Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję DobreZabawki.com

DobreZabawki.com Opinie 4.9 (281)

Ostrowskiego, 7
53-238
Wrocław
519686332
opinie DobreZabawki.com
speedtest
4.9
281
Opinii

Doskonale

5 / 5
2020-02-20 11:41:45
Natalia
wszystko zgodne z opisem fachowa.. obsługa...
5 / 5
2020-02-20 09:55:35
Stanisław
szybko, profesjonalnie, doskonale
5 / 5
2020-02-15 15:23:36
Łucjan
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam!
5 / 5
2020-02-13 18:52:52
Michał
Świetne zabawki, bardzo sprawna obsługa oraz bardzo miły i pomocny kontakt. Polecam!
2 / 5
2020-02-06 23:26:03
January
Beznadziejny towar nie żetelny opis
5 / 5
2020-02-06 12:59:44
Edyta
Bardzo szybka przesyłka, drewniane puzzle Paw solidne i jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu.
5 / 5
2020-02-05 20:15:37
Wiesław
Zabawki bardzo dobrej jakości. Szybka i sprawna wysyłka. Polecam
5 / 5
2020-01-31 16:29:05
Marta
Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam
5 / 5
2020-01-25 21:17:55
Wacław
Kontakt szybki, rzeczowy, jasny. Realizacja szybka. Kompetentny sprzedawca. Towar odpowiadający wizerunkowi w internecie.
5 / 5
2020-01-24 23:30:35
Inga
Wszystko tak jak powinno być. Polecam 👌
5 / 5
2020-01-23 12:12:01
Mariusz
Solidna drewniana miarka, wygląd jak na zdjęciu
5 / 5
2020-01-22 17:32:44
Błażej
Wszystko wzorowo. Łatwy kontakt, dostępny odbiór osobisty. Super.
5 / 5
2020-01-18 08:24:10
Jowita
Polecam, transakcja przebiegła szybko i pomyślnie.
5 / 5
2020-01-17 11:53:39
Cecylia
Rewelacyjnie szybką wysyłka, wszystko gra
5 / 5
2020-01-17 11:05:11
Kamil
Znakomity i wspaniały, cudowny sklep - rewelacyjny.
5 / 5
2020-01-10 12:05:15
Andrzej
Super szybko towar zgodny z opisem
5 / 5
2020-01-09 20:00:59
Jacek
Wspaniała obsługa i błyskawiczna wysyłka :)
5 / 5
2020-01-08 16:39:00
Klemens
Wszystko sprawnie i bezproblemowo
5 / 5
2020-01-07 14:06:58
Gerard
Sprawnie i szybko, nawet tuż przed świętami.
5 / 5
2020-01-07 13:11:11
Aurelia
Dobry kontakt, dobrze zapakowane zabawki, wszystko zgodne z opisem. Późna wysyłka ale pewnie przez okres świąteczny.
5 / 5
2020-01-04 14:40:13
Janusz
Przesylka zostala wyslana w nastepnym dniu roboczym
5 / 5
2020-01-04 12:57:53
Henryka
Zabawki zamowione o 23 a gotowe do odbioru juz nastepnego dnia. Wybralem odbior oso isty w magazynie na ul. Logistycznej we Wroclawiu - obsluga przez chlopakow rowniez bezproblemowa. Mimo ze bylem godIne przed zamknieciem (w Wigilie!) to nie udczulem zadnego poirytowania z ich strony ani nerwowej atmosfery.
5 / 5
2020-01-02 15:10:21
Leszek
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w sklepie dobrezabawki. Polecam!
5 / 5
2020-01-02 12:53:10
Milena
Polecam, zdecydowanie taniej niż w innym sklepie.
5 / 5
2020-01-02 12:06:05
Agata
szybka wysyłka w okresie świątecznym. Prezenty były na drugi dzień u mnie. Polecam
5 / 5
2020-01-01 23:45:02
Alicja
Zamówienie w 100% zgodne z opisem, szybka wysylka. Polecam
5 / 5
2020-01-01 21:15:58
Marlena
Jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie
5 / 5
2019-12-31 10:52:02
Jadwiga
Najwyższa jakość usług, genialne zabawki!
