Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję dlx.com.pl

Dlx.com.pl Opinie 2.7 (412)

Augustiańska 7, 10
32-300
Olkusz
533582592
opinie Dlx.com.pl
speedtest
2.7
412
Opinii

Niedobrze

1 / 5
2022-09-15 11:21:21
Mateusz
Oszust i złodziej,uważajcie,kupujecie jakiś jego produkt na stronie po czym kontakt się urywa,nie można w żaden sposób się skontaktować z Akademią czy to przez mess czy mailowo,jeszcze raz uważajcie
5 / 5
2022-08-25 05:19:12
Barbara36
Olejek rewelacyjny, wróce po kolejne! polecam!
1 / 5
2022-08-19 13:14:03
Dawid
Akademia Gry pana Roberta to jedne wielkie oszustwo i złodziejstwo . Już kilku znajomych również zostało okradzionych .
5 / 5
2022-08-13 12:41:35
Anna Szostak
Uczciwy sprzedawca, kontakt bezproblemowy
5 / 5
2022-08-13 09:56:18
SD Tomek
wszystko w porządku, szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem
5 / 5
2022-08-13 09:30:35
Beatrix
Polecam tego sprzedawcę
5 / 5
2022-08-13 09:24:20
Aga T.
Lampka wspaniała, bardzo polecam, zgodna z opisem i zdjęciem, jakość rewelacja, zaraz kupuje drugą
5 / 5
2022-08-13 09:22:58
Kamil
"Super szybko i sprawnie"
1 / 5
2022-07-31 12:27:54
Ryszard
Totalny bździew, strata forsy
5 / 5
2022-07-21 05:12:06
citroen141
Szacun, szacun jeszcze raz SZACUN!!! wreszcie wygrywam!
1 / 5
2022-07-21 05:10:28
CorkSys
dołączyłem do tajnego mailingu i się nie zawiodłem!
5 / 5
2022-07-21 05:09:37
Artek G.
https://akademiagry.pl/rekomendacje/ nic dodac nic ujac, mistrzostwo!
5 / 5
2022-05-19 12:34:07
Kris99
The best!!!!!!!!!!
1 / 5
2022-04-20 00:55:02
Ustawka
To jest oszust. Od 19lat oszukuje ludzi. Poszukajcie informacji o nim na necie
5 / 5
2022-01-31 19:12:49
Artur Gancarczyk
akademiagry.pl THE BEST!
5 / 5
2022-01-31 12:43:30
BSBania
Szybko, wszystko dobrze
5 / 5
2022-01-31 12:42:20
Cash77
"Nie mam zastrzeżeń - wszystko zgodnie z zamieszczonymi informacjami. Przedmiot zamówienia elegancko zapakowany ze zwróceniem szczególnej uwagi na bezpieczeństwo produktu w trakcie transportu. Pozdrawiam"
5 / 5
2022-01-31 12:06:01
Ronnie
Akademiagry.pl mistrzostwooooooo!
5 / 5
2022-01-31 11:00:51
Rorcia
OK! polecam
5 / 5
2022-01-31 10:34:59
CorkSys
"Super szybka przesyłka. "
5 / 5
2022-01-31 10:17:38
Agata T.
"Błyskawiczna przesyłka, dobrze zabezpieczona. Bez nieprzyjemnych niespodzianek. Jest lux, rzetelny sprzedawca."
5 / 5
2022-01-31 10:16:55
SoulC
"Wszystko zgodnie z opisem"
5 / 5
2022-01-29 17:03:32
MIRKA
Terminowo, bezproblemowo
5 / 5
2022-01-29 11:26:27
Artek G.
Fenomenalny sklep, szybko i na temat! produkt 10/10
1 / 5
2022-01-18 10:44:53
Ras
Nie ma kontaktu
1 / 5
2021-12-08 15:06:27
Uczciwy
Pan Robert oszukuje ludzi, akademia gry czy tutaj w swoim sklepie internetowym, nie wysyła opłaconych produktów tak samo w Akademi gry oszukuje ludzi
1 / 5
2021-12-08 12:59:45
Michał
Uwaga to ten sam właściciel co ten sklep https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,23006801 - ten już zamknięty. Właściciel nie wywiązuje się z umów, prowadzi również akademie gry(bukmacherka). Przestrzegam
1 / 5
2021-11-10 03:00:41
Abc
Gość prowadzi również Akademię gry, po wpłacie pieniędzy za Onepass premium kontakt się urywa i telefon nie odpowiada. Polecam sprawę zgłaszać na policję.
5 / 5
2021-11-09 21:10:39
ROBERT
Super sklep!
1 / 5
2021-07-30 16:23:28
Agata
Polecam sprawę zgłosić na policję. na innych stronach stronach są osoby również. oszukane przez tych złodziei. Im nas więcej tym lepiej.
1 / 5
2021-07-30 16:19:40
Agata
Ostrzegam przed tymi oszustami. Mają kilka sklepów. Ja kupowałam towar jeszcze w ubiegłym roku. Odesłałam zgodnie z regulaminem na adres Olkusz, Augustiańska 7 z nr tel. do kontaktu 533582592, ponieważ towar był niezgodny z opisem. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Tel. nikt nie odbiera, na podany adres meilowy ktoś ze dwa razy odpisał, prosił o podanie nr konta, ale pieniędzy nie otrzymałam. Niestety wcześniej nie poczytałam opinii na temat tego sprzedawcy. można poczytać wiele opinii na temat tego sprzedawcy. Zazanczam, że sklepów kilka, ja kupowałam w sklepie laguna 24, P. Małgorzata Żaba z Olkusza. ja
1 / 5
2021-06-26 04:35:09
Daniel
Czekam na przesyłkę od tygodnia i jeszcze nie została wysłana, zero kontaktu ze sklepem, nie polecam
1 / 5
2021-05-16 06:02:05
Marta
Nie polecam złodzieje i tyle inaczej nie można tego nazwać od lutego 2020 do dziś czyli 16 maj 2021 nie otrzymałam zamówienia, dodam że było opłacone. Po kontakcie bardzo beszczelnyfacet z pretensjami kazał wysłać nr. konta że odeślę pieniądze i do tej pory nie ma nic. Jeszcze mnie straszył zarabiają na złodziejstwie ludzie wpłacają a o inie wysyłają to się pod prokuraturę nadaje. Tyle bo nawet nie mam ochoty o nich więcej pisać
1 / 5
2021-05-11 15:37:30
Ira
Nie polecam tego sklepu! Nie zwracają pieniędzy za odesłany towar.
