiłam w okresie noworocznym, więc zdawałam sobie sprawę, że zamówienie będzie dłużej realizowane. Bardzo dziękuję osobom, które w tym czasie pracowały o wytężały się w pracy. Bardzo WAM DZIĘKUJĘ :) Jestem Bardzo zadowolona z obsługi. Pozdrawiam CAŁY ZESPÓŁ.
4 / 5
2019-01-18 11:59:24
Józefina
Długo czekałam na przesyłkę z powodu problemów techn.,ale było warto.
3 / 5
2019-01-15 23:48:10
Teresa
Bogaty asortyment minus za czas wysyłki drugi minus wysoki prug darmowej wysyłki tylko opłaconej z góry a ja biorę zawsze pobranie 22zł za kuriera drogo
5 / 5
2018-12-25 12:59:31
Maciej
Jak zawsze szybko i sprawnie .
1 / 5
2018-12-20 19:33:11
Brygida
zamówiłam biało bezowe kuwety 3 a przyszły biało szare. Bezndzieja
4 / 5
2018-12-19 14:36:52
Patrycja
Polecam. Na pewno jeszcze skotzystam
5 / 5
2018-12-17 15:55:41
Tadeusz
Najlepszy sklep zoologiczny ,jaki znam.Szybko,dobrze i sprawnie.
1 / 5
2018-12-14 17:31:31
Krystyna
Część towaru dostałam inny niż w zamówieniu. Brak informacji o wysyłce. Zbyt długi czas oczekiwania na przesyłkę.
4 / 5
2018-12-07 16:48:48
Apolonia
Większość zamówienia zgadzała się. Nie wiem tylko dlaczego część zamówionych puszek dla kota została zamieniona na inny smak niż w zamówieniu. Nie zostałam poinformowana, że coś takiego może mieć miejsce.
5 / 5
2018-12-06 16:24:09
Cyprian
Szkoda że nie ma możliwości wysłania paczki do paczkomaty.
3 / 5
2018-12-03 15:22:01
Angelika
Musiałam zmienić zamówienie, ponieważ rzecz którą chciałam nabyć była na stronie a nie było jej w magazynie.To zapewne wydłużyło czas oczekiwania.
3 / 5
2018-11-20 15:11:13
Donata
Duży wybór i przystępne ceny,jednak czas realizacji zamówienia długi, wysyłka droga, pomylono produkty. Jednego dnia wysyłka była w niższej cenie, a na drugi dzień na stronie baner z informacją o promocji na wysyłkę, która podrożała a próg darmowej wysyłki od 99zl skoczył na od 149zl. Dziwna promocja. Promocja, gdzie cena jest wyższa, niż bez promocji? Na pomylone produkty propozycja wymiany co wiadomo, że nie jest warte zachodu. Długa realizacja zamówienia no i cena wysyłki 19 zł to mocne przegięcie. Jedynie duży wybór i ceny produktów na plus.
5 / 5
2018-11-20 13:18:12
Paulina
polecam zakupy w tym sklepie internetowym. szybko, rzetelnie . zamówiony towar zgodny z opisem.
5 / 5
2018-11-19 19:02:55
Emil
Super sklep chociaz brak byl informacji o braku towaru na stronie. I troche za dlugi czas przesyłki.
5 / 5
2018-11-14 13:34:25
Iga
Świetne ceny i dobra jakosc produktow
5 / 5
2018-11-09 14:31:33
Marta
Polecam wszystkim sklep , profesjonalna obsługa klienta , szybka realizacja zamówienia , ceny produktów konkurencyjne , duży wybór oraz fajny marketing !
5 / 5
2018-11-09 14:24:32
Seweryn
Polecam sklep , profesjonalna obsługa klienta , szybka wysyłka, towar zgodny z opisem , dobry marketing , polecam wszystkim !
5 / 5
2018-11-07 11:53:10
Bernardeta
Wszystko w jak najlepszym porządku. Dziękuję
5 / 5
2018-11-05 17:01:49
Stanisław
Sprzęt bardzo dobry zgodny z opisem polecam
5 / 5
2018-10-18 13:32:56
Dominik
Wszystko ok, szybki czas od zamowienia do realizacji. Polecam
5 / 5
2018-10-16 20:59:19
Krystyna
Profesjonalna firma, bogata oferta produktów dla papug w dobrych cenach. Błyskawiczną, dobrze zapakowana przesyłka. Kontakt po sprzedaży. Polecam!
5 / 5
2018-10-11 08:18:30
Barbara
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Mimo, że moje zamówienie musiało zostać anulowane, kontakt ze sklepem był bardzo dobry. Pani wzorowo wytłumaczyła mi, co się dzieje i dlaczego nie mogę dostać od nich towaru. Bardzo polecam!!
