Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję DobreZegarki.pl

DobreZegarki.pl Opinie 5.0 (264)

Letnia 21
41-707
Ruda Śląska
609473793
opinie DobreZegarki.pl
speedtest
5.0
264
Opinii

Doskonale

5 / 5
2017-12-01 14:50:10
Witold
Świetny kontakt ze sklepem, szybka wysyłka kurierska, towar po 1,5 dnia był u mnie. Asortyment dokładnie taki jak w opisie.
5 / 5
2017-09-07 16:53:01
Regina
Dostawa szybka. Towar b.dobry polecam
5 / 5
2016-08-22 23:20:50
Teodor
Sklep pozytywnie zaskoczył mnie przede wszystkim, dużym wyborem zegarków w dobrych cenach, darmową przesyłką kurierską oraz profesjonalnym podejściem do klienta. Zdecydowanie poleciłbym ten sklep każdemu! PS. Swój zegarek otrzymałem w eleganckim pudełeczku, co może być ciekawym dodatkiem jeśli kupujemy zegarek jako prezent :)
5 / 5
2015-05-27 15:20:44
Damian
Jestem bardzo zaskoczona i niesamowicie zadowolona z tempa realizacji zamówienia.A zegarek jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu,a do tego darmowa wysyłka.POLECAM!!!!
5 / 5
2015-05-07 15:44:56
Przemysław
Rewelacyjna komunikacja , az Miło!
5 / 5
2015-04-15 17:01:52
Radomir
Jestesm pod wrazeniem tak szybkiej obslugi,kontaktu i realizacji zamowienia.Mega zadowolenie
5 / 5
2014-12-20 17:12:28
Kornel
Fantastyczny kontakt mailowy. Wszystko odbyło się zgodnie z zamówieniem.
5 / 5
2014-12-17 20:55:33
Lidia
Szybka i sprawna obsługa, do tego pocieszny mail o realizacji zamówienia.
5 / 5
2014-11-18 18:33:01
Manuela
Transakcja dokonana w tempie ekspresowym! Zamówiony towar w doskonałym stanie, piękniejszy niż na zdjęciu. Wszytko bez zarzutów!
5 / 5
2014-09-26 18:12:43
Patryk
ekspresowa obsługa i dostawa, zamówiony towar zgodny z ofertą
5 / 5
2014-09-17 14:26:50
Donata
Po prostu mega express w dostawie towaru ! POLECAM
5 / 5
2014-08-26 22:42:58
Lucjan
Dostawa - Expresowa. Kontakt - Rewelacją. Zegarek super, ładniejszy niż na zdjęciu. Gorąco polecam. Sklep polecę znajomym i myślę że sam jeszcze nie raz zrobię tam zakupy.
5 / 5
2014-04-23 18:47:47
Jędrzej
idealny jak na zdjęciu,elegancko zapakowany,przesyłka zgodnie z planem sama przyjemność zakupów, polecam i pozdrawiam!!!!!!
5 / 5
2014-04-10 15:53:53
Sara
ZEGAREK PIĘKNY, ACZKOLWIEK NIEDROGI! A JESTEM NAPRAWDĘ WYMAGAJĄCYM KLIENTEM. PRZESYŁKA TAK SZYBKA , ŻE JESZCZE SIĘ Z TAKĄ NIE SPOTKAŁAM.
5 / 5
2014-03-27 19:36:22
Aga
Zamówienie doszło dnia następnego od dnia zamówienia. Kontakt bardzo dobry i miły. Polecam ten sklep jeżeli ktoś chce kupić zegarek.
5 / 5
2014-03-27 18:04:31
Sylwia
W sklepie dobrezegarki.pl zamówiłam zegarek damski. Wszystko zgodne z opisem, przesyłka była dostarczona w dobrym stanie, zegarek zapakowany został w eleganckie pudełko, dołączono do tego kartę gwarancyjną i fakturę. Od momentu zamówienia i przelania przeze mnie opłaty do momentu dostarczenia minęły 2 dni. Do tego wszystkiego przesyłka była gratis. Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Sklep godny zaufania i polecenia.
5 / 5
2014-03-18 13:11:55
Bożena
Zegarek, który zamówiłam znając go tylko ze zdjęcia w rzeczywistości okazał się jeszcze ładniejszy. Przede wszystkim wrażenie na mnie zrobiła szybkość realizacji zamówienia, na której mi bardzo zależało. Błyskawicznie i profesjonalnie :-) Dziękuję
5 / 5
2014-03-05 18:18:33
Nadia
Transakcja przebiegła bezproblemowo, szybka dostawa, a zegarek piękny :) Polecam ten sklep.
5 / 5
2013-12-23 13:24:14
Nadia
Bardzo szybkie i sprawne działanie.Towar OK
5 / 5
2013-12-20 11:49:16
Karolina
Obsługa,komunikacja i przesyłka rewelacyjne.Pracownicy stanęli "na głowie",abym dostał przesyłkę w ciągu 24h.Gorąco wszystkim polecam ten sklep i tego sprzedawcę.
5 / 5
2013-12-16 14:04:53
Janina
Zegarki zgodne z opisem, różnica jedynie w odcieniu, ale to nie wina sklepu a aparatu. Transakcja przebiegła pomyślnie i w ekspresowym tempie. Polecam wszystkim serdecznie ten sklep!
5 / 5
2013-12-13 19:54:49
Walenty
Współpraca z tą firmą to czysta przyjemność :) szybka realizacja, duży wybór, dobra jakość. Bardzo polecam :)
5 / 5
2013-12-05 09:11:17
Jeremiasz
Cała transakcja przebiegła idealnie. Szybka wysyłka, zegarek super, dobrej jakości, kontakt ze sklepem też bez zarzutów. Polecam korzystanie z usług !
5 / 5
2013-10-01 13:02:40
Dymitr
Niesamowity sklep! Błyskawiczna dostawa (do 24 h!), zegarek w idealnym stanie + ładne opakowanie – nie mówiąc już o darmowej przesyłce. Ogromny plus!
5 / 5
2013-10-01 11:56:38
Oksana
Jestem bardzo zadowolona z zegarka, który świetnie się prezentuje. Błyskawiczny czas realizacji. Na pewno jeszcze nie raz tam zaglądnę.
5 / 5
2013-09-10 06:55:02
Donata
Bardzo miła i wesoła atmosfera. POLECAM TEN SKLEP.
5 / 5
2013-08-30 23:05:11
Eligiusz
Zegarek w rzeczywistości prezentuje się jeszcze ładniej niż na zdjęciu, jest śliczny, bardzo mi się podoba. Bardzo dobra obsługa i szybka darmowa przesyłka. Polecam!