5 / 5
2019-12-30 19:24:37
Kacper
Mimo świąt, szybka dostawa. Wszystko ok. Zabawki bez zarzutu.
5 / 5
2019-12-30 17:01:01
Anastazja
Polecam ! Wszystko bez zarzutów.
5 / 5
2019-12-30 16:26:28
Teodor
Kuchnia przepiękna,solidnie wykonana, z dbałością o wszelkie detale
5 / 5
2019-12-30 13:20:57
Nastazja
Polecam, zamówienie wysłane tego w dniu zamówienia, doszło po dwóch dniach
5 / 5
2019-12-27 21:31:20
Justyna
Produkt zgodny z opisem! Obsługa klienta rewelacja!
5 / 5
2019-12-27 20:15:01
Arkadiusz
Super sklep, świetne zabawki edukacyjne, szybka realizacja zamówień nawet w okresie przedświątecznym.
1 / 5
2019-12-27 18:31:31
Manuela
widoki zabawek wprowadzają w błąd
5 / 5
2019-12-27 15:08:08
Brygida
Z całego Serca polecam!!!! Szybka dostawa miły i bezproblemowy kontakt!!! Zabawki cudowne.... To już drugi mój zakup w tym sklepie i ma pewno nie ostatni!!
5 / 5
2019-12-27 11:50:15
Hanna
Podtrzymuję jak najlepszą ocenę działalności od momentu przyjęcia zamówienia, poprzez rzeczową informację telefoniczną doradcy, do czasu realizacji zamówienia. Polecam. Ewa B.
4 / 5
2019-12-25 11:20:36
Klemens
Polecam,zabawki zgodne z opisem,zapakowane też dobrze ,towar dotarł zgodnie z zamówieniem
5 / 5
2019-12-25 05:56:14
Kacper
Polecam sklep. Na pewno jeszcze tam wrócę.
5 / 5
2019-12-24 23:22:38
Eugenia
Realnie pozytywnie bez przeszkód
5 / 5
2019-12-24 22:54:08
Ada
Cudowne zabawki, towar był następnego dnia od zamówienia u mnie. Polecam szczerze.
5 / 5
2019-12-23 23:37:43
Helena
Szybko, sprawnie, dobry kontakt
4 / 5
2019-12-21 16:56:53
Sonia
Obsługa sprawna, dobry kontakt, paczka dotarła szybko. Wybrałam jeden kolor zabawki (pisałam o tym w mailu) spośród 3 dostępnych, niestety mój wybór nie został uwzględniony i otrzymałam inny kolor. Poza tym, ok.
5 / 5
2019-12-20 23:00:59
Marek
Sklep godny polecenia, szybka obsługa i bardzo sprawny kontakt. Przesyłka dotarła zgodnie z zapewnieniem , i dobrze zapakowana.
5 / 5
2019-12-20 17:26:37
Hanna
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa.
5 / 5
2019-12-20 15:40:49
Piotr
Zakup i dostawa zrealizowana bez problemów. Polecam ten sklep.
5 / 5
2019-12-20 12:51:13
Wiktoria
Bardzo dobra obsługa, bardzo szybkie rozpatrzenie reklamacji i wymiana towaru. Opinia dotyczy znikopisu. Znikopis nieco uszkodzony został w przeciągu dwóch dni wymieniony. Bardzo dobra komunikacja ze sprzedającym, sprzdający bardzo szybko odpowiada na wiadomości i telefony.
5 / 5
2019-12-20 07:25:36
Marian
Ciekawe propozycje w sklepie, dobry kontakt, szybka przesyłka zamówienia.
5 / 5
2019-12-19 13:45:51
Felicja
Gorąco polecam. Świetny wybór i obsługa 1 klasa. Chciałam dołączyć coś do zamówienia, okazało się jednak, że moja paczka została już wysłana. Dobre Zabawki wysłały więc mój dodatkowy zakup na własny koszt. Super miłe.
5 / 5
2019-12-19 11:23:25
Klara
Wyjątkowy produkt z wyjątkowego miejsca!!! Więcej takich sklepów, poprostu super!!!!
