Napisz opinię


0 / 30

Twoja ocena skala 1-5

0 / 1000
Dodaj opinię
Napisz recenzję Dom w Retro

Dom w Retro Opinie 4.0 (61)

Nowowiejskiego 11
42-217
Częstochowa
534122144
opinie Dom w Retro
4.0
61
Opinii

Dobrze

1 / 5
2023-12-16 13:46:12
Ola
Brak kontaktu w sprawie zamówienia #165394393
5 / 5
2023-12-13 02:05:08
K.K
Jakość bardzo na plus to nie chińszczyzna
5 / 5
2023-11-13 18:31:37
L.J
Błyskawicznie sklep wymienił mi kran na inny, bo zakupiony nie pasował. Fachowiec nie zdążył mi uciec :))))))
3 / 5
2023-09-09 07:35:07
test
whatever, this is a test to check if opinion are fake
5 / 5
2023-09-08 17:40:21
Alicja
Bardzo na tak firma solidna
5 / 5
2023-08-13 17:51:13
Ania
Wszystko ok
5 / 5
2023-07-06 18:05:12
Aneta Aneta
Szybko i sprawnie. Na żywo kran wyglada bomba
5 / 5
2023-06-30 04:06:47
Klientka F.
Bardzo szybko i sprawnie. Pani potrafi dobrze doradzić zna się na rzeczy
5 / 5
2023-06-14 17:17:56
M.M.
Jestem zaskoczony jakością baaardzo na plus!
5 / 5
2023-06-07 14:18:35
Majsterek
Jestem zaskocozny jakością bomba
5 / 5
2023-06-04 09:09:43
Klient
Jestem zadowolony z jakości ciężkie i porządne
5 / 5
2023-05-31 08:48:20
Pani Maruda
Bardzo zmarudzilam Pani obsługującej, ale jest przemiła cierpliwa doradziła mi bardzo fachowo i nie żałuję zmian. Na żywo krany są absolutnie boskie!!
5 / 5
2023-05-27 16:00:54
Klient
Szybko sprawnie nadali mi paczkę w tym samym dniu tak jak pani obiecała przez telefon. W innej firmie ponad miesiąc mnie zbywali...
5 / 5
2023-05-25 18:48:09
Antoni
Mam cały zestaw w łazience jak na razie super po zamontowaniu miesiąc
1 / 5
2023-05-19 13:37:07
Tomasz
Nie zamawiajcie nic z tej firmy szkoda nerw. Od 15 października czekam na baterie. Pieniądze zapłacone a firma nie wysłała towaru ani nie zwróciła pieniędzy. Totalna porażka zero kontaktu. Nie odpisują i nie odbierają telefonu. Nie polecam i przestrzegam. Baterie doszły po miesiącu jednak nie zgodne ze zdjęciem na stronie nie warte tej ceny. Po miesiącu użytkowania głowice zaczęły przeciekać. Moim zdaniem plastikowy badziew. ( bateria umywalkowa retro KLIA srebrny chrom z czarnym)
1 / 5
2023-02-09 06:03:05
natalia
To pseudo firma przetrzymujące cudze pieniądze i chyba tak zarabiają, nie spodziewałam się , że kiedykolwiek na taką trafię
1 / 5
2023-02-07 16:39:07
Aga
Bateria dostępna na stronie, zakupiona ale nie ma jej na stanie. Czekam na zwrot kosztów. Sklep totalna porażka.
5 / 5
2022-10-18 09:30:53
Marianna
Kran wygląda na porządny jest ciężki. Użytkuje 2 miejsiące jak na razie okej
5 / 5
2022-10-04 08:18:17
Andrzej
Zaskakująco dobra jakość
5 / 5
2022-09-28 18:26:10
Magda L.
Kran ładniejszy niż na zdjęciu

Rzetelne opinie o Dom w Retro