5 / 5
2013-08-26 12:39:56
Łukasz
Błyskawiczny czas realizacji zamówienia, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, należycie opakowany towar. Bardzo elegancki zegarek, wszystko zgadza się z opisem zamieszczonym na stronie internetowej, ponadto darmowa przesyłka - polecam ;)
5 / 5
2013-08-09 23:07:54
Marcelina
Gorąco polecam ten sklep. Transakcja ekspresowa i przeprowadzona w miłej atmosferze. Na pewno jeszcze tu wrócę. Ceny dużo niższe i darmowa wysyłka - inni powinni brać z nich przykład.
5 / 5
2013-08-07 14:34:05
Władysław
Zegar taki jak sobie wyobrażałam, porządny, idealny do mojego wnętrza, zgodny z opisem i zdjęciami. Błyskawiczna wysyłka zamówiony zegar był u mnie już na drugi dzień, w dodatku przesyłka pobraniowa również za darmo, gorąco polecam!!
5 / 5
2013-06-26 11:34:19
Eugenia
Transakcja przebiegła sprawnie i bezproblemowo, a towar był u mnie w przeciągu doby od złożenia zamówienia. Wszysko zgodnie z opisem, a zegarek w rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu. Bardzo polecam:)
5 / 5
2013-05-29 10:03:23
Joachim
Profesjonalna obsługa, bardzo szybka dostawa, udany zakup, nic dodać, nic ująć! Polecam!!!
5 / 5
2013-04-24 18:58:05
Oksana
Transakcja przebiegła błyskawicznie i bez problemów, aż miło. Planuję kolejne zakupy w tym sklepie.
5 / 5
2013-04-23 13:27:46
Władysław
Zakupilam w sklepie interentowym dwa zegarki i jestem bardzo zadowolona. Obsluga jest bardzo sympatyczna i bardzo szybko odpisuja na maila. Wyslalam do nich zegarek w ramach reklamacji i nie bylo najmniejszego problemu. Jestem w 100% zadowolona i z pewnoscia skorzystam jeszcze z ich uslug i bede polecac znajomym!!! duze gratulacje dla dobrezegarki.pl !!!!!!
5 / 5
2013-04-18 10:12:01
Edyta
Transakcja przebiegła bezproblemowo i błyskawicznie. Zegarek taki o jakim marzyłam. Polecam sklep.
5 / 5
2013-04-09 14:57:11
Kajetan
bardzo sobie cenię współpracę. przejrzysta strona, rzetelne informacje, dobrej jakości wyrób, szybka realizacja.
5 / 5
2013-04-08 19:17:46
Hubert
Wszystko w jak najlepszym porządku ;) . Wzorowo poprostu !!! :)
5 / 5
2013-04-08 16:18:44
Oliwier
Wysłałem do serwisu tego sklepu zegarek, w którym przy upadku potłukło się szkiełko. Wymiana informacji przed wysyłką bardzo szybka i profesjonalna. Koszt naprawy 15 zł + 10 zł odesłanie kurierem (następnego dnia). Albo dodali nowy pasek (wysłałem sam zegarek), albo otrzymałem nowy zegarek... Rewelacja! Gdyby wszędzie tak traktowali klienta...
5 / 5
2013-02-09 10:41:40
Lilianna
Mimo, że miałam początkowo obawy co do zakupu zegarka przez internet, jestem pewna, że następnym razem znowu zrobię zakupy za pośrednictwem tej strony. Zegarek dokładnie taki jak na obrazku, pięknie zapakowany, dostarczony bardzo szybko, darmowa przesyłka - słowem, same pozytywy. Bardzo dziękuję za tak sprawną transakcję i pozdrawiam!
5 / 5
2012-12-18 22:06:28
Witold
świetny towar, błyskawiczna dostawa, przemiła obsługa, jednym słowem rewelacja !!!
5 / 5
2012-12-13 23:08:16
Ziemowit
Wszytko przebiegło bezproblemowo, bardzo udane zakupy, polecam!
5 / 5
2012-12-06 20:02:43
Bogdan
Wszystko przebiegło pomyślnie, zgadzam się z opinią przedmówców - pełen profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolona i na pewno polecę zakupy w tym sklepie, a może i sama znów skorzystam.
5 / 5
2012-12-04 17:19:48
Kazimierz
Szybko, bardzo dobry kontakt, czas oczekiwania bardzo krótki. Polecam!!!
5 / 5
2012-12-04 15:38:23
Izydor
solidnie szybko, bezproblemowo, otrzymałem to co zamówiłem.
5 / 5
2012-11-20 14:13:20
Gustawa
szczerze polecam zakupy w sklepie dobre zegarki, szybka transakcja, dobry kontakt, rzeczowe informacje,
5 / 5
2012-11-13 16:31:41
Sara
Polecam sklep w 100%, bardzo szybka realizacja, możliwość płatności przy odbiorze, kurier gratis. Towar zgodny z zamówieniem, cena ok, ogólnie jestem bardzo zadowolona. POLECAM
5 / 5
2012-09-25 16:11:19
Maksymilian
Transakcja przebiegla pomyslnie, bardzo szybka dostawa oraz bezplatna przesylka kurierska :)
5 / 5
2012-08-01 20:43:58
Ksenia
Szybka, sprawna obsługa, dobry kontakt mailowy ze sklepem. Ekspresowa dostawa, Zegarek śliczny. Polecam z czystym sumieniem,
5 / 5
2012-07-25 21:21:00
Aurelia
Transakcja przebiegla pomyslnie, bardzo szybka dostawa, bezplatna przesylka kurierska i do tego dlugi termin gwarancji na zakupione zegarki... czego chciec wiecej? :)
5 / 5
2012-07-25 16:29:41
Marina
Bardzo czytelna strona internetowa na której można dokonać zakupu, dobry kontakt ze Sprzedającymi, natychmiastowa wysyłka (zaraz po tym jak wysłałam potwierdzenie nadania przelewu), dostawa już na następny dzień. Polecam!
5 / 5
2012-07-18 15:08:48
Brunon
Sklep godny polecenia, błyskawiczna realizacja, pełen profesjanalizm.
5 / 5
2012-07-17 22:11:11
Apoloniusz
Polecam ! Szybka dostawa, zegarek dobrze zapakowany, ładne pudełko. Wszystko na plus !