1 / 5
2020-12-22 13:51:49
GABRIELA
Na stronie całkowicie inne zdjęcia produktów niż które faktycznie przychodzą. Produkt wysłany o wiele gorzej wygląda niż to co było na stronie. Kontakt ze sklepem zerowy. Tragedia ! Unikać!
1 / 5
2020-08-30 00:36:55
Renata
Nie polecam tej firmy!!! Oszuści!!!! Towar od razu zapłacony a do dziś go nie ma.. Telefonu nie odbierają.. nie odpisują .. Jednym słowem ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!!!!
1 / 5
2020-08-19 20:49:32
Oszukana
Niestety, to oszuści. Zamówiłam i zapłaciłam, przesyłki nie dostalalam. Jak napisalam, że idę n policję, pan wyzwał mnie od oszutek i mnie wyśmiał. Nie polecam
1 / 5
2020-02-21 11:46:06
Żaneta
jeszcze nie otrzymałam przesylłki więc moja ocena jest negatywna
5 / 5
2020-02-18 12:16:02
Lucjan
szybka dostaewa, bardzo dobry produkt
1 / 5
2020-02-18 07:23:50
Tomasz
Odesłałem towar, gdyż był niezgodny z opisem, nie otrzymałem zwrotu pieniędzy. Nieuczciwa firma, nie ma z nimi kontaktu, nie odpowiadają na e-maile ani na telefony. Przy ocenie powinno być również 0 a nie 1/5.
1 / 5
2020-02-17 12:07:15
Gerard
telefon nie odpowiada, cisza, zamówienie opłacone a towaru nie ma
5 / 5
2020-02-15 13:25:59
Gustaw
Zamówiłem sprzęt do wibrującego masażu.
5 / 5
2020-02-13 18:08:20
Oskar
Wszystko ok Towar zgodny z opisem,szybka wysyłka
1 / 5
2020-02-13 12:23:07
Fabian
Do dziś nie otrzymałem towaru.Status przesyłki nie zmienia się widnieje caly czas złożono nowe zamówienie.Dobrze że zamówiłem platnoscia za odbiorem A nie przedpłata bo bym nie miał ani towaru ani nie pieniędzy. Nie polecam nikomu tego sprzedawcy.zreszta na Internecie tez sa w większości same negatywne opinie na temat tego sprzedawacy
1 / 5
2020-02-13 12:21:25
Walentyna
Bardzo źle towar zamówiony,zapłacony nie dostarczony, nie można się w żaden sposób skontaktować że sklepem nie odbierają telefonu, SMS i maila. Lekceważą klientów.
1 / 5
2020-02-12 14:03:14
Roma
Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zamówionego produktu.
5 / 5
2020-02-09 20:48:00
Eugenia
Szukałam konkretnej rzeczy i znalazłam. Lampa na ruch zadawala mnie i spełnia swoje funkcje
1 / 5
2020-02-07 12:41:33
Nina
Uwaga! Nieuczciwy sprzedawca! Odstąpiłam od umowy w ciągu 7 dni od otrzymania towaru (miałam na to 14 dni), odesłałam towar i do tej pory (2 miesiące) nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Sprzedawca nie odbiera telefonów i nie odpisuje na maile.
1 / 5
2020-02-06 18:13:17
Matylda
beznadziejnie - zapłaciłam za towar ( nr zamówienia 6042) minęło 24 dni od daty zapłaty , a towaru brak, jest proforma faktury 138/01/2020, którą wydrukowałam
1 / 5
2020-02-06 17:51:10
Eugeniusz
Bardzo długi czas oczekiwania na zakupiony towar
5 / 5
2020-02-05 12:54:48
Leokadia
Transakcja ok, towar przekazany kurierowi zaraz po zaksięgowaniu wpłaty.
1 / 5
2020-02-04 14:30:21
Mateusz
Kontakt zerowy, zamówiony towar masakra. Nie tego oczekiwałam. Zupelnie różniący sie od opisu i zdjecia.
4 / 5
2020-02-04 11:37:23
Kazimierz
Sprzedawca ok. Towar jednak niskiej jakości.
1 / 5
2020-02-04 11:11:35
Daniel
Strata czasu, mogłem zamówić z innego sklepu, tu nawet nie poinformowano mnie o tym że przesyłka nie dojdzie, po pytaniu dlaczego odpowiedź była nie wiem ...
3 / 5
2020-02-01 10:20:16
Kamil
W miarę pozytywnie. Opakowanie towaru wyglądało na stare, było otwarte z obu stron i brak instrukcji w języku polskim.
1 / 5
2020-01-31 10:18:51
Wiesław
Nie ma kontaktu, napisali ze w 3 dni dostarcza a juz minelo 19, zero kontaktu, telefonu nie podano a na email nie odpowiadaja
1 / 5
2020-01-30 21:41:55
Kaja
Odesłałam zakupiony towar i mimo upływu miesiąca nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Nie polecam
1 / 5
2020-01-30 15:36:03
Maksym
Otrzymałem podróbkę krajalnicy do warzyw Nicer Dicer reklamowanej w Mango. Owszem nie była droga ale gdybym wiedział, że jest tak liche wykonanie to darowałbym sobie. Towar wysłany z opóźnieniem, były problemy z kontaktem w tej sprawie. Ogólnie słabo.
1 / 5
2020-01-30 15:03:12
Michalina
Złożyłam zamówienie 10.01 2020 r do dnia dzisiejszego nie otrzymałam towaru, tel.nikt nie odbiera na e- mail też nie odp. Porażka!!Nie polecam [email protected]@@
4 / 5
2020-01-29 22:08:09
Beata
Zamówiłam Furminator, w ogłoszeniu była informacja, że wysyłka w 24h, nie otrzymałam powiadomienia o żadnej wysyłce w przeciągu 24h, więc zadzwoniłam zapytać o status, dopiero wtedy KTOŚ się zainteresował moim zamówieniem....