5 / 5
2019-12-18 20:43:53
Joanna
Super sklep, bardzo rzetelna firma i wyjątkowo pomocny Pan z obsługi
5 / 5
2019-12-17 11:53:39
Liwia
Bardzo dobry kontakt, w razie wątpliwości doradzają klientowi w wyborze zabawek, napisałam prośbę o szybszą realizację zamówienia i towar wysłano zaraz po otrzymaniu mojej płatności. Polecam
5 / 5
2019-12-16 21:10:57
Celestyna
Fantastyczna sprawa. Bardzo dobry kontakt ze sklepem i przemiła oraz pomocna obsługa.
5 / 5
2019-12-16 12:11:29
Apolonia
Bardzo szybka dostawa towar zgody z opisem
5 / 5
2019-12-15 20:46:07
Błażej
Serdecznie polecam, szybka wysyłka i świetnej jakości zabawka 😊
5 / 5
2019-12-15 10:05:35
Władysław
zakupy przebiegły bez zarzutu. Jestem zadowolona.
5 / 5
2019-12-14 14:09:42
Ilona
Wszystko sprawnie towar dobrze zapakowany
5 / 5
2019-12-12 20:48:38
Iwona
Szybka dostawa za granicę, śliczna zabawka.
5 / 5
2019-12-12 17:11:53
Bartłomiej
świetny wybór, dobre jakościowo zabawki, kolorowe i po prostu piękne. Cieszą oko nie tylko obdarowanego malucha. Poza tym cała transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. Dziękuję.
5 / 5
2019-12-11 15:07:57
Julianna
bardzo solidna firma wszystko OK
5 / 5
2019-12-11 12:12:41
Ernest
Zachwicona jestem domek jest przepiękny coreczka go uwielbia
5 / 5
2019-12-08 16:59:26
Mateusz
Wszystko zgodnie z oczekiwaniem
5 / 5
2019-12-06 21:46:17
Irena
Bardzo przyjemnie, szybką realizacja, bezproblemowo, polecam
4 / 5
2019-12-06 13:44:16
Władysława
W obszernym asortymencie długo szukałam potrzebnego artykułu, ale znalazłam.
5 / 5
2019-12-06 13:25:12
Wacław
Szybka dostawa, dobrze opakowany towar
5 / 5
2019-12-06 07:40:10
Mikołaj
fajne zabawki, dobra strona internetowa, duży wybór form dostawy
5 / 5
2019-12-05 15:06:17
Damian
Wszystko na 100% Super!!! - zamówienie, kontakt z przedstawicielami sklepu, fachowa, szybka, bezproblemowo pomoc,towar zgodny z opisem - zdecydowanie Polecam i dziękuję za profesjonalne podejście do klienta
5 / 5
2019-12-05 06:39:16
Jacek
Bardzo miła i pomocna obsługa. Szybka wysyłka i świetne, przemyślane zabawki. Na pewno będziemy wracać do tego sklepu.
5 / 5
2019-12-04 13:59:16
Grażyna
Wszystko super. Bardzo polecam.
5 / 5
2019-12-02 21:42:00
Karolina
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-12-02 08:54:53
Sonia
zamówienie zostało zrealizowane poprawnie.
5 / 5
2019-11-29 17:48:14
Jędrzej
Bardzo dobry kontakt,szybko wysłany towar miła obsługa
5 / 5
2019-11-27 23:11:05
Celestyna
Piękne zabawki, świetne wykonanie, szybka dostawa.
5 / 5
2019-11-27 20:38:27
Rafał
Jestem bardzo zadowolona.Polecam
5 / 5
2019-11-27 19:50:25
Jeremiasz
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, szybka reakcja na dodatkowe życzenia. Pełen profesjonalizm
5 / 5
2019-11-26 20:29:37
Eryk
Polecam. Cała transakcja bez zarzutu.
5 / 5
2019-11-26 17:06:52
Lech
Bardzo sprawna,miła i rzeczową obsługa
5 / 5
2019-11-26 15:11:00
Błażej
Arka jest super, bardzo dużo zwierzątek, wszystko jest starannie wykonane. Polecam.
5 / 5
2019-11-25 12:58:58
Jędrzej
Pozytywny kontakt, sympatyczna i pomocna osoba :)
5 / 5
2019-11-22 13:13:14
Zbyszko
bardzo szybka wysyłka, dobre ceny,bezpiecznie zapakowane
5 / 5
2019-11-21 13:38:41
Norbert
Co prawda zabawka dopiero pod choinkę ale współpraca ze sklepem ok.