5 / 5
2012-07-12 17:52:18
Damian
Rzadko kupuję poprzez internet, ponieważ słyszałem wiele różnych opinii na ten temat. W przypadku sklepu "dobrezegarki.pl" można napisać tylko jedno: PEŁEN PROFESJONALIZM! Jeszcze dobrze nie przemyślałem złożonego zamówienia, a już po kilkudziestu godzinach zapukał do moich drzwi uśmiechnięty czasokurier z przesyłką! :) Wszystko zgodni z zamówieniem, bez dodatkowych opłat, jednym słowem- czy możebyć lepiej? Odpowiem: Lepiej już się nie da! Polecam tą firmę z czystym sumieniem.
5 / 5
2012-07-10 21:18:12
Oksana
Transakcja przeprowadzona profesjonalnie,bardzo szybka przesylka towaru.
5 / 5
2012-06-25 18:43:11
Teresa
Bardzo duży wybór zegarków. Brak jakichkolwiek problemów z dostawą. Sklep godny polecenia ! ;) Pozdrawiam!
5 / 5
2012-06-23 11:24:31
Ernest
Szeroki wybór zegarków w różnym przedziale cenowym, ekspresowa dostawa. Gorąco polecam!
5 / 5
2012-06-12 21:02:35
Dorota
Sklep godny polecenia, ekspresowa dostawa, a mój czerwony zegareczek który zamówiłam jest śliczny. A jeszcze jedno, bardzo miły i sympatyczny Pan udzielił mi fachowej informacji przez telefon. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie!
5 / 5
2012-06-08 10:16:16
Ryszard
Błyskawicznie, to co zamawiałem !! Mam nadzieję, że zegarki tak będą działały jak sklep, który je sprzedaje!!
5 / 5
2012-05-23 17:43:43
Rozalia
Szybka wysyłka, ekspresowa dostawa, czyli dobrze dobrana współpraca z firmą kurierską, zegarek doskonale zabezpieczony i ładnie opakowany, poza tym rzecz jasna, produkt jasno opisany na stronie i zgadza się w 100 % z tym który otrzymałam. Polecam
5 / 5
2012-05-15 09:23:20
Amelia
Obsługa i jakość realizacji zamówienia jest na wysokim poziomie. Duży wybór produktów w sklepie internetowym i wszystko pięknie wysłane. Polecam sklep.
5 / 5
2012-05-10 11:31:55
Marzena
Jak najbardziej polecam. Obsługa i produkt godny podziwu.
5 / 5
2012-04-20 15:59:32
Tamara
. Bardzo dobry sklep .Szybka dostawa.Polecam.
5 / 5
2012-04-20 08:31:33
Kazimierz
Super sklep, bardzo szybka i udana transakcja, a zegareczek jest śliczny. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie!!!
5 / 5
2012-04-16 16:32:21
Klementyna
Naprawdę bardzo polecam, już drugi raz korzystam z usług i transakcja perfekcyjnie przeprowadzona. Przesyłka błyskawiczna, aż sam się zdziwiłem.
5 / 5
2012-04-12 10:07:55
Nastazja
Kupowanie w Sklepie jast ogromną przyjemnością. Bogata oferta, przystępne ceny, przepiękne opakowania. Przemiły kontakt telefoniczny. Błyskawiczna dostawa. Z pewnością powrócę do Sklepu, czego Państwu życzę. To mój ulubiony Sklep.
5 / 5
2012-03-20 17:55:08
Konrad
transakcja przebiegla bardzo szybko ;-)
5 / 5
2012-03-06 12:49:52
Rozalia
Towar zgodny z zamówieniem. Przyjęcie i realizacja spełniła moje oczekiwania. Szybka dostawa z możliwością monitoringu przesyłki e-mailem. Mile zaskoczył mnie telefon kuriera przed dostawą aby umówić godzinę. Okazjonalne opakowanie. Sklep przyjazny klientowi. Pozdrawiam wszystkich pracowników sklepu i życzę dalszych sukcesów w tak miłym i zaangażowanym gronie. Polecam sklep.
5 / 5
2012-02-28 20:26:53
Przemysław
bardzo dobry kontakt i expresowa dostawa towaru - jestem w pełni usatysfakcjonowany !!!
5 / 5
2012-02-21 22:27:43
Lidia
Świetny sklep. Błyskawiczna dostawa i zegarek w idealnym stanie, a do tego darmowa przesyłka. Wielki plus!
5 / 5
2012-02-15 21:02:09
Ernest
POLECAM WSZYSTKIM! :) Zegarek dotarł w 2 dni, w idealnym stanie :) i jeszcze darmowa wysyłka kurierska - SUPER! :)
5 / 5
2012-02-14 11:37:22
Wincenty
POLECAM. Szybka przesyłaka. Zamówiłem w niedzielę wieczorem a dostałem przesyłkę we wtorek rano. Rewelacyjna szybkość. Kontakt e-mailowy bardzo miły, z humorem.
5 / 5
2012-02-13 12:09:47
Paulina
Jestem Bardzo Bardzo, ale to bardzo Zadowolony z przebiegu transakcji! Mega Szybka wysyłka, extra kontakt! POLECAM!
5 / 5
2012-02-12 08:59:58
Zbigniew
To mój 5 zegarek zakupiony w sklepie internetowym ale pierwszy raz w tym sklepie. Przyznaję, że dostawa w "Dobrych zegarkach" była najszybsza. Zegarek, który mi się spodobał i go kupiłem był do dostania tylko tu i jeszcze w jednym sklepiku internetowym. Tutaj jednak nie dość, że był sporo tańszy, dostawa kurierem gratis!, to jeszcze można go było sobie pooglądać przed kupnem na bardzo dobrych zdjęciach. Poza tym można się jeszcze uśmiechnąć, czytając maila o przyjęciu zamówienia ;-) Świetny sklep. Polecam!
5 / 5
2012-02-10 14:25:05
Julian
Serdecznie polecam ! :) Fajny sprzęt, fachowa obsługa, błyskawiczna przesyłka. Na pewno tu wroce ;)
5 / 5
2012-02-09 17:35:55
Józefina
Profesjonalne podejście do klienta, bardzo szybka realizacja zamówienia, bardzo szybkie dostarczenie towaru do klienta. Idealny kontakt pomiędzy sprzedawcą a klientem. Serdecznie polecam!
5 / 5
2012-01-23 22:35:34
Cezary
Czas realizacji zamówienia - bardzo szybko ! Przesyłka kurierska - bardzo szybka ! Kontakt ze sklepem - gdy miałem kilka pytań w przeciągu kilku minut dostałem wszystkie odpowiedzi - bardzo pozytywnie ! Zegarek - bez żadnej skazy, bardzo dobry jakościowo, polecam każdemu :)
5 / 5
2012-01-12 09:49:09
Liza
jestem bardzo zadowolona, zegareczek jest śliczny i zgodny z tym co zamówiłam, a do tego bardzo poetycka i przemiła osługa. POLECAM
5 / 5
2012-01-11 22:58:12
Michalina
Towar jest O.K. Dostawa zgodnie z umową . Polecam.