5 / 5
2018-10-10 21:59:26
Remigiusz
Genialny sklep jeśli chodzi o zaoparzenie dla pupila.
4 / 5
2018-10-09 12:45:52
Teodor
Był w asortymencie towar -którego de facto sklep nie posiadał,przesyłka w związku z tym przedłużyła się
5 / 5
2018-10-09 09:58:32
Ferdynand
Chyba najlepszy sklep.internetowy.bardzo dobra obsługa klienta.towar.dostarczony ekspresowo,duży wybór towaru wielu dobrych firm.polecanych przez weterynarzy,ceny zróżnicowane,dostępne dla każdego.Polecam,na pewno jeszcze skorzystam.
5 / 5
2018-10-03 15:03:30
Katarzyna
trochę zamieszania z dostawa ostatnio i dzieżki kontakt
5 / 5
2018-10-02 17:45:30
Dalia
Bardzo polecam zakupy wysokiei jakość produktów plus szybka wysyłka i powiadamianie o zamówieniu bardzo polecam.
5 / 5
2018-10-02 12:23:51
Paula
Jak zawsze wszystko ok. Polecam.
5 / 5
2018-09-29 09:26:18
Eugenia
szybko, sprawnie, zgodnie z opisem.
4 / 5
2018-09-29 09:17:09
Regina
Większość oczekiwań została spełniona
5 / 5
2018-09-27 09:39:15
Bronisław
Zawsze szybko w super cenach i bez problemu ;)
5 / 5
2018-09-17 21:31:28
Jacek
Szybko,sprawnie,polecam w 100%
4 / 5
2018-09-13 21:15:38
Witold
sklep solidny, chociaż nie było wszystkich produktów, /środki za nieprzysłany towar zostały szybko zwrócone na konto/
4 / 5
2018-09-12 22:40:13
Kalina
Jestem zadowolona aczkolwiek na jeden z zamówionych towarów musiałam poczekać pomimo dostępności na stronie sprzedawcy
5 / 5
2018-09-10 11:33:51
Magda
Bardzo dobrze. Wszystko bez zarzutu.
3 / 5
2018-09-07 13:21:25
Leopold
Brak aktualnych informacji o zasobach magazynowych sklepu na stronie sklepu, poinformowanie o brakach dopiero kilka dni po złoźeniu zamówienia, długi czad oczekiwania na przesyłkę.
5 / 5
2018-09-03 11:02:39
Emanuela
Kolejny zakup i kolejny raz jestem bardzo zadowolony. Polecam
5 / 5
2018-08-30 23:40:54
Mateusz
Sprawna obsługa, szybka dostawa. Polecam.
5 / 5
2018-08-30 12:25:06
Katarzyna
Jestem bardzo zadowolona z klatki :)
3 / 5
2018-08-16 13:04:34
Ada
Rzeczy nie mogę ocenić ponieważ jeszcze nie doszły a poza tym jestem niezachwycona czasem czekania na przesylke
5 / 5
2018-08-10 13:26:07
Roma
doskonała jakość towaru, przyjazny interfejs strony internetowej, szybka realizacja
4 / 5
2018-08-09 10:52:06
Szczepan
Polecam ten sklep, w miarę szybka dostawa a co najważniejsze wysokiej jakości produkty.
5 / 5
2018-08-07 12:25:14
Rozalia
Polecam! Zamawiałam w innych sklepach i za każdym razem coś było nie tak z zamówieniem.Tutaj wszystko bez zarzutu
5 / 5
2018-07-25 10:29:11
Adam
Szybka realizacja zamówienia i szybka dostawa. Polecam gorąco
5 / 5
2018-07-20 12:35:49
Izyda
Wszystko w porządku, polecam ;)
5 / 5
2018-07-16 14:56:40
Matylda
Sklep rewelacja ale jest kilka detsli ktore mogli by poprawic
4 / 5
2018-07-16 10:24:35
Dawid
Towar powinien być dostarczany w kolejnym dniu po złożeniu zamówienia (i opłaceniu faktury). Niemniej sklep godny polecenia.
4 / 5
2018-07-14 00:42:19
Dymitr
Solidnie i zgodne z oczekiwaniami polecam😃
5 / 5
2018-07-13 12:09:16
Romuald
Szybka obsługa, niskie ceny. Polecam.
5 / 5
2018-07-13 12:04:58
Jędrzej
Polecam. Wszystko w porzadku. Szybka dostawa.
