Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Dom w Retro

Dom w Retro Opinie 3.7 (36)

Nowowiejskiego 11
42-217
Częstochowa
534122144
opinie Dom w Retro
3.7
36
Opinii

Umiarkowanie

5 / 5
2024-05-20 18:04:58
Pani L.
Ładne i ciężkie krany co zamówiłam. Zamontowane i zobaczymy
1 / 5
2023-12-16 13:46:12
Ola
Brak kontaktu w sprawie zamówienia #165394393
5 / 5
2023-12-13 02:05:08
K.K
Jakość bardzo na plus to nie chińszczyzna
5 / 5
2023-11-13 18:31:37
L.J
Błyskawicznie sklep wymienił mi kran na inny, bo zakupiony nie pasował. Fachowiec nie zdążył mi uciec :))))))
3 / 5
2023-09-09 07:35:07
test
whatever, this is a test to check if opinion are fake
5 / 5
2023-09-08 17:40:21
Alicja
Bardzo na tak firma solidna
5 / 5
2023-07-06 18:05:12
Aneta Aneta
Szybko i sprawnie. Na żywo kran wyglada bomba
5 / 5
2023-06-30 04:06:47
Klientka F.
Bardzo szybko i sprawnie. Pani potrafi dobrze doradzić zna się na rzeczy
5 / 5
2023-06-14 17:17:56
M.M.
Jestem zaskoczony jakością baaardzo na plus!
5 / 5
2023-05-27 16:00:54
Klient
Szybko sprawnie nadali mi paczkę w tym samym dniu tak jak pani obiecała przez telefon. W innej firmie ponad miesiąc mnie zbywali...
5 / 5
2023-05-25 18:48:09
Antoni
Mam cały zestaw w łazience jak na razie super po zamontowaniu miesiąc
1 / 5
2023-05-19 13:37:07
Tomasz
Nie zamawiajcie nic z tej firmy szkoda nerw. Od 15 października czekam na baterie. Pieniądze zapłacone a firma nie wysłała towaru ani nie zwróciła pieniędzy. Totalna porażka zero kontaktu. Nie odpisują i nie odbierają telefonu. Nie polecam i przestrzegam. Baterie doszły po miesiącu jednak nie zgodne ze zdjęciem na stronie nie warte tej ceny. Po miesiącu użytkowania głowice zaczęły przeciekać. Moim zdaniem plastikowy badziew. ( bateria umywalkowa retro KLIA srebrny chrom z czarnym)
1 / 5
2023-02-09 06:03:05
natalia
To pseudo firma przetrzymujące cudze pieniądze i chyba tak zarabiają, nie spodziewałam się , że kiedykolwiek na taką trafię
1 / 5
2023-02-07 16:39:07
Aga
Bateria dostępna na stronie, zakupiona ale nie ma jej na stanie. Czekam na zwrot kosztów. Sklep totalna porażka.
5 / 5
2022-08-19 11:14:12
Jola
piękny i solidny cieżki prysznic to naprawdę nie jest plastik. jestem przezadowolona!
5 / 5
2022-04-08 16:44:55
GCS
Bardzo szybka wysyłka, kran zainstalowany i działa. Mam nadzieje, że tak już zostanie. Jedyne drobne zastrzeżenie - kolor rzeczywisty trochę odbiega od opisu - w/g opisu jest czarny, w rzeczywistości - ma drobne przebarwienia wpadające w miedź.
5 / 5
2022-02-24 02:28:13
Hannna
Piękny kran zdjęcia tego nie oddają. Mam nadzieję, że będzie służył
1 / 5
2022-01-26 05:13:07
Inka
Mogłam przeczytać opinie przed zakupem - te prawdziwe. Z firmą zero kontaktu, pieniądze wpłacone, towaru brak.
5 / 5
2022-01-10 19:19:45
Cezary
Porzadne i solidne produkty
5 / 5
2022-01-07 09:36:38
Ola L.
Piękna bateria nie spodziewałam się, że aż tak! 🙂

Rzetelne opinie o Dom w Retro