5 / 5
2012-01-10 19:09:26
Krystian
Bardzo sprawnie i profesjonalnie. Przesyłka zgodnie z zamówieniem zrealizowana zgodnie z wymaganiami.
5 / 5
2012-01-03 14:02:08
Roman
Bardzo szeroki wybór zegarków.Przesyłka ekspresowa, jestem zadowolony z zakupu. Jak najbardziej polecam sklep. Takie zakupy to przyjemność .POZDRAWIAM
5 / 5
2011-12-29 16:36:11
Luba
Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
5 / 5
2011-12-28 17:52:12
Igor
Przyjęcie i realizacja zamówienia WZOROWA. Zamówiony zegarek okazał się ładniejszy niż na fotografii w ofercie sklepu. Rzeczywiście błyskawiczna dostawa kurierska, a koszt tej dostawy był ZERO zł.
5 / 5
2011-12-28 17:16:22
Apoloniusz
Wszystko bardzo szybko i sprawnie, zegarek zamawiałem w drugi dzień świąt (26.12) dwa dni później otrzymałem przesyłkę. Ponadto załapałem się na promocję z darmową przesyłką.
5 / 5
2011-12-25 19:37:13
Albert
NIESAMOWICIE WIELKI POZYTYW Jeszcze nigdy nie miałem ciarków przechodzących po ciele przy zakupie zegarka! Przecież to taka prosta i niby banalna czynność. Dzięki temu sklepowi, czuję się bardzo wyjątkowym klientem, bardzo o mnie dbano i wyjaśniano każdy szczegół. A mail z nr przesyłki po prostu ... brak mi słów... Niesamowicty. Planuje przesłać go do znajomych studentów i pokazać przyjkład profesjonalnego biznesu tworzonego z PASJĄ przez duże P. Gratuluje pomysłowości! Życzę jak najwięcej powracających klientów, jeśli ktoś będzie po3ebował zegarek... podpowiem od razu dobrezegarki.pl Rafał
5 / 5
2011-12-21 22:29:17
Inga
Polecam. Zamówienie zrealizowane w 100% a nawet w 120%. Napewno nie były to moje ostatnie zakupy w tym sklepie. Czasoużytkownik dziękuje i pozdrawia Czasopracowników.
5 / 5
2011-12-21 17:45:49
Radomir
naprawde polecam :) towar jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu, zapakowany w śliczne pudełko jak się go otworzyło to razem z zawartością robiło wrażenie jakby warte było tysiące złotych a tak naprawdę cena jest naprawdę niska.Jeszcze nie raz bede robić u nich zakupy:)
5 / 5
2011-12-21 11:12:34
Dawid
NIE MA TO JAK NISKA CENA I DARMOWA WYSYŁKA KURIEREM!JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z ZAKUPU. TOWAR ZGODNY Z OPISEM.SZYBKA DOSTAWA.POLECAM!
5 / 5
2011-12-21 11:11:22
Diana
Zegarek otrzymałam po dwóch dniach, świetnie zapakowany. Faktycznie jeszcze ładniejszy niż na obrazku. Jeśli jeszcze kiedyś będę miała zamiar kupić zegarek to na pewno u Was.
5 / 5
2011-12-20 23:09:45
Jan
Pierwszy zegarek kupiony w DobreZegarki.pl i na pewno nie ostatni. Towar w 100% zgodny z ofertą, gustownie zapakowany i znakomicie zabezpieczony ( pudełko, bąbelkowana koperta i to wszystko w jeszcze jednej kopercie - super!). Czas dostawy (dwa dni) też godny pochwały zwłaszcza jeśli weźmiemy pod uwagę, że to gorący tydzień tuż przed świętami Bożego Narodzenia. Godnym odnotowania szczegółem jest też DARMOWA przesyłka kurierska bez względu na formę płatności przez cały przedświąteczny miesiąc. Jednym słowem sklep zyskał kolejnego bardzo zadowolonego klienta. Gorąco wszystkim polecam.
5 / 5
2011-12-20 21:53:27
Zygmunt
No dla mnie bomba, super sprzedawca, świetny kontakt (sprawdzenie oferty), błyskawiczna przesyłka - doskonale zabezpieczona, po prostu wszystko na najwyższym poziomie, oprócz ceny - taniej niż na pasażu, gorąco polecam.
5 / 5
2011-12-19 09:01:21
Mieczysława
Profesjonalna obługa, błyskawicza przesyłka, wyśmienity towar! :) kontakt ze sprzedawcą z najwyżej półki!. Polecam !!!:)
5 / 5
2011-12-18 09:04:26
Martyna
Bardzo pozytywnie zaskoczyły mnie zakupy w tym sklepie - nie dość, że wszystko poszło gładko i zadziwiająco szybko, to w dodatku przesłane zawiadomienie o wysłaniu zamówionej rzeczy czytało się z szerokim uśmiechem na twarzy. Więcej takich sklepów!
5 / 5
2011-12-16 17:57:12
Ludmiła
Już drugi raz robiłam u Was zakupy, naprawdę warto! Oferta ciekawa i w świetnej cenie, która wcale nie zaprzecza jakości, wysyłka szybka, sprawna i bez żadnych problemów + świetny pomysł z darmową wysyłką w okresie przedświątecznym. Polecam każdemu, świetna sprawa :)
5 / 5
2011-12-15 23:23:58
Angelika
niesamowite, ekspresowa wysyłka. zamówienie złożyłam we środę po 14 godzinie a już we czwartek o 12 miałam zegarek - wspaniały prezent dla mojego syna pod choinkę . Powie tak super cena - super sklep - super szybka wysyłka polecam gorąco Ruda
5 / 5
2011-12-15 11:53:54
Jacek
Bardzo szybka transakcja, znakomity kontakt ze sprzedawcą. Handlowanie z tym sprzedawcą to przyjemność.
5 / 5
2011-12-15 07:40:32
Leopold
Profesjonalna obsługa. Szybka dostawa. Zamówiony towar całkowicie zgodny z oczekiwaniem. Super opakowanie. Zegarek z ustawioną już godziną. Brawo!!!! Dodatkowe punkty za poczucie humoru !!! Niekonwencjonalna korespondencja e-meil.
5 / 5
2011-12-14 13:02:37
Walenty
Transakcja przebiegła wyjątkowo sprawnie. Po paru godzinach od zamówienia dostałem informację o wysłaniu. Już dawno nie spotkałem się z tak profesjonalną obsługą. Miłym zaskoczeniem było dokonanie płatności za pomocą PayPal.