1 / 5
2020-01-28 18:06:58
Magda
Po 2 dniach użytkowania, niestety pas przestał dzialac
1 / 5
2020-01-24 21:53:48
Sylwia
Kupiłam przepływowy ogrzewacz wody który po paru dniach się spalił!!! Zadzwoniłam do sklepu kazano mi wysłać zdjęcia na e-mail więc wyslalam nie dostałam zadnej odpowiedzi i już nie odbierają ode mnie telefonu. Skandal!!!
1 / 5
2020-01-24 18:54:08
Łucjan
tydzien minal a przesylki ani widu ani slychu.
5 / 5
2020-01-24 15:32:59
Marcel
Przesyłka szybko dotarła wszystko sie zgadzało polecam
1 / 5
2020-01-23 18:18:00
Mikołaj
PROFESJONALNA LOKÓWKA PRO PERFECT CURL BAB2665U Lokówka, marna podróbka , skrzypiąca i wkręcającego włosy. Towar zwrócony, zwrotu pieniędzy brak , kontakt ze sprzedawca zerowy, klient olany z dołu do góry , nie polecam :(
1 / 5
2020-01-23 11:47:31
Donata
Towar beznadziejny, odesłany do sklepu i tyle ich widzieli...Pieniędzy do dziś nie ma, telefonu nie odbierają i nie odpisują na maile. NIE POLECAM
1 / 5
2020-01-20 15:02:28
Klemens
Kontakt prawie zerowy. 13.01 .2020 złożyłem zamówienie na wagę łazienkową. Opłaciłem wagę +dostawę w kwocie 62,45 PLN.Dzisaj jest 20.01.2020. a wagi nadal nie mam.To jest czyste oszustwo!!!!
1 / 5
2020-01-17 15:11:16
Wiola
Pierwsza i ostatnia wizyta w tym sklepie.
1 / 5
2020-01-17 11:46:52
Zofia
Kontakt ze sklepem jest fatalny. Na maile brak zupełnie reakcji, telefonicznie udało się dodzwonić tylko 1 raz. Jakość sprzedawanego towaru to nieporozumienie. Pomimo odstąpienia od umowy i odbioru towaru przez sklep (odbiór przez sklep nastąpił 25 dni temu), do chwili obecnej środki nie zostały zwrócone. Pomimo zapewnienia w rozmowie telefonicznej, że zostaną zwrócone. ABSOLUTNIE NIE POLECAM i OSTRZEGAM przed zakupami
5 / 5
2020-01-15 11:34:02
Jakub
Jak otrzymam towar to wtstawie opinie
1 / 5
2020-01-14 17:03:24
Wojciech
Sklep sprzedaje produkt nie działający . Spray do depilacji okazał się nie trafionym zakupem .... Ten spray po prostu nie działa . Wypróbowałem go zaraz po odebraniu od kuriera . Niestety nie usunął nawet jednego włoska . Straciłem tylko pieniądze i czas . Odradzam kupowanie w tym sklepie .
1 / 5
2020-01-10 20:33:44
Marzena
Zamówienie złożyłam 28 grudnia 2019 a jest już 11 styczeń 2020 roku i towaru jeszcze nie otrzymałam.Nie mam żadnych wiadomości aby było przygotowane do wysłania Nie wiem nawet czy do mnie przyjdzie więc moja opinia powinna być negatywna.
1 / 5
2019-12-30 15:26:56
Bogusław
Zamówienie złożyłem 20 grudnia - wysyłka miała nastąpić w ciągu 48 godzin a dopiero 27 wysłano. Jest już 30 (popołudnie) a towaru nadal nie mam. Już nie jestem zainteresowany.
1 / 5
2019-12-27 22:56:30
Jolanta
Niestety nie polecam Zamówienie zostało odesłane w dniu otrzymania przesyłki towar bardzo słabej jakości Niestety minęły ponad 2 tygodnie od dnia kiedy firma otrzymała paczkę jednak nie otrzymałam zwrotu gotówki ani nawet żadnej wiadomości Nie polecam
5 / 5
2019-12-27 13:08:47
Marcel
Dobrze zrealizowana przesyłka
5 / 5
2019-12-27 12:21:06
Walentyna
Mało informacji na temat wysyłki ( na jakim jest etapie) Ostatnia inrormacja , że sprzedający dostał wpłatę i cisza przez chyba 3 dni.
1 / 5
2019-12-27 05:15:48
Benedykt
Nie polecam najgorszy błąd jaki popełniłem to zakupy w tym sklepie towar zamówiony na mikolaja nie dotarł nawet na Boże Narodzenie pan blokuje numer telefonu jak prubujesz sie skontaktować
1 / 5
2019-12-20 20:39:50
Inga
Jestem bardzo zawiedziona i rozczarowana produkt dostałam dopiero po 3tyg a miał być w 48h od wpłaty pieniędzy na konto ponadto żadnego kontaktu z sprzedawcom. Czuję się też oszukana bo zupełnie inny produkt był wystawiony na aukcji i zupełnie inny przyszedł
1 / 5
2019-12-18 13:18:49
Izyda
Zamówienie złożyłam 9.12.2019r. niestety jak do tej pory nie dostałam towaru. Z tego co widzę na śledzeniu przesyłki nie została ona jeszcze przekazana kurierowi... żenada.
1 / 5
2019-12-18 11:34:18
Weronika
Nie otrzymałam zamówionej lokówki czekam ponad tydzień żadnego kontaktu ze sprzedawca prawdopodobnie zgłoszę na policję
1 / 5
2019-12-17 12:20:27
Bartłomiej
Oszustwo. Brak kontaktu z kimkolwiek, żadnej informacji dotyczącej przesyłki, wysyłki. Paczka opłacona z góry, pieniądze wyrzucone w błoto, czuję się oszukany.
