Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję dmuchamy.pl

Dmuchamy.pl Opinie 2.5 (66)

Dworcowa 39
64-500
Szamotuły
61 634 21 11
opinie Dmuchamy.pl
2.5
66
Opinii

Niedobrze

1 / 5
2024-05-15 06:22:38
Marek
Jest to najgorsza firma z jaką się spotkałem. Towar zamówiony i zapłacony 6 tygodni temu, póki co nic nie wysłali. Najpierw Pani stwierdziła że partia którą dostali jest wadliwa, potem produkt zmienili na inny, ale i tak nie wysłali, tydzień temu znowu zmienili na inny i do tej pory cisza. Co ciekawe nawet nie wystawili faktury, do czego są prawnie zobligowani po 14 dniach od otrzymania przelewu ! Sprawę zgłoszę do skarbówki i na policję. Omijać z daleka !!!
1 / 5
2024-04-25 05:42:36
Joanna
Niestety nie mogę polecić tej firmy. Po zakupie klimatyzatora informacja jaką otrzymałam o terminie dostawy to było 5 dni, za niedługo minie trzy tygodnie a towaru dalej nie ma. Najlepsze jest to dziś rozmawiałam z panią na infolinii i okazało się że nie mają go na magazynie. Handlują towarem którego nie posiadają - uważajcie na tę firmę.
5 / 5
2023-12-22 09:05:52
Agnieszka
Polecam, szybka wysyłka + dobry kontakt
5 / 5
2023-12-22 06:46:50
Mateusz
Polecam, dobre ceny i montaż profeska !
1 / 5
2023-10-05 04:29:09
Jacek
Zerowy kontakt, na infolinie próbowałem się dodzwonić kilkukrotnie w ciągu kilku godzin, zawsze pierwszy w kolejce ale nikt nie odbiera. Obsługa " chyba " dramat bo co tu można napisać więcej...?
1 / 5
2023-08-25 02:43:20
Piotr
zapłaciłem za 2 klimatyzatory 7 lipca i do tej pory ich nie otrzymałem. W korespondencji odpowiadają że już lada dzień a tych dni upłynęło już 43. Absolutnie odradzam robienia zakupów w tym sklepie
1 / 5
2023-06-07 02:24:51
Paweł
Zamówiona klimatyzacja w dniu 12-04 2023 do dnia dzisiejszego brak dostawy tj. 07-06-2023 .Osoby które tam pracują mają bajerę bardzo dobrą NIE POLECAM TEJ FIRMY
1 / 5
2023-04-03 12:58:57
Michał
Generalnie - MASAKRA! Obiecanki cacanki... a zamówienia jak nie było tak, nie ma od półtora miesiąca. NIE POLECAM. Kiedy bym nie dzwonił, za każdym razem słychać: będzie do 7 dni roboczych. Nie mam pojęcia jak taka firma może nadal funkcjonować! Dla mnie poniżej zera!
5 / 5
2023-02-27 02:50:19
Aleksandra
Szybko sprawnie fachowo
5 / 5
2023-01-24 03:20:42
Klient 1
Zamówienie mimo niepogody dotarło na czas, miła obsługa. Polecam
1 / 5
2023-01-23 10:12:31
RSG
Kancelaria Prawna w Chełmie wszystkie osoby poszkodowane , finansowo pokrzywdzone prosi o kontakt . Szczegóły również na pozostałych forach opiniotwórczych . Ponadto zainteresowanych Państwa szczegółowo poinformujemy indywidualnie dot. dalszego postępowania .
1 / 5
2023-01-20 13:22:35
Stefan
Wie ktoś z Państwa czy firman jeszcze istnieje ? Pytam bo zamówiłem piec płacąc z góry. Będę wdzięczny za informacje .
5 / 5
2022-11-23 14:55:11
Basia
Kupiłam nagrzewnice wodna Volcano w dmuchamy. Przyjechała 2 dni po terminie, ale i tak mają najtaniej w necie. Polecam.
1 / 5
2022-10-20 20:58:53
Jan
Zalegaja z platnosciami skapski klamie…zwykly oszust!
5 / 5
2022-10-15 05:12:32
Jan
Bardzo pozytywnie oceniam sklep. Duży wybór dobrych produktów, fachowe doradztwo i przystępne ceny. Polecam!
1 / 5
2022-09-22 15:07:13
Bartek
Sklep nie realizuje złożonego zamówienia, po miesiącu oczekiwania dostałem informacje ze nie maja tego urządzenia, mimo że na stronie dostępność jest potwierdzona. Omijać szerokim łukiem!!!
5 / 5
2022-07-05 12:18:55
Madzialena
Błyskawiczna wysyłka 5/5
5 / 5
2022-06-26 02:59:14
Marta
Firma godna polecenia. Już 3 raz skorzystałam , z ich usługi montażowej . Szybka sprawna obsługa i profesjonalne podejście do klienta. POLECAM !
5 / 5
2022-06-25 13:18:33
Tomek
Firma nie posiadała na stanie wybranego modelu ale zaproponowali lepszy w tej samej cenie. Polecam.
5 / 5
2022-06-25 13:12:36
Maria
Bardzo miła i szybka obsługa. Dziewczyny z działu handlowego profesjonaliści w swojej sprawie. Polecam od całego serca

Rzetelne opinie o dmuchamy.pl