5 / 5
2011-12-14 09:54:21
Honorata
polecam, super obsługa i ekspresowa dostawa
5 / 5
2011-12-14 07:24:54
Sławomira
Polecam zakupy w sklpei DOBRE ZEAGARKI. Świetny kontakt, ekspresowa przesyłka, towar I-sza klasa. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
5 / 5
2011-12-13 09:43:05
Liwia
Bardzo szeroki wybór zegarków, a przesyłka dostarczona ekspresowa. Polecam:)
5 / 5
2011-12-09 12:10:39
Dorota
To niesamowite, żeby istniał taki sklep... Jeśli masz problemy, porzuciła Cię kobieta, straciłeś pracę, jesteś nieszczęśliwy - udaj się na stronę sklepu dobrezegarki.pl i dokonaj zakupu, a humor szybki Ci się poprawi. Od razu po złożeniu zamówienia dostaniesz mejla, jakiego nigdy nie dostałeś. Treść będzie tak przykuwająca, że po raz pierwszy przeczytasz mejla potwierdzającego złożenie zamówienie od deski do deski i to kilka razy. Tak było w moim przypadku. Poza tym otrzymałam przesyłkę w 29 godzin od złożenia zamówienia! Mimo, że jest grudzień, mimo, że nie dawałam żadnej adnotacji z ponagleniem... Zegarek pięknie zapakowany, bardzo ładny, z ustawioną godziną i datą... Polecam gorąco i zobowiązuję się do kupowania wszystkiego co tylko można kupić w sklepie dobrezegarki.pl
5 / 5
2011-12-06 19:32:35
Bogusław
zakupy w takim sklepie to czysta bajka :) nic tylko powracać i kupować :) sklep godny polecenia i jakość oczywiście na 6 :)
5 / 5
2011-12-05 20:09:18
Gustaw
Jak najbardziej POLECAM! : ) zakupy w takim sklepie to tylko przyjemność: )
5 / 5
2011-12-02 08:43:04
Ludmiła
Zakupy w tym sklepie należą do przyjemności, ękspresowa dostawa, świetny towar, polecam!
5 / 5
2011-11-17 21:20:24
Patrycja
wszystko super, szybka dostawa, towar zgodny z prezentowanym na stronie, polecam :)
5 / 5
2011-11-16 20:28:31
Dariusz
1. Ogromny wybór 2. Proste zamawianie, 3. Błyskawiczna dostawa. Gorąco polecam, to naprawdę DobreZegarki!!
5 / 5
2011-11-15 20:44:55
Mariola
Dość często korzystam z zakupów w internecie, ale z tak przyjaznym klientom sklepem jeszcze się nie spotkałam. Profesjonalna obsługa i dbałość o jak najlepsze relacje z klientem naprawdę budują super image:) a po przeczytaniu tak fajnego powiadomienia o wysyłce aż chce się znów coś kupić...:) Jeśli chodzi o sam produkt to w rzeczywistości jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu, starannie zapakowany i szybko dostarczony! naprawdę polecam
5 / 5
2011-11-03 12:53:12
Cecylia
Witam.Zakupiłam zegarek w powyższym sklepie. Zegarek dotarł cały i zdrowy.Przesyłka dobrze zabezpieczona przed uszkodzeniami.Zegarek posiada również folie zabezpieczające. Miły i szybki kontakt mailowy ze sklepem.
5 / 5
2011-11-03 11:54:19
Cecyl
zegarek super :) jak na zdjęciu, może nawet ładniejszy:) świetny kontakt, szybka dostawa:) wszystko w jak najlepszym porządku- POLECAM!
1 / 5
2011-11-02 09:44:15
Sonia
czekam juz tydzien , na swoj zegarek a jak go nie bylo tak nie ma . A mial przyjsc bardzo szybvko . Nie bede przeciez jechał przez cala Polske by7 odebrac zegarek
5 / 5
2011-10-29 21:21:01
Jadwiga
Dobry kontakt, błyskawiczna realizacja zamówienia, jestem bardzo zadowolony. Na pewno wrócę.
5 / 5
2011-10-24 18:59:11
Leokadia
jestem bardzo zadowolona, kupiłam już 2 zegarek, towar identyczny jak na zdjęciu, bardzo szybka wysyłka, byłam tylko zła ze kurier mnie obudził o 8 rano ;)
5 / 5
2011-10-20 21:24:47
Włodzimierz
sklep godny polecenia, mam do niego zaufanie, błyskawiczna przesyłka, zamawianie bez formularza, towar zgodny z opisem w stanie idealnym, odpowiednio zapakowany, miły kontakt, polecam jak najbardziej, na pewno wrócę
5 / 5
2011-10-10 17:07:19
Kornel
wszystko super, szybka dostawa, towar zgodny z prezentowanym na stronie, polecam :)
5 / 5
2011-10-09 13:38:12
Sylwia
Profesjonalna strona internetowa, możliwość zamawiania bez rejestracji. Zamówiony towar przyszedł zgodnie z planem. Komunikacja ze sklepem bardzo dobra (a rzadko to się zdarza!). Poza tym zabawny mail potwierdzający wysłanie zamówienia :) Ogólnie sklep jak najbardziej wart polecenia!
5 / 5
2011-09-30 21:14:27
Weronika
super firma, expresowa przesyłka (1 dzień roboczy), zamówienie identyczne z prezentowanym:)
5 / 5
2011-09-15 22:23:45
Faustyna
...oni to bardzo dobrze wiedza ,towar identyczny jak na prezentacji szybka i sprawna obsluga wysylka expresowa polecam
5 / 5
2011-08-25 17:50:29
Eliza
Jestem niezmiernie zadowolona z zakupu .Zegarek otrzymałam w ciągu dwóch dni.Przemiły kontakt ze sprzedającym. Oby więcej takich sklepów internetowych.Polecam bardzo ten sklep!!!!!!!!
4 / 5
2011-08-19 12:02:23
Walenty
Wszystko super bo czego oczekiwać po sklepie internetowym. Bogata oferta i ceny w porównaniu z tymi z zagranicy o ok 75 do 50% niższe. Problem z dostawą czekam już tydzień i śledzę przesyłkę w internecie i jakoś kurier nie potrafi do mnie dotrzeć te 30 km. Po telefonie do firmy kurierskiej otrzymałem informacje, że moge sobie sam odebrać zegarek w siedzibie firmy więc po co opłacać kuriera. Dawno nie spodkałem się z takim brakiem profesjonalizmu i ignorancją. Ze względu na dostawę nie polecam tego sklepu.