1 / 5
2019-12-17 10:22:14
Bernadeta
Brak kontaktu ze sprzedawcą, nie odpisuję na maile, wiadomości, nie odbiera telefonu. Nie mam pojęcia na jakim etapie jest moje zamówienie a mija już tydzień od zamówienia.
1 / 5
2019-12-16 21:34:51
Kazimierz
Towar zapłacony i zamówiony w dniu 01.12.2019 do dnia dzisiejszego brak kontaktu z firmą. Nie odbierają telefonów i nie odpisują na maile. Sprawę zgłaszam jutro na policję to jakaś kpina!!!!! Jeśli są tu osoby poszkodowane przez ta firmę proszę o kontakt. To już nie będzie wykroczenie a przestępstwo!
1 / 5
2019-12-16 16:44:59
Renata
Nie polecam. Towar zakupiony 2 grudnia do dnia dzisiejszego nie dotarł. Brak jakiegokolwiek kontaktu ze sprzedającym mimo telefonowania, pisania maili. Zgłosiłam sprawę do kancelarii adwokackiej - wystosowano wezwanie do wydania rzeczy w terminie 7 dni po tym terminie sprawa zostanie zgłoszona do sądu i prokuratury.
1 / 5
2019-12-16 14:10:19
Roksana
Witam nie polecam tego sklepu bo kupiłam 09.12.2019 lokówka Babyliss Pro Perfect Curl Bab2665U i do tej pory nie psrzyszła
1 / 5
2019-12-16 13:39:35
Alicja
Odesłany produkt. Brak zwrotu gotówki mimo upływu już 2 miesięcy, brak odzewu na próbę kontaktu. Odradzam ten sklep.
1 / 5
2019-12-13 12:24:57
Zdzisława
Firma pobiera opłatę, nie wysyła towaru, nie odpisuje i nie odbiera telefonu. Myślę, że w takiej sytuacji najlepsze będzie zgłoszenie do UOKiK.
3 / 5
2019-12-13 10:48:19
Joachim
tOWAR otrzymalem ale dopiero w 2 tygodniu po zamówieniu i kilku telefonach.
1 / 5
2019-12-12 12:03:40
Felicja
Brak kontaktu ze sprzedającym. Drugi tydzień czekam na zamówienie opłacone, a dostawą kurierem (miało być w ciągu 2-3 dni). Brak informacji o tym, co dzieje się z zamówieniem.
3 / 5
2019-12-10 03:37:16
Kinga
Sklep może i dobry, tylko firma kurierska fatalna. Kurier poinformowany że będe w czwartek w domu o 16 miał przesłać mi smsem informacje z kąd mam odebrac paczkę nie dał żadnej informacji a mamy już wtorek.
1 / 5
2019-12-09 19:56:20
Brunon
NIE POLECAM tego sklepu od 15 dni czekam na zapłacony towar. Nikt nie potrafi mi powiedzieć co z moim zamówieniem. Nawet nie raczą odpowiedzieć na emaile. Telefonu nikt nie odbiera. Uważajcie robiąc zakupy w tym sklepie.
1 / 5
2019-12-09 11:31:45
Ada
Ten sklep to jest jakiś żart. Od dnia 2.12.2019 czekam na paczkę. Każda próba kontaktu kończy się porażka dla mnie. Jestem odsyłana do wiadomości e mail na które też nikt nie odpowiada. Sklep zawiódł mnie na każdym kroku, przesyłka, kontakt, realizacja zamówienia. Od sprzedawcy dostalam wiadomość typu litości.. Po tygodniu nadprogramowego czekania za paczka, oczywiście paczki nadal nie mam a status przesyłki to złożono zamówienie! Nie polecam!!!
1 / 5
2019-12-03 20:15:45
Ignacy
Otrzymałem produkt inny niż na zdjęciach, jest to fatalna podróbka oferowanego towaru, zamawiałem produkt Babyliss a otrzymałem jakąś tandetę pod inna nazwą. Brak kontaktu telefonicznego oraz meilowego ze sklepem. Sklep powinien zostać zamknięty za sprzedaż podrabianych towarów.
4 / 5
2019-12-01 13:24:37
Krzysztof
Towar dostarczony po terminie deklarowanym na stronie internetowej alezrekompensowany dodatkiem. Kontakt ze sklepem prawie nie możliwy ale ogulnie jestem zadowolony.
5 / 5
2019-11-29 13:03:34
Irena
Świetna bezproblemowa współpraca szybka dostawa. Jednym słowem więcej takich firm 👍
5 / 5
2019-11-28 13:17:28
Rozalia
zakupy przebiegły bez zarzutu.
1 / 5
2019-11-22 18:14:37
Mariusz
Kontakt ze sklepem żaden Produkt zepsuł sie po 5 min pracy(no zdarza się rozumiem) reklamacji nie ma jak zrobić ponieważ kontaktu ze sklepem żadenego ( minęło już 3 tygodnie) wiec zgłaszam sprawę na policje taki oto to sklep
1 / 5
2019-11-21 17:38:01
Oleg
Towar zamówiłem 3 listopada , dzisiaj mamy 21 i towaru dalej nie ma.
1 / 5
2019-11-19 22:20:57
Remigiusz
brak kontaktu ze sklepem, brak informacji o statusie przesyłki,
1 / 5
2019-11-19 16:14:19
Lucjan
Zakupiony przeze nie produkt nie dotarł. Wysyłka po 3 dniach roboczych, a oczekuje już 8 dni. Nikt nie odbiera telefonu dzwoniąc pod podany nr. Na stronie. Z tego co widzę po moich emailach produkt nie został nawet nadany kurierowi do wysyłki. Czekam z cierpliwością i dzwonie codziennie, ale żadnych rezultatów nie widzę. Także nie jestem zadowolona z zakupu, więc daję państwu najniższą ocenę jak na ten moment.
