Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję dlaBiura24.pl

DlaBiura24.pl Opinie 4.3 (345)

Ul. Łopuszańska 36
02-220
Warszawa
222559555
opinie DlaBiura24.pl
4.3
345
Opinii

Dobrze

1 / 5
2024-03-29 06:05:56
Monika
Dziwię się że ta firma dalej prosperuje. Złodzieje
1 / 5
2024-03-29 06:04:21
Monika
Oszuści ….. i tyle
1 / 5
2024-03-29 06:04:03
Monika
Nie polecam sklepu. Nie zwracają pieniędzy za zwrot. Pani w biurze obsługi chodzi już miesiąc do działu reklamacji aby niby przyspieszyć zwrot
1 / 5
2024-01-02 16:03:03
Beata
Od 27.10 nie otrzymalam zwrotu srodkow za odeslanie paczki.Kontakt ze sklepem zerowy.Absolutnie nie polecam zakupu w tym sklepie.
1 / 5
2023-11-06 06:09:30
Marta
Złodziej nie wysyłają towaru i kasy nie odaja
1 / 5
2023-10-17 05:32:26
Marta
Najgorsza firma z jako kolwiek miałam styczność zamówiony towar od miesiąc nie dotarł mija kolejny miesiąc ani kasy ani towaru oszuści i tyle
1 / 5
2023-05-25 17:19:33
Jakub
Opłacone zamówienie nie zostało zrealizowane mimo deklaracji wysyłki w 24h. Brak kontaktu. To zwykłe wyłudzenie pieniędzy.
1 / 5
2023-03-24 08:26:22
Henryk
Jedyne co otrzymałem po tygodniu od zakupu i zapłaceniu za towar to mail potwierdzający zamówienie. Po trzydziestominutowym bycia pierwszym w kolejce na infolini automat kończy połaczenie. Trochę szkoda tylko pieniędzy bo o towarze bądż zwrocie kasy trzeba zapomnieć tak jak otrzymaniu odpowiedzi na wysłane maile. Żałosna pseudo firma NIE POLECAM
1 / 5
2023-01-19 03:31:03
Bogumiła
Szkoda, że przed zakupami nie poczytałam opinii bo oszczędziłabym sobie sporo nerwów. Dostałam tylko część zamówienia i to w tragicznym stanie, winą obarczyli firmę kurierską a było to po prostu źle spakowane. Nie wiem czy odzyskam resztę bo kontakt jest żaden ... Zamówienie było oczywiście opłacone więc moim zdaniem jest to po prostu kradzież. Radzę omijać ten sklep. NIE POLECAM!!!!!
1 / 5
2022-12-19 17:42:22
Anna
Najgorszy sklep z jakim przyszło mi mieć do czynienia. Kontakt telefoniczny zerowy, brak towaru, 24h realizacje mają tylko w nazwie!!!!! Miesiąc czasu bez mała użerania się straszenia prawnikiem - i dziś pieniądze wpłynęły jako zwrot .UWAŻAJCIE !!!
1 / 5
2022-09-13 10:43:31
Michał
Zamówienie nie zostało zrealizowane, oczekuję już ponad 2 tygodnie. Słaby kontakt ze sklepem (nie sposób się dodzwonić) i mętne tłumaczenia w sprawie przyczyny opóźnienia. Zdecydowanie nie polecam!
1 / 5
2022-08-17 04:53:44
***waszlodzieje
***waszlodzieje
1 / 5
2022-08-17 04:52:45
***w***zlodziejom
***w***zlodziejom
1 / 5
2022-08-17 04:52:09
***enioszusci
***enioszusci
1 / 5
2022-08-17 04:51:36
***ciw***
***wamw***oszusci
1 / 5
2022-08-17 04:51:04
Kfjfndnd
Ndndnsnsnsns
1 / 5
2022-08-17 04:50:27
Zibi
Powinni zamknąć ta pseudo firmę
1 / 5
2022-08-17 04:49:45
Wladek
Okradli mnie nie i nie wypłacili pieniędzy, firma krzak
1 / 5
2022-08-17 04:48:42
Krola
Złodzieje i oszuści!
1 / 5
2022-08-17 04:47:33
Mikdo
*** zlodzieje, *** ***one! Nie odbierają telefonu od miesiące nie ma złożonego zamówienia a pieniadze sobie przywłaszczyli ;) sprawa trafi na policję

Rzetelne opinie o dlaBiura24.pl