5 / 5
2011-08-03 17:17:50
Zbigniew
Serdecznie polecam. Sprawne przyjęcie zamówienia do realizacji, bardzo dobry przepływ informacji, realizacja zamówienia z dostawą do domu błyskawiczna i bezproblemowa, przystępne ceny!!! Produkt w rzeczywistości wygląda lepiej niż na fotkach na stronie.
5 / 5
2011-07-19 09:11:01
Jarosław
Świetny sklep, super obsługa, kontakt i niemal ekspresowa przesyłka. Zegarek starannie zapakowany i bardzo elegancki. Jestem Mega zadowolona. Polecam
5 / 5
2011-07-13 23:17:34
Sergiusz
Bardzo solidna firma, a także wysokiej jakosci towar. Bardzo mi sie spodobała miła obsługa klienta, szybka dostawa towaru do domu. Jednym slowem jak najbardziej polecam tą firmę, a także dostawcę. Pozdrawiam.
5 / 5
2011-07-07 22:49:33
Marcel
Bardzo miła obsługa, Dobry i Miły kontakt ze sprzedającym. Mega szybka i darmowa wysyłka. Gorąco polecam. Na pewno kupię tu jeszcze zegarek ze względu na tak rewelacyjną obsługę i fachową pomoc. POLECAM.
5 / 5
2011-07-07 22:49:13
Longin
przesyłka darmowa i błyskawiczna , zegarek i opakowanie - super!! ; , kontakt ze sklepem - bardzo sympatyczny -polecam wszystkim gorąco , .
5 / 5
2011-06-20 10:59:08
Beata
Bardzo bardzo bardzo szybko zrealizowane zamówienie...
5 / 5
2011-06-10 22:20:18
Hubert
szybka obsługa i expresowa dostawa. Polecam!
5 / 5
2011-06-08 12:24:19
Amelia
wyjątkowo szybka finalizacja zamówienia, zegarek wyjątkowy, zgodny z opisem Gorąco polecam!!
5 / 5
2011-06-01 22:24:17
Alfred
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Szybka dostawa. Polecam w 100% !!!!
5 / 5
2011-05-29 10:13:25
Dawid
Ekspresowa przeszyłka, towar zgodny z opisem, POLECAM!
5 / 5
2011-05-28 08:01:08
Aleksandra
bardzo szybka dostawa ,towar pierwsza klasa
5 / 5
2011-05-26 16:27:00
Mieczysław
ZEGAREK DOSZEDŁ JUZ PO 24h TOWAR PIERWSZA KLASA SKLEP RÓWNIEŻ DZIEKOWAĆ
5 / 5
2011-05-20 12:42:09
Jakub
wyjątkowo szybka finalizacja zamówienia, zegarek wyjątkowy, zgodny z opisem Gorąco polecam!!
5 / 5
2011-05-18 08:45:30
Edmund
Super kontakt, szybka dostawa. Polecam w 100 %.
5 / 5
2011-05-13 12:19:15
Kalina
Wielki Pozytyw dla Sprzedającego! Jestem Megazadowolona z transakcji! Produkt prześliczny, realizacja zamówienia ekspresowa, kontakt świetny! Gorąco polecam DobreZegarki!!! Pozdrawiam serdecznie! :o)
5 / 5
2011-05-13 08:48:20
Bronisława
Wszystko w jak najlepszym porządku. Zegareczki bardzo ładne, przesyłka ekspresowa i rewelacyjny kontakt ze sprzedającym. Polecam! ;)
5 / 5
2011-05-06 10:12:20
Gustawa
Bardzo ładne zegarki w bardzo przystępnej cenie. Duży plus za 0 koszt przesyłki i za gratisy-niespodzianki. Forma komunikacji najwyższych lotów.
5 / 5
2011-05-05 19:02:18
Franciszka
Zegarek bardzo starannie zapakowany z gwarancją i rachunkiem. Bardzo ładny, wszystko zgodne z opisem. Jestem mile zaskoczona szybkością dostawy- w ciągu 24 godzin od złożenia zamówienia. Super e-mail który dostałam. Sklep jak najbardziej godny polecenia.
5 / 5
2011-05-05 18:40:04
Hubert
jestem pod wrażeniem ekspresowej i solidnej dostawy, zegarek elegancko zapakowany, ogólnie wszystko SUPER. Jest tylko jedno małe "ale". Otóż metka z kodem kreskowym nabytego zegarka wydaje się być brudna, żeby nie powiedzieć "stara", ale to już inna bajka, można domniemywać, że została przeklejona z innej firmowej metryczki. Pozdrawiam
5 / 5
2011-04-24 21:33:30
Filip
BRAK SŁÓW FACHOWA OBSŁUGA SZYBKA WYSYŁKA TOWAR ZGODNY Z OPISEM CZEGO CHCIEĆ WIĘCEJ. DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM
5 / 5
2011-04-24 07:31:36
Leon
100% No, sam nie wiem. Fakt realizacja Ekspresowa, łady towar i opakowanie , fajna grafika zdjęć i opis - fakt Brak zastrzeżeń. A poza tym zajefajnie. Wszystkim Życzę Wesołych Świąt. OK.
5 / 5
2011-04-22 19:25:41
Kornelia
Polecam sklep jak najbardziej:) pełen profesjonalizm!
5 / 5
2011-04-14 22:46:06
Donata
Polecam w 100%. Ekspresowa realizacja, śliczny zegarek, super kontakt, piękne opakowanie. :)
5 / 5
2011-04-05 14:34:11
Izyda
Robie dużo zakupów przez internet. Nigdy jeszcze nie miałam do czynienia z takim niesamowicie perfekcyjnym i dbającym o klienta Sprzedawcą!!! Wspaniała komunikacja i obsługa, błyskawiczna realizacja zamówienia, szacunek okazywany na każdym poziomie komunikacji, gratisy w paczce, każdy szczegół zamówienia dopieszczony z precyzją zegarmistrza! Perfekcjonizm na każdym kroku. Niesamowicie cenna cecha w czasach wiecznego pośpiechu i zabiegania. Dziękuję! Już poleciłam ten sklep znajomym i rodzinie, i wiem, że następne zakupy już niedługo zrobię w sklepie Dobre Zegarki :-) Już wiem, gdzie szukać wyjątkowych prezentów. Miło jest być zaskakiwanym! I to w taki sposób!
5 / 5
2011-03-31 17:09:39
Lilianna
towar i opakowanie - super!! eleganckie; przesyłka darmowa i błyskawiczna, kontakt ze sklepem - niepowtarzalna poezja zakupu:-)polecam gorąco wszystkim, dla których czas jest cenny...