5 / 5
2019-11-21 12:29:09
Aurelia
Bez zastrzeżeń. Wszystko właściwie przebiega.
5 / 5
2019-11-19 08:24:40
Leokadia
Jak zawsze staneli na wysokosciowo zadania
5 / 5
2019-11-18 16:32:06
Kazimiera
Wszystko super! Jakość, czas, kontakt, obsługa! Polecam!!!!!
4 / 5
2019-11-14 12:30:38
Tymon
DOBRZE WYKONANA, CIEKAWA ZABAWKA.
4 / 5
2019-11-05 12:13:54
Jolanta
Pudełko było tylko owinięte folią stretch więc niestety troche poturbowało się w drodze. Wolałbym pakowanie tego w osobnym pudełku żeby oszczędzić opakowanie
5 / 5
2019-11-05 10:43:20
Romana
Produkt zgodny z opisem. Szybka wysyłka.
5 / 5
2019-10-30 13:57:34
Łucja
Ciekawe zabawki i szybko dostępne.
5 / 5
2019-10-23 11:46:36
Jolanta
Polecam! Bardzo ładnie wykonane.
5 / 5
2019-10-16 16:14:41
January
Szybka, profesjonalna obsługa, dobry i szybki kontakt ze sprzedającym. Polecam
5 / 5
2019-10-13 21:50:30
Jarosław
W ofercie sklepu ciekawy asortyment. Szczególnie podobają mi się zabawki drewniane marki GOKI, która są bardzo dobrej jakości. Polecam!!
5 / 5
2019-10-10 16:57:09
Seweryn
Jestem zadowolona wszystko przebiegło bez problemu.Na pewno jeszcze skorzystam .
5 / 5
2019-10-08 06:13:25
Izabela
Sprawdzony dobry sklep. Bardzo dobra jakosc produktow. Polecam.
4 / 5
2019-10-03 13:18:15
Franciszka
Mają dobre, edukacyjne zabawki.
5 / 5
2019-09-27 06:52:01
Arnold
Szybka i sprawna obsługa, produkt zgodny z opisem, polecam 😊
5 / 5
2019-09-16 16:08:32
Gustaw
Duży asortyment , szybka dostawa,
5 / 5
2019-09-13 14:30:25
Bogna
Szybka realizacja, towar zgodny z opisem. Polecam
5 / 5
2019-09-05 17:49:15
Alina
Bardzo szybka realizacja zamówienia.Polecam.
5 / 5
2019-09-03 15:11:21
Henryka
W zamówieniu nastąpiła pomyłkę w wysyłce produktu ale bardzo szybko sklep wysłał odpowiedni produkt. Osoby ,które rozwiązywały mój problem były bardzo zaangażowane w wyjaśnienie sytuacji. Także uważam , że maksymalna ocena mimo wszystko się należy.
5 / 5
2019-09-03 13:39:58
Roman
Drewniane solidne zabawki pięknie wyglądają są praktyczne i sprawiają dziecku duzo frajdy -ucza i rozwijaja a ja jako rodzic jestem bardzo zadowolona z zakupu i jakości otrzymanego towaru! To na pewno nie ostatni nasz zakup w tym sklepie
5 / 5
2019-08-23 14:32:53
Adam
Polecam. Dzisiaj zakupy- jutro kurier z przesyłką.
5 / 5
2019-08-22 13:19:18
Kamil
Bardzo szybka wysylka. Polecam
5 / 5
2019-08-21 06:49:34
Iwo
Świetne zabawki. Szybka wysyłka. Super.
5 / 5
2019-08-20 11:30:23
Andrzej
Bez problemowe zakupy, polecam wszystkim.
5 / 5
2019-08-14 11:09:12
Apolonia
Bardzo dobra obsługa, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Bardzo polecam!
5 / 5
2019-08-06 13:31:12
Wioletta
Świetne ceny na popularne marki i przyzwoite na rzadsze zabawki, czasem kosztowne - ale pomagają np. skompletować zestaw kolejkowy w miarę dostępności towaru.
5 / 5
2019-08-05 11:45:03
Romuald
Profesjonalna obsługa, oryginalne zabawki.