1 / 5
2019-11-14 19:31:50
Marzena
Najgorszy szajs jaki miałem. Popsute
5 / 5
2019-11-14 13:13:12
Felicjan
Brawo dla sklepu dlx. com. pl za szybką i miła obsługę. Zakupy u Was to strzał w dziesiątkę i jeszcze do Was wrócę. Bo jestem bardzo zadowolona. Polecam
3 / 5
2019-11-13 19:27:31
Dorota
Tak sobie po otrzymaniu towaru i zapłacie za niego jakiś tydzień po dostałam wiadomość że muszę zapłacić za towar
5 / 5
2019-11-13 12:01:08
Anita
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam
1 / 5
2019-11-12 21:27:13
January
Otrzymałem nie to co zamawiałem, bez słowa wyjaśnienia, poprosiłem o wymianę - bez echa. Nie polecam
1 / 5
2019-11-12 18:49:29
Jadwiga
Od dwóch tygodni nie otrzymałam zamówionego towaru
1 / 5
2019-11-07 20:22:43
Jędrzej
Brak przesyłki pomimo telefonicznych monitów. Za każdym kontaktem telefonicznym ta sama formułka "...przepraszamy, już dosyłamy" tymczasem prawie od miesiąca ani towaru ani zwrotu pieniędzy. Sklep sprawia wrażenie jak by panował tam kompletny bałagan organizacyjny.
1 / 5
2019-11-06 11:20:25
Wiktor
To oszuści, telefon kontaktowy nie odpowiada, towaru brak, wysłałem przelew 22 października, jest 6 listopad, żadnej informacje ze sklepu [pomimo wielu maili . Składam zawiadomienie do prokuratury o oszystwie internetowym.
2 / 5
2019-11-01 16:27:27
Natasza
Długi czas oczekiwania na odpowiedź. Dość długo czas dostawy. Produkty bardzo kiepskiej jakości.
4 / 5
2019-10-14 12:23:00
Oksana
Mimo że na stronie widnieje informacja o przewidywanej wysyłce w ciągu 3 dni, kurierowi paczkę przekazano chyba dopiero po pięciu (mimo natychmiastowego przelewu za zamówienie). Później już bez zarzutów. Kontaktu tel. i mailowego nie mogę ocenić, bo nie podjęłam próby. Towar dotarł. Działa.
5 / 5
2019-10-14 11:41:55
Ferdynand
Szybko i zgodnie z zamówieniem.
1 / 5
2019-10-06 13:50:04
Otylia
Bardzo źle. Nie polecam. Nikomu. Wulgaryzmy i straszenie pr,aż właścicielkę sklepu. Dosłownie Ty k....znajdziemy Cię i za..... Sklep, który nie powinien istnieć
1 / 5
2019-10-03 13:20:51
Rafał
Nie otrzymałem zamówionego towaru (zapłaciłem ponad 3 tyg. temu). Nie odbierają telefonów, nie można skontaktować się również przez formularz kontaktowy. Wygląda na to, że to oszuści.
3 / 5
2019-10-01 12:48:54
Walenty
Sprzedawca: MARGARET Olkusz 1. Nie zrealizowana dostawa; INTELIGENTNA WAGA ŁAZIENKOWA 2. Pasy do przenoszenia ładunku - zupełnie inne niż te zamawiane z oferty 3. Błędnie wystawiony NABYWCA na fakturze 4 Nie odbiera telefonu 533582592 lub "abonent chwilowo niedostępny" nie reguje na prośbę o kontakt
5 / 5
2019-09-28 03:45:06
Ernest
Przesyłka dotarła szybko i sprawnie
5 / 5
2019-09-27 14:26:16
Zygmunt
jestem bardzo zadowolony z usługi
2 / 5
2019-09-27 12:46:32
Inga
Fatalny kontakt ze sprzedającym - dopóki nie wysłał towaru to nie odpowiadał - oszukuje ze statusem zamówienia - w dzień kiedy zostało nadane pyta czy już dotarło.
1 / 5
2019-09-27 10:47:44
Agata
nigdy nie zostałam tak potraktowana. nie polecam!!
1 / 5
2019-09-26 15:34:12
Bogna
Nie polecam,nie odbierają telefonu, nie odpisują na maile. W paczce brakowało zmówionego towaru, mimo kilkakrotnych prób ponawiania prośby o dosłanie zamówionego towaru nadal czekam.
5 / 5
2019-09-25 22:06:28
Mateusz
Szybka dostawa, towar odpowiada zamówieniu
3 / 5
2019-09-24 16:24:16
Henryk
Towar przyszedł bardzo szybko ale dopiero po interwencji.Jeśli ktoś ma więcej cierpliwości to polecam.
5 / 5
2019-09-20 12:17:03
Felicjan
Polecam, szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem.
1 / 5
2019-09-20 12:00:05
Walenty
Od ponad 2 tygodni czekam na przesyłkę. Nie ma paczki ani pieniędzy. Brak kontaktu za sklepem. Nie polecam. Jak dla mnie oszuści.
2 / 5
2019-09-18 15:09:30
Manuela
Zakupy z opóźnieniem 18 dniowym. Zakup realizowałam po raz pierwszy i ostatni. Innych rzeczy nie będę komentować bo szkoda mi czasu.
1 / 5
2019-09-17 18:37:58
Wiesława
Zamówienie było opłacone z góry, ale dopiero po tygodniu po mojej interwencji towar został wysłany.
1 / 5
2019-09-17 10:32:54
Liza
Serdecznie odradzam zakupy w sklepie- sprawa zostanie zgłoszona na policję- mimo, że sklep podpina plakietkę programu fair play wysyła podrobki w uszkodzonych opakowaniach. Nie odbierają telefonów, nie ma zwrotu pieniędzy-NIE POLECAM!!!
1 / 5
2019-09-17 10:32:54
Benedykt
Serdecznie odradzam zakupy w sklepie- sprawa zostanie zgłoszona na policję- mimo, że sklep podpina plakietkę programu fair play wysyła podrobki w uszkodzonych opakowaniach. Nie odbierają telefonów, nie ma zwrotu pieniędzy-NIE POLECAM!!!
4 / 5
2019-09-16 18:09:20
Angelika
Towar zgodny ze specyfikacją. Na czas realizacji zamówienia wpływ miała zmiana siedziby sprzedającego.
1 / 5
2019-09-16 17:58:45
Sara
Jedna wielka katastrofa, towar zamówiony i zapłacony 2 września, dzisiaj jest 16 września i przesyłki nie ma, Sprawę zgłaszam na policję.
