Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję dmuchamy.pl

Dmuchamy.pl Opinie 4.0 (138)

Dworcowa 39
64-500
Szamotuły
61 634 21 11
opinie Dmuchamy.pl
speedtest
4.0
138
Opinii

Dobrze

1 / 5
2022-09-22 15:07:13
Bartek
Sklep nie realizuje złożonego zamówienia, po miesiącu oczekiwania dostałem informacje ze nie maja tego urządzenia, mimo że na stronie dostępność jest potwierdzona. Omijać szerokim łukiem!!!
5 / 5
2022-09-02 04:27:19
Mc Gregor
Super obsługa, polecam!
5 / 5
2022-07-24 10:41:54
Magdalena K
Zakupiłam klimatyzator Aux Freedom. Szybka dostawa, fajne ceny i miła obsługa. Wrócę po kolejne klimatyzatory.
5 / 5
2022-07-24 10:40:28
Marcel Jawor
Zakupiony klimatyzator przenośny dojechał w terminie i działa bez zarzutów polecam 5/5
5 / 5
2022-07-14 17:34:20
Agata Marchewa
Wszystko ok.
5 / 5
2022-07-09 04:00:28
Franciszek
5/5 fajny kontakt ze sprzedawcą
5 / 5
2022-07-07 08:11:31
Krzysiek
Szybka wysyłka klimatyzatora
5 / 5
2022-07-05 12:18:55
Madzialena
Błyskawiczna wysyłka 5/5
5 / 5
2022-07-03 16:36:52
Renata
Szybka dostawa
5 / 5
2022-07-03 16:36:20
Lidka
Polecam! 5/5
5 / 5
2022-07-03 16:35:51
Zoja
Montaż klimatyzacji na wysokim poziomie. Mili montażyści. Super szybkie terminy.
5 / 5
2022-07-03 15:48:30
Mikołaj
Dobrze dobrana klima. Zakup jak najbardziej ok. Wrócę tu jeszcze! Polecam
5 / 5
2022-07-03 15:46:57
Adam
Fajnie wszystko okej!
5 / 5
2022-07-03 15:44:26
Sanderka
Wybór przeogromny! Ceny bardzo przystępne!
5 / 5
2022-07-03 15:42:47
Franciszek
Dobry kontakt z handlowcem.
5 / 5
2022-07-03 15:41:24
Magdaaa
Fajne ceny, szeroki wybór produktów i miła obsługa.
5 / 5
2022-07-03 15:39:56
Jakub
5/5 mam Aux i polecam
5 / 5
2022-07-03 15:38:54
Instalator
Mają pompy w świetnych cenach. 5/5
5 / 5
2022-07-03 15:36:30
Jaras
Mieszkam w bloku i Pani świetnie doradziła mi klime przenośną. Kupiłem i to był strzał w 10! Polecam bo na serio dobrze doradzają.
5 / 5
2022-07-03 15:33:34
Szymek
Miła obsługa sklepu.
5 / 5
2022-07-03 15:32:34
Marcjanna
Dobrze jest - mam 3 klimy z dmuchamy.pl Najlepszy sklep z klimatyzacją 5/5
5 / 5
2022-07-03 15:30:33
Weronika
5/5 Szybka dostawa! Wręcz ekspresowa!
5 / 5
2022-07-03 15:29:22
Angelika
Zakupiłam klimatyzację z montażem. Kontakt z sklepem super, montaż wykonany fajnie bardzo, montażyści spoko. Wrócę tu napewno po kolejne klimy. Pozdro
5 / 5
2022-07-03 15:27:47
Maurycy
Klimatyzacja dojechała w 2 dni! Tanio sprawnie i ceny naprawdę niskie
5 / 5
2022-07-03 15:24:15
Anita
Jestem w trakcie szukania firmy z klimą. Znalazłam dmuchamy.pl i odrazu skontaktowałam się z firmą. Dobry kontakt, fachowe doradztwo. Polecam i bede polecać tą firmę.
5 / 5
2022-07-03 15:22:14
Danuta
5/5 polecam
5 / 5
2022-07-03 13:25:54
Dagmara
5/5 jestem na tak!
