Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Dom w Retro

Dom w Retro Opinie 4.0 (42)

Nowowiejskiego 11
42-217
Częstochowa
534122144
opinie Dom w Retro
speedtest
4.0
42
Opinii

Dobrze

5 / 5
2022-09-28 18:26:10
Magda L.
Kran ładniejszy niż na zdjęciu
5 / 5
2022-09-28 18:26:08
Magda L.
Kran ładniejszy niż na zdjęciu
1 / 5
2022-09-28 18:25:48
Magda L.
Kran ładniejszy niż na zdjęciu
5 / 5
2022-08-19 11:14:12
Jola
piękny i solidny cieżki prysznic to naprawdę nie jest plastik. jestem przezadowolona!
5 / 5
2022-05-27 17:48:22
Maria
Szybka wysyłka na żywo kran wygląda lepiej
5 / 5
2022-05-27 03:57:49
Kupujacy
Szybka wysylka bardzo wysoka jakosc to nie market budowlany super
5 / 5
2022-04-26 11:53:07
Renata F.
polecam sklep
5 / 5
2022-04-13 17:31:36
Janina
Wszystko ok
5 / 5
2022-04-13 01:22:39
Magda H
Piękniejsza niż na zdjęciach ciezka i wygląda solidnie 🤩
5 / 5
2022-04-08 16:44:55
GCS
Bardzo szybka wysyłka, kran zainstalowany i działa. Mam nadzieje, że tak już zostanie. Jedyne drobne zastrzeżenie - kolor rzeczywisty trochę odbiega od opisu - w/g opisu jest czarny, w rzeczywistości - ma drobne przebarwienia wpadające w miedź.
5 / 5
2022-03-22 19:20:57
Aldona
Kran w różowym złocie cudo za Super cenę. Zamówiłam i ba następny dzień był u mnie bardzo bardzo polecam
5 / 5
2022-03-20 18:12:28
Lidia F.
Jestem bardzo zadowolona z czarnego prysznica wygląda prześlicznie :):):)
5 / 5
2022-02-24 02:28:13
Hannna
Piękny kran zdjęcia tego nie oddają. Mam nadzieję, że będzie służył
1 / 5
2022-01-26 05:13:07
Inka
Mogłam przeczytać opinie przed zakupem - te prawdziwe. Z firmą zero kontaktu, pieniądze wpłacone, towaru brak.
5 / 5
2022-01-14 05:09:21
Marcin
Bardzo solidny kran jestem zaskoczony na plus !!
5 / 5
2022-01-14 05:09:20
Marcin
Bardzo solidny kran jestem zaskoczony na plus !!
5 / 5
2022-01-10 19:19:45
Cezary
Porzadne i solidne produkty
5 / 5
2022-01-07 09:36:38
Ola L.
Piękna bateria nie spodziewałam się, że aż tak! 🙂
5 / 5
2022-01-03 03:07:35
Mirek
Polecam szybka wysyłka i jakość pierwsza klasa
1 / 5
2021-12-02 10:23:35
Joanna
Niestety bateria którą kupiłam się zepsuła. Ze sklepem nie ma kontaktu, nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile. Reklamacja wysłana brak odzewu. Skanda!!!
1 / 5
2021-11-23 03:35:19
greg
aktualnie - bardzo słabo. zamówienie zostało zrealizowane szybko, ale rzeczywiste kolory odbiegały od tego co było zaprezentowane na stronie, więc odesłałem towar - mam potwierdzenie, że ktoś go odebrał. nikt nie odbiera telefonów, nie odpisuje na maila, zwrotu póki co nie ma. obawiam się, że sprawa będzie musiała znaleźć inne zakończenie...
1 / 5
2021-11-22 06:19:12
teresa
Moje doświadczenie z tą firmą było pozytywne kupiłam niemalże cały osprzęt do łazienki w dniu14,30.092021.Niestety niektóre baterie byłam zmuszona odesłać. Odpowiedź na maila była taka że jest uszko9dzony telefon.Podałam konto do zamknięcia transakcji ale do tej pory nie mam zwrotu rozliczenia wynikającego ze zwrotu baterii.
5 / 5
2021-11-17 08:20:45
Anita
Piękne na żywo jeszcze piękniejsze polecam!!!
1 / 5
2021-11-11 23:33:23
Tomek
Nie zamawiajcie nic z tej firmy szkoda nerw. Od 15 października czekam na baterie. Pieniądze zapłacone a firma nie wysłała towaru ani nie zwróciła pieniędzy. Totalna porażka zero kontaktu. Nie odpisują i nie odbierają telefonu. Nie polecam i przestrzegam.
5 / 5
2021-09-04 18:50:42
Mariusz T.
Czarna armatura przepiękna :-)
5 / 5
2021-08-27 17:04:10
Marzena K.
Cudne przepiękne rzeczy. Nie mogę się napatrzeć na mój kran :)
5 / 5
2021-08-23 09:35:18
Boguslawa
Blyskawiczna dostawa. Kran jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu.
5 / 5
2021-08-12 02:36:18
Mirosława
Polecam sklep
5 / 5
2021-06-20 12:29:13
Aleksandra
Piękny sklep
5 / 5
2021-06-19 13:16:49
Kasia M.
Rozsądne ceny w super jakości polecam
5 / 5
2021-06-17 17:56:19
Anita
Świetna rzetelna firma piękna armatura
5 / 5
2021-06-14 11:25:13
Beata
Polecam polecam polecam
5 / 5
2021-06-14 11:24:16
Marek
Jakość pierwsza klasa
1 / 5
2021-06-14 11:23:38
Marek
Jakość pierwsza klasa
5 / 5
2021-06-04 17:28:05
Ania
Wszystko ok
5 / 5
2021-05-31 17:40:10
Tomek
Wszystko ok
5 / 5
2021-05-12 08:38:36
Grzegorz
Mam kran kuchenny w niespotykanym kolorze. Dostawa na drugi dzien. Dziękuję Wam, że takie firmy istnieją :-)
5 / 5
2021-05-06 07:36:21
Katarzyna
Mam cały zestaw w łazience zamontowany ja na razie super :)
1 / 5
2021-05-06 07:34:39
Katarzyna
Mam cały zestaw w łazience zamontowany ja na razie super :)
1 / 5
2021-04-05 13:22:33
Jarek G.
Ja mam dokładnie takie samo doświadczenie, produkt został zwrócony 21. 03, 24.03 doręczony do firmy, zero kontaktu - telefon nie odpowiada, na maile nikt nie odpowiada, zwrotu należności także nie ma. Unikać tej firmy jak ognia.
5 / 5
2021-03-29 18:30:36
Anna
Kran mam pół roku jak na razie super!
1 / 5
2021-02-22 10:55:51
sylwia
nie polecam . Omijać szerokim łukiem. Zero kontaktu z firmą nie odbierają zwróconego towaru. OSZUŚCI. JEŻELI NIE ODZYSKAM PIENIEDZY ZGŁASZAM SPRAWĘ NA POLICJĘ.

Rzetelne opinie o Dom w Retro