1 / 5
2019-09-16 09:12:50
Bartosz
Sklep fikcja, dzisiaj zgłaszam sprawę do prokuratury.
1 / 5
2019-09-13 19:45:03
Tamara
Ten sklep to totalna porażka! Zamówienia złożone 1 września do tej pory brak towaru, cały czas wysyłam wiadomości o zwrot pieniędzy i bez odzewu, oczywiście otrzymałam maila, że są na etapie przeprowadzki stąd opóźnienie i w czwartek, najpóźniej w piątek otrzymam towar i niestety nie otrzymałam nic do tej pory, dlatego przestrzegam wszystkich przed zakupami w tym sklepie
1 / 5
2019-09-13 13:16:14
Emil
Niestety nie doczekałem się zamówionego towaru. Czekałam ponad 2 tyg obiecywali mi dostawę kilka razy i nic z tego. Mało profesjonalny sprzedawca. Zdecydowanie NIE POLECAM.....
4 / 5
2019-09-09 17:08:11
Greta
Produkt przyszedł zgodny z opisem, niestety nieco później niż się spodziewałam. W momencie kiedy chciałam sprawdzić status wysyłki link przekierował mnie do komunikatu ,,sklep nie działa”, a telefon nie był odbierany.
1 / 5
2019-09-09 11:43:11
Eryk
bez żadnej informacji nie realizują zamówienia
1 / 5
2019-09-06 12:05:18
Ludwik
Już 10 dni czekania na towar, żadnej informacji od systemu przesyłek kurierskich, mimo że pojawia się jakaś wizytówka iż zostało wysłane do sklepu Żabka którą wybrałem docelowo. Żadnego kontaktu pod wskazanym numerem telefonu. mMożliwe że zostałem oszukany przez ten sklep.
3 / 5
2019-09-02 08:29:36
Nadia
Otrzymałam towar z wadą.Część zaworków w ilości 3 sztuki nie działa prawidłowo z uwagi na brak pewnych części. Nie jest to mgiełka tuylko strumień wody.Nie wiem czy można dokupić te zaworki lub otrzymać w ramach gwarancji
1 / 5
2019-08-30 05:54:18
Remigiusz
Brak porozumienia. Zamowienie skladalem dobre 2 tygodnie temu do tej pory nie mam przesylki. Niby potwierdzenie dostalem o zlozonym zamowieniu i o wyslaniu ale towaru nie mam. Po jakims czasie dostalem sms ze nie odebralem przesylki i grozi mi esad w lublinie bo kontakcie z obsluga sklepu ktory trwal kilka kazali mi zaplacic za towar ktory zamawialem kurierem za pobraniem a nie platne z gory. Dalej nie wiem nic zero odzewu ze sklepu twierdza ze towar zostal wyslany kurierem a ja go nie odebralem podobno kurier byl dwa razy u mnie. Od firmy kurierskiej nie otrzymalem zadnego potwierdzenia ze maja do mnie przesylke.
1 / 5
2019-08-28 20:26:42
Regina
Kiepski kontakt, wysyłka niby 24/7 gdzie wysłana była po półtora tyg. Kontakt telefoniczny też mizerny bo Pan mówi że wysyłka będzie na ten dzień a emailem się okazało że wysyłka niewyslana i będzie za 3-4dni
3 / 5
2019-08-27 12:53:41
Greta
Miało być wysłane do 3 dni robocznych a wysłali po 6, już myślałam że wcale nie wyślą. Brak możliwości kontaktu ze sklepem.
1 / 5
2019-08-26 17:40:15
Luiza
Bardzo długo czekałam na przesyłkę i słaby kontakt z sklepem .
1 / 5
2019-08-23 15:51:54
Klaudia
Jedna wielka beznadzieja. Zakupiony przedmiot otrzymałam po 8 dniach roboczych. Kiedy pytałam o to kiedy otrzymam przedmiot, byłam okłamywana.
5 / 5
2019-08-21 12:01:53
Otylia
jestem zadowolona bardzo dobry
5 / 5
2019-08-20 12:11:46
Sergiusz
towar dotarł po dwukrotnym przypominaniu się, bateria średniej jakości, działka domek letniskowy ok do domu raczej nie nadaje się
5 / 5
2019-08-19 17:03:04
Alfred
Rewelacja ! Przesympatyczna obsługa bardzo profesjonalna i rzetelna ! Wysyłka ekspresowa produkt w 100% zgodny z opisem w najlepszej cenie! Serdecznie polecam !!
1 / 5
2019-08-13 20:29:41
Kamil
bardzo żle zamówiłem dwa podgrzewacze prysznicowe śćienne otrzymałem do mocowania w umywalce w tym jeden uszkodzony odesłałem i brak żadnego odzewu
4 / 5
2019-08-06 13:00:45
Walentyna
Oferują towar w dobrej cenie,ale są mało sprawni.
5 / 5
2019-08-06 08:46:18
Kajetan
Szybko, sprawnie i przyjemnie :)
1 / 5
2019-07-26 12:59:55
Barbara
Bardzo się zawiodłam bo produkt był opisany inaczej niż otrzymałam. I jak zadzwoniłam z pretensje że oszukali to już nie mogłam dzwonić pod numer. Bardzo nie polecam.
3 / 5
2019-07-25 13:02:45
Wiola
Ogromny problem ze skontaktowaniem się
1 / 5
2019-07-23 12:41:03
Bogusława
Koszmar. Od 1.07 czekam na zamówienie. Od kilku dni toczę spór na PayPal o zwrot pieniędzy. Zero kontaktu ze sprzedającym.
1 / 5
2019-07-22 14:46:34
Brunon
Długi okres oczekiwania na przesyłkę, sklep nie odpowiada na maile, jeden towar uszkodzony.
3 / 5
2019-07-21 18:06:15
Cecylia
Bardzo długo czekałam na przesyłkę
4 / 5
2019-07-19 18:58:45
Wera
długi czas oczekiwania na towar
1 / 5
2019-07-19 12:26:35
Sylwia
Długi okres oczekiwania na przesyłkę, spowodowany według sklepu przeprowadzka. Brak odpowiedzi na maile. Jeden z trzech zamówionych towarów uszkodzony.