5 / 5
2022-07-03 13:25:21
Ewelina
Zakupiłam z mężem klimatyzację z montażem. Wszystko extra! Szybkie terminy i profesjonalnie zrobiona klimatyzacja u nas.
5 / 5
2022-07-03 13:23:56
Helena
Klimatyzacja Mitsubishi z montażem 5/5
5 / 5
2022-07-03 13:23:07
Bronem
Pompy ciepła super 5/5
5 / 5
2022-07-03 13:22:39
Daniel
5/5 wszystko sprawnie Klima dotarła na czas Fajne ceny
5 / 5
2022-07-03 13:22:05
Jarek
Zamawiam towar od dmuchamy.pl co miesiąc i wszystko ok 5/5
5 / 5
2022-07-03 13:19:51
Celina
5/5 polecam
5 / 5
2022-07-03 13:19:34
Natalia
5/5 Szybko sprawnie i tanio
5 / 5
2022-07-03 10:59:52
Zofia
Bardzo polecam 5/5
5 / 5
2022-07-03 10:58:41
Karolina
Posiadam rekuperację od dmuchamy.pl Wszystko ok działa. Towar ekspresowa wysyłka i solidnie zapakowana paczka. Polecam
5 / 5
2022-07-03 10:57:23
Wiesław
Zamówiłem nagrzewnice kilka sztuk. Towar dotarł do mnie bardzo szybko. Wszystko sprawnie działa. Polecam 5/5
5 / 5
2022-07-03 10:56:10
Grażyna i Robert
Zakupiliśmy do domu system multisplit z montażem. Panowie przyjechali, zamontowali i wszystko ok. Polecam 5/5
5 / 5
2022-07-03 10:54:57
Marcin Kli
Kupiłem klimatyzację do kampera z montażem. Panowie montażyści rewelacja. Klima działa idealnie a panowie wykonali świetną robotę. Wrócę ponownie i zakupie klimy do domu. Szczerze polecam 5/5
5 / 5
2022-07-03 10:52:40
Dominik
5/5 Polecam
5 / 5
2022-07-03 10:52:39
Dominik
5/5 Polecam
5 / 5
2022-07-03 10:51:52
Viola Violas
Zakupiłam klimę przyszła w 2 dni! Polecam!
5 / 5
2022-07-03 10:51:09
Ewa Dominikowska
5/5 polecam gorąco! Extra ceny!
5 / 5
2022-07-03 10:49:56
Mariusz
Kupuje od paru lat w tej firmie klimy. Super profesjonalnie, jak zawsze. Wysyłka spoko, klimatyzacje zawsze docierają do mnie na czas.
5 / 5
2022-07-03 10:48:46
Szymon
Klimatyzacja Innova 5/5 Kontakt z handlowcem 5/5 Wysyłka 5/5 Polecam mega gorąco!
5 / 5
2022-07-03 10:47:29
Mariola Kwiatkowska
Mam klimatyzacje Hawaii 5/5 polecam super urządzenie w dobrej cenie
5 / 5
2022-07-03 10:46:39
Hania
Pomimo bardzo dużego sezonu Pani z działu handlowego oddzwoniła w tym samym dniu i dobrała klimatyzację ścienną, wszystko ok profesjonalnie. Polecam 5/5
5 / 5
2022-07-03 10:44:56
Stanisław
5/5 Mam nagrzewnice działa dobrze wszystko ok
5 / 5
2022-07-03 10:43:51
Patrycja
Mam klimatyzację od dmuchamy.pl do dziś chłodzi i grzeje elegancko.
5 / 5
2022-07-03 10:42:27
Łucja
Po prostu polecam
5 / 5
2022-07-03 10:41:12
Asia
Szybka dostawa Szeroki wybór klimatyzacji Zawsze pomogą i doradzą. Kupię ponownie 5/5
5 / 5
2022-07-03 10:40:01
Marek Marasek
Wszystko ok. Fajne ceny i dobry wybór
5 / 5
2022-07-03 10:39:08
Darek
Kupuje non stop w tej firmie i nigdy nie przestanę! Ceny mega dobre! 5/5
5 / 5
2022-07-03 10:38:01
Klaudia
Szeroki wybór klimatyzacji i atrakcyjne ceny!