5 / 5
2019-07-31 18:17:39
Igor
Bardzo dobry sprzedawca! Polecam :)
5 / 5
2019-07-26 06:55:36
Otylia
szybko ,sprawnie jestem bardzo zadowolona
5 / 5
2019-07-22 12:18:36
Bogdana
Świetny kontakt i pomoc. Zabawki na prawde dobrej jakości, warte swojej ceny. Szybka realizacja zamówienia.
5 / 5
2019-07-21 15:56:18
Roman
Sklep bardzo dobrze zaopatrzony w świetnej jakości zabawki dla dzieci. Ekspresowa wysyłka i super kontakt ze sprzedawcą. Polecam!
5 / 5
2019-07-09 17:22:04
Renia
Polecam. Super zabawka dla dziecka
5 / 5
2019-06-25 21:10:23
Izydor
dostawa i produkt bez zarzutów. Z pewnością mogę polecić znajomym :)
5 / 5
2019-06-18 10:34:12
Ziemowit
Sklep godny polecenia. Ekspresowa realizacja. Towar zgodny z opisem. Polecam!!!
5 / 5
2019-06-11 12:26:05
Ada
O sklepie mam bardzo dobre zdanie.Tak jak zapowiedziano. Zabawka bardzo szypko została przekazana do transportu. Firma GLS poingormowała, że przesyłkę dostarcz danego dnia miezy godz.8-13.Niestety mimo,że czekaliśmy na przesyłkę cały dzień, tego dnia jej nie dostarczono, a dopiero w dniu następnym.Należy zastanowić się nad zmianą kuriera.
5 / 5
2019-06-10 21:32:25
Włodzimierz
DOSKONAŁA! Nie ma innego słowa :-)
5 / 5
2019-06-10 21:32:25
Brygida
DOSKONAŁA! Nie ma innego słowa :-)
5 / 5
2019-06-03 10:34:56
Benedykt
Wyjątkowy, ukierunkowany na klienta, bardzo polecam
5 / 5
2019-06-02 19:52:45
Jowita
Prezent zamawiany na Dzień Dziecka. Niesamowite zainteresowanie ze strony sklepu - dwa telefony z zapytaniami jak wysłać i czy doszło na pewno, żeby czasem dziecko nie zostało bez prezentu. Doceniam i polecam. A sam prezent może nie najtańszy, ale ładnie wykonany i dziecku się podobał :)
5 / 5
2019-05-27 11:31:00
Faustyna
Sklep jest super, posiada bogatą ofertę zabawek dla maluszków, bardzo dobre wykonanie i ciekawa kolorystyka zabawek🙂
5 / 5
2019-05-24 16:21:54
Ryszard
Bardzo szybka realizacja zamówienia.Dodatkowe brawa za doskonałe zapakowanie przesyłki.Bez zbędnych wypełniaczy ,dużych pudeł z milionami mniejszych w środku ,bez tony plastiku ;)
4 / 5
2019-05-23 10:11:34
Izydor
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Natomiast zakupiona zabawka to niestety słaba jakość w stosunku do ceny.
5 / 5
2019-05-19 21:56:11
Henryka
Reliable on-line store, excellent communication with the staff, consideration shown to their clients.
5 / 5
2019-05-18 19:12:28
Rozalia
Szybka realizacja zamówienia, ekspresowa wysyłka. Polecam :-)
5 / 5
2019-05-09 14:31:34
Stanisława
Polecam! Zakupy przebiegły bez zarzutu.
5 / 5
2019-05-02 15:58:22
Liliana
Bardzo miła i sprawna obsługa. Produkt bardzo dobrej jakości, mam nadzieję, że długo posłuży mojemu bratankowi.
5 / 5
2019-04-23 12:15:07
Sławomir
Bardzo szybka realizacja, paczka dobrze zapakowana. Polecam zwłaszcza jeśli kupujesz na ostatnią chwilę :)
5 / 5
2019-04-20 20:19:37
Iwona
Szybka, w pełni profesjonalna obsługa, towar 1st class
4 / 5
2019-04-18 12:44:40
Halina
Zabawki starannie wykonane i ładne, natomiast wśród długiego opisu zabawki zapomniano o dość istotnej sprawie czyli wymiarach. Zakupiłam kręgle które okazały się być „ miniaturowe” byłam zawiedziona. Druga zabawka to zjeżdżalnia dla samochodzików, uszkodzone opakowanie. Nie była to wina kuriera bo paczka była solidnie zapakowana, towar w uszkodzonym opakowaniu został wysłany z sklepu.Na szczęście to prezent dla mojego własnego dziecka.