4 / 5
2018-07-12 16:52:05
Apoloniusz
Ogólnie dobrze towar zgodny z opisem, zastrzeżenia jedynie co do czasu wysyłki
5 / 5
2018-07-07 15:22:40
Wera
Szybka i fachowa wysyłka. Bez problemów
5 / 5
2018-07-06 11:50:22
Krystian
Wszystko w jak najlepszym porządku, fachowa obsługa i szybka wysyłka. Polecam
5 / 5
2018-07-06 07:27:43
Bartłomiej
Zakupy szybkie zwinne i na temat ;) jest wszystko co potrzeba dla zwierzaka w jednym miejscu ;) bardzo duży wybór karmy dla psów ;)))
5 / 5
2018-07-05 10:29:20
Irma
Expresowa wysyłka. Towar zgodny z zamówieniem. Jestem bardzo zadowolona.
5 / 5
2018-07-04 14:03:14
Paulina
Szybka realizacja zamówienia i dobry kontakt. Sklep godny polecenia.
5 / 5
2018-06-28 10:04:29
Faustyna
zgodnie ze specyfikacją, szybko, i bez problemów
5 / 5
2018-06-28 09:55:42
Amelia
Bogaty asortyment, przejrzysta strona internetowa, profesjonalne zakupy i dostawa
5 / 5
2018-06-28 09:55:42
Matylda
Bogaty asortyment, przejrzysta strona internetowa, profesjonalne zakupy i dostawa
5 / 5
2018-06-22 19:40:02
Honorata
Bardzo dobry sklep polecam zakupy sama będę kupować towar u nich w sklepie. Solidna firma
5 / 5
2018-06-21 11:20:14
Zuzanna
Pełen profesjonalizm. Na pewno tu wrócę.
5 / 5
2018-06-19 13:49:32
Izyda
Wszystko super. Duży asortyment. Gorąco polecam
5 / 5
2018-06-15 12:49:41
Konrad
wszystko w porządku, towar zgodny z opisem. Miła obsluga, szybka realizacja zamówienia, korzystne ceny
5 / 5
2018-06-13 16:48:32
Marta
Gorąco polecam , bardzo dobry kontakt . Super towar ...na pewno skorzystam ponownie :)
5 / 5
2018-06-11 12:50:02
Angelika
Wszystko w porządku, Polecam.
4 / 5
2018-06-08 22:50:02
Marcelina
Ogólnie ze sklepu jestem zadowolona - towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Szkoda, że opcja darmowej dostawy jest bardzo ograniczona.
5 / 5
2018-06-07 22:02:37
Krystian
Jak najbardziej polecam ten sklep.
5 / 5
2018-06-07 10:38:46
Ryszard
Obsługa rewelacyjna, pod każdym względem.
5 / 5
2018-06-06 10:13:54
Mateusz
Szybka wysyłka, zdecydowanie polecam.
5 / 5
2018-05-31 23:03:06
Pola
To czego oczekiwałam zostało spełnione, towar zapakowany i zabezpieczony prawidłowo.
5 / 5
2018-05-28 14:36:56
Gabriel
Jestem zadowolona pokecam serdecznie .
5 / 5
2018-05-28 10:55:34
Ewelina
Polecam zakupy w sklepie dla pupila.chociaż przy płatności przy odbiorze płaci się za dostawę.(dokonałam zakupów za kwotę ponad 200zł.).nie otrzymałam rachunku.
4 / 5
2018-05-22 14:36:08
Eliza
Szybko sprawnie tak ułożone w malum podelku ze sam zaskoczony ze wszystko weszlo
5 / 5
2018-05-18 12:15:59
Zygfryd
Łatwa rejestracja, przejrzyste zasady zakupu, świetna cena. Zamówienie zostało zrealizowane brz żadnych problemów.
5 / 5
2018-05-07 14:16:35
Sofia
Dobre ceny i szybka realizacja
5 / 5
2018-04-27 15:25:18
Sergiusz
Bardzo dobry asortyment, ceny oraz szybkość przesyłki. Bardzo dobry kontakt.
5 / 5
2018-04-26 18:36:24
Renata
Polecam zakupy w tym Sklepie - bogata oferta, korzystne ceny, bardzo dobry kontakt z pracownikami Sklepu i błyskawiczna dostawa. Pozdrawiam Załogę i do następnych zakupów:)
5 / 5
2018-04-26 16:51:11
Kazimierz
Obsluga na wysokim poziomie. Ja i mój zwierzak jestesmy zadowoleni.
5 / 5
2018-04-26 10:40:03
Klemens
Bardzo dobry kontakt, szybka przesyłka zgodnie z zamówieniem, konkurencyjne ceny. Polecam!
4 / 5
2018-04-21 21:46:39
Arlena
Na plus oceniam kontakt - sklep skontaktował się ze mną telefonicznie ponieważ brakło wybranej przeze mnie karmy i zaproponował zwrot kosztów lub wymianę na inny produkt. Całe moje zamówienie zostało starannie zapakowane w folię i karton, małe elementy owinięte razem. Jedynym bardzo dużym minusem była wysyłka - ani od sprzedającego, ani od przewoźnika nie otrzymałam informacji o wysyłce. Kurier też się ze mną w żaden sposób nie skontaktował i bez mojej zgody lub poinformowania zostawił paczkę u sąsiadki. Na stronie sklepu do dziś status mojego zamówienia jest jako "zamówienie realizowane". Sama jakość i cena produktów w porządku, drapak nieco niestabilny ale kot i tak jest zachwycony.