1 / 5
2019-07-18 13:17:16
Wioletta
Zamowienie zlozone 27 czerwca do tej pory nie dotarlo, mimo ze towar mial byc dostarczony w ciagu 3 dni roboczych. Telefonu nikt nie odbiera, a po kilku probach jednego dnia, polaczenia zostaja zawieszane.
4 / 5
2019-07-18 11:58:53
Amelia
OK. Tylko małe ale: zabrakło zamówionego towaru i nie poinformowano mnie o tym. W końcu po ponad 2 tygodniach towar otrzymałem.
5 / 5
2019-07-18 08:16:20
Lucjan
Bardzo dobra jakość, sprawna obsługa, szybka dostawa. Polecam serdecznie!
3 / 5
2019-07-16 22:09:51
Edyta
Jakoś towaru dobra, ale na zamówienie czekałam prawie 2tyg. Nie dostałam żadnej informacji, że zamówienie zostanie zrealizowane w późniejszym terminie z powodu przeprowadzki, dopóki nie napisałam pierwsza.
1 / 5
2019-07-12 17:18:00
Bernard
Serdecznie odradzam, brak kontaktu ze sklepem, nikt nie odbiera telefonów, porażka dobrze za to drobny zakup.
1 / 5
2019-07-10 20:32:12
Roma
Czekam na zwrot pieniędzy, ale pieniędzy na koncie nie ma i żadnej informacji.
1 / 5
2019-07-10 12:32:51
Konrad
Czekam na towar od 29.06, dziś dopiero dostałem wiadomość, że paczka jest przekazana do wysyłki. Nie było żadnej informacji o planowanym opóźnieniu przy zakupie produktu. Po upomnieniu się czekałem pare dni na odpowiedź droga mailowa zanim łaskawie uzyskałem odpowiedź że produkt będzie u mnie we wtorek czyli 9.07 a najpóźniej we środę 10.07. Oczywiście okazało się to kłamstwem bo dopiero dziś paczka została nadana (10.07). Ogólnie sklep żart, podejście do klienta żałosne.
1 / 5
2019-07-06 08:54:26
Kaja
oczekiwania nie zostały spełnione.nie kompletna paczka.
1 / 5
2019-07-04 14:43:58
Wacław
Zapłacono a towaru od 8 dni nie ma.
5 / 5
2019-07-04 13:48:17
Leon
bdb uprzejma obsługa towar bdb, brak możliwości płacenia kartą przy odbiorze
5 / 5
2019-07-03 18:32:23
Sylwester
Wszystko bardzo sprawnie. Polecam.
1 / 5
2019-07-02 15:30:51
Grzegorz
Jaja sobie robią. Zapłaciłem 17 czerwca za towar, a dzisiej jest 2 lipca i nie mam ani pieniędzy , ani towaru.
3 / 5
2019-07-02 12:18:40
Klementyna
Towar otrzymałam 2 tygodnie od dnia zamówienia. Towar pozostawia wiele do życzenia, widać na nim zniszczenia, tak jakby był używany
1 / 5
2019-07-01 12:12:48
Wiktoria
Mimo wielu prób dodzwonienia się na podany numer sklepu nigdy nikt nie odpowiada. Na zadane pytanie kiedy otrzymam oplacone produkty nie otrzymuję odpowiedzi.
5 / 5
2019-06-28 11:37:44
Arlena
Szybko, sprawnie. Towar niedrogi a spełnia moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona.
1 / 5
2019-06-26 08:10:38
Liwia
Sklep nie realizuję zamówienia- od 10 czerwca do 25 czerwca oczekuję na towar. Zamówienie i wpłata została dokonana 10 czerwca 2019r
1 / 5
2019-06-26 07:31:22
Stefania
Złożyłam zamówienie 16.06.2019. Opłacone z góry. Do dzisiaj nie otrzymałam towaru. Po próbie nawiązania kontaktu telefonicznego nikt nie odbiera. Napisalam również maila na którego nikt nie odpowiedział ale dostalam prośbę o wystawienie opinii. Zatem i ona
1 / 5
2019-06-25 10:04:02
Roman
Zakup dokonany, pieniądze przesłane, a towaru do dnia 25.06.2019r. nie ma. To jaka ma być opinia. Wyrzucić niesumiennych pracowników ,lub zmienić dostawcę na Inpost.
1 / 5
2019-06-24 13:33:20
Mieczysława
Fatalnie. Zero kontaktu ze sklepem. Produkt zamówiony i opłacony z góry. Wystąpiłam z odstąpieniem od umowy zkaupu i zwrot środków. Sklep nie reaguje a mój telefon został przez nich zablokowany. Sprawa trafi na UOKiK oraz na policję.
3 / 5
2019-06-23 19:24:05
Wacław
Zakupy spoko gorzej z produktem
3 / 5
2019-06-21 13:54:12
Władysława
trudny kontakt ze sklepem, towaru nie otrzymałam już 2tydzienh
1 / 5
2019-06-21 13:22:59
Józef
2 tygodni minelo, zero informacji ze sklepu. Nie odpowiadaja na meili, nie odbieraja telefonow. Sprawa trafi do odpowiednich sluzb.