5 / 5
2019-04-16 16:57:36
Natalia
Bardzo pomocna obsługa. Przesyłka była u mnie na drugi dzień po złożeniu zamówienia.
5 / 5
2019-04-09 20:34:16
Patryk
Wszystko ok. Sklep naprawdę postarał się spełnić moje oczekiwania.
5 / 5
2019-04-02 16:41:24
Maksym
dobry sklep z zabawkami dla dzieci.
5 / 5
2019-03-30 01:21:03
Kalina
Wszystko ok. Miła obsługa i bardzo pomocna.
5 / 5
2019-03-28 15:44:59
Błażej
zamówienie poniedziałek godz 23, przesyłka u mnie środa godz 9,30 polecam
5 / 5
2019-03-26 15:39:00
Tadeusz
Rzetelna firma, szybka dostawa
1 / 5
2019-03-21 21:20:21
Julian
Balansujaca wieża jest zle wyważona z tego powodu zabawka jest niedobra !!!
5 / 5
2019-03-19 18:24:22
Seweryn
Szybko, sprawnie, bezproblemowo :)))))
5 / 5
2019-03-19 10:46:01
Julianna
Transakacja bez zarzutu , towar super , szybka dostawa. Polecam jak najbardziej.
5 / 5
2019-03-12 08:49:04
Honorata
Bardzo przyjemny kontakt ze sklepem, bardzo mi zależało aby przesyłka dotarła na drugi dzień. Zamówienie zrobiłam o godzinie 14 a o 11 następnego dnia już miałam przesyłkę! Bardzo polecam zakupy w tym sklepie!
5 / 5
2019-02-27 11:30:26
Kamil
Dobre ceny, wybrałem sklep głównie ze względu na odbiór osobisty, który mam w pobliżu
5 / 5
2019-02-22 21:53:59
Piotr
Polecam zakupy w sklepie dobrezabawki.com - miła i bardzo życzliwa obsługa. Ciekawy i różnorodny asortyment.
5 / 5
2019-02-12 11:13:16
Bogdan
Doskonała obsługa, Pani zapewniła, że zabawki wyjdą od nich tego samego dnia i tak też się stało. Paczka bardzo dobrze zapakowana dotarła na czas.
5 / 5
2019-02-07 22:43:11
Kazimierz
wspaniały kontakt, błyskawiczna realizacja zamówienia polecam!
5 / 5
2019-02-07 22:43:11
Barbara
wspaniały kontakt, błyskawiczna realizacja zamówienia polecam!
5 / 5
2019-01-25 16:35:55
Paweł
szeroki wybór, bardzo dobra jakość produktów
5 / 5
2019-01-22 11:05:10
Apolonia
świetny sklep, super kontakt. Zabawki otrzymałam na drugi dzień. Serdecznie polecam.
5 / 5
2019-01-11 08:56:55
Aneta
Zamawiałam towar w okresie świąt wobec przesyłka szkła trochę dłużej. Nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko jest ok, a zabawka bardzo fajna
5 / 5
2019-01-09 13:55:17
Alberta
dobrezabawki.com to dobry sklep, polecam ich usługi
5 / 5
2019-01-07 22:43:10
Izolda
Bardzo fajny sklep z rzetelną obsługą:)
5 / 5
2019-01-07 15:32:50
Damian
Dobry kontakt ze sklepem, pomocny sprzedawca. Fajne zabawki.
4 / 5
2019-01-02 10:29:39
Olga
Miła obsługa, szybka dostawa, duży zakres asortymentowy, miła obsługa
5 / 5
2019-01-02 10:26:12
Aga
Zabawki bardzo dobrej jakości, zgodne z opisem, starannie zapakowane, gorąco polecam!