5 / 5
2022-07-03 08:37:57
Martyna
Szybko i miło, zamówiłam klimatyzator dodatkowo otrzymałam zestaw montażowy, obsługa pełna profeska. I ceny idealne!
5 / 5
2022-07-03 08:36:39
Andrzej
Wszystko ok 5/5
5 / 5
2022-07-03 08:36:05
Benek
5/5 jak zawsze
5 / 5
2022-07-03 08:35:19
Madzia
Kupiłam kilka miesięcy temu klimatyzację Aux z montażem. Klima chłodzi jak należy. Montaż w szybkim terminie. Przyjechali, zamontowali i jest cudnie! Polecam dmuchamy.pl w te upalne dni i nie tylko! 5/5
5 / 5
2022-07-03 08:33:18
Mirosław Chudy
5/5 Kupuje klimatyzacje i nagrzewnice od Dmuchamy.pl od kilku lat i zawsze będę polecał.
5 / 5
2022-07-03 08:32:22
Zbigniew Olcyn
5/5 Klimatyzacja+ pompa ciepła zakupiona od Dmuchamy.pl Jestem zadowolony. Wszystko działa jak należy.
5 / 5
2022-07-03 08:22:16
Dawid
Zamówiłem przez internet. Szybki kontakt i Pani nawet doradziła lepszą klimę, którą zakupiłem. Dostawa przyjechała na czas. 5/5
5 / 5
2022-07-03 08:20:42
Barbara
5/5 Handlowiec z którym się kontaktowałam to miła Pani. Kupię ponownie.
5 / 5
2022-07-03 08:19:29
Piotrek
Trafiłem na firmę przez przypadek i jestem mile zaskoczony. Klimatyzacja dobrana, wysyłka w 48h i ekstra ceny. No czego chcieć więcej?
5 / 5
2022-07-03 08:16:59
Violetta
5/5 Wysyłka szybka.
5 / 5
2022-07-03 08:05:36
Paulina
Zmówiłam klimę u nich przez stronę internetową. Raz dwa i klimatyzacja była u mnie.
5 / 5
2022-07-03 08:04:32
Jolanta Rakowska
5/5 Polecam
5 / 5
2022-07-03 08:03:31
Magdalena K
Kupiłam klimatyzator przenośny Kaisai. Działa super. Wysyłka szybka. 2 dni i klima u mnie! Wrócę po kolejne ale tym razem ścienne splity! Szeroki wybór klim i atrakcyjne ceny.
5 / 5
2022-07-03 08:01:19
Wojtek
Kupiłem pompę ciepła Haier 7,8kW i kupie kolejne od dmuchamy.pl Fajne ceny, handlowiec z którym załatwiałem zakup profesjonalny i ogólnie spoko 5/5
5 / 5
2022-07-03 07:59:31
Marysia V
5/5 Klima od dmuchamy.pl fajnie dmucha! Polecam
5 / 5
2022-07-03 07:58:45
Bartek K
Polecam 5/5 Konkretna firma kontakt z handlowcem na super poziomie Wysyłka naprawdę szybka
5 / 5
2022-07-03 07:57:34
Matylda
Nagrzewnice zamówione dojechały w 2 dni! Super moge polecić z całego serca 5/5
5 / 5
2022-07-03 07:56:14
Tomasz T
Pompa fajnie dobrana i działa perfekcyjnie Kontakt z handlowcem 5/5
5 / 5
2022-07-03 07:55:16
Paweł
Dostawa ekspresowa. Kupie kolejne! 5/5
5 / 5
2022-07-03 07:54:23
Katarzyna
5/5 Polecam firme!!
5 / 5
2022-07-03 07:53:40
Aneta
5/5 Wszystko ok. Kontakt 5/5 Wysyłka 5/5 Polecam
5 / 5
2022-07-03 07:52:49
MagdalenaRozalia
Duży wybór klimatyzacji, nagrzewnic, pomp ciepła itd. Zakupiłam klimatyzację, wysyłka szybka no i kontakt z handlowcem 5/5.