5 / 5
2011-03-17 15:16:51
Marek
Opinia może być tylko najlepsza. Zakupy były bardzo udane, kontakt z klientem wyśmienity, towar dobrze i elegancko zapakowany i do tego najwyższej jakości. Gorąco polecam sklep.
5 / 5
2011-03-14 12:28:48
Tobiasz
Zegarek kupiony w weekend, wysłany kurierem w poniedziałek. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Niekonwencjonalne i sympatyczne podziękowanie za transakcję. Gorąco polecam!
5 / 5
2011-02-24 21:15:16
Sławomir
Wszystko godne polecenia. Kupiłem zegarek w niedzielę. Były problemy z szybkim przelewem, ale dzięki rzetelnej informacji ze strony sklepu, transakcja zakończona w poniedziałek. Wysyłka w poniedziałek. Zegarek u mnie na ręce we wtorek. Na pewno wrócę do sklepu po kolejny zegarek.
5 / 5
2011-02-23 15:17:02
Ewelina
Goraco Polecam wszystko ok,produktzgodny z opisem
5 / 5
2011-02-22 22:17:53
Sebastian
Gorąco polecam zakupy w tym sklepie. Profesjonalny kontakt z obsługą sprawia, że zakupy stają się prawdziwą przyjemnością. Na duży plus zasługuje również ekspresowa wysyłka i możliwość jej monitorowania. Rzadko zdarzają się sklepy internetowe z tak profesjonalnym i rzetelnym podejściem do klienta.
5 / 5
2011-02-22 07:12:38
Felicja
ZEGAREK jest śliczny !! SPRZEDAWCA godny polecenia, towar wysłany błyskawicznie w nienaruszonym stanie i zgodny z opisem. POLECAM jak najbardziej :))
5 / 5
2011-02-21 16:19:33
Weronika
Bardzo rzetelna i profesjonalna obsługa. Świetny kontakt i błyskawiczna wysyłka towaru. Jednym słowem same POZYTYWY. Polecam wszystkim ten sklep!!!
5 / 5
2011-02-15 21:48:14
Elwira
Super szybka obsługa, towar w stanie nienaruszonym i zgodnym z oferta....polecam:)))
5 / 5
2011-02-15 21:29:33
Ignacy
Rewelka. Szybko, składnie i bezproblemowo.
5 / 5
2011-02-15 15:49:25
Józefina
nastepnego dnia po zlozeniu zamowienia otrzymalam zegarek. JEST SLICZNY. WARTO!!! Polecam dobrezegarki.pl !!!!
5 / 5
2011-02-11 12:19:00
Wacław
Obsługa klienta pierwsza klasa, zamówienie realizowane z prędkością światła, odrobina humoru w mailu kontaktowym i wysyłka gratis! Same plusy! Polecam!
5 / 5
2011-02-09 20:40:49
Oleg
Niedawno kupiłem zegarek tej firmy, bardzo dobra dostawa, możliwość śledzenia paczki, zegarek bardzo ładny i elegancki. Ogólnie polecam. :)
5 / 5
2011-02-01 15:02:28
Otylia
Najszybsza, ekspresowa obsługa!!! Błyskawiczny czas reakcji! Obsługa klienta na najwyższym poziomie!!!
5 / 5
2011-01-27 17:13:01
Luiza
Zegareczek jak marzenie. Bardzo się cieszę z zakupu. Wrócę tam na pewno! :)
5 / 5
2011-01-19 11:35:24
Paweł
w poprzedniej opinii napisałem już wszystko - tym razem nie było inaczej - domawiałem na telefon zwykły pasek do zegarka za parę zeta i sklep wywiązał się znakomicie z zamówienia, nawet przy takich pierdołkach traktują klienta poważnie i z szacunkiem. pozdrawiam.
5 / 5
2011-01-14 10:33:13
Natasza
pełny profeszynal w oryginalnym stylu; tak szybkiej dostawy w życiu nie widziałem!!! zegarek na żywo jest jeszcze lepszy niż na zdjęciach - dziewczyna zachwycona prezentem :) pozdrawiam
5 / 5
2011-01-03 11:40:59
Edyta
Już po raz kolejny zrobiłam zakupy w tym sklepie i jak rzadko kiedy jestem zachwycona. Same pozytywy: Dostawa praktycznie z dnia na dzień, komunikacja na bieżąco i to w bardzo oryginalnym stylu, a co najważniejsze towar zodny z zamówieniem i naprawdę dobrej jakości. Gratuluję obsłudze sklepu i polecam wszystkim internautom :)
5 / 5
2011-01-02 12:07:36
Bogdan
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa zamówienia a już możliwość śledzenia przesyłki z magazynu do adresata to rewelacja. Można sobie wszystko zaplanować. Polecam ten sklep z całą odpowiedzialnością.
5 / 5
2010-12-31 13:58:32
Jarosława
Produkt zgodny z opisem, doskonały kontakt i błyskawiczna przesyłka, jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim ten sklep;)
5 / 5
2010-12-16 21:43:27
Jolanta
Niezwykle szybka przesyłka, eleganckie opakowanie, 0 problemów - czyli tak jak lubię, polecam!
5 / 5
2010-12-16 15:26:31
Łucja
Sklep godny polecenia z całego serca! Szybka i sprawna obsługa, a komunikacja wręcz cudowna! Niesamowicie zabawna informacja o przesyłce sprawiła mi dużą przyjemność i poprawiła humor! Bardzo profesjonalne i sympatyczne podejście do klienta! Pochwalam i polecam!
5 / 5
2010-12-15 19:45:29
Alberta
Bardzo dobra sprawna obsługa . Wzorcowo zapakowany zegarek. Bardzo wesoły komentarz.
5 / 5
2010-12-15 10:58:22
Wiesława
Rewelacyjnie szybka dostawa,. POLECAM!!!
5 / 5
2010-12-14 13:07:27
Amelia
Bardzo dobry kontakt. Błyskawiczna wysyłka!!!! Polecam!!!
5 / 5
2010-12-13 23:25:47
Apolonia
Jestem Bardzo zadowolony z zakupu w tym sklepie idealna i sprawna komunikacja a szybkość wysyłki błyskawiczna
5 / 5
2010-12-13 13:59:15
Gracjan
Jestem pod baaaaaaaaaaaaaaardzo dużym wrażeniem, oczywiście pozytywnym!!!!!!!!!
5 / 5
2010-12-10 08:45:03
Brygida
błyskawiczna wysyłka.. towar zgodny z opisem. polecam:)
5 / 5
2010-12-09 19:32:13
Mirosław
miła i fachowa obsługa, przesyłka szybko dotarła towar spełnia moje oczekiwania bardziej niż myślałem
5 / 5
2010-12-08 23:07:13
Bronisław
Super szybko, towar doskonały!, super jakośc, dobrze zapakowany, polecam! i pozdrawiam!