5 / 5
2019-01-01 12:39:45
Norbert
Wszystko tak jak być powinno :)
5 / 5
2018-12-28 17:23:26
Jolanta
Szybka.sprawna obsługa ,bez zarzutu,korzystam z zakupów w tym sklepie z przyjemnością
5 / 5
2018-12-28 16:49:12
Longin
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Zabawki wysokiej jakości.
5 / 5
2018-12-27 18:48:50
Sebastian
Profesjonalnie, sprawnie, bez zarzutów
5 / 5
2018-12-27 09:15:17
Magdalena
Rewelacja :) Od zamówienia do otrzymania przesyłki doba i to tuż przed świętami. Do tego prezent od razu zapakowany. Idealnie :)
5 / 5
2018-12-27 09:05:29
Zofia
Szybka wysyłka,ładnie opakowane
5 / 5
2018-12-26 15:21:49
Magdalena
Świetna obsługa i pełen profesjonalizm, polecam sklep w 100 %.
5 / 5
2018-12-22 00:12:18
Róża
Rewalacja! Gdy okazało się, że jedna z zabawek jest w złym stanie zadzwonili przed wysyłką i poinformowali. Dzięki temu mogliśmy "dogadać" co dalej z zamówieniem.
5 / 5
2018-12-21 15:59:29
Aleksander
Wszystko przebiegło bardzo szybko, sprawnie i bezproblemowo :)) Polecam !
5 / 5
2018-12-21 09:52:42
Dawid
Polecam! Bardzo dobry kontakt ze sklepem , szybka wysyłka!
5 / 5
2018-12-20 22:38:16
Herbert
Polecam :) Mimo że jedna z zabawek przyszla uszkodzona, to sklep wysłał mi nową bez żadnego problemu :) Na pewno tu wrócę :)
5 / 5
2018-12-20 19:34:01
Malwina
Bardzo solidna firma.Wysyłka następnego dnia roboczego mimo okresu przedświątecznego
5 / 5
2018-12-20 15:49:04
Regina
Bardzo dobra, sprawna współpraca. Polecam!
5 / 5
2018-12-19 20:38:03
Władysław
Bardzo dobry kontakt z klientem. Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Wszystko ok.
5 / 5
2018-12-19 15:48:17
Luba
Profesjonalna obsługa klienta, wysyłka nowej zabawki w ekspresowym tempie (poprzednia przesyłka uszkodzona przez kuriera). Bardzo polecam !
5 / 5
2018-12-19 14:03:02
Józef
Wporządku Szybka informacja, a nawet kontakt telefoniczny, że wybrana zabawka to ostatnia sztuka i niestety uszkodzona. Bezzwłoczny zwrot pieniędzy
5 / 5
2018-12-17 09:09:45
Marina
po złożeniu przeze mnie zamówienia okazało się, że chwilowo czegoś nie ma na stanie- od razu zostałam o tym poinformowana, dodatkowo dostałam rabat. >Bardzo życzliwe i kompetentne podejście do klienta. oczywiście POLECAM
5 / 5
2018-12-13 14:38:59
Nastazja
Towar zgodny z opisem, błyskawiczna wysylka
5 / 5
2018-12-13 12:54:17
Sławomira
Nie otwieralam paczki, bo to prezent wie nie moge nic powiedziec.Ale bylam pozytywnie zaskoczona, bo prezent byl ladnie zapakowany. I dziekuje.
4 / 5
2018-12-13 10:28:54
Łucjan
Biorąc pod uwagę okres przedświąteczny, bez zastrzeżeń.
5 / 5
2018-12-11 13:11:27
Zbyszko
miła obsługa , szybka dostawa , fajne zabawki 😊polecam
5 / 5
2018-12-11 10:28:13
Herbert
Szybka wysyłka, ładnie zapakowany towar w papier podarunkowy. Profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2018-12-10 14:25:23
Felicjan
piękne, porządne zabawki i ekspresowa wysyłka
4 / 5
2018-12-06 18:03:45
Gabriel
Bardzo dobry kontakt, miła obsługa, zabawki zgodne z opisem i bardzo dobre jakościowo
5 / 5
2018-12-06 12:35:06
Jędrzej
Świetna obsługa, bezproblemowa realizacja zamówienia. Zabawki bardzo spodobały się dzieciom.