5 / 5
2022-07-03 07:51:22
Maciej Kowalczyk
5/5 polecam Zakupie ponownie
5 / 5
2022-07-03 07:50:55
Beata
Szukałam klimatyzacji do domu i trafiłam na firmę Dmuchamy.pl Zadzwoniłam, dobrali idealnie klime a wysyłka naprawdę szybka. Raz dwa i klima u mnie była.
5 / 5
2022-07-03 07:49:45
Henryka
Mam klimatyzacje od tej firmy. LG teraz chłodzi a zimą będzie grzać. Dostawa ekspresowa
5 / 5
2022-07-03 07:48:57
Kuba
Klima 5/5 fajnie chłodzi
5 / 5
2022-07-03 07:48:33
Marylka
Polecam,super tanio i szybko
5 / 5
2022-07-03 06:18:58
Krzysztof
W dmuchamy 5 razy kupowałem dla siebie i rodziny. Zdecydowanie polecam.
5 / 5
2022-06-26 02:59:14
Marta
Firma godna polecenia. Już 3 raz skorzystałam , z ich usługi montażowej . Szybka sprawna obsługa i profesjonalne podejście do klienta. POLECAM !
5 / 5
2022-06-25 13:18:33
Tomek
Firma nie posiadała na stanie wybranego modelu ale zaproponowali lepszy w tej samej cenie. Polecam.
5 / 5
2022-06-25 13:12:36
Maria
Bardzo miła i szybka obsługa. Dziewczyny z działu handlowego profesjonaliści w swojej sprawie. Polecam od całego serca
5 / 5
2022-06-25 11:41:10
Aleksandra
Szybko i miło, zamówiłam klimatyzator dodatkowo otrzymałam zestaw montażowy, obsługa pełna profeska.
5 / 5
2022-06-25 06:16:03
Izabela
Konkretna firma ,godna polecenia sprawnie ,szybko i solidnie
1 / 5
2022-06-25 06:12:42
Izabela
Konkretna firma ,godna polecenia sprawnie ,szybko i solidnie
5 / 5
2022-06-25 05:19:55
Bartek
Najniższa cena, towar zgodny z opisem, dostawa w 3 dni. Polecam.
1 / 5
2022-06-14 05:52:49
Małgorzata
Firma niewiarygodna. Zamówiłam 2 klimatyzatory dla mojego ojca w dniu 6 maja b.r. , czyli ponad miesiąc temu. Towar nie został przesłany, pomimo że na ich stronach internetowych jest wystawiony i wskazny 3 dniowy termin wysłania. Kolejne terminy dostawy są przesuwane. Nie można otrzymać żadnej wiarygodnej informacji. Na maile nie odpowiadają. Nie oddzwaniają. Pieniędzy nie zwracają. Omijać szerokim łukiem i korzystać z innych Sprzedawców. Nawet jedna gwiazdka to za dużo.
5 / 5
2022-01-18 12:50:58
Jarosław W
Tanio sprawnie i solidnie 5/5
5 / 5
2022-01-18 12:29:50
MagdalenaK
Zakupiłam klimatyzacje LG Standard Plus towar zgodny z opisem, szybka dostawa i bardzo miła obsługa.
5 / 5
2022-01-18 12:26:34
Tomek
Nagrzewnice wodne dobrane perfekcyjnie. Szybka dostawa polecam 5/5!