2 / 5
2019-06-20 12:04:20
Andrzej
dramat, oczekiwanie na przesyłkę około 14 dni to już lekka przesada, słaby kontakt ze sklepem. Sklep tylko dla cierpliwych i najlepiej przy płatności przy odbiorze. Nie polecam
3 / 5
2019-06-18 00:17:19
Wera
Długi czas oczekiwania na wysyłkę towaru
1 / 5
2019-06-17 14:40:52
Nastazja
Ponad tydzień temu złożyłam zamówienie i nadal czekam na produkt , nie dostałam też informacji że zamówienie zostało wysłane, więc jest to wina sklepu, a nie firmy transportowej . Zmienię swoją opinię gdy otrzymam wyczekiwana rzecz i gdy będę z niej zadowolona
1 / 5
2019-06-17 13:28:21
Mikołaj
Czekam na zamówienie od 10.06 nadal nie dotarło,bardzo utrudniony kontakt z nadawcą,nie odbiera tel i podaję mylnie informację,nie udzielają odpowiedzi mailowo.....ogólnie sprawa trafi do odpowiednich instytucji
1 / 5
2019-06-14 14:40:17
Greta
przez tydzień nikt nie odpisał na moje wiadomość. po upłynieciu tygodnia zobaczyłam ze zamówienie zostało anulowane nie polecam
5 / 5
2019-06-12 15:18:09
Angelika
Bardzo sprawnie zamawia się . Mozna wybrac sposob platnosci i dostawy. Produkt w bardzo dobrej cenie. Dokladny opis produktu. Opis zgodny z rzeczywistoscią. Polecam
1 / 5
2019-06-11 13:48:45
Ziemowit
Lepiej nie będę się wypowiadać, na pewno nic już nie kupię na dlx.com.pl
3 / 5
2019-06-10 10:22:54
Eligiusz
dwa tygodnie oczekiwania i zero inicjatywy w wyjaśnieniu zwłoki.
5 / 5
2019-06-08 17:51:30
Damian
Kupowałem produkt, którego zdjęcie nie odzwierciedlało wymiarów. Przydałoby się więcej szczegółów technicznych, np. średnica otworu, głębokość itp.
5 / 5
2019-06-08 16:55:55
Kaja
opinia dobra bez zastrzezen zobaczymy w razie reklamacji
3 / 5
2019-06-05 14:03:07
Zbigniew
Nie zrozumiały okres oczekiwania na wysłanie paczki
1 / 5
2019-06-05 12:43:16
Ludwika
towaru nie dostarczyli ale opini sie domagaja .przeciebiorstwo w sercu europy
1 / 5
2019-06-05 11:41:35
Nadia
Od tygodnia czekam na towar, kontakt ze sklepem bardzo słaby, telefon głuchy, odpowiedź na maila otrzymałam po 4 dniach z brakiem jakiejkolwiek informacji co z moją przesyłką. Nie polecam!
3 / 5
2019-06-04 21:31:46
Dominika
Zamówiłam szczotkę dla psa 21.05.19 (wtorek), dostawa kurierem, zapłacone z góry. Paczki spodziewałam się w tym samym tygodniu- tak się nie stało. Nie było żadnej inf o urlopie itp. Tydzień minął, dodzwonić się nie mogłam, dobrze, ze na meila odpisali. Przeprosili i obiecano wysłać paczkę, miała byc w piątek (31.05.19) jednak znowu nie przyszła. W poniedziałek ktoś łaskawie odebrał telefon i dopiero wtedy nadano paczkę. Zamówienie trafiło do mnie po 2 tygodniach. Nie po to zamawiałam kurierem i za niego płaciłam 12,95zł żeby tyle czekać, WSTYD! Zero jakiejkolwiek rekompensaty chociażby w postaci zniżki na następne zakupy. Sam produkt ok.
1 / 5
2019-06-01 23:19:40
Emil
przesyłka nie dotarła, samemu trzeba się upominać o towar, niby mają zwrócic pieniądze, ale czy tak zrobią nie wiadomo. Zdecydowanie nie polecam!
1 / 5
2019-06-01 10:11:21
Marzena
Brak kontaktu!!! Przyszło złe zamówienie, mimo wielu prób kontaktu nie dostałam odpowiedzi w jaki sposób wymienić bądź zwrócić towar. Mimo tego wysłałam produkt z prośbą o wymianę bądź zwrot gotówki. I znów Nic głucho... ANI TOWARU, ANI GOTÓWKI!!!
2 / 5
2019-05-31 10:43:09
Ludmiła
Infirmation about my order was not clear neither proactively provided. Online site did not provide any information or update about my order.
1 / 5
2019-05-31 10:35:51
Danuta
Tydzień temu zamówiony i opłacony towar . Do tej pory żadnej informacji o postępie realizacji zamówienia. Kompletna ignorancja.
3 / 5
2019-05-30 11:18:36
Albert
Czekam dosyć długo mam nadzieje ze towar przyjdzie niebawem
1 / 5
2019-05-30 09:20:09
Pola
2 tygodnie od zamówienia nie otrzymałam przesyłki, 9 dni temu dostałam maila z informacją, że wysyłka została wysłana kurierem, a nadal jej nie otrzymałam. Dobrze, że nie zapłaciłam z góry to przynajmniej nie muszę dopraszać się o zwrot, pewnie wyglądałoby to podobnie.
1 / 5
2019-05-27 13:31:25
Mariola
najpierw sklep zwlekał z wysyłką zamówienia ponad tydzien, po mojej interwencji otrzymałam informacje że zamówienie zostanie wysłane na następny dzień jednak tak się nie stało, znów musiałam kontaktować się ze sklepem i otrzymałam informacje że tego produktu jednak nie ma... o zwrot pieniedzy też musiałam się upominać ponad tydzień. NIE POLECAM
1 / 5
2019-05-24 15:35:46
Anna
Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zamówienia. Najpierw brak informacji. Następnie w odpowiedzi na mojego maila z zapytaniem o przesyłkę dostałam odpowiedź, że brak płatności (którą wykonałam tydzień wcześniej). Przesłałam potwierdzenie przelewu. Dalej brak odpowiedzi. Zadzwoniłam, miły Pan zapewnił mnie, że na pewno zamówienie do mnie dotrze. Po kolejnych 3 dniach brak przesyłki. Kilka razy dzwoniłam, nikt nie odbiera telefonu, ani nie oddzwania. Zamówienie było na ponad 300 zł więc chyba zgłoszę sprawę na policję.
1 / 5
2019-05-22 19:05:26
Janusz
Od ponad 3 tygodni czekam na zamówioną przesyłkę. Na stronie internetowej wyświetlane są przedmioty, których sklep realnie na stanie nie posiada. Totalna amatorka, nie polecam.
1 / 5
2019-05-22 14:19:54
Roma
Zamówienie przyszło po bardzo długim czasie, po czym przyszedł zły produkt. Na wymianę czekałam bardzo długo.

Rzetelne opinie o dlx.com.pl