5 / 5
2010-12-08 21:39:53
Aleksandra
Bez problemów, szybka przesyłka, dobra jakość, przystępna cena.
5 / 5
2010-12-08 13:24:30
Alfred
Obsługa rzetelna, szybka, miła z lekką dozą humoru :-) Polecam !!
5 / 5
2010-12-07 22:54:26
Włodzimierz
Rewelacyjnie szybka wysyłka i dostawa zegarka. Miły, dowcipny kontakt. Zegarek prześliczny, ładniejszy niż na zdjęciu. SUPER sklep!!!
5 / 5
2010-12-06 17:20:35
Celestyn
Szybko , sprawnie i co bardzo dziwne dowcipnie. Można kupować bez konieczności zakładania konta. Z czystym sumieniem polecam.
5 / 5
2010-12-01 20:00:24
Karina
REWELACYJNY SKLEP :):):) PRZEMIŁA OBSŁUGA, EKSPRESOWA WYSYŁKA, TOWAR ZGODNY Z OPISEM, JESZCZE ŁADNIEJSZY NIŻ NA ZDJĘCIU, POLECAM W 100% DZIĘKUJĘ ZA UDANE ZAKUPY :)
5 / 5
2010-11-30 10:58:01
Nina
Bardzo miła obsługa, Dobry i Miły kontakt ze sprzedającym. Mega szybka wysyłka. Gorąco polecam. Na pewno kupię tu jeszcze zegarek ze względu na tak rewelacyjną obsługę i fachową pomoc. Ps. Super zegarki
5 / 5
2010-11-29 16:18:04
Jarosław
Transakcja rewelacyjna, szybka wysyłka, towar w 100 % zgodny. Polecam.
5 / 5
2010-11-28 08:45:04
Wiesław
Bardzo profesjonalna i szybka obsluga. Zegarek otrzymalam w ciagu 24h. Wielki pozytyw. Oby wszyscy sprzedawcy tacy byli:)
5 / 5
2010-11-25 11:49:36
Hanna
Bardzo miła, dowcipna, szybka i profesjonalna obsługa. Godny polecenia sklep internetowy. W przyszłości zapewne będę korzystał z ich usług. Marek
5 / 5
2010-11-23 20:47:49
Ireneusz
Szczerze mówiąc jest to jeden z lepszych sklepów z jakimi się spotkałem w Internecie. Bardzo profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, świetnie zapakowana przesyłka. Do tego darmowa przesyłka (chociaż podejrzewam, że jest już wliczona w cenę). Zdecydowanie POLECAM!
5 / 5
2010-11-19 13:54:59
Arleta
rewelacyjny zegarek, miła i szybka obsługa! polecam!
5 / 5
2010-11-17 12:34:28
Kazimierz
Naprawdę DOBRE zegarki, DOBRA obsługa i DOBRA przesyłka (ponizej 24h od zamówienia). Polecam
5 / 5
2010-11-15 11:02:19
Paula
Obsługa wspaniała, przemiła i szybka. Zegarek dostarczony już na drugi dzień- prześliczny, dokładnie taki sam jak prezentowany na zdjęciach. Jestem zachwycona!!!
5 / 5
2010-11-09 21:07:22
Arleta
Polecam, super sprawnie, super szybko, super miło i super kontakt :) :) :) Zegarek świetny,jakościowo i wizualnie. Dziękuję i pozdrawiam :)
5 / 5
2010-11-08 20:22:52
Aga
Mój pierwszy zakup przez internet i przyznam się, że miałam pewne obawy, ale wszystko zostało zrealizowane bez zarzutów. Przesyłka dotarła w ciągu 2 dni (super rozwiązanie z DHL oraz płatnością szybkim przelewem internetowym), a zegarek jest śliczny. Naprawdę polecam:)
5 / 5
2010-11-05 08:45:37
Greta
Ralizacja zamówienia profesjonalna i szybka. Towar dotarł bez szwanku, kompletny. Jestem bardzo zadowolona z tej formy zakupu..
5 / 5
2010-10-27 09:17:48
Kamil
Brak zastrzeżeń. Przemiła obsługa, błyskawiczna wysyłka. Świetna wiadomość informująca o zakupie! A zegarek po prostu prześliczny :)
5 / 5
2010-10-21 15:32:42
Julita
Zamówienie nietypowe ... Ale profesjonalnie zorganizowana akcja i wszystko sie udało :) .DUŻY POZYTYW :). Super komunikacja zarówno mailem jak i telefonicznie.
5 / 5
2010-10-13 10:04:06
Andrzej
bardzo szybka przesyłka, na wszytko potwierdzenie mailowe nic tylko kupowac:)
5 / 5
2010-09-29 20:05:59
Wiola
Zakupiłam zegarek z dostawą do domu . Przyszedł ekspresowo! Całkowicie zgodny z opisem, ładnie zapakowany. Polecam!!!
5 / 5
2010-09-14 17:19:46
Anita
ZAMÓWIŁAM ZEGAREK W NIEDZIELNY WIECZÓR, A WE WTOREK JUŻ GO MIAŁAM. SUPER (PO RAZ DRUGI)!
5 / 5
2010-09-03 15:07:42
Paula
Wszystko na najwyższym poziomie.
5 / 5
2010-08-26 15:48:16
Aniela
Plus za szybką wysyłkę,plus za niezwykle zabawny i intrygujący mail informujący o wysyłce zamówienia....no i PLUS za sam zegarek!!!Niesamowicie oryginalny,szykowny i elegancki....sama klasa:))) Naprawdę polecam sprzedawcę!!!!
5 / 5
2010-08-25 14:51:22
Bolesław
Bezproblemowa, szybka obsługa. Fajne rozwiązanie z DHL i możliwością sprawdzenia statusu przesyłki. Rewelacja.
5 / 5
2010-08-25 13:35:03
Laura
Szybciutko zrealizowane, zegarek pięknie opakowany. Uśmiałam się dostając maila z potwierdzeniem wysłania przesyłki. :) Bardzo sympatyczny sklep. Będę tam robic zakupy. :)
5 / 5
2010-08-24 20:26:33
Celestyn
w 100% profesjonalnie a do tego z humorem ----> jestem bardzo !!! zadowolony z zegarka i obsługi
5 / 5
2010-08-17 08:25:50
Pola
Super kontakt, szybka dostawa wszystko tak jak powinno być :)

Rzetelne opinie o DobreZegarki.pl