5 / 5
2022-01-18 12:25:18
Hania
Polecam sklep
1 / 5
2022-01-18 12:24:18
Magda
Super wybór klimatyzacji i miła obsługa. Towar zgody z opisem a dostawa błyskawiczna
1 / 5
2021-06-25 10:49:02
Dawid
Zamówiłem klimatyzator 20 czerwca w niedzielę, w poniedziałek wstrzymałem na chwilę zamówienie i ponownie je wznowiłem. We wtorek otrzymałem informację, że w środę klimatyzator zostanie do mnie wysłany. Ani w środę ani w piątek klimatyzator nie dotarl więc w piątek 25 czerwca rano zadzwoniłem z pytaniem czy zamówienie zostało wysłane i otrzymałem odpowiedź, że będzie wysłane dzisiaj i przyjdzie w poniedziałek. Poprosiłem o przesłanie listu przewozowego, którego nadal nie otrzymałem. Zadzwoniłem ponownie do biura kilkukrotnie przed 16 i po "nastym" razie odebrał Pan, który "przestał mnie słyszeć" jak tylko powiedziałem z czym dzwonię i odłożył słuchawkę. Podejrzewam czytając poniższe komentarze, że firma nie ma klimatyzatora na stanie. Czytając odpowiedź firmy również z opinii poniżej to tłumaczenie, że jest sezon niczego tu nie usprawiedliwia bo Państwo oszukują że mają na stanie sprzęt, oszukują, że przesyłka zostanie wysłana "dzisiaj" lub "jutro" i są niesłowni, nieprofesjonalni i niewiarygodni. Na całe szczęście zamówiłem wysyłkę za pobraniem. Czekam tym razem na kontakt nie z mojej strony a ze strony firmy w przeciwnym wypadku zgłaszam sprawę do RPK
1 / 5
2019-08-12 18:47:07
Lech
Tragedia!!! Jeszcze nigdy nie dokonywalem takich zakupów. Kontakt fatalny, kontaktowałem się telefonicznie każdy mówił coś innego, dostawa żenada towar wysłany samochodem bez windy. Czas oczekiwania miesiąc. Nie dostałem towaru zamówionego zaznaczam dostępnego na stronie. Musiałem zamówić droższy a i tak czekałem. Jednym słowem nie polecam!!!
5 / 5
2019-08-05 11:45:14
Maksym
Jestem zadowolony dostawałem na bieżąco informację o przesyłce było wyszczególnione co zamuwilem i to otrzymalem
1 / 5
2019-07-31 10:26:41
Tomasz
Sklep oferuje towar, którego nie ma na stanie. Na zrealizowanie zamówienia czekałem ponad dwa tygodnie po czym zrezygnowałem i zamówiłam klimatyzator w innej firmie. Kontakt z firmą bardzo dobry, konsultanci super ! - mili i sympatyczni.
1 / 5
2019-07-28 18:01:38
Weronika
proponuję zmienić nazwę sklepu na DYMAMY.PL - brzmi podobnie ale bardziej oddaje poziom
4 / 5
2019-07-26 16:34:43
Wiesław
Mila obsluga, terminowa dostawa
1 / 5
2019-07-23 16:31:17
Teresa
nigdy wiecej trzeba sie upominac o towar dobrze ze bralem za pobraniem i tylko 60 zl nie przesylajcie pieniedzy im na konto bo bedziecie mieli problem
2 / 5
2019-07-23 15:48:13
Gustaw
Prosiłem o datę montażu lub odbioru ale mnie ignorowano i nikt nie oddzwonił pomimo że mnie zapewniano że sprawa jest w toku
1 / 5
2019-07-23 12:01:03
Leopold
Oszusci nie wysylaja towaru dobrze ze bralem za pobraniem to nie mam straty tylko w czasie oczekiwania nie polecam i wspolczuje tym co zrobili przelew..........
1 / 5
2019-07-20 10:08:18
Natasza
nie realizują zamówienia w podanych terminach.po rozmowach tel.a dzwoniłam 3 razy każda z Pań nie oddzwoniła w mojej sprawie,a mówiły że to zrobią po skontaktowaniu się z magazynem.Towar zamowiałam w poniedziałek termin realizacji dostawy był 2-3 dni a do piątku nie otrzymałam zamówionego grzejnika.Panie tłumaczyły ze maja opużnienia w wysyłkach lecz na stronie takich informacji brak.I nikt za sklepu odpowiednio wcześniej nie informuje o takim opużnieniu.Nie polecam zamowień w tym sklepie.
2 / 5
2019-07-18 17:10:56
Anna
Nie polecam Towar miał być na magazynie wysłany na drugi dzień FedEx a w rzeczywistości wysłany po dwóch tygodniach innym kurierem.