5 / 5
2018-04-21 20:08:38
Marlena
Zakup zrealizowany sprawnie , w krótkim czasie. Polecam Innym .
5 / 5
2018-04-21 11:18:46
Bolesław
Wszystko w porządku ,realizacja na czas.
5 / 5
2018-04-19 18:30:13
Barbara
Szybka wysyłka, stały kontakt i informacja o etapach realizacji, polecam i na pewno jeszcze tutaj kupię.
5 / 5
2018-04-19 12:28:55
Marzena
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
5 / 5
2018-04-06 10:34:46
Marcelina
Jestem bardzo zadowolona z miłej obsługi, ekspresowej dostawy, jakości zakupionego towaru (świetny transporter Skudo4) i co ważne - towar do wysyłki bardzo dobrze zabezpieczony. Polecam wszystkim!
5 / 5
2018-04-04 17:54:53
Kamila
Jestem bardzo zadowolona, zarówno z zamówienia, obsługi oraz ekspresowej wysyłki- na tym zależało mi najbardziej. Z przyjemnością skorzystam ponownie :)
5 / 5
2018-04-04 11:37:49
Inga
Sprawna obsługa. Towary zgodne z opisem. Bardzo szybka wysyłka a przede wszystkim genialny marketing, który rozbraja i kładzie na łopatki ;) Szczególne podziękowanko dla piesia realizującego zamówienie.
5 / 5
2018-04-02 13:28:04
Wieńczysła
Polecam zakupy w tym sklepie.nie mam żadnych zarzutow
5 / 5
2018-03-27 09:57:04
Danuta
Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie
5 / 5
2018-03-26 10:12:27
Władysława
Jestem w pełni zadowolony. i usatysfakcjonowany.
5 / 5
2018-03-23 20:00:15
Albert
Super, szybko, dobry kontakt telefoniczny
5 / 5
2018-03-23 17:06:12
Celina
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam. Napewno zrobię tu jeszcze zakupy.
5 / 5
2018-03-23 15:27:35
Walenty
satysfakcja gwarantowana, pupil zadowolony
5 / 5
2018-03-21 16:38:17
Mariola
Polecam zakupy na sklepie , duży wybór produktów , szybka przesyłka oraz obsługa klienta na najwyższym poziomie :) Na pewno wrócę następnym razem po zakupy dla mojego pieska :) !
5 / 5
2018-03-20 10:56:25
Zofia
Atrakcyjne ceny, szeroki wybor produktow i wariantow smakowych niedostepnich w innych sklepach, profesjonalna obsluga.
5 / 5
2018-03-19 09:21:52
Arleta
Profesjonalna obsługa. POLECAM
5 / 5
2018-03-16 09:04:42
Anastazja
transakcja przebiegła pomyślnie
5 / 5
2018-03-07 16:27:20
Nadia
Sklep bardzo szybko wysyła produkty. Ceny ma atrakcyjne. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.
5 / 5
2018-02-28 16:34:28
Fryderyk
Świetny sklep, szybko działa, przyjazny wygląd oraz intuicyjny rozkład :) Jednym słowem super.
5 / 5
2018-02-27 10:20:59
Sergiusz
super szybka obsługa. super dostawca.
5 / 5
2018-02-19 12:51:17
Karolina
Szybko i sprawnie. Towar wg opisu.
5 / 5
2018-02-14 14:50:45
Wiesława
Polecam sklep. Wszystko solidnie zapakowane, zgodne z zamówieniem, informacja o statusie wysyłki na bieżąco, w razie pytań szybkie odpowiedzi. :)
5 / 5
2018-02-09 21:31:52
Hanna
Bardzo polecam sklep. Szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym i telefoniczny i mailowy. Towar zgodny z oczekiwaniami. Jedynym minusem jest brak możliwości wysyłki do paczkomatu.
5 / 5
2018-01-30 15:35:20
Klara
Wyśmienicie współpracuje się z takim sklepem internetowym. Szybka wysyłka stały kontakt i pozytywne podejście do życia. Na pewno jeszcze nie raz tutaj zamówię :)
5 / 5
2018-01-29 20:42:36
Bernardeta
Super szybka wysyła, miła i pomocna obsługa w połączeniu z niskimi cenami czynią ten sklep mojego faworyta.

Rzetelne opinie o Dla-Pupila.pl Sklep Zoologiczny Online