5 / 5
2018-12-03 12:22:31
Julianna
Polecam!!! Obsługa idealna Towar bardzo dobry Czas realizacji bardzo szybki
5 / 5
2018-11-28 22:13:58
Paulina
Kontakt super, sprzedawca bardzo uczynny
5 / 5
2018-11-28 14:34:51
Edward
Miła i rzetelna obsługa. Bardzo polecam. Z pewnością jeszcze skorzystam.
5 / 5
2018-11-27 16:15:06
Luiza
Bardzo miłe , profesjonalne i indywidualne podejście do klienta.
5 / 5
2018-11-27 13:33:20
Longin
Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem. Polecam.
5 / 5
2018-11-22 14:49:41
Romuald
Towar zgodny z zamówieniem. Szybka , sprawna dostawa (paczkomat)
5 / 5
2018-11-22 12:42:49
Aleksandra
Bardzo profesjonalne podejście do klienta.
5 / 5
2018-11-22 11:52:32
Wieńczysła
Szybko.i sprawnie, świetne zabawki!
5 / 5
2018-11-22 10:48:22
Sandra
Dla tych, którzy rozumieją język polski: solidnie.
5 / 5
2018-11-22 10:05:57
Aga
Zabawki super, najwyższej jakości w świetnej cenie, polecam wszystkim
5 / 5
2018-11-21 13:44:11
Apolonia
Bardzo fajnie i płynnie przeprowadzona transakcja, polecam na 6+
5 / 5
2018-11-19 11:42:28
Celestyn
Bardzo profesjonalna pomoc i szybki kontakt
5 / 5
2018-11-18 16:36:48
Bernadeta
Zamówienie zgodne z opisem. Sprawna, szybka i profesjonalna obsługa. Polecam!
5 / 5
2018-11-11 21:13:48
Jagoda
Polecam, transakcja przebiegła szybko i pomyślnie
5 / 5
2018-11-11 08:22:03
Paulina
Wszystko ok. Zabawka przyszła bardzo szybko cała i zdrowa. Nie mam większych zastrzeżeń. Jedyne co kurier lekko uszkodził opakowanie(tak mi się wydaje że w transporcie). Ale nie wpłynęło to na jakość produktu. Ogólnie pozytywnie.
5 / 5
2018-11-11 08:22:03
Ireneusz
Wszystko ok. Zabawka przyszła bardzo szybko cała i zdrowa. Nie mam większych zastrzeżeń. Jedyne co kurier lekko uszkodził opakowanie(tak mi się wydaje że w transporcie). Ale nie wpłynęło to na jakość produktu. Ogólnie pozytywnie.
5 / 5
2018-11-09 09:12:10
Tobiasz
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Towar w 100% zgodny z opisem. Błyskawiczna wysyłka.
5 / 5
2018-11-05 21:02:09
Amelia
Mogę polecić z czystym sumieniem. Wszystko sprawnie, szybka wysyłka i napewno nie raz tu wrócę 😊
5 / 5
2018-11-04 15:48:44
Marek
Bardzo szybko , sprawnie , bez zarzutu .Zabawki takie jak w opisie dotarły do nas niesamowicie szybko i w stanie nienaruszonym ku naszemu zaskoczeniu w ślicznym kolorowym papierze. Polecam jak najbadziej !
5 / 5
2018-10-30 13:52:12
Patryk
Świetny towar i od razu zapakowany w ozdobny papier.
5 / 5
2018-10-29 08:51:52
Damian
Wszystko super. Jedynie opakowanie i zabezpieczenie klocków kiepskie. Karton porwany i oklejony taśma kuriera. Mam nadzieję, że ilość klocków się zgadza.
5 / 5
2018-10-27 16:30:33
Martyna
Sklep bardzo dba o klienta, mimo iz dostawa zamowionej zabawki przesunela sie w czasie, (nie z winy sklepu, a z powodu bardzo duzego zainteresowania zabawką) to jestem bardzo zadowolona z obsługi. Rewelacyjny kontakt i zadośćuczynienie w postaci rabatu.
5 / 5
2018-10-12 13:57:59
Mieczysław
Szybko i profesjonalnie. Polecam, jeśli komuś zależy na szybkim otrzymaniu zamówionego towaru.

Rzetelne opinie o DobreZabawki.com