4 / 5
2019-07-17 13:30:15
Wiktoria
Po zamówieniu towaru pojawił się mały problem. Okazało się, że je nie ma tego towaru i został przesłany mi @ z inną ofertą. Więc złego słowa nie mogę powiedzieć, bo dostałam lepszy sprzęt w cenie tego co zamawiałam...
1 / 5
2019-07-17 12:22:11
Marek
Ostrzegam przed tym sklepem - nie dajcie się oszukać. Informacja po 15 dniach od zamówienia i zapłaceniu blisko 10 tys. zł, że nie mają klimatyzatora, który zamówiłem i go nie będzie. Wysłałem wniosek o zwrot środków za dokonany zakup, w odp. otrzymałem maila i telefon z propozycją innego klimatyzatora - odmówiłem. Brak zwrotu środków do dnia dzisiejszego. Wysłałem ponownie żądanie o natychmiastowy zwrot środków - aktualnie nie zwrócili. Sprawa pójdzie na policję.
1 / 5
2019-07-17 09:06:08
Radomir
Firma to totalna porażka. Telefonowałem z zapytaniem o dostępność klimatyzatora Kaisai Fly 5,3kW - poinformowano mnie, że oczekują na dostawę jednak jeżeli zależy mi na funkcji wifi, która seria Fly ma w standardzie mają na stanie serię Eco, która po zakupie modułu wifi staje się dokładnie jednostką Fly. Złożyłem zamówienie i czekam, brak aktualizacji na stornie o statusie zamówienia, wielokrotnie telefonowałem i korespondowałem mailowo, w końcu 02.07 poinformowano mnie, że jednostki powinny przyjechać około 8-9 lipca - jakto przecież macie to na stanie! - głupie tłumaczenia, że nie załapałem się na poprzednią turę... Pani proponuje zamianę klimatyzatora 5,3kW na słabszy - 4,6kW - nie tak się dobiera klimatyzatory... Proszę ich o wysłanie proformy bo chce opłacić zamówienie - dopiero 8.07 odezwała się Pani mailowo i załączyła kwitek do opłaty - 5 dni opóźnienia, opłaciłem natychmiast po otrzymaniu f-proformy - czekam dalej, mija tydzień towaru brak, na stronie pojawiła się informacja - wysyłka do ustalenia - tak Pani wystawiając proformę nie uwzględniła kosztów wysyłki gdzie na samym początku zamówienia deklarowałem wysyłkę podając adres... Nie wytrzymałem - dzwonie produkuje się Pani o co mi chodzi w końcu poznawszy całą sytuację konsultantka mówi, że urządzeń nie ma a z niewiadomych przyczyn moje zamówienie zostało pominięte - porażka jak działa tam księgowość i logistyka, mało tego nie są w stanie określić terminu dostawy urządzeń na magazyn... proszę o numer do kierownictwa - dzwonie, produkuję się następnej Pani podając całą historię od początku, ręce opadają, w końcu padła propozycja do powrotu na klimatyzator Kaisai Fly bez modułu wifi, Pani miała się w tym temacie rozeznać, popytać zaprzyjaźnione firmy o dostępność i jeszcze tego samego dnia ma dać odpowiedź, myślę sobie ok może to zadziała jednak dzwoni do mnie po 17 inna Pani i od początku to samo - nie była o niczym poinformowana, proponuje zamianę klimatyzatora na inny... i zero konkretów. Szanowny sklepie dmuchamy.pl jak wskazuje wasze hasło reklamowe dmuchacie najlepiej, ale ludzi w balona, ostrzegam wszystkich przed zakupami w tym sklepie, jeszcze nigdy z czymś takim się nie spotkałem, kontakt ograniczony do minimum, brak kompetentnego personelu, gubią się we własnych ustaleniach, kłamią. Ostrzegam wszystkich i jednocześnie żałuję, że wcześniej nie zajrzałem na opinie o tym sklepie. Omijać szerokim łukiem.
1 / 5
2019-07-16 21:13:24
Maksym
Ogółem NIE POLECAM, ciągłe kłamstwa o wysłanej paczce, terminy nie trzymają się prawdy.... paczka dotarła ponad 2 tygodnie po obiecanym dostarczeniu.... panie NIEKOMPETENTNE na infolinii... oby sprzęt działał bo nie mam ochoty użerać się z reklamacją. Pozdrawiam...
1 / 5
2019-07-16 15:30:49
Violetta
Fatalny kontakt, nie dotrzymany żaden z terminów, który sprzedawca podawał podczas ciągłych ponagleń z naszej strony. Ostatecznie zrezygnowaliśmy z zamówienia, gdyż sklep nie był w stanie podać nam wiążącego terminu dostawy,
1 / 5
2019-07-16 12:59:27
Krystian
Nie polecam.Towar zamówiony 26 czerwca do dziś nie dotarł (16lipca) w dodatku brak jakiegokolwiek kontaktu ze strony sklepu.
3 / 5
2019-07-13 07:38:28
Barbara
długi okres oczekiwania na zamówienie dzwoniąc do sklepu i pytając o zestaw który zamówiłam nie dostałam informacji że nie ma go w sklepie tylko musze czekac
1 / 5
2019-07-10 12:36:23
Celestyn
Czekam na zamówiony klimatyzator od 11 dni - kasa przelana i zero kontaktu ze strony firmy co się dzieje z moim zamówieniem. Dzwoniłem, mailowałem - nic konkretnego nie powiedzieli - czekają na dostawy do magazynu - nie rozumiem jak można sprzedawać coś, czym się nie dysponuje, albo nie ma się opracowanej logistyki. Status zamówienie z "przyjęte do realizacji" zmienił się po 10 dnia na "w realizacji" i dalej nic...SZKODA zdrowia i nerwów - już dawno bym otrzymał zamówiony klimatyzator z innego źródła a tu trafiłem na jakąś MASAKRE
1 / 5
2019-07-10 11:47:00
Inga
Po mimo potwierdzenia wysyłki przez sklep towar nie został wysłany. Deklarowane terminy przekroczone. Nie polecam tego sprzedawcy!!!
1 / 5
2019-07-05 16:06:50
Fryderyk
Po informacji że mają klimatyzację na stanie od razu zamówiłem towar za pobraniem żeby już nie czekać na przelew. Po 4 dniach zadzwoniłem z pytaniem gdzie jest moja przesyłka i dowiedziałem się że nie mają nic na stanie i czekają na dostawę która nie wiadomo kiedy dotrze. Za każdym razem mówią że pracuje ktoś nowy. Musiałem zrezygnować z zamówienia.
1 / 5
2019-07-02 13:00:11
Gerard
Czekałem 10 dni na wysyłkę klimatyzatora, po czym został wygenerowany list przewozowy a kurier podobno nie odbierał przesyłki. Szkoda nerwów i czasu. Nie polecam !!
3 / 5
2019-07-02 10:30:11
Kornelia
ZAMAWIANIE SUPER CIĘSZKO SIĘ DODZWONIĆ CIĘSZKI OKRES ŻNIWA BRAK DOSTEMPU OD RĘKI
1 / 5
2019-06-25 11:12:29
Ferdynand
Po 3 dniach od złożenia zamówienia zrezygnowałem z zakupu - nikt się do mnie nie odezwał :(
1 / 5
2019-06-25 07:10:14
Eleonora
NIE DOTRZYMANO TERMINU DOSTAWY
1 / 5
2019-06-24 13:46:47
Jacek
Anulowano moje zamówienie pomimo, że towar ponoć był w magazynie a później okazało się kiedy zadzwoniłem, że nie ma.
1 / 5
2019-06-22 00:30:04
Apolonia
Żadnego kontaktu ze strony sklepu.
5 / 5
2019-06-18 10:58:01
Grażyna
Wszystko zgodnie z zamówieniem, szybko i sprawnie. Tak trzymać!
1 / 5
2019-06-18 09:24:39
Oliwier
Sprzedają towar którego nie mają na stanie. Żadnej informacji z strony sklepu musiałem dopytywać czemu tak długo. Straciłem przez nich 2 tygodnie podczas gdy gdzie indziej miałbym towar rzeczywiście w ciągu 2 dni. Utrudniony kontakt. Nie oddzwaniają.
2 / 5
2019-05-27 19:14:28
Ziemowit
brak kontaktu ze strony sklepu minęło 9 dni ani towaru ani informacji kiedy będzie
3 / 5
2019-05-22 13:36:00
Ziemowit
OK, z tym, że towar, który miał być na stanie był dopiero zamawiany. Uważam, że to powinno być wyraźnie napisane.
2 / 5
2019-05-21 13:15:51
Beniamin
Towar zamówiony dwa tygodnie temu nie dotarł, konkretnego terminu dostarczenia brak.
5 / 5
2019-05-08 13:45:28
Arkadiusz
Sprzęt zgodny z opisem.Błyskawiczna dostawa.
1 / 5
2019-04-25 16:23:38
Jagoda
Nie polecam, sklep sprzedaje wysyłkowo rzeczy których nie może wysłać, oraz, dolicza opłaty za opakowanie.
1 / 5
2019-04-03 13:52:16
Konstanty
Po zamówieniu klimatyzatora otrzymałem informację,że towar będzie wysłany w piątek i otrzymam go w poniedziałek. Od tej pory zapadła głucha cisza.Czuję się wydmuchany.Nr zamówienia 1520.
1 / 5
2019-03-26 12:39:25
Klemens
Sklep chyba przesłał funkcjonować gdyż już ponad 2 tygodnie czekam na zamówienie. Brak odpowiedzi na maile, telefony. Dobrze ze nie dokonałem przedpłaty tylko wybrałem opcje za pobraniem, uff. Strata czasu. Nie polecam
3 / 5
2019-03-08 11:05:56
Eligiusz
Sytuacja wyglądała następująco: Kupiłem towar, dostałem informację, że jest pakowany i wysyłany, po czym na 4 dni cisza. Dzwonię do konsultanta i informacja: Oddzwonię za 15 minut ze szczegółowymi danymi. OK. Mija doba, brak telefonu. Dzwonię więc ponownie. Przerażenie w słuchawce i rozpoczynają się wywody, kiedy to dostarczą towar. Okazało się, że dopiero go zamówili od producenta. (Z chin zapewne) Mówię, że rezygnuję z zakupu. Nagle okazuje się, że towar dojdzie "dzisiaj" do nas i wysyłamy w ciągu 1-2 dni roboczych. Dzwonię po 2 dniach. Nie odbierają. Trzeciego dnia odbierają. Na ostrzejsze potraktowanie sprawy propozycja zmiany towaru na inny 0 o podobnych parametrach. Zgoda. Jednocześnie wysyłam maila z informacją, że jak nie wyślą dzisiaj towaru, to rezygnuję. Najciekawsze. Dostaje informację zwrotną, mailem że osoba z która rozmawiałem już w firmie nie pracuje. Towar został wysłany tego samego dnia. Dotarł bez problemów następnego. Był to ten sam towar, który niby miał dopiero jechać od producenta. Tak więc, nie wiem co myśleć. Czyżby były już pracownik robił firmie koło pióra? Czy firma zrzuca kłopoty logistyczne na byłego już pracownika? A może nie ma żadnego byłego pracownika. Fakt taki, że towar już mam i choć nie jest zamontowany, to wszystko na oko z nim OK.
5 / 5
2019-02-25 06:00:41
Anastazja
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony szybkością realizacji zamówienia. Polecam
5 / 5
2019-02-13 11:29:59
Luiza
Towar zgodny z opisem dostawa bez zarzutu polecam
5 / 5
2019-01-30 06:51:26
Jeremiasz
Solidna firma, wszystko na czas.
1 / 5
2018-12-24 13:35:45
Lucyna
Sprzedaja towar którego nie posiadaja na stanie i blokują pieniądze wpłacone. Nie polecam
5 / 5
2018-12-10 18:55:59
Łucja
Polecam zakupy w tym sklepie, szybko i wygodnie
5 / 5
2018-11-05 10:59:05
Cyprian
Szybka obsługa i rewelacyjny czas wysyłki. Polecam

Rzetelne opinie o